Advertentie

‘9/11 COMPLEX’, ’t nieuwe boek van dr.ir. Coen Vermeeren..!


Dr. ir. Coen Vermeeren studeerde ‘lucht- en ruimtevaarttechniek’ aan de TU-Delft. Hij was verbonden aan de TU Delft als hoofd van het Studium Generale. Door zijn studenten werd hij regelmatig uitgedaagd nogal ‘controversiële’ onderwerpen te behandelen en daar lezingen over te organiseren. Zo ook met het onderwerp ‘UFO’s’. Zijn studenten kwamen aanzetten met bijzondere YouTube-filmpjes en uitdagende artikelen.Maar vooral met vragen, waarop Coen Vermeeren óók niet direct een antwoord had. Maar het onderwerp intrigeerde hem zódanig, dat hij besloot er zelf in te duiken en -uiteindelijk- een boek over te schrijven.

Het prachtige en gedegen Nederlandstalige boek van een luchtvaartingenieur, dr. Coen Vermeeren. UFO’s bestaan natuurlijk.. (even klikken voor lead naar bookshop)

Een boek met de uitdagende titel ‘Ufo’s bestaan gewoon’. Als je bedenkt dat het woord ‘UFO’ niets ánders betekent dan ongeïdentifeerd vliegend object, EN veel zg. ‘wetenschappers’ volledig uit hun dak gingen, over het feit dat een gepromoveerd wetenschapper als Vermeeren zich hieraan durfde wagen, heb je het scenario in een notendop, aangaande de ongefundeerd hoon en scherts-reacties op dit boek. Maar al met al is Coen Vermeeren dus degene die het eerste Nederlandstalige standaardwerk op het gebied van UFO’s én buitenaards leven schreef.

Een tijd ná het uitkomen van dit boek, kwamen de studenten die in de programmerings-commissie zaten van het Studium Generale, met de idee, eens een lezing te organiseren over de achtergronden van de instortingen van skyscrapers van het WTC-complex, tijdens de aanslagen van 11 september 2001 in de VS. Coen Vermeeren was ook hier weer verbaasd over het gemak waarmee deze studenten met deze materie omgingen. Volledig met een ‘open mind’ bespraken ze het onderwerp, in relatie tot hun architecten/ingenieurs-studie aan de TU. 

Hoe konden deze gebouwen, vooral WTC#1 en #2 zo rechtstandig instorten en hoe kon dat door -zoals de officiële theorie luidt- gebeurd zijn door ingezakte constructiebalken, als gevolg van de hitte van de branden. Vuurhaarden die door de kerosine van de vliegtuigen veroorzaakt zou zijn. Maarrrr, zo meldden dezelfde studenten, staal, waarvan de constructiebalken zijn vervaardigd, heeft een smeltemperatuur van ruim 1300 °C, terwijl kerosine verbrandt bij een temperatuur van rond de 600 °C. Coen Vermeeren stond perplex, want klopte dit verhaal wel??

Opnieuw dook hij in de feiten en las zich rondom in, in dit verhaal. Hij zag uren en uren aan filmmateriaal en zag dat er een organisatie was die de ONMOGELIJKHEID van de officiële theorie van de ineenstorting van de WTC-torens (óók WTC #7) probeert onder de aandacht te brengen. Het is deze organisatie, die inmiddels ruim 3000 ingenieurs en architecten achter zich heeft staan. Vakmensen van faam, die allemaal verklaren dat de OFFICIËLE 911-THEORIE volstrekte onzin is. Er is geen enkele verklaring ánders mogelijk, dan dat deze constructiebalken door ándere oorzaken het hebben begeven, dan ‘men’ ons wil doen geloven.

Coen Vermeeren raakte gefascineerd door hetgeen hij onder ogen kreeg en trok al snel de conclusies die onvermijdbaar waren. In de eerste plaats besloot hij zich aan te sluiten bij deze club architecten & ingenieurs, de stichting ‘AE911Truth’.  Als tweede daad besloot hij om de voorzitter van deze stichting, architect Richard Gage, uit te nodigen, om een presentatie te houden in Delft over de bevindingen van de gerenomeerde architecten en ingenieurs..

Gage bevestigde zijn komst en zijn presentatie werd de meest succesvolle presentatie die Coen Vermeeren in zijn carrière als directeur Studium Generale, had mogen organiseren. Deze presentatie staat online en we raden je aan, wanneer je deze nog niet gezien hebt, alsnog te bekijken. We plaatsen deze YT hieronder in het artikel.

