Advertentie

Wat er gebeurt op Antarctica…!!


De Aarde bezien vanuit de ruimte/Zuidpool. Duidelijk is de centrale ligging van dit continent, tussen Australië/Nieuw Zeeland (rechtsonder), Afrika (rechtsboven) en Zuid Amerika (linksboven Duidelijk (kijk naar de grootte ivm Australië ook).

*
*
Wat gebeurt er op Antarctica..?!!

2023 WantToKnow.nl/be

x

Één van de meest mysterieuze continenten, met een ijslaag die het bedekt van zo’n 5 KILOmeter dik. Maar schijn bedriegt ook hier, want dat is niet overal zo. Denk aan de fameuze verklaringen van Admiraal Richard Bird (HIER) die in de jaren 1930-35 diverse Zuidpool-expedities organiseerde en zelf met een vliegtuig op ontdekkingstoch ging. Hij vond -geloof het of niet- een ‘doorgang’ naar een in of ónder het ijs gelegen warmtebron, waar sub-tropische planten en dieren te zien en horen waren. Was de man krankzinnig? Nee natuurlijk niet, want waarom zouden er geen enorme vulkanische heet/warmwaterbronnen kunnen zijn..? En kijk eens hier naar de verklaring die hij gaf tijdens een interview. (helaas alleen in Engels beschikbaar)

Het lijkt voor de hand te liggen, dat wanneer admiraal Byrd tekens van intelligent leven had ontdekt, in de vorm van aliens, hij dit niet verteld had, BOVENOP het verhaal van het tropische deel. Wil je meer lezen/kijken over deze werkelijk magische avonturen van Byrd, klik HIER voor een aantal video’s die je kunt bekijken. Voor een eigentijdse introductie van Antarctica, kijk naar deze video, die duidelijk maakt, dat men niet van pottenkijkers houdt op dit continent.

De heftige verklaringen van Eric Hecker..
Afgelopen week hield dr. Steven Greer een conferentie over UFO’s; de aanleiding was duidelijk. De Amerikaanse regering die plotseling UFO’s wil gaan openbaar maken, ze zelfs een andere naam geeft, omdat de ‘ufo’-typering téveel een containerbegrip zou zijn, vol met beladen welles/nietes-discussies. Op deze persconferentie, kwam ook Eric Hecker aan het woord. Hij doet nogal -zoals je hierboven ziet in de Tweet- stevige beweringen over Antarctica. Veel van de sprekers tijdens deze conferentie, mensen ook van faam en naam, zijn ervan overtuigd, dat we nog steeds niet de hele waarheid te horen krijgen als het gaat om buitenaardse levensvormen.

Onder de sprekers was Eric Hecker, voormalige medewerker op het Amundsen–Scott South Pole Station, een internationaal wetenschappelijk onderzoeksstation. Zijn plaats op de persconferentie gebruikte hji om zijn verhaal nog maar eens onder de aandacht te brengen. Hij begon zijn toespraak tijdens de persconferentie dat hij in 2010 door Raytheon was geselecteerd om een jaar lang als onderaannemer te werken in het Amundsen-Scott South Pole Station, een onderzoekscentrum dat eigendom is van de Amerikaanse National Science Foundation.

Het was tijdens deze periode op de Zuidpool dat Hecker zegt, een aantal geheimen te hebben ontdekt over de apparatuur en machines in de faciliteit. Het is ook informatie waarvan hij aan het begin van de verklaring beweerde, dat deze binnenkort met het Congres zal worden gedeeld omdat het ‘van groot belang’ is.. Volgens Hecker is de technologie op dit station, niet alleen in staat om de vereiste onderzoekstaken uit te voeren, maar ‘nog veel meer’, waarbij het feitelijk neerkomt, dat de ‘wetenschappelijke status’ slechts een dekmantel is voor de essentiële taak.

Hecker beweert dat de machines op de locatie in staat waren om het luchtverkeer van andere planeten te volgen, en dat deze faciliteit gebruikt zou kunnen worden om aardbevingen op te wekken.. Heckers rol beweert, dat hij ‘beter geïnformeerd’ was dan de meeste van (zijn) collega’s/bemanningsleden, omdat hij nieuwsgierig was en daarbij in 2010, volledige toegang had tot de enorme faciliteiten.


