Advertentie

De nano-chip in de vaccinatie-naald!?


Het onderstaande verhaal gaat nu snel over het internet. In de naald van de vaccinatiespuit zit een nano-chip. Dat is wat de NWO van plan is te doen. Iedereen voorzien van een minuscule RFID, een Radio Frequency ID (identification). Geen electronisch medisch pasje meer nodig, noch een persoonlijk ID. Deze chip zend gewoon lekker alles door, niet wat jij als drager wil, maar wat anderen willen dat ze van jou te weten willen komen. Dat is althans allemaal de strekking van het onderstaande stuk.

Zoals elk huisdier gechipped kan worden en eenvoudig kan worden ‘gelezen’ en geidentificeerd, zo zal het ook met mensen dienen te kunnen. Vinden kennelijk krachten achter de schermen. Iedereen die een huisdier heeft, honden vooral, weet dat het kleine chippie, ook met een injectienaald wordt ingebracht bij deze dieren. Daar blijft het dan de rest van zijn/haar leven lekker zitten en kan het dier altijd worden geïdentificeerd. Er zijn nu wel overeenkomsten, puzzelstukjes die op hun plaats vallen.

Een voorbeeld van een minuscule RFID-chip.
Een voorbeeld van een minuscule RFID-chip. Op de blauwe ondergrond de vergelijking met rijstkorrels.

Wij vinden het opvallend, dat er een keiharde overeenkomst is met de channeling van Tom Kenyon, waarin de Hathors ook al verklaarden dat  deze nano-chip ingebracht zou gaan worden. Lees het HIER nog eens of voor het eerst. 2 Totaal verschillende bronnen met hetzelfde verhaal!

Waartoe deze chip nog meer in staat zou zijn, is een puur technische vraag. De essentie is natuurlijk dát een groep beslist dat dit dient te gebeuren. Op weg naar de New World Order van de leidende elite?

Het  lijkt me nieuws voor vooruitstrevende programmamakers. BNN, Veronica, ODE?  Of dient het weer een ‘verhaal’ te blijven, dat zo lekker weg te stoppen valt, onder de categorie ‘Conspiracy’, samenzweringstheoriëen & complotten..? Zeg het maar, gevestigde media, wanneer worden jullie wakker..?

Wil je de hele discussie lezen, dan is DIT de Engelse vertaling van het Duitse verhaal met daaronder deze discussie. (wellicht volgt de vertaling hiervan later)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In de naald van de vaccininjectienaald zit de chip!

“Gisteren, op 27 Augustus 2009 hield ik in Baden, vlakbij Wenen mijn introductiespeech voor het GNM, het Germanische Neue Medizin. Tussen de aanwezigen was mijn vrouw en ook zo’n 40 andere toehoorders. Tijdens de afsluitende vragenronde en discussie, kwamen we op het thema van de varkensgriep, toen een vrouw opstond en het volgende verklaarde:

“Een vriendin van me werkt bij een farmaceutische bedrijf in Wenen. Deze vriendin heeft me verteld, dat er zich daadwerkelijk een nano-chip bevindt in de naald van de vaccinatiespuit. Dit deeltje kan men weliswaar met het blote oog niet zien, maar bij bijv. een 12-voudige vergroting is het waar te nemen; een kindermicroscoop zou daarvoor al voldoende zijn.

De medewerkers van het farmaceutische bedrijf is meegedeeld dat dit nano-deeltje in het lichaam functioneert zoals een printplaat in een computer. Men kan hiermee alle mogelijke data aftappen die het toekomstige gebruik van een persoonlijke elektronische kaart uitsparen. Deze maatregel is ook bedacht om een precieze volkstelling mogelijk te maken en om baby’s te beschermen. Men vermoed namelijk dat veel moeders hun pasgeborenen, onopgemerkt door de overheden, heel eenvoudig ‘weggooien’..”

