Advertentie

POW en Johan Oldenkamp: bad match!


x

Pow-news en Johan Oldenkamp: een hele bad match!

x10 Oktober 2011 © WantToKnow – Guido Jonkers

x

Nou Johan, je bent een stuk wijzer.. Hopen wij van WantToKnow.. Als je verhaal niet uit de verf komt, je verhaal waarbij je zegt gehuild te hebben, dan is dat een in-en-in trieste zaak. Tenminste.. als je niets aan jezélf te wijten hebt..

Zoals je weet riep Dr. Johan Oldenkamp afgelopen maandag o.a. hier op de site, dat hij een wereldraadsel had opgelost. Óf dat zo is, weten we eigenlijk nog niet, want Johan zou het verhaal afgelopen avond onthullen bij… POW-news.. Ondanks waarschuwingen van veel bezoekers van deze site, bleek Johan tóch zijn focus op dit oppervlakkige, uiterst populistische programma gezet te hebben.. Daar waar hij, naar eigen zeggen, ook de rust van Pow & Witteman, eh, Pouw en Witteman had kunnen opzoeken om zijn verhaal te vertellen..!

Kijk hier wat er terecht is gekomen van de presentatie van Johan’s ontdekking..

Hoezo een oor aangenaaid..?

(kun je de video niet direct zien, volg de lead en kijk op 6:50)

 

Get Microsoft SilverlightBekijk de video in andere formaten.

x

Een utopie?
x

‘You may say that I’m a dreamer, but I know I am not the only one’…

x

Je fietst als vrouw, ’s avonds in het donker door een park.. Slim of dom? De vraag is of Johan het juist pad heeft gekozen om zijn verhaal wereldkundig te maken. Waarschijnlijk niet, als je het objectief bekijkt.. Maar wellicht is het JUIST het goede pad.. Wie het weet mag het zeggen.

Dr. Johan Oldenkamp

Zojuist konden we deze tekst op Johan’s website lezen:

De piramidebouwers hebben ons via de piramides en de Sfinx in Gizeh een heel belangrijk bericht gestuurd. Dat bericht heeft bijna 13.000 jaar ongeopend in onze inbox gezeten, omdat vrijwel niemand wist dat het een bericht was. En van de enkele onderzoekers die een vermoeden hadden dat er iets moest zijn met die piramides, heeft niemand het gehele bericht weten te ontcijferen.

Volgens mij is dat nu wel gelukt, vooral dankzij alle stukjes die sommige onderzoekers al hadden gevonden, en op het internet beschikbaar hebben gesteld. En daarvoor ben ik hen enorm dankbaar.

De ontcijfering

De piramidebouwers wilden ons gewoon vertellen dat het zo weer Licht wordt, en dat we niet in paniek hoeven te raken van wat er nu allemaal gebeurt. Staat je baan op de tocht, haal je slechte cijfers, zit je in zware, financiële nood (zoals ook ik), raak dan niet van de kook, maar weet dat het zo weer Licht wordt, en dan verdwijnt al die ongein letterlijk als sneeuw voor de zon.

Bedenk dat het verhaal nog veel groter is. Er zijn nog veel meer zaken die nog niet in de openheid zijn gekomen omdat deze tot op heden opzettelijk worden onderdrukt. Dat kan nu dus niet langer. Via de linkjes op deze website kun je vele andere websites vinden die allemaal zaken naar buiten brengen die mogelijk de moeite waard zijn om te bestuderen. Maar let op: onderzoek bij alles of het voor jou waar is. Niemand anders dan jij kan bepalen wat voor jou waar is. Op het Engelstalige deel van deze website vind je vele videopresentaties in het Engels (via Weblinks), waarvan ik denk dat ze zeker de moeite van het bekijken waard zijn. Ook hier is lang niet alles voor mij waar, maar misschien voor jou juist weer wel. Onderzoekt gewoon alles, en behoudt het goede, namelijk dat wat met jou resoneert.

Dat deze onthulling nu openlijk op de Nederlandse televisie is getoond geeft precies aan dat de tijd nu rijp is voor de Grote Transformatie. Het piepkleine stukje dat ik mocht vertellen is slechts het topje van de piramide (of ijsberg). Er is nog veel en veel meer. En er staan vele mensen klaar om hun opzienbarende zienswijzen te delen met ons allemaal. Ik hoop dat al deze zaken nu ook snel op de mainstream tv mogen komen. Of wil je liever blijven kijken naar het huidige aanbod?

Sommigen vonden het heel risicovol van mij om PowNed de primeur te gunnen. Dit was daarop mijn antwoord:

Wie twijfelt aan de oneindige wijsheid van Het-Al-Dat-Is, die twijfelt aan zichzelf.

Alles gaat zoals het gaat omdat het precies de bedoeling is dat het zo gaat. Niet mijn wil geschiede (of die van jou), maar Uw Wil geschiede. We dienen dan we alleen nog even uit te zoeken wie of wat die U dan precies is. En dat kon wel eens heel anders zijn dan velen denken of geloven.  Natuurlijk ben ik niet blij met wat deze jongens hebben geflikt, maar misschien heb ik de woorden van vanmiddag wel voor mezelf geschreven.

Ik voel me ondanks de verkrachting door PowNed toch bijzonder dankbaar, blij en vooral heel erg opgelucht dat het ‘geheim’ nu vrij beschikbaar is. De ‘primeur’ was een aanfluiting, maar het was misschien ook wel een beetje naïef van me om te denken dat de oude MSM dit nieuwe nieuws op een waardige manier zou brengen. Ook (of juist) ik heb nog veel te leren op dat vlak.”

* * *

Voor alle mensen die op hun gemak de ontdekking van Johan willen bekijken,

plaatsen wij HIER de .pdf met het hele verhaal.

Speaking words of wisdom: ‘Let it be’!

* * *

Een van de slimmeriken van POW-news. Ook nog vééél te leren..?

335 gedachten over “POW en Johan Oldenkamp: bad match!

 1. Totaal verblind zijn de meeste hier, die alleen maar lof spreken over informatie, die gepresenteerd wordt als nieuwe ontdekking. Beste mensen, dat wat Oldenkamp presenteert is allang ontdekt door al die mensen die de piramiden onderzocht hebben. De info van Oldenkamp is er alleen maar voor hem en zijn naam. Niet voor uw om zich erover te informeren…nou, dat ook wel maar dat had een ieder van u allang kunnen doen. Pas dan zoud u ervaren dat Oldenkamp de woorden van een ander aan het verkopen is voor z’n eigen gewin! Niet ter uwer informatie, zoals het wel gebracht wordt overigens! Een groot veschil lieve mensen! Een heel groot verschil… en weken bent u dus voor de gek gehouden! Ga niet zeuren op mij wanneer je bevattingsvermogen niet toereikend genoeg is om te begrijpen dat je bedonderd wordt! Ga eens nadenken in plaats van elkaar als papagaaien na te praten! Wat pretenderen een boel mensen!

  1. @jeejee1970

   U vertelt ons niets nieuws…..wat u ons vertelt weten we zelf wel.
   Natuurlijk is de informatie al door anderen behandeld.

   Meneer Oldenkamp heeft alleen de moeite gedaan (geprobeerd) deze ‘oude’ informatie aan een groter publiek te kunnen presenteren.

   Wat u oud noemt is voor veel mensen juist iets nieuws. Om de grotere samenhang te kunnen begrijpen heb je veel informatie nodig die ons de gewone media niet geeft.

   Ik hoop van harte dat u vrede vindt. Waarschijnlijk bent u gewoon een beetje bang…

  2. @51.1
   Lief blind schaapje…
   Oldenkamp vertelt niets nieuws, Monika! Voor iemand die het voor het eerst tegenkomt zal het idd nieuw zijn maar die weet waarschijnlijk niet dat velen anderen Oldenkamp al voor zijn geweest. Wat je dan ook niet weet is dat Oldenkamp pikwerk geleverd heeft omdat je alleen maar zijn info tot je genomen hebt! Dat opzich is al behoorlijk kortzichtig… en dom maar goed! En wanneer je nu echt op onderzoek uit bent geweest, die zal direct in de smiezen hebben dat Oldenkamp niets zelf ontdekt heeft… Helaas voor hem! Maar hij presenteert het wel als zodanig en dat is natuurlijk reuze fout! En dan erbij, hij moet er waarschijnlijk van eten… en dan wordt informatie als snel desinformatie, hoe goed de info ook is! Kijk eens naar de kranten welke onzin zij presenteren, ook zij moeten ervan leven! Ik kan niet begrijpen dat er velen zijn die dat niet zien! Wie is er nu ontwaakt? Oldenkamp zeker niet, hij is een sluwe vos die zijn brood probeert te verdienen.

  3. En beste Monika,
   Je merkt op dat ik bang ben? Ik zou niet weten waarvoor! Nee lieve, ik ben bang dat mensen zich laten bedonderen zonder dat ze het zelf doorhebben! En dat is ook wat er gebeurd, helaas. Maar ikzelf ben gelukkig niet bang, nergens voor nodig zou ik willen zeggen. Misschien verwar je mijn woorden van ‘kwaadheid’ voor angst die je misschien zelf voelt als herkenning dat je het allemaal verkeerd kan hebben… Dat je iemand verdedigd zonder zelf in de materie verdiept te hebben. Laat je niet voor het karretje van een ander spannen. En vecht al helemaal het gevecht niet van een ander, want dat gevecht is net van jouw! Maar het vreemde is dat ik u niets nieuws vertelt maar dat het u helemaal niet opgevallen is dat Oldenkamp loopt te leuren met andermans werk… Erg spitsvondsig van u maar toch jammer dat je laat merken graag een gevecht voor een ander te vechten zonder zelf op onderzoek uit te gaan…
   Maar ik ben blij dat u weet dat ik niets nieuws vertelt, u herkent iets?

  4. Jeejee , ik heb jouw comments even nagetrokken . Je loopt hier op minstens vier artikelen van de hoofdpagina alleen maar de boel af te zeiken . Inhoudelijk schrijf je niets , geen enkel teken van inzicht wat dan ook . Slechts afkraken van wat er vermeld staat . Past het allemaal niet in je dogmatische straatje , wil je aandacht voor je eigen blogspotje of heb je als kind gewoon te weinig aandacht gehad ?
   Je hoeft het heus niet met alles eens te zijn , kom met verrijkende feiten of ideeën maar dat infantiele schopwerk van jouw zet werkelijk geen zoden aan de dijk .
   Alles bij elkaar opeteld past het perfekt in het plaatje van een internettroll .
   Als dat jouw intentie is ; ga dan lekker zo door . Zoniet , breng je informatie op een andere wijze want ik ben bang dat er niet eens een demente papegaai jouw comments serieus neemt .

  5. @monika, juist opgemerkt, personen als JeeJee1970 en Paul in 2011 tot 2013 zijn net blatende schapen… niets inbrengen doch alleen trappen van angst…

   Wat zong Robert Long ook al weer, het is allemaal angst, allemaal angst, de allergrootste schreeuwers, zijn dikwijls het bangst…

  6. @ simba , jammer maar als ik dan robert long mag geloven en kijk hoe vaak jij caps( wordt ook wel als schreeuwen aangemerkt) gebruikt en de hoeveelheid ruimte die jij gebruikt op dit forum. Kan ik niet anders dan opmerken dat een van de grootste schreeuwers jijzelf bent. Ik laat dat oordeel(dat je van robert hebt overgenomen)graag op jouw conto staan.
   Ik vind schreeuwers( zoals bepaald door jouw definitie) overigens niet eens altijd negatief, vaak zijn er toch waardevolle boodschappen in te ontwaren.

  7. Cozmic 51.4: helemaal juist geconcludeerd. Eerst was meneer hier regelmatig op de site te vinden om zijn eigen blog te promoten; toen ik die links weghaalde, bleef alleen de zuurtegraad over..!
   Hij zit op het randje van een blogban, of ’trolban’ zojewil.

 2. DE grootste ontdekking? Ja komt nogal opschepperig over.
  Dan is het niet gek dat je afgeserveerd wordt.
  Er zijn tal van grote ontdekkingen. Laten we doorgaan met delen.

  http://www.hunebeddenpadje.blogspot.com
  Ikzelf heb een klein (her-)ontdekkingkje gedaan. Wat ook in deze lijn ligt:
  Dacht dit jaar: laat ik onze eigen HUNEBEDDEN eens opzoeken en nader onderzoek doen naar vooral het waarom. Deze (her-)ontdekking is dat ze officieel gepresenteerd worden als dat ze gebouwd zouden zijn als grafheuvels maar het tegenovergestelde is waar: ze zijn juist gebouwd voor het uitvoeren van levensbekrachtigende rituelen. Precies het tegenovergestelde dus. In later tijden zijn veel van de hunebedden wel hergebruikt als grafkamer. Maar ook als plek om heksen te verbranden tijdens de Inquisitie. Tijdens W.O.2 werden er mensen gefusilleerd.

  DE punchlijn in deze is dat onze cultuur als superieur voorgesteld wordt en al het voorafgaande als primitiever. Een achterhaalde, belachlijke en zeer schadelijke visie vanwege het ontbreken aan gezonde zelf-reflectie en doorvoeren van culturele projectie. Zo wordt in het hunebedmuseum te Borger gesteld dat Stonehenge is gebouwd als statussymbool.

  Ik ga er binnenkort weer hene. Contact maken met die voorouders. Om sterker in het heden te staan. Het NU wordt gevoed vanuit het verleden (bewustzijn van ervaringen) EN de toekomst (het binnenhalen van een visie).

  “Niet mijn wil geschiede (of die van jou), maar Uw Wil geschiede. We dienen dan we alleen nog even uit te zoeken wie of wat die U dan precies is. En dat kon wel eens heel anders zijn dan velen denken of geloven.”
  Ja wat dat niet is dat moge duidelijk zijn:
  http://armageddonconspiracy.co.uk/The-Divine-Suicide%281862865%29.htm

  Zeer interessante site overigens van THE REAL ILLUMINATI:
  http://armageddonconspiracy.co.uk/index.htm
  Voor een genuanceerder beeld over deze Illuminati.
  Overigens denk ik dat het een achterhaald concept is om via geheimhouding kennis door te geven. Omdat we weer vol de fotonengordel ingaan is het niet meer nodig zo te werk te gaan. Verder is deze club nog steeds extreem patriarchaal (macht aan de wetenschap) en te zeer gefocussed op intellect, de suprematie ervan. Terwijl ik denk dat het gaat om synthese van verstand en gevoel: een evenwicht tussen matriarchaat en patriarchaat of vrouwelukke en mannelukke eigenschappen.

  Wat wel? Er zijn vele mogelukheden voor inspiratie. Dit zijn er wat voor mij:
  De ochtend komt, lees “BRENGERS van de DAGERAAD”.
  Of “Het Pleiadisch Plan” voor veel meer informatie hierover.

  Vrede Voorspoed

  1. Wat geinig wat je zegt over die hunnebedden, dat is namelijk ook mijn ervaring. Ik ervaarde eens bij een hunnebed een enorme levenskracht gevende energie. Het was zo duidelijk in oorsprong niet bedoeld als grafheuvel! Een dag na die ervaring sprak ik een Azteekse Sjamaan die op een ander tijdstip ook dat hunnebed had bezocht. Hij vertelde me zijn ervaring en dat was precies dezelfde als mijn ervaring. Het betreffende hunnebed had in het verleden een rituele functie.

  2. @Nachtuil en Julius, Terechte opmerking, natuurlijk zijn de hunnebedden géén grafheuvels… ook hiervoor geldt, hoe hebben ze vroeger die enorme blokken (menhirs, dolmans) opgehesen? Zelfde verhaal als Stonehenge, Carnac enz. enz. Staan de hunnebedden overigens vermeld op de Leylines? denk ik nu pas aan eigenlijk…

   Anyway, ik heb vroeger als kind natuurlijk die dingen ook bezocht tijdens een schoolreisje met dito gezwam en viel mij de positieve energie heel erg op. Toen ik daar echter wat van zei… juist ja, bek houden…

  3. Het is én/én heren, waarom wordt er toch nog zoveel óf/óf gedacht.. Kan het niet zijn dat die grafheuvels gewoon op krachtplekken gebouwd zijn.. 🙄

   De grafheuvel van West Kenneth Long Barrow, ligt BOVENOP een leylijn in Wiltshire, vlakbij Sillbury Hill en Avebury.
   It’s quite interesting. Have a look at what the stones do…!

