Advertentie

De jacht op organen, nu in de steden!


Na de aanname van de ‘gezondheidswet’ HR3200 van Barak Obama, lijkt er een competitie uitgebroken te zijn in de gezondheidszorg. Want hoe vind je het, dat er inmiddels 2 (!) ambulance’s naar 1 noodoproep uitrijden? Nou, dat is in de VS geen uitzondering meer. Gaat dit over zorg, geld of speelt hier iets heel anders? (HIER.)

* * *

De jacht op organen!

Annelies © december 2010

x

.

Na maanden lang debatteren over de ethische en juridische kanten, is uiteindelijk op 1 December 2010 het volgende uiterst discutablele project, officieel van start gegaan: het blijkt dat er in New York City nu, met behulp van maar liefst US$ 1,5 miljoen subsidie van de overheid, twee ambulance’s naar een 911 (hier 112) nood-oproep uitgestuurd worden. (HIER)

De eerste ambulance is bedoeld om de levens te redden en de tweede ambulance rijdt daar vlak achteraan om organen te “oogsten” van degenen die het mogelijk niet niet meer zullen redden… Kun je het je voorstellen? Zie HIER de artikel erover in de New York Times en in The Blaze.

Als je denkt dat dit een nieuw concept is, dan heb je het mis; Europa was hierin al voorloper.. Zie dit artikel op Examiner.com en Impactlab.net Hoe vreemd ook, toch zijn er nog geen bewijzen te vinden, dat dit in Europa ook werkelijk al plaatsvindt, waarmee ik niet stel, dat het niet zal gebeuren.

Vrije-wilsbeschikking.
Orgaan-donatie is een uiterst persoonlijke keus, waarvoor niemand verantwoording hoeft af te leggen. Toch wordt de druk steeds maar weer opgevoerd om het codicil te ondertekenen. En het lijkt er steeds meer op dat je een asociaal figuur bent, als je NIET meedoet in deze race om organen.

En evenals bij de promotie van het disputabele HPV-vaccin, worden ook nu ‘bekende Nederlanders’ ingezet om je te prikkelen je organen te doneren. En natuurlijk doen ze dat door in te spelen op gevoelens. Alsof je zelf niet al lang gevoeld hebt of je het wel of niet wilt..! Zie HIER het verhaal over de donorvoorlichting.

Ik ben nog steeds geen overtuigde fan van burgerjournalist Alex Jones, maar op het gebied van orgaan-donatie, raakt hij wel een snaar bij mij. Alex Jones spreekt hier over het ‘oogsten’ van organen, overal op de wereld.  Dus niet alleen meer in China, maar inmiddels ook door de Vs en Israël.. Ís de liefde voor geld steeds meer de wortel van het kwaad geworden..?

x

x

Er zijn zeker voordelen van het inzetten van de tweede ambulance, maar hoe groot wordt nu de kans dat er geen adequate hulp geboden wordt, wetend hoe geld een enorme grote rol speelt in de handel van organen. Hoeveel moeite zal er nog worden gedaan, als er een ambulance klaar staat, om uw organen te “oogsten” onder supervisie van een medisch supervisor?

14 gedachten over “De jacht op organen, nu in de steden!

 1. Het inzetten van bekende Nederlanders tot daar aan toe. Maar dat zij hier onschuldige zieke kinderen voor gebruiken, daar denk ik toch heel anders over. Ten eerste mogen kinderen nog niet werken, en al helemaal als ze ziek zijn, en ten tweede, gebruiken ze de kinderen voor een zeer negatief doel: n.l. medelijden opwekken bij de bevolking, vanwege het verdienen van veel geld aan de orgaanhandel! alleen al het verwisselen of plaatsen van organen levert enorm veel geld op!!! Wij betalen ons al ziek aan premie! Ze zeggen dat dit is voor de vergrijzing, maar ga maar eens voor een simpele handeling naar het ziekenhuis, en kijk maar eens hoeveel dit kost. Ziekenhuizen zijn naar mijn idee net geldpakhuizen, wat wij moeten ophoesten per maand! Ik heb hier nooit vertrouwen in gehad, en ben zelf ook geen donor vanwege 0.a. deze redenen. Ik heb hiervoor te veel boeken gelezen, die gaan over dit onderwerp, die mij doen huiveren voor de orgaanhandel. Aan de andere kant is het weer zo goed dat hier mensenlevens mee gered kunnen worden, voor zolang het niet afstoot, of dat een persoon lijdt onder de energetische ballast van een orgaan van iemand anders. Ik denk dat we op vele vlakken meer dan de helft nog niet weten wat er gebeurd. Zowel spiritueel, en financieel.

 2. Het afstaan van organen is zeer slecht. Er zijn meerdere gevallen bekend dat de imprint van de vorige eigenaar in de organen versleuteld liggen. Dus het klakkeloos accepteren van organen is zeker niet iets wat ik zou doen. Wij hebben dan ook een gewijzigd donorformulier opgestuurd naar de landelijke organisatie dat wij NIET meer beschikbaar zijn voor orgaan harvest.

