Advertentie

Vaccinaties: de kracht van de boycot!


Het najaar is nog niet eens in volle bloei en van vele kanten zien wij als redactie al weer de vaccinatie-lobby haar grijpers uitstrekken naar een succesvol vaccinatie-seizoen.. Vorig jaar hebben we de kolderieke show gehad van Big Pharma in een pas-de-deux getiteld ‘Mexicaanse Griep’, met de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie. En natuurlijk zijn er 2 mensen nodig om de tango te dansen, en wat werd er gedanst..

Blijven we ons 'lek' laten prikken?

Alleen Nederland alleen deed al mee in deze Mexicaanse-Griep-Tango voor zo’n € 600 miljoen. Of je een emmer leeggooid. Dit is overigens nog steeds een officieus cijfer, omdat onze minister Klink de democratische principes aan zijn laars lapte en alles wat hij met de farmaceutische INDUSTRIE had bekokstoofd, geheim hield. Inclusief het aanschafbedrag dus..! Het zal je minister maar zijn..

Polen daarentegen liet zich niet ringeloren door Big Pharma en bleef vanuit haar eigen kracht ‘Polen’. Geen invloed van buiten, zeker niet van een farmaceutische-betweter-leverancier, die je contracten wil laten tekenen, die zelfs tegen de grondwet van Polen in zouden zijn gegaan..!! Wil je dit verhaal nog eens nálezen, klik dan HIER, zodat je de Poolse vrouwelijke (!) minister, haar mannetje ziet staan..

Het Poolse voorbeeld gaat opvolging krijgen. Het is nu de beurt aan Oekraïne om ‘Nee’ te zeggen. Over de kracht van het collectief, over het succes van sociale collectiviteit, kun je elders lezen op deze site HIER.

Hier is het artikel over een land dat ‘Nee’ roept!

x

* * *

x

Oekraïners Zeggen Massaal ‘Nee’ Tegen Globalistische Vaccins

De Kracht van het Boycotten

Tony Cartalucci / oktober 2010 door Infowars Ireland

Nederlandse vertaling © Jan Smith voor Wanttoknow.nl/be

x

Het laatste ondersteunende bewijs dat de vrees van Zbigniew Brzezinski voor een “wereldwijd ontwaken” terecht was, komt in de vorm van een vaccinboycot in Oekraïne.

Een bericht van Associated Press met de kop  “Vaccinvrees in Oekraïne bedreigt de gezondheid:”

“Volgens officiële ramingen hebben honderdduizenden bevreesde Oekraïners dit jaar geweigerd zich te laten vaccineren tegen ziekten als difterie, de bof, polio, hepatitis B, Tbc, kinkhoest en dergelijke.
De autoriteiten hebben een door de VN gesteunde vaccinatiecampagne tegen mazelen en rode hond geannuleerd, welke was gefinancierd door de Amerikaanse filantroop Ted Turner. De komende maanden moeten bijna 9 miljoen ongebruikte doses worden inzamelen en vernietigd.”

Verderop in het artikel zinspeelt AssociatedPress  erop dat de Oekraïense media een onverantwoord misleidende campagne hebben gevoerd:

“Er doen talloze ongecensureerde Oekraïense mediaberichten de ronde, maar ze voldoen geen van alle aan de Westerse normen voor eerlijke en nauwkeurige berichtgeving. In sommige berichten wordt gesuggereerd dat na de dood van een jongetje, de uit India afkomstige vaccins tegen mazelen en rode hond steriliteit onder mannen zou veroorzaken als onderdeel van een complot door Ted Turner’s in Washington gehuisveste United Nations Weldadigheidsinstelling, die de vaccins financierde.”

Kennelijk schuilt er achter het concept van AP voor Westerse normen voor eerlijke en nauwkeurige berichtgeving de door de wereldelite gehanteerde ‘malthusiaanse mantra, dat er teveel mensen op aarde zijn’ dan wel de eeuwenoude rasveredelingscampagne voor het steriliseren, infecteren en rechtstreeks uitmoorden van de massa.
Ted Turner is van mening dat er teveel mensen zijn en nu wil hij dat jullie zijn “vaccins” gebruiken.

Associated Press (AP) laat echter geen enkele onduidelijk bestaan tussen hun geveinsde verbazing over de weigering van de Oekraïense bevolking hun mouwen op te moeten stropen voor Ted Turner’s vaccins en hun berichtgeving dat de Amerikaanse regering heeft toegegeven dat er in de jaren ’40 tijdens geheime experimenten met opzet honderden Guatemalteekse inwoners werden geïnfecteerd.

In een tweede bericht herinnert AP ons ook aan het Tuskegee Experiment in Alabama, waar tussen 1932 tot 1972 op honderden zwarte Amerikanen in het geniep experimenten werden uitgevoerd en ze werden voorgelogen over hun werkelijke gezondheidstoestand en de juiste medische behandeling werd onthouden.