De vrouw die dit vertelde, meldde verder dat zij zelf ook in de Gezondheidszorg werkzaam is. Ze vertelde dat ze aan een advocaat, die als patient bij haar komt, de vraag had gesteld hoe je je aan dit chippen kunt onttrekken. Hierop vertelde deze advocaat, dat hij van het chip-programma op de hoogte was, zoals überhaupt alle hogere klassen in de maatschappij hiervan op de hoogte waren..

Voor dit jaar staat een vrijwillige vaccinatie op het programma, welke door de pers ondersteunt moet worden om zoveel mogelijk mensen tot vaccinatie te bewegen. Wanneer te weinig mensen zich laten vaccineren, zal volgend jaar de verplichte vaccinatie worden ingevoerd.

Hiervan uitgesloten zijn bepaalde bevolkingsgroepen, zoals de politie, medisch personeel, politieke personen, enz. Hij als advocaat zag voor zichzelf eigenlijk ook wel een manier om aan dit chippen te ontkomen, maar voor het grootste deel van de bevolking zou er geen ontkomen aan zijn.”

~~~~~~~~~~~~~~~~

Op de meer dan voortreffelijk site Wij Worden Wakker, die je HIER vindt, staat een achtergrondartikel over het chippen van de bevolking. Is dit de eerste keer dat je dit verhaal tegenkomt, dan zou ik het zeker even tot je nemen.

266 gedachten over “De nano-chip in de vaccinatie-naald!?

 1. Wat een onzin!!!

  Valt me zwaar tegen om te zien hoeveel mensen deze troep geloven…trieste zaak,al dat geouwehoer van mafkezen op internet.!!
  en als je je verstand gebruikt en ze verteld dat het onzin is,krijg je standaard reacties als : Word wakker!! of..Je durft de realiteit niet onder ogen te zien!!

  Kom maar eens met echte bewijzen i.p.v al die slap onderbouwde verhaaltjes…

 2. @ krispy

  dit is een stukje dat je hierboven schreef :

  Laast zat ik aan de pc en zie ik een mug echt zo van “HONGERRRRR!!!!” hahhaaha maar twijfelend of hij het zou doen of afwachten of ik mn dood zou meppen zoals vele mensen doen. Ik zei “kom maar, maar geen bult of jeuk.” Dus mug gaat zitten en ik voelde echt zijn boor in me gaan … op dat moment was er een melt en waren we een symbiose, waren we samen 1 heel bewust. Ik kon bewegen met mn muisarm zonder dat ie wegging … Voelde gewoon heel bijzonder en mooi Ik voelde me haast dankbaar toen ie wel wegvloog hahaha.

  Tijd voor een Elektricien die even wat draadjes bij je komt verbinden denk ik…..wat een vage sh*t kraam jij uit zeg!!!

 3. en dat terwijl dit nog het normaalste was van wat jij allemaal op dit forum neerkwakt…

  zo te zien heb jij o.a het boek : brengers van de dageraad gelezen aan de mooie woorden die je gebruikt te zien..zeer sneu boek trouwens,zou iedereen eigenlijk eens moeten lezen om te zien wat voor idiote gedachten er de wereld in worden geholpen..(kwam zelf niet verder dan pagina 40,toen rolde ik van mijn stoel van het lachen)

  Krispy,is het mischien tijd voor mensen zoals jouw om even wakker te worden??

 4. Ik haak niet in op de discussie’s hier , maar wil graag even een paar feiten melden:
  De aandelen van Veri-chip.Comp. zijn binnen twee weken gestegen met 186% (honderdzesentachtig) na aanname van de applicatie’s van de Mex.griep-vaccin’s.

  Daarbij wil ik iedreen blijven wijzen op de uitermate gevaarlijke stoffen in het vaccin: polysorbate 80, formaldehyde, MF59, thimerosal, Triton X100 enz.

  Voor mij is de discussie gesloten aangaande dit vaccine; het is hoe dan ook, zeer gevaarlijk tot dodelijk voor iedereen die het neemt.Met of zonder chip!

  Gezien de enorme stijging van de aandelen van Veri-chip Co., heb ik nog maar heel weinig twijfel, dat die chip mee-gevaccineerd wordt.

 5. @jeroen: leuk dat je er weer even was. Tot ziens. Of kom je hier alleen om je te ergeren. En het nog ergerer te maken door nog reacties gaan zitten tikken ook..? Heeeeel bizar. Verhaal van de Verichip al gelezen, heb je je verdiept in de achtergronden..?
  Hoor ook alleen maar een scheldpartij en geen inhoudelijke punten. Jammer. Maar je bent kennelijk heeel boos ergens op Jeroen. ‘Hold your horses’, zoals het Engelse spreekwoord luidt.

 6. Ok…mensen. Serieus? Wie van jullie hebben ooit een griepprik gehad? Dan weet je ook dat dit volledig anoniem gaat. Er staat een rij mensen, waarvan geen naam of andere info wordt gevraagd en je krijgt haastig een spuit zodat de rest ook aan de beurt is.

  Op zon RFID-chip moet info worden gezet. Hoe gaan ze dat erop zetten? Achteraf? Dan zouden ze een mac/ip adres van de chip moeten registreren op je naam, vantevoren. Waardoor de vaccinatie die je krijgt dus ook gelabeled moet zijn met je eigen naam (en dat is ie niet).

  Dus. What a load of bull

 7. Het is nog steeds niet bewezen! Daar heb je gelijk in. Het gaat om ‘circumstancial evidence’.

  Waar je fout zit Anonymous is in je redenatie. De RFID hebben alleen een nummer en natuurlijk kan je niet een chip met iemands persoonlijke data precies in die specifieke persoon krijgen. Hèhè..

  Het nummer van de RFID wordt gescanned en aan je persoonlijke gegevens gekoppeld, als je bijv. bij een kassa staat, bij de overheid je paspoort haalt etc. etc. Dit zijn de ideeën hierover. Over de essentie van het idee gesproken.

 8. Klopt,

  Ik ben laatst gevaccineerd. Zelf heb ik beroepshalve de beschikking over RF-ID uitleesapparatuur. Ik werk in de beveiligingsbranche en hou mij bezig met anti diefstal beveiliging.
  Uitlezing van mijn chip wees uit dat er o.a. in staan: Nationaliteit, (NLD) B.S.N (Burgerservice nummer); geslacht M/F, lengte, kleur ogen.
  bij een beetje gevoelige scanner kan men nu in de winkel behalve diefstal ook constateren wie er in of uit gaat.

 9. Geweldig weer, iemand heeft van iemand gehoord dat iemand anders heeft gezegd……….. en die heeft weer van iemand gehoord en die heeft gezegd dat……. leve internet bakermat van achterdocht en paranoia en giftig voedsel voor de geest.

  Maar als je het geloofd is het waar 😉

 10. Just wait and see dear friend. Voor de rest heb je het wel naar je zin in het leven..?
  ‘Internet bakermat van achterdocht en paranoia en giftig voedsel voor de geest’… Jeetje man, zet je computer uit.

 11. All the ‘joker’-s in this comments are maybe same as the people that helped 2007 to be inserted some microchips in my own body (under sleep period – established by sort of hypnosis or similar process). One person try to warn me for what is actually going on (explaining what is ‘possible’ to be done to person – just right on the street or in some shop and person to stay standing ‘like hypnotized’, but after ending of it – not remembering nothing what happened.
  I understand – Netherlands and all Dutch people have to study a lot in this field, but not by deceptive way and on foreign people – TRY TO THIS ON YOUR OWN POPULATION and do experimentations with them continuously like before..
  I just have learned last days that Dutch are agree by Law and DO FROM YEARS MICROCHIPPING on there own population (maybe on other foreigners individuals too) – this is violation of International Laws and Agreements.
  THIS COUNTRY MUST BE SICK ! ! !

 12. Een goede reden om een wapen aan te schaffen. Tegen die tijd dat de overheid aan de deur komt om gedwongen de rfid chip in mijn arm te stoppen kan ik hun de ballen afschieten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.