De nano-chip in de vaccinatie-naald!?


Het onderstaande verhaal gaat nu snel over het internet. In de naald van de vaccinatiespuit zit een nano-chip. Dat is wat de NWO van plan is te doen. Iedereen voorzien van een minuscule RFID, een Radio Frequency ID (identification). Geen electronisch medisch pasje meer nodig, noch een persoonlijk ID. Deze chip zend gewoon lekker alles door, niet wat jij als drager wil, maar wat anderen willen dat ze van jou te weten willen komen. Dat is althans allemaal de strekking van het onderstaande stuk.

Zoals elk huisdier gechipped kan worden en eenvoudig kan worden ‘gelezen’ en geidentificeerd, zo zal het ook met mensen dienen te kunnen. Vinden kennelijk krachten achter de schermen. Iedereen die een huisdier heeft, honden vooral, weet dat het kleine chippie, ook met een injectienaald wordt ingebracht bij deze dieren. Daar blijft het dan de rest van zijn/haar leven lekker zitten en kan het dier altijd worden geïdentificeerd. Er zijn nu wel overeenkomsten, puzzelstukjes die op hun plaats vallen.

Een voorbeeld van een minuscule RFID-chip.
Een voorbeeld van een minuscule RFID-chip. Op de blauwe ondergrond de vergelijking met rijstkorrels.

Wij vinden het opvallend, dat er een keiharde overeenkomst is met de channeling van Tom Kenyon, waarin de Hathors ook al verklaarden dat  deze nano-chip ingebracht zou gaan worden. Lees het HIER nog eens of voor het eerst. 2 Totaal verschillende bronnen met hetzelfde verhaal!

Waartoe deze chip nog meer in staat zou zijn, is een puur technische vraag. De essentie is natuurlijk dát een groep beslist dat dit dient te gebeuren. Op weg naar de New World Order van de leidende elite?

Het  lijkt me nieuws voor vooruitstrevende programmamakers. BNN, Veronica, ODE?  Of dient het weer een ‘verhaal’ te blijven, dat zo lekker weg te stoppen valt, onder de categorie ‘Conspiracy’, samenzweringstheoriëen & complotten..? Zeg het maar, gevestigde media, wanneer worden jullie wakker..?

Wil je de hele discussie lezen, dan is DIT de Engelse vertaling van het Duitse verhaal met daaronder deze discussie. (wellicht volgt de vertaling hiervan later)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In de naald van de vaccininjectienaald zit de chip!

“Gisteren, op 27 Augustus 2009 hield ik in Baden, vlakbij Wenen mijn introductiespeech voor het GNM, het Germanische Neue Medizin. Tussen de aanwezigen was mijn vrouw en ook zo’n 40 andere toehoorders. Tijdens de afsluitende vragenronde en discussie, kwamen we op het thema van de varkensgriep, toen een vrouw opstond en het volgende verklaarde:

“Een vriendin van me werkt bij een farmaceutische bedrijf in Wenen. Deze vriendin heeft me verteld, dat er zich daadwerkelijk een nano-chip bevindt in de naald van de vaccinatiespuit. Dit deeltje kan men weliswaar met het blote oog niet zien, maar bij bijv. een 12-voudige vergroting is het waar te nemen; een kindermicroscoop zou daarvoor al voldoende zijn.

De medewerkers van het farmaceutische bedrijf is meegedeeld dat dit nano-deeltje in het lichaam functioneert zoals een printplaat in een computer. Men kan hiermee alle mogelijke data aftappen die het toekomstige gebruik van een persoonlijke elektronische kaart uitsparen. Deze maatregel is ook bedacht om een precieze volkstelling mogelijk te maken en om baby’s te beschermen. Men vermoed namelijk dat veel moeders hun pasgeborenen, onopgemerkt door de overheden, heel eenvoudig ‘weggooien’..”

