Advertentie

‘Pandemie’: jouw recht op je eigen lijf vervalt?


Ook wij plaatsten een YouTube van Desire Röver waarin ze de achtergronden van vaccinaties en de Mexicaanse griepvaccins uit de doeken doet. En je vraagt vooral alert te blijven. Ze praat over de achtergronden over de essentie van vaccinaties en vooral over de pharmaceutische INDUSTRIE.

Want laten we dat voorop zetten, trek het masker ‘pharmaceutisch’ af en je houdt INDUSTRIE over. Productie en massale verkoop tegen massa-productieprijzen is de definitie van INDUSTRIE, maar er is één verschil..

De pharmaceutische INDUSTRIE verkoopt niet tegen ‘massa-productieprijzen’.. Zij bepalen zelf wel wat voor prijzen ze rekenen. Door patent-manipulaties, door het bewerken van de schakels in de keten van onderzoek naar voorschrijvende dokter. JIJ bent de klos en JIJ betaalt.

Het is een bizarre tijd, want tegelijkertijd met het plaatsen van het achtergrondverhaal van Désire, vinden we zojuist ook een artikel van haar hand, waarin ze Jane Burgermeister citeert in haar zoektocht naar de waarheid-achter-de-schermen. Het verhaal spreekt voor zich; geen lange inleiding nodig. LET OP!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Heeft de wereldgezondsheidsorganisatie (WHO) de bevoegdheid om 194 landen, óók Nederland (JOU!) te verplichten om te vaccineren..?

Jane Burgermeister, ze is hier op WantToKnow veel te vinden, heeft niet alleen de WHO, de Verenigde Naties, Baxter en vele anderen aangeklaagd bij de FBI in de Amerikaanse ambassade in Wenen. Deze journaliste is ook bezig een dergelijke aanklacht voor te bereiden ter presentatie aan het Internationale Gerechtshof in het Vredespaleis in Den Haag.

Daarnaast plaatste zij op haar website een alarmerend bericht:

‘De WHO heeft in 194 landen de macht tot bevel van gedwongen vaccinaties.’

vos kippenhokZij legt dit als volgt uit:

“De Internationale Gezondheids Reglementeringen (IHR) overeenkomstig Artikel 21 van de Constitutie van de WHO werden in juni 2007 van kracht, en geven de directeur-generaal van de WHO het recht om internationaal een noodsituatie voor de gezondheid af te kondigen.

In dat geval kan de directeur-generaal regels opleggen, zoals sanitaire en quarantaine-maatregelen en andere procedures, gericht op het voorkómen van de internationale verspreiding van ziekte; alsmede reisbeperkingen. En in het geval dat de WHO een pandemie afkondigt, heeft de WHO de autoriteit om over de hele wereld gedwongen vaccinaties af te roepen. Alle 194 landen die de IHS hebben ondertekend, moeten hieraan gehoorzamen.”

De –voor mij- angstaanjagende exacte tekst van Artikel 21 van deze WHO-Constitutie luidt:

Artikel 21

De Health Assembly heeft de autoriteit om reglementen aan te nemen betreffende:

  1. Sanitaire-, en quarantainevoorzieningen en andere procedures gericht op het voorkómen van de internationale verspreiding van ziekten;
  2. De nomenclatuur (naamgeving) ten aanzien van ziekten, doodsoorzaken en gezondheidszorgpraktijken;
  3. Standaarden te bepalen ten aanzien van diagnostische procedures voor internationaal gebruik;
  4. Standaarden te bepalen ten aanzien van de veiligheid, zuiverheid en potentie van biologische, farmaceutische en gelijkende producten omgaand in de internationale handel;
  5. Advertenties te plaatsen en etikettering te eisen van biologische, farmaceutische en gelijkende producten omgaand in de internationale handel.

Artikel 22

De verordeningen overeenkomstig Artikel 21 worden voor alle leden van kracht na tijdige voorafgaande kennisgeving van hun acceptatie door de Health Assembly, behalve voor die leden die de directeur-generaal een bericht zendt van weigering, of van voorbehoud binnen de periode in het bericht genoemd.

De Internationale Gezondheids Reglementeringen 2005 zijn wettelijk bindende verordeningen (dat betekent dat het internationale wetten vormt) die tot doel hebben:

  1. om landen bij te staan in hun samenwerking in het redden van levens en middelen van bestaan, die worden bedreigd door de verspreiding van ziekten en andere gezondheidsrisico’s, en
  2. om onnodige belemmering van internationale handel en reizen te vermijden.

Met andere woorden en vooral in gewoon Nederlands:

De bewaker van het kippenhok is de vos!

En terwijl de wakkeren onder ons zich aldoor druk maakten om het schrikbeeld van de Codex Alimentarius – waarbij het gaat om het van ons afnemen van voedingssupplementen, levensconforme middelen en geneeswijzen – heeft de WHO controle over jou en mij met drie woorden in één klap voor elkaar:

FASE 6, PANDEMIE

En we hoeven ons dus, sinds onze premier Balkenende zijn handtekening zette onder het verdrag van Lissabon in 2007, niet meer af te vragen of het bovenstaande ook voor Nederland geldt… Hebben al die ambtenaren zitten slapen?

Maar, weet dat wij met meer zijn dan degenen die ons willen onderdrukken, ons tot slaaf maken, verminken en doodspuiten. Dat is een heftige tekst, waar je ook chique woorden kunt gebruiken, die dan worden gevat in een mooi-klinkende conclusie. Maar de essentie is hetzelfde: we worden voorbereid voor een heftige vaccinatie-campagne. LET OP!

Met z’n allen NEE zeggen en NEE doen… daar is niemand tegen opgewassen.

Denk hierbij eens aan de bijenzwerm en het nijlpaard en de afzonderlijke druppels in een tsunami. En met Goddelijke Liefde in je hart ben je onaantastbaar!

Love, Light & Laughter,

Désire

HIER verder over dit onderwerp. (Link van Désire Röver)

51 gedachten over “‘Pandemie’: jouw recht op je eigen lijf vervalt?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.