Advertentie

VS-wapenleveranties aan…. Ja, wie eigenlijk niet..?


goodguysright

x

x

VS-wapenleveranties aan…. Ja, wie eigenlijk niet..?

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

Politici van beide zijden, willen vrede in het Midden Oosten. De Amerikaanse Minister van Buitenlandse Zaken John Kerry loopt het vuur zogenaamd uit zijn sloffen, om beide partijen een staakt het vuren te adviseren. Maar zou het niet slimmer zijn met een veto te dreigen om wapenleveranties volledig te stoppen, aan rebellen, separatisten, bewapende milities, landen die UN-resoluties aan hun laars lappen, etc. etc.

Of nóg beter, wapenleveranties helemaal te stoppen, zoals de VS wil dat Rusland zou moeten doen, aan de separatisten in Oekraïne. Aan mensen die hun eigen autonomie willen en niets meer dan hun eigen beslissingen nemen over hun toekomst en die van hun kinderen.. Hoe kun je een groep die wapens levert aan een ander land, gaan treiteren met sancties.. Terwijl je zélf niet een beetje boter op het hoofd hebt, maar een hele doos..?

Het is de onnavolgbare Jon Stewart van de ‘Daily Show’, die zich afvraagt wáárom de VS zoveel wapens naar de regio in het Midden Oosten stuurt.. Hij laat zien dat de VS wapens levert aan Egypte, Saudi Arabië, Jordanië, Irak, Oman, Verenigde Arabische Emiraten, Bahrein, Kuweit, Quatar en natuurlijk aan Israel. En dat vervolgens Quatar ook weer wapens door verkoopt aan Hamas..

“We’re like the Oprah of Middle East Weapons systems!” zegt John Stewart said.”We zijn als de Oprah van het Midden Oosten, jij een paar bommen, en jij krijgt wat bommen; iederéén krijgt wat bommen van ons! YEAH!” Je bent waarschijnlijk niet de enige, die ziet dat dit een ‘recept’ voor alles behalve vrede is..!

* * *

x

israel munitie krantenartikel

x

16 gedachten over “VS-wapenleveranties aan…. Ja, wie eigenlijk niet..?

 1. ja wapens te koop voor heel de wereld, false flags in heel de wereld,daardoor chaos en oorlog inheel de wereld, terugleidend naar die ene, keer op keer, die straks met heel z’n “we brengen democratie” een wapenverbod en terughaalactie gaat organiseren met een daarna “vredesleger” op elke hoek van de straat in heel de wereld. All in the name of Peace and Democracy. Wow wat zijn ze nobel..

  #absolute waanzin

  YES! THIS WAS A RANT! 😀

 2. Er is in de laatste jaren zoveel over de US als broedplaats van puur kwaad bekend gemaakt dat ik heel blij ben dat ik geen ingezetene van dat land ben. Wat ooit begon met het systematische uitroeien van 16 milj. indianen en het onderdrukken van importslaven is in de loop der tijd uitgegroeid tot een satanische slangenkuil van onmetelijke omvang. Lees Bejamin H.Freedman er maar op na.
  Het karma wat dat land heeft ontwikkeld is bepaald niet benijdenswaardig. Moet het rapaille in Den Haag ook niet eens ophouden het schoothondje van de schoften voor en achter de schermen te spelen?
  Nu dit weer………..
  http://removingtheshackles.blogspot.nl/2014/08/the-ebola-outbreak-pandemic-that-isnt.html

  1. ROB, duidelijker kan het niet, toch beangstigend, maar zo oud als de wereld, bedankt

 3. Ik bekeek net even een filmpje over ISIS. Inderdaad zie je dat zij de beschikking hebben over wapens van Amerikaanse makelij, die ze veroverd hebben op het Irakeze leger.

  https://www.youtube.com/watch?v=bsCZzpmbEcs#t=55

  En vanaf gisteren voeren de Amerikanen dus luchtaanvallen uit om de door hun zelf geleverde wapens uit te schakelen.

  Er stond trouwens een leuk, cynisch stukje in het NRC over het door ISIS uitgeroepen kalifaat.

  Kalifaat Tours

  “Dank voor uw boeking voor onze 11-daagse rondreis door het Kalifaat! Een gloednieuwe reis waar u geen spijt van zult krijgen.
  U bezoekt onder meer de spectaculaire ruïnestad Aleppo, alsmede de indrukwekkende puinhopen van enkele christelijke dorpjes. In de bergen ziet u, bij helder weer, de laatste groepen vluchtelingen.
  Uiteraard bezoeken wij de schitterende nieuwe rechtbank van het kalifaat. Met een beetje geluk kunt u een onthoofding bijwonen.
  Inbegrepen bij de reissom zijn de vliegreis, vervoer per gekoelde bus (let op: u kunt gevraagd worden te helpen de wegen begaanbaar te maken), maaltijden en gewapende begeleiding. Voor de dames is een afzonderlijk programma beschikbaar.”

