Advertentie

Meneer Coutinho, wat is er mis met zilver?


Hoe is het mogelijk dat vooraanstaande artsen, zoals de heren Coutinho en Osterhaus toch worden gezien, het presteren om de WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN werking van een geneeskrachtig produkt af te wijzen en nog sterker: het als kwakzalverij en nepmiddel te kwalificeren. Wat drijft hen?

Is dit pure onwetendheid of zit er meer achter deze opmerkingen. Gezien de kennis die al vele tientallen jaren bekend is over colloïdaal zilver, lijkt de kans bijzonder klein dat beide heren NIET weten wat dit middel kan en/of dat het überhaupt bestaat.

Coutinho is ons een verklaring schuldig. Hoe kun je een wetenschappelijk bewezen feit als onzin betitelen. Onkunde of bewuste manipulatie?
Coutinho is ons een verklaring schuldig. Hoe kun je een wetenschappelijk bewezen feit als onzin betitelen. Onkunde of bewuste manipulatie?

Zilver is al sinds mensenheugenis een metaal/materiaal dat bekend staat om zijn geneeskrachtige en preventieve werking op het menselijk lichaam. Lees hieronder een stuk uit het bijzondere boek ‘Cancer, step outside the box’, over dit natuurlijke ‘medicijn’.

De grote pharma-INDUSTRIE heeft liever niet dat je dat doet, maar hopelijk bepaal je zelf wat je wel en niet leest, en wat je wel en niet gebruikt voor jouw welzijn en de gezondheid van jouw lichaam. Jouw onvervreembaar eigendom!

Stuur dit stuk door en zet het rare gedrag van Coutinho en Osterhaus nu eens in een waar daglicht. Want dat het raar is, dát is toch niet zo’n vreemde conclusie?

Tot slot wil ik je erop attent maken, dat colloïdaal zilver op dit moment door de VWA, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, als een levensmiddel wordt aangeduidt. “Hoe kan een levensmiddel nu geneeskrachtige werking hebben?” Dát is zo’n beetje hun opstelling.

Nou als zij dit verhaal lezen, en zich verder verdiepen in de werking van colloïdaal zilver, kan dit produkt gewoon weer in de categorie ‘geneesmiddelen’ worden geplaatst..!! Meneer Coutinho gaat niet voor zilver, maar kennelijk voor het ‘goud’ van de pharmaceutische INDUSTRIE?!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wist meneer Coutinho waarschijnlijk niet dat de oude-Egyptenaren al stukjes zilver achterlieten in wonden die waren veroorzaakt door de operaties die zij toen al uitvoerden, waaronder hersenoperaties! Nou hup, dan wellicht een reisje de ruimte in, om het ‘nepmiddel’ zilver te proberen?

Een stap naar het huidige ruimtevaarttijdperk is meneer Coutinho kennelijk ook teveel moeite. Ná een test van 23 manieren om water te zuiveren, heeft NASA gekozen voor zilver als ‘zuiveraar’ voor hun Space Shuttle programma. Het zilver wordt gebruikt voor het maken van zuiver water uit vervuild water (incl. urine), voor het zuiveren van lucht (airconditioning) en de hygiënische bereiding van voedsel. Door het toevoegen van 100 delen zilver in een miljard delen water is het water geschikt om te drinken.

Hierdoor vermijdt NASA het toevoegen van 1000 tot 1500 delen chloor aan het water, voor hetzelfde doel. Ruim 100 liter water staat de Shuttle-bemanning op deze wijze dagelijks ter beschikking. En door met zilver te werken, wordt de waterfilterinstallatie nu met 90%  in gewicht teruggebracht. Ook doordat nu de noodzaak niet meer aanwezig is om het water eerst uitgebreid te testen op allerlei componenten, voordat het veilig gedronken kan worden. Hoezo meneer Coutinho is zilver onbetrouwbaar en een nepmiddel?

Wat is Colloïdaal zilver?

Colloïdaal zilver is een oplossing van ultra-fijne (submicroscopische) deeltjes puur zilver opgelost in water door een positieve lading van elk partikel. Deze partikels blijven opgelost door deze oplossing, doordat de positief geladen deeltjes, elkaar met meer kracht afstoten, dan dat ze door de zwaartekracht naar elkaar worden gebracht, onder in de oplossing.
Colloïdaal zilver is één van de krachtigste anti-bacteriologische oplossingen die we kennen, vooral omdat zilver een uitzonderlijk metaal is, dat niet-giftig is voor het menselijk lichaam, maar wel vor meer dan 650 ziekte-veroorzakende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Het dagelijks innemen van colloïdaal zilver is het hebben van een 2e immuunsysteem!

In de VS werd vroeger door veel mensen een zilveren dollar gedaan in de verse melk, om deze langer vers te houden, vóórdat men de beschikking had over koelkasten. En het is heel bekend dat de oude Grieken de medische waarde van zilver onderkenden. Zij merkten op dat families die van zilveren lepels en vorken aten, zelden ziek waren en bijna nooit infecties hadden.

Colloïdaal zilver is overal te koop, het is redelijk prijzig, maar staat in geen verhouding tot 'de kosten' van de pharma-chemische produkten.
Colloïdaal zilver is overal te koop, het is redelijk prijzig, maar staat in geen verhouding tot 'de kosten' van de pharma-chemische produkten.

Deze kennis werd laten overgedragen op koningen en edelen, keizers en sultans en de hoflieden die aan deze koninklijke families dienden. Zij aten dus van zilveren borden, dronken uit zilveren bekers en sloegen hun voedsel op in zilveren dozen. Hierdoor kwamen er natuurlijk veel zilverdeeltjes in hun eten  en drinken terecht. Het is zeer waarschijnlijk dat de term ‘van blauw bloed zijn’, afkomstig is van dit gebruik.

Omdat de accumulatie van zilverdeeltjes in een menselijk lichaam ertoe leidt, dat de huid een blauw-grijze uitstraling gaat krijgen. Ook de term: ‘geboren zijn met een zilveren lepel in de mond’, vindt zijn oorsprong uit deze tijden.

