Advertentie

The winds of change, transformation..


De vraag lijkt in deze turbulente tijd steeds meer gerechtvaardigd, of er een Duurzame Wereld zal groeien van-uit deze ‘Oude’ wereld, of dat ie zal verrijzen op de puinhopen ervan.. Voor mij is de financiële chaos van dit moment ‘slechts’ de aanloop naar een fundamentele wijziging van ons leven op Aarde en staat er ons dus nog heel wat te gebeuren.. Geld als bloed voor het functioneren van ons economisch lichaam is aan het stollen.. Hoewel er een korstje zichtbaar is, is de wond nog lang niet geheeld, omdat ie behoorlijk ontstoken is en onderhuids geinfecteerd…

Heal the World
Heal the World

Wellicht vind je dit een beetje hoogdravende vergelijking, maar dat is nou eenmaal mijn gevoel; een gevoel dat ik versterkt zie door de vele bronnen die op mijn pad komen. Maar daarbij is het allerbelangrijkste van deze tijd, dat we deze in ieder geval zien als een tijd van Transformatie.

TRANSFORMATIE: ‘Gedaanteverandering, omzetting van engergie’ roept Kramers woordenboek hier vlak naast me..

Het Chinese karakter voor ‘Transformatie’ is een combinatie van de karakters ‘Kans’ en ‘Bedreiging’… Is het niet prachtig..? (Zoals de Chinezen voor het karakter ‘Poëzie’ ook zo´n prachtige combinatie hebben gemaakt van de karakters ‘Woord’ en ‘Paleis’..)

Wellicht ben jij in deze woelige tijden van verandering gebaat met een beetje houvast, bijvoorbeeld via de informatie van mensen die zó getalenteerd sensitief zijn, dat we ze met recht als ‘schouwers’ kunnen waarmerken. Nou, een zo’n mens is Tom Kenyon. Ik rijk je daarom met Liefde even zijn prachtige en fundamentele channeling van oktober jl. aan, over de huidige turbulentie… (Zie onderaan dit stuk.)

Tom Kenyon, channel van The Hathors
Tom Kenyon, channel van The Hathors

Tom Kenyon is een wetenschappelijk opgeleide arts, die als psychotherapeut werkzaam was in het veld van hersenonderzoek. In een staat van meditatie kreeg Tom, zo’n 20 jaar geleden, contact met een groep van interdimensionale en intergalactische wezens. In het begin was hij heel terughoudend, maar de informatie bleef komen. Heel sceptisch heeft Tom sinds die tijd hun informatie gevolgd en keer op keer moest hij inzien dat de inhoud waardevol was en is. Deze groep had zich inmiddels bekend gemaakt als ‘The Hathors’.

Naast de informatie die Tom doorkrijgt, komt veelvuldig resonantie door, in de vorm van klanken. Tom geeft deze klanken weer via zijn stem, die inmiddels is gegroeid naar bereik van maar liefst 4 octaven. De klanken worden aangepast aan de groepen waar Tom mee werkt, en deze klanken blijken te helen. Zijn meetings zijn ver van te voren volgeboekt en inmiddels mag hij zich verheugen in de status van gerespecteerd medium.. Het prachtige van dit verhaal vind ik, dat wetenschappers er steeds meer achter komen, dat geluid aan de basis ligt van creatie.

Ik geef je hier maar meteen even de link naar de pagina op zijn officiële website waar de achtergrond van ‘The Hathors’ te vinden is. Hier dus.

Maar waar het me hier om gaat, is je de channeling aan te rijken, eh reiken, met het perspectief van The Hathors op deze woelige tijden. Ik zou zeggen print het uit en lees het eens op je gemak; het is het waard..

Ik vind het tevens bijzonder dat deze Hathors op hun beurt óók weer verwijzen naar de duistere spelers achter de schermen van het spel. Er zijn krachten achter de schermen bezig, wiens belang het niet is hoe de wereld en jij er aan toe zijn, maar hoe zij hun macht kunnen behouden en uitbreiden. De Hathors noemen de nieuwe VS-presidentskandidaten zelfs ‘pionnen op het schaakbord’..!

Ik wens je wijsheid, op weg naar een duurzame wereld die ons in 2009 ongekende en wellicht onverwachte verdiepingen gaat brengen..

the_dissolution_of_the_old_world_and_the_birthing_of_the_new