(Het Tuskegee Experiment was een onderzoek van de U.S. Public Health Service, het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid. De mannen waren pachters uit de armste gebieden van Alabama. Het doel van het experiment was vast te stellen wat de gevolgen van syfilis waren voor zwarte mannen. Hen werd niet verteld wat voor ziekte ze onder de leden hadden en hoe ernstig de ziekte was: ze kregen te horen dat ze behandeld werden vanwege ‘slecht bloed’. Voor hun medewerking kregen de patiënten een gratis behandeling, gratis maaltijden, gratis vervoer en een begrafenisverzekering (ter waarde van 50 dollar).

De artsen gaven geen medicijnen om de syfilis te bestrijden, ook niet nadat vanaf 1947 een behandeling met penicilline standaardbehandeling werd. De patiënten kregen daardoor onnodig te maken met de gevolgen van een onbehandelde syfilis: tumoren, hartziekten, verlamming, blindheid, krankzinnigheid en de dood. Begin jaren zeventig kwam de onderzoeksgroep tot de conclusie dat de resultaten van het experiment eigenlijk niet bruikbaar waren. Toen de media over het onderzoek in juli 1972 berichtten (het eerst The Washington Post), werd het experiment stopgezet. –vert.)

De beweringen van AP worden door internationale dienaren van gezondheidsdiensten betiteld als zijnde “onverantwoord en gevaarlijk”, maar wanneer deze in het juiste historische kader worden geplaatst, zijn ze tamelijk verantwoord en alleen gevaarlijk voor de agenda van de globalisten.

Een Aantal Voorbeelden van Historische Contexten

Nog maar kort geleden was er in 2000 sprake van die geheime gedwongen sterilisatie van 200.000 – 300.000 Peruviaanse vrouwen onder het toeziend oog van de VN en de USAID ( United States Agency for International Development zeg maar het Amerikaanse Instituut voor Ontwikkelingssamenwerking, dat de afgelopen 40 jaar wereldwijd economische en humanitaire hulp biedt, waar dat nodig wordt geacht – vert.).  USAID houdt zich tot op de dag van vandaag bezig met “geboorteplanning” in Peru.

Er is ook sprake van het vrij algemeen bekende geboortebeperkingsprogramma van China, geprezen en aanbevolen door lieden als Ted Turner die in een interview met Diane Rehm (goed om eens te beluisteren) zei dat de Chinezen “wijselijk het een-kind-beleid hadden ingesteld”, waarvan hij vindt dat die maatregel helemaal niet zo “draconisch” is.

David Rockefeller, wordt gezien als de leidende figuur in de Rockefeller-dynastie; een man met ongelooflijke capaciteiten om te leiden en te mis-leiden.. Hij duikt ook telkens op als het gaat om de wereldwijde discussie inzake 'overbevolkingsmaatregelen'..

Het ergst van allemaal is wel de dweperige bewondering die de patriarch van het globalisme David Rockefeller aan de dag legt voor het Maoïsme en de communistische volkerenmoord die in 1958 onder de welluidende titel van ‘de grote sprong voorwaarts’ werd gestart, waarbij in vier jaar tijd minstens 45 miljoen Chinezen de dood vonden en tijdens de gehele campagne meer dan 80 miljoen Chinezen het leven lieten.

Rockefeller merkte in 1973 in een artikel in de New York Times, getiteld ‘relaas van een China-ganger’ fijntjes op dat “het sociale experiment in China onder het leiderschap van voorzitter Mao een van de belangrijkste en succesvolste was geweest in de geschiedenis van de mensheid”. Rockefeller beschouwt de politieke maatregelen die eruit voortkwamen als ‘sociale vernieuwingen.’

Het feit dat David Rockefeller oprichter en voorzitter is van de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen (CFR), een globalistisch forum waarvan nagenoeg alle Amerikaanse politici lid zijn en waaraan de gehele Amerikaanse politiek is ontsproten, zou ons allemaal aan het denken moeten zetten alvorens we onze mouw opstropen voor alles dat zij te vergeven hebben.

Per Saldo
Het voortdurend gekletter van de globalistische massamedia onder de vlag van de CFR corporations als Time Warner en News Corporation’s Fox News, of Chatham House’s BBC, geleid door de agenda van globalistische steunpilaren als Ted Turner, Bill Gates, en wetenschappelijk adviseur van het Witte Huis John Holdren, wordt godzijdank naar de achtergrond geschoven door het gezonde verstand en het ontwaken van steeds meer mensen.

De Oekraïners schijnen nu de implicaties te gaan inzien van een heersende elite die massamoordende megalomanen aanbidt en daarbij tevens te onderkennen dat de gezonde en nobele bedoelingen van vaccinaties door die lieden werd gekidnapt teneinde “sociale vernieuwingen” à la Mao te kunnen doorvoeren.