Robert O. Becker, auteur van het boek: ‘The Body Electric’, ontdekte in de jaren 1970, toen hij onderzoek deed naar het herstelvermogen van ledematen, ruggengraten en organen, dat zilverionen de groei van beenderen stimuleren en de omgeving van botten vrijmaken van bacteriën.

Het toonaangevende tijdschrift ‘Science Digest’ eindigt in een artikel uit maart 1978, getiteld ‘Onze belangrijkste bacteriënbestrijder’, met de zin:

Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..?
Misschien ook weer eens nadenken of je het familiezilver weer tevoorschijn gaat halen..?

“Dankzij bijzonder verduidelijkend onderzoek, blijkt dat zilver een modern medisch wonder is. Een antibioticum doodt wellicht een half dozijn verschillende ziekte-kiemen, maar zilver doodt een slordige 650 bacteriologische organismen. Bovendien ontstaat er geen resistentie tegen anitbiotica. Boven alles uit is zilver ook nog eens niet giftig”.

Het artikel eindigde met de opmerking van Harry Margraf, een biochemist en pionier op het gebied van zilveronderzoek: “Zilver is de beste overal verkrijgbare bacteriënbestrijder die we hebben”.

HOE WERKT COLLOÏDAAL ZILVER IN HET LICHAAM?

De aanwezigheid van zilver in de buurt van virussen, schimmels, bacteriën of enig ander eencellige ziekteverwekker, zorgt ervoor dat het enzym dat de zuurstofregeling in deze eencellige regelt, wordt uitgeschakeld. Met andere woorden, de longen van deze cellen worden uitgeschakeld, zodat deze dus niet kan ‘ademen’. Binnen enkele minuten, zal deze eencellige ziekteverwekker stikken en sterven en wordt het opgeruimd door de witte bloedcellen in ons  lichaam via het lymphesysteem. In tegenstelling tot pharmaceutische anitbiotica, die ook nuttige bacteriën in ons lichaam vernietigen, is zilver in staat lichaamsvreemde ziekteverwekkers ‘op te sporen’. Bovendien laat colloïdaal zilver alleen gezond weefsel achter

Wanneer colloïdaal zilver via de mond wordt ingenomen, komt het via het spijsverteringskanaal in onze bloedbanen terecht en wordt zo naar elke cel in ons lichaam getransporteerd. Door het zilver onder onze tong te houden, éven voordat we het doorslikken, zorgt ervoor dat het sneller in ons lichaam terecht komt.

De bewuste cover van het tijdschrift 'Science Digest', waar het artikel over zilver in staat.
De bewuste cover van het tijdschrift 'Science Digest', waar het artikel over zilver in staat. 'Living silver', miracle material..!

Binnen 3 tot 4 dagen na inname, zal het zilver zijn heilzame werking beginnen. Het colloïdaal zilver is in voldoende hoeveelheid in het lichaamsweefsel opgeslagen om aan de slag te gaan. Het zilver wordt door onze nieren, het lymfesysteem en onze ingewanden weer uit ons lichaam verwijderd.

Voor 1938 werd colloïdaal zilver gebruikt door artsen als een antibiotisch middel dat algemeen aanvaard was. Het werd beschouwd als een essentiële behandeling van een grote verscheidenheid van ziekteprocessen.

En heel begrijpelijk, toe de grote pharmaceuten hiervan op de hoogte kwamen, werd colloidaal zilver opzij gezet en kwamen daarvoor, financieel veel lucratievere medicijnen voor in de plaats.

Op dit moment is colloídaal zilver te verkrijgen op veel plekken. Het is belangrijk dat je een goede kwaliteit kiest, vanzelfsprekend, en dat kun je nakijken op de diverse sites die onafhankelijke adviezen hierover geven.

In het algemeen gesproken kun je ervan uitgaan, dat hoe fijner de verdeling is van het zilver in het water, des te werkzamer is het. Kijk ook eens op deze website, die door de auteur van dit (vertaalde) stuk werd aangeraden (Survival Enterprises HIER)

Ik wil je tot slot aanraden deze informatie te delen. Zónder er wellicht erg in te hebben, heeft naar onze mening dhr. Coutinho zich bijzonder vergallopeerd met zijn opmerkingen over nepmiddelen tegen de Mexicaanse griep. Als hij had willen zeggen dat hij alleen achter de middelen staat die hij kent, de middelen waar hij zijn hand voor in het vuur wil steken, dan had hij het zó moeten formuleren, naar onze mening.

Op de wijze waarop Coutinho wetenschappelijk bewezen werkingen van relatief goedkope wijze van gezondheidsbevordering naar de prullenmand stuurt, degradeert hij zichzelf tot een no-know..! Een onwetende die niet op die positie hoort te zitten.

179 gedachten over “Meneer Coutinho, wat is er mis met zilver?

 1. “water heeft nu een maal geen reproduceerbaar geheugen”.

  En waar is de Japanse wetenschapper Emoto (en inmiddels vele andere wetenschappers) dan mee bezig?
  Het is dus werkelijk bewezen dat water frequenties kan onthouden. Dat dit niet gemeld wordt in de massa media is geen bewijs dat het niet bestaat. En waarom ze dat niet laten zien, tja, dan komen mensen erachter dat ze vroeg of laat geen chemische dokter en chemische pillen nodig hebben, en dan kan de big farma fluiten naar hun centen.

  Goede voeding en balans maakt pillen/supplementen overbodig, waarbij het laatste meer schade kunnen aanbrengen: http://www.telegraaf.nl/etenengenieten/4670630/__Supplementen_slechte_vervangers_groente_en_fruit__.html

  Wat vind jij daarvan Gait, dat natuurlijke voeding sterk bijdraagt aan de gezondheid en de afhankelijkheid van dokters/big farma zeer beperkt?

