Advertentie

Ken O’Keefe, oorlogsveteraan. Geen doekjes erom..!!


Ken O'Keefe
Ken O’Keefe

x

x

Ken O’Keefe, oorlogsveteraan. Geen doekjes erom..!!

2015 WantToKnow.nl/.be

x

Kijk wij kunnen veel woorden en plaatjes laten zien. Maar er zijn ook deskundigen, waaronder we deze VS-marine-veteraan en Golfoorlogveteraan, Kenneth O’Keefe rekenen, die dat gewoon recht voor z’n raap doen.. Hij is ook niet voor niets ‘activist’ geworden.. Gewoon, omdat hij het helemaal zat was. De kletskoek, manipulatie, corruptie, overheidsleugens, etc. etc. O’Keefe werd uit het leger gezet, doordat hij het verdomde de brainwash aan te horen in Irak. Hij sprak openlijk over het misbruik van macht door zijn ‘superieuren’, zoals hij ze omschreef.

Geen gouden formule voor een glanzende militaire carrière, zo bleek.. O’Keefe: “Ik realiseerde me dat eer en integriteit, eigenschappen zijn, die in het leger eerder worden bestraft, dan dat ze beloond worden. Het cadeau dat ik van de ‘Marines’ ontving, was mij eerste proeve van onrechtvaardigheid.”

Kenneth Nichols O’Keefe werd geboren op 21 juli 1969 en is een Iers-Palestijns staatsburger. Als activist was hij aan boord van het motorschip ‘Mavi Marmara’, dat Gaza zou gaan bevoorraden met voedsel en medicijnen en dat door Israëlische commando’s werd overvallen en uiteen geslagen. Dat ging voor de Israeli niet zonder slag of stoot, want bij het enteren van het schip was O’Keefe één van de mannen aan boord, die twee Israëlische commando’s overmeesterden.. Het kwam hem op behoorlijk lichamelijk letsel te staan..!

Ken O’Keefe wordt regelmatig gevraagd voor het leveren van (meestal keihard-ongezouten maar vuurrood gepeperde) commentaar op de vaak leugenachtige en manipulerende overheidsretoriek van diverse regeringen, maar vooral die van de VS. Luister hieronder naar zijn commentaar op de aanslagen van afgelopen vrijdag 13 november in Parijs:

(Met heel veel dank aan de onvolprezen Irma Schiffers voor de vertaling van deze video!)

 

Vorig jaar september werd hij gevraagd in een Tv-interview, waarvan we je graag deze 8 minuten laten zien.. Kijk, daar kunnen Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen Pauw en de hele redactie van het NOS-journaal nog een stevig puntje aan zuigen..!!

x

Om een lang verhaal samen te vatten, komt het op deze samenvatting uit..

hate muslims hate the west

9 gedachten over “Ken O’Keefe, oorlogsveteraan. Geen doekjes erom..!!

 1. De mensheid moet echt wakker worden. Beseffen dat ieder vorm van agressie en geweld altijd meer problemen geeft dan op lost. Ieder vorm van gezag moet ook verdwijnen. De mens is namelijk gelijk, iedereen heeft gelijke rechten. Er zit alleen verschil in kennis en inzicht. Om dit te kunnen begrijpen lees het boek van Larken Rose “Het meest gevaarlijke bijgeloof”. Is gratis als E-book te downloaden.

  mvg
  Raymond.

 2. Drake
  laatste ont wikkelingen sluit prima aan bij Ken O’Keefe de wortels oorsprong zionisme, verzet begint zijn kookpunt te bereiken. Drake nauw betrokken bij het aantrekken van de banden blanke en zwarte gemeenschap. Militia’s in US zijn tot nu toe hoofdzakelijk een blanke aangelegenheid, zij gaan nu helpen de zwarte gemeenschap zijn eigen militia’s op te richten en daarmee de gelederen te sluiten.
  http://www.blogtalkradio.com/drakebailey/2015/11/19/wednesday-november-18th-show-with-drake-and-host-thomas-williams

 3. Heeft het nut om mensen te doden,bombarderen zoals het westen nu zegt te doen tegen de door henzelf in het leven geroepen IS?
  1.Onpartijdig onderzoek zou aantonen dat IS bevelen krijgt van hen die ze getraind en opgericht hebben namelijk Mossad,CIA en MI6 en misschien nog anderen maar dat zou betekenen wanneer zij geen bevelen meer geven het geweld zou kunnen stoppen.
  2.Als IS zoals nu beweerd wordt echt bestreden wordt zou dat denk ik aan de Russen overgelaten moeten worden zonder de VS en hun bondgenoten.
  Voor zover bekend heeft Rusland geen banden met IS.
  Als IS nu aangevallen wordt door hun oprichters dan zullen zij dat als verraad opvatten en de strijd mogelijk nog bloediger maken dan het al was,daarom denk ik dat de oorlogstaal van Rutte en het optreden van de Fransen juist olie op het vuur is wat alleen maar tot meer ellende zal leiden wat misschien wel hun bedoeling was.

  1. Ik sluit mij aan bij jouw mening, dit heb je goed gezegd. Vanaf het begin had ik al gevoel dat het niet goed zat met die warfares van de US, eigenlijk van het westen in het algemeen.

  1. Er zijn in Gaza ook wel wat obsceniteiten te noteren van de andere kant meneer Max..!! Je Suis Gaza..? Nooit van gehoord ws..?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.