Advertentie

Joseph Kony, de ‘beroemde’ misdadiger..


x

Joseph Kony, de ‘beroemde’ misdadiger..

2012 WantToKnow.nl/.be – Guido Jonkers

x

Ongetwijfeld binnenkort om de pols van velen: het KONY 2012 armbandje.

Een misdadiger die bovenaan aan de UN-lijst van oorlogsmisdadigers staat en niet te pakken is. Een leger heeft van… kinderen..! Kinderen die zijn ontvoerd en met geweld worden gedrild en vooral getraumatiseerd, om nóg verder te drillen… Meisjes die massaal worden misbruikt en als slaven behandeld. En deze man, Joseph Kony, is niet te pakken.. Hij reist met zijn leger van zo’n 30.000 mannen/kinderen, door grensgebieden in de Afrikaanse jungle.

Wat is er dus belangrijk? Deze man bekender te maken, zodat hij gezocht MOET gaan worden. Politici die een niet te negeren druk op de schouders gelegd krijgen van de internationale gemeenschap..!!

Joseph Kony en deze actie zijn al dagen trending topic op Twitter: #stopkony. Een documentaire van een activist die de Oegandese rebellenleider in de boeien wil zien, grijpt razendsnel om zich heen. En er is natuurlijk ook kritiek op de werkwijze (zie hieronder).

De half uur durende documentaire van liefdadigheidsorganisatie Invisible Children, die je hieronder ook kunt bekijken, werd in het weekend van 4 Maart online gezet en is inmiddels (9 maart) al ruim 46.000.000 x gezien op YouTube en bijna 15.000.000 x op Vimeo. Mensen sturen de oproep – Kony moet dit jaar gepakt worden, zo luidt die kortweg – massaal door en beroemdheden doen mee. De actiekit die je kunt bestellen om mee te doen met de actie, is inmiddels compleet uitverkocht!

Hoe het begon
De maker van de film en initiator van de actie ‘KONY 2012’, Jason Russell, ontmoette een van de kindsoldaten die was ontsnapt uit het leger van Kony. Hij beloofde hem uiteindelijk er alles aan te doen om Joseph Kony te stoppen. Deze internetcampagne is daar het resultaat van. Jason Russell en zijn team willen Joseph Kony nu dus zó beroemd maken, dat het onvermijdelijk wordt dat hij uiteindelijk gepakt wordt.

Een nobel streven, maar er rijzen ook twijfels nu de woorden van de activisten zo snel een enorm publiek vinden. Nu is het een gewetenloze Afrikaanse oorlogsmisdadiger, maar, vraagt de schrijver van dit stuk zich af, wie is de volgende die binnen een dag het doelwit is van een gigantisch mediaoffensief, opgezet door een kleine organisatie die toevallig weet hoe het internet ingezet moet worden?

Kijk hier zelf deze film (engelstalig (wie weet een Ned. versie?)):x

x

Ondanks dat de voice-over in de film zegt dat de meeste mensen niet weten wie Joseph Kony (wiki) is, verscheen zijn naam al vaker in nieuwsberichten. Kony is een Oegandese rebellenleider die met zijn Lord’s Resistance Army (in het Nederlands: ‘Verzetsleger van de Heer’) duizenden kindsoldaten ronselde, mishandelde, aanzette tot moorden en gebruikte als seksslaven.

Maar er is ook kritiek op de actie.
Zoals de NRC het perfect verwoord:

“Een slechte oplossing voor een ingewikkeld probleem”..

Oprichter van de stichting ‘Invisible Children’ en de actie ‘KONY 2012’, Jason Russell

Website AllAfrica schrijft  dat #stopkony een campagne is die een misdadiger uit het verleden aanpakt. Ja, hij beging wel al deze gruweldaden, maar hij deed dat vooral toen de oorlog tussen 1999 en 2004 op zijn hevigst woedde. En ja, hij wordt vandaag de dag nog steeds gezocht door het Internationale Strafhof in Den Haag (ICC), maar het probleem is niet van 2012 en bovendien zijn soldaten al naar hem op zoek. “Deze campagne is slechts de zoveelste slechte oplossing voor een ingewikkeld probleem.”

En dan de inhoudelijke bezwaren tegen de film, bijvoorbeeld: wat hebben die met veel bombast gebrachte cijfers uit de inleiding voor relevantie? Hoe kunnen we respect opbrengen voor een oproep waarin een vijfjarig blank Amerikaans jongetje meer aan het woord is dan de kindersoldaatjes waar het om draait? En berusten de genoemde feiten wel op de waarheid?

De reactie van de makers liet niet lang op zich wachten, natuurlijk! Invisible Children reageerde afgelopen donderdag 9 maart, op alle kritiek. De organisatie probeert alles te weerleggen, onder meer met een grafiek van de financiën van de organisatie. “We proberen zo volledig, transparant en feitelijk als mogelijk te zijn”, schrijven ze. Volgens hen is de vorm van het mediaoffensief bewust gekozen: want ‘zien is geloven’, en daar handelen ze naar.

“Geloofwaardigheid is onze belangrijkste eigenschap, dus als je kritiek hebt, wees dan zo feitelijk mogelijk. Duik er diep in en dan gaan we het gesprek vanaf daar aan. Als je het ergens niet mee eens bent, geef dan een alternatief – we zullen er absoluut iets mee doen.”

Ons advies: Gebruik dus je eigen onderscheidingsvermogen en handel aldus!

* * *

109 gedachten over “Joseph Kony, de ‘beroemde’ misdadiger..