  1. Er wordt hier op WTK veel geschreven over de NWO en de rol van de USA hierin.

   Echter als ik het bovengenoemde filmpje zie over de Islamitische Staat en het uitroepen van het kalifaat wordt ik niet vrolijk. Ik zou zeggen dat we dan blij mogen zijn met een paar mogendheden met militaire kracht, zoals de USA en Israel. Want je zou maar overgeleverd zijn aan die Islamitische fanaten ( “gekken” ) en onderhevig worden aan de wetten van de sharia.
   Ze zeggen zelf in het fimpje dat ze niet zullen rusten voordat ze de binnenmuren van het Witte Huis met eigen ogen hebben aanschouwt. Ze steunen op dit moment niet de Hamas, want hun taktiek is om vanuit he voormalige Paradijs ( het gebied tussen de Eufraat en de Tigris) hun Islamitische Staat te vestigen. Het is allemaal al lang geleden voorspeld, niets nieuw onder de zon.

   “En de zesde goot zijn schaal uit op de grote rivier, de Eufraat, en zijn water droogde op, opdat de weg der koningen, die van de opgang der zon komen, bereid zou worden. En ik zag uit de bek van de draak en uit de bek van het beest en uit de mond van de valse profeet drie onreine geesten [komen] als kikvorsen; want het zijn geesten van duivelen, die tekenen doen, en die uitgaan naar de koningen van het hele aardrijk, om hen te verzamelen tot de oorlog van die grote dag van de almachtige God … En zij verzamelden hen op de plaats, in het Hebreeuws Armagédon geheten” (Openbaring 16:12-16).

  2. Ik heb me nooit zo verdiept in het geloof van de Yezudi’s, maar ik las dat hun geloof al duizenden jaren geleden is gevormd en dat het veel elementen in zich bevat van de profeet Zarathustra

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Zarathustra

   Ze geloven in een goede god en een kwade god ( Jahweh?) en dat de mens als het ware zit ingeklemd tussen die 2. En zal moeten kiezen voor het Ene of het Andere! Zij noemen dat kiezen uit Vrije Wil: Kies je voor het kwade, dan zul je nog een keertje het over moeteen doen. Kies je voor het goede, dan hoef je niet meer terug te komen Een pijler van hun geloof bestaat erin dat zij geloven dat de schepping door 7 engelen is vormgegeven. De belangrijkste engel is Tausî Melek, want “deze ging niet voor Adam op de knieeen” en werd daardoor beschermengel van deze Aarde.

   http://de.wikipedia.org/wiki/Melek_Taus

   Het verhaal van die 7 engelen vindt je ook terug in Openbaringen 16. Bijzonder! Met het verhaal van de 7 engel, die redding brengt!

  3. De Yezudi’s in Noord-Irak in de provincie Nineve zijn de Sinjar Mountains ingevlucht, waar ze worden bedreigd door de “duivelse” troepen van ISIS. Een aantal opnames voor de film The Excorcist ( duivels-uitdrijving) zijn overigens daar in Sinjar geschoten.

   Nineve is heel erg bekend geworden vanwege het verhaal in de bijbel over Jonas en de Walvis. De Hebreeuwse betekenis van de naam Jonas is overigens Vredesduif.

   Staan de Sinjars Mountains symbool voor de keuze, waartoe we nu allemaal in deze “Eindtijd” individueel worden gedwongen?

   Vrije Wil, de keuze is aan ons 🙂

  4. Het is wel wrang… het zijn altijd de vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn van deze extreem fanatische Islamisten

   http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3716049/2014/08/09/Honderden-yezidi-vrouwen-gevangen-genomen-door-IS.dhtml

   Volgens dit artikel:

   “Tienduizenden yezidi zijn vorig weekeinde op de vlucht geslagen toen IS de stad Sinjar veroverde. Zij worden door de extremisten als duivelsaanbidders beschouwd en vreesden massaal te worden gedwongen om te bekeren, of te worden vermoord.”

   Bijzonder dat juist in de stad Sinjar ooit filmbeelden zijn opgenomen van de film The Excorcist ( duivels-uitdrijving). Wat voor symbolische betekenis heeft dit?

  5. GUIDO.J, 4,3 dit is absoluut juist, wij weten dit allemaal, en toch komen ze keer op keer weg met dit spel, het is om ziek van te worden, wie O wie gaat dit zwarte gat waar al millioenen mensen in zijn opgeslokt stoppen, denk jij dat hier binnen kort een einde aan komt ?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.