De vrouw die dit vertelde, meldde verder dat zij zelf ook in de Gezondheidszorg werkzaam is. Ze vertelde dat ze aan een advocaat, die als patient bij haar komt, de vraag had gesteld hoe je je aan dit chippen kunt onttrekken. Hierop vertelde deze advocaat, dat hij van het chip-programma op de hoogte was, zoals überhaupt alle hogere klassen in de maatschappij hiervan op de hoogte waren..

Voor dit jaar staat een vrijwillige vaccinatie op het programma, welke door de pers ondersteunt moet worden om zoveel mogelijk mensen tot vaccinatie te bewegen. Wanneer te weinig mensen zich laten vaccineren, zal volgend jaar de verplichte vaccinatie worden ingevoerd.

Hiervan uitgesloten zijn bepaalde bevolkingsgroepen, zoals de politie, medisch personeel, politieke personen, enz. Hij als advocaat zag voor zichzelf eigenlijk ook wel een manier om aan dit chippen te ontkomen, maar voor het grootste deel van de bevolking zou er geen ontkomen aan zijn.”

~~~~~~~~~~~~~~~~

Op de meer dan voortreffelijk site Wij Worden Wakker, die je HIER vindt, staat een achtergrondartikel over het chippen van de bevolking. Is dit de eerste keer dat je dit verhaal tegenkomt, dan zou ik het zeker even tot je nemen.

Advertentie

266 thoughts on “De nano-chip in de vaccinatie-naald!?

 1. Een goede reden om een wapen aan te schaffen. Tegen die tijd dat de overheid aan de deur komt om gedwongen de rfid chip in mijn arm te stoppen kan ik hun de ballen afschieten.

 2. All the ‘joker’-s in this comments are maybe same as the people that helped 2007 to be inserted some microchips in my own body (under sleep period – established by sort of hypnosis or similar process). One person try to warn me for what is actually going on (explaining what is ‘possible’ to be done to person – just right on the street or in some shop and person to stay standing ‘like hypnotized’, but after ending of it – not remembering nothing what happened.
  I understand – Netherlands and all Dutch people have to study a lot in this field, but not by deceptive way and on foreign people – TRY TO THIS ON YOUR OWN POPULATION and do experimentations with them continuously like before..
  I just have learned last days that Dutch are agree by Law and DO FROM YEARS MICROCHIPPING on there own population (maybe on other foreigners individuals too) – this is violation of International Laws and Agreements.
  THIS COUNTRY MUST BE SICK ! ! !

 3. Just wait and see dear friend. Voor de rest heb je het wel naar je zin in het leven..?
  ‘Internet bakermat van achterdocht en paranoia en giftig voedsel voor de geest’… Jeetje man, zet je computer uit.

 4. Geweldig weer, iemand heeft van iemand gehoord dat iemand anders heeft gezegd……….. en die heeft weer van iemand gehoord en die heeft gezegd dat……. leve internet bakermat van achterdocht en paranoia en giftig voedsel voor de geest.

  Maar als je het geloofd is het waar 😉

 5. Klopt,

  Ik ben laatst gevaccineerd. Zelf heb ik beroepshalve de beschikking over RF-ID uitleesapparatuur. Ik werk in de beveiligingsbranche en hou mij bezig met anti diefstal beveiliging.
  Uitlezing van mijn chip wees uit dat er o.a. in staan: Nationaliteit, (NLD) B.S.N (Burgerservice nummer); geslacht M/F, lengte, kleur ogen.
  bij een beetje gevoelige scanner kan men nu in de winkel behalve diefstal ook constateren wie er in of uit gaat.

 6. Het is nog steeds niet bewezen! Daar heb je gelijk in. Het gaat om ‘circumstancial evidence’.

  Waar je fout zit Anonymous is in je redenatie. De RFID hebben alleen een nummer en natuurlijk kan je niet een chip met iemands persoonlijke data precies in die specifieke persoon krijgen. Hèhè..

  Het nummer van de RFID wordt gescanned en aan je persoonlijke gegevens gekoppeld, als je bijv. bij een kassa staat, bij de overheid je paspoort haalt etc. etc. Dit zijn de ideeën hierover. Over de essentie van het idee gesproken.