 1. Zag enkele jaren geleden een interview met Kony. Deze man bespeelt op meesterlijke wijze de Afrikaanse psyche met een soort magisch-realisme van eigen makelij. Met de bijbel in de hand (geleerd bij de Amerikanen) citeert hij teksten die hij van toepassing vindt op zijn ‘missie’. Hij strijdt in de naam van God (waar kennen wij dit van?) en daarom alleen al zijn alle middelen geoorloofd. Nu is Kony niet alleen waar het om het ronselen van kinderen gaat. Het is een Afrikaanse ziekte die tot de meeste milities is doorgedrongen. Het probleem heet dus niet Kony, het probleem heet Afrika. Stel dat Kony gestopt wordt, dan staan er direct een aantal nieuwe Kony’s op om met evenveel ‘succes’ en misschien nog wreder de boel (macht) over te nemen. De aanpak moet dus globaal. Hoe dan? Door in de eerste plaats de enorme corruptie aan te pakken die maakt dat het grootste deel van de bevolking verkommert. Door de slokoppen van westerse Multinationals te verplichten om de meest elementaire regels voor milieu’respect’ na te leven en de bevolking een deel van de reuzenkoek te gunnen.
  Wanneer de leefomstandigheden verbeteren, is er automatisch geen plaats meer voor mannen als Kony, die aanvankelijk ageerde tegen die westerse veelvraten, maar algauw verleid werd door de roes van de macht.

  1. Ja , maar ik verwachtte zwarte naigahs en kreeg een wit vlak , ik zei nog tege me aiguh ; Pool kappuh !

  2. Kony waren toch schokbrekers ?Hele goeie heb ik me laten vertellen , sh* t heb ik me weer wat wijs laten maken zeker.

  3. @ guido
   Nou wil ik geen sijksnor wezen maar in dat verhaaltje bij inspiratie staat de schutter op 70 ft van de zwaardmans, geen 60 meter dus. Maar van mij machii, hij heeft maar ongeveer 0.3 sec om te reageren brrrrr, wel heel snel, immers ( heb even zitten rekenen) het kogeltje gaat met een snelheid van 83.4 meter/sec.en de schutter staat op 24 meter afstand.

  4. Marcel , who gives a flying fuck , its just a plastic bullit , we do it over and over again until it’s a hit .

  5. Strike 3 and out Of 4 missers. Of het moet een vangbal wezen…..

  6. typisch gevalletje van cognitieve dissonantie.. van dah kogutju bedoeltik..

 2. Er worden vele kinderen geofferd op de meest gruwelijke wijze tegenwoordig. Ook in Nigeria, Child witches: http://www.youtube.com/watch?v=zbDu0-K9cPk

  In vele landen gaan ze heel gruwelijk om met kinderen, hopen dat het hier niet nog erger wordt dan het is. Dan doel ik voornamelijk op de seks schandalen elke dag weer, al gebeurd er veel meer dan wij ons voor kunnen stellen. Schandalig, we zijn er nog lang niet, die mooie wereld zonder ellende.

 3. Wás het wel alleen Kony, wás het wel alleen Hitler, wáren alleen zij de ware gedrochten van onze misselijke historie vol waanzin, martelingen, moorden, slavernij, verkrachtingen, plunderingen? Of hebben wij allen, de ene cultuur dan de andere, iets heel misselijks ingebouwd zitten, het kwaad wat door velen (vaak niet gezegd) graag gezien wordt? Kijk naar de Middeleeuwen, iedereen kwam kijken als er weer mensen vernederd werden midden in de stad of het dorp. Gruwelijke spelen als ganzen trekken waren ook leuk:
  http://www.hpdetijd.nl/2011-03-07/carnaval-is-dierenmishandeling
  Onze maatschappij is behoorlijk bedorven en dit komt door onze collectieve historie. Het is bij de beesten af hoe we tekeer gingen, zou het dan nu ineens anders zijn?
  Dan zijn wij nog hoog gecultiveerd, in Afrika ligt dat her en der wat anders. Nee, we zijn nog niet verlost van al het leed helaas. Er zijn vele goede dingen gaande maar het is ook goed dat alles goed bekeken wordt. Goede doelen bv. Ach, we kunnen aan de ene kant blijven zeiken over alle ellende en aan de andere kant de mooie ontwikkelingen zien. Het is en blijft een weegschaal, het kan altijd nog beide kanten op. Ligt volkomen aan onszelf.

 4. Dat er zoveel haat zijn uitweg kan vinden via de mens zegt iets over ons ondergedompeld zijn in mysterieuze krachten. Het kan niet anders er is een verborgen dekmantel aan het werk.

 5. Clif High: “We did not know that KONY 2012, per se, was coming, we knew the language that would be fulfilled when the ??? whatever arrived.
  It’s here.
  It is my thinking now, that sometime late this afternoon pacific coast north america time zone, the KONY 2012 movie will have been watched by that final human that will be required and the whole context of the planet will begin changing as the shift into release language dominates from this point forward. It will happen before your eyes, and though many will be too blind to see it for months, it will already be engaging some of us by this evening.
  This combinoric effect is what occurs when enough humans put enough intent into the same context…it changes that context. In this case, the context is the common consensus reality in which the entrenched elite rule with their psycopathic minions.
  They have lost as of later today (March 9th, 2012), merely a matter of that last human having that experience, then the rush begins as more of us pile onto the idea and suddenly reality is changed. In computer marketing speak it is ‘crossing the chasm’, and it leads to ‘general adoptance’…follow the history of cell phones as a technology and you will understand the speed and forces involved.
  All it takes to change reality is the intent that it shall be changed.
  To my way of thinking, over 56 million people (and growing) are now so intent.
  It will grow.
  It is going to alter reality under the feet of the established consensus reality.
  Finally. ”

  http://www.halfpasthuman.com/conceptual%20context%20threshold.html

 6. Het zal wel aan mij liggen maar ik kreeg er een raar gevoel bij dat dit bericht in 1 dag alle! media domineerde en dan zo’n beetje wereldwijd. Voor mijn gevoel klopt er iets niet. Tegelijk met die hele tamtam voor warchild.

