Advertentie

Psy-ops manipuleren ons wereldbeeld..


‘Ik heb vragen.
Het leven is een wonder, vol met verbijsterende
wonderen die zich blijven ontvouwen.

Mijn zoektocht naar de waarheid
heeft me nieuwe perspectieven geboden,

die me hebben geleid naar bronnen van informatie,
Deze blijven me inspireren, me verwonderen én…
met afgrijzen vervullen

over de wereld waarin we leven.

Durf te ont-dekken en zie wat je verlaat..
in verwondering blijvend.’

– Zen Gardner –

zen gardner

x

Psychologische operaties (Psy-ops)
bepalen ons wereldbeeld..

Inzicht in Psy-ops
die de waarheid manipuleren

2014 © Zen Gardner

x

Zodra je doorhebt dat alles een illusie is, dat je eeuwig levend bewustzijn bent dat een lichamelijke ervaring op aarde doormaakt, is dat het de grootste gift die iemand kan ontvangen, dan ben je er. Het bewust-zijn heeft zich her-kend. Het is geweldig, het kost niets en iedereen kan het meemaken! Mensen moéten gewoon wakker worden.. Het lijkt gemakkelijk, zeker als je het zelf al hebt meegemaakt. Het leven wordt voller en intenser, je wordt je bewust van de oneindige mogelijkheden die er zijn.
Het is zo opwindend, bevrijdend en eenvoudig, dat je je afvraagt waarom niet iedereen het ziet..
Vooral wanneer de samenzwering die aan de mensheid wordt opgedrongen in alle hevigheid duidelijk wordt. Wanneer je je realiseert waarom je hier op dit cruciale moment bent. Hoe is het zover gekomen?

eagle river

We werden bijna allemaal opgeslokt door iets, dat ons de van de realisatie probeerde weg te houden. Dit is zowel natuurlijk, als bewust zo ontworpen. Natuurlijk, in die zin, dat we bewustzijn zijn dat in een aards pasgeboren lichaam tot uiting komt. Problemen gaan ontstaan door de culturele en maatschappelijke patronen in het gezin.  Als hulpeloze baby’s zijn we overgeleverd aan diegenen die voor ons zorgen. De basis van je leven wordt gevormd door de familie waarin je geboren bent. Je ouders, grootouders, broers, zussen, ooms, tantes en een hele waaier van voorouders vormen als het ware de klei waaruit jij als kind geboetseerd bent.

Al deze mensen hebben hun stempel achtergelaten op jou. Wanneer zij niet de spirituele kern van ons wezen bekrachtigen kunnen we afstompt raken voor de waarheid. Het lijkt een beetje op ontwaken uit een droom en niet meer weten welke realiteit nu de echte is, want onze zintuigen worden overgenomen door de nieuwe. Als je ouders zijn afgestompt, zal je hoogstwaarschijnlijk eenzelfde geestesgesteldheid overnemen. In ieder geval in het begin. Misschien kunnen latere ervaringen in het leven leiden tot nieuwe realisaties. Dat is velen van ons overkomen.

censorship signDe oorlog tegen bewustzijn
Kinderen zijn vaak heel spiritueel, sommigen herinneren zich dingen van voor hun geboorte tot in de details. Kinderen worden heel puur geboren. Als de natuurlijke spiritualiteit en de realiteit van onze waarlijke natuur zouden worden erkend en gevoed vanaf onze geboorte dan zou onze wereld er nu heel anders uitzien! Dat gebeurt maar zelden.

Opgroeien bij inheemse volkeren maakt vaak spiritueel. Dan hoef je niet ‘wakker te worden’, want je bent nooit gaan ‘slapen’. Daarom moesten de inheemse volken en hun sjamanen systematisch worden gedecimeerd, door de mensen die de baas spelen in de wereld. Spirituele vrije mensen, inheemse volkeren hebben innerlijke kracht en dragen onderlinge verbanden met zich mee. Alles wat de controleurs verachten.

In de ogen van de meesters moeten de kinderen van de wereld zich conformeren aan een spiritueel zo beperkend mogelijk systeem als mogelijk is. Daarom worden we blootgesteld aan drugs, mind controle, dommer makende educatiesystemen in militair lijkende instituten, sleurbanen, domme afleidingen en propaganda. Voilà, ons leven. Daarom is de nood in de wereld op dit moment zo heftig en Orwelliaans. Steeds meer mensen worden wakker. Mensen als Zbigniew Brzezinski zien dit gegeven als een bedreiging en zeggen dingen als, het is tegenwoordig oneindig veel eenvoudiger om een miljoen mensen te doden dan hen te controleren (hier).