 7. Ok…mensen. Serieus? Wie van jullie hebben ooit een griepprik gehad? Dan weet je ook dat dit volledig anoniem gaat. Er staat een rij mensen, waarvan geen naam of andere info wordt gevraagd en je krijgt haastig een spuit zodat de rest ook aan de beurt is.

  Op zon RFID-chip moet info worden gezet. Hoe gaan ze dat erop zetten? Achteraf? Dan zouden ze een mac/ip adres van de chip moeten registreren op je naam, vantevoren. Waardoor de vaccinatie die je krijgt dus ook gelabeled moet zijn met je eigen naam (en dat is ie niet).

  Dus. What a load of bull

 8. @jeroen: leuk dat je er weer even was. Tot ziens. Of kom je hier alleen om je te ergeren. En het nog ergerer te maken door nog reacties gaan zitten tikken ook..? Heeeeel bizar. Verhaal van de Verichip al gelezen, heb je je verdiept in de achtergronden..?
  Hoor ook alleen maar een scheldpartij en geen inhoudelijke punten. Jammer. Maar je bent kennelijk heeel boos ergens op Jeroen. ‘Hold your horses’, zoals het Engelse spreekwoord luidt.

 9. Ik haak niet in op de discussie’s hier , maar wil graag even een paar feiten melden:
  De aandelen van Veri-chip.Comp. zijn binnen twee weken gestegen met 186% (honderdzesentachtig) na aanname van de applicatie’s van de Mex.griep-vaccin’s.

  Daarbij wil ik iedreen blijven wijzen op de uitermate gevaarlijke stoffen in het vaccin: polysorbate 80, formaldehyde, MF59, thimerosal, Triton X100 enz.

  Voor mij is de discussie gesloten aangaande dit vaccine; het is hoe dan ook, zeer gevaarlijk tot dodelijk voor iedereen die het neemt.Met of zonder chip!

  Gezien de enorme stijging van de aandelen van Veri-chip Co., heb ik nog maar heel weinig twijfel, dat die chip mee-gevaccineerd wordt.

 10. en dat terwijl dit nog het normaalste was van wat jij allemaal op dit forum neerkwakt…

  zo te zien heb jij o.a het boek : brengers van de dageraad gelezen aan de mooie woorden die je gebruikt te zien..zeer sneu boek trouwens,zou iedereen eigenlijk eens moeten lezen om te zien wat voor idiote gedachten er de wereld in worden geholpen..(kwam zelf niet verder dan pagina 40,toen rolde ik van mijn stoel van het lachen)

  Krispy,is het mischien tijd voor mensen zoals jouw om even wakker te worden??

 11. @ krispy

  dit is een stukje dat je hierboven schreef :

  Laast zat ik aan de pc en zie ik een mug echt zo van “HONGERRRRR!!!!” hahhaaha maar twijfelend of hij het zou doen of afwachten of ik mn dood zou meppen zoals vele mensen doen. Ik zei “kom maar, maar geen bult of jeuk.” Dus mug gaat zitten en ik voelde echt zijn boor in me gaan … op dat moment was er een melt en waren we een symbiose, waren we samen 1 heel bewust. Ik kon bewegen met mn muisarm zonder dat ie wegging … Voelde gewoon heel bijzonder en mooi Ik voelde me haast dankbaar toen ie wel wegvloog hahaha.

  Tijd voor een Elektricien die even wat draadjes bij je komt verbinden denk ik…..wat een vage sh*t kraam jij uit zeg!!!

 12. Wat een onzin!!!

  Valt me zwaar tegen om te zien hoeveel mensen deze troep geloven…trieste zaak,al dat geouwehoer van mafkezen op internet.!!
  en als je je verstand gebruikt en ze verteld dat het onzin is,krijg je standaard reacties als : Word wakker!! of..Je durft de realiteit niet onder ogen te zien!!