  1. @ Imke
   Je bent niet de enige , bij mij gingen ook alle alarmbellen rinkelen .

  2. Mogelijk was het de bedoeling om wereldwijd een draagvlak te creëren om binnen te vallen
   vanwege de olie die er in de grond zit daar. Maar… is nu de wereld aan het wakker worden
   en wil niemand meer een inval en snapt iedereen dat de geldstroom naar de guerrilla moet
   worden stopgezet om de verschrikkingen te stoppen. En dat een inval alleen maar leidt
   naar nog meer ellende. Ik werd erg blij van de boodschap van Clif High: deze week worden
   meer dan 56 miljoen wakker…tringgggggggg wellicht hoorde je deze blije alarmbel ;-)))

  3. had ik ook Imke, bovendien is het gebruikte logo een klassiek omgekeerd weer rechtopgezet “vredes” satanskruis met gebroken takken naar beneden, inside job deze “hulp” organisatie, noeroeboeroe stromannetjes concept……. en er zijn nog wel meer details die mij opvielen… Het zal wel niet bij de bezetting van Syria blijven, de VN heeft samen met “filantroop” Bill Gates lange injectie armen… klassieke religie sekte organisatie, de blauwdruk handboeken liggen bij de IHS Paus, de mensen gaan daar voor, hard voorgebakken teksten naschreeuwen in een groeppie, lazer toch op met die armbandjes. En breed uit gesmeerd op de wie is de Mol Teevee Yesterday.

  4. 8 is My Lucky Number

   Bull’s Eye Coz, wow

   allemachtig wat een machtig mooi meissie, voor de helft is mijn blauwdruk nog aanwezig bij Haar uit die regio een slordige 2000 jaar terug, er is toen hoogst waarschijnlijk iets gewelddadigs gebeurd en ik heb haar nooit meer los kunnen laten,

   sindsdien dusz geen echte Vriendin meer kunnen toestaan in mijn kern… en Nu weer, Zij is van de Andere Stam, Zij is Echt en “Wij” zijn de werkelijke Oplichters, ik ga naar Haar toe, NU, zo voelt dat bij mij, en dan gecombineerd met de martelpijn van Moeten toekijken van die Beesten van mijn stam hoe ze haar centimeter voor centimeter gesloopt hebben, zonder verdoving natuurlijk, en dan te bedenken dat Mijn Stam Nu weer M*rtel Kastelen Vol met Hollywood camera’s heeft met dit soort Vrouwen, om ze te slopen voor het publieke oog als amusement, dat is wat ik in mij Meedraag,

   ik vraag voor deze ene keer Toestemming om een hint te mogen geven hoe deze deels Ondergrondse Productie Maatschappij zich noemt, waar het internet mee afgeladen vol staat, ze hebben een rode K met een draken Staart ‘ink’ logo.. Basterds, degenerated monsters, they still torture me LIFE after Life after Life, and you know what 98% of the mundane people (Women and little men puppets are dumb enough to laugh about it and therefore Create the opportunity for these Basterds to get away with it, or even play their game and think it is COOL to t*rt*re your own n*p*les with steel or Lessabon to get along with your Blo*dy Peer Group, be it in a N*w Order style or under the umbrella of another sectarian organisation with Beautiful People…

   Zo dat moest er even uit, soms lijk ik bijna een Native English Man, Hey Cozz bedankt voor de prima spijker op z’n kop voor vandaag, dat geeft mij de mogelijkheid om mijn True Colors deep deep deep Inside even te kunnen ventileren voor al die gemakzuchtige Nitwits out there (op een aantal zeer sterke uitzonderingen na , ik noem geen namen), neeh ik ben niet zo sterk, dat is het probleem bij mij… dusz die beestachtig sterke Vrauw out there die can endure mijn mental pain is altijd WELKOM, what I can give in Return, I know for myself..

   Dawn wat loop je nou te zwalken op Argus, zet eens wat vraagtekens bij je dogmatische Peer Group Dawn, hoe lang is het geleden dat je je afhankelijk hebt gemaakt van Hun Bull peop Consensus? Anderhalf jaar geleden? Sinds die boze droom toen die enge Zeta mannetjes uit de ruimte jou s’nachts kwamen opzoeken, Fear Ruleszzzz Dawnie, Kom terug en Arend kan prima sturen zonder jouw invloed, Arend is 1 of a Kind, met of zonder jouw donaties.. (donor Donar Blood, in jouw eigen sekte woorden Dawn)

   Marilyn Manson – The Beautiful People
   http://www.youtube.com/watch?v=Ypkv0HeUvTc

  5. Dank Cozmic, die mensen zullen zich nooit laten overlopen zoals ze in het westen wel denken. Gaat niet gebeuren, net als Afghanistan en Irak. Toch is volgens mij het idee om Israël uit te breiden tot over het hele midden-oosten.

   Zeker een mooie vrouw, met zulke lippen en ogen is het nog aantrekkelijker om naar haar verhaal te luisteren (kijken). Tis op haar lijf geschreven, al zien we daar dan weer minder van. Allemaal uiterlijke schijn, als ze van binnen maar prachtig zijn.