Dit is de vertaling van het transcript van deze persverklaring van Eric Hecker:

In 2010 werd ik geselecteerd om een ​​heel jaar naar het Zuidpoolstation op Antarctica te gaan door Raytheon Polar Services als een werknemer van een externe aannemer voor de National Stichting Wetenschap. Ik functioneerde in een dubbele hoedanigheid als een handelaar en een brandweerman. Mijn verantwoordelijkheden vereisten dat ik beter geïnformeerd was dan de meeste van mijn bemanning en boden me volledige toegang tot de faciliteiten. Wat ik van deze unieke ervaring heb geleerd, moet met de hele wereld worden gedeeld.  
De technologie op het Zuidpoolstation kan zeker doen wat haar primaire doel is – en helaas nog veel meer. De IceCube Neutrino Detector wordt gepresenteerd als een ‘passief luisterapparaat’ voor het doel van de wetenschap zoals gepresenteerd, maar ik ga de achtervolging overslaan, mensen. Ik heb documentatie geleverd die bewijst dat 5.160 wat zij ‘DOM’s’ noemen die in het ijs zijn ingebed, daadwerkelijk kunnen uitzenden met elk 2.057 volt.     
Dat geeft een lange lijst met zaken om rekening mee te houden. Het is in feite een veelzijdig platform voor gerichte energiewapens dat ik zal opsommen, snel een paar dingen die het kan doen: Voertuigdetectie (Deze buitenaardse vaartuigen, on-world vaartuigen, van de Aarde of elders in ons zonnenstelsel) stoten ook neutrino’s uit, dus dit maakt het Zuidpoolstation in feite een luchtverkeersleidingsstation voor dit nieuwe niveau van apparatuur waarover niemand spreekt). 
Naast het vermogen om neutrino’s en de exotische voertuigen te detecteren, heb ik documentatie geleverd dat dit ook een systeem is voor de sneller-dan-licht-communicatie. In het verleden heeft Gary McKinnon NASA gehackt, de off-world vloot gevonden, de lijst met kapiteins en het is duidelijk dat als we sneller dan het licht voertuigen door het systeem laten rijden, we sneller dan het licht nodig zullen hebben communicatie. Dit is die faciliteit.
Helaas heb ik ander slecht nieuws. Het seizoen dat ik daar was, in 2010 tot 2011, zijn we overgestapt van constructie naar operaties in onderhoud in zowel het verhoogde station als de detectorarray. Helaas, toen ze het opstartten, hadden we de aardbevingen [1 & 2] in Christchurch, Nieuw-Zeeland. Er waren twee incidentele schoten, waar ze het correct konden richten. Dit is ook een apparaat dat aardbevingen genereert. Dit zijn de oorlogswapens waar we nu mee te maken hebben – en wat Raytheon verbergt.
x
Er is een ELF-systeem op het Zuidpoolstation en toen ik aankwam, kreeg ik te horen dat het uitgeschakeld, ontmanteld en volledig ter ziele was. In mijn werk zal ik je snel vertellen dat ik de circuits moest uitzoeken voor bepaalde andere reparaties en ik ontdekte dat dit systeem in feite volledig geactiveerd is, werkt en wordt gebruikt met de andere systemen voor snode doeleinden, zoals Goed.
Het Atmospheric Research Observatory bevindt zich in wat we de ‘Clean Air Sector’ noemen. Ik was zelf getuige van een zeer krachtige groene laser die vanuit de top van deze faciliteit de kosmos in schoot.
x
Dit is volgens mij een secundaire vorm van langeafstandscommunicatie en/of een verdedigingssysteem. Voor al deze voorzieningen die aanwezig zijn, speelt een machtskwestie. Ik verzeker u, ik wist wat er aan de hand was, ik kende de belastingseisen van de faciliteit en al deze nieuwe items overtreffen de vraag naar de systemen die mij werden gepresenteerd. 
x
Bij het doen van due-diligence en onderzoek, geloof ik dat er een secundaire stroomvoorziening is die ofwel nucleair is, die er was vóór de start van het Antarctisch Verdrag, dat dergelijke dingen verbiedt en/of dat er een soort exotisch stroomvoorzieningssysteem is daar staat dat niet in de bewoordingen van het Verdrag, dus het ontkent de verantwoordelijkheid tegenover de betrokken partijen.

De UFO-conferentie van Dr. Steven Greer.
De redactie van het programma ‘Redacted’ besteedde uitgebreid aandacht aan deze uitingen van o.a Eric Hecker. Kijk hier naar deze uitzending.

 

2 gedachten over “Wat er gebeurt op Antarctica…!!

  1. De vraag die nij mij zo direct opkomt is, wat maakt dit thema ineens zo actueel.
    Ik weet ook dat er allerlij speciale programma’s duiden op ufo’s e.d.
    Maar daarnaast weet ik ook van speciale etherprogramma’s die duiden op hetzefde.
    Niet dat ik in geloof o.i.d. maar toch de aandacht brengen naar zoiets is voor mij verdacht genoeg. Nu geloof ik wel da de zuid-pool iets herbergt wat voor veel mensen de moeite waard is. Vooral ook omdat je er niet mag komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.