  Kom maar eens met echte bewijzen i.p.v al die slap onderbouwde verhaaltjes…

 13. @ Rieneke

  😀 Geen dank, graag gedaan.
  Ik denk dat ik een stukje ga schrijven over hoe je allemaal kunt cloaken … is ms wel handig om te weten voor degenen die het nog niet kennen of doen.
  Maar je bent niet gek hoor haha en het is zekers niet onmogenlijk.

  Ik heb dat ook met muggen dat als ik ze hoor als ik in bed lig dat ik zeg dat ze best mn bloed mogen hebben maar dat ze wel stil moeten zijn ..lol.. Stil zijn of wegwezen. Alleen zielig dat mn dochter ze dan krijgt want zij durft niet wat ik deed en doe. Laast zat ik aan de pc en zie ik een mug echt zo van “HONGERRRRR!!!!” hahhaaha maar twijfelend of hij het zou doen of afwachten of ik mn dood zou meppen zoals vele mensen doen. Ik zei “kom maar, maar geen bult of jeuk.” Dus mug gaat zitten en ik voelde echt zijn boor in me gaan … op dat moment was er een melt en waren we een symbiose, waren we samen 1 heel bewust. Ik kon bewegen met mn muisarm zonder dat ie wegging … Voelde gewoon heel bijzonder en mooi 😀 Ik voelde me haast dankbaar toen ie wel wegvloog hahaha.

  *

  In tegenstelling tot EA denk ik wel dat lijden ergens toe leid … Net als een vlinder die helemaal moet ver-oer-soeppen (herstructurering van DNA)voordat hij uiteindelijk de moeilijke weg uit de cocon kan maken. Deze strijd is essentieel voor de vlinder ! Er is een onderzoek gedaan door vlinders te helpen uit de cocon te komen zodat ze geen strijd hoefden te ondergaan … wat bleek : de vlinders zonder strijd stierven heel snel al !

  Ook bij mensen heeft pijn en lijden de potentie tot groei en krachtontwikkeling … emotioneel en fysiek.
  (Ik zal hier later nog op terugkomen)
  Natuurlijk is het erg en tegen de persoonlijke vrijheid van een mens in om hem/haar als proefkonijn te gebruiken, en dat is zeker niet zoals het in onze grondwet bepaald en bedoelt was…. Maar op zielsniveau is dat weer een heel ander spel en gegeven. Als ziel kun je kiezen in vrijheid voor een bepaald leven dat je wilt vervullen in een lichaam hier op aarde. Dat kan de rol van Hitler zijn, van een beroemde tv-ster, van een 3e-wereldkind, van een verkrachter of zelfs een slachtoffer … Sommige zaken hebben we vantervoren zelf vrijwillig bepaald, hoe cru en bizar dat ook moge klinken. Zowel de agressor als de getroffene spelen een specifieke rol, alleen weten de meesten dat niet meer.
  Dus een “ziels-perspectief” is anders dan een “mens-perspectief”.

  Lijden van jezelf of van een ander kan er toe leiden dat JIJ in actie komt, dat JIJ een transformatie ondergaat.
  Deze hele vaccinatiekwestie is ook zo een proces, en heeft de potentie de mogenlijkheden in zich voor jou maar ook voor de mensheid om echt en puur en bewust TE GAAN KIEZEN voor wat we wel en niet willen. Zolang mensen laf en slap blijven zullen er leermomenten komen waarop hun de mogenlijkheid hebben andere keuzes te maken of bij te dragen dat anderen andere keuzes gaan maken. NIETS IS ZINLOOS !!!!
  Het is belangrijk om bepaalde zaken vanuit meerdere perspectieven te kunnen bekijken, dus op meerdere nivo’s.