  6. Martijn , ze kreeg zelfs Alex Jones stil :)(zoek maar op) . En ja , gelijk zoals bij dat linkje van Matrixview hier onder , ondermijnen dusdanige eerlijk overkomende ‘gewone’ burgers gelukkig de propaganda machine . The times , they are changing 😉

  7. Quote debunkingisrael 2 days ago :

   ” I am a Syrian Girl also and I can tell you the biggest problem in the Middle East hands down is Israel and this nonsense of Jews. Jew is a religious term and sure the homeland of Judaism is Israel but not the Hebrews who come from Babylon and now are spread throughout the Middle East as Muslims, Christians and Jews.

   This religious Jew drivel is a lie, even Islam is from the Jews, I have since Apostate from Sunni Islam and am more an Agnostic Arab Sabian, the original religion of Makkah. ”

   Quote wacher8 2 days ago:

   ” I will guard Syrian Cindy with an AK-47 myself. Just let me know and I’m on my way.
   Angel upon Earth. ”

   Quote MrAnomilus 2 days ago:

   ” Beautiful and smart, what’s not to like, or love?
   Most American women can’t even compare.
   I applaud her for speaking out, and speaking the truth. ”

   Lex uit Tex in gesprek met Syrian Cindy, het is een uiterst laffe op afstand bestuurde ‘proxy’ Oorlog ;

   Syrian Girl Exposes Al CIA da 1/2
   http://www.youtube.com/watch?v=xjrAgM9ZbbE

   Syrian Girl Exposes Al CIA da 2/2
   http://www.youtube.com/watch?v=Pmf7QrhUmkA

  8. Ah , je hebt ‘em gefunden . Is’nt she great ? A spokeswoman for a spirit that cant be broken .

  9. Leuk, ben nog aan het luisteren tussentijds; vorig jaar dacht ik al dat Al Jazeera zo was als gezegd hier. Ik vertrouwde die lente van vorig jaar niet. Dit jaar zit ik wel te wachten op de natuurlijke lente maar die andere, die vertrouw ik voor geen meter.

  10. Gefunden… ;

   Jah Ze isz er nog Cozz, Ze heeft alles overleefd, kennelijk, als ik dat nou tot in mijn diepste kern laat inzinken, dat besef, dat scheelt honderd duizend kilogram mashed potatoes in mijn hoofd en Aardappelen op mijn beschouwer Schouders en opstijgende branden diep onder in mijn solar plexus..

   Gefunden von Johann Wolfang von Goethe
   http://www.youtube.com/watch?v=pdBH7z2AKFw

   Quote:

   ” Ich ging im Walde
   So für mich hin,
   Und nichts zu suchen,
   Das war mein Sinn.
   Im Schatten sah ich
   Ein Blümchen stehn,
   Wie Sterne leuchtend,
   Wie Äuglein schön.

   Ich wollt es brechen,
   Da sagt es fein:
   Soll ich zum Welken
   Gebrochen sein?

   Ich grub’s mit allen
   Den Würzlein aus.
   Zum Garten trug ich’s
   Am hübschen Haus.

   Und pflanzt es wieder
   Am stillen Ort;
   Nun zweigt es immer
   Und blüht so fort. ”

   Hey Okay Martijn, net een stukkie playstation achtig Leeuwen Duits geluisterd, werd ik helemaal gek van, zo moeilijk, ben niet zo’n spelletjes beest.. Goethe vind ik veel makkelijker om te begrijpen, geen wonder dat ik op school weinig van Duits begreep, hadden ze zeker playstation Duits in de schoolboeken opgenomen, snap ik niet..

   RanKuns Games – Der König der Löwen
   http://www.youtube.com/watch?v=IT1POkqvhTY

  11. Gelukkig maakt bijna iedereen zich in het westen zich meer druk over economie dan over dit soort dingen. De economie raakt ons direct, dit slechts indirect. Ook handig bedacht he, zo’n crisis tegelijk. Oorlog is ook heel goed voor economie.

  12. Ik weet niet hoe jullie dit ervaren , maar de laatste tijd kom ik steeds meer tot mezelf en zie ik dat de matrix groter is dan je eigenlijk kan beseffen . De kennis die ik als klein kind had en er uit geramd werd als zijnde fantasie en onzin verliest zijn eelt . Ik heb er geen angst bij , ik laat het zijn en observeer , uit het hoofd en naar het hart . Waar ik vroeger idealistisch was ,kan me nu niet meer interesseren , laat de boel maar in elkaar storten , wat echt is blijft wel overeind . I’m stepping out !!

  13. Je bedoeld Pixels Martijn, don’t harm teh real one…

   http://www.youtube.com/watch?v=0Pp9oQzZIo8

   Analoog weg kruipen in een ander pixel outlet en de namaak wereld ff laten weten dat je daar je Digitale AVATAR EGO kan presenteren, ach soms wil je nog wel eens even het echte leven ontvluchten voor een andere werkelijkheid…

  14. Stepping out: http://www.youtube.com/watch?v=dOWVg0AoHWE Dat was een goede 3 mans band.
   I love it, the Cream.

   Niet alles zal in elkaar storten. Alleen dat wat we eigenlijk toch niet echt nodig hadden. Meer, meer. Waarom? Dat is toch de vraag op een gegeven moment. Sommigen moeten eerst hun gewenste doelen bereiken om tevreden te zijn. Dan moeten ze dus of hun doelen halen of tegen een muur aanlopen die hun laat zien dat ze het nooit gaan maken. Laten wij die muur dan maar zijn. Daar is die Chinese muur nog niets bij. Nog even en er is genoeg weerstand. You can fool the people sometimes but you can’t fool all the people all the time.

