Advertentie

Haïti-beving ontstaan door H.A.A.R.P.?


Er gaan veel berichten over het internet dat de uitermate krachtige ‘HAARP’-installaties, die bijv. op Alaska staan, opzettelijk de beving in Haïti zouden hebben veroorzaakt.. Jawel, dat is nog eens een bewering. Maar deze komt dan ook niet zo maar uit de lucht vallen.

Waar staat HAARP voor?

H.A.A.R.P. staat voor High-frequency Active Auroral Research Program. Het is dus een ‘onderzoeksprogramma’… Waar hebben we deze schuilnaam meer gehoord..? Even denken.. Ohja, bij de Japanse walvisvangst natuurlijk..! Het onderzoeksprogramma dat jaarlijks gewoon een paar honderd walvissen aan gort schiet, de restanten verkoopt op de Japanse consumptiemarkt en niet kan verklaren wat daar tussenin is ‘onderzocht’.. Wat een prachtige titel nietwaar? Een onderzoeksprogramma..!

Wat weten we van HAARP?

De geprepareerde HAARP-plek staat vol met grote antennemasten die gigantische voltages in de ionisfeer kunnen sturen. Bijv. om het weer te beinvloeden, maar ook kunnen hiermee o.a.; orkanen veroorzaken, aardbevingen, tsunami’s, etc, etc… worden opgewekt in het Aardse veld. Dát is een ding wat in ieder geval zeker is. Nu nog de vraag of het ook werkelijk is gedaan!

Wil je meer weten over deze bizarre technologie, kijk dan de zeer interessante filmpjes in de onderstaande 5 YouTubes en je komt meer aan de weet. Is het nu zo dat zelfs zogenaamde natuurrampen worden opgezet om politieke redenen..?! Echt een MUST SEE !

Op het eerste filmpje is een wetenschapper te zien die een soortgelijk apparaat demonstreert als HAARP in feite is, maar dan op kleine schaal. Deze wetenschapper is er overigens al eens in geslaagd -puur per ongeluk- om een mini-beving te veroorzaken in de staat Oregon tijdens zijn werkzaamheden voor zijn toenmalige werkgever. Je kunt met je eigen ogen zien, dat hij weersaanpassingen en een beving simuleert.

X

1. Hoe werkt HAARP (11 minuten):

X

2. Is Haïti het laatste slachtoffer van de HAARP-installatie?

X

3. Jesse Ventura is gouverneur geweest in de VS. Sinds een aantal jaren heeft hij een eigen TV-programma, waarin hij conspiracies onderzoekt. 9/11 en de Bilderberg (HIER op WantToKnow!) zijn o.a. onderwerpen geweest in zijn programma. Maar ook HAARP is door hem onderzocht. Hier :

X

4. Dr. Papadopoulo on HAARP en de mogelijke betrokkenheid van HAARP bij de enorme Chinese aardbeving die ook aan meer dan een kwart miljoen mensen het leven kostte. Kijk naar de foto hieronder op deze YouTube, genomen vlak voor de aarbeving. Het regenbooglicht in de lucht krijgt nu wel een heel ander HAARP-perspectief..:

X

5. HAARP in Rusland. Getuige ons hoofdartikel over de Noorse spiraal, is het zeer aannemelijk dat de Russen de techniek die door de VS in HAARP is ontwikkeld, willen kopiëren. De machtige WATT-machinerie die HAARP in feite is, is ook relatief eenvoudig te kopiëren. Een klein inzicht in de mogelijk Russische locatie van HAARP:

182 gedachten over “Haïti-beving ontstaan door H.A.A.R.P.?

 1. Tjonge tjonge er zijn 4 soorten groepen gasten op WTK
  Groep 1 gasten die het zeker goed begrijpen,
  Groep 2 gasten die twijfelen
  Groep 3 gasten die het niet willen begrijpen
  Groep 4 gasten die het zelfs pogen te verzieken en hun waarheid voorop te willen stellen, suggesties te komen, terwijlze zelf niet eens met nuttig bewijs aan kunnen komen, toch alle respect voor ieders mening en/of kritiek, maar laat ook een ander dan in z’n waarde wat vele gezien jammer genoeg niet altijd doen. Meer respect naar elkaar en is ook ieder z’n eigen waarheid, geloof in jezelf dan geloof je ook in een ander en geloof je in een ander pas dan kan je in jezelf geloven…!!

 2. @Jerry
  Quote
  alleen weten we het nou
  Einde quote

  Als jij en ik dezelfde ‘we’ bedoelen, dan vraag ik me af hoe serieus je dit meent. Laat maar zitte.

  @Paul
  Wow, heb ik al twee! sites en jij nog maar eentje.
  En wat jij zou moeten/willen zijn, dat mag je helemaal zelf uitkiezen. Immers: “toch ben je Zelf degene die jouw leven schept..! Sta daar eens goed bij stil. Het overkomt je niet.. JIJ DOET HET!”

  Me dunkt, zo kan die wel weer.

 3. Haïti, rijk aan aardolie en andere delfstoffen
  mr. drs. BOU 20 januari, 2010

  Iets meer dan een jaar geleden was Israël bezig om Gaza te bombarderen, toen er een aap uit de mouw kwam: voor de kust van Gaza ligt een gasveld, dat Israël wil annexeren. Op dit moment is de VS bezig om Haïti te veroveren en te bezetten, dit onder het mom van hulpverlening aan de slachtoffers van een zware aardbeving. Ook ditmaal komt er een aap uit de mouw, zeg maar gerust een gorilla! Want weliswaar lijkt Haïti reeds volledig leeg geroofd, het oerwoud gekapt, de plaatselijke landbouw weggevaagd door de import van goedkope granen uit de VS, de vruchtbare grond weggespoeld door erosie, de weinige industrie slechts bestaande uit wat sweatshops voor Amerikaanse multi-nationals, maar… Haïti ligt waarschijnlijk boven op een grote plas onontgonnen aardolie. Dit op het eerste gezicht zo kaalgevreten eiland blijkt daarnaast te beschikken over nog meer waardevolle delfstoffen.

  Bron: http://www.islamcity.nl/forum/showthread.php?s=44f8f99ae23f1585274a4929b2cc130b&p=36302#post36302

  Zegt weer alles lijkte me.

 4. @ Reptielo

  Al heb je 100 sites
  al heb je er nul
  ’t maakt helemaal niks uit hoor
  al heb je een site die van een ander is,
  je wil tot iets behoren
  en toch bij iets willen zijn

  Dat heet nou mens zijn!
  Leuk heh dat perspectief ?!

 5. F001, kom zelf eens met stukken bewijs of sugessties als je het allemaal zoveel beter weet, en respecteer ook andere meningen die het wel begrijpen, en niet zweverig overkomen, waarschijnlijk ben jezelf te veel geaard en wordt het ook eens tijd om wat meer inzicht te krijgen wat er nu werkelijk gaande is en wijs niet alles af wat je onzin vindt, waarom ben je hier dan nog??

 6. @Paul, in reactie op jouw reactie van 19.55, heb jij je naam zien staan dan? Sommige mensen denken te snel dat zij het middelpunt zijn van een reactie…….. Nee Paul, hij was niet aan jou gericht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.