  Ja er word ons onrecht aangedaan (verplichte vaccinaties, genetisch gemanipuleerd giftig voedsel, nanobio-bots, chips, etc … ) maar zolang wij het TOELATEN doen we net zo goed onszelf onrecht aan, want het gros van de mensheid is nog het meest verslaafd (slaaf gemaakt/geworden) van zijn eigen gebrek aan krachtig willen/durven/kunnen zijn. Suffe slaapkoppen zijn het, verwende gemaks slaven, zombiale kuddedieren …
  Als genoeg mensen wel hun kracht durven te gaan inzien en gebruiken, en de handleiding/handlijding van het Spel beter leren begrijpen .. dan zal er een punt aanbreken dat we kennen als “het 100ste aap-moment” en zal de balans anders komen te liggen, en zullen de NWO’ers hun machtsgreep tot bijna nihil zien wegzakken.

  *

  Heb vertrouwen in je eigen kunnen maar word niet overmoedig.
  vaccinaties en chips etc zijn BAD, maar bekijk het maar zo :
  We zijn op zich als mensheid en elk mens voor zich goed bezig want anders zouden de NWO’ers geen haast achter zetten en de druk niet zo opvoeren … In feite zijn ZIJ het die zeven kleuren stront schijten ! Er word nu zwaarder materieel ingezet dat eigenlijk een hoger nivo van het spel betekent (ook in gewone games > hoe beter je word hoe moeilijker het volgende level)
  We slikken de leugens (broeikas, HPV, AIDS, griep, etc) niet meer als zoette broodjes, we worden slimmer en krachtiger … Dus : “APPLAUS VOOR JEZELF !”

  Leven op aarde is 1 van de grootste uitdagingen en de beste hindernissen-baan groeifase-leerschool van heel het Universum 😀

 14. Dank je wel krispy voor je prachtige verhalen. Opeens viel bij mij het kwartje weer. Ik merkte dat ik me zorgen ging maken over de verplichte vaccinaties; de nano-ellende en de toekomst in zijn algemeenheid. Nu ben ik nogal een piekeraartje dus ik werd er somber van. Toen las ik jouw verhalen over het in liefde ontvangen en nota bene het voorbeeld van de muggen erbij en ik werd weer helemaal blij. (Je moet weten dat ik erg klunzig ben in het tussen regels doorlezen en zo begrijpen wat iemand bedoelt; je moet bij mij altijd ‘blunt’ duidelijk zijn anders begrijp ik het gewoon niet) en die muggen: dat is exact wat ik al jaren doe. Ik heb er geen ritueel voor, maar ik heb gewoon afgesproken met muggen dat ze rustig van me mogen eten, als ze maar wachten tot ik slaap (want dat gezoem houdt me wakker) en ik heb inderdaad nooit meer bulten of jeuk. Het werkt hetzelfde -voor mij dan- met de zon: sinds ik besloten/begrepen heb dat de zon mijn broeder is en er zonder zon geen leven is, verbrand ik nooit meer. (zelfs niet in Egypte en geloof me: het was warm!) Ik had dus precies jouw muggen-voorbeeld nodig om het weer op mezelf te kunnen betrekken en nu ben ik weer vol vertrouwen dat het wél kan lukken ons licht vast te houden, ook als het vaccineren toch door mocht gaan. Ik heb door jouw verhalen ook weer een woord geleerd: ‘cloaking’ wat ik wel deed, maar niet wist dat er een woord voor was. Ik liep een keer ’s avonds laat over straat (vrouw alleen) en er komt een groepje knullen met een hoog narigheid-gehalte, mij tegemoet en ik dacht hmmm. Opeens viel mij op dat ik mijn eigen voetstappen niet meer hoorde -en dat terwijl ik laarzen aanhad en mij doorgaans behoorlijk stampend voortbeweeg-. Op het moment dat ik me dat realiseer en mij erover verwonder (hak verloren? vergis ik me dan zo in het lawaai dat ik normaal maak met lopen?) heeft het groepje mij bereikt; wijkt uiteen als de Rode Zee zodat ik er middendoor loop en er is er geen één van de 6 die zijn gesprek onderbreekt of zelfs maar in mijn richting kijkt. Ik dacht verbluft dat het wel leek of ze me niet zagen, en terwijl ik een hoek omzeil, hoor ik opeens mijn hakken op de straat daveren zoals het hoort te zijn. Iedereen verklaart me voor gek hoor (haha die rieneke toch; nu wordt ze ook al onzichtbaar o o wat is dat wijf toch maf) maar ik weet hoe het gegaan is; ‘onmogelijk’ of niet.