   Bob Marley get up stand up: http://www.youtube.com/watch?v=JLYOOezs3DA

  15. @Paul, ooit wel gespeeld. Gevaar is alleen voor mij dat ik er veel en veel te veel tijd in ga steken als ik het leuk vindt. Beetje als WTK zeg maar, haha.

  16. De grote van de matrix creeer je namelijk zelf, alles waar je angst voor hebt is inside the matrix, alles wat je durft ligt er buiten. De matrix is niets meer dan het systeem waar iedereen gehoorzaamd en binnen functioneert met oog kleppen op, vol getwijfel aan je eigen kunnen.. Soms wil je iets bereiken en of iets kunnen wat niet binnen je handbereik ligt, je kan er volledig voor gaan maar je kunt er ook gevangen in raken. (take the red or blue pill)

   Sta je er buiten dan kan het je idd geen ruk meer schelen wat anderen van je vinden, want in principe deed je het altijd al verkeerd en dat liet je over jezelf regeren dat het zo was en moest en niet anders kon.

   Loslaten los maken, geen deel genoot meer zijn van het grotere geheel is jezelf ontstijgen aan de matrix, laat ze allemaal maar lullen, ga je eigen weg, wees wie je bent en ken je eigen blauwdruk, niet al die opgelegde shit!

   Zo denk ik er over…

  17. @Paul, toch is er ook een matrix buiten onszelf. Regels die er zijn. Ik wil graag hard rijden maar mag niet. Doe het toch, kostte me honderden euro’s. Kan niet, toch beetje aanpassen dus. Zo zijn er tal van matrixregeltjes die steeds meer ‘onszelf’ raken. Waar ‘we’ niet altijd blij mee zijn. Merendeel stemde tegen één Europa, toch wordt het ons de strot doorgeduwd. Dat is niet democratisch. Zo kom je dus weer in die ‘wereld’ omdat die wereld je het her en der nogal lastig maakt. Das de matrix die het leven tegenhoudt, de natuur her en der omwille van hun wil. Deze matrix zou niet moeten verdwijnen maar wel intelligent opnieuw moeten worden opgebouwd om al het leven op deze mooie planeet weer te laten schijnen, zoals het zou moeten zijn. Het kan veel mooier deze tijdelijke droom die leven genoemd wordt. Daar zijn wij dan weer voor. Wij is iedereen, diep in z’n hart op zijn minste.

  18. Er zijn inderdaad regels Martijn, die zijn gemaakt om ze te kennen, gemaakt zijn om te weten wat de grenzen zijn, te weten wat er kan gebeuren als je ze over treedt en te weten wat de gevolgen zijn als je je daar niet aan houdt. Soms moet je wel eens gedwongen over die regels heen kunnen stappen en als je dat durft dat is er een mogelijkheid dat je alle geluk van de wereld had, maar de andere keer kan je ook alle pech van de wereld hebben. Wie durft zal iets ondervinden en ervaren, we kleven dan gelijk ook een etiket aan dat soort figuren om ze idioten te noemen want we willen binnen de Matrix blijven om niet mee te doen aan hun idioterie (jackass achtige joeptjoep filmpjes). Durf je voorbij je eigen grenzen te komen of niet?! of roep je maar wat en blijf je steken in de matrix.

   http://www.youtube.com/watch?v=ciIjdvNo65s

  19. Alles omvattende film (volgens mij) bijna alles is te herleiden tot de inhoud van deze film . Voor hen die toch niet gaan kijken”de matrix hebben wijzelf ontworpen en gebouwd”. Voor mensen met een beetje zitvlees :
   http://www.youtube.com/watch?v=14Bn3uYqaXA&feature=related
   Voor de beelden hoef je het niet te doen maar de info is helder en geeft een verstrekkend inzicht in de aard van de veranderingen die we zien gebeuren.

  20. Ik zoek en zocht vaak de randjes op en ja, eroverheen gaan gaat ook wel eens mis. Er is ook een mogelijkheid om gewoon te doen wat je wil. Tis alleen wel verstandig om ook je omgeving te aanschouwen en dan in te zien wat de mogelijkheden zijn zonder te veel trammelant. Met het grootste gros van de mensheid moeten we nog heel veel geduld hebben. Veel te veel gekken in de wereld. Nu valt het nog niet eens zo op maar in anarchie dan kun je wat verwachten hoor, van je medemens. Nu is het alleen dat sommigen overal mee weg kunnen komen, zij kennen de mazen van de wet. De wet, de matrix. De rest zit in 3d, gaat mee met de stroom der gedachten, een paar springen daar bovenuit maar hebben te weinig te zeggen in de wereld. Ook te weinig know how. Al wordt de laatste groep significant groter en groter en komen ze achter steeds meer zaken die niet kloppen.

  21. @Marcel, een uitspraak die ook Bush en consorten graag gebruiken denk ik. Echt een illuminati uitspraak. Who’s wise?