 2. @Gait, laten we een wedstrijd doen.. De geneeswijze met de minste dodelijke slachtoffers wint. Regulier is evenzo ‘dodelijk’ lijkt wel. Gewoon even dit artikel lezen? HIER.
  Ik vind het in ieder geval nogal wat, de gezondheidsinspectie spreekt over 1500 tot 2000 VERMIJDBARE DODEN PER JAAR. (Terwijl er maar een paar honderd meldingen binnenkomen.)
  Ik noem het maar Gait, omdat jij het NIET noemt. Verkeerde diagnose, verkeerde medicatie (soort en hoeveelheid, verkeerde been eraf, enz. En ook.. Artsen die niet op komen dagen als de patient ze nodig heeft. Zijn dat ook kwalzalvers beste Gait? Moeilijk nietwaar, grenzen trekken.. Grenzeloos moeilijk.
  En Gait: we hebben het hier over inhoud en jij komt met vormverhalen.. Dan dus ook dat verhaal uit de Telegraaf er maar even bij; er valt nog veel aan de reguliere vorm te verbeteren. Toch?

 3. Lieve mensen, het id wederom duidelijk: ongelovigen en niet willen weters of belanghebbenden vragen altijd om bewijs, maar als je ze het vervolgens in overvloed levert…weigeren ze het te lezen maar wijzen ze het op voorhand af 😉

  Opvallend, nietwaar? In plaats van het bewijs bestuderen en inhoudelijk reageren op dat bewijs(dat is ook niet verstandig, want dan zou je dus moeten gaan toegeven dat het anders kan en zou moeten) wordt er alleen maar gezegd dat er niet meer op ingegaan wordt als een zwaktebod. Dat is geen probleem, want een verdere discussie is dan dus niet nodig, het punt is dan duidelijk, vooral ook voor de vele anderen die deze bewijzen misschien nog niet kennen maar wel graag zouden willen weten. Bij deze! DingieM en Jerry, dank voor de positieve reacties! En nu ga ik ff verder met boekhouden, het zware werk gaat nu pas beginnen, haha…

 4. @ Guido

  er valt nog heel veel aan de reguliere zorg te verbeteren

  1 kortere wachtlijsten
  2 een compleet dossier (ecd) dat werkt.
  3 de fouten die gemaakt worden zijn ook niet goed te praten
  4 goedkopere medicatie generieke ipv merk.
  5 minder werkdruk
  6 vul zelf maar in

  maar het verschil is dat reguliere medicatie en zorg werkt en dat is ook wetenschappelijk bewezen.

  veel soorten kanker kunnen door de reguliere zorg genezen worden

  door alternatieve zorg geen een.

  veel hart en vaat ziekten kunnen behandeld worden door de reguliere zorg, door de alternatieve dus niet

  de alternatieve zorg kan heel geschikt wezen voor psychosomatische klachten.

  misschien zelfs voor voor terminale zorg, vaak door het luisterend oor dat men bied waar de reguliere helaas vaak geen tijd voor heeft / neemt. als ze het medicatie voorschrijven maar aan de reguliere overlaten.

  ik denk zelfs dat er alternatieve genezers zijn die echt geloven in hun kunnen. en met oprechte bedoelingen mensen proberen te helpen.

  en dan blijven er altijd dingen die mis kunnen gaan en daar hebben we het medisch tuchtrecht voor

  en dat kennen we helaas voor de alternatieve sector niet.

  en tot nu toe is geen enkele alternatieve geneeskunst bewezen.

  Vriendelijke Groet Gait

 5. “veel hart en vaat ziekten kunnen behandeld worden door de reguliere zorg, door de alternatieve dus niet”

  Ik geef al JAREN lang aan de Nederlandse Hartstichting.
  WAAROM is het dan toch zo dat ze NOG MEER geld van me willen om hun te helpen. Ze zeggen “Want met een klein beetje extra van uw kant kunnen wij al zoveel meer doen!”, maar in het begin staat dat ze alleen maar MEER hart-zieken zullen verwachten!
  Hoe kan dat toch!
  Als JIJ zegt dat veel van die hart- en vaatziekten genezen kunnen worden, en die Nederlandse Hartstichting zegt dat ze al zoveel kunnen doen, WAAROM gaat het dan steeds slechter en slechter???????
  De lineaire lijn die je als bewuste burger zou verwachten is duidelijk NEERGAANDE lijn wat betreft aantal zieken en wellicht de ziektegraad.
  Ik vind het heeeel vreemd.

  En kom nou niet aanzetten dat het door de “alternatieve” geneeskunst komt, want de ziekenhuizen mogen alleen chemische troep leveren aan hun KLANTEN, de mens. Ja, wij zijn KLANTEN van een ziekenhuis!

  Kanker genezen door reguliere gezondheid????? Ze kunnen alleen WEGSNIJDEN of iemand Chemisch bombarderen waardoor er nog meer kapot gaat!!!
  Baanbrekende artsen zoals Simoncini (http://www.kankeriseenschimmel.nl/) worden genegeerd door de “reguliere” geneeskunde. De “reguliere” geneeskunde houdt kanker in stand omdat daar zoveel aan te verdienen valt (http://www.bloglog.nl/bericht.php?entryid=1060429652&title=ZapLog/kanker+is+uitstekend+voor+de+economie.).

 6. @ DingieM

  Dat het slechter gaat met de mensheid valt nog te bezien , we worden namelijk steeds gezonder ouder zie de statistieken.

  sommige tumoren moeten inderdaad weggesneden worden, of behandeld door chemo , of bestraling en het werkt. met grote nadelen dat zeker.

  haar uitval, mensen worden er erg ziek van, boven op de emotionele klap die men en hun familie te verwerken hebben. dus dat valt niet mee.
  van kanker kun je niemand de schuld geven dat krijg je of niet.

  wat wel kan helpen is gezond eten niet te vet goed slapen niet te veel drinken niet roken, zorgen voor een gezonde aarde door dielsel auto’s bv te voor zien van roet filters fijn stof is namelijke schadelijk voor je longen enz

  niet te veel energie gebruiken , daar word ons bolletje ook schoner van.

  zorg voor zo min mogelijk stress enz.

  waarom de stichtingen nog meer geld nodig hebben is om dat de zorg steeds complexer word vroeger moest je bij verstoppingen van de kransslagader bv gelijk omleidingen
  nu plaatsen ze stands enz

  de reguliere geneeskunde houd kanker niet in stand en probeert deze te genezen. ik vind het een trieste opmerking van je maar daar zal je je reden wel voor hebben.