Het volk van Oekraïne heeft niet op haar regering en volksvertegenwoordigers gewacht met het ondernemen van actie. Het kwam zelf massaal in actie door het boycotten van de globalistische agenda en dwongen zo de vernietiging af van wat voor spul Ted Turner ook maar in die 9 miljoen injecties had gestopt, door datgene wat hen werd voorgeschoteld te weigeren.

Hieruit kan een belangrijke les worden getrokken: boycotten werkt en misschien is de enige stem die telt wel de keuze die je hebt over de manier hoe je je geld uitgeeft, aan wie je aandacht geeft, en in wie je je vertrouwen stelt, of het nu gaat om water, medicijnen, opleiding of de dagelijkse nieuwsvoorzieningen.

Nogmaals: boycot alle globalisten! Boycot hun bedrijven en instellingen, hun propagandanetwerken, hun goedkope nihilistische tv-shows, films en musicals en boycot hun systeem in het algemeen. Er is niets dat zij wereldwijd te bieden hebben, dat wij zelf op lokaal niveau niet beter zouden kunnen doen.

Onze toekomst en ons leven hangt er van af.

Bron: http://landdestroyer.blogspot.com/…ukrainian-people-say-no-to-globalist…

6 gedachten over “Vaccinaties: de kracht van de boycot!

 1. Zie ook:

  “Swine Flu Hoax & the Genocidal Agenda Behind Swine Flu Vaccinations”

  http://educate-yourself.org/vcd/swinefluindex.shtml

  en hoe in 1898 (en eerder) al duidelijk was de “wetenschap” achter vaccinaties de naam wetenschap niet mag hebben.
  Het is geloof. Zie ook de lange termijn grafieken.

  “VACCINATION A DELUSION

  Its Penal Enforcement a Crime”

  http://www.whale.to/vaccine/wallace/book.html

  en

  “The Case AGAINST Vaccination”

  http://www.whale.to/vaccines/bayly.html

  1. Nee, het is geen geloof (althans, niet vanuit de industrie en politiek), het is de wetenschap van bedrog en misleiding. Het principe van vaccineren is echter hoogst pseudo-wetenschappelijk…

   Als je op de hoogte bent van de ware feiten en toch vaccins blijft pushen dan spreken we over belangen en bedrog. Geloven doen we in de kerk, niet in het lab.

 2. Wat betreft de vaccinatie ’tegen baarmoederhalskanker’…zou een ‘girl-cot’ nog beter zijn! Steeds meer moeders maar ook dochters zijn tegenwoordig gelukkig goed geinformeerd.

  Niet alleen een boycot maar ook een girl-cot dus. Zolang de jongens natuurlijk nog niet aan de beurt zijn met dit ineffectieve en gevaarlijke en vooral onwetenschappelijke middel, want ook dat zat al vroeg in de planning.

  Het is hetzelfde advies wat ik veelal in mijn artikelen heb staan 9ook die over de Codex Alimentarius); de kracht van uw portemonNEE! Nee zeggen en doen en vooral JA zeggen en doen wat wel wenselijk is. En dat collectief. Een soort positieve boycot door je alleen (en allen) te richten op het ‘alternatief’ van ware immuniteit en gezondheid, zonder dat er strijd nodig is tegen het ‘andere’. Van boycotten naar ‘girlcotten’ naar ‘ont-cotten’? De tijd zal het leren.

 3. De MSM heeft eind 2009 niet bijster veel aandacht besteed aan de situatie in de Oekranie, omdat wij erg druk waren met onze eigen verschrikkelijke Mex. griep pandemie maar daar heerste toen een ziekte die , ook later, niet nader gedefinieerd is. Was het long-pest (zwarte dood) of een gemuteerde H1N1-griep ? De WHO heeft hun eigen “onderzoeks-commissie” gestuurd en zelfs die konden geen uitsluitsel geven. De longen van mensen die overleden waren zo zwart als houtskool, totaal verbrand.

  http://weeswaakzaam.wazzup.nl/2009/11/05/mutant-h1n1-varkensgriep-of-longpest-aantallen-van-mensen-in-de-ukraine-met-mysterieuze-ziekte-bijna-verdubbeld-in-twee-dagen-naar-bijna-een-half-miljoen-video/

  http://zaplog.nl/zaplog/article/uitbraak_griep_oekraine_is_geen_longonsteking_of_pest_zegt_hoofd_forensisch

  http://www.spraakloos.nl/?p=1146

  Opmerkelijk feit i.c. is, dat er talloze getuigenissen zijn van mensen die sproeiende vliegtuigen hebben waargenomen vlak voor de uitbraak.

  Hoe dan ook, de mensen in de Oekraine hebben terecht hun buik vol van vaccin’s en de WHO.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.