  22. @ martijn
   Regels maak je zelf. Laten we daar beginnen. Dan word het al een stuk simpeler,als je regels zelf maakt zonder inzicht wordt het een zooitje. Dus eerst moet je weten waar je regels voor nodig hebt. Dan moet je beide kanten van het spectrum in jezelf herkennen het licht en het duister.Ken je het duister en geef je het een plek, hoeft het zich niet meer in de publieke ruimte te manifesteren ,zoals het nu doet. Al de uitwassen waar wij tegen schoppen , zijn een manifestatie van niet erkende eigenschappen van de mensen als persoon en als mensheid. Zodra de eigenschappen zijn herkent in jezelf hoeven ze zich niet meer te manifesteren ze zijn immers al een manifest. Mede dat gegeven ligt aan de basis van veel rituelen , die tot doel hebben een plek te bieden aan alle aspekten van zelf, zodat ze niet in de openbare ruimte hoeven te worden gemanifesteerd .
   Of dacht je dat het toeval was dat een bepaalde groep de macht heeft overgenomen? Die zin is namelijk al fout vanwege dat hij de oorzaak buiten onszelf legt. De hele wereld zo hij nu is is door ons gemaakt tot wat ie nu is . Hoe eerder wij dat erkennen ,hoe eerder wij de wereld kunnen herscheppen tot een plaats waar we ons veilig kunnen voelen en kunnen groeien. Immers groei is alleen mogelijk in een veilige omgeving,Als je je moet verdedigen heb je geen energie voor groei of wordt je iemands voedsel.
   Allemaal volgens mij hoor , en dus geen waarheid pur sang.

  23. Klein vervolgje nog
   Als je dan door hebt dat de financiele wereld , de defensieve wereld , de farmaceutische wereld, en ga maar verder , onderdeel zijn van de door ons geschapen wereld,zie je ook dat je je alleen te houden hebt aan de universele wetten. Die heb je en die kunnen ze jou nooit afnemen .de rest is manmade en dus rest de vraag: wil je je er aan conformeren ja dan wel nee?
   Om even on topic te komen . Zo is deze meneer kony een gevolg van het menselijk kiezen, om niet de verantwoordelijkheid voor ons eigen leven op te eisen ,maar weg te geven. Die schreeuw om overheersing( die wij collectief slaken) wordt verhoort door dit soort lieden. Die zijn er als de kippen bij om dat gat te vullen, en natuurlijk heeft dat zijn prijs.
   Laten we vooral niet vergeten dat wij de mensheid zijn. Alles wat je een ander aandoet doe je aan jezelf en de hele mensheid aan. Zei ik laatst ook tegen monika “je moet niet denken dat als je tegen iemand schopt dat het jezelf niet zeer doet”.Immers Je ergert je het meest aan dingen in mensen die je vanuit jezelf herkent maar eigenlijk liever niet wilt erkennen dat het ook in jou zit. Kan je het lekker bij de ander leggen , is het niet jouw schuld ( en dan spreek ik zeker ook voor mezelf, Want eigenlijk kan je in de voorgaande zin voor elke “jou”mij zetten).
   Dus zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor deze uitwassen( shit ik dus ook) en ligt onze enige redding in het herkennen van onze positie en de wens manifest maken om de keuzen te veranderen die we maken als mensheid. Het is of dat ( en ik geloof dat dat gaat gebeuren , reeds bezig is) of uitsterven.

  24. @Marcel, het was vroeger wat moeilijker om jezelf vrijelijk te uiten dan nu. Vraag maar aan Jezus of al die heksen uit de middeleeuwen. Zelfs heren als Mozart werden eerst voor gek verklaard (net als vele beroemde kunstenaars) omdat ie niet componeerde in de oude traditie. Tot één of andere koning of zo hem geweldig vond. Zo is het nu nog steeds. Vinden rijke mensen jou geweldig, dan kunnen ze je wereldberoemd maken, tot er een fout verhaaltje valt en je de put in flikkert. Kun je die rijken niet paaien, ben je niet van belang, dan val je bij het gros die gehoorzamen moet. Valt hier nog enigszins mee gelukkig. Hier kunnen we vrij zijn (als je je een beetje gedraagd) maar elders ben je echt het bokkie hoor. Deze spelregels gelden gelukkig alleen in 3d dus als 3d niet belangrijk meer is, dan is het natuurlijk een ander verhaal. Ik heb alleen nog wat mensen en een dochter die hier toch nog willen verblijven dus zal ik ze tot steun zijn. Zou toch lachen zijn heren van 5d, dat we het nog gaan zien gebeuren dat de hele wereld op z’n kop komt te staan, misschien letterlijk en zeker natuurlijk? Let’s go riding on the storm:
   http://www.youtube.com/watch?v=i_eQGsbHhDo
   This is the end, my only friend, the end: http://www.youtube.com/watch?v=ZDN9y2vTdUs
   Ik zei 12 jaar geleden altijd al tegen m’n moeder als er weer wat was: het zijn de eindtijden moeders, het zijn de eindtijden…

  25. @ martijn
   Het is een prachtige tijd ,ik was 3 en een half en stond in de tuin en voelde, ik leef weer…. feest!!!!Ik geniet me te pletter ,ook al ben ik niet een van die “begenadigten”, Ik leef weer , in deze tijd!!! We are the chosen ones, en dat legt wel wat verwachtingen in de schaal haha. Maar we hebben al de shifft gemaakt we moeten het nu enkel nog leren zien.

  26. @ martijn
   Over regels nog dit , ook ik ben er vaak (relatief) overheen gegaan , en ook daar voor gepakt. Dan krijg je een straf opgelegd , die niet in verhouding staat tot de les die je al geleerd had. Als je over je eigen regels heen gaat doet dat namelijk het meeste pijn. De rest is enkel keuze.

