Advertentie

Tessa over E.T’s en niet-feitelijke informatie


tessaVeel lezers hebben het al opgemerkt: op WantToKnow komt ook niet verifieerbare informatie voor. Neem bijvoorbeeld het artikel: E.T.’s en hun boodschap aan ons mensen. Hoewel het aanbieden van feitelijke informatie de kracht is van onze website, is het mijn stempel op de Nederlandse versie van WantToKnow dat er ook informatie op staat waarbij het vooral aankomt op je eigen onderscheidingsvermogen.

Ik denk dat de tijd er rijp voor is dat mensen uitgedaagd worden voor een ruimere blik op de werkelijkheid. Een werkelijkheid die vanuit ons huidige paradigma van ‘afgescheidenheid’ door veel sceptici naar het land der fabelen wordt verwezen. Ik merk om me heen dat mensen snel hun oordeel klaar hebben over mij, anderen, deze website en andere websites. Natuurlijk raakt me dat. Daarom in dit artikel mijn standpunt over een aantal zaken en waarom ik me als journalist specialiseer in het E.T./UFO-fenomeen.

Don’t shoot … yourself

Don’t shoot the messenger, is een zin die nu in me opkomt. Op de een of andere manier vinden veel mensen de boodschapper veel interessanter dan de boodschap. Ik snap het wel: het is prettig om een gezicht te zien, jezelf al dan niet te kunnen identificeren met een persoon of om jezelf heen te draaien en die ander een uitbrander te geven. En dat terwijl we allemaal spiegels van elkaar zijn in deze uitgestrekte schepping. Hoe jij reageert op jouw omgeving (positief of negatief), zegt wat mij betreft vooral iets over jezelf.

“Geef de hoop nooit op voor degenen die negatief lijken, want de waarheid is dat hun behoefte om liefde te vinden groter is dan de jouwe.” Milanovich/McCune.

Hoewel ik er zelf voor kies om in de openbaarheid te treden, is het niet makkelijk om afgekraakt te worden. Natuurlijk omdat ik als journalist mijn geloofwaardigheid niet wil verliezen, maar vooral omdat ik het doe met hart en ziel. Het is één van de nare bijeenkomstigheden van de weg die ik ben ingeslagen. Ik verschuil me niet achter een pseudoniem, net zoals ik er niet voor terugdeins mijn gezicht te laten zien. De reden dat ik ervoor heb gekozen om jou aan te kijken als je op de homepage komt, heeft te maken met de heftige informatie die op WantToKnow staat.

Het is dan prettig als iemand je aankijkt en als het ware zegt: ‘Het is heftig wat er gaande is, maar ik ben positief over onze toekomst.’ Maar ook hoop ik een vooroordeel op te heffen, namelijk dat er alleen maar mensen met deze materie bezig zijn, die een ’tik van de molen’ hebben gehad of geitenwollensokken-types zijn. Ik beschouw mezelf als een vrouw van de wereld, die met beide benen op de grond staat maar daarbij ook open staat voor een ruimer bewustzijn. Volgens mij is dat namelijk de sleutel naar de wereld waar we in feite met elkaar zo naar verlangen.

Een nieuw paradigma

Niet alleen in het heelal
Niet alleen in het heelal

Ik stel mezelf op deze manier wel kwetsbaar op, zeker nu ik heb besloten mezelf te specialiseren in het UFO/E.T.-fenomeen en de geheimhouding daaromtrent.  Ik heb grote respect voor mensen die het aandurven naar voren te stappen omwille van de boodschap. Neem een Steven Greer, neem een Alex Collier, neem een Barbara Marciniak, neem een Janosh, neem een Edgar Mitchell, neem een Anton Teuben, neem een Thea Terlouw, neem een Stephen Bassett, neem een Robbert van den Broeke, neem een Fred Burks, neem een Robbie Williams, neem een Dennis Kucinich, neem James Gilliand en nog vele anderen.