  4. Er zijn ook mensen die bij het Hunebedcentrum werken die wel degelijk je mening delen. Deze medewerkers zoeken wel de oorspronkelijke auteurs van de verhalen over de hunebedden in Drenthe waar jij naar verwijst.
   Je kunt nu wel makkelijk roepen: “Deze (her-)ontdekking is dat ze officieel gepresenteerd worden als dat ze gebouwd zouden zijn als grafheuvels maar het tegenovergestelde is waar: ze zijn juist gebouwd voor het uitvoeren van levensbekrachtigende rituelen. Precies het tegenovergestelde dus. In later tijden zijn veel van de hunebedden wel hergebruikt als grafkamer. Maar ook als plek om heksen te verbranden tijdens de Inquisitie. Tijdens W.O.2 werden er mensen gefusilleerd”.
   Maar hoe kom je daar nu bij? Wie citeer je? Welk onderzoek onderstreept je bewering? Waar komen deze verhalen vandaan?

 3. Iemand schreef: Laten we door gaan met delen. Daar sluit ik me graag bij aan.
  Ik heb het tekeningetje van Johan gebruikt om 2 andere schetsen van te maken.
  Niks na gemeten in Gizeh,gewoon zojuist wat plaatjes over elkaar heen gelegd…
  Wie zich geroepen voelt hier verder iets mee te doen,na te meten of er een betekenis aan te geven: ga je gang, ik hoor het graag!

  Pi
  http://twitpic.com/6yvxqe
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Kwadratuur_van_de_cirkel

  phi
  http://twitpic.com/6yvxb0 (wat is er op de plek van het vraagteken?)

  Groetjes Inge

 4. Wat jammer dat een ontdekking, of noem het een inzicht, tot zo’n enorme verdeeldheid leidt. Aan één kant snap ik Oldenkamp wel, door zoveel mogelijk mensen met deze informatie te willen bereiken. Maar via POW??? Ik heb het niet eens gezien, omdat ik niet de “humor” noch het geduld had om dit “journaal” te bekijken. Wie neemt een boodschap zoals die van Oldenkamp in zo’n productie serieus? Nog afgezien van welk publiek je met POW bereikt.

  1. Vanuit hun level gezien is het erg grappig! Daarin zijn ze goed. Maar journalisten zijn het niet, en eerlijk gezegd klopt dat met hun missiestatement.

 5. Ik snap er maar weinig van. Loopt ie zichzelf niet helemaal te pletter?
  Al die formules doen een leek duizelen! Kan hij het niet gewoon in Jip en Janneke taal
  uitleggen?
  Ik zelf denk dat we nog niet in staat zijn om deze bouwwerken te begrijpen omdat we de diepte van de piramides nog niet kunnen peilen.
  Mijn gevoel zegt dat in ieder geval de grootste piramide nog niet af is omdat we niet weten wat er na de 6de kosmische graad komt. De grootste piramide geeft het aantal kosmische graden aan. Wij hier op Aarde leven op in 3e kosmische graad.
  Hoe de Egytenaren wisten over de overige kosmische graden?……..door gene zijde!
  Het oude Egypte stond in close contact met gene zijde. En deze kosmisch bewuste meesters aan gene zijde hielpen hen de piramides te bouwen d.m.v. dematerialisatie/materialisatie.En zo konden ze de zware blokken naar hun plaats brengen.
  Zo!, ook weer opgelost.

 6. Pronken met andermans theorieën en ontdekkingen is Johan niet vies van en om het geloofwaardig te laten klinken, dat “hij” het zelf uit heeft gepuzzeld is hij een meester in. Net als nu weer, deze theorieën staan al in boeken van die in de jaren ’70 zijn uitgegeven en daar staat de sfinx zelfs afgebeeld als een leeuw en is de woestijn een savanne. Om nu te praten over een primeur kan ik dit nou niet noemen, tenzij je Johan Oldenkamp bent en alles in een nieuw jasje steekt, zodat het “net” lijkt alsof.

 7. Als dit stuk zich niet richt (focus) op de te delen informatie (in dit geval de kosmische klok) maar zich richt op:
  verdeel & heers (lees de kop; bad match) als afleiding ?

  is deze site/dit forum inmiddels afgezakt tot stemmingmakerij ?

  Want, waar is de focus nu gebleven ?

  Guido ?

  Je
  Zakt
  Bijna
  Door
  Het
  IJs;

  Wordt Het Geen Tijd
  Dat Je
  Daar Iets
  Aan
  Gaat Doen ? 🙂

  1. Gewoon negeren , als je ongedierte niets te knagen geeft dan trekken ze zich vanzelf weer terug het riool in .

  2. @ YGe

   Er staat letterlijk: ” De vraag is of Johan het juiste pad heeft gekozen om zijn
   verhaal wereldkundig te maken.Waarschijnlijk niet,als je het objectief bekijkt..
   Maar wellicht is het JUIST het goede pad…Wie het weet mag het zeggen”.

   DAAR ligt dus deze keer de focus op in dit artikel.
   Waarom mag daar niet over gepraat worden? Omdat het meningen zijn en niet resultaat
   gericht is? Omdat het niet over de door Johan gepresenteerde ontdekking gaat?
   Is het niet belangrijk en daarom geen reden om over te praten?
   Vertel dat eens Yge,leg me dat eens uit,als je een ander ervan beticht (wat ik dus helemaal niet als nuttige focus beschouw)door het ijs te zakken moet je het ook
   kunnen uitleggen waarom.
   Of meng ik me nu volgens jou in een discussie (waar?)tussen 2 personen openbaar
   gevoerd op een site,waar ik me niet mee te bemoeien heb?
   Want dat is wel het ultieme antwoord om een zinnige verklaring te ontwijken…
   Probeer het eens me uit te leggen,jij als leraar moet daar toch bedreven in zijn.
   Sterker nog dat is je roeping als je een echte leraar bent.
   Je kunt natuurlijk ook doen alsof je dit niet gelezen hebt alleen trap ik daar niet in….

  1. Ha die Janee, jij bent tenminste nog echt ook, je performance afgelopen Zaterdag was inderdaad indrukwekkend te noemen en om naast Marcel te mogen zitten in 5D was wel een primeurtje 1ste klas ! hahaha…

   Zullen?! we het nog eens over doen want het was wel naar onze zin…

  2. Hallo Paul,
   Het was een mooie en gezellige avond heb er warme herinneringen aan.
   Mooi is ook om te zien dat achter forumleden zitten mensen van vlees en bloed.
   Het is altijd fijn om mensen in de ogen te zien , ook leuk om Marcel eens in levende lijve ontmoet te hebben.
   We doen het zeker nog een keer over.

  3. @Janee het was super gezellig en vond het hartstikke leuk dat je gekomen was op verzoek van mijn email Big Hugs

  4. @ janee en paul doen we zeker weten vaker, voelt altijd goed om met echte mensen te zijn.
   @ simba de tijd van goeroes is voorbij, imo heb je dus net de boot gemist.

  5. @Marcel in 5D, lekker geborreld en knus met elkaar de WTK X trollen factor met elkaar besproken afgelopen zaterdag? gezellig, zo’n rariteitenkabinet met rooie neuzen en Fez hoedjes. Ik zou een aluminiumhoedje opzetten… Ook voor jou Pipo de Clown in 5D,

   Something Wunderful Is Coming…

  6. @ simba wat een oordelen en ,mag ik het zeggen inschattingsfouten van jouw kant. Maar geloof wat je wilt vriend. En ga lekker verder met alle info die jij denkt te weten uit te dragen ,dat staat je namelijk vrij. Jammer alleen dat je dat doet in het format van een goeroe .Overigens de boosheid en vijandigheid die je hier uitstraalt zegt een heleboel over jou, en niets over degene op wie jij je pijlen richt.De argumenten die jij gebruikt tegen mensen hier op het forum lijken ook meer projekties van je eigen denktrant en instelling. Al met al misschien reden tot wat meer innerlijke reflektie en zelfonderzoek, het zou je niet schaden denk ik.

   vriendelijke groet marcel

  7. @Marcel in 5000D, Foei, wat een lelijke taal weer van iemand die meent dat ie al een lichtwezen is in 5D, Tja, je “neusje” zegt genoeg… Something Wunderful is coming and already happening for you…

   The Goeroe…

  8. @ simba, jij weet helemaal nix van mij en dat is te merken . zooooo zielig om een nick te veranderen en ook zo goedkoop. Ook het feit dat je stelt dat ik als “lichtwezen in 5 D” lelijke taal bezig, is geheel oor je eigen rekening. Vooralsnog zie ik een kleine leeuwenwelp namen schreeuwen naar een aantal integere forumgasten hier . Ach het zal wel bij jouw leerproces horen, zoals ook het grote ego uitdragen dat je hier doet. Maar ga gerust verder daarmee, het is jouw feestje.

   vriendelijke groet marcel w in 5D

  9. @Marcel in 5000D, precies, mijn leerproces in 3D om mafkezen die alleen maar commentaar kunnen leveren op andere topiclezers en schrijvers een schop onder hun kont te verkopen. Kun je mij wat linkjes leveren waaruit JOUW mening of inbreng blijkt Marcel in plaats van meehuilen met je vrindjes die ook alleen maar kunnen schoppen of onzin uitkramen. Insinuaties als zijnde, gepikt van Robert Long bijvoorbeeld, geeft al aan hoe bevooroordeelt je bent in je antwoorden zonder te lezen wat er nu staat.

   En ik herhaal hetzelfde nog maar eens een keer, Om zoals Robert Long al zong, het is allemaal angst, allemaal angst, de allegrootste schreeuwers, zijn dikwijls het bangst… Duzzz, Marcel, Niks gepikt, Niks geGoeroed, gewoon… een citaat die ook van toepassing blijkt op jou.

   Just my 2 Cents and Something Wunderful Is Coming…

  10. @ simba tja ik kan me nu laten meeslepen in een woordenstrijd maar helaas mijn beste dat ben ik lang geleden al ontgroeid. Ga zo door zou ik zeggen, tis alleen jammer dat het het peil op deze site zo naar beneden doet gaan.
   Nouja kusje erop en over.
   groet marcel

  11. @Marcel in 5D, heel verstandig, anders gaat de door jouw geopteerde kwaliteit van de site (kedeng!!!) zo naar beneden… Kritiek blijft lastig hé, zelfs voor een 5D ego…

  12. @ simba nou vooruit voor een keertje dan . Je komt op mij over als een omhooggevallen …. (dit om het dan nog enigzins netjes te houden). Dat geeft verder niks ware het niet dat jij met veel bravoure op elk topic jezelf presenteert als “de wetende”, daarmee de rest onder jou stellend. Die mentaliteit heeft afgedaan, en is niet de mentaliteit die bevordelijk is voor een nieuwe sociale samenhang.
   De opmerking dat ik niet tegen kritiek zou kunnen laat ik voor jouw rekening. Op mij komt dat over als projektie. een psychologisch fenomeen dat jij veel vaker lijkt te gebruiken. Het lijkt erop dat jij jezelf te kijk zet door al je commentaren op anderen.
   Dan nog even dit ,opteer ik voor kwaliteit? weet niet of je je er bewust van bent dat ik lange tijd weggebleven ben hier en net weer even terug. De reden daarvoor was de weinige groei die ik hier trof ,echter nu zie ik een afbraak (mede door jouw gescheld en houding).
   Een voorbeeldje dan maar ? Ik stel over elenin dat noch met het blote oog noch met een camera noch op beelden van die stereo satelieten ook maar iets van elenin te vinden was. Jouw antwoord daarop elenin is nog steeds alive and kicking. Waar baseer je dat op? ook jij kon elenin op dat moment niet volgen ,toch weet jij dat het alive and kicking is .Sterker nog je melde dat de zon te fel scheen om elenin te kunnen ontwaren, toch wist jij precies hoe elenin ervoor stond.byzonder!
   Ik kan alleen maar concluderen dat je erg graag gehoord wilt worden als sprak jij DE WAARHEID. Zodra iemand een andere waarheid aanhangt dan de jouwe is ie een blatend en slapend( kan dat gelijkertijd?) schaap.En dient ie belachelijk gemaakt te worden, ik vind dat een zeer beperkte levensvisie.

   vriendelijke groet marcel

  13. @Marcel in 5D, ah, zit daar de pijn? Ik heb verwachtingen geschapen bij je over iets moois dat komen gaat en jij ziet het niet… Kijk eens om je heen Marcel in 5D, wat er allemaal voor moois in de wereld plaats vindt op dit moment… en hoe dichter Elenin bij de aarde komt, hoe heftiger het zal worden… en dat is nog maar 4 nachtjes slapen. Elenin zendt al volop uit hoor… Resonantie verhogingen, bewustwording in een stroomversnelling van heeeel veel mensen op aarde enz. enz.

   Niet vreemd dat de Cabal zó ten strijde getrokken is om Elenin met Doom & Gloom te omhullen… Zij wisten namelijk dat dit ging gebeuren… (zoek ook eens naar operation: Looking Glass)

   Enehhh. Elenin is gewoon te zien hoor, ’s ochtends voor zonopkomst in de oost zuid oost hemel… Alleen niet met het blote oog en zeker niet in NL als het bewolkt is.
   Sorry als ik bij je de verwachting had geschapen dat Elenin nu als een 2e zon aan de hemel had staan stralen maar wat niet is, kan nog komen natuurlijk !!!

   Heeft helemaal niets met Goeroe spelen ofzo te maken, gewoon, Connecting the Dots en volg het nieuws van personen die er wat meer kijk op hebben. Tja, dat ik toevallig door mijn opleiding een ietsiepietse meer weet over de stand van de hemellichamen maakt mij natuurlijk wél een super ego meneer… In jouw ogen althans, een soort van valse God zegmaar, maar dan wel gewoon in 3D.

  14. @Marcel in 5D, Oh, nog voordat ik het vergeet, Op 16 october 2011 en exact om 19.50u GMT staat ons schatje Elenin ook nog eens het dichtst bij de aarde.

   Wie weet, kun je haar dan vanuit je tuin zien…

  15. @ simba neen je het geen verwachtingen geschapen bij mij. En er zit bij mij geen aan jou gerelateerde pijn. Ik zie jou als een charlatan en nogal onwetende mens ,maar dat is voor verandering vatbaar. Vooralsnog geef je mij er weinig reden toe ,maar wat niet is kan altijd nog komen, en nu ga ik weer naar het midden en drijf jou op de modderige oever, gezellig voorbij doeidoei.

 8. Lig gewoon hier in een ‘Deuk’ als ik dit gestamel zo door lees, moeten we dit nou serieus gaan nemen of zo?!
  Als je vervent al jaren bezig bent ben onderzoek en tot bepaalde conclussies dan komt, dan zijn er altijd een stel malloten die denken dat ze een primeur te pakken hebben en met wat ‘passe partout’ aan grote woorden je zomaar onder de voet kunnen/mogen lopen creeert toch een diepgang in hun wellust van eigenzinnigheid.

  @ Johan en Guido, was een ‘FEEST’ om jullie te mogen kennen, maar het raakt noch kant noch wal om jullie verder serieus te nemen zeker de hele toelage van het Elenin feestje van de afgelopen weken was ook al zo’n blikvanger die de virtuele gronden deed schudden.

  Zie oa de site: http://www.thunderbolts.info/wp/2011/10/06/comet-elenin%E2%80%94the-debate-that-never-happened/ zegt al genoeg dat er veel te lachen valt om wilde Sci-Fi fantasie’en die niet voor zoete koek dienen te nemen.

  Lang Leve de R.N.F. !!!

  1. @Paul, je mag natuurlijk je mening geven over het hele Piramide verhaal en zeker ook over de Doom & Gloom die verkondigt is over Elenin en in het kielzog, Niburu/X maar ik kan je wel uit de Elenin droom helpen… Deze is nog steeds 100% intact en je Thunderbolt story brengt het wel leuk maar…

   Elenin is nog steeds in tact
   Elenin heeft nog steeds dezelfde afmeting
   Elenin is 2x van koers gewijzigd

   Geen normale komeet dus…
   Wat het wél is, nog steeds geen idee, maar laten we nog even een paar daagjes wachten… dan weten we wellicht meer.