  27. @Marcel, wij verantwoordelijk? Ja, voor onze eigen daden. Misschien een beetje energetisch gepruts, misschien zelfs zwarte of grijze magie. Dat maakt nog niet zo’n shit in de wereld hoor. Wij zijn niet verantwoordelijk. Dat wou de kerk ons ook doen geloven. Gij zijt allen zondaars. Ja, tis mooi met jullie hoor. Nee, een kind wordt geboren als natuurlijk in een wereld die zo zou moeten zijn. Alles mag aanwezig zijn, zelfs wet van de sterkste (zo is de natuur nou eenmaal, zijn/haar spel). Het is list en bedrog wat erbij gekomen is, dat is het kwaad wat vaak als addergebroed genoemd wordt (reptilians). Het is een misselijkmakend extra chakra wat niet geopend had moeten worden. Een chakra wat geen kind van nature heeft. Het is giftig, gemeen, achterbaks, beestelijk, tot alle kwaad in staat. Puur uit individuele kick. Beetje overgoten met trauma’s uit de geschiedenis.

   Het gif wordt dan doorzien maar door cultuur en traditie ondergedompeld, zo is de schaduwzijde van onze maatschappij ontstaan die reeds zeer aanlokkelijk zijt gebleken.

  28. Ik zei het nog gisteren tegen je Marcel, ik leef tussen de regels door, ik ben de spatie, alle ruimte om elk stukje tekst heen, daar zijn geen regels voor alleen kanttekeningen. Kop/staart of zij wit, het is de leegte die je zelf mag invullen op iedere bladzijde weer. Het boek simpliceert een matrix gedachte van vele bladzijdes, maar kan ook een tekenboek zijn vol met lege bladzijdes in elke kleur. De matrix kleur je zelf in naar de opvoeding die je ooit eghad hebt, het strakke keurslijf waar je binnen de etiquette regels je moest ophouden illustreert wat je tot nu toe geworden bent. Elk levens facet is niets meer dan een hoofdstuk, een onderdeel van hoeveel je verwerken kan waar in je hele leventje geillustreerd bent, alleen de kaft vertelt hoe stug je kan zijn door het hele leven heen. De rest van de delen die nog op de plank staan is het rest van het verhaal uitgesmeerd over meerdere personen en situaties en of levens. Heb je alles uit dan zal alles tot stof weder keren op een stoffige plank om daarna nooit meer naar om te hoeven kijken met enkel een blik in het weten dat je het allemaal ooit hebt mogen doorworstelen. Wil je dan toch terug in de matrix, dan is het aan U allen om opnieuw door de reeks heen op de plank door te worstelen als fanatic 1ste klas Matrix.

  29. @Paul, het is voor mij net een computerspel. Ik wil het gewoon uitspelen, keer op keer weer. Het spel wordt steeds mooier, meer graphics, meer mogelijkheden. Niet zo strak meer als 500 jaar geleden. Elke keer weer een heerlijke upgrade, meer actie, meer verschillende mogelijkheden. Meer idiote scenes. Vet cool hoor, dit spel. Wees de beste speler die je kan zijn. Voor je het weet ben je anders Game Over.

  30. Het is maar een spelletje. Doe wat je wilt zou Crowley zeggen. Ieder zijn level en cool als je met anderen mee kan praten. Sommigen kunnen alleen op hun level praten, tis leuker als je op alle levels mee kan praten, al is dat wel een hele grote uitdaging. Toch leuk? Je krachten meten?

  31. Ik heb niets met Crowley overigens, was alleen dat die uitspraak even zo viel.

  32. Uiteindelijk was het toch om te genieten ?
   En martijn je klampt je een beetje vast aan goed slecht denken , dat is hetzelfde in a way. Het is niet onze schuld, het is ons opgebouwd karma. En we hebben een dikke steek laten vallen, en daarop springen gelijk van die baasjes in het spel en zullen het wel even voor ons regelen . Terwijl als wij het zelf regelden daar geen ruimte voor hen zat, snap je de nuance? En dan daarbij allemaal volgrens mij ( anders wordt guido weer boos , want jij wist dat wel)

  33. Dat is nu de Matrix die keer op keer het Game over gilt, een beetje die-hard gamer zal maar al te graag wel eens een vette Trainer willen hebben dan je voluit met alle high end kracht al aan het begin je ungelimiteerd met alle wapens, bullets, uitrusting, shields, geld, levens de boel kan bekijken zoals je het zelf zou willen.
   Elke computerspel heeft een systeem wat aan jou is om te ontdekken en waar je per level je zelf sterker en taktischer maakt dan de aller eerste keer dat je het begon te spelen. Door ervaring leer je en je vermogen verschaft handigheid en versnelling op ander spelers die het zelfde spel proberen te spelen. Mocht je dan van alles en iedereen winnen dan ben je toch werkelijk een Meester in alle kracht om je los te maken van het spel element systeem ’teh matrix’…

  34. @ paul&co
   Kweetnie…. was competitie niet inherent aan dualiteit , en gerelateerd aan ego? just a tool for 3D?

  35. Waarom dan een eenduidig antwoord, tis net of je monopoly in je eentje wilt spelen…

   Zeker als je het niet weet…

  36. Deze wedstrijd gaan we hoe dan ook winnen. Wie we is zullen we zien maar ik hoop dat zoveel mogelijk spelers mee mogen naar de volgende ronde. Ach, bullshit, we doen ons ding, iedereen, waar dat toe lijd of leid gaan we wel zien. Tis maar een spelletje uiteindelijk. Game over voorlopig voor iedereen in deze 3d game/movie set. De regisseur al eens gesproken? Die zegt dat het goed komt maar dat zegt die andere ook van illuminati walt disney. It’s a good time after all…

  37. Winnen is altijd een streven, altijd leuk. Je doet mee aan dat spel waar je aan mee wilt doen, anders hoef je niet te winnen. Als je wilt winnen om een beloning, dan is het wel mis, dan ben je ook zo goed niet. Als je wilt winnen omdat je gewoon wilt winnen, what’s the problem? Niemand is gelijk en daarom zijn krachtmetingen zo leuk, dan weet je waar je staat. Je kan wel denken dat je goed kan zingen maar als jij de enige bent die dat denkt, dan wordt het toch echt helemaal niets. Ga je vanzelf een andere hobby zoeken.