En in de derde plaats besloot Coen Vermeeren ook over déze materie weer een degelijk boek te gaan schrijven. De prachtige, toepasselijke cover van het boek, hiernaast afgebeeld, spreekt daarbij letterlijk boekdelen.. Het boek is natuurlijk nog te koop en is hard op weg, om óók een standaardwerk te worden, dit keer op het gebied van de 911-feiten, in het Nederlandse taalgebied.(HIER info)

Bedenk dat iedereen gebaat is met het verspreiden van de oprechte en gedegen informatie, die mensen zoals ir. Coen Vermeeren aanbieden. Dus koop zijn boek en lees het, geef het weg als cadeau, of zorg anderszins dat deze informatie niet verborgen blijft achter het huichelachtige camouflagenet van de -vooralsnog- verborgen daders..!

Mocht je zover zijn, dat je zélf al min of meer expert bent op dit gebied, dan raden we je aan de boeken en het werk van Christopher Bollyn te lezen. Start HIER met een introductie van deze uitmuntende onderzoeksjournalist, die zijn leven geeft aan het boven water halen van de waarheid van 911..!

X
X

‘9/11 COMPLEX’

’t Nieuwe boek van dr.ir. Coen Vermeeren..!

2020 © dr.ir. Coen Vermeeren | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Ir. Coen Vermeeren

Meer dan ooit vindt er op dit moment in de VS een stevig debat plaats over de aanslagen van 9/11. Wellicht is het je nog niet opgevallen, maar diverse nieuwe onderzoeken bevatten explosief materiaal dat de ‘officiële uitleg’ die door de krachten achter de schermen in de VS werd gepresenteerd, uitgevoerd door een onderzoekscommissie, die zélf verklaarde: ‘We were set up to fail’.. De officiële uitleg dus volledig onderuit gehaald.

Bijvoorbeeld de niet aflatende inspanningen van de al bijna 3500 internationale architecten en ingenieurs, verenigd in de stichting AE911 (Architects & Engineers for 911-inquiry) zijn van mening dat de Twin Towers niet kunnen zijn ingestort, op de manier waarop ons dit nu wordt voorgehouden.

Samen met nabestaanden van de slachtoffers van het instorten van de Twin Towers hebben zij daarom recentelijk belangrijke juridische stappen gezet tegen de Amerikaanse overheid. Of simpel gezegd: nabestaanden van en waarheidsvinders rondom deze laffe aanslagen, pikken het zwijgen van de Amerikaanse overheid niet meer.

Er dient een onafhankelijk en NIEUW onderzoek te komen, dat het huidige rapport, de ‘officiële verklaring’ van 911, volledig doet verdwijnen. Dát oude rapport is namelijk niets anders dan een volledig in elkaar geflanst stuk broddelwerk, bedoeld om de wérkelijke gebeurtenissen toe te dekken.. Met een ‘officiële verklaring’.. Vertrouw je de overheden, dan pik je dus deze leugens..!

Hoe Coen Vermeeren én Richard Gage in Delft werden gehoond..
Coen Vermeeren gaat in zijn nieuwe boek in op de vele ervaringen die hij had als directeur van het Studium Generale in Delft. Een afdeling van de Universiteit, die de taak heeft, de horizon van studenten te verbreden en hen geen wijze-mannen-met-oogkleppen te laten worden. Voor het programma van lezingen, cursussen en workshop is dit Studium Generale dus verantwoordelijk, IN SAMENWERKING MET STUDENTEN. De ervaringen van Coen Vermeeren op het gebied van samenwerking met studenten was uiterst plezierig. Het programma werd samengesteld o.b.v. de wensen van de studenten.

Mede op basis daarvan, werd de beroemde lezing georganiseerd van ir. Richard Gage, de voorman van de internationale architecten en ingenieurs in 2015 –  in Delft. Maar het gaat om de ervaringen van wat er rondom deze lezing gebeurde. In één woord ongekend was wat er vervolgens in de media gebeurde en hoe daar op een Nederlandse universiteit op wordt gereageerd. Het zijn ervaringen ook, over hoe er nooit inhoudelijk wordt gereageerd op een per definitie wetenschappelijk vraagstuk met grote maatschappelijke gevolgen. Kijk naar de krachtige presentatie van Richard Gage in Delft uit 2015, die op YouTube al 450.000 kijkers haalde..!