  1. Helemaal correct, zie mijn reactie van 13:35.
   De reactie van Pim van Lommel onder de artikelen is veelzeggend. Een lichaam kronkelt NA de zg. dood van het lichaam, als de organen worden verwijderd..! OVER DOOFPOT GESPROKEN..!

  1. Tis alleen intressant voor mensen die niet ziek maar gezond om hun organen af te staan, kijk je naar de keerzijde dan is ook gewoon iedereen ziek, vooral met de laatste welvaartsziekets die er allemaal heersen of mogen zelfs chronisch zieken dara ook nog de voortouw aangeven.

   In iedergeval men is niet goed bij hun hoofd met zulke akties, m.a.w. er is geen wederzijds respect meer voor overledenen, alleen belangstelling dat je een paar jaartjes langer kunt leven met bergen medicamenten.

 3. Donor codiciel? wat is dat?

  Ik besluit bewust dat ik mijn organen niet af sta, ben ik dan een asociaal persoon? So be it, lekker belangrijk maar ik ben dan ook geen kuddedier die daar belang aan hecht wat men van mij vindt.

 4. Als men dan een Palestijn of zo doodschiet moeten ze die wel in het hoofd schieten en niet in het hart want anders is dat hart zo lek als een gieter, geen handelswaarde dus. Bij mijn weten kunnen hersens toch niet getransplateerd worden.

  En nee ik ben geen orgaandonor.

 5. Het is eigenlijk te gek voor woorden. Wanneer de mensen de moeite zouden nemen om gezond te eten zouden er nauwelijks donor organen nodig zijn.
  Donor organen zijn een uitwas van onze consumptie maatschappij.
  Ik zelf zal dan ook geen donor codicil tekenen.
  Bovendien is er nog een bijkomend probleem dat de ziel het lichaam niet automatisch verlaten heeft wanneer de dokter je dood verklaart.
  Het kan dus zijn dat (een deel van) je ziel in de donor terecht komt.
  Ik ben nu zelf een docu aan het bekijken over de gevolgen van dierlijk vet voor het menselijk lichaam. Wanneer je deze docu bekeken hebt begrijp je goed dat orgaan donatie bijna altijd een welvaarts ziekte is.
  Hier is de docu te bekijken:
  http://www.therealfoodchannel.com/videos/the_effect_of_animal_fatson_the_human_body.html

 6. Ik vind dat donorschap gewoon een eigen keuze moet zijn. Het redt veel mensenlevens en ik stel me voor wanneer zo’n situatie zich aandient bij jezelf of bij je dierbare, men toch van mening kan veranderen.

  Ik ken de argumenten van P. van Lommel en ik ben bekend met de hypothese over de overdracht van persoonlijke eigenschappen van de donor. Daarom is het ook beter dat men weet wie de donor is en wat zijn/haar achtergrond is. Spreken we over een gevangene in geldnood of spreken we over een liefhebbende moeder die haar nier afstaat aan haar kind? Dat maakt de discussie hieromtrent veel breder.

  1. Misschien komt het donorhart van de gevangene wel in de aanbieding en die van de liefhebbende huisvrouw is dan zeer schaars, dus onbetaalbaar…..voor de gemiddelde klant, zoals Jan Modaal.
   Ik denk, dat wanneer je een nier afstaat aan je kind, dat je het dan over een vorm van keuzevrijheid hebt! Op dat moment gaat er als het goed is niets buiten je om! Maar wanneer je bij leven verplicht een nier af moet staan aan een wildvreemd persoon met zeer veel alcohol problemen, verander je de discussie ook weer…..

 7. Een schokkend verhaal. Zo schokkend, dat weinigen het zullen, kunnen of willen geloven. Dat weet ik uit eigen ervaring in mijn directe omgeving, bijv. met 9/11. Velen lezen niks, weten niks, maar weten Absoluut Zeker dat het niet zo is. Daarbij beroepen zij zich op hun gezonde verstand en persoonlijke normen en waarden. “Zoiets doe je toch niet?! Nee hoor, dat kan ik niet geloven!” Het is om verdrietig van te worden.

  Ik gun iedereen mijn organen. Maar na het lezen van het boek van Pim van Lommel zit er vooralsnog een NEE-verklaring (keuze 2) in mijn portemonNEE. Waar mogelijk zal ik dit Organen-verhaal natuurlijk verspreiden. Ook al zullen ze denken “Daar heb je hem weer”.

 8. Nu ik druk bezig ben met de ontrafeling van Wikileaks en daarin de naam Cass Sunstein, vertrouweling van Barak Obama, steeds tegen kom, wil ik U laten weten dat deze meneer ook een opinie heeft over orgaan-donatie.
  Weet dat dhr. Sunstein een zeer invloedrijke positie heeft in de Obama-administratie. (Hoofd van Informatiebeheer en Regelgeving)

  Cass Sunstein vind dat organen van terminale patienten, zonder hun toestemming “geoogst” moeten worden. Hij vindt ook, dat organen van overleden mensen, die geen toestemming voor orgaan-donatie hebben gegeven, “geoogst” moeten worden.

  http://www.knowthelies.com/?q=node/4621

  Zie hier welke rol Cass Sunstein (CFR) speelt in de Wikileaks-leugen:

  http://wikileakssecrets.come2me.nl/

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.