  Vriendelijke Groet Gait

 7. Beste Gait, hoe ongelooflijk het misschien ook mag klinken, de menselijke creativiteit vermenigvuldigt zich nog elk jaar, of misschien kunnen we beter spreken van een machtsverheffing. Met veel respect voor je innige relatie met de reguliere kunsten, de kogel is door de kerk en ik ben bang dat je binnen afzienbare tijd je omhelsende greep op delen van dit relikwie vaarwel zal moeten zwaaien.
  Zet alvast een deurtje open, ze bijten minder hard dan je denkt.

  Groet

  @John

  Ik wens je veel succes met je praktijk!

 8. @ jerry

  De reguliere zorg blijft bestaan op dat bewezen is dat het werkt.

  de alternatieve zorg zal geen open hart operaties doen geen kanker genezen geen staar verwijderen, enz

  Vriendelijke Groet Gait

 9. Zolang wij in de dualiteit van ‘alternatief’ en ‘regulier’ blijven denken, duwen we onszelf in een spagaat. Een heel pijnlijke spagaat..
  Steeds meer doktoren zien de beperkingen van datgene wat ze officieel geleerd hebben, zien dat het eigenlijk alleen over de fysiek gaat.
  Steeds meer alternatievelingen sluiten zich aan bij officiële instanties, die gecontroleerd worden door verzekeringsmaatschappijen en zelfregulerende verenigingen, zoals de VNT.

  We zijn goed op weg, mits we niet in onze eigen dualiteit blijven trappen…!! Een pijnlijke spagaat is het gevolg.

  Hautaine artsen zijn taboe, zwevende alternatievelingen idem.

 10. Wij denken dat Dr. Coutinho problemen heeft met een heel simpele oplossing tegen de griep.

  Dat hij tegen een simpele oplossing is, die hem in zijn hemd zet met zijn vaccinatie-politiek en dito advies aan de minister. En dat hij tegen een simpele oplossing is tegen de griep, omdat hij het Nederlandse volk zich bekocht laat voelen voor het aanschafadvies van 34 miljoen vaccins á € 700 miljoen.
  Dat denken wij.

  Of om het wetenschappelijk te zeggen: hij is biassed. En dan roep je dat iets een ‘nepmiddel’ is, niet omdat je dat meent, maar juist omdat je andere belangen hebt!

  Eindelijk zijn we er Gait!
  Oprecht dank voor je ‘bemiddeling’.

 11. Een ieder die hier goed het bewijs heeft gelezen over de bio-energetische informatie overdracht, zal doorhebben dat er geen dichotomie reguleer/alternatief hoeft te bestaan…

  De ironie is namelijk dat de reguliere wetenschap in feite alternatief is en andersom. Alle bewijzen tonen namelijk aan dat ALLE BIOCHEMIE en ALLE belangrijke fysiologische functies op een fundamenteel niveau VOORAFGEGAAN worden en AANGESTUURD blijven door…bio-energetische, bio-elektromagnetische en bio-akoestische INFORMATIE. Trillingen, frequenties, uitstralingen, emissies, geluid, licht, straling, biofotonen, biofononen. Geluid, licht en energie dus, precies zoals ik beschrijf in mijn boek Blauwdruk.

  Dus het is heel simpel: de grote LEUGEN is dat alle heling biochemisch moet…Pillen, medicijnen, drugs hebben allemaal een werking (en bijwerking), maar we hebben deze middelen dus niet nodig!!! Letterlijk niet… Nog niet eens omdat ze in feite alleen het zelfhelende vermogen activeren (want ik zou het inderdaad ook moeilijk vinden om mijzelf te opereren met intentie, ook al zou ziekte preventief bestreden kunnen worden door ware immuniteit en gezondheid eerst te bevorderen), maar om een andere reden. Kijk, nu moet bij een ‘pandemietje’ iedereen zogenaamd aan de spuit of de pil, voor elke zieke een behandeling en gepatenteerde oplossing (en geen homeopathische).

  Maar…als er maar EEN (1 dus ja) oorspronkelijk middel nodig is waar we de BIO-ENERGETISCHE BLAUWDRUK van meten, opnemen en weer uitstralen in een remedie of oplossing…spreken we in feite alleen over de R&D kosten, kosten apparatuur en de flesjes waar de informatie (keer op keer!) naar kan worden gekopieerd!!! Al de studies die ik heb genoemd tonen aan dat dit al gedaan wordt. Maar het grote probleem is dat we de farmaceutische industrie dienen te overtuigen dat wij liever een oorspronkelijk geneesmiddel willen (liever homeopathisch, die werken alleen bio-energetisch zonder de stoffelijke en schadelijke bijwerkingen die drugs dus allemaal wel hebben)die we vervolgens gewoonweg kunnen kopiëren door de bio-energetische werkzame trillingen (elektromagnetische emissies of coherente oscillaties, energie velden dus die de biochemie produceren en in stand houden en sturen!)en aan de wereldbevolking aanbieden…Tja, begrijpt u nu de weerstand? Verkopen we liever miljarden drugs (elke keer weer, voor allerlei ziekten) of eenmalig?

  Er is dus geen spagaat of dualiteit, er is alleen maar de GROTE LEUGEN! Want de reguliere biochemische, farmaceutische methode werkt ook alleen maar omdat de bio-energetische component de informatie overbrengt. Er is dus geen verschil, behalve de schadelijke stoffelijke ‘bijverschijnselen’ die weer zorgen voor nog meer ‘hulp’, afhankelijkheid en schade op de lange termijn. Maar het werkingsprincipe is op het fundamentele niveau dus hetzelfde. Dus laat u niet misleiden door de ‘illusie’ van dualiteit. De wetenschap kent geen dualiteit, alleen wetenschappers en andere mensen…

 12. En als alle biochemie in feite berust op zeer geavanceerde, moderne, technologische principes van trilling, vibratie, interferentiepatronen en staande golven van geluid, licht & energie, dan kunnen we dit ook niet echt ‘zweverig’ of ‘alternatief’ noemen, toch? Een ‘oppervlakkige’ symptoomgerichte drugindustrie is een alternatief voor het overweldigende ‘reguliere’ bewijs dat ALLES wat met heling, gezondheid en ziekte te maken heeft, een bio-energetische grondslag heeft.
  Geen dualiteit dus, gewoon de nieuwe kennis integreren met het oude. Als er gehakt moet worden dan zij het zo, maar als het nieuwe bio-energetische paradigma zou worden omhelst en er dus preventief aan gezondheid wordt gewerkt in plaats van achteraf aan ziekte…vermoed ik dat er minder gesneden en gehakt hoeft te worden…