De zondeval – de kern van de matrix
TelevisieDe meest slimme manier om mensen effectief te controleren is via religie en geloofssystemen. Ze erkennen de spiritualiteit van de mens, nemen deze over, leiden en controleren. Ze winnen de harten van de massa door de erkenning van ons innerlijk appèl om ons spirituele potentiaal te willen bereiken. We worden naar mooi versierde gevangeniscellen gelokt en denken dat het vrijheid is. Deze tactiek wordt succesvol gebruikt, kijk maar naar de rooms katholieke kerk. Maar ook andere religies doen het niet slecht.

Allemaal om ons te ‘beschermen’ van de werkelijkheid en eigen verantwoordelijkheid. De erfzonde is, volgens de christelijke leer, de zondigheid die ieder mens door zijn geboorte aankleeft als gevolg van de zondeval van het eerste mensenpaar. Het is de een van de grootste omkeringen ooit. Dat en de angst voor de dood. Van het begin tot het einde liegen de parasitaire ‘overlords’; ze stelen, vernietigen, manipuleren en doden. Ze zorgen ervoor dat alles wordt omgedraaid en verward raakt.

Dat we door de zondeval, de eerste zonde, als gehele mensheid behept zijn met een zondige natuur, dat we iemand anders daarvoor zouden moeten betalen om onze onschuld terug te krijgen. Waarom zouden we iets moeten betalen alleen omdat we op aarde worden geboren? Wie is hier de baas? Waarom worden wij vanaf onze geboorte geoormerkt, hebben we geboortebewijzen en certificaten nodig?

Zij zetten ons vast in een valse zogenaamde wettige matrix. Dat contract moet worden ongeldig verklaard! Het is een essentieel deel van het ontwaken. We worden onschuldig en puur geboren totdat zij hun vuile matrix-net over ons heen gooien. Zelfs dan kunnen zij niet voorkomen dat onze vrije spirituele geest niet wordt geketend.

Als je hen niet kunt verslaan…. Leid ze
Wie kan je tegenwoordig vertrouwen, zelfs met de informatierevolutie en tomeloze communicatie via internet? Het is duidelijk dat de Powers That Be (PTB) de waarheid proberen te ondermijnen of teniet te doen. Ze denken dat we naïef zijn en gewoon wachten tot zij hun fascistische oogst binnen hebben. Er is veel waarvoor we op onze hoede moeten zijn. Dat is een gezonde houding. Ben ik paranoïde? Zeker. Ze zitten achter ons aan. Het doet me denken aan Arthur Conan Doyle’s ‘The Most Dangerous Game’, waar de ultieme jacht op de psychopathische gamesman een mens is. Dat is hun manier van denken in een notendop. Kijk maar naar de programmering van oorlog, genocide en de ontvolkingsagenda.

Het hartchakra, de poort naar onze oerverbinding met het goddelijke.
Het hartchakra, de poort naar onze oerverbinding met het goddelijke.

Ik geloof niet in ‘geloven’.. 
Wanneer het erop aan komt, geloof niemand! Geloven is een vorm van spirituele zwakte. Van binnen weten, of kennis, is iets heel anders. Wanneer je in je hart weet dat iets waar is. Daaraan ontleen je kracht, geluk en waarde. Religie of een geloof laat je vergeefs gebeden en rituelen herhalen, vage verlangens voeden terwijl je wacht op genade van een ander; of dat nou een god, regering of politiek leider is.

Vanuit de kwantum fysica weten we dat wat waarop we ons focussen manifest wordt. Ons weten verandert de wereld. Neem mijn woorden niet zomaar voor waar aan. Onderzoek zelf. Volg niet blind wat anderen dicteren, vooral niet in deze grote wereld van bedrog waar de illusie van vrijheid heerst. Ik deel mijn waarheid met jullie en als het resoneert, prima. Mensen moeten zelf op zoek gaan naar hun eigen waarheid.

Ik ben zelf ook onderweg. Iedereen is vrij om zijn eigen weg te lopen en zijn eigen lessen te leren. Ik vind het leuk als mensen vragen blijven stellen, als het maar constructief is en in de geest van willen leren en waarheidsvinding. Wanneer iemand zijn mening door jouw strot probeert te duwen, pas dan op. Maar zelfs dan, aanvaardt de goede dingen en laat de rest voor wat het is.

Psychologische operaties (Psy-Ops)
De alternatieve gemeenschap is ook geïnfiltreerd, dat is logisch. De Powers-That-Be willen de oppositie leiden. Ze proberen te misleiden en mis informeren, op welke plaatsen dan ook die wij bezoeken. Soms ligt het voor de hand, is het gepolitiseerde bullshit of religieuze propaganda. Soms is de misinformatie niet zo gemakkelijk te herkennen, net als nieuwe computervirussen die plots verschijnen en weer verdwijnen. Maar met het echte bewustzijn komt het onderscheidingsvermogen. We moeten luisteren met onze oren en geest, ja, maar vooral met ons hart.

Ik kan niet zeggen dat ik altijd zeker
weet wie wie is.
Soms is de informatie op een website
heel goed, maar net niet volledig.
Eeuwige waakzaamheid is de prijs van vrijheid…
Het pad dat ik loop houdt zich niet bezig met de bestemming of uitkomst.

Ik kan niet zeggen dat ik altijd zeker weet wie wie is. Soms is de informatie op een website heel goed, maar net niet volledig. Eeuwige waakzaamheid is de prijs van vrijheid… Het pad dat ik loop houdt zich niet bezig met de bestemming of uitkomst. Het pad is wat ik bewandel maakt mij een zeer dankbaar en gelukkig mens. Ik heb zoals velen een aantal grote traumatische veranderingen moeten doormaken om het NU te vinden. Ik bevind me met dit ontwaken in het kinderstadium en ik ben er zeer content mee. Ik ben we bewust dat ik steeds minder weet. Het voelt goed.

Het prachtige mysterie wordt steeds fantastischer. Ik ben aan het leren om gewoon alles te laten en te genieten in plaats van te proberen om alles uit te vogelen. Het grappige is, dat hoe meer je dat doet, hoe meer prachtige dingen vanzelf op je af komen. Wakker worden maakt je heel bescheiden, maar tegelijkertijd is het een enorme verantwoordelijkheid. Als we deze kennis niet manifesteren, zal het vervagen en vele anderen die we anders hadden kunnen helpen zullen lijden. Dat is het moeilijke.

Afleiden en ontwaken tegenhouden
De Nieuwe Wereld Orde (NWO) is voor alles een spiritueel model om controle. Zij werken zelf ook vanuit een spirituele dimensie, alleen op een andere golflengte. Zij missen de empathie. En bij de NWO hoort ook een nieuwe wereldreligie. Ze zijn ermee bezig. Er is een overvloed aan disinformatie in de arena van alternatieve informatie en spiritualiteit. Als de informatie je lamslaat, is het verkeerd. Als het leidt tot trouw moeten beloven, is het ook verkeerd. Als het je berooft van soevereiniteit, is het verkeerd. Als het dogmatische en hiërarchisch is, is het verkeerd. De meeste leugens hebben al deze eigenschappen.

truth-and-liesIn de zogenaamde New Age beweging is het schering en inslag met flauwekul messiassen en doctrines over bevrijding. Velen zullen in de verleiding komen om hun vermoeide geest rust te geven en te parkeren in een van deze valse vredige ruimtes. Loop op je eigen benen. Er is niets dat meer empowerment brengt en bevrijdend werkt. Het is aan ons om de juiste weg te gaan, de juiste keuzes te maken. Er zullen tal van tussenstops, zijsporen en omleidingen zijn op onze weg naar helder inzicht. De psychopathische controle-freaks proberen op alle mogelijke manieren het ontwaken te kapen, het is duidelijk een prioriteit voor hen, deze voortdurende onderwerping van ons.

Blijf dus wakker. Blijf hen voor. Val niet voor hun aantrekkelijke snoepjes en retoriek. Wij zijn goddelijk en hebben geen enkel systeem nodig anders dan Liefde en Waarheid. Tuurlijk, er zullen zich actiegroepen vormen, maar wanneer de eerder genoemde symptomen verschijnen is het waarschijnlijk tijd om weer weg te gaan.

Willen ze het ontwaken kapen? Laat ze ook proberen om het licht van de zon tegen te houden, of de andere sterren die schijnen, terwijl ze toch bezig zijn. Wat een dwazen. Het zijn psychopathische parasieten die los rondlopen, dus blijf alert. Vooral, laat het licht schijnen. Diegenen die vanuit het donker op ons af komen hebben het nodig. Ze weten niet wie ze tegenover zich krijgen. Laat ze maar komen!

 

Altijd veel liefde,

Zen

ZenGardner.com

Advertentie

ON NL Banner

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.