  2. Wat zal het zijn? Als het Superman is, dan word ik echt blij.
   Sorry hoor maar ik geloof er niet meer in. Het was spannend, we zijn lekker bezig gehouden maar die Elenin gaat aan ons voorbij. Iedereen weer beentjes aan de grond en aan het werk. Genoeg rommel om op te ruimen. Tijd voor een schonere aarde.
   Als het zo doorgaat met dat gedroom dan kunnen we als soort maar beter ergens anders gaan dromen, wel zo eerlijk tegenover die soorten die we nu uitroeien met ons ego denken. Of beter gezegd, de aarde is ons zat aan het worden…

  3. @ Simba_nl

   Wees eens straight, je bent net als NASA, Never A STRAIGHT ANSWER.
   Draai er steeds niet zo om heen, wees eens recht op het doel af want zulke Guru 3D achtige verhaaltjes zet geen zolen aan de dijk. Je EGO wil dat je zo graag hier in de kijker staat.

   Elke keer is het weer een cognitive dissonantie in gedrags code, er steeds weer er om heen draaien en weer een andere richting er aan wenden.

   Wil je toch het een en ander beter constructief op de markt brengen dan moetje toch eens met iets orginelers komen dan met debunk van een lachertje.

   Laat je weer ff alleen want me EGA heeft weer aandacht nodig.

  4. @Paul en Martijn, Jullie hebben een grote mond maar snappen er zelf helemaal niks van, ja, toen het Doom & Gloom spelletje gespeeld werd, toen waren jullie vatbaar.
   Ik roep al ruim 4 maanden dat Elenin Géén Doom en Gloom is en X niet eens bestaat maar jullie hebben gewoon niet door hoe je je gef@ct bent door de spindoctors die nu weer wat anders gaan verzinnen om jullie te spinnen

   Als er één mag lachen ben ik het wel, om jullie, stelletje mafkezen met alleen maar kritiek en commentaar op anderen…

   Gaan jullie lekker op NuJij trollen ofzo en een grote bek opzetten over anderen.
   Daar zijn jullie beter op je plek.

   Troll Button = On !!!

  5. Speciaal voor Paul in 2011 tot en met 2013,
   SOMETHING WUNDERFUL IS COMING !!!

  6. Wordt je daar nou niet moe van ?
   What ever you say; something wonderful is coming indeed!!!

 9. Fan-tas-tisch!!!!
  Johan, gefeliciteerd met zoveel spitsvondigheid!
  Ik ben er middels jouw uitleg van overtuigd dat, als ik even mag spreken van ‘we’ als mensheid, er een heel belangrijk examen is afgelegd en er inderdaad een volgens level klaarligt.
  Het feit dat het opgenomen is en op een meer dan belachelijke manier gepresenteerd is door pownieuws speelt geen rol. Wat wel van belang is dat ze hebben gediend als medium. Zoals een hoop stront de zaden van de plant verspreid, zo hebben zij het ‘signaal’ in de spreekwoordelijke ether geslingerd. Daarmee het eureka op veel plaatsen geplant. Het zou mij niet erg verbazen wanneer er op de een of andere manier een sleutel in een slot is omgedraaid waardoor ‘ we’ toegang krijgen tot nog meer broncodes vanuit het universum. Gelijk nadat ik dit pdf had gelezen kreeg ik spontaan een nieuw inzicht m.b.t. de aetherenergiematerie waarvoor ik al eerder een stuk had geschreven. Voor mij een duidelijk signaal dat jouw eureka moment aanstekelijk werkt op andere geesten!
  Ik heb weliswaar heel andere opvattingen over het begrip tijd maar als de gelegenheid er zich voor aandiend, wil ik daar graag met jouw over bomen.
  Ik geniet van dit nieuwe door jou verworven deel van de verloren kennis.
  Daarom is het des te meer aanleiding de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien.

  Deo donna nobis Peacem eterna,

  rob

 10. Citaat: @ Johan en Guido, was een ‘FEEST’ om jullie te mogen kennen, maar het raakt noch kant noch wal om jullie verder serieus te nemen zeker de hele toelage van het Elenin feestje van de afgelopen weken was ook al zo’n blikvanger die de virtuele gronden deed schudden

  Mag ik hieruit afleiden dat Abraham met zijn malle rooie fetzhoedje eindelijk weer vekast en gaat mauwen bij zijn eigen desinfo trollen? Ha, eindelijk, dankzij Elenin natuurlijk, Zie je nu, Paul schijft in één keer door naar 2013, Something Wunderful Is Already Happening…

  1. Ach, laten we zeggen dat ie goed is in kietelen maar als het begint te jeuken dan is het niet zo leuk meer…

  2. Nou, laten we het er maar op houden dat ie alleen in staat is om zichzelf te kietelen…

  3. Uiteindelijk blijkt alles een spel, begin en einde.
   Geniet van het spel, doorzie het spel en we zullen zien hoe het eindigt…
   Alles is vergankelijk behalve de pure werkelijkheid.

  4. Over het algemeen zijn zij die het hardst over andermans ego’s blaten er zelf nog het minst klaar mee .

  5. Zo laten we het eens hebben over ons eigen EGOOTJE, Wie heeft des-info vertolkt als waarheid ?!

   Zie nergens een (C)opyright bij mijn werk staan, mocht ik iets toe te voegen hebben aan het rijtje dan zal ik dat eerder delen bij me EGA dan ik het blad Forbes te bewonderen ben.

   Dus mijn EGO zegt laten we Simsalabim en zijn taalfoutjes dan maar eens volgen met zijn voorgenomen ‘Something Wunderful Is Already Happening’, in de hoop dat er werkelijk iets spectaculairs gaat gebeuren dan ‘Just any other day in Human History’.

   Heerlijk al die ‘Pulp Fiction’, ik geniet er altijd zo van als een slecht romannetje uit de boecket reeks…

  6. Tja, beats me.. Daar kan ik niet over meepraten, heb de bouquetreeks niet gelezen..

  7. @Paul 2011 tot 2013 heeft zo zijn mond vol over Ego’s en taalfouten van anderen dus heb hem eens onder de loup gelegd… Nou, weinig hoop voor die man… en consistent is tie ook al niet in zijn heen en weer gaande meningen. Zwabbert een beetje alle kanten op, zal de leeftijd wel zijn en idd te veel de Bouquet reeks gelezen…

  8. @ Simba

   Weet je als jij je zelf zo grappig vind en denkt te weten hoe het een en ander allemaal in elkaar steekt, waarom zit je er dan elke keer zo hemelsbreed naast er mee en te denken dat je weet wie ik ben?

   Zijn maar een handje vol die weten hoe dit EGOOTJE precies in elkaar steekt, gezien al die jaren van mensen die hier komen denken te weten hoe getalenteerd men zelf is in het vastleggen van bepaalde 3D zaken, enkel louter uit het pure denken wilde fantasie’en kunnen kweken dan de volle waarheid wel eens zou kunnen zijn.

   In iedergeval ik leef in het ‘NU’ anno 2011 en niet over 1 a 2 jaartjes, capice ?!

   Van Burke persoonlijk heb ik geleerd dat veel dingen eigenlijk illusies zijn en daar heeft ie verdikke me nog heel erg veel gelijk in ook.

  9. Illusie? Dat meen je toch niet? Is alles nep?
   Loop ik hier voor jan met de korte achternaam mijn best te doen op alle fronten.

   Haha, doen door niet doen, blijft een vakantie dat tripje aarde in het Nu.
   Ga toch je vakantie niet verpesten, geniet ervan!

  10. Paul in 2011, mensen die zoooo veel bleren over andermans ego, hebben zélf een dik ego probleem… Capice?

 11. Ik zie net dat ik een verkeerde link geplaats hebt… Maar desalniettemin is het een mooi verhaal! Maar wat dat linkje betreft… eerst even zoeken… Oeps…

 12. Er viel me iets op bij het bericht van Jeejee1970, 41.6

  “Een oordeel is broodnodig om onderscheidt te maken tussen goed en kwaad”

  Niet gek als je de kwaliteit bezit om zo precies de grens te weten tussen goed en kwaad. Persoonlijk had ik er op een “gegeven” moment geen energie meer voor al dat oordelen. Eindelijk Vrijheid.

  Love & Peace, Alice

 13. Johan fantastisch! ik kan niet wacht tot je nieuwe boek te bestellen is!

  Wbt de reacties van sommige hier, volgens mij zijn jullie onderdeel van de oude garde, in en in triest! Wake up!

  zoek nu eens in je zelf naar antwoorden ipv dat je die duistere en misleidende sites tot waar aan neemt

 14. Paul… je bent helaas weer terug van weggeweest. Ik moet eerlijk zijn dat ik je niet heb gemist. Wanneer ga je weer? Als je gaat neem je dan je verzuurde kritiek en zware ego ook even mee?

 15. @ jeejee1970

  Hallo,

  Hartstikke bedankt voor het inschatten van mijn bewustzijn en kennis…

  1. ik ben geen schaap ( en dat weet niet alleen ik)
  2. verdient dhr.Oldenkamp geen cent aan mij, en ik herhaal geen cent
  3. liegt het in mijn natuur dat ik het niet kan uitstaan als mensen anderen in het openbaar gaan ‘afzeiken’
  4. voor mij is het niet belangrijk wie wat weet en hoezo. Ik neem informatie op die mij interesseert en matcht met mijn intuïtie en wat mijn eigen kijk op de wereld is
  5.voor mij is belangrijk dat mensen zich überhaupt met deze materie bezighouden
  6. we zijn allemaal een…..dus de kans is groot dat meerdere mensen op meer of minder hetzelfde moment op verschillende plaatsen dezelfde gedachtes hebben 🙂

  Ik hoop dat dit helpt om u vrees te overwinnen dat we allemaal voor de gek worden gehouden door ene Oldenkamp.

  Ik wil u graag nogmaals bedanken dat u mij wilde ‘helpen’ om geen foute dingen te doen.
  Dat ken ik van mijn ouders al 46 jaar…..;)

  Monika

  1. Hahahahaha monika, heel goed, je bent een zielsverwant! Ben het volkomen met je eens.

   BTW: Johan heeft inderdaad, heb ik begrepen/ergens gelezen/gehoord, heel veel (o.a. goede baan) achtergelaten om zijn hart te volgen wat consequenties heeft gegeven voor zijn financiële positie. Nou, wie dat dat hem na? Enneh, bij hem moet de schoorsteen ook roken toch? Hartengroet 🙂

  2. @ Willie en Simba_nl

   Bedankt voor jullie ‘support’…..misschien komen we ons ooit een keertje tegen 😉

   Groeten vanuit mijn hart en ziel

   Monika

 16. Wat een gedoe!

  Zag het filmpje en kon niets vernederends vinden in de korte presentatie, die gewoon datgene vermeldde, wat Johan aan nieuws te vermelden had, namelijk bitter weinig. Dit ook na lezing van diens pdf-je. Het is allang bekend, dat de time-line in het binnenste van de Grote Pyramide eindigt in 2012.
  Eigenlijk vond ik de interviewer van PowNews gewoon voorkomend en beleefd: hij streek even over het gelaat, mompelde iets van ´mmm, ja, interessant´, streek over het gelaat en bedankte Johan voor het doen van zijn praatje.

  1. Ben jij de verslaggever zelf soms incognito? Kom op zeg hé … wel eens van lichaamstaal gehoord? En wat dacht je van de begeleidende teksten onder in beeld?

  1. Dank je wel, Timmy, voor deze link. Ik was de afgelopen dagen erg druk (gisteren een lezing in de achterhoek en vandaag opnames). Ik heb zojuist het artikel op grenswetenschap.nl met stijgende verbazing gelezen. De ‘gewone’ wetenschap legt mij in ieder geval geen woorden in de mond die ik niet heb gezegd. Maar dat de plaatjes wat scheef zijn klopt. Dat komt door de vertekening van de luchtfoto, die niet helemaal loodrecht vanuit het midden boven de (verborgen) cirkel is genomen. Laten we de juiste foto maken, en dan checken of het tot op millimeter klopt.

   Voor alle duidelijkheid: ik weet niets tot vrijwel niets over de Oude Egyptenaren. Ik heb alle bekende plekken wel bezocht, maar veel van de Egyptische geschiedenis is niet bij me blijven hangen. Ik heb daarentegen heel erg veel met de piramides en vooral de Sfinx.

   Dan voor de enthousiaste debunkers:

   Dit is de kern van mijn bewijs voor mensen die menen op de grens van de ‘gewone’ wetenschap te zitten, maar volgens mij zelfs in de verste verte deze grens nog niet eens kunnen zien (maar dat even terzijde):

   1. De piramidebouwers kenden de vaste getalsverhouding tussen de omtrek en de straal van de cirkel (en nog veel meer, ook bijvoorbeeld Phi).
   2. De Oude Egyptenaren kenden deze verhouding niet, want dat blijkt nergens uit.
   3. Ergo, De piramidebouwers ≠ De Oude Egyptenaren ( betekent ‘is ongelijk aan’).

   Dit is bewijs 1. Klopt dit niet? Weerleg het bewijs dan maar.

   1. Volgens Egyptologen zou de Grote Piramide gebouwd zijn omstreeks 2580 BC.
   2. De uitlijning van de schachten op de zeer treffend gekozen sterren (door de piramidebouwers) is van ver na 2580 BC (ik beweer dat deze uitlijning was in 2309 BC).
   3. Ergo, de Oude Egyptenaren hebben de Grote Piramide niet gebouwd.

   Dit is bewijs 2. Klopt dit niet? Weerleg het bewijs dan maar.

   Knip en plak dit gerust naar grenswetenschap.nl. Ik doe dat niet omdat ik daar niet alle reacties heb gelezen (en daar ook helemaal geen zin in heb).

   Indien mijn bewijs echt niet klopt, mail me dan het tegenbewijs, en dan zal ik dat onmiddelijk op mijn website zetten, zoals ik ook eerder heb gedaan bij mijn blunder rond de vermeende Elenin-code. Tja, ik ben ook maar een mens. Ik leer hopelijk wel van mijn fouten. Vandaar dat ik het deze keer echt heel grondig heb gecheckt (mezelf een beetje kennende).

   Verder lijkt het me op zijn minst wel fatsoenlijk om mij respectvol te bejegenen. Dat het ook respectloos kan (door nota bene mensen die van ons gezamenlijke geld worden betaald), dat weten we nu wel.

   Ik meen dat ik een boodschap heb ontcijferd van de piramidebouwers aan de mensen van nu. Als dat zo is, dat is dat wereldnieuws (of denk jij van niet?) En als dat niet zo is, dan is het hooguit een typisch geval van jammer. Meer niet. Hou op met het allemaal zo persoonlijk te maken. Dat is helemaal nergens voor nodig.

   De enige echte vooruitgang in de wetenschap komt van mensen die echt over de oude grens durven te gaan. Maar oh wee, wie dat probeert. Want die wordt onmiddelijk van alle kanten aangevallen. Mij raakt het gelukkig niet echt. Ik meen het Grotere Plaatje te kunnen zien. En daarom begrijp ik het ook wel. Want hiermee wordt de gevestigde wetenschap uit haar ivoren toren gerookt. Kuche, kuche …

   Beste allemaal, geniet van de Grote Verandering die nu volop gaande is. Ook in het bastion van de academische wetenschap.

   Een fijne avond gewenst, Johan

 17. Goedemiddag,

  Wilde ook nog even melden dat ik zeer content ben met het feit dat de reportage uitgezonden is. Al zie je niet veel. Er is, mijn inziens op onderbewust gebied wel wat gebeurt.
  Sommige plaatjes van Johans presentatie zijn namelijk wel uitgezonden en mocht dat waarheid zijn, heeft iedereen die gekeken heeft dat onbewust geregistreerd. Net zoals graancirkels dat doen.

  MvG,
  Alexander

 18. Ben het bijbehorende artikel aan het lezen:
  http://www.wanttoknow.nl/wp-content/uploads/OnthullingGizehGeheim.pdf
  Neem er even de tijd voor om het ook zoveel mogeluk zelf na te gaan. Ziet eruit als gedegen werk. Maar de presentatie en labeling met HET geheim doet dan weer afbreuk en opent de deur voor afkrakers.
  Het is dezelfde valkuil als met “HET hele verhaal”. Het is een interessant verhaal en ook echt een heel verhaal, maar “het” hele verhaal komt dus opschepperig over en geeft minder ruimte voor aanvullende waarneming.
  Er zijn zeker nog meer puzzelstukkies, waarbij ik ook niet wil beweren dat ik ze allemaal ken. En waarbij ik ook wil bevestigen dat dit onderzoek van Johan weer een puzzelstukje is.

  Er zijn mijns inziens MEERDERE geheimen mbt pyramides. Bvb:
  +WIE zijn dan de pyramidebouwers precies?
  +WAT was/waren de functies van de pyramiden zelf?

  “Voor een dergelijke precisie hebben we blijkbaar grootjaarlijks licht nodig.”
  Maar dit zou ook sterrenlicht kunnen zijn. De pyramides staan ook uitgelijnd op Orion en de Sfinx op Sirius.

  Johan besteed daar nog geen aandacht aan. Anderen hebben dat wel al uitgebreider gedaan.
  Lees “Geometrie van de Schepping” van Drunvalo Melchizedek voor zeer interessante info hierover. Ook over het getal Phi, de Phi ratio. Alsook de boeken betreffende Pleiadiers die ik eerder meldde. Zelf heb ik ook een zeer interessante ervaring IN een pyramide meegemaakt. Gaat over direct materialiseren vanuit intentie.

  Het infiltreren van de MSM is een hachelijke zaak. Heb er zelf ook enige ervaring mee.
  Bij DWWD werd ik gelijk weggesleept door die beveiliging:
  http://www.youtube.com/watch?v=hd_6mmK5z_I&feature=related
  en uit mijn eenmansdemo bij het kolderieke Wildersproces werd 1 zin gebruikt die daardoor nikszeggend werd.

  Ik denk dat het veel nuttiger is om de http://www.nieuwemedianieuws.nl: dus die hele verzameling sites meer te gaan PROMOTEN in de openbare ruimte. Dat ben ik gaan doen bij demonstraties omdat je daar al te maken hebt met mensen die gedeelteluk geactiveerd zijn:
  http://plakkaattraktaat.blogspot.com/2011/01/nieuwemedianieuws.html
  http://3.bp.blogspot.com/-ZHoA23lHGGU/TizblNQUPyI/AAAAAAAABfA/RDQo02jJhIg/s1600/NMN.smurf.jpg

  1. Ik ben bang dat ik het weer een keertje met je eens ben Julius . Het gepresenteerde was niet HET geheim maar weer een tipje van de sluier , welliswaar met een positieve boodschap , waar we er niet genoeg van kunnen ontvangen .
   Dessalniettemin heeft het toch weer een hoop mensen aan het denken gezet en velen er toe aangespoord om zelf op zoek te gaan naar feiten en wetenswaardigheden .
   Dat die steenstapels in het verleden een grote rol hebben gespeeld en dat ze ouder zijn dan 5000 jaar staat voor mij als een paal boven water . OOk de vorm , de maatvoering , de uitlijning en de situering t.o.v. andere bouwwerken op de aarde is geen toeval . Of we de eigenlijke functie en betekenis in het huidige dimensionale veld weten te achterhalen , dat betwijfel ik ten zeerste . En wie die code weet te breken kan inderdaad beter direct naar powned gaan om zichzelf te kakken te laten zetten , want de sheeple massa zal daar nog geen snars van snappen .
   sad but true
   http://www.youtube.com/watch?v=8xPaeONSn_8

 19. Beste allemaal,

  Vanmiddag mocht ik voor de camera van Duurzaam24.tv de “Onthulling van het Gizeh-Geheim” nog eens overdoen. Het streven is om dit voor komende zaterdag online te hebben, omdat de geruststellende boodschap van de piramidebouwers mensen (zowel manifestanten als ordebewaarders) wellicht kan helpen om tijdens de massale manifestaties het hoofd koel te houden (en het hart warm).

  Ik vind het erg fijn dat er al zovelen zijn die zelf willen en kunnen nadenken. Echter, persoonlijk begrijp ik de aandacht voor de boodschapper niet helemaal, of de wijze waarop de boodschap is verpakt. Bij Sinterklaas maakt toch ook niet uit van wie je het pakje krijgt en welk papiertje erom zet? Dat zijn allemaal bijzaken, althans zo zie ik dat.

  Het gaat voor mij puur om de boodschap. En deze boodschap, in al zijn eenvoud en vooral oogstrelende schoonheid, is kristalhelder, voor wie daar tenminste open voor wil en kan staan. De rest mag deze boodschap wat mij betreft gelijk weer deleten. Dag mag gelukkig iedereen zelf weten.

  Ik bedank heel erg graag drs. John Consemulder (en zijn gezin) en cameraman Ingold dat deze presentatie vanmiddag plaats kond vinden. Zowel de presentatie als het interview door John erna zullen snel te zien zijn bij HealingSoundMovement TV. De linkjes (of filmpjes) komen hier vast en zeker ook op WantToKnow.nl.

  Namaste,
  Johan

  1. @ Johan,

   Beste Johan,

   Enige tijd geleden heb ik één van jou lezingen bijgewoond in de omgeving van Zwolle.
   Ik ben er erg veel wijzer van geworden en heb een aardig beetje respect gekregen voor de manier waarop je op geheel eigen wijze de dingen interpreteerd.
   Je uitleg is verhelderend, zeker als je al wat verder in het ontwakingsproces zit.

   Wel wil ik je eerst even zeggen dat je goed op moet blijven letten aan wie je de informatie verstrekt.
   Wist je wat Pow News was?
   De mensen die de MSM(Main Stream Media) volgen zijn namenlijk veelal alles, behalve wakker, als dit überhaubt nog iets met media te maken heeft.
   Het is meer domme tv.
   Dit werd dan ook een grote aanfluiting waarbij je naam wel bekend is geworden, dus dat is toch positief te noemen.

   Blijf verder vooral doorgaan met het goede werk.

   Groetjes Robert

  2. Ook wij zijn inmiddels weer thuis aanbeland (iets langere -Piri- reis gehad)

   Graag gedaan, Johan je verhaal verdient gewoon serieuze aandacht en tijd, en nu kunnen mensen tenminste je presentatie zien en wat tekst en uitleg vernemen, voordat men mogelijk voortijdig zaken in een onjuist daglicht plaatst. Verder ligt de interpretatie uiteraard bij de luisteraar en kijker.

   Ik ga direct aan de slag met editen en vermoed dat het wat langer zal worden als het diepte-gesprek met PowNews 😉

   In het gesprek roep ik ook mensen op om te reageren/corrigeren/aan te vullen. Ik noem tijdens het interview ook wat andere onderzoekers en auteurs op dit gebied waar ik boeken van heb, zoals Robert Bauval, Graham Hancock, Colin Wilson, Drunvalo Melchizek, David Wilcock, Richard Hoagland (een tv-special met hem volgt snel!), Patrick Geryl, James Hurtak, Robert Schoch, John Anthony West, Alan Alford, Erich von Daniken, Blavatsky en Manley P. Hall. Misschien opent dit ‘Gansenbrink’ deuren naar nog meer bijzondere informatie, wie weet? Misschien herbergen de piramiden inderdaad wel nog meer geheimen?

   Overigens zijn de bijzondere gesprekken die ik had met James en Desiree Hurtak (ook over hun bewijs van ondergrondse ruimtes onder het Gizeh plateau!) na te luisteren in ons HealingSoundMovement Radio luisterarchief (een gesprek met Drunvalo Melchizedek van 2 uur wordt binnenkort uitgezonden).

   Vanavond HSM Radio met Howard Martin van Heartmath tussen 7 en 9 en de aankondiging van de tv-special met Johan Oldenkamp zal morgen te lezen zijn via:
   http://www.healingsoundmovement.com/news

  3. @John, Kijk, een echte uitzending met Richard C. Hoagland, nu heb je bij mij bonuspunten gescoord !!!

  4. Johan,

   Respect voor je werk!

   “Echter, persoonlijk begrijp ik de aandacht voor de boodschapper niet helemaal, of de wijze waarop de boodschap is verpakt.”

   Dit zou een bevestiging moeten zijn voor je. Immers kijkt men niet naar de inhoud, maar probeert men de aandacht hiervan af te leiden door de boodschapper te ridiculiseren. Jammer dat het gebeurt, maar niet geheel onverwacht bij PowNews, moet ik eerlijk zeggen.

   Het zegt alles over hen, niet over jouw verhaal.

   Het ga je goed, dank voor deze kennis!

 20. Johan, bedankt voor het delen van je inzicht. Helaas merk ik dat veel mensen nog niet zo ver aan het groeien zijn, en helaas alleen nog maar denken en het perspectief nemen van de schaduw wereld. Geen wonder dat je zulke standaard reacties krijg die ieder egocentrisch persoon kan geven. Schapen hebben een hond nodig om zich te laten sturen, mensen doen het zelf. Gelukkig zijn er nog mensen die breder denken, en het willen delen. Wat gaan mensen doen, wanneer er op een knopje wordt gedrukt en het financieel systeem in elkaar klapt? elkaar van het leven beroven vanwege hun zelf-egoisme. Ik kan de openheid die je deelt heel erg waarderen.

  De enige waarheid die vind je in jezelf.

 21. Ik lees vaak de kritiek op Johan dat hij niets nieuws toevoegt bij zijn onthulling over het Geheim van Gizeh. Als ik Johan goed beluister dan heeft hij dat ook nooit beweert. Hij zegt dat we alle WIJSHEID al in ons hebben! Wat hij doet is alle kennis ordenen en dan conclusies trekken! En gelukkig is dankzij internet reeds veel van alle kennis die er is transparant gemaakt! Alleen hebben we de hulp van de Sophia (de aloude vrouwelijke wijsheid die in deze mooie tijd weer geopenbaard wordt)nodig om de kennis weer te ordenen! Ik heb zelf al aangegeven in punt 37.31 dat mijn taak op Aarde is om een bijdrage te leveren om op een radicaal andere wijze tegen gezondheid aan te kijken.

  Mijn missie is dat Geestkracht het Medicijn is op weg naar Heling (Genezing). We kunnen allemaal zien dat het huiduge zorgsysteem failliet is! de kern van wat ik wil is ook weer een ordening van alle kennis die we hebben. We hebben zoveel kennis uit de chinese, de indische, de westerse, de sjamaanse etc etc wetenschappen, alleen we zouden het alleen moeten ordenen. Wat ik nu allemaal ga zeggen is een gruwel voor de farmaceutische industrie, de specialisten, de ziekenhuizen en andere organisaties die hun bestaansrecht ontlenen aan de huidige praktijk! Ik begin even heel simpel bij de basis, ons fysieke lichaam! Ik zag hier een discussie over de heilige geomatrie en het getal Phi ( het irrationele getal 1,61…. etc voortkomen uit de reeeks van Fibonacci 0,1,1,2,3,5,8,13 etc).
  Ik schreef al onder punt 11.5 dat ons menselijk lichaam is gebouwd volgens de afmetingen van Phi. Vaak geeft een onbalans in het lichaam (dus het lichaam is niet meer 100% Phi)een ongemak op een heel ander plaats dan waar de oorzaak ligt van het ongemaak. Ik noemde dus rugklachten. Jarenlang loop je bij ene fysiotherapeut die je rug behandelt en je komt bij ineens bij een alternatief therapeut, die ontdekt dat je een doorgezakte voet hebt. Je doet een voetzooltje in en voila… de rugklachten zijn opgelost.
  De aryuvedische geneeskunst kijkt heel sterk naar de 4 elementen (vuur, water, lucht, aarde). Ieder mens heeft alle 4 elementen in zich, maar de verhoudingen moeten met elkaar in balans zijn. De sjamanistische geneeskunst richt zich heel sterk op Moeder Aarde en Vader Zon. Dus, richt zich heel sterk op de seizoenen (lente, zomer, najaar, winter) en op alles wat met natuurlijke tijd te maken heeft. Het gaat hier om de juiste verhoudingen van beweging en rust, voedselpatronen etc etc
  De Chinese geneeskunst herkent heel sterk dat alle organen met elkaar verbonden zijn, dus dat een klacht aan een long, misschien wel voortkomt vanuit e nieren of de lever, ik noem maar wat. Uw Wil Geschiede gaat heel sterk over de balans tussen je Hogere Zelf (de Heiligende Geest in ons zelf) en Mijn Wil Geschiede (onze ziel)! Dus, een echt holistische kijk op de mens betekent dat we alle kennis zouden moeten ordenen en dan van daaruit naar de mens kijken. En natuurlijk het liefst dat de mens overtuigt is dat hij/zij op een dergelijke wijze naar zichzelf kijkt! En ik voel dat dat de plicht is van ieder mens om zo naar zichzelf te kijken.
  Ik heb een in mijn ogen hele WIJZE man ontmoet die een uiterst interessante kijk hierop heeft. Hij is bezig om systeem-dynamisch alle kennis te verzamelen en te ordenen. Ik stuur wel even een link mee naar zijn website http://www.artes-sophiae.com/ Artes-Sophiae betekent letterlijk de Kunst van de Wijsheid. Mijn eigen ding is meer de Pistes Sophiae (is het Vertrouwen op de Wijsheid. Trouwens, een leuke bijkomendheid. Deze man is ook egyptoloog en ik heb hem ontmoet via een vriend van mij die ook egyptoloog is! Toeval bestaat niet!

  1. Misschien nog even een aanvulling over de balans van ons menselijk lichaam en het getal Phi. Ik heb laatst een hele interessante workshop gevolgd Touch of MATRIX! Het was ongelovelijk hoe je balans in je eigen lichaam kon krijgen door een paar simpele handelingen. Jouw eigen Geestkracht is de Sleutel tot je Heling!

 22. Als je nig niet de genoemde website hebt bezocht, dan kan misschien de volgende chinese wijsheid op de site jou over de streep trekken

  Wie weet dat hij niets weet, is verheven.

  Wie meent dat hij iets weet, is ziek.

  Slechts wie onderkent dat hij ziek is, herstelt van zijn ziekte.

  De wijze is niet ziek, omdat hij ziek is van die ziekte.

  Lau-Tse, Tau-te Tjing.

  1. Ik zou graag nog even terug willen komen op mijn verwijzing naar de website van artes-sophiae. Om een kleine impressie te geven van wat kennis ordenen inhoudt als we praten over hoe de mens in elkaar steekt, neem ik hier even een link op naar you tube van het grondsysteem van de emoties van de mens http://www.youtube.com/user/ArtesSophiae

  1. Beste Simba,

   Om een eventueel misverstand uit de weg te ruimen: ik heb grote bewondering voor het volhardende en omvangrijke werk van Richard Hoagland. Waar hij echter mbt Elenin naar mijn mening de plank missloeg was door kansrekening toe te passen op het feit dat het bijzondere getal 19,47 ook verscheen tav Elenin (iets met lichtsterkte als ik me goed herinner). Dat sloeg naar mij idee helemaal nergens op, en was ik even klaar met hem. Ik moet zeggen dat ik hem ook niet goed vind doseren, en daar hebben er wel meer last van. Daartoe had ik wellicht ook iets minder geduld dan ik normaal ook al weinig heb.

   En uiteraard ben ik niet de eerste die aangeeft dat de bouwwerken in Gizeh te maken hebben met de tijd. Wel ben ik volgens mij de eerste die dit nu zo hard heeft gemaakt dat het deze keer niet meer van tafel gepoetst kan worden. En dat betekent dat we voortaan met geheel andere ogen naar Gizeh zullen kijken, en dus ook naar onze geschiedenis, en dus ook naar de academische wetenschap, en dus ook naar de NASA, en dus ook naar voorbijvliegende kometen, en dus ook naar wat er wellicht nog meer is (om, op of in deze planeet).

   Dank voor alle linkjes die je hier op WTK maar blijft delen.

   Met hartelijke groeten,
   Johan

  2. @Johan, die 19,47, die we gemakshalve maar even afronden op 19,5, is een getal/waarde die wonderlijk genoeg in RCH zijn onderzoeken en speurtochten, continu terug blijft komen. Vandaar dat hij zo verbaast was dat tijdens de Elenin ontdekking, de lichtsterkte ook wonderlijk genoeg 19,5 bleek. hetzelfde effect zeg maar dat veel mensen de laatste tijd uurwerken e.d. op 11:11 zien staan.