Dan heb ik het over hun boodschap:

 • dat we niet alleen zijn in het heelal
 • het contact dat er al is: met leden van de (geheime)overheid maar ook met gewone mensen
 • ons potentieel als scheppers van onze eigen werkelijkheid
 • de geheimhouding over hun aanwezigheid en hun (schone!) technologieën
 • en wat dit voor cruciale gevolgen heeft op alle niveaus van ons bestaan

We hebben het hier over een heel nieuw paradigma!

Het feit dat deze mensen de moed hebben hun hoofd boven het maaiveld uit te steken, zou de geloofwaardigheid van de boodschap juist moeten vergroten. ‘De mens’ laat immers liever zijn ego strelen, dan dat hij zijn imago laat afbreken. O.k je bent het misschien niet altijd eens met de manier waarop iemand het aanpakt, maar dat wil niet zeggen dat de boodschap daarom ook niet deugt. Of dat je alles en iedereen maar over één kam moet scheren. Als je met je vinger naar de ander wijst, wijs je er nog altijd met drie naar jezelf. Zie jezelf liever als een ontdekkingsreiziger, in een gigantische oceaan aan informatie en haal eruit wat jij op jouw levensreis kunt gebruiken en wees de mensen dankbaar die jou inzichten verschaffen. Ook al zijn hun inzichten niet de jouwe.

“Verspil nooit energie aan het reageren op degenen die proberen je omlaag te halen. Geef alleen voeding aan het positieve, en zorg dat deze energie in de richting van je aspiraties blijft stromen. Negatieve krachten leiden je energie af en voorkomen dat je je dromen vervult.” Milanovich/McCune

Aan de horizon gloort goed nieuws

Toen ik in 2006 met deze onderwerpen, vooral het UFO/E.T.-fenomeen, in aanraking kwam, snapte ik waarom ik journalist was geworden. De puzzelstukjes vielen voor mij in elkaar. Er ligt zo enorm veel waardevolle informatie op ‘disclosure’ te wachten – vooral over wie wij zijn – dat wilde ik met zoveel mogelijk mensen delen. Tot op de dag van vandaag vind ik het verbazingwekkend dat zo weinig journalisten hiermee op de proppen komen. ‘Complottheorieën’ verdienen het om opnieuw bekeken te worden. De wereld om ons heen is zo een puinhoop, hoe kunnen we denken dat de officiële verhalen nog kloppen?!

Eerst wilde ik delen vanuit angst, omdat ik de informatie zo schokkend vond. Wat wil je als je ontdekt dat er zoveel op wijst dat een kleine club (op geld en machtbeluste) mensen uit is op één wereldregering ten koste van de Aarde en alles wat erop leeft! Ik had een enorm somber toekomstbeeld. Maar nu ik een paar jaar verder ben, wil ik vooral delen vanuit het positieve. De inzichten die ik heb gekregen over wie we zijn en uit welke miljoenen verbazingwekkende mogelijkheden we kunnen kiezen. Aan de horizon gloort wat mij betreft goed nieuws voor de hele wereld en als je ervoor open staat kan jouw leven vandaag nog positief veranderen. Zie deze tijd als dè kans om het beste uit jezelf naar boven te halen. Ik las laatst ergens: ‘Het is geen tijd van desperatie maar reparatie.’

Voor mij was het van begin af aan niet zozeer de vraag of UFO’s bestaan (het onderzoeken van The Disclosure Project heeft daar zeker bij geholpen) maar waarom ze hier zijn. En natuurlijk zeg ik niet dat ik de waarheid in pacht heb, maar ik kan goed leven met wat ik allemaal heb ontdekt en nog iedere dag ontdek. Sterker nog: het heeft me er enkele weken geleden toe gezet om mezelf te specialiseren en de ambassadeurs van Buitenaardse Zaken in deze wereld te ondersteunen bij dit heidens karwei. Het is wat ons betreft hoog tijd dat mensen de waarheid kennen, hun blikveld verruimen, verantwoordelijkheid nemen en iedere op zijn eigen manier bijdraagt aan positieve verandering. Die overigens begint bij jezelf. Dat is misschien wel de allergrootste boodschap van E.T’s aan ons mensen, die hier niet komen om ons te verlossen (zoals sommige mensen hopen) maar om een helpende hand te bieden.

Geloof en vertrouw alleen jezelf

Let op: ik ben geen evangelist!
Let op: ik ben geen evangelist!

Let op: ik ben geen evangelist. Ik ben hier niet om mensen te overtuigen van wat dan ook. Ik leef gewoon mijn waarheid en omdat ik er zo blij van word, wil ik dat delen met andere mensen. Dat voelt als mijn verantwoordelijkheid.

Jij hoeft mij – of de informatie op WantToKnow – niet te geloven, ik ben de eerste die roept: “Geloof en vertrouw alleen jezelf!” De tijd van het volgen van allerlei goeroes is voorbij, jij bent jouw verlosser. Alles zit in jou. Daarom kun je ook niet om jezelf heen tijdens je zoektocht naar ‘de waarheid’. WantToKnow.nl probeert je een tipje van de sluier te geven van ‘dat wat is’ (zowel positief als negatief) maar het gaat te allen tijden om jouw eigen onderscheidingsvermogen.

Durf daarbij eerlijk te zijn naar jezelf: ben je open-minded of houd je halstarrig vast aan bepaalde overtuigingen, die misschien vooral zijn gebaseerd op angst, wat altijd voortkomt uit onwetenheid. ‘Er is namelijk niets om bang te zijn, behalve voor de angst zelf,’ zei de Amerikaanse president Franklin D. Roosevelt ooit treffend. Iemand vroeg in een interview eens aan mij: ‘Als jij de macht had, welke doofpot zou jij dan willen opentrekken?’ Wat mij betreft is de allergrootste doofpot de macht die wij hebben als mens. En dat is ook de allerbelangrijkste boodschap van E.T’s.

“Draag onverschrokken het banier van St. Joris in de strijd en voel de overwinning aan jouw zijde. Winnaars begeven zich in gebieden waar verliezers zich niet vermoeien. Diep in je binnenste is er iets dat zich herinnert hoe het voelt om zonder angst te zijn.” Milanovich/McCune

Verdiep jezelf niet alleen in negatieve doofpotten maar voed jezelf ook met inspirerend nieuws, dat je in je kracht zet in plaats van negatief nieuws dat je uit je kracht haalt. Zoek de balans. Wist je dat het achterhouden van positief nieuws ook onderdeel uitmaakt van ‘de doofpot’? Stel je eens voor wat er zou gebeuren als de media ons ieder half uur met informatie zouden verblijden, waardoor we ons als mensen massaal bewust worden van onze eigen macht, kracht en potentie? Zouden we het dan nog toestaan dat onze regeringsleiders keuzes maken op basis van hun ego, ten koste van de Aarde en alles wat erop leeft? Zoals je eigen leven een afspiegeling is van jouw innerlijk, zo geldt ook dat de wereld een afspiegeling is van ons collectieve bewustzijn.

Mijn fascinatie voor E.T’s

Het is niet voor de hand liggend dat ik me ben gaan verdiepen in het UFO/ET-fenomeen. Want heb jij vandaag nog een UFO voorbij zien komen? Contact gehad met een buitenaardse? Nee, natuurlijk niet! Of tenminste: de kans is zowat nihil. Waarschijnlijk heb je vandaag ook niet aan buitenaards leven gedacht, of een heeeel klein beetje. Begrijpelijk: buitenaards leven is leuk om over te filosoferen onder het genot van een wijntje maar in jouw leven van alledag waarschijnlijk niet van fundamenteel en aards belang. Een paar jaar geleden dacht ik er precies zo over.

Zelfs de bewijzen dat we momenteel worden bezocht door buitenaardsen, lijkt voor velen irrelevant in een wereld die wordt geteisterd door klimaatverandering, toenemende armoede en aanhoudende oorlogsdreiging. Vergeleken met de echte uitdagingen waar we als mensheid voor gesteld staan, is de UFO-kwestie, extra terrestrials en projecten van de geheime overheid slechts van ondergeschikt belang. Toch? NEEEEEEE!!!!!!!!

Sorry…

Sorry als ik er tijdens dit schrijven niet altijd rekening mee houd dat jij misschien nog in de fase zit, dat je überhaupt nog moet wennen aan het idee dat in UFO’s piloten zitten. Voor mij is de materie inmiddels zo vertrouwd, dat ik liever niet te lang blijf hangen in  jouw eerste vraag: zijn UFO’s echt en waar is het bewijs? Voor mij staat dat als een paal boven water: UFO’s zijn echt en de bewijzen hiervoor stapelen zich op. Tenzij je wacht op een officiële verklaring van de Amerikaanse president Barack Obama of dat er morgenochtend in De Telegraaf staat: ‘UFO’s zijn echt.” Ik ga liever zelf op onderzoek uit en raad je aan hetzelfde te doen. Er gaat een wereld voor je open. Kijk bijvoorbeeld voor meer informatie over het UFO-fenomeen eens op www.ufowijzer.nl.

Vervuiling is 'so last season'
Vervuiling is 'so last season'

Komende tijd mag je van mij allerlei artikelen verwachten waarom het van cruciaal belang is om openheid over dit fenomeen te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan ons DNA dat misschien wel buitenaardse genen bevat! Geen wonder dat steeds meer mensen ‘contact’ hebben of zich verwant voelen met bepaalde constellaties, gesternten en planeten. Of wat dacht van de buitenaardse technologieën die nu al beschikbaar zijn op Aarde, maar waar in verkeerde handen mee wordt geëxperimenteerd. Al meer dan 60 jaar. Dit is een grote bedreiging voor onze wereldveiligheid, terwijl deze technologie in goede handen voorgoed een einde kan maken aan (olie)oorlogen, de energiecrisis, vervuiling en armoede! Dat wij hier bijna niets vanaf weten heeft te maken met de (fenomenale) geheimhouding, lees bijvoorbeeld dit populaire WTK-artikel ‘Hoe je het grootste geheim uit de moderne geschiedenis bewaart‘. Je hoeft geen genie te zijn om te bedenken dat de machtselite geen baat zou hebben bij ‘disclosure’.

Ruimteschild tegen maffe dictators

Tenzij de onthulling negatief wordt gebracht! Dat we bijvoorbeeld worden bedreigd door buitenaardsen (hoe zit dat met het ruimteschild tegen ‘maffe’ dictators?). Zoals een positieve onthulling kan bijdragen aan positieve eenheid onder de mensen, kan een negatieve onthulling bijdragen aan nog meer angst en chaos op aarde. Waar de machtselite van kan profiteren. Ik kan me zo voorstellen dat achter de schermen hard wordt nagedacht (of het draaiboek ligt al klaar) hoe met deze kwestie moet worden om gegaan. Zo zal ik binnenkort een artikel wijden aan het harde werk van Steven Greer, die druk in overleg is met leden van de Obama Administration. In zijn boek Hidden Truth Forbidden Knowledge, lees je van alles over zijn ontmoetingen met de Clinton Administratie en James Woolsey, hoofd CIA destijds. Je zult het niet geloven als je leest dat Woolsey tegen Greer zegt: ‘Ik en de president hebben geen toegang tot deze informatie, dus hoe kunnen wij voor openheid zorgen?!’

“Wees dankbaar voor hen die de deur voor je hebben geopend, want zij zijn diegenen die jou nieuwe mogelijkheden hebben getoond.” Doreen Virtue

Ja lieve mensen er valt nog een hoop over dit onderwerp te vertellen en uit te zoeken. Het was overigens dit boek dat mij het laatste duwtje in de rug heeft gegeven om definitief deze richting op te gaan. Maar wat mij het aller, aller, allermeest aanspreekt is toch wel de mooie boodschap, die ons wordt aangereikt. Het draait allemaal om jou en het ontdekken van je eigen (het woord is wat zoet maar ik kan er niks anders van maken) goddelijkheid. Steven Greer schrijft er prachtig over: “Het hele universum zit in ons. Er is één groot bewustzijn en wij zijn HET. Dus geen ‘alien’of mens; maar gewoon één, ononderbroken, naadloos bewust leven in het universum, en wij maken er allemaal deel van uit.” En ja het is de boodschap die ook door talloze ‘aardlingen’ door de eeuwen heen veelvuldig is gepredikt. Je hoeft dus niet via buitenaardsen tot inzichten te komen, er zijn vele paden die naar Rome leiden. Maar er is voor ieder mens maar één weg naar het licht en dat is via liefde, God, het eenheidsbewustzijn, het AL, Great Spirit, Allah…

Over uitlachen, kant-en-klare-brokken en wonderen

Jij bent de schepper van jouw werkelijkheid. Als mens heb jij de potentie om alles in het leven te bereiken wat je maar wilt. Ik zou je echt aanraden om je eens te verdiepen in Universele Wetten als: ‘Wat je uitzendt komt naar je terug’. Of wat jouw overtuigingen zijn. Hardnekkige overtuigingen, zoals afgescheidenheid of denken in tekorten of dat iemand beter is dan de ander, kunnen jouw geluk aardig in de weg staan. Of ben jij je ervan bewust hoeveel kracht jouw gedachten hebben? Ik heb al langs allerlei paden gewandeld, nu verdiep ik mij in buitenaards leven. Soms voel ik me enorm op de proef gesteld en vraag ik me hardop af: ‘Waarom doe ik dit? Waarom zet ik mijn geloofwaardigheid op het spel? Waarom laat ik me uitlachen en voor gek verklaren?’ Dat heb ik vooral na een verjaardag, als ik met mensen ben die met heeeeeeeeeeele andere dingen bezig zijn. Of ik heb dat als ik negatieve reacties lees op mijn artikelen. Dan kan ik me vreselijk alleen voelen, alsof ik voor een onmogelijke taak sta.

Ja, je mag wonderen verwachten
Ja, je mag wonderen verwachten

Dat is natuurlijk niet zo. Ik lees net de tweede reactie op dit artikel en dat is waar: van zogenaamd ‘negatieve’ reacties leer ik vaak heel veel. Het is wederom die spiegel waar ik in kijk (zoek ik goedkeuring?). En heel veel mensen reageren hartverwarmend, wat ook veel positieve energie geeft. Bovendien hoef ik niet de wereld te redden, net zo min als ik er alleen voor sta. Meestal ben ik enorm positief en blij met mijn ontdekkingsreis en ervaar ik dagelijks vele wonderen.

Ja, je mag wonderen verwachten met een ruimere blik op de werkelijkheid. Wie weet, als de tijd rijp is, ik daar ook nog eens een boekje over opendoe. Laat ik eerst maar eens peilen hoe mijn werk wordt ontvangen door vooral te belichten wat er al is. Op een manier dat het toegankelijk is voor een groot publiek.

Maar het worden geen kant-en-klare-brokken. Ook worden het niet alleen maar feitelijkheden. We leven al zolang in een wereld waarin we vooral leven vanuit ons verstand in plaats van vanuit ons gevoel. En wat brengt het ons? Wat mij betreft is het tijd voor de hereniging van onze linker- en rechter hersenhelft. Waarbij niet ons verstand maar ons gevoel leading is. Dus als je mijn werk wilt kunnen volgen, nodig ik je ook uit een beroep te doen op jouw eigen intuïtie.

Ik hoop dat je nog lang met me meewandeld op mijn ontdekkingsreis en maak er de jouwe van.

Hartelijke groet Tessa

119 gedachten over “Tessa over E.T’s en niet-feitelijke informatie

 1. @ Arjan
  als iemand je iets verteld wil je toch graag dat dat met feiten onderbouwd word ? als je zegt de buurman van mij is 3 meter dan is dat na te meten ,
  en trouwens als ik een verhaal vertel dan ligt de bewijslast bij mij dan hoeft een ander het niet voor mij te bewijzen. het zou wel mooi zijn dat een ander mijn verhaal kan nagaan, dan is het namelijk onderbouwd door feiten.

  en trouwes hoe zit dat hier nou eigelijk met die demensies ?
  hebben we het dan over verzonnen dementies ? over trillingen zo als vaak veronderstelt word ? of hebben we het dan bv over de snaartheorie of de theorie van alles die over 10 tot 11 dementie praat. wat overigens nog steeds een theorie is, en wat de cern probeert te bewijzen .

 2. Ik gaf het volgende aan: Draai het eens om, kun jij (of ik) wel bewijzen dat een verhaal niet waar is.
  Jij hoeft niet te bewijzen dat een verhaal klopt, echter kun jij niet bewijzen dat een verhaal NIET klopt.
  Je dient een onderscheid te maken, als je over dimensies praat. De meetbare (wiskundige) dimensies (lengte x breedte x hoogte) en dimensies i.r.t. resonaties (trillingen).
  De snaartheorie verondersteld dat de wiskundige dimensies verder gaan de hier genoemde 3, echter wel tot de 10e of 11e dimensie.
  Het verhogen van resonanties zal er voor gaan zorgen dat wij van 3D naar 5D gaan. Dualiteit => Eenheid. In het hele universum wordt de resonantie verhoogd. Velen zeggen, dat dit proces reeds gestart is. Er wordt aangegeven, dat dit proces gepaard gaat met moeheid e.d. Fictieve bewijzen zat, feitelijke bewijzen ontbreken (zijn mij niet bekend).
  Cern richt zich met name op het ‘god-deeltje’. Dit is niet hetzelfde als de snaartheorie.

 3. @gait

  misschien moet je eens meer op je gevoel af gaan in plaats van alles te proberen te verklaren.
  en met gevoel bedoel ik het echte gevoel in je hart, niet aan je water en zo
  dat is niet gemakkelijk maar je zult merken dat er nog meer is dan het zichtbare bewijsbare

  sterkte en veel inzicht gewenst

 4. Beste Tessa ga door er zijn veel mensen die jou mening delen ik ben er één van maar we worden allemaal bestempeld met gekte. In werekelijkheid is dat angst !
  Maar wacht maar af de waarheid komt ook voor die mensen die jou nu voor gek verklaren doen ze mij ook als ik het tijdens etentjes naar voren breng. Maar wij zijn voorbereid op iets wat komen gaat en dan kunnen we die stumperds die ons beschimpen misschien helpen zonder vooroordeel ! Toch ?

  groetje meid en ga door !

 5. Ik ben wel in voor een wat andere kijk op de wereld, maar wat ik hier lees doet wat mij betreft niet af aan wat voor religieuze overtuiging dan ook. ”De elite” wil de gewone burger dood hebben en de aliens komen ons helpen en in onze eigen werkelijkheid te geloven? Ik zelf ben ook wel gefascineerd door ‘de zin van het leven’, maar ook ik ben (net als gait) iemand die graag concrete dingen wil horen. De reacties die ik hier lees doet precies hetzelfde kippenvel omhoog komen als ik luister naar religieuze mensen die hun ‘god is een gevoel’ overtuiging willen beschrijven. Brrrrrrrr…

 6. @Gait,
  Ik moet wel grinniken om je reacties steeds..je bent net een kikkertje dat steeds weer omhoog springt Kwék, Kwék…

  Ik neem het je helemaal niet kwalijk hoor, ik heb het zelf ook een poos zo bekeken omdat ik nu eenmaal niet beter wist.
  Nu ik veel verder ben en heel veel gelezen en gezien heb, VOEL ik veel duidelijker wat waar en wat niet waar is.

  Voor wat betreft het bewijs van het bestaan van ET’s geldt het zelfde – als je ze zelf nooit gezien hebt – als voor het bewijs of je moeder, zus, broer of vader wel echt van je houdt; Je kunt dat niet bewezen krijgen op de manier zoals jij dat wilt:

  Je moeder zegt dat ze van je houdt …maarja dat zijn maar woorden, wie weet wat ze echt denkt

  Je vader heeft misschien wel een hoop voor je gedaan…maarja dat zegt niks natuurlijk.

  Je zus heeft altijd naar je geluisterd en je geholpen als dat nodig was,…maarja dat doet je beste vriend ook.

  Allemaal géén hard bewijs dat ze van je houden. Toch WEET/VOEL jij dat ze écht van je houden!
  Zelfs als ze boos op je zijn – nou niet echt een bewijs dat je van iemand houdt – weet jij dat ze toch van je houden…
  Je kunt het alleen niet hard maken met feiten..het is namelijk een gevoel..een weten, wat JIJ alleen zelf kan ervaren/voelen/weten.

  …en als IK goed met mezelf in contact sta, dan VOEL ik dat je mij de waarheid vertelt als je zegt dat je familie van je houdt…ook al kun je het MIJ niet bewijzen.

  Nou…ik hoop dat hier wat mee kunt. Liefs

 7. @sam

  Dit is niet serieus toch? Indien wel, dan zou het geen verkeerd plan zijn om eens met iemand te gaan praten die gespecialiseerd is in GEESTELIJKE STOORNISSEN lijkt me…
  Oh oeps, beschim ik nu iemand alszijnde gek? Nouja… Ik zal met mijn mede-ontwetenden ooit de waarheid wel tegenkomen he.

 8. @ sam
  met jou vehaar over ik voel dat ze van je houden ga je nat in de vergelijking.
  bewijs is namelijk ik kan zeggen dat ik een kat heb en dat kan ik bewijzen ik kan hem zien de buren kunnen hem zien , en evt aanraken

  voor
  ET’s
  ruimte schepen
  astrale projectie
  telekinese
  reiki
  andere dementies
  multiversum
  andere bewoonbare werelden
  enz

  is er geen enkel bewijs sorry maar het is niet anders.
  kwaak !

 9. @Sander
  Ik heb even geen idee waarom je nu zo reageert. Ik probeer Gait alleen maar uit te leggen dat je sommige dingen voor jezelf weet of voelt, zonder dat je ze kunt bewijzen…. Niet dat ET’s persé van ons houden of niet… maar never mind..je mag reageren zoals jij dat wilt 😉

  @ Gait
  Ik begrijp je redenatie,voor jou geldt waarschijnlijk “zien is geloven” en voor anderen “geloven is zien”…dat kan een wereld van verschil maken in je ervaringen op deze aardbol.
  Fijn weekend 😉

 10. @ Sam
  tja en weer niet goed opgelet in de klas Sam, geloven kan nooit zien zijn. ik geloof dat de aardappels gekookt zijn maar om het zeker te weten moet ik het eerst zien.

 11. uit de bijbelcursus meen ik me te herinneren dat er een aartsvader was die met een ‘engel’ mee gegaan was in een hemels voertuig en DERTIG jaar later weer terugkwam en deze bewering van iedereen niet wilde geloven omdat in zijn beleving er pas een week of twee waren verstreken:
  een week heen en een week terug.
  nou heb ik niet veel meer met de bijbel maar dit en vele andere stukken over dit soort onderwerpen staan er nog steeds in!
  en die staan er al in sinds ze de bijbel hebben opgeschreven.

 12. in vele overleveringen wordt gewaag gemaakt van ufo/vliegtuig verschijnselen, overleveringen die vele duizenden jaren terug gaan, ook de bijbel kent een aantal zeer opmerkelijke passage aangaande buitenaardsen (Nephelim????) en vliegmachine’s. zo beschrijft ezechiel ook een bijzonder fenomeen, tussen de regels door kan je lezen dat hij iets beschrijft dat aankomt vliegen en min of meer dat er een commdocentrale van een ruimteschip\ufo beschreven wordt, met de nodige vergelijkingen natuurlijk, waarin “god” zich verplaatst, de verhalen uit het oude testament komen natuurlijk uit een veel eerdere/oudere periode. maar je zult versteld staan van de synoniemen, je moet namelijk ook goed begrijpen dat de refentiekaders van de toen levende mensen veel beperkte was dan die van ons. En tegenwoordig hoor je steeds meer verhalen over sighting e.d. m.a.w. ze zijn van alle tijden en als je alle puntjes verbind dan moet je zeggen dat de goden vandaag de dag nog steeds aanwezig zijn en rond vliegen, en nooit zijn vertrokken…wie waren die goden…????

 13. Lieve Tessa,
  Door de eeuwen heen zijn mensen die met nieuwe ideeen kwamen belachelijk gemaakt.
  Er is een heel oud gezegde nl.
  Een mens wordt wel overreden door een strontkar,maar niet door een rijtuig.
  Met vr.groet,Frank

 14. Ga zo door Tessa!

  En even in het algemeen, waarom lijkt er zo weinig aandacht te zijn voor de best bewezen ( mischien de enigste ) contactee Billy Edward Meier en al het materiaal wat er uit voort is gekomen?

 15. Lieve Tessa,
  Het is alsof ik mijzelf hoor praten.
  Ik zit helemaal op dezelfde lijn als jij.
  Vaak niet begrepen, maar gelukkig, soms wel.
  Al meer dan 25 jaar weet ik gelukkig de waarheid.
  Het heeft mij de kans gegeven om mij spirutueel te sterken.
  Te voelen wat liefde met en voor je doet.
  Ik hoop nog veel van je te zien.

 16. Ik snap heel goed hoe jij je soms voelt, als een outsider op deze aarde die de waarheid als een boodschap te brengen heeft aan de onwetende, om meer bewustzijn te creeren en dit vaak ten koste van je eigen geloofwaardigheid (hoongelach). Gelukkig zijn er veel meer mensen die op dit moment jouw weg volgen, ieder op zijn eigen manier. Dus ‘Go for it girl!’, ik geloof je, ik heb ze zelf met eigen ogen gezien, meerdere keren zelfs… En weet je, ooit zullen vele mensen zeggen: “Jeetje, ze hebben altijd al gelijk gehad, buitenaardsen bestaan écht…!” Dus laat ze maar lachen, ze weten immers (nog) niet beter.

 17. Beste Tessa, zoals je de feiten hier allemaal op een rijtje zet, kan ik maar één ding besluiten, het is op jouw weg net zo gegaan als de mijne, het is allemaal begonnen met de serie”star trek”(ik weet nog goed het ons thuis verboden werd om naar te kijken)nu begrijp ik waarom, toen na een tijdje kwamen de vragen, hoe komen ze er in hemelsnaam op om een SF serie te maken als je niet eens weet hoe ET eruit zien , laat staan alle termen namen en planeten en sterren stelsels, toen dacht ik dan moeten ze toch wel veel meer weten!!, en is langzaam dat bewustzijn gegroeid dat we hier niet alleen zijn!!, door de vele fenomenen die gebeuren , over UFO’s, ben ik er nu zelfs van overtuigt dat we niet alleen zijn, nog niet zo heel lang geleden mocht ik voor het eerst zelf een UFO aanschouwen, ik dacht eerst aan het ruimte station ISS, maar door het feit dat het in een oogwenk verdween was mijn conclusie een ufo, dat gaf een speciaal gevoel!!, en er waren nu getuigen bij, als waren die heel sceptisch in hun commentaren alhoewel ze het met eigen ogen gezien hebben!!!!, ik blijf ervan overtuigd dat het een ufo was; want ik heb dat voorgelegd aan de verschillende mensen uit de UFO groepen op sociale media!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.