Ronduit schokkend is om te zien dat inhoudelijk deskundigen op het gebied van hoge gebouwen in staal en beton, alle basale natuurkunde overboord gooien als het over 9/11 gaat..! Er wordt wel eens schertsend gezegd dat de natuurwetten altijd gelden behalve op 9/11, maar als je er achter komt dat dit op universiteiten inderdaad geldt, dan is dat niet minder dan verbijsterend te noemen. Alleen al het spanningsveld tussen wat er – in dit geval specifiek- op de TU-Delft indirect wordt onderwezen aan toekomstige architecten en ingenieurs inzake het instorten van de WTC-gebouwen op die dinsdag 11 september 2001.

Uiteindelijk leidde uitermate gedegen presentaties en lezingen van dit kaliber tot het ontslag van Coen Vermeeren van de TU-Delft. Een uiterst pijnlijke zaak, die gebaseerd was op niets anders dan gekonkel en leugens van wazige figuren op deze Universiteit. Personen die niet, totaal niet op de inhoud van de lezingen ingingen, uitnodigingen voor reflecties hierover onbeantwoord lieten, maar wel de brandhaar waren van het verspreiden van ‘smerige praatjes’ over het reilen en zeilen van het Studium Generale, onder leiding van ‘die Vermeeren’.. Welkom in de wereld van de logica, de ratio en de verstandige dialoog, die in de toekomst gaat leiden tot goed-onderrichte studenten..

De coverafbeelding van het nieuwe boek. (klik voor evt. lead naar onze bookshop)

x
x

We laten Coen Vermeeren aan het woord
over zijn nieuwe boek over 911
x

“De wereld van vandaag begrijpen? Iedereen die de huidige wereld wil begrijpen kan écht niet om 9/11 heen. Deze ‘moeder aller aanslagen’ was het startsein voor alles wat er sinds die tijd in bijvoorbeeld het Midden Oosten is gebeurd. Niet minder dan een bekende Amerikaanse generaal en presidentskandidaat Wesley Clark, legt het in dit filmpje uit 2008 even haarfijn uit:

Generaal Clark is duidelijk: het enige land dat nog niet is ‘aangepakt’ is Iran… Als je denkt dat dit toeval is, dan mis je zijn punt: de aanslagen waren een gepland onderdeel van de Amerikaanse (Deep State) politiek: een New Pearl Harbour. Alles aan oorlogen en aan bijvoorbeeld de hele Surveillance State: privacy, veiligheid, afluisteren is terug te herleiden naar 9/11. Vanzelfsprekend moeten we als vredelievende mensen die kant niet op! Maar als we ons niet degelijk informeren en actie ondernemen, gaat dat wel gebeuren!
x
9/11: ACTUEEL!
Heel veel mensen hebben geen idee, hoe er bijvoorbeeld in de VS een actuele, en zeer verhitte discussie plaatsvindt over 9/11. Dat er juridische stappen worden gezet, door dappere patriotten, om de werkelijke daders van de aanslagen voor de rechter te brengen. Diverse nieuwe onderzoeken bevatten explosief materiaal dat de officiële uitleg volledig onderuit haalt. Een groot deel van de bevolking in de Verenigde Staten is er inmiddels van overtuigd dat hun overheid veel te verbergen heeft.

Het aantal internationale architecten en ingenieurs dat van mening is dat de Twin Towers niet kunnen zijn ingestort, op de manier die we krijgen voorgehouden, groeit nog altijd gestaag richting 3500! Samen met nabestaanden van de slachtoffers van het instorten van de Twin Towers hebben zij daarom recentelijk belangrijke juridische stappen gezet tegen de Amerikaanse overheid. Eén van de aanklachten betreft het achterhouden van bewijsmateriaal dat aan zou hebben getoond dat er ook explosieven zijn gebruikt bij de vernietiging van de Twin Towers.

Eind van de middag op 11 September 2001, stort gebouw no.7 in. Uiterst verticaal, dus uiterst gecontroleerd. Zo simpel is de conclusie..! Wellicht stof om eens over na te denken EN je verder in te lezen/te informeren, wanneer je nog steeds de ‘officiële’ versie van 9/11 aanhangt..?

De universiteit van Alaska heeft onlangs aangetoond dat ook de instorting van gebouw WTC 7 niet door brand is veroorzaakt, zoals officieel wordt beweerd. (HIER) Belangrijk nieuws, dat in onze media tot op heden nog geen aandacht heeft gehad. Ik zet in dit boek helder uiteen wat de belangrijkste vragen zijn rond de aanslagen van 9/11. Dat betreft dan in eerste instantie de bewijzen dat bijvoorbeeld de Twin Towers en ook gebouw WTC 7 niet konden instorten op de manier waarop ons dat uitgelegd.x

Maar ook dat het uiterst merkwaardig is dat de vier verkeersvliegtuigen die bij de aanslagen zijn gebruikt, niet door de uiterst betrouwbare en efficiënte Amerikaanse luchtmacht zijn onderschept. Een routineklus die tot 9/11 gemiddeld 125 keer per jaar goed ging met 100% succes. Behalve.. op 9/11! Naast het officiële verhaal bespreek ik een aantal van de belangrijkste alternatieve theorieën voor de instortingen en geef daar commentaar op.
x
Het betreft hier dan onder andere het forensisch bewijs dat de Twin Towers en het gebouw WTC 7 niet kunnen zijn ingestort zoals dat uit ‘officieel’ Amerikaans onderzoek is beweerd.
Het is geen kwestie of de waarheid over 9/11 aan het licht komt, maar alleen wanneer. Het gaat denk ik niet lang duren, voordat in de VS het deksel van deze beerput wordt gelicht.
De meeste mensen in het Westen zullen dan geen idee hebben gehad dat 9/11 nog steeds zo actueel is.”
Uiteraard gaat het hierbij over mogelijke explosieven in het WTC maar ook in het Pentagon. Diverse onderzoekers worden besproken die goede argumenten aandragen dat er mogelijk tactische nucleaire wapens kunnen zijn gebruikt!
x
Ook op dit gebied is er de laatste tijd zeer veel interessant onderzoek naar buiten gekomen.Veel essentiële feiten zijn buiten het officiële onderzoek gehouden en dat is niet in ons belang. Ook de bedenkelijke rol van Westerse media, politiek en wetenschap die wegkijken bij ongemakkelijke waarheden wordt uitvoerig besproken.
Het boek is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in de gebeurtenissen van 9/11 en die kritisch is ten opzichte van wat ons daarover is verteld. Het boek is helder geschreven in voor iedereen begrijpelijk taal. Technische zaken worden niet geschroomd maar helder uitgelegd. Met meer dan 300 bronnen is het boek ook een uitstekend startpunt voor verder onderzoek.
x
Wat staat er in het boek?
X

1.     Inleiding
2.     Moet je geloven in complotten?
3.     De officiële complottheorie van 11 september 2001
4.     Vraagtekens bij de officiële complottheorie van 11 september 2001
5.     Gebrek aan militaire interventie
6.     Kapers en vliegtuigen
7.     Instortende gebouwen
8.     9/11 in de academische wereld
9.     Het Pentagon
10.   Het vierde vliegtuig
11.   De totale vernietiging van de torens
12.   Qui bono? Wie heeft er belang bij?
13.   Laatste ontwikkelingen en conclusies

Waarom zouden we niet kritisch zijn op een overheid die aantoonbaar loog over de massavernietigingswapens en de betrokkenheid van Irak bij 9/11?
Amerikaans leugens doodden honderdduizenden in Irak en Afghanistan. Informeer jezelf..!
x
Last but not least: mijn persoonlijke verhaal rondom deze materie.
Voor mij persoonlijk, waren er goede redenen om na het eerste boek over 9/11 uit 2016 een grondige update ervan te maken. Er gebeuren in onze wereld nu eenmaal ongelooflijk veel dingen in hoog tempo, en 9/11 is daarop geen uitzondering.
X
Bovendien bestond er na mijn vertrek uit Delft de mogelijkheid om te schrijven over mijn ervaringen aldaar. Om die reden is er een heel hoofdstuk toegevoegd over wat er in Delft – en andere universiteiten in Nederland en elders – achter de schermen gebeurt bij een onderwerp zo explosief en belangrijk als 9/11. Ervaringen bijvoorbeeld na het organiseren van de lezing van de voorman van de internationale architecten en ingenieurs in 2015 – Richard Gage – in Delft.
X
Het is ongekend wat er vervolgens in de media gebeurde en hoe daar op een Nederlandse universiteit als de TU-Delft op werd gereageerd. (zie bijvoorbeeld deze stemming makende, ongenuanceerde reactie van Dap Hartmann, universitair docent aan de TU, vlak voor de lezing. Inhoud?? red,)
Ervaringen ook hoe er nooit inhoudelijk wordt gereageerd op een per definitie wetenschappelijk vraagstuk. Maar vooral over een vraagstuk met grote maatschappelijke gevolgen. Ronduit schokkend is om te zien, dat inhoudelijk deskundigen op het gebied van hoge gebouwen in staal en beton, simpel alle basale natuurkunde overboord gooien als het over specifieke architectonische zaken rondom 9/11 gaat.
x
In dat kader wordt er wel eens schertsend gezegd, dat de natuurwetten altijd gelden behalve bij de ineenstorting van de gebouwen (incl. het Pentagon!) p 9/11. Maar als je er achter komt dat dit krankzinnige gezegde nu op universiteiten inderdaad geldt, dan is dat niet minder dan verbijsterend te noemen..”
Een leesfragment uit het boek:

‘De totaliteit van de aanslagen van 9/11 is uiterst complex. Alles heeft met elkaar te maken, overal zijn dwarsverbanden. Geheimhouding en cover-up maken het nog ingewikkelder. Dat maakt het onderzoek lastig, maar desondanks niet onmogelijk en zoals we zullen zien absoluut noodzakelijk. We hebben te maken met alle mogelijke disciplines en maatschappelijk gezien zijn er ongelooflijk veel systemen en instanties bij betrokken.
Ik maak uiteraard veelvuldig gebruik van de informatie uit officiële documenten. Dat is immers het leidende verhaal, je mag ook zeggen het officiële complot. Ik focus daarbij als ingenieur op de technische aspecten van de aanslagen en dan met name de vliegtuigen en de gebouwen. Hoe zijn de aanslagen uitgevoerd en wat is er precies gebeurd?

De reden daarvoor zal duidelijk zijn: daar liggen de tastbare fysieke bewijzen. Forensisch experts kunnen alleen daarmee aan de slag. Soms leidt dat tot de spreekwoordelijke ‘smoking gun’. Het zou fijn zijn als we ook zouden kunnen zien wie dat rokende pistool vasthoudt maar dat is voorlopig nog niet aan de orde. Als echter de kritiek op het officiële verhaal stand houdt dan heeft dat zeer verstrekkende gevolgen.
Dat verklaart uiteraard meteen de enorme weerstand, hoewel de motieven daarvoor voor iedereen anders zijn. Voorlopig is de belangrijkste taak van het 9/11 onderzoek om aan te tonen dat het officiële verhaal niet klopt. Van daaruit kan een nieuw onafhankelijk onderzoek worden afgedwongen en daar is mondiaal alle aandacht op gericht.

De meesten zullen zich niet realiseren dat er een enorme bibliotheek aan andere informatie beschikbaar is gekomen na bijna 20 jaar onderzoek. Daarin spelen getuigen een belangrijke rol: direct betrokken piloten, militairen, slachtoffers, brandweerlieden, politieagenten, nabestaanden, maar ook verantwoordelijke professionals zoals de architecten en ingenieurs met expertise op het gebied van materialen en constructies.

Veel van die informatie is gebaseerd op wetenschappelijke analyses van objectief waarneembare, hoewel soms uiterst complexe gebeurtenissen. Er wordt wanneer dat kan gerefereerd aan forensisch bewijs, hoewel veel daarvan is vernietigd of nooit toegankelijk is gemaakt. In dit boek zet ik zoveel mogelijk alles op een rijtje zonder volledig te zijn, volledig te kunnen zijn. Het verhaal is inmiddels te groot.

Wie googlet op 9/11 komt vele miljoenen hits tegen en rolt van het een in het ander. Moeilijk is het, van tijd tot tijd, om te beoordelen welke informatie wel en welke niét klopt, gedeeltelijk of helemaal niet klopt. Het hoort er allemaal bij. Het helpt uiteraard wel dat ik een zware technische achtergrond heb en inmiddels in contact sta met diverse mondiale experts.

Hoe kijkt een eerlijke Delftse ingenieur naar zaken die niet alleen met de techniek van als wapen geworden vliegtuigen en van instortende gebouwen te maken hebben, maar ook naar de context waarin dat gebeurt en naar de consequenties die het heeft? Ik wil met dit boek de discussie heropenen en in stand houden. We moeten het hierover met elkaar kunnen hebben, zonder geridiculiseerd of gedemoniseerd te worden.’

x

* * *

x

x

 

4 gedachten over “‘9/11 COMPLEX’, ’t nieuwe boek van dr.ir. Coen Vermeeren..!

 1. Een ieder mens die zich hierin verdiept heeft komt er al vlug achter dat er niets klopt van wat ons verteld is op televisie en door de media.
  Een probleem van bewustwording van decepties zit vooral bij degene die een universitaire opleiding hebben waar mijn eigen broer er een van is.
  Hij is een professor die zijn leven heeft opgehangen aan, als ik dit leer wat anderen me vertellen dan is mijn toekomst verzekerd.
  De wereld kan niet bestaan uit leugens in zijn perceptie want dan stort zijn wereld in elkaar dus hij sluit zich af voor de samenzwerings theorieen, dus voor de echte realiteit.
  Typisch voor deze soort mensen dat ze praktisch geen spiritualiteit hebben, net als de meeste doctoren die niet in een ontwerper geloven waar de meeste gedwee naar luisteren want die zullen het wel weten.
  Al jaren heb ik mijn broer informatie gegeven maar hij weigert er naar te kijken en zelfs erover te spreken, wordt kwaad als je ook maar iets daarover aanhaalt.
  Het hebben van een open mind is vereist, is dat nu zo moeilijk zou je zeggen terwijl alles overal op zijn kop staat met de onzin die ons als waarheid verkocht wordt.
  Nu weer een stikstof probleem, voorheen zou er een ijstijd komen, het gat in de ozonlaag, zure regen, windmolens die geplaatst worden, gas uit de woningen, boeren die gedemoniseerd worden.
  Global warming waar geen bewijs voor is.
  Moet je geloven in complotten?
  Een van de meest giftige substanties kwik genaamd werd als vullingen gebruikt en op een tube Colgate in de VS staat when a child swallows the substance, contact de poison control immediately.
  Een weldenkend mens vermijd de het zwaarste vergif voor het menselijk lichaam, de zware metalen die het lichaam nauwelijks kwijt kan raken die desastreus zijn.
  Niets is wat het lijkt en alles is een leugen en exact het omgedraaide in de wereld waarin we leven, gelukkig dat mensen dit ook gaan zien en zelf gaan nadenken dat er in Duitsland bv geen stikstof probleem is ?

  911 is gepland en een jaar later werd de euro bij ons door de strot geduwd die ons leven niet duurder zou maken?!
  Hoe controleer je Europa, door zijn geldeenheid.
  Mensen die ook maar enig bewustzijn en research doen komen snel tot de conclusie dat je leven een Lemon is zoals meat loaf dat zo mooi in een tekst van zijn muziek heeft staan.
  Ze laten het nog openlijk zien ook nog, wat ze altijd doen de wereldelite zoals de speecht van Bush senior exact op 9 11 1991

  George Bush Sr. New World Order Live Speech Sept 11 1991
  https://www.youtube.com/watch?v=byxeOG_pZ1o

  En niets is toeval:
  Waar zat G Bush op de dag van 911 ?
  President George W. Bush was sitting in Sarasota classroom when events of 9/11 unfolded
  https://www.mysuncoast.com/2019/09/12/years-later-emma-e-booker-elementary-remembers/

  En wat gebeurde daar ook nog eens in dat klaslokaal.
  9-11 Classroom Ritual – Kite ? Hit ? Steel ? Plane ? Must ?
  https://www.youtube.com/watch?v=PV5D6w0a8LM

  Waarom Sarasota de city of light waar hij was op dat moment en dat is uiteraard ook geen toeval.
  https://www.starsoundings.com/city-of-light.html

  Een van de mooiste stranden van de VS heeft Sarasota en het is spierwit en bestaat uit puur quartz waar de meeste de eigenschappen ook wel van weten.

  Had een afbeelding van de wereld gevonden met een pentagram waar de lijnen exact over Sarasota liepen en ook toevalligerwijs over Den Haag, helaas is deze link en uiteraard de afbeelding verwijderd.
  Wat zit er in Den Haag toevallig?
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Internationaal_Gerechtshof

  Wat ik niet begrijp is dat mensen een blind geloof hebben in hun regeringen die bekend staan over alles te liegen en de mensheid te controleren, het betekent zelfs in het het Latijns..
  The word Government actually means mind control. It is etymologically originated from the ancient Latin language.
  It Splits into two words:1) (guvernare) meaning “to control” and 2) (mens or mentis) meaning “mind”.
  SO GOVERNMENT MEANS “TO CONTROL THE MIND”

  We leven in een wereld waarin er een aanslag is gepleegd op ons bewustzijn.
  Ze willen u niet laten weten wie u bent en dat u een spiritueel wezen bent die hier komt op deze prachtig ontworpen aarde voor een spirituele ervaring om te leren vanuit ziels niveau over jezelf.
  Over aanslag gesproken, op ons bewustzijn:
  Vele weten al dat dat de maanlandingen gefaket zijn en dat we daarom niet voor niets al meer dan 50 jaar niet zogenaamd terug zijn geweest. Omdat we simpelweg niet op de maan kunnen landen omdat het geen object is waar je op kunt landen.
  1965 scientist claims the moon is plasma, landing on it won’t be possible
  https://www.youtube.com/watch?v=1oCNGcbwxWg&t=1s
  Uitleg van Nasa waarom we niet terug naar de maan gaan, te bizar voor woorden.
  Astronaut Don Pettit Claims NASA Can’t Go Back To The Moon While China “Lands On The Moon” In 2013
  https://www.youtube.com/watch?v=gDCryVy9LPw

  En waar kom je daarna op terecht, op het feit ook dat er gelogen is over de vorm van de aarde, wat al de oude culturen al wisten dat hij vlak is.
  Dezelfde 911 regering kunt u wel vertrouwen met Nasa ?
  Erg naïef is de mensheid en gemakkelijk te bewijzen omdat er geen kromming aanwezig is van de aarde dus vliegtuigen hoeven bijvoorbeeld hun neus niet te corrigeren naar beneden.
  Als je vliegt kromt de aarde van je af naar beneden toe dus je zou technisch het vliegtuig naar beneden moeten corrigeren om de afstand van de aarde met het vliegtuig gelijk te houden .
  Gebeurt in realiteit niet en de techniek genaamd een gyroscoop die in het vliegtuig zit bewijst dit keihard, en ook piloten ontwaken massaal van de niet voor niets zwaar gecensureerde deceptie waar we mee voorgelogen zijn.
  Dutch Pilot Openly Discusses Flat Earth
  https://www.youtube.com/watch?v=T06G-0aZPwE

  Episode 1 – Planes Flying on a Spinning Ball – Brian Mullin
  https://www.youtube.com/watch?v=um8eBEwoNKc&list=PL1eegppAgUw8q3PLfjdJUVWiDom2F4Uu-

  De Globe een religie en uiteraard is Global warming dit ook net als de vele andere decepties waar ons leven uit bestaat die ons leven ontwricht..
  Om de mens te controleren is dit gedaan om ze zich nietig te laten voelen omdat de zogenaamde space zoveel leven zou bevatten met ontelbare planeten en zonnestelsels waar leven op moet bestaan.
  De Big Bang waar de evolutie theorie uit voorgekomen is was een Jesuit-educated Belgian Catholic priest die dit verzonnen heeft en dit sprookje wordt door de meeste nog voor waarheid aangenomen.
  https://www.amnh.org/learn-teach/curriculum-collections/cosmic-horizons-book/georges-lemaitre-big-bang

  The Jesuit’s Global Conspiracy – Explained
  https://www.youtube.com/watch?v=5GFMpVYiDuQ

  Als u de bovenstaande video bekijkt zal het hopelijk wel duidelijk worden.
  De vorm van de aarde is tegenwoordig met al de moderne technieken gemakkelijk te bewijzen, het is vereist om een open mind te hebben want deze waarheid geeft slapeloze nachten, wat het bij mij wel heeft veroorzaakt.
  911 is een groot onderdeel van de decepties waar de wereld onder lijdt en gemakkelijker te aanvaarden als de Grootste Deceptie je duidelijk wordt.
  Hier namen van informatie verstrekkers van dit zwaar gecensureerde onderwerp wat de wereld zal veranderen te goeden als dit tot het bewustzijn van de mensheid komt van hoe we voorgelogen zijn van wie u bent, wat u bent en waar u leeft.

  Taboo Paradigm Shift
  https://www.youtube.com/watch?v=EYsm-4TF4Vo&t=1096s

  John Thor, Globebusters, Pottersclay, Jeranism, Eric Dubay,
  Taboo Conspiracy ii, Woke town, Hibbeler productions, Russianvids.

  And you will know the truth, and the truth will set you free.

 2. Het vuur waarmee je ideeën wil doordrukken snap ik tot op zekere hoogte. Maar niet alle consequenties zijn daarmee een onvermijdelijk voortvloeisel van de kennis van het andere Aardemodel. Niet alle puzzlestukjes vallen automatisch op hun plaats als er een model wordt gepresenteerd wat ook mij kan overtuigen want die mis ik. Ik stuur je een link waarbij schijnbaar twee apostelen van de platte Aarde de spot menen te moeten drijven met iemand die niet overtuigd is. Afkatten en uitlachen is een teken van zwakte in dit geval en draagt niet bij tot geloofwaardigheid. Weliswaar ben ik van dezelfde overtuiging dat in bredere zin een ruim aantal zaken berusten op onzin maar dit zal de wezenlijke makke der mensheid niet als sneeuw voor de Zon doen verdwijnen wanneer de andere kant zichtbaar zal worden en dan alleen voor hen die ontvankelijk zijn voor een alternatief. Toen de gedachten van Copernicus gemeengoed werden veranderde dit niets voor de boeren die hun land bewerkten en het oorlogsgeweld is ook nooit geweken noch de repressie vanuit de hiërarchie. https://www.youtube.com/watch?v=JDy95_eNPzM

 3. Een hoop Bla bla Rob, geen bewijs dat de aarde een kromming heeft, noch kan ooit het spinnen ervan bewezen worden wat een feit is ..
  Je dwingt me het antwoord te geven van de logisch beredenerende tegenpartij.
  The Earth Definitely IS Flat! – Debunking Professor Dave
  https://www.youtube.com/watch?v=J32rhGBDsok
  Kom zelf eens met bewijs aan want je hebt kennelijk genoeg kennis om deze video te selecteren, uit wanhoop want je kunt zelf met geen feiten aankomen.
  De aarde is vlak en heeft geen kromming en hij draait niet rond met 1600 km per uur wat een feit is.
  Bewijs het tegendeel wat je niet kunt Rob en juist jou hebben we nodig als reactie omdat jij dit niet kunt bewijzen noch enig ander wat de deceptie juist bewijst en dit bewijst waarom we in de wereld in een crisis leven in plaats van welvaart..
  Mijn dank voor jou inhoudloze reactie ..
  Goed de wereld is een vlak en waar we niet weten van waar het ophoud en hoe het er aan de onderkant uitziet weten we ook niet .
  interessant is het zeker wat Admiral Bird ontdekt had toen hij bij operation Highjump over de ijswal een stuk land ontdekte wat groter is dan de VS .
  More land beyond Antarctica proof! – Admiral Richard E Byrd Interview
  https://www.youtube.com/watch?v=-mJXI0eAuwM&t=205s

  De strijd is niet tussen Rob ons laat de lezende mens de werkelijkheid zelf maar uitzoeken en kom eens met feiten aan dat je op een spinnende bal leeft wat je niet kunt ..
  Mag ik het zeggen dat ik van de creatie houdt waar hij voor geschapen is en dat ik hou van ieder mens en ieder leven wat geschapen is door de creator.
  Ben gewoon een liefhebbende ziel, hoe moet ik mezelf anders uitdrukken.
  Als je ballen hebt Rob dan kom je oog in oog met mij dan kunnen we dit voor plain publiek eens bespreken hoe we beide de wereld zien..
  Volgens mij is dit hoe ziek de wereld is en waar we mee te maken hebben, gesprek kan toch geen kwaad en laten we eens de feiten op tafel leggen hoe de wereld in elkaar zit ..
  Hier heeft een de misleidende bevolking naar mijn mening mee te maken en waarom we in een altijd durende crisis zitten want dit is het leidend voorwerp wat de wereld regeert ..
  Part 7
  https://www.youtube.com/watch?v=vOzeK7aINSA
  Part 8
  https://www.youtube.com/watch?v=jnCCayci1Co

  Ben niet verbaasd van deel 7 en 8 , past gewoon in het plaatje van de deceptie van de wereld waarin we leven en het geeft een goede verklaring waarom dingen zijn waarom ze zo zijn ..
  Niet te begrijpen voor een normaal mens die vertrouwd en goed van geest is, ook van deze informatie in de video’s liegen de feiten er niet om..
  Evil rules de Aarde en oa de misleidende vorm ervan bewijst dit met wat voor soort we echt te maken hebben om dit de mensheid aan te kunnen doen..
  Valt niet mee maar met dit soort heb je te maken, noch verbaasd ?Waarschijnlijk wel want je gaat van je eigen goede ziel uit die hier nog geen eens ruimte voor heeft om dit als realiteit te zien.
  Hier zit de ruimte voor de decepties in de wereld, en is de wereld zoals hij is .

 4. Ik wil niet zomaar iemand met ‘N opvatting geloven als ik dat al zou moeten.
  Maar de lading agressie en de aanvalsdrang bespeurde ik ook al bij de tegenpartij van Dave.
  Waarom toch???? Ik merk dit vaak ook bij mannenhatende fanatieke feministen en bij zwaar orthodoxe ecofascisten.
  Ik ga echt niet de boksring met wie dan ook in die aan de andere kant wil doen voorkomen een liefdevol mens-mens beweert te zijn.
  Op onderdelen nietus, wellus, te spelen en dan wat punten scoren en dan denken dat de wereld daarvan zou opknappen is erg naïef. Verder wil ik het liefst deze discussie sluiten tenzij ik de tolerantie bespeur die kennelijk bij Don Quichotte wel mogelijk is. Want jullie kennen elkaar, niet?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.