Advertentie

Het gruwelijke misbruikverhaal van Anneke Lucas..!


“Elite pedofilie is ’s werelds best beschermde geheim.”

Anneke Lucas

x

x

Het gruwelijke misbruikverhaal van Anneke Lucas

2022 © EllaSter.nl | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Anneke Lucas was als kind-seksslaaf misbruikt in het pedonetwerk dat jaren later bekend werd in de Dutroux-zaak. Na een helingsproces dat tientallen jaren vergde, biedt ze nu een uniek inzicht in de psychologie van haar vroegere misbruikers én de wereldwijde machtsstructuur. Tijdens haar bezoek aan Nederland spreken we over de meest duistere zaken en haar zoektocht naar échte liefde.

Anneke Lucas: “De machtsstructuur bestaat alleen om machtsmisbruik te beschermen”. In haar ogen zijn mensen binnen elite cirkels die nooit liefde hebben gekend gedoemd. Ze herkennen het later in hun leven niet. Die enorme leegte, het gebrek aan zelfliefde, ontstaan uit jeugdtrauma, is de oorzaak van hun voortdurende behoefte aan seks met kinderen. Het is een uitlaatklep en tegelijkertijd hetgeen hen gevangen houdt, omdat ze ermee worden gechanteerd.

De 11-jarige Anneke probeert haar 14-jarige vriendje uit te leggen aan welke wereld ze probeert te ontsnappen

“Deze feesten, de volwassenen, het is de adel en andere belangrijke mensen, zoals politici en artsen. En de kinderen zijn er … ik moet daar werken … je weet wel … als een prostituee. Maar ik ben geen prostituee.”

Het gruwelijke verhaal van Anneke Lucas die door haar moeder werd verkocht aan een netwerk van elite-pedofielen in België. Het is gruwelijk maar waar en besef dat dit verhaal niet op zich staat. De gruwelijke personen die zich bezig houden met dit misbruik en gruwelijke verminkingen én moord, lopen vrij rond en zijn vaak ‘hooggeplaatsten’.. Vanzelfsprekend ook in Nederland. Ook hier lopen politici, hoge ambtenaren en andere ‘elite’ rond, die zich schuldig maken aan deze misdaden.

Marc Dutroux was slechts een pion in de kindermisbruikzaak. De reden dat deze zaak duurt en duurt..!

De situatie rondom Anneke Lucas

Michiel Nihoul (bekend uit de Dutroux-zaak) speelde een sleutelrol als organisator van orgies in kastelen en villa’s, waar ze in de jaren ’70 als jong meisje naartoe werd gebracht. Een dubbelzinnige liefdesrelatie met een pedofiel bleek uiteindelijk haar redding te zijn om uit het netwerk te ontsnappen. 48 Jaar na dato beschrijft Anneke Lucas op adembenemende wijze de memoires van een kind-seksslaaf in haar autobiografische roman ‘Zoektocht naar liefde’.

Het verhaal van Anneke Lucas begint met haar relaas toen ze 10 jaar was, wanneer ze in het voorjaar van 1974 al vier jaar als kind-seksslaaf door een pedofielennetwerk in de ‘hoogste kringen’ van België wordt misbruikt. Haar narcistische psychopathische moeder had haar al op 6-jarige leeftijd aan het netwerk verkocht. Haar stiefvader, alcoholist, toonde weinig interesse voor het welzijn van zijn stiefdochter.

In haar boek en in het hieronder te bekijken 3 videogesprek (de eerste met Jorn Luka en de 2 andere met EllaSter), spreekt ze openhartig over haar mind-control training en hoe haar misbruikers pedofilie inzetten om hun machtspositie te behouden. Haar persoonlijke zoektocht naar liefde stelde haar in staat om de gruwelen in haar kindertijd te overleven. Vijftig jaar later ziet ze, dat juist het gebrek aan liefde de monsters heeft gecreëerd die kinderen en hun levenskracht misbruiken als een substituut voor echte liefde …

deel 1:

deel 2

Advertentie

ON NL Banner

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.