  Hoe dan ook: dank Krispy, dat je me weer even op de rails hebt gezet!

 15. @ krispy

  Er is trouwens het pad, dat de dualiteit overstijgt. Ik droom heel vaak van de Ying/yang symbool en die gaat als het ware open.
  Zwart gaat zwart en wit gaat naar wit, tussen dat is er een pad, dat helemaal verlicht is de crystal liguid light of the rainbow!

  Op dat pad bevind ik mijzelf. Als ik berichten van anderen lees op deze site op andere sites, dan heb ik het gevoel dat ik niet de enige ben. Ik heb geen roze bril opgezet of zo, maar er is gewoon meer licht beschikbaar, meer energie en dat is zo mooi! ik heb niet eens genoeg woorden om de schoonheid van licht te beschrijven. De schoonheid, de vrede, geluk.

  Dan komen de chips op mijn pad en dan sta ik van te kijken, wat mensen toch allemaal uit halen om dat licht, vrede en liefde werkelijk te bestrijden. Te bizaar voor woorden! Ik denk dus echt dat we op aarde zijn om de aarde te behoeden door in harmonie met de aarde te leven. Niet om allerlei gekke ideeen van sommigen die zich ook op aarde bevinden uit te werken of eronder te lijden.
  Chips, vaccinaties dat is lijden.
  Lijden dat nooit hoefde. Lijden dat nergens goed voor is, lijden dat nergens heen leidt.
  De wetten zijn gemaakt om het leven te leiden en niet om te lijden.

 16. @krispy

  In de vrije wil zone van het universum is de defenitie van licht en duisternis, is volgens mij heel simpel.
  Als je iemand bewust schade aanricht, dan is dat duister, soms gebeurt dat onbewust. Licht/liefde is dat je bewust het pad dat hoogste goed van al dat is volgt.

  Er is bewuste keuze gemaakt door de politici van dit land, mensen ziek te maken en te manipuleren, door middel van vaccinaties, chips en een heel spectrum aan middelen.

  Gebruik van vaccinaties, chips en high freaguantie wapens is niet in overeenstemming met de vrije wil wet dat geldt binnen dit spectrum van de werkelijkheid. Daarnaast zijn dat soort middelen niet in overeenstemming met de wet(grondwet), dat geldt in Nederland. Ik heb eerder in sommige van mijn mails aangegeven, dat er nu al een hele groep van de bevolking te maken heeft met de chip fenomeen. De meeste van de mensen die mee te maken hebben, geven heel duidelijk aan, dat zij onvrijwillig gechipt zijn. Er vindt een shending van alle wetten plaats, zowel universele wetten als die van de maatschappelijke wetten.

  De schade dat mensen op lopen mag beperkt worden door de wet geving te hanteren, die in dit land geldt.

  Wij bevinden onszelf in de vrije wil universum, dat betekent dat een ieder kan en mag doen wat die wil. Dat betekent niet dat men zomaar schade aan de ander mag opdringen met de leugen van de panepidimie. Vrijheid is de eerste instantie veraantwoordelijkheid!

  Mensen die bewust anderen schade aanrichten mogen gerust aangesproken worden over hun vrijheid en dus veraantwoordelijkheid ten opzichte van al dat is!

  Ik moet je eerlijk zeggen, ik heb echt heel lang over na gedacht over dit stuk, ying/yang en de vrije wil. Ik heb ook heel goed naar mijn iegen veraantwoordelijkheid gekeken en het eind resultaat is, dat het tijd is stappen te ondernemen en de personen die voor enorm leed hebben gezorgt aan te spreken en dat ook nog in het licht van de universele onvoorwaardelijke liefde!

 17. @ ea

  Teveel “licht” (naar buiten toe)werkt dus niet zo goed en wekt juist heel veel aandacht op ….
  Probeer het zachtere universele zwarte regenbooglicht maar eens 😉
  (nee zwart betekent niet “slecht”, denk maar aan een regenboog-obsidiaan, zo ziet het er een beetje uit)en gebruik je cloack als de magische elfenmantel uit Lord Of The Rings gebruikt word… of/en vraag hulp aan de Arcturians -als ik het me goed herinner- er zijn iig rassen die Meesters zijn in het beschermen van energievelden en energievortexen.

  Ik ben het niet met je eens dat Licht meer is dan Duisternis … en dat die technologieën zoals jij het verwoord eigenlijk meer met duisternis verbonden zijn.
  Technologie is een MIDDEL, het is juist de “intentie” waarmee dat middel gebruikt word dat het maakt tot een Machtsvoorwerp of een Krachtsvoorwerp.

  Ik ben het wel met je eens dat het goed is je te blijven harmoniseren en balanceren met de energie van Moeder Aarde zelf en daarna met de gebeurtenissen in de kosmos, Zo blijf je “tuned-in” ..lol..

  De Aarde is vooral een Leerschool, waar we dmv Vrije Wil mogen ontdekken hoe krachten werken, en hoe het is en voelt om ze te verliezen (jezelf te verliezen) en je/ze te herwinnen. Om te leren hoe dualiteit werkt. Vergeet dat niet ! Ons doel (zo ervaar ik het) is niet om hier eeuwig in vrede te leven, maar wel om te leren om te gaan met verantwoordelijkheid, potenties en keuzes. Nergens anders is de uitdaging en diversiteit zo uniek als hier op deze planeet. Je bent hier voor een bijdrage, ieder persoonlijk op zijn/haar eigen wijze.
  Dus niet De Eindbestemming is belangrijk maar de Weg ernaartoe die op elk moment weer een doel op zich is. Focussen op vrede heeft geen zin als je niet weet hoe je balans moet creeëren, stap voor stap dichter bij onze mogenlijkheden en potenties, waarbij het niet uitmaakt hoeveel stappen je zet … maar DAT je stappen zet.

 18. @krispy dank voor het delen van jou verhaal! Licht werkt en intenties werken ook! Dat is echt wonderbaarlijk mooi! Zelf heb ik nooit bij stil gestaan dat lichtwerk is gewoon werk! Nu dat ik het zo opschrijf moet een beetje om lachen…nou ja, licht is werk! Het was altijd gewoon een manier van zijn, licht stralen, lichttechnieken etc,. natuurlijk zijn!

  Persoonlijk denk ik dat ondanks al die technocrap met chips, haarp, chemtrails, ik denk echt dat licht is altijd meer dan duisternis en daarom worden al dat soort technologien in het leven geroepen. In het groter geheel laat het alleen maar zien hoe krachtig en prachtig menselijk wezen daadwerkelijk kan zijn.

  Dus beste mensen met of zonder chips gewoon licht doorstromen in de aarde en kijken met de ogen van liefde naar alles dat er is!

  Naast lichtwerk is het wel noodzaakelijk de chips happening bespreekbaar te maken. Er zijn nog steeds wetten en de grondwet. Allemaal hulpmiddelen om vrede en gezondheid op aarde te herstellen!

  Vrede leve licht!

 19. @ Guido

  Dan ben ik heel benieuwd naar je nieuwe artikel 😀

  Het ZOET is voor mijn gevoel juist het vergif waarmee ZE je verdoven (sneeuwitje en de heks met de vergiftigde appel) …
  De wave-lenghts/frequentie golven die ik zag en proefde(!) waren er om me te misleiden om me “zoet te houden” !!! In de manipulatieve zin dus …

  Dat HAARP een rol gaat spelen op veeeeeele fronten is mij ook heel duidelijk 😉
  Maar ook MET HAARP in werking staan we niet machteloos … Voor elke “toon” is er een andere toon die de resonantie kan neutraliseren.
  Ik denk dat “vechten” (angst voor, vechten tegen) juist een verankerende “toon” zet waardoor haarp zich nog sterker kan vastzetten in deze realiteit, …
  Als we Haarp kunnen stoppen voordat ie geheel in werking gestelt is (wanneer iedereen de chips heeft) dan is dat mooi,
  maar stel dat ons dat niet lukt (met behulp van BA’s e.d.)dan is het hetbeste om HAARP met Liefde te ontvangen.
  Hoe je dat kunt doen zal ik uitleggen via het volgende verhaal:
  Er is een manier waardoor je geen last meer hoeft te hebben van muggenbeten.
  Een aantal jaren geleden hoorde ik op een spiritueel weekend ergens in belgië iemand zeggen dat hij geen last meer had van muggen nadat hij een soort ritueel/initiatie gedaan had > helemaal bezweet door het rennen was hij naakt in een bos gaan staan en zijn tigtallen muggen op hem af gekomen. Door de muggen heel bewust te laten landen en in liefde en zonder angst zijn bloed aan te bieden (…lol… neemt hiervan gij allen, want dit is mijn bloed …hahaha) en door te geloven en uit te spreken dat de stof die muggen in je spuiten, om je bloed tot zich te kunnen nemen, niet als schadelijk herkent zal worden door je lichaam en zo geen jeuk of bulten tot gevolg zou hebben. De man vertelde dat hij rood onder de bulten in de spiegel gekeken had thuis, maar dat hij geen last had van allergische reacties … nooit meer van muggen.
  Nieuwsgierig als ik ben heb ik hetzelfde gedaan 😀 en met succes !! Het was doodeng om zo een mug aan te horen komen en zien komen en voelen dat de boor in je vlees gaat, maar als je op dat moment je bloed GEEFT (vol overgave) en uitspreekt tegen de mug : “In ruil voor mijn bloed wil ik geen bult en geen jeuk, ik geef je mijn bloed in liefde.” …dan gebeurd dat ook zo.
  Jaren later werd ik in australie gestoken onder tafel door wespen ter grote van 2 kootjes van een pink (3x zo groot als wespen hier) en heb ik dezelfde techniek toegepast en meteen gevisualiseerd dat hun vloeistof (NIET GIF !) in liefde ontvangen werd door mijn lichaam als zijnde een stof die ik nodig had en mij goed zou doen, en ipv een dikke knie was er enkel een verdikt vlekje te zien ter grote van een pinknagel ….
  Ook als je dit toepast als je je gebrand hebt aan een brandnetel en het vocht ervaart als een “iets wat je op dat moment blijkbaar nodig hebt in je lichaam” (al weet je niet waarom)dan zal de jeuk en pijn zo voorbij zijn 🙂

  Hiermee wil ik illustreren dat het “in liefde ontvangen/zonder angst in ontvangst nemen” van welke energieen of trillingen een neutraliserend effect kunnen hebben. Als HAARP werkt op verstoring en angst, dan is het ontvangen en deel van jezelf laten worden van deze energie het contra-effect … dan bestaat angst niet en verstoort het ons niet omdat wij ons “IN BALANS brengen” met deze energie …. dan hebben HUN geen MACHT meer, en worden we van alles dat ons niet dood alleen maar sterker….

 20. wieteke: ik geloof dat je een druppel in de oceaan probeert te gooien. die druppel is al allang geland bij de Telegraaf, alleen zie je hem niet meer terug op het strand..! Let it be! Probeer je verhaal op dié sites te plaatsen, die in de periferie (mooi woord hè?) zitten van de reguliere media, die het dus wel op de site toelaten. Gebruik vreedzame woorden. Natuurlijk iets meer werk om deze sites te vinden wellicht, maar wel dankbaar ook, als je je eigen druppel weer op het strand herkent..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *