Advertentie

30 Years ago today..! John Lennon past in het CIA-plaatje…


“Het is niet waarschijnlijk dat onderstaande video nog lang op het net zal staan; neem het ons niet kwalijk als die binnenkort verdwenen is. Hopelijk zijn er mensen die hem downloaden en als kopie willen hosten..”

x

* * *

1 Mind-controlled dommie + 1 maffia-moordenaar..

© Brasscheck 2010 – © vertaling Guido Jonkers -wanttoknow.nl/.be

x

John Lennon: ‘We all wanna change the world..!’ Revolution?

De moord op John Lennon, eerst het officiële verhaal..
Het is 1980 en er zijn nog geen goedkope vlieguitgtickets. Ook creditcards zijn niet zo eenvoudig te krijgen en een 25-jarige vakantiekampbegeleider en -concierge, vliegt van Hawaiï naar New York, verblijft in diverse 5-sterren hotels (waaronder het Waldorf Astoria!), vliegt naar Georgia, terug naar New York en daarna terug naar Hawaiï..

Terug in Hawaiï, vertelt hij zijn vrouw doodleuk dat hij van plan was om John Lennon te vermoorden..

En of dat niet genoeg is, laat haar ook nog het pistool zien waarmee hij dat had willen doen. En vertelt haar daarbij, dat hij het niet uiteindelijk niet heeft gedaan, omdat hij ‘van gedachten was veranderd’..

Nou dat is wel een steekhoudend verhaal, vind je niet..??!!

Verdwenen getuigen en verdwenen bewijsmateriaal..
De media zorgde ervoor dat deze vrouw verdween en zo gebeurde het ook met de psychiater van Mark David Chapman, de moordenaar van John Lennon.

Wist jij überhaupt dat Chapman getrouwd was? (Welke meid trouwt er nou met een man als deze en blijft ook nog zo lang bij hem..?) En wist jij dat Mark Chapman onder behandeling was van psychiaters, járen voordat de moord op John Lennon uiteindelijk werd gepleegd? Waarom greep deze vrouw niet in, toen ze het e.e.a. van hem hoorde hieromtrent..?

Wie deze Mark Chapman ook was, of wat voor methodes hij ook gebruikte, het grote publiek kreeg eigenlijk zijn naam nooit écht scherp voor de geest. Vreemd hoe dat toch keer op keer werkt!
En wist jij dat het lijkschouwingsrapport van Lennon nooit openbaar is gemaakt, maar dat ‘een autopsie-rapport’ wel melding gemaakt zou hebben, van ‘dood door shock en bloedverlies’..?

Er werd een grote show gemaakt van het feit dat Chapman naar Georgia (!) was gereisd, speciaal om kogels te kopen voor zijn pistool. Deze kogels waren speciaal, doordat er een holle punt aan zit, een soort lichte munitie. Chapman mocht namelijk geen ammunitie kopen in New York.. Dát is de officiële lezing..
Maar waarom moet je verdorie helemaal naar Georgia reizen, terwijl de staten New Jersey en Pennsylvania, waar hij dus wel scherpe munitie kon kopen, bij wijze van spreken om de hoek liggen..?!

Dis-informatie via Wikipedia verspreid..
Het artikel dat op Wikipedia staat over Chapman, verspreid data waaruit op te maken valt, dat Chapman gewerkt heeft met vluchtelingen in het YMCA in Fort Chafee in Arkansas. En dat Chapman ditzelfde werk had gedaan in Libanon.. Maar dat is werkelijk bullshit.. Want hij werkte voor het World Vision (mensenhulporganisatie) dat geacht wordt onder controle te staan van de CIA. (Crooks In Action?)..

Wikipedia gaat verder met de beschrijving van Chapman’s geschiedenis. 2 Jaar vóór hij New York bezocht, ging deze begin jongeman van begin 20, een enorme wereldreis maken, die hem langs Tokio voerde, Seoul, Hong Kong, Singapore, Bangkok, Delhi, Israel, Geneve, Parijs en Londen.. Dat was in 1978, en Chapman was toen… 23 jaar. Bedenk dus dat er nog bijna geen creditcards in omloop waren en vliegtickets gewoon duur waren..

Kom op zeg, het officiële verhaal, zoals dat op deze wijze door de slijmballen die deze Wikipedia-pagina’s hebben gemaakt, is pure fantasie..