  38. @ martijn
   mijn vader was geabboneerd op readers digest daar las ik een artikel over een vrouw in engeland die viool speelde . En niet goed …..nee …. vreselijk ,dat vond ieder die het hoorde ,maar ze ging er mee door omdat het haar zo’n plezier deed. Vond ik reden genoeg!

  39. Das goed Marcel. Ik kan ook niet zingen, daarom doe ik het onder de douche, soms om iemand te pesten snap je. Dat moet je een ander niet aandoen, speel dan voor jezelf in een geluidsdichte ruimte mijn part. Ik heb altijd als motto, alles mag, tot je een ander ermee tot last bent. Met een flinke discussie kun je misschien wat verder komen maar dan zijn de grenzen ook bereikt.

  40. Paulus , kan jij dat linkje van dat Spaanse dorpje nog een keertjuh geefuh ? Bvd

  41. @ martijn
   Sorry ik was niet duidelijk denk ik.
   Het ging mij om het non competatieve aspekt van het geheel. Jij laat mee een andere kant ervan zien , niet bij stil gestaan nog.

  42. @Marcel, bij mij komt dat ook een beetje uit dat gedoe waar die vrouwen hier dan naar kijken. Voice of kids bv. Elk jaar weer zoveel uitzendingen, Hollands got talent e.d. Die mensen denken allemaal popster te worden. Zelfs als ze winnen zijn ze nog niks in showbusiness, sneue wereld, net als de modewereld. Wint zo’n kind of vrouw of weet ik wat een wedstrijd, zijn ze gewoon nog te dik voor het echte werk. Tis nooit goed genoeg. Tuurlijk, daarom, niet te hoog willen grijpen, dan kun je gewoon lekker jezelf zijn. Wat vandaag niet is kan morgen gebeuren. Al zal ik nooit op mijn zangtalent iets kunnen bereiken, haha!

 7. Wat fijn alle kritiek. Door het zichtbaar maken van de handelswijze van 1 wapenhandelaar/legerleider Dhr Kony, wordt inzichtelijk gemaakt hoe regeringen en VN werken? En dit was het doel van Jason Russel. Hoe kan je een oorlogsorgaan zichtbaar maken zonder dat je gezien wordt als terrorist. Iets wat bij Wikileaks fout ging.Hoe meer discussie, hoe meer iedereen snapt wat er gaande is. Hoe veiliger het word voor onze kinderen.

 8. Hoi Guido,
  ik heb bovenstaande verhaal gelezen. Maar begreep hem niet helemaal. Is die nou the Good, the Bad or the Ugly? Ik heb het gevoel als ik het verhaal niet had gelezen, ik net veel/weinig over hem wist. Dus ik weet eigenlijk nog niets. Het is als een sprookje. We weten dat psychopaten bestaan. We mogen nooit de de koe bij de hoorns pakken. Maar alleen als ‘fictie’ in een sprookje vertellen. Maar met het Droste verpleegster effect. Na zoveel mond op mond reclame ontgaat je de essentie van het verhaal.
  Maar de matrix zegt:
  Wanted dead or alive. We give you a big reward. Which bountyhunter like to take him by the balls. Make my day and he takes outs his magnum and …..
  And he shoots his bullets around. When the smell of blood and gunpowder disappeared. It was like nothing has happened. The world turns on. Only Hollywood makes this real.

  1. Over psychopaten gesproken.
   Een hele ‘beroemde’ voor mij burchte is Machiavelli.
   U weet wel van ‘verdeel en heers’ en ‘het doel heiligt de middelen’.

   En in de context te blijven ‘regels normen en waarden maak je altijd voor anderen’. Dus nooit voor jezelf. Martijn een ‘beetje’ ambtenaar belt cjib en zijn overtreding wordt verscheurd u als burger (persoon) moet gewoon ervoor bloeden. Noemen ze dat niet in volksmond ‘klasssenjustitie’.
   Misschien te idealistisch maar als iedereen haar/zijn intentie goed is zal die voor het goede kiezen . En als die daarvoor kiest zijn regels, wetten volgens mij niet meer nodig.

  2. De wereld zit vol vriendjespolitiek. Ook vol andere zaken maar als ik alle bewoordingen erbij moet halen dan gaat het te ver hier. Volgens mij is het zo dat die Kony allang weg had moeten zijn van het strijdtoneel, deze man is al zo lang bekend.
   Waarom nu ineens die aandacht? Alles wat daar gebeurt, gebeurt alleen omdat ze belangen hebben, waarom anders pas nu? Mindf*ckin’ games die ze al duizenden jaren spelen en wij maar achter de bal aanrennen die ze voor ons hebben gemaakt.

  3. Weetje Lezer, jij hebt het bovenstaande verhaal gelezen, maar ik schreef het.. Ik begrijp er nog geen moer van. De essentie is bij je partner, familie, beste vrienden al moeilijk in te schatten, laat staan van een verhaal als dit. Tijd, aantal, feiten enz. Allemaal zaken waar ik niet bij kan, