Advertentie

Aandelen voor Menselijke-Chip-fabrikant skyhigh..


Het onderstaande bericht komt van het persbureau Reuters. Het toont de voortgang aan, maar vooral de denkwijze van verschillende bedrijven en overheidsinstellingen daaráchter. De voortgang in de ontwikkelingen van de implanteerbare chip, gezondheidschips. Want niets is gek genoeg als het om jouw en mijn gezondheid gaat.

Dankbaarheid lijkt op zijn plaats; een chippie die voortaan al die gevaarlijke virussen in de gaten houdt. Wat een boeven zijn het ook, die virussen bedoel ik..! Je zou ze zo maar vergelijken met terroristen, die het ook zo op onze levens hebben gemunt. Juist ja, terroristen-virussen, dát zijn het.

Wie weet hoe de aandelen zouden stijgen van een bedrijf dat No-Verichip zou heten..!
Wie weet hoe de aandelen zouden stijgen van een bedrijf dat No-Verichip zou heten..!

Maar gelukkig zijn we die terroristen aan het verslaan in Afghanistan en Irak; met een vredesoorlog, eh, vredesmissie. Nou dan is deze oorlog tegen de virussen, sorry, die gevaarlijke, ‘pandemische’ virussen, veel eenvoudiger te winnen, nietwaar?

Gewoon je laten injecteren met een chippie, met daarop natuurlijk jouw ID-gegevens, zodat ‘ze’ weten wie ze moeten helpen, voor het geval je een gevaarlijk virus bij je draagt, dat weleens een pandemie zou kunnen veroorzaken. Want stel je toch eens voor dat je de verkeerde persoon helpt..

Dankbaarheid voor deze ontwikkelingen lijkt onze volgende stap. Hoe kan het nou toch, dat ik die helemaal niet voel..?

Maar ik vermoed dat de dankbaarheid wel aanwezig is bij de aandeelhouders van VeriChip..! Sorry voor de wat cynische toon, voor zover je je daaraan gestoord hebt.. Hier het persbericht van afgelopen maandag. (met dank aan Remco voor de tip!)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vergunning toegewezen: mensenchips-aandelen de lucht in.

De aandelen van de firma VeriChip Corporation zijn verdrievoudigd, nadat het bedrijf melding maakte van de toekenning van een exclusieve licentie van 2 patenten, die zullen helpen om implanteerbare virus-detectie systemen te implanteren in mensen.

De patenten, die in handen zijn van Verichip partner Receptors LLC, hebben betrekking op de biosensors, die het H1N1-virus -maar ook andere virussen- kunnen detecteren en ook andere biologische gevaarlijke stoffen, zoals de bacterie Staphylococcus Aureus, die inmiddels methicilline-resistent is (een penicillinesoort)

Volgens een verklaring van VeriChip, zal deze technologie de door Verichip ontwikkelde techniek om implantabele RFID-chips te vervaardigen combineren met een virus-beoordelings en -detectiesysteem.

Dit systeem zal op meerdere niveaus mogelijkheden geven van identificatie. Het eerste niveau is het onderkennen of er sprake is van een virus of geen virus. Het tweede niveau zal virussen classificeren en de gebruiker er op attent maken, dát een pandemisch gevaarlijk virus aanwezig is. Het derde niveau zal de precieze ziekteverwekker identificeren.

De aandelen van VeriChip gingen afgelopen maandag US$ 3,28 omhoog op de aandelenbeurs Nasdaq. Eerder dit jaar hadden zij al een hoogste stand van $ 3,43 gekend.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

9 gedachten over “Aandelen voor Menselijke-Chip-fabrikant skyhigh..

 1. Een kei van een idee. Er is natuurlijk een hele grote afzetmarkt voor die chips, zeker als die ook nog eens middels inentetingen verplicht kan worden. en wie zegt dat je er aan 1-tje p/p genoeg hebt? Ik doe ff 2 -3 miljard x 4 chips = Hallelujah, ping ping kassa!!!!
  /Mindcontrolnote: Ik ga nog even uitzoeken wat de halveringstijd van die chips is….
  Dit aandeel is da shit jongens. Ik zeg BUY BUY BUY, POET POET POET!

 2. Wij zijn niet geinteresseerd in geld als doel, hierin sta je -wellicht samen met Gait- alleen.

  Maar jij mag gerust je geld gaan vergokken, zeker als de volgende beurscrash en/of val van de dollar om de hoek is: http://www.infowars.com/bernanke-the-dollar-destroyer-and-the-coming-stock-market-crash/

  Juist ons huidige monetaire stelsel houdt onze corrupte maatschappij in stand, en dat moet verbroken worden!

  Bekijk ook eens de films Zeitgeist en Zeitgeist addendum.

 3. @ DingieM

  In Zeitgeist II wordt overduidelijk DE wereld weergeven die de illuminatie wilt bewerkstelligen. Je hebt niet goed opgelet! Een wereld waar het denken voor je gebeurd, je hoeft alleen maar bevelen op te volgen. Dictatuur??? You name it!

  Oh ja, leun maar niet te veel op Alex Jones. Die relnicht wordt door overheidsinstanties geen strobreed in de weg gelegd. Toevallig? Nope, er bestaat geen toeval. Misschien is onze super jezuïet zelf wel onderdeel van een illuminatievertakking.

  http://members.chello.nl/e.n.secasiu/Malta%20Order.htm

  http://www.illuminati-news.com/2007/0817b.htm

  Ooit verdiept in Ordo Ab Chao? Stond zelf op zijn eigen site. Zal dat zijn taak zijn, mensen de straten in te sturen zodat er overal rellen ontstaan?

  http://www.infowars.com/the-new-world-order-wants-the-new-world-order-to-fail-order-out-of-attacking-the-new-world-order/

  Lunik was slechts sarcastisch. Beetje humor moet kunnen hoor.

 4. Haahahaha die Guido toch !!!! Ik lig beetje dubbel door je humor en toon van je stukje bij het artikel 😀

  @ Heartbeat
  Je hebt gelijk , gaan RELLEN op straat is het laatste wat we moeten doen .. want dan hebben ze juist een motief om de politiemacht op die gevaarlijke radicale losgeslagen mensen mensen te keer te laten gaan want die onruststokers horen in kampen bij elkaar waar ze ons dan in toom kunnen houden ….

  Er zijn meer manieren om ons te bundelen zonder dat we ongewild in zaken terechtkomen die verkeerd in beeld gebracht worden.

 5. Ik wil geen geld verdienen met iets wat ik niet ondersteun, maar het ironische is wel dat als we allen aandeelhouders zouden worden, we in feite macht verkrijgen. Op deze manier zouden we de gang van zaken mbt de Verichip op deze manier misschien ook kunnen aansturen? Een soort Chips met positieve E-nummers voor de toekomst dan maar?

 6. We zouden daar zelfs een lijdende functie kunnen gaan vervullen.. In de Raad van Overstuur of de Raad van Krommesarissen..
  Of we strooien slim paprika over die chips..

  Bizar hè, zo’n duaal veld..!

 7. @Heartbeat,

  Dank voor je reactie!
  Ben het met je eens over de site van Alex, de rebellie wordt nogal erg “opgestuwd”. En moet toch walgen van die vele aggressieve reacties van mensen op de comments op infowars…

  Inderdaad verdeel en heers.

  Ga denk ik maar eens (versneld) proberen te mediteren en vragen aan mezelf stellen…
  Wie heeft er tips voor de beginner? Ik ben wel een lastige, ben moeilijk relaxed te krijgen 🙂
  Beginnersboekje meditatie? Sandelhout-geur…?

 8. @ DingieM

  Gelukkig vat je mijn commentaar positief op. Ik had zelf het gevoel dat je het een nogal erg felle reactie vond. Dat was niet mijn intentie. Het was slechts een schreeuw om je weerhouden om blindelings valse profeten te volgen en hun bevindingen als waarheid aan te nemen. Ik heb ook vele wegen bewandeld op zoek naar de heilige graal die zich in jou zelf bevindt. Elk mens heeft een andere perceptie van waarheid, het mooie is dat deze continu veranderd in meestal positieve zin. Hoe komt dat? Omdat jezelf op zoek gaat, en dat is juist de bedoeling. En antwoorden zal je dan zeker vinden.

  Naai jezelf niet op met het te snel vinden van antwoorden. Dwing jezelf niet op een manier van ‘ik moet dit, ik moet dat, ik moet zus, ik moet zo’. Het enige wat je dan doet is toegeven aan dat irritante stemmetje in je hoofd dat de ganse dag tegen je aan staat te ouwehoeren. Temper die ego, maak jezelf niet gek en begin op een rustige manier te leren mediteren. Er zijn altijd wel mensen met een goed hart die je tips willen geven zonder dat je gelijk je knip kan trekken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.