   Anyway, RCH is onderzoeker van de (nu nog) pseudo wetenschap, Hyperdimensional Physics en is er van overtuigd dat veel verborgen codes, antwoorden, gelinkt zijn aan de waarde 19,5 welke in de geometrie heel veel voorkomt en eveneens in zijn specialisme, Torsion Field Energy waartegen nu nog veel weerstand is uit de hoek van Newtoniaanse geleerden maar ik denk dat RCH het wel eens bij het rechte eind kan hebben met zijn Torsion Field Energy.

   Ik kijk uit naar je uitzending bij John Consemulder…

  3. Nog even een extra aanvulling, om 19.50u (19,5) 16 oktober a.s. staat Elenin het dichtst bij de aarde…

   Extra toevalligheid, B.Obama zal op datzelfde moment en tijdstip zijn bij de uitgestelde ceremonie van het nieuwe Martin Luther King Memorial in DC…

  4. Bedankt voor de info Simba! de 16e dus…
   Misschien kunnen we hem dan wel zien..?

  5. @Mirakel, misschien is het wishfull thinking, maar ik hou nog steeds het model open dat Elenin zich gaat presenteren om de wereldbevolking het laatste positieve zetje te geven…

  6. Eigenlijk bedoel ik, Het alles beslissende positieve zetje te geven i.p.v. laatste positieve zetje…

  7. @Simba,

   Graag wil ik dit schitterende gedicht delen i.v.m. Something Wonderfull is Coming:

   14-08-2009
   In een prachtige Goudsbloem bevind
   zich mijn Kleurrijk Universum.
   Alles wat licht en kleur uitstraalt mag er Zijn.

   Er is Blijheid,
   er wordt gelachen en gehuild maar
   dat is van

   Geluk!

   Er is Vrede en Vrijheid.,
   Er wordt gedanst en gezongen
   Ieder in z’n eigen ritme, op z’n eigen wijs.
   Vreugde manifesteert zich in Alles
   Het positieve ontpopt zich vanuit het

   Onzichtbare

   Liefdevolle wijsheid ontsluit zich
   Zon, Maan en de Sterren, verre en dichtbije Planeten
   hebben hun baan gekozen.

   Zo is de Hemel op Aarde geboren!

   Trouwens ik ben geboren in 1947
   wat dat dan ook mag betekenen.
   Hartegroet Alice

  8. @Alice, je kan er van alles mee als je nog meer gegevens hebt maar even een voorbeeld:
   1947 = 1+9+4+7=21 21 is weer 2+1=3.

   21/3 heeft met de heilige drie eenheid te maken, kosmisch bewustzijn.
   Het is voltooid en kan weer opnieuw beginnen.

   21 is bij de tarotkaarten de laatste kaart, de Wereld, al is de Dwaas de 22 en de 0 tegelijk.

  9. @Dank je wel Martijn, maar ben op een persoonlijke manier bezig met getallen. Maar kan veel verbinden, het brengt mij heel veel. o.a. vertrouwen en dankbaarheid wat ik beide als een grote vorm van Liefde zie. Liefs

  10. @Alice, ik ben er sinds de zomer mee bezig. Raar om te zien hoeveel er gewoon echt klopt. Ik stond versteld. Veel succes gewenst met het uitdiepen van jezelf en de wereld om je heen. Geniet van de weg, richt je niet op het doel, het is een heerlijk gevoel. Liefs.

  11. @Ja dank je Martijn, heel fijn om te lezen dat andere mensen het ook zo beleven.
   Ik vind dat ik de Heilige Graal ontdekt heb in mezelf. Krijg steeds meer antwoorden. Op de manier die bij mij past. Schitterend. Dan is er totaal geen twijfel meer.
   Wat mij raakt dat past bij mij en de rest is ballast. Het leven is echt een avontuur zoals op een godinnenkaart stond die ik trok bij Eva Annaluna, een paar jaar geleden, zij is een Aura-healeres. Het is zo’n bevrijding. Alles is goed zoals het is. Je hoeft alleen nog maar te Zijn. Aansluiting op de stroom van het leven.
   Zo mooi, maar moeilijk tot uitdrukking te brengen naar de mensen die je lief zijn. Ik weet dat iedereen z’n eigen weg heeft, en ook voor hun de tijd komt, de tijd daarvoor bestemt. Maar onbegrip zorgt soms voor afstand, en die wil je dan overbruggen. Maar accepteren en loslaten gaat steeds beter. Prettig week-end verder, everyone.

 23. Goed onderzoek Johan! Dank daarvoor, weer een puzzelstukkie.

  Ik heb hier een boek waarin beweerd wordt dat de grote pyramide is gebouwd in 10.800 BC (= aan begin Leeuwetijdperk).

  1. Hoi Julius,

   Wat we nodig hebben is kennis over de exacte lengte van de precessiecyclus, om op basis daarvan het exacte moment van uitlijning van de schachten in de Grote Piramide te kunnen bepalen. In beweer nu dat deze uitlijning in 2309 BC is geweest. Op basis daarvan kom ik op een bouwdatum van minimaal 10.949 BC.

   Ik denk dat deze bouw voor het begin van de Tijdperk van Leeuw geweest moet zijn, namelijk toen het nog Licht was in de derde tijdsdimensie (nl. het grootjaar).

   Ik hoop dat er nu vanuit de academische wetenschap snel volledige openheid in deze zaak mag komen.

   Dank voor jouw reactie, Julius.

   Groeten, Johan

  2. Ik weet al heel lang dat de pyrimades van zo’n 10.000 jaar geleden moeten zijn. Het klimaat was toen daar zoals het hier nu is moet je bedenken. Hier was het toendra gebied. Ik denk het leeuwen tijdperk.

 24. @ Johan en een ieder: Ik ben druk bezig de file aangeleverd te krijgen om straks via Duurzaam24.tv de hele HealingSoundMovement tv-special met Johan online te krijgen. Als het niet lukt vanuit hier, rijden we zo naar Hilversum 😉

  wordt vervolgd dus…

 25. Nogmaals bedankt voor de theorie,

  Het is echt jammer dat dat Pownews het zo kort hield en niet serieus nam. Voorkennis is belangerijk voor het begrijpen. Deze mensen hebben deze kennis nog niet denk ik. Dus het uiteindelijke bericht snapen ze dan denk ik ook niet 🙁

  Heeft iemand het werk van Nassim Haramein over piramide gezien? Hij beschrijft een ander bewijs wat duidelijk is voor mij dat de piramiden niet gebouwd zijn door de egyptenaren.

  De egyptenaren beschijven alles op de muren. Wie de goden waren, hun gewoontes enz, maar een piramide waarvan de bouw 25 duurt? Vergeten??

  Wat ook intressant is dat hij ook connectie maakt tussen de de piramide en de Bijbel. De kist gevonden in de grote piramide heeft de zelfde maten als de “ark van het verbond met god” die gebouwd moest worden door het volk van israel beschreven in de bijbel. Hiervoor waren zij ontsnapt uit egypte? De farao ging hen boos achterna (miscchien iets uit te piramide gehaald?).

  Mozes wordt vervangen voor Jozuah. Het volk steekt de een rivier over. Wanneer de priesters die de ark droegen een stap in het water zette. Spoot het water omhoog/ stopte met stromen. Mozes gebruikt het zelfde device voor het openen van een weg door de zee.

  Groetjes,

  1. @Buijske
   De drie uur durende presentatie van Nassim is meer dan de moeite waard. Waarover hij spreek en actueel is is het stuk over zwarte gaten en dat wij; de mensen op sterrenschip aarde, op dit moment in z’n zwart gat zitten. De aarde reist ergens bij de buitenste ring van de donut en wij zullen volgens Nassim naar het licht gaan omdat dat de loop en dus ‘uitgang’ is van het zwarte gat. Een soort van geboorte. Van embryonaal spiritueel niveau naar een schepsel die voor het eerst zijn ogen leert te gebruiken in het licht als het licht weer aangaat. Wij zullen misschien opnieuw moeten leren kijken en alles opnieuw moeten leren begrijpen, en dat alles in een ander daglicht 😉

  2. We gaan toch eerdaags door de fotonenbelt? Licht zat moet je maar rekenen. Alles reflecteert, wat een power moet dat geven. Hoe meer licht hoe sneller alles gaat toch?
   Kijk maar naar de planten…

  3. Dat is het Martijn. Dat ik dat niet zag, Duuuh, tis nog een beetje donker nog in het bolletje, moet nodig op zoek naar het knopje.

   Licht laat alles groeien. En dat gaat sneller en sneller.., de trechter, Phi en noem maar op. Wat een mooie trip!

  4. Ik hoop op zoveel licht dat iedereen alleen nog maar terug kan schijnen.
   Ieder die het niet verdragen kan, gaat eraan. Lijkt wel een tekenfilm of sprookje.
   Wie weet… over illuminati, verlichten gesproken, haha!

  5. Haha , ik zie nu net dat Buijske hetzelfde aanhaalt as ik cryptisch vermeldde in reactie 1 . Het begin van de oorlog tussen de bijbelse god en de oude wijsheidreligies .

  6. Buijske, ik zie ook heel sterk de relatie tussen de bouwers van de piramiden en de ark des verbonds. Zie ook mijn bijdragen van vandaag onder het artikel ET de dag voor de onthulling. Ik heb daar vandaag Het Geheim van de Tempelberg onthuld, waardoor de 3 wereldgodsdiensten zijn ontmaskerd. Ik voelde dat dit moest gebeuren in de week waarin Johan Het Geheim van Gizeh onthulde. Er is een connectie tussen beiden. Ik heb daar uitgelegd dat de 3 wereldgodsdiensten gebaseerd zijn op geheimtaal. Mozes en de Ark des Verbonds en de piramide van Gizeh vormen tezamen een boodschap, die achtergelaten is door de laatste bewoners van Atlantis,die tijdens de vorige waakstand van de Aarde leefden. Die boodschap mag nu aan ons geopenbaard worden als geruststelling dat de Aarde weer aan het ontwaken is. De boodschap ie eigenlijk: Heb geduld! Blijf in je KRACHT! Het gaat gebeuren!

  7. Maat Cozmic, dat betekent geen strijd tussen de bijbelse God en de oude wijsheids tradities. De Bijbel is een boek dat ons heel veel heeft te zeggen over ons eigen leven en over het leven dat komen gaat. Vab Mozes en Jezus kunen we veel van leren. Maar ze hebben waarschijnlijk feitelijk als persoon niet bestaan. De wereldgodsdiensten zijn ontstaan door een verkeerde interpretatie van het verhaal van Mozes! Maar dankzij die Bijbel en de geheimtaal daarin hebben we gedurende de slaapstand van de Aarde wel kunnen overleven!

   We moeten nu niet gaan polariseren, maar in dankbaarheid de ontcijferde boodschappen aanvaarden. De Aarde mag nu weer ONTWAKEN! En wij mogen wwer Meesters worden over ons Eigen Leven!

  8. Ik heb altijd gevoeld dat de Tempelberg in Jeruzalem de sleutel is tot de oplossing van het mysterie van de verdwijning van de Ark des Verbonds. Deze heeft gestaan in het paleis van Salomo, dat gebouwd was op de Tempelberg en is verwoest. Deze tempel is later nog een keer herbouwd, maar voor de 2e keer verwoest door de Romeinen in het jaar 70 na Christus. Ik voelde altijd al dat daar de sleutel lag! De Orde van de Tempeliers hebben het geheim in de 13de eeuw ontdekt, maar zijn door de toenmalige paus in de ban gedaan en praktisch allemaal op de brandstapel terecht gekomen. Ik denk dat zij ontdekt hebben wat het Echte Verhaal van de bijbel was. Dat echte verhaal is ook bekend in het Vaticaan, maar is altijd angstvallig geheim gehouden, ten koste van miljoenen tempeliers, katharen en andere ingewijden.

  9. Mijn vemoeden is dat de Bijbel ten tijde van koning Salomo is herschreven. Voor die tijd (rond 600 jaar voor Christus) was de rol van de vrouw een heel belangrijke, maar in de tijd van Salomo werd d evrouw op ene lagere voetstuk gezet. Je ziet het ook aan het liefdesleven van Salomo en ook al van koning David, geen enkel respect voor de vrouw. Toen is de hele belangrijke rol van de vrouw in de Bijbel er uit geschreven! Eva werd neergezet als een bijvrouw van Adam (uit een rub gevormd)en dat gegeven heeft duidenden en duizende jaren geleid tot de situatie dat de vrouw is achtergesteld bij de man. De zogenaamde zondeval (die ook in de Bijbel is geschreven ten tijde van koning Salomo) heeft geleid tot een collectief schuldgevoel in ons onderbewuste. De wereldgodsdiensten hebben er hun macht aan ontleend (puur op basi van anst en onwetendheid. Ik heb het gevoel dat de God die oorspronkelijk in de Bijbel stond beschreven een androgyne God was, dus een God waarin man en vrouw verenigd waren!

  10. @Dick, vergeet ook Maria Magdalena niet. In het schilderij van Leonardo da vinci, laatste avondmaal, zit ze naast Jezus. Tussen hun in is een open V vorm te zien.
   Volgens mij wil Da Vinci hiermee aantonen dat het gaat om de liefde en de openheid tussen Jezus en Maria Magdalena.

   Laatste avondmaal: http://www.da-vinci-code.nl/codex2.html

  11. Martijn, als je ervan uitgaat dat de Bijbel geheimtaal is en boodschappen bevat voor onze tijd, waar de Aarde weer in de WAAKSTAND komt, dan is de vraag of de figuren van Jezus en Maria Magdalena werkelijk hebben bestaan. Ik heb daar in mijn bijdrages vandaag onder ET de dag voor de onthulling uitgebreid over gesproken. Maria Magdalena was ongetwijfeld de Apostel onder de Apostelen! Zij wist de Leer van Jezus volledig te doorschouwen (te ontcijferen). maar de vraag is of ze niet net als Jezus ook een ILLUSIE is. Maria Magdalena staat synoniem voor de vrouwelijke wijsheid van de Sophia, die weer in deze TIJD over de mensen komt. Dank zij die ALOUDE VROUWELIJKE WIJSHEID, waar ik op VERTROUW ( de Pistes Sophia) mag ik jullie deze week deelgenoot maken van Het Geheim van de Tempelberg. En Johan Oldenkamp mocht ons deze week onthullen Het Geheim van Gizeh! Dat is geen toeval! Dat is gestuurd vanuit het Universum! Wij zijn slechts boodschappers, doorgeefluiken!

  12. @Dick, als ze er wel waren dan is het nog steeds illusie.
   We hebben te maken met meerdere dimensies van illusie. Wij denken over iets van weet ik het hoe lang geleden, kan nooit kloppen bijna.
   Dingen van kortere tijd geleden zijn al verdraaid, de hele geschiedenis is verdraaid door elk doorgeefluik. Vertel een verhaal en vertel het door. Na 10 schakels is alles anders. Ook de dingen die we nu waarnemen zijn illusie, bekeken door onze kokers die nogal beïnvloed zijn vanaf geboorte. De werkelijkheid ligt voorbij alle materie. Alles is illusie. Het is een vakantie in een film, we zijn allang één met God.

  13. @ Dick
   Ik ken een wat andere versie dan jouw verhaal , hoewel er wel veel overlappende gedeeltes in zitten . Degene die zich'” de ene” noemde en het hebreeuwse volk onder zijn vleugels nam wordt in de gnosis ook wel de Demiurg genoemd .
   Na zoveel duizenden jaren verstandsverbijstering is het voor mij wel genoeg en mag het beestje bij zijn naam genoemd worden .

  14. Als we het hebben over de connectie tussen Het geheim van Gizeh en Het Geheim van de Tempelberg dan heb ik ook het gevoel dat de sterren ons iets te zeggen hebben. Het heilige getal 7 speelt daar een SLEUTEL rol in. Ik heb me daar onvoldoende in verdiept om er veel over te zeggen. Mijn gevoel zegt echter dat er ook een verband is tussen Orion en de Grote Beer ( de ploeg). Tijdens mijn reis vorig jaar in de Sinai woestijn ging ik steeds aan het eind van de middag nog voordat het donker werd in het zand in een ring zitten met mijn mede reisgenoten voor het avondeten. En als het dan donker werd dan viel me het steed op dat ik pal voor mij uit de 7 sterren van de Kleine Beer zag (de steelpan). Iedere avond weer, terwijl ik niet bewust een plekje uitzocht om deze serie sterren te aanschouwen! Wie kan dit duiden? Is er een verband tussen Orion (met Sirius) en de Beer (met Polaris, de poolster). De Beer is voor ons altijd zichbaar in het Noorden? Gaat dat straks wijzigen en komt daar Orion voor in de plaats? Zijn er connecties met de hoek van de Aarde ten opzichte van de Zon? Ik ben nieuwsgierig of Johan daar iets over kan zeggen?

  15. Cozmic, ik vraag van niemand om mijn verhaal als waar aan te nemen. Ik voel alleen dat een innerlijke stem aan mij vroeg om jullie dit deze week openbaar te maken. Er zijn daarbij dingen tot mij gekomen deze week die mij pas nu duidelijk werden. het stroomde zo mijn pen uit. Dat is niet mijn verdienste, maar ik ben alleen doorgeefluik. Ik voelde al langer dat de christelijk kerk op de verkeerde energie was gebouwd, namelijk die van de apostel Petrus. Dat is namelijk in mijn visie de energie van de angst en de onwetendheid. Jezus zei tegen Petrus vlak voor zijn dood, nadat Petrus zei dat hij Jezus altijd zou verdedigen : “Eer de Haan kraait, hebt ge Mij 3 maal verloochend”. Pas vannacht kreeg ik ineens de boodschap dat het betekent dat voordat de Aarde weer ontwaakt uit zijn slaap (eer de haan kraait) hetgeen zich nu aan het voltrekken is hebben de mensen leven na leven (dus ondanks vele incarnatie; daarvoor staat het getal 3 van de eindigheid, het wiel van geboorte en sterven)steeds weer hun eigen Goddelijke kracht (dat is Mij) ontkent. Je hoeft dat niet te geloven, maar voor mij is dat duidelijk. Je gelooft toch niet in alle eerlijkheid dat ik zoiets kan bedenken met mijn verstand?

  16. @ Dick Begrijp me niet verkeerd , ik bestrijd jouw verhaal niet .Het meeste ervan heb ik denk ik wel gevolgd en ik zag er veel paralellen in .
   Inmiddels ben ik er ook wel achter gekomen dat ‘de hele ‘ waarheid meerdere lagen heeft en ook meerdere invalshoeken . Op het moment dat je geïnspireerd bent en deze inzichten komen naar je toe dan is dat een overweldigende ervaring . Mijns inziens komt die info uit je hoger zelf of van wezens in een hogere dimensie , helaas zijn zij ook niet alwetend en hebben hun persoonlijke visie en belevenis . Leg maar eens channelingen van bv Toth en Metatron naast elkaar , een gedeelte overlapt en een deel verschilt . In de hogere dimensies zijn ze ook niet foutloos , anders had de zondeval , de val van Atlantis niet voorgevallen . Ook neutraliteit valt te betwijfelen , er bestaan daar ook agenda’s .

  17. Niemand hoeft me te geloven! Het gaat er om dat jullie zelf voelen wat jullie waarheid is en daar naar handelen. Ik ben alleen zelf verbaasd over de magie van het leven! Na een vliegtuigongeluk een paar jaar geleden en de Bijna Doodervaring daarbij is alles in ene stroomversnelling gekomen. Ik werd ineens naar de Maya kalenders getrokken, ik ging me verdiepen in de leer van de getallen, ik werd na 40 jaar weer naar de bijbel getrokken (en sloeg de bijbel niet bij toeval open bij openbaringen 21), ik werd getrokken naar Peru met zijn mooie pre Inca tempels(uit Lemurië) en naar de Sinai woestijn (met zijn prachtige Atlantis energie; ik noemde het daar de speeltuin der Zielen).
   Het voelt zo dat ik door al die dingen waar ik naar toe getrokken bende laatste paar jaar en het vermogen om heel snel dingen met elkaar te combineren (de Geestkracht) er naar deze week is toegeleefd! Ik heb verscheidene Maya kalenders naast elkaar gelegd en voor mij voelt de Lange Telling kalender het fijnst. Ik voel dat deze kalender afloopt op 28 oktober (zoals uitgelegd door de Zweedse onderzoeker Calleman). En wat gebeurde enkele weken geleden? Ik kreeg een uitnodiging voor een lezing van Johan Oldenkamp in Groningen. Ik was die avond echter verhinderd, maar ik zag bij de uitnodiging een link naar een presentatie van zijn Hele verhaal (vorig jaar in Amsterdam).
   Ik kende Johan helemaal niet, maar ik was nieuwsgierig naar zijn presentatie. Ik voelde gelijk zoveel herkenning dat ik een paar maal de hele presentatie heb gevolgd! Hij noemde ook als datum van het “einde van de tijd” 28 oktober.En toen ik deze week zag dat hij misschien een beetje geforceerd zijn Geheim van Gizeh onthulde, voelde ik opeens dat het ook tijd was voor de onthulling van Het Geheim van Gizeh. Ik heb daartoe heel veel bijdrages hier geschreven en niets was van tevoren opgeschreven (dus geënsceneerd). Alles komt zo van het toetsenbord rollen met heel veel inzichten die voor mij ook nieuw zijn. Ik geloof dan ook stellig dat we in de laatste 20 dagen zitten van de Tijd,waarin ons bewustzijn nu in een sneltreinvaart op een hoger niveau komt! Ik heb zelfs al een week geleden ingeschreven voor een workshop om samen met anderen op 28 en 29 oktober te beleven hoe het op die 2 dagen voelt om “het einde van de tijd” in gezamenlijke ervaring mee te maken.

  18. Ik hoop dat Calleman ernaast zat met zijn berekening anders wordt het hier erg rustig op 2 november . Ook al zijn veel zaken in een stroomversnelling gekomen , het gros van de mensen die zich een tv kunnen veroorloven ligt er nog steeds achter te pitten . Als die shift binnen 2 weken moet gebeuren , dan zouden zich er al wat meer scheurtjes in de tijd/ruimte hebben laten zien bovendien .
   Anyway , ik zal de 27 ste even wat langer douchen en hou mijn merkabah binnen handbereik 😉

  19. Je hoeft niet raar op te kijken dat in het weekend na vrijdag de 28ste het geldsysteem begin in te storten. Niet toevallig presenteren Sarkozy en Merkel eind oktober hun plannen voor de steun aan de euro. Ik verwacht die plannen op 29/30 oktober. Het zou me niet verwonderen dat die plannen heel slecht worden ontvangen op de beurs op maandag 31 oktober. En dat zou wle eens het begin kunnen zijn van het einde van ons geldsysteem! In mijn visie is dat onvermijdbaar om de balans in de wereld weer te herstellen! Maar een snelle instorting kan wel eerst leiden tot chaos! Daarom is het van belang dat we goed in onze eigen KRACHT blijven staan de komende weken!

  20. @Dick, ho, stop… Calleman zegt dat de kalender afloopt op 28-10-2011 en NIET Johan… Die heeft een geheel eigen berekening/visie daarop als ik mij niet vergis.

  21. Simba, ik heb het over de presentatie van Johan in Amsterdam, het Hele verhaal. Hij heeft daarin berekent dat 28 oktober het “einde van de tijd”is. Ik zag inderdaad deze week een andere Engelstaloge presentatie waarin hij is gaan schuiven met de datum naar 14 juli 2012. Het schuiven voelt voor mij niet goed! Ik heb dan het gevoel dat je weer in je denken gaat zitten! Net zo min als het goed voor mij voelde dat hij zijn Geheim van Gizeh op tv wilde presentereN! Terwijl hij toch als geen ander zou moeten weten dat we weg moeten blijven van alles waar sprake is van machtsdenken (dus ook bij de tv). Voor mij voelt allleen nog maar ok om te communiceren met de basis. Dus, via workshops, en een internet community als dit. Ik had van wanttoknow nog nooit gehoord, maar dankzij Johan Oldenkamp ben ik hier wel terecht gekomen. En eerlijk is eerlijk, als Johan niet had geforceerd door zijn boodschap op tv te willen presenteren, hadden wij deze gedachtenuitwisseling niet gehad! Dus, Johan bedankt!

  22. Ik stelde gisteren een voor mij open vraag over een eventuele connectie tussen het sterrenstelsel van Orion (met 7 heel zichtbare sterren), waar Johan over schreef in zijn onthulling van Het Geheim van Gizeh en het sterrenstelsel van de Grote Beer (met het steelpannetje, de 7 voor ons heel herkenbare sterren met voorop de Poolster, die ons altijd laat zien waar het Noorden zich bevindt).

   Ik kreeg vannacht een droom waarin zich voor mij de betekenis aftekende en de droom ging over ….. Jozef, de dromenkoning! Volgens het boek Genesis uit de Bijbel was Jozef een Joodse slaaf die gevangen werd gehouden in Egypte bij de farao.Jozef werkte voor de belangrijkste adviseur van de farao en zou diens vrouw onheus hebben bejegend. Hij kwam tijdens zijn gevangenis in aanraking met de bakker en de schenker van de farao die ook in de gevangenis waren gegooid, omdat ze volgens de farao hem wilden vergiftigen. De bakker en de schenker kregen beide een droom en wisten niet wat die betekende. Ze vertelden die droom aan Jozef die deze droom wist uit te leggen! Als jullie willen lezen wat die dromen waren dan moet je maar even naar Genesis 40 gaan. Daar wordt het beschreven. Kortweg, kwam het er op neer dat de bakker door de mand was gevallen ( hij had inderdaad de farao bedrogen) en zou worden gedood en de schenker zou in ere worden hersteld (hij had het juiste verhaal verteld).
   De schenker had beloofd om Jozef vrij te zien krijgen als het verhaal van Jozef waar was en hij in leven zou blijven! De bakker werd inderdaad gedood en de schenker bleef in leven. Maar de schenker vergat Jozef, zodat Jozef nog jarenlang onschuldig in de gevangenis zat opgesloten. Maar toen kreeg de farao een paar hele nare dromen! En hij kon maar niet bedenken wat die dromen betekenden. En toen hij zijn dromen voorlegden aan zijn adviseurs en bedienden, toen herinnerde de schenker ineens Jozef en stelde de farao voor om Jozef te halen en an Jozef te vragen om die dromen te duiden. Toen Jozef kwam legde de farao de beide dromen aan hem voor (zie Genesis 41).
   De farao vertelde: “Ik stond in mijn droom aan de Nijl en ineens kwamen daar 7 prachtige koeien uit die goed in hun vlees zaten. En die koeien gingen grazen in het oevergras. Maar even later kwamen 7 magere koeien uit het water, helemaal vel over been. En die 7 magere koeien aten die 7 vette koeien op. Maar toen ze die 7 vette koeien naar binnen hadden gewerkt zagen ze er nog steeds even mager en lelijk uit. En even later had ik een andere droom. Ik zag in een droom hoe uit een halm 7 mooie, volle korenaren opschoten. En daarna kwamen weer 7 aren op, maar die waren dol en iel. En de 7 armetierige korenaren aten de 7 mooie aren op! Ik heb deze dromen voorgelegd aan al mijn magiërs, maar niemand kwam er uit”
   En toen legde Jozef uit dat beide dromen dezelfde betekenis hebben.

   Ik heb al eerder uitgelegd over de leer van de getallen dat in de oudheid getallen een universele betekenis hadden. Wij met ons lineair tijddenken (wat een illusie is, door paus Gregorius bedacht) hebben vaak de neiging om dat letterlijk op te vatten. Het getal 7 staat echter voor volheid (in dit geval een heel natuurlijk tijdperk van 26000 jaar). Jozef vertelde dat er in Egypte 7 jaren komen van grote overvloed (lees het tijdperk van Atlantis), maar dat daarna 7 jaren komen van grote hongersnood (lees het afgelopen tijdperk van 26000 jaar waarin de Aarde in zijn slaapstand stond). En Jozef zegt er bij dat die hongersnood (lees geestelijke honger) zo groot zou zijn, dat er van de eerdere overvloed (lees het harmonische rijk van Atlantis) niets meer te bespeuren valt.

  23. Ik vraag van niemand om het verhaal te geloven en dan mag je dit allemaal vergeten (er mee om gaan als met de bakker in de droom van Jozef), maar als je er vertrouwen in hebt (dus er mee omgaat als met de schenker, hetgeen letterlijk betekent om het als een kadotje te beschouwen) dan ben ik heel blij voor je!

   Ik vind het zo jammer dat ten tijde van Salomo de Tora helemaal is herschreven en dat hierdoor het joodse volk het verhaal van de bijbel naar zich toe heeft getrokken. Er zijn heel veel oorlogen daardoor uitgevochten, met als climax nu de strijd om Jeruzalem, allemaal vanwege een grote illusie! Het verhaal van de bijbel is namelijk een universeel verhaal, een verhaal van de blijde boodschap, waarin we vol verwachting er naar mogen uitzien dat de mensen op deze mooie Aarde weer ONTWAKEN, bewust worden van de Goddelijkheid in zichzelf, weer Meester worden over hun eigen leven!

   Ik spreek de hoop uit dat dit WETEN mag bijdragen aan de verwezelijking van mijn grote DROOM. Dat Openbaringen 21 over de heilige stad (Jeruzalem) nu ten volle zal worden begrepen en de strijdbijl nu voor eeuwig kan worden begraven!

  24. @Dick
   Dit zijn de tijden van open baringen. De aarde is aan het ontwaken en het nieuwe bewust zijn is bezig de sluiers van de inwendige donkere baarmoeder te verlaten. Alles komt naar buiten zowel spiritueel, mentaal, lichamelijk (ziekte) en alles om ons heen. Wij zijn niet los maar zitten vast en zijn onderdeel van het geHEEL. Zo boven/onder zo binnen/buiten enz. Zodra wij begrijpen wat er gaande is is de verwondering geboren, de ogen zijn daarna niet meer te sluiten. Ik lees ook vol verwondering je stukjes. Dank je voor het delen!

  25. Dawn, dank je voor je mooie woorden. Ik ben ook alleen maar verwonderd en dankbaar!

  26. Dawn, jouw woorden over open-baringen hebben veel indruk op mij gemaakt. En hebben mij geinspireerd om nog het volgende te delen.

   Ik heb al verteld dat ik een paar jaar geleden in een spiritueel winkeltje in Groningen een edelsteen kocht, waar je goed van zou kunnen Aarden, namelijk een Rode Jaspis. Ik voelde me namelijk een Vreemdeling op Aarde. Ik zat heel veel in mijn denken, ik kon heel moeilijk bij mijn gevoel koen, had last van fobische angsten en chronische hyperventilatie. Ik heb de steen in mijn broekzak gestopt en tot aan de dag van vandaag altijd bij me gedragen. Wat wil nu het geval? Ik werd ineens de dag nadta ik die steen kocht naar de bijbel getrokken. Ik had een bijbel uit de erfenis van mijn moeder gekregen, maar had daar 40 jaar (mijn eigen innerlijke strijd, het verblijf in de woestijn van Mozes waar ik eerder over sprak) niet in gelezen. Ik opende de bijbel en het viel open bij Openbaringen 21 over de nieuwe hemel en de nieuwe aarde en dat de muren van het nieuw Jeruzalem zouden worden gebouwd met de steen van de Rode Jaspis. Mijn mond viel open van verbazing, maar ik had geen flauw idee wat dat allemaal betekende. Maar langzamerhand kreeg ik steeds meer aanwijzingen. Ik voelde ineens dat ik graag mijn oude hobby van orgelspelen weer wilde oppakken. Ik had ook 40 jaar geen orgel meer gespeeld, omdat ik in mijn pubertijd mij niet meer goed voelde in de kerk (als instituut, niet als gebouw, want kerken, kathedralen en tempels als gebouw hebben mij altijd aangesproken) en dat ik kerkorgel spelen daarmee en met mijn opvoeding associeerde. Ik kocht een klein kerkorgeltje en begon te spelen. En ik vond in de erfenis van mijn moeder een oude liederenbundel van Johannes de Heer, waaruit ik meer en meer ging spelen, met name het lied 140 Ik Zie een Poort Wijd Open staan (dat lied speelde al een hele tijd in mijn hoofd zich af). En ik vond een muziekstuk The Holy City over het nieuwe Jeruzalem dat ik ook bijna iedere dag ging spelen. En op een gegeven ogenblik ging ik er bij zingen. En wat schetste mijn verbazing. Er kwam meer en meer ruimte in mijn fysieke lichaam. Ik voelde dat ik steeds zuiverder en steeds mooier ging zingen. En dat mijn ademhaling steeds dieper en dieper kwam! Ik voelde dat mijn blokkades bij mijn 1e en 2e chacra verdwenen als sneeuw voor de zon. Daarbij kwam dat ik door een hele pijnlijke ervaring heen moest in de relationele sfeer, wat ten diepste te maken had met in mijn eigen kracht gaan staan (mijzelf leren vergeven), waarna alles ineens in een stroomversnelling kwam.

   En nu kan ik de mooie woorden van Dawn helemaal plaatsen! Openbaringen 21 vertelt ons over de nieuwe hemel en de nieuwe aarde en en nieuw Jeruzalem. Alle woorden die daar staan zijn ook weer in geheimtaal geschreven. Het gaat er ten diepste om dat iedereen die daar naar op zoek is tijdens het leven hier op Aarde opnieuw geboren mag worden, weer door het geboortekanaal (de poort) mag gaan en zo de Messias, de Meester van zijn Eigen Leven mag worden. Maar doordat we tijdens het leven op Aarde weer opnieuw geboren mogen worden, heeft het “wiel van geboren worden en sterven” daarna geen vat meer op ons! Ik heb zelf eerder aangegeven dat voor mij 28 oktober 2011 goed voelde als datum van het “eind van de tijd”. Johan Oldenkamp noemt in zijn laatste presentatie 14 juli 2012. Wat mij betreft mogen jullie beide data vergeten! We leven in de tijd dat de Aarde weer in zijn Waakstand komt, maar ieder die daar naar het Meesterschap over het Eigen Leven op Zoek is (het Lam Gods volgens Openbaringen) mag in zijn/haar eigen tempo en op zijn/haar eigen wijze het “einde van de tijd” beleven en opnieuw door het geboortekanaal gaan. Ik wens jullie veel Geestkracht, Licht en Liefde toe!

  27. Ik had net nog een laatste bijdrage van mijn hand geschreven met een persoonlijke noot en mijn slotconclusies over het “eind van de tijd”en het opnieuw geboren worden (open-baren). Dit artikel was geplaatst, maar is helaas verdwenen! Dat is voor mij het teken, dat ik hier moet stoppen! Ik wens jullie heel veel Geestkracht, Licht en Liefde toe!

  28. @Dick
   Haha, daar heb ik de laatste tijd ook heel veel last van. Abnormaal vaak zelfs en daarom gebruikte ik Word maar zelfs die slaat tegenwoordig vast en heeft een eigen leven. Dan laat ik het ook los. Soms zijn er dingen goed en alleen voor onszelf. De boodschap kwam in het collectief toch echt wel aan zonder de rechtstreekse inbreng. Alles is focus… en niets is voor niets!

  29. Dawn, dank je, 2 zielen en 1 gedachte! We komen tenslotte allemaal uit dezelfe Bron en mogen ook weer allemaal Een worden.

  30. Ja Guido, maar deze kwam bij mij ook pas binnen op 18.51. Beetje trage verbinding? Ach het zal de overgang van 3D naar multi D wel zijn. De computerstream kan de snelheid gewoon niet meer aan 😉

  31. Guido, trek het je niet aan, het was niet naar jou toe bedoeld. Maar de tekst was meer dan een uur, anderhalf uur weg en ik dacht het is goed zo! Ik geloof namelijk dat niets, maar dan ook niets in het leven toeval is!

  32. @Dick,

   Helemaal mee eens. Maar we mogen het Toeval soms wel een handje helpen. 🙂

  33. Het Geheim van Gizeh en Het Geheim van de Tempelberg met de Ark van het verbond staan met elkaar in verbinding. Zowel de piramiden als de bijbel bevatten boodschappen van de bewoners van Atlantis aan ons nu de Aarde weer uit zijn Slaapstand mag ontwaken. Ik stelde hier onder 87.14 een open vraag over de connectie tussen de sterrengordel van Orion met zijn 7 heldere sterren en de Beer met zijn 7 heldere sterren (het ons welbekende steelpannetje). Tijdens mijn reis vorig jaar op kamelen door de Sinai woestijn, in gezelschap van bedouienen, viel het me op dat ik ieder avond rond het kampvuur pal voor mij zag de steelpan, recht voor me. En ik ging echt niet met die intentie rond het vuur zitten! Maar goed, steeds triggerde mij die serie sterren! En je kunt je voorstellen dat je ind e wosetijn duizenden en duizenden sterren aan de hemel ziet staan en dat dan het steelpannetje er echt uitspringt! Ik zag meer en meer in het steelpannetje de vorm van een sleutel! En voelde dat de steelpan in verband stond met de sleutel van het Leven! En toen kreeg ik die nacht een droom….. over de dromenkoning Jozef! Ik heb er uitgebreid over verteld onder punt 87.22. Dat de 7 vette jaren staan voor het rijk van Atlantis, toede de Aarde ook in de Waakstand stond, en dat de 7 magere jaren staan voor de laatste duizenden jaren toen de Aarde in haar slaapstand stond en dat de hongersnood in die jaren staat voor de “geestelijke armoede”. Maar dat er tevens hoop is… want Jozef adviseerde de Egyptische farao om graanschuren te bouwen (hij doelde op de piramiden en de bijbel) om de mensen ten tijde van de Slaapstand van de Aarde in staat te stellen om derug weer te slaan naar de nieuwe Waakstand van de Aarde. Is dat niet een mooie boodschap? Ik kwam er op om dat ik vanavond opeens het boek Het Geheim van de Piramiden van Robert Bauval opensloeg op pagina 90 en 91 over de godin Seshat en de relatie met het getal 7 (van volheid) en de Beer (het steelpnannetje). Ach, de magie van het leven is geweldig!

  34. @Dawn: hallo Dawn, een aantal dagen geleden beloofde ik je nog te reageren op een of ander, wat weet ik niet meer. Maar ik was toen te ziek en dat is nog steeds zo. Ik probeer alles een beetje bij te houden af en toe, maar het kost me nu teveel. Dus als ik eindelijk weer eens beter ben, zal het allemaal wel moeilijk op te zoek te zijn. Geeft niet. Alles gaat gewoon door, evenals de heel interessante reacties en teksten van Dick, Dawn, mirakel multi D, HyperAlert, cozmic, Alice, Selene en de vele anderen waar ik nu niet op kom. Meisjes en jongens, ga lekker zo verder. Jullie dragen heel veel bij, goed zo. Hartengroet van Willie

  35. Nu ga ik nog even “zielig” doen, nee hoor, dat meen ik niet.
   Was vergeten te typen: zou ik mijn verjaardag op 28-10-2011 nog wel halen met deze hardnekkig kwaal? ’t Zou toch wat wezen, als dat niet zo was hahahahahaha.

  36. Willie, ik had je al genist, heel veel beterschap! Ik kan er ook niets aan doen, want het is pure magie! Ik sat een paar weken geleden op de tennisbaan, toen ik een bal over het hek sloeg. Ik haal die bal op en zit er een man op een bankje naast de tennisbaan ene boek te lesen. Ik keek op de kaft en zag iets van “kalender en….. tijd”. Dus, ik spreek die meneer aan en zei zoiets van “Ach meneer, tijd bestaat niet, alleen in onze beleving” En ik kreeg met hem een gesprekje over Maya kalenders etc. En ik vroeg hem hoe hij op het bankje terceht kwam. En hij vertelde dat hij leraar was op een school naast de tennisbanen en dat hij middagpauze had. Hij was leraar bouwkunde. Ik vertelde hem dat ik nog geen spijker recht in een plank kon slaan, maar dat ik wel heel erg geinteresseerd was in de heilige geometrie en dat mijn grote droom is om nog een keertje een tempel te bouwen op een terp op basis van de heilige geometrie! En we krgen het over de primaiden en hij noemde mij de naam Robert Bauval. Ik had me nog nooit in hem verdiept, maar toenik thuiskwam ben ik gelijk gaan googlen. En ik raakte geinteresseerd. Ik kocht dezelfe dag via bol.com nog het boek Het Geheim van de Piramiden en had er net enkele bladzijden in gelezen, toen ik erachte kewam dat Johan Oldenkamp het Geheim van Gizeh had ontdekt. En toen kwam ik vorige week via Pateo.nl op deze site (waar ik nog nooit van had gehoord) en toen rolde ineens bij mij Het Geheim van de Tempelberg van het toetsenbord. Heel veel inzichten kreeg ik pas in de loop van afgelopen week. Natuurlijk heb ik mij in veel dingen geinteresseerd (zoals de Maya kalenders, de leer van de getallen, heilige geometrie etc) en ik heb veel magische reizen gemaakt de afgelopen jaren naar Ecuador, Sri Lanka, Peru en Egypte en daarbij veel kennis opgedaan, maar de meeste inzichten (het combineren van de opgedane kennis en ervaring) kwam pas door de gedachten uitwisseling hier. Er kwam ineens een kettingreactie op gang. ik kon niet meer stoppen! Hartelijk dank allemaal!

  37. @ Willie
   Kom op Wilie laat je niet kisten door een stom griepje , nog 11 dagen voor je grote vakantie 🙂 . Zet gewoon de “ik ben gezond ” knop aan en binnen een paar dagen loop je weer bloemetjes in de graskant te plukken . Heb vertrouwen in je immuunsysteem en stuur het eventueel even aan met ferme gedachtes . Bij deze knal ik ook even wat energie door ht scherm opdat je snel weer zo fit als een veertiger bent . ( en even die ruggenwervels recht laten zetten )

  38. Dankjewel Dick voor je schrijven. Zoveel mogelijk volg ik je, ik voel me zieleverwant met je, maar dat heb ik met meerdere en tenslotte zijn wij als zielen allen verbonden met elkaar, toch?
   @Cozmic, het is een STOMME GRIEP, helaas geen griepje, bij anderen in mijn omgeving wel een korte griep ja. Ik zit me de schompes te slikken aan honing met propolis, gemberthee, ontgiftingsthee, hete grogs, zuigtabletten met propolis, Echina Force en ook nog EBT-complex en pas nu MIR-methode toe: “lust U nog peultjes?” Ben uiteindelijk toch maar veel Paracetamolletjes gaan slikken voor tegen keel, oor- en hoofdpijn. Dankjewel voor je energieknal cozmic, heb ik nodig want aan mijn immuunsysteem hapert het blijkbaar nogal ooit ernstig burnout, dus niet veel energie) en aan mijn ruggenwervel mankeert het momenteel niet, wel geweest, maar na de atlascorrectie gaat het wat dat betreft goed. Toch zoals als ik nu de laatste 4 weken heb bezig ben, heb ik nog nooit meegemaakt. Maar goed, misschien is het wel de bedoeling voordat 28 oktober daar is.

   Nog een een grapje: Het leeft onder de grond en het heeft nooit hoofdpijn: EEN PARACETAMOLLETJE!!!!!

   Groet

  39. @Dawn: tussen stik- en benauwde blafhoesten door: hartelijk dank Dawn. Ik ga nu toch morgen (hoop dattie tijd heeft) naar de huisarts en dan ga ik gelijk Sambucol kopen evenals Cat’s Claw en Oscillococcinum, want oh, die nachten, vreselijk, ik slaap nauwelijks en men zegt al dat ik heel erg afgevallen ben en er ouder uitzie snifsnif. Tja, ben al 4 weken ziek en meestentijds alleen, want mijn man is steeds elders aan het werk en in de weekends is hij aan het helpen bij opknappen huis bij zijn dochter hetgeen betekent dat als hij de boodschappen doet het heel erg summier en basis en vies en ik hoef niet bij hem te komen met Sambucol, Oscillococcinum etc.want als ik hem op een briefje schrijft wat hij moet halen, komt hij met niks terug; kan hij het niet lezen (ik schrijf heel duidelijk) en uitspreken. Het wachten is op mijn zoon alsie vrij is. Ik wil nog wel een paar lollige dagen hebben voor 28 oktober hoor en daarom zeker dank voor je komische youtube. Ik zal hem zo meteen bekijken.

   WAT ZIT IK TE Z..KEN HE?

  40. @Dawn: hahahahahahahaha, hardstikke leuk. ‘k Heb vreselijk moeten lachen, was pijnlijk met keel- en oorpijn maar het was het waard. Waar haal je ze och vandaan?

  41. Willie de Pillie heb ik ooit een keer zomaar gezegd, kom op Willie Wel of Willie Nie, Wel Toch? we kunnen niet meer zonder jou, de Power Boost van Cosmic gaat gegarandeerd dwars door de aether z’n werk doen, overmorgen voel je je weer een ander mens, geloof me, Dawnie heeft ook zulke krachten maar ze houdt zichzelf nogal eens tegen, door jou Willie gaat zij nu ook weer helemaal voluit open, volgens mij wel

   Nog een keer dat verwoestende mooie nummer, een paar maanden terug heb ik daar zo vaak naar geluisterd, daar zit zo veel kosmische keltische kracht in, dat gaat ook helpen weet ik zeker

   Kan EvAngelic Dick niet een extra goed woordje doen bij de heilige geest daarboven?! Dat laatste over de donkere kant niet weg drukken dat vond ik een mooie preek

   Florence + The Machine – Cosmic Love
   http://www.youtube.com/watch?v=2EIeUlvHAiM

  42. @ HyperAlert Het doet me bijzonder genoegen dat je van mijn stukjes geniet. Nou, ik kan je vertellen dat dat wederzijds is. Jouw humor brengt me geregeld in een enorme lachbui, ik stik er bijna in! EvAngelic Dick wil graag een paar woordjes doen voor Willie, dat ze snel weer helemaal mag opknappen. En dat zal ik straks ook doen voor ik naar bed ga. Maar let op, de heilige geest is niet daarboven, he. Als je me goed hebt verstaan dan is de heiligende Geest in ons allemaal. Dat is de Goddelijke kracht in jou en mij die wonderen kan verrichten!

  43. Dick, volgens mij ben je een ware aanwinst. Dacht eerlijk gezegd heel even dat je godsdienst waanzinnig zou zijn maar dit is helemaal niet zo. Sommigen zagen mij namelijk zo hier, alleen door ervaringen en verhalen over Jezus en God. Ik ben in ieder geval ook zeer blij dat je in ons midden bent.

  44. Ben zelf altijd wel op mijn hoede als mensen denken boodschapper van God te zijn ook al bedoelen ze het goed.

  45. @Janee, ergens zijn we allen boodschappers van God, alleen de ene verstaat de boodschap en verkondigt die, de ander verstaat het niet en gaat met z’n eigen moralen aan de haal. Laat de gedachten komen, kijk erna maar doe er pas wat mee als je er bewust naar gekeken hebt. Tel tot 10 zeiden ze vroeger.

   Uiteindelijk zijn we bewustzijn, waarin een waarnemer met een lichaam het doek bevlekt. Daaruit komt dan een individu, een ego, die van alles wil behalve dat wat is.

   Dat wat is, dat is ook wat we zijn in de diepte. Liefde, kracht, vrede, stilte, het is ook met zulke mooie woorden niet te benoemen.

  46. @ Martijn, dank je voor je reactie. Jouw bijdrages hebben mij ook geinspireerd. Ik ben als kind opgevoed met de bijbel, maar heb al in de pubertijd afscheid genomen van de kerk. Bijna 40 jaar later werd ik ineens weer naar de bijbel getrokken. Intuitief begon ik 2 jaar geleden te lezen met het boek Job! Dat gaat over een man die bijna alles verloren heeft in zijn leven, zijn vrienden, zijn familie, zijn gezondheid, maar 1 ding had hij behouden: zijn geloof! Ik weet nu ook wel waarom ik dat boek nu uitgerekend als eerste moest lezen! Martijn, ik heb al jaren geleden mijn allerbeste vriend verloren aan kanker (op 33 jarige leeftijd), ik kwam daarna in de stress om dat ik daar niet mee om kon gaan, ik raakte in een zware burn-out, verloor mijn moeder, ik verloor mijn andere beste vriend aan kanker, ik had zware problemen met mijn gezondheid, ik kreeg relatieproblemen en heb nu geen goede vrienden meer, heb weinig familie, maar 1 ding is in mij alleen maar gegroeid…. mijn GELOOF in mijzelf! Ik kreeg na die burn out een boek in handen, de Celestijnse Beloftes, en dat boek veranderde mijn hele leven.. Ik ben toen op zoek gegaan naar mijzelf en 1 voor 1 voelde ik dat de Beloftes in dat boek werkelijkheid werden in mijn leven.
   Ik heb mijzelf gelukkig weer hervonden en ben nu in staat om mijn leven helemaal op mijn intuitie te leven.
   Het is wel waar dat ik heel sterk de laatste paar jaar naar de bijbel ben getrokken. Ik heb de Tora gelezen, de eerste 5 boeken van de Bijbel, en daarna de 4 evangelien uit het Nieuwe Testament. En een stuk uit het laatste bijbelboek, Openbaringen! Meer niet! En ik ben heel sterk naar een aantal gnostische geschriften getrokken.
   Met name de figuur Maria Magdalena heeft heel sterk mijn belangstelling gekregen! Dat gebeurde na een magische reis in Peru in november 2009! De reis heette Ontdek de sjamaan in jezelf! Vrij vertaald: Hoe kun je je eigen geneesheer worden? Ik reisde met een kleine groep Nederlanders, die ik voor een groot deel voor het eerste ontmoette in Peru. We zaten op een gegeven ogenblik in een zweethut bij een indiaanse sjamaan in Cuszko (Cush) toen ik gaandeweg voelde dat ik in een hele andere wereld terechtkwam. Ik voelde me eerst sjamaan worden en nam zelfs ongemerkt het roer over van de sjamaan. En toen voelde ik me opeens Jezus worden en nam de hand van de vrouw die naast me zat en noemde haar: “Maria”, terwijl ze in werkelijkheid heel anders heette. Het bijzondere was dat ik bij die vrouw vanaf het eerste moment dat ik haar zag een gevoel had of ik haar al altijd gekend had. Deze vrouw had prachtig zwart haar en liep altijd in zwarte kleren. En toen ik thuis kwam ben ik gaan googlen en kwam ik uit bij de Zwarte Madonna (Maria Magdalena). En toen is mijn belangstelling voor haar begonnen! Echter, het lezen van de bijbel en gnostische geschriften kwam pas in een stroomversnelling in december afgelopen jaar. Ik las begin december 2010 een bericht in de krant dat een aantal Nederlanders bij een busongeluk in Peru om het leven was gekomen. Wat bleek nu? Dit was een reisgezelschap dat precies dezelfde magische reis maakte als ik had gemaakt een jaar daarvoor. En zelfs met dezelfde reisleidster! De bus was verongelukt vlakbij het Titicaca meer, niet ver van een plaats waar ik een hele mooie inwijding had meegemaakt (Aramu Muru, de Poort naar de Hemel). Ik kwam op een condoliance register op internet van 1 van de omgekomen Nederlanders en toen ik condoleerde viel me een condoleance op van Marcel Messing. Ik kende hem slechts alleen van naam, maar werd naar zijn website Wij Worden Wakker getrokken en zag daar dat hij een week later een lezing had in Groningen, bij mij in de buurt.Ik ben daar naar toe gegaan en de schellen vielen van mijn ogen. Ik heb nog nooit in mijn leven zoveel herkenning gevoeld als toen. Het verhaal boeide van de eerste tot de laatste minuut. Ik kocht na afloop een aantal boeken van hem over de uitleg van de parabelen van Jezus, maar ook over de katharen en alles klonk mij juist in de oren. Ik ben me toen verder in de gnostische geschriften gaan verdiepen en met name in de rol van Maria Magdalena! Zij staat synoniem voor de aloude vrouwelijke wijsheid van de Sophia. Dat is de wijsheid waarvan we nu allemaal weer deelgenoot mogen worden! Die wijsheid zorgt ervoor dat we weer Wakker worden!

   Ben ik nu een godsdienst waanzinnige? Ik heb zelf het gevoel van niet! Ik ben meer en meer er achtergekomen in de loop van vorige week dat de bijbel een universele boodschap bevat aan ons achtergelaten door de laatste bewoners van Atlantis! Het Joodse geloof en de Islam is gebouwd op de Tora, de eerste 5 bijbelboeken. En het christelijk geloof is gebaseerd op de evangelieen waarin over het leven en dood van Jezus wordt verteld. Ik ben er van overtuigd dat alle 3 wereldgodsdiensten zijn gebaseerd op een verkeerde uitleg van de bijbel. De geheimtaal daarin is niet verstaan! De bijbel is zelfd voor een deel herschreven, met name het scheppingsverhaal (met de zogenaamde zondeval in het paradijs en de rol van Eva daarbij). Ik WEET dat het zo is, maar dat is een innerlijk weten!
   We leven in een mooie tijd, want alle WAARHEID mag nu worden geopenbaard. Alle machtsstructuren zullen nu in een snel tempo worden ontmanteld. Daarbij horen ook de wereldgodsdiensten! Ze zijn namelijk allemaal op de verkeerde energie tot stand gekomen, namelijk van de ONWETENDHEID en de LEUGEN. En de Bijbel is zodanig herschreven, met name de zondeval (over goed en kwaad) dat het ook heeft geleid tot een collectief schuldgevoel, waardoor de mensheid in de greep van de ANGST terecht is gekomen. Dit WETEN zal voor de mensen van nu een bijdrage kunnen leveren om uit de greep van de angst te komen en de weg naar Licht en Liefde te vinden! En weer de Goddelijke kracht in ons zelf ontdekken, waardoor we weer Meester kunnen worden over ons eigen Leven!

  47. Ik heb gewoond in Ussat les Baines op de Sabarthez de berg van de Katharen .
   Ontmoette een man die deed aan speleologie en werkte in een museum . We gingen paar keer per week samen diep de berg in via de Eglise moesten we door nauwe doorgangen tijgeren om te komen in grote onderaardse zalen. Wat een stilte diep in de berg geen geluid van buitenaf drong in de berg je hoorde enkel het ritmisch tikken van druppels water. Deden we onze lampen uit was het aarde donker besef van tijd loste daar volledig op.
   We daalden steeds dieper af in de berg klommen langs stijlen kliffen om aan te komen bij onderaardse meren en zijn warm waterbronnen. Omdat hij in het museum werkte was hij op zoek naar nieuwe doorgangen ik lichte hem bij met mijn zaklantaarn en bleef zelf zitten op vertrouwd punt en hij ging zijn weegs. kwam hij weer terug was het net alsof ik naar een geboorte keek hij al wringend zich te verlossen uit de nauwe doorgang zwetend en zwoegend. Wat mij altijd bij is gebleven is dat je daar als het ware oplost in de berg en jezelf ontmoete in stilte en donkerte het was alsof je opgenomen werd in een dieper beleven van jezelf. Niet meer al mijn gedachten slokte mij op maar een diepe eerbied en dankbaarheid te zijn.

  48. Prachtig Dick, zo open, zo eerlijk. Uiteindelijk zit de ware Christos in onszelf.
   Wij zijn allen dragers van het licht. Alles wat leeft. De zon schijnt ook in ons!
   Als we alles herleiden, alle illusies achter ons latend, zijn we één.
   Toch mogen we allen onze eigen gang gaan. Elke bloem ontspruit op een ander moment op een andere manier. Volgens mij gaan we een mooie tijd tegemoet. Een tijd van ontwaken.
   God is niet met ons maar in ons en zal zich uiten met al het leven om ons heen. Niemand staat alleen…

  49. @ Cozmic, dank je voor het opsporen van dat artikel. ja, het waren die mensen en het was het condoleance register van Karel van Huffelen. Ik kende hem niet, maar na zijn overlijden zag ik op zijn website dat hij interessante boeken had geschreven. Ik kan erg aanbevelen zijn boek De meesters van het Titicacameer. Geweldig hoe hij schrijft over hoe hij de energie van onze voorvaderen van Lemurie daar ten diepste heeft gevoeld! Ik deel dat met hem!

  50. @ Janee, mooi verhaal, dat je het gevoel kent om heel dicht bij jezlf te zijn. Ik had dat ook op voor mij heel bijzondere plaatesen, zoals in Peru op Machu Picchu en bij het Titicacameer. En toen ik op kameel een tocht door de Sinai woestijn maakte, waard e stilte zo intens is! Gelukkig kan ik meer en meer echter ook bij het gevoel komen in de drukte van het leven hier en nu!

   En ik ben het helemaal met Martijn eens dat we allemaal boodschappers van God zijn, omdat God ten diepste in ons zelf aanwezig is. Je hebt er zelf van geproefd in de grot! En dat gevoel hier met ons gedeeld! Het is niet meer en niet minder! Alles is in ons zelf aanwezig, we hebben de Goddelijke kracht in ons, we hoeven ons er alleen maar aan over te geven en ons mee laten stromen op de baren der golven!

  51. Omdat de magie van het leven zo mooi kan zijn, wil ik graag nog 1 hele spirituele gebeurtenis met jullie delen die ik mocht beleven in november 2009 bij de ruines van de meest heilige stad van de Inca’s, Machu Picchu. Na mijn burn out las ik in 2003 het boek de Celestijnse beloften. Ik schreef daar eerder over. Het verhaal speelt zich af in Peru. Een paar maand later kwam ik een nichtje tegen die mij vertelde dat ze in het voorjaar van 2004 een rondreis van 4 weken ging maken door Ecuador en de Galapagos eilanden. Ik raakte enthausiast en zij vroeg of ik met haar mee wilde gaan. Op die reis is mijn spirituele zoektocht echt begonnen! Ik heb daarna vel reizen mogen maken naar Peru, Bolivia en weer Ecuador! En nu komt het…. toen ik op mijn allerlaatste reis naar Peru helemaal boven in de heilige stad Machu Picchu (een echt wereldwonder, ook qua ligging) een uurtje in mijn eentje zat te mediteren bij de Tempel van de Kolibrie (en de Kolibrie staat voor Harmonie, voor de Liefde en het Licht in ons eigen hart) kon ik op een gegeven ogenblik mijn ogen niet geloven. Aan de andere kant van de Tempel, op misschien 20 meter afstand stond……mijn nichtje waarmee ik in 2004 mijn eerste reis naar Zuid Amerika had gemaakt! Ik wist dat ze ergens in het noorden van Peru vrijwilligerswerk deed, maar ik had absoluut geen flauw idee dat ze haar vriend had laten overkomen uit Nederland en dat ze samen met hem een rondreis door Peru maakte!

  1. licht en donker bestaan bij gratie van elkaar en inspireren elkaar.
   Zonder donker is er geen vorm voor licht. Zonder licht is er geen inhoud voor donker.

  2. Het licht kan in het donker ‘oplichten’, zichtbaar worden. Het donker kan niet in het licht ‘verdonkeren’.. oid. Licht is creatie, schepping, ZIJN.

  3. het is heel simpel. het donker kan je verdrijven door licht toe te voegen andersom gaat niet. Je kunt geen donker toevoegen slechts licht wegnemen. Conclusie:licht is in niets afhankelijk van het donker. Donker is slechts het totaal ontbreken van alle licht.

 26. Hai john volgens mij wat ik er van weet zijn de pyramyden ouder dan 15.000 jaar.
  En niet door de egyptenaren gebouwd maar door een ander ras.
  Ben er zelf 3 keer geweest en zie en voel dingen daar die niet kloppen met wat men verteld. De media hier in nederland in hilversum durft het niet aan om dit soort onderwerpen te bespreken.Kom al jaren op de frontierdag daar merk je het ook dat de media er niets voorvoelt en alles belachelijk maakt.ZO OOK POWNIEUWS allemaal onzin dit soort programma s. Geen aktualiteits proggramma duft het aan dit soort nieuws.
  Men is bang om kijkers te verliezen het oude dogma in nederland zit vast geroest en verandering moet je hier niet mee aankomen het zijn angsthazen daar in hilversum.
  PAUL HARMANS van ufowijzer weet er alles van de MEDIA UIT HILVERSUM.

  ANNUNAKI 12 E PLANEET

  1. …Ik zie een newsfeed lopen op duurzaam24.tv, maar geen uitzending. 🙁

  1. @John

   Het filmpje staat inderdaad bij het archief…

   …Ik wil geen afbreuk doen aan de keuze voor duurzaam24.tv, maar ik wacht wel tot het stukje film verschijnt op youtube. Het lijkt erop dat de load van een handjevol WTK lezers en de gekozen videoplayer op Duurzaam24 de site kreupel maakt.

   Jammer!

 27. Na de onthulling van Het Geheim van Gizeh en het Geheim van de Tempelberg waarin is geduid dat de Piramiden en de Ark des Verbonds blijde boodschappen bevatten van de bewoners van Atlantis voor de mensen die in onze tijd op Aarde leven nu de Aarde weer uit zijn SLAAP van 26000 jaar ONTWAAKT is voor mij de belangrijkste vraag: Hoe nu verder?
  Ik heb al mogen duiden dat het lijdensverhaal van Jezus, zijn sterven en wederopstanding model staat voor de afgelopen 26000 jaar waarin de mensheid slechts kon OVERBRUGGEN ( ik bedoel dus het BEWUSTZIJN) door middel van het wiel van geboorte en sterven en opnieuw geboren worden (re-incarneren. Dat stelt het LIJDEN en STERVEN van Jezus voor. Maar nu we weer WAKKER worden mogen we OPSTAAN uit de DODEN (in dit leven opnieuw door het geboortekanaal gaan, de Poort. Na de opstanding van Jezus vertelt het verhaal van de bijbel dat hij nog 40 dagen heeft geleefd en toen ten Hemel is gevaren.
  Ik heb al in het kader van de levensweg van Mozes geduid dat het getal 40 verbonden is met een fase in iemands leven. Het getal 4 geeft aan de natuurlijke tijd van de seizoenen en het getal 0 versterkt het. Eigenlijk betekent het dus dat voor alle mensen die in dit leven Wakker zijn geworden en dus weer door het geboortekanaal zijn gegaan een re-incarnatie niet meer nodig is en nu een fase (hoe kort of lang ook) in is gegaan op weg naar onsterfelijkheid.
  Marcel Messing heeft het heel mooi beschreven in zijn boek ‘De Weg van de Katharen’, waarin hij vrij vertaald schrijft dat de mensen die weer Wakker worden “het Bruidskleed mogen weven (ik vertaal dat met in dienstbaarheid hun innerlijke roepstem volgen en hun taak op Aarde volbrengen, hoe klein die ook mag zijn) en wachten op de komst van de Bruidegom (dat is de weg naar het Licht, terug naar de Bron, naar het Ene, naar Al-Dat-Is).

 28. HEEL SIMPER BESTE MENSEN: Alle antwoorden liggen in jezelf. Ik maak mij dan hoe dan ook nergens druk meer om. (Eigenlijk al nooit echt gedaan en dit komt uit mijn hart) Ik ben het volledig met Johan eens, wie angst heeft zal angst naar zich toe trekken, wie daarentegen vanuit zijn hart in volle glorie en moed in het leven staat zal dat ook ervaren. Wij creëren letterlijk ons eigen pad, maar de doctrines en onderbewuste berichten en brainwashing van alle dag zullen en kunnen veel mensen de omslag niet kunnen maken. Ik zeg dit niet omdat ik het “ze” niet gun, neen, omdat louter onze huidige maatschappij zo in elkaar steekt en we hebben er altijd wat aan kunnen doen! Maar niemand stond op en we pikten alles van de politici en bankiers, daarachter kunnen we echt de “Powers that be” wel aan hoor, ze zijn als de dood momenteel met wat er allemaal gaande is, Alleen ik zeg dat de protesten die nu gevoerd worden, precies is zoals ze dat willen… we zijn er nog niet…

  Het gaat iedereen goed, zoek het in jezelf, de antwoorden liggen in je hartkamer klaar. Ik weet het dan ook bij deze, alles is in rust, alles is goed, De externe maatschappij is slechts een afspiegeling van ons innerlijke wezen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.