 13. Het grote probleem in mijn ogen in de gezondheidszorg is het vermengen van geld/verdiensten/economie met persoonlijk lichamelijke processen. Dat zijn PER DEFINITIE 2 TEGENSTRIJDIGE grootheden. Hoe zieker mensen worden, hoe meer geld je ermee verdient. En dus.. Dus krijg je, volgens het economische vrije marktprincipe, juist op die plekken, in de Raden van Bestuur van de Pharma, mensen die het niet zo nauwkeurig nemen met de morele verantwoordelijkheid, deze op de 2e plaats zetten. De schade die ze berokkenen wegredeneren. (Cognitieve dissonantie) Mensen die gaan roepen dat gezondere mensen een veel grotere doelgroep zijn dan zieke..
  Hoe hou je al die gezonde mensen gezond.. Jeetje, dat is een giga-markt. En aldus geschiedde in die dagen.

  Maar als je bij een pharmaceut werkt, moet je ook je hypotheek betalen, heb je ook bloedjes van kinderen die je -volledig onkundig wellicht- ook laat vaccineren, evt. met personeelskorting. Weetjijveel?

  Het pionierswerk kan soms bitterheid geven, omdat je voor de muziek uitloopt en de muziek niet meer hoort. Enz. (Maar dan maak je gewoon je eigen muziek. Toch?)

 14. Daarom maak ik gewoon zelf muziek inderdaad 😉

  Grappig, ik mijn boek spreek ik letterlijk over dat we in feite naar zoiets als ‘cognitieve resonantie’ zouden moeten ipv dissonantie. harmonie, afstemming, uitlijning, resonantie, ware heling zonder belangen etc.

  inderdaad zit de tegenstrijdigheid niet zozeer in de wetenschap, maar in de belangen binnen de wetenschap en wetenschappers die belangen hebben los van het belang van heling en gezondheid op zich zelf…

  Zo, nu ga ik zo naar de boekhouder voor ‘controle’: geen wachtlijsten, geen oppervlakkige ‘behandeling’ maar diepe confrontaties en uiteindelijk heling. Tot later! 😉

 15. John Consemulder,

  Ik weet waar je het over hebt en ook ik heb mij ooit gebogen over de achtergronden va de homeophatie en onderschrijf de frequentie theorie.
  Dat een frequentie-celresonatie gebaseerde therapie zou moeten werken, lijkt mij erg waarschijnlijk. Raymond Royal Rife heeft hierin al veel voorwerk gedaan maar wellicht zijn er heden ten dage wel andere therapeuten die deze methode hebben overgenomen.
  Nu heb ik een kennis die op de “Todesliste”staat en wat let mij om deze persoon te laten behandelen. Het ge-o-h van de regulieren komt niet verder dan snijden, chemo of bestralen.
  Weet jij iemand die dit soort zaken uitvoerd?
  Je kunt me ook privé mailen:
  zon00460@planet.nl

 16. Te weten wat men weet, en te weten wat men niet weet, dat is kennis. Conficius

  john
  signaal overdracht in het lichaam tussen cellen in cellen gaat inderdaad elektrisch je maakt er alleen een Magisch verhaal van. het grappige is ook dat je blijft verwijzen naar je eigen boeken je eigen verhalen enz.

  maar voor de duidelijk heid
  heb je stollingsproblemen zou ik antistolling proberen en niet een watertje waar vroeger ooit wat in zat.

  en trouwens het water hier op aarde is een grote kringloop
  van water naar gas naar water evt nog een keer ijs.

  tijdens dat proces komt het allerlei stoffen tegen mineralen uit gesteenten, uitlaatgassen enz, dus volgen jou geheugen effect theorie of die van emoto zouden al die stoffen vaar het water al duizenden jaren door beïnvloed word ook gevolgen hebben voor de mogelijke werking van het uit eindelijke “middel”.

  watermoleculen die al duizenden jaren de ronde gemaakt hebben van zie naar lucht naar bergen zijn meer beinvloed in dit geval door de zouten in de bergen dan door een mogelijk stofje in een plant.

  in dat geval zou elk willekeurig watertje geneeskrachtig zijn, wat het water in mijn lichaam kan in die duizenden jaren in elk mogelijk , geneeskrachtig plantje gezeten hebben, dus zou ik nooit meer ziek worden.

  het probleem alleen is dat met veel aandoeningen, de problemen veroorzaakt worden door bv te korten

  botontkalking ? kalk toevoegen
  dopamine te kort dopamine toevoegen
  insuline word niet aangemaakt insuline toevoegen

  zeg maar eens tegen een diabeet , ik zal je bio energetisch genezen !
  gooi weg die insuline en drink mijn water,

  helaas zullen de gevolgen voor die man dan groot zijn en zal hij aan dat advies zeker sterven.

 17. @grappige conclusie Gait. Op dit moment drink ik energetisch geladen water dat één tropenvaccinatie (tegen cholera) aan het elinimeren is in mijn darmen. Geen water van John, maak je niet ongerust. John is geen kwakzalver!
  Of het helpt? Jazeker, na 15 jaar (!) eindelijk weer een beetje rust in de darmen..!! Met dank aan de (bevriende) huisarts die het vaccin bij me injecteerde. Het was een leerzaam proces, ik ben hem daar dankbaar voor. “Tja” riep hij, “Wij leren dat de stof na 6 maanden maximaal uit je lichaam is”. Waarop ik hem dan de vraag stel of het kan dat de energetische lading van dat vaccin zich aan (een zwakke plek) in mijn lichaam hecht. “?”
  Maar dit proces zou je ook eens moeten ‘doen’! En wie weet, insuline-essentie als energetische lading in water.. Ongehoord?! Misschien ligt de waarheid heel precies in het midden.

 18. Ik werd er wel op geattendeerd dat het gebruiken van zelfgemaakt colloidaal zilver wel gevaarlijk kan zijn. Sommige mensen zijn hier nu mee aan het hobbyen, maar als de zilverdeeltjes te groot zijn kan dit leiden tot een zilververgiftiging. Dan wordt de helft van je hoofd bijvoorbeeld permanent grijsblauw en dat is onomkeerbaar. Wees dus alsjeblieft voorzichtig en neem niets tenzij je zeker weet dat het bereidingsproces en het resultaat kloppen!!

 19. Nog even voor de grote boekhoud check: grappig, juist insuline is via ‘digitale biologie’ met succes opgenomen en zelfs als ‘bijlage’ gemaild en met succes elders in een ontvangend lab ‘geopend’ en met speciale apparatuur weer ‘uitgezonden’ met succes naar ik meen door het DigiBio lab…;-)
  Staat geloof ik in ‘Het Veld’ van McTaggart, maar dat erzijde.

  Ik ga nu ‘onder het boekhoudmes’, hakken, snijden en opereren in mijn pogingen om cijfermatig ‘zuiver’ te blijven. Deze boekhoudkundige kwakzalver (ik weet niet wat kwik, kwek of kwak is, nog gebruik ik zalfjes of schrijf ik deze voor trouwens) zal ongetwijfeld regulier boekhoudkundig afgestrafd worden bij ‘ontucht’ met cijfers. Gelukkig ontloop ook ik mijn straf niet. Als ik geld terugkrijg koop ik wat zalfjes, beloofd! Groetjes

 20. Guido:Zilver maakt in de vorm van Zilverstof-nitraat (Flammazine) nog steeds een belangrijk onderdeel uit van behandeling van brandwonden en huidinfecties in de reguliere kliniek. In feite is het eerste keus bij oppervlakkige 2e graads en diepe 2e graads brandwonden. Maar ook bij 1e graads brandwonden is het effect heel goed.Het heeft ook een direct verkoelend effect, wat kalmerend werkt. Met name bij kleine kinderen zeker ook heel prettig.
  Zilver is in mijn ogen een oermiddel met een sterke antiseptische werking. In verschillende vormen handig en praktisch.

 21. een off-topic mijmering…

  Als je uitgaat van de onderlinge verbondenheid van al dat is, dan is betalen voor een vleesgeworden staande golf een signaal van onbenul.

  Of wordt ik nou te digitaal? =)

 22. @Guido
  Quote:
  “Hautaine artsen zijn taboe, zwevende alternatievelingen idem.”
  Einde quote
  Posted by Guido | augustus 25, 2009, 09:31

  En uit eigen ervaring, waarschijnlijk ben ik niet de enige, kan ik bevestigen dat er heel wat afgeklooid wordt in regulieren en alternatievelingen land. Wat inderdaad de broodnodige intergratie bemoeilijkt.
  Ik ben er oprecht van overtuigd dat beiden heel wat te bieden hebben. Bekend zou ook moeten zijn dat veel voorheen belachelijk gemaakte ‘alternatieve’ zaken nu gewoon geïntegreerd zijn in het reguliere cirquit. Daar hoor je uiteraard niemand meer over.

  Ik vind het schandalig dat mensen zo verschrikkelijk worden gemanipuleerd, gehersenspoeld onwetend gehouden, verlamd, door angst en desinformatie.
  Domheid, geld, hebzucht, machtswellust is van alle tijden.
  Met één verschil: Informatie ligt nu overal voor het oprapen.
  Ga informatie verzamelen, ga leren filteren en filter het gefilterde. Haal de bruikbare dingen eruit en laat de rest vallen. Test je intuïtie. Let wel, uit de mond van een en dezelfde persoon, instituut kunnen én informatie én desinformatie én zaken tot nadenken stemmend komen.
  Onderschat ook de kracht van de consument niet. Wij met z’n allen dus!

  Ach, doe mij maar veel kopjes thee van iemand die heel veel van me houdt.

 23. @Droppie

  Nagenoeg allen, zeker in Europa, zijn ten prooi gevallen aan René Descartes “Cogito ergo sum” (ik denk, dus ik ben).

  Eens zullen we weer ontdekken dat er niets werkelijk nieuws onder de zon heeft bestaan.

  (behalve dan de reguliere geneeskunde =))

 24. Heel goed Gait, “waar je het voor gaat gebruiken”.

  Kun je ons namens de Vereniging iets zeggen over ‘Squaline’. Dit goedje dan niet oraal, maar intermusculair toegediend. Als je het vergeten bent, lees je dit stukje eens goed. HIER

  Kan zo als kwakzalverij worden betiteld, toch?

 25. @ guido

  Squalene-based adjuvants in vaccines

  What is squalene?

  Squalene is a naturally occurring substance found in plants, animals, and humans. It is manufactured in the liver of every human body and circulates in our bloodstream.
  Squalene is also found in a variety of foods, cosmetics, over-the-counter medications, and health supplements.
  Squalene is commercially extracted from fish oil, and in particular shark liver oil. Squalene used in pharmaceutical products and vaccines is purified from this source.
  Is there squalene in vaccines?

  Since 1997, an influenza vaccine (FLUAD, Chiron) which contains about 10 mg of squalene per dose, has been approved in health agencies in several European countries. Squalene is present in the form of an emulsion and is added to make the vaccine more immunogenic.
  Squalene is being added to improve the efficacy of several experimental vaccines including pandemic flu and malaria vaccines which are being developed.
  Why is squalene added to vaccines?

  Squalene is a component of some adjuvants that are added to vaccines to enhance the immune response.
  MF59, an adjuvant produced by Novartis and added to the FLUAD flu vaccine, is such an example.
  Squalene by itself is not an adjuvant, but emulsions of squalene with surfactants do enhance the immune response.
  What is known about the safety of squalene in vaccines?

  Twenty two million doses of Chiron’s influenza vaccine (FLUAD) have been administered safely since 1997. This vaccine contains about 10mg of squalene per dose. No severe adverse events have been associated with the vaccine. Some mild local reactogenicity has been observed.
  Clinical studies on squalene-containing vaccines have been done in infants and neonates without evidence of safety concerns.
  Why do some people think squalene in vaccines carries a risk?

  A few people have tried to link the health problems of Gulf War veterans to the possible presence of squalene in the vaccines these soldiers received.
  One published report suggested that some veterans who received anthrax vaccines developed anti-squalene antibodies and these antibodies caused disabilities.
  It is now known that squalene was not added to the vaccines administered to these veterans, and technical deficiencies in the report suggesting an association have been published.
  More information
  What is the relevance of anti-squalene antibodies and are these linked to squalene in vaccines?

  Most adults, whether or not they have received vaccines containing squalene, have antibodies against squalene.
  – In one study the incidence of these antibodies appeared to increase with age.
  In one clinical trial, immunization with the licensed flu vaccine containing squalene did not affect the frequency or titer of anti-squalene antibodies.
  (unpublished data shared with the GACVS by Novartis).
  Reference for first bullet point above
  Matyas G, Rao M, Pittman P, Burge R, Robbins I, Wassef N et al. Detection of antiboides to squalene III. Naturally occurring antibodies to squalene in humans and mice. JIM 286 (2004) 47-67
  Are squalene-containing vaccines safe?

  Over 22 million doses of squalene-containing flu vaccine have been administered. The absence of significant vaccine-related adverse events following this number of doses suggests that squalene in vaccines has no significant risk. This vaccine has been given primarily to older age groups.
  As this vaccine and new squalene-containing vaccines are introduced in other age groups, post-marketing follow-up to detect any vaccine-related adverse events will need to be performed.
  Page last updated: 21 July 2006
  Page last reviewed: 3 December 2008

  bron who

  Onze grootste roem ligt er niet in dat wij nooit vallen, maar dat we iedere keer dat we vallen weer opstaan. Confucius

  Vriendelijke Groet Gait

 26. @Gait, impliciet vraag ik je om commentaar te geven op het vermelde stuk; niet om een pagina’tje of wat te copy-pasten van de website van de WHO. Ik geloof niet dat je hiermee je geloofwaardigheid een goede dienst bewijst.
  Zal ik dan ook een stukje copy-pasten? (Misschien wordt het wel een trend..?!)

  “Ander onderzoek toont aan dat squaline het experimentele ingredient is in het anthrax-vaccin dat verwoestende autoimmuunziekten en sterfgevallen veroorzaakte onder veel Golfoorlogveteranen uit de VS, UK en Australie. Maar het vaccin blijft tegenwoordig gewoon in gebruik en wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins in laboratoria. (zie hiervoor ook de achtergronden uit het artikel van Dr. Blaylock!)”

 27. “het blijkt dus dat er geen Squalene in zat “.

  Waar niet in?

  Het staat er toch zelf: “Ander onderzoek toont aan dat squaline het experimentele ingredient is in het anthrax-vaccin dat verwoestende autoimmuunziekten en sterfgevallen veroorzaakte onder veel Golfoorlogveteranen uit de VS, UK en Australie. Maar het vaccin blijft tegenwoordig gewoon in gebruik en wordt ook gebruikt voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins in laboratoria. (zie hiervoor ook de achtergronden uit het artikel van Dr. Blaylock!)”

  Dat betekent dat squaline ernstige bijwerkingen tot gevolg kan hebben.

  Gait, je bent al een tijdje zeer ongeloofwaardig en dat blijft maar afbrokkenelen zolang je copied en pasted. Op zich niet zo erg soms, maar je blijkt het alleen maar te doen.

  Wie is hier nou stijfhoofdig????

 28. he dingie M

  nog een stukje om te lezen

  http://en.wikipedia.org/wiki/Anthrax_vaccines

  dr Dr. Blaylock ziet ze volgens mij vliegen hij lijkt vel erg tegen te stroom in te gaan in is niet vies van een complot theorie of 2

  maar dat maakt niet uit als de who zeg dat het er niet in zit dan zit het er niet in.

  tis niet anders helaas pindakaas

  Squalene is een stof die we zelf ook aanmaken.

  niet schadelijk dus

  nog een alternatieve site over dat spul misschien dat je dat wel gelooft.

  Vleierij en glad van tong zijn, wijzen zelden op een oprecht mens. Confucius

  Vriendelijke Groet Gait

 29. Ik spreek over intermusculair, waarmee bedoeld wordt dat het IN de spiermassa wordt gespoten, zoals dat bij Vaccins gaat. Wellicht HET grootste gevaar van vaccinaties. Het hele lichaam wordt overvallen, is in stress. Zo’n heftige dosis shit in één shot, alsof een slang je bijt.
  Nogmaals Squaline is gewoon bij iedere drogist te koop, klopt helemaal, maar NOGMAALS; NIET INTERMUSCULAIR TE GEBRUIKEN.

  ‘Pipo Koeien!’ Pipo de Clown.

 30. Wat ik hier lees weerspiegelt precies de wereld waarin we leven.
  Dualiteit. Ik vraag me af of het zin heeft om op deze manier verder te gaan. Heeft het zin om alsmaar met bewijzen te komen? Ik denk het niet. Als ik dit zo lees dan denk ik, ik ga gewoon doen wat ik altijd al aan het doen ben. Ik ga hier helemaal niet meer in discussie over want dit put alleen maar uit.
  Zo gaat het in oorlogen, in discussies, bij voetbalwedstrijden.
  Gait vertegenwoordigd hier de starre reguliere gezondheidszorg en de anderen vertegenwoordigen de vernieuwende holistische gezondheidszorg. Beide partijen denken het bij het goede eind te hebben. Wat een padstelling en hoe los je dat op. Is het wel oplosbaar.
  Droppie@
  Ik ben het helemaal met je eens. Zowel aan de reguliere kant als aan de alternatieve kant wordt schandalig veel geld verdient.
  Dat is ook de reden waarom ik mijn diensten tegen zo laag mogelijke vergoeding aanbied. Ik wil geen praktijkje, ik wil zuiver blijven in wat ik doe. Daar heb ik voor gekozen. Ik probeer mensen bij elkaar te brengen en de waarde van dat kopje thee te laten zien. Want onderschat niet de invloed van met liefde gezette thee of met liefde
  bereid voedsel. Je kunt het proeven en voelen als je er ten minste de sprieten voor hebt.
  Maar in daar gaat het niet om. In deze discussie lijkt het erop dat we met verschillende dimensies te maken hebben. We hebben het over hetzelfde onderwerp vanuit ver uit elkaarliggende principes.
  Waarschijnlijk zal Gait z’n functie hebben hier, maar hoewel ik best geloof dat ook Gait het beste voor heeft met zijn patienten en zijn inzet hier op het forum zowel als de anderen waarbij ik mij voeg zou ik willen voorstellen dat we zoeken naar de overeenkomsten van beide kanten.
  Zijn deze er wel? Anders is dit toch volkomen zinloos mensen.
  Het heeft niets meer met gelijk of ongelijk te maken, het heeft meer te maken met verschillende frequenties. Dus wat mij betreft laat ik alles in zijn waarde maar besteed ik liever aandacht aan degenen die mijn aandacht kunnen gebruiken en ik wacht tot ik boeiende informatie krijg of ervaringen van mensen in de praktijk. Want daar heb ik waat aan. Ook in een bedrijf heb je degenen die van alles uitdokteren voor degenen op de werkplek en naar degenen op de werkplek wordt nooit geluisterd. Het is hier niet veel anders geworden.
  Jammer

 31. @Riet

  je moet er met een kwinkslag naar kijken. Als je elke reactie hier bloed serieus neemt kom je met zo’n verhaaltje als jij hierboven, alsof hier alleen maar treurwilg thee wordt gezet.
  En sommige vormen van beleving hebben nou eenmaal weinig met elkaar gemeen.
  Als je de intentie ziet dan valt het allemaal wel op zijn plaats zonder voelbaar negatieve complicaties.
  De meester leert door te onderwijzen
  toch? hahaha =)

  groet

 32. @Riet, al lijkt het er niet op, ik ben Gait dankbaar voor zijn ‘rol’. Anders zou het hier een saaie boel worden zeg. Het heeft in ieder geval in jou de Riet omhoog gehaald die deze gevoelens onder woorden wil brengen. Eenheid is niet een zijde afwijzen. Ik zeg niet dat je dat doet, hou me ten goede.
  Eenheid uit zich in dualiteit. Door 1 van de 2 dualiteiten af te wijzen, ben je ‘weg’ van Eenheid. En als je dat erg vindt, werkt het weer precies andersom.

  De meester zwijgt als de leerling spreekt met de mond van de meester. Confusion 2009.

 33. Even een dagke naar de boekenhouder (goed nieuws, ik kan weer wat biologische gaitenmelk halen, ik krijg wat geld terug)en het is hier al weer gezellig. leuk we gaan nu over naar spreuken en gezegden.

  “Being paranoid doesn’t mean nobody is following you!” (Loesje)

  En nog even wat leuks voor het slapen gaan (en voor de eenheid, iedereen heeft er wel eens last van): Komt een man bij de dokter: “Dokter, ik heb zo,n Cere Bellum. En als ik hier druk dan heb ik pijn in mijn appelklier.”

  Flauw he? Net zo flauw als al die studies die hier genoemd zijn negeren en simpelweg niet willen ingaan op de feiten die de ‘eenheid’ laten zien tussen medicijnen en energetische middelen, dat ze allebei op het zelfde fundamentele onderliggende principe berusten, bio-energetische overdracht van informatie. dat neemt niet weg dat als er gehakt en gesneden moet worden dit niet van levensbelang kan zijn.

  Maar discussies over “Squalene is een stof die we zelf ook aanmaken.niet schadelijk dus” zou je ook heel flauw kunnen beantwoorden met : “auto-immuunziekten na squalene INJECTEREN (elke immunoloog of viroloog weet dat de route van een -zelfs anders onschadelijke-stof bepaalt wat de uitwerking kan zijn)is een ziekte die we zelf aanmaken, niet schadelijk dus.” Of: “kanker is een cellulaire vervorming die we zelf aanmaken, niet schadelijk dus”.

  Of om met een mooie vaccinatie spreuk te eindigen: “De enige vaccinatie die niet schadelijk is, is de vaccinatie die niet wordt gebruikt”

  Allemaal leuk en aardig, maar ik heb laten zien dat er een overweldigende berg bewijs is dat ook medicijnen en farmaca in feite een bio-energetisch onderlaag hebben. Over poging tot eenheid te komen gesproken. Als ALLE medicijnen (‘regulier’ of ‘alternatief’) een bio-energetische grondslag hebben en dus op basis van die grondslag kunnen worden geproduceerd en gekopieerd…dan spreken we in feite over een biljarden besparing.
  Daarnaast is er geen tot weinig ‘stoffelijke’ invloed, zodat er geen ‘bijverschijnselen’ hoeven op te treden en specifieker kan worden genezen.

  Dat zijn geen theoretische studies meer, dat zijn voorbeelden voor een wereldwijde implementatie, de praktijk dus! Het goede behouden dus, maar dan op basis van de bio-energetische uitstraling van de werkzame stof. En gericht op preventie en een benadering van wat gezondheid en immuniteit inhoudt, niet ziekte behandelen zonder oorzakelijk echt op te lossen. Bijna gratis, effectievere heling en het goede snij/plak/hak werk kan altijd nog ingezet worden indien nodig.
  Als het een ieder echt om gezondheid en een betere gezondheidszorg gaat, dan tonen deze studies de weg naar integratie aan lijkt mij. Een eeuw aan bewijzen dat het anders en beter kan noem ik geen ’toekomstmuziek’. Maar alsnog iets gaan toepassen dat voor ons allen goed is (ook al is het wat laat), noem ik maar even ‘vertraagde vooruitgang’. “A small step for medicine, a big step for mankind”.

 34. Jerry,
  Wat is dit nou voor een reactie. Als je reageert ga dan op de zaken die ik benoem in. Voor mij is dit de realiteit en ik kan best zonder depressief te worden naar de realiteit kijken. Het zegt meer van jou dat je mijn verhaal treugwilgthee-erig vind.
  Reageer liever liever op de inhoud van mijn verhaal. By the way, ik hoef niet gerustgesteld te worden hoor, want dat wil ik niet. Ik heb lang genoeg geslapen. Help me liever wakker te worden.
  Ik kan wel wat hebben.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.