Een samenwerking van de Mafia en CIA..
Een veel aannemelijker versie is dat Chapman klaarblijkelijk gehersenspoelt is en als zodanig een schaap geworden is, in de handen van ‘anderen’. In deze staat van bewustzijn heeft hij naar zijn idee ook John Lennon daadwerkelijk doodgeschoten! En waarschijnlijk heeft hij zijn pistool ook wel op Lennon gericht.
Bedenk dat Chapman een boel tijd besteedde in het ziekenhuis, in de kopieerkamer; hetzelfde ziekenhuis waar hij behandeld werd, nadat hij had getracht zelfmoord te plegen.

Er was zeer waarschijnlijk een andere schutter betrokken bij de moord op Lennon. Een man die zijn werk keurig afleverde, Lennon dodelijk ‘neerlegde’ en zich kalm uit de voeten maakte, nadat deze ‘klus was geklaard’. Zoals professionele huurmoordenaars dat plegen te doen. Mafia-huurmoordenaars met name..

Wie haalde de trekker over?
Nou, de CIA wil altijd mensen in gebieden overzee vermoorden, buiten de VS. De CIA heeft daar zelfs een afdeling voor, ‘Special Forces’ genaamd. En wanneer de CIA mensen in eigen land wil omleggen, wordt hier vaak de Mafia voor ingeschakeld. Een organisatie waarmee de CIA een langdurige en uiterst ‘vruchtbare’ samenwerking heeft..  De Mafia is immers gewend haar mond stijf dicht te houden! En deze club is in staat een team samen te stellen van mogelijke professionele gelegenheidsmoordenaars, die allemaal van wereldklasse zijn in hun ‘vak’.. Moordenaars die bereid zijn te wachten op één telefoontje om op een bepaalde plaats te zijn, ‘zoals afgesproken’..

De ‘verschrikkelijke moordenaar’ Sirhan Sirhan, vlak na zijn vastname, ná de moord op Robert Kennedy in 1968.

De Mafia in New York was erg bedreven in de opzet om daarbij een ‘idioot als zwart schaap’  voor een moord te gebruiken. Zij hadden deze methode feitelijk als gebruikt, een paar jaar daarvoor, toen Joe Colombo werd vermoord, een schoffie kreeg toen een pistool in de handen gedrukt en werd in de menigte geduwd, precies op het moment dat Colombo werd doodgeschoten..!

Deze persoon, de moordenaar dus, Jerome Johnson, was die dag aangenomen door ‘onbekenden’, om foto’s te maken van Colombo. Maar Johnson werd óók ter plekke doodgeschoten, als de moordenaar-in-actie. Geen moordonderzoek, geen ballistisch onderzoek naar de kogels.

Robert Kennedy
Deze broer van de reeds vermoordde John F. Kennedy, is feitelijk op dezelfde wijze vermoord. De via ‘mind control’ gestuurde Sirhan Sirhan, bewezen onder invloed van het als waarheidsserum gebruikte  scopolamine, werd tot op enkele meters van Kennedy gemanoeuvreerd, om zijn pistool af te vuren.
En terwijl het dodelijke schot van dichtbij werd afgevuurd, juist ACHTER Robert Kennedy, werd Sirhan gezien als de moordenaar..! Het bizarre is dat deze Sirhan herhaaldelijk geweigerd heeft om gratie te krijgen voor zijn gevangenisstraf.. Kijk voor een 20 minuten durende documentaire over het verhaal achter deze koelbloedige moord op déze BBC-docu:
x

X

Wil je meer informatie over deze Sirhan Sirhan, kijk dan naar deze reportage op YouTube, waarin naast John Pilger, de journalist die bij de moord op Robert Kennedy aanwezig was, o.a. ook de broer van Sirhan aan het woord komt: HIER

(En je mag 3x raden, wie weer achter de moorden zit op de Kennedy’s, nu we de CIA als voornaamste uitvoerder van deze moorden hebben geidentificeerd.. (Inclusief die op John Lennon dus!) Het gaat om de BUSH clan. George H.W. Bush was CIA-agent en zit achter het hele verhaal..! Kijk HIER voor een beginnetje..)

Het afleiden van mensen is natuurlijk een oude goocheltruc, die eenvoudiger wordt, als er chaos ontstaat na een pistool- of geweerschot en zeker als er ook nog eens bloedvergieten mee gemoeid is.

Hoe dan ook, de kansen dat de versie correct is, die de media (lees: CIA) vermelden over de moord op John Lennon, zijn uiterst, uiterst miniem.. Kijk hier naar meer informatie over de oorlog waar John Lennon zo tegen was, en waarmee gelijk het MOTIEF voor de moord duidelijk is geworden.

En deze YouTube vertelt het hele verhaal achter dit verhaal.. Aan het woord komt voorvechter voor het onthullen van ‘conspiracy’ Jessy Ventura. Oud Gouverneur, oud Navy-seal en inmiddels succesvol Televisie-maker. Hij is ervan overtuigd dat er absoluut redenen waren om John  Lennon uit de ‘weg’ te ruimen, omdat hij met zijn oprechte kijk op de oorlogen die de VS voerde, het Amerikaanse publiek ‘wakker’ maakte; vooral het links-liberale deel van de bevolking.

x

9 gedachten over “30 Years ago today..! John Lennon past in het CIA-plaatje…

 1. Mark Chapman komt mij als een psychiatrisch verwarde man over. Ik meen dat deze meneer nu helemaal in den Here is geworden.

  Ik zou als overheid niet zo’n iemand uitkiezen om de klus te klaren. Vooralsnog lijkt het mij te gaan om een gek met een psychotische waan-obsessie naar Lennon toe.

  Ach, Lennon heeft best leuke liedjes gemaakt, maar ik heb nooit de hype rondom Lennon begrepen. Zo goed vond ik hem nou ook weer niet. Ik vond Jim Morrison en The Doors tig keer interessanter.

  1. Sjaah en wat dacht je van het volgende nummer met de unieke schorre ingeblikte eikenhouten overslaande psychedelische warme boventonen gloeibuizen versterker I.A.M de walrus stem van John!? Volume hoog zetten en overal kippenvel, nog even doordraaien dit super geluid en dan ga ik zo echt denken dat ik kan vliegen, en dat allemaal zonder koffie vandaag… ‘sitting in my english garden waiting for the sun’

   The Beatles-I am the Walrus
   http://www.youtube.com/watch?v=Nnpil_pRUiw

 2. hoe verwarder je overkomt voor de overheid
  hoe beter je dor hen te manipuleren bent

  bovenstaande verhaal houdt steek
  ik ben ook niet gek op lennon,
  hij heeft te dunne lippen,
  maar hij was wel in staat om mensen achter zich te krijgen,
  en hij had ideeën die bij overheden,
  toen en nu,
  niet goed vallen

  lennon kon je moeilijk in die tijd opsluiten
  voor verkrachting(= vrijen zonder condoom)
  van twee vrouwen die mekaar per toeval leren kennen,
  nadat lennon een boekje met geheimen zou opengedaan hebben…

  nu gaat dat wel,
  en verbanden die duidelijk zijn
  worden gewoon ontkent

  wat dertig jaar geleden gebeurde,
  gebeurt nu nog, maar anders:
  ben je gevaarlijk voor de club, dan wordt je verwijderd

 3. een belangrijk feit om te noemen is dat ieder die miljoenen volgelingen had en ging voor wereld vrede die zijn vermoord en dat gebeurt al zeer lang in de geschiedenis kijk naar marter luther king,jfk,lennon.

 4. Ik denk niet dat het alleen ging om de Oorlog waar Lenon tegen was.
  Ook zou hij zich misschien afgekeerd hebben van een bepaalde groep die macht uit oefend achter de schermen.
  Nu zou het grote gros hem niet geloven als hij theorieen zou onthullen maar in die tijd zou hij een grote schare achter zich aan hebben gekregen.

 5. Als mijn helden uit mijn jeugd bestaan niet meer,Lennon Martin Luther, Morrison, Hendriks.
  Die paar latere helden uit mijn middelbare leeftijd bestaan ook al niet meer.
  Ik heb mijn al een tijdje voorgenomen om geen helden meer te adopteren,ze gaan dan toch maar dood.

  911 met een nog levende John Lennon, kan iemand zich zoiets voorstellen, een volksopstand? jawel zeker weten.
  Er is niemand meer over,geen aanspreekpunt, geen afgezant, onze helden zijn allemaal afgeslacht.
  Kritiek op politiek , de prijs hiervoor is de dood, een net democratisch besluit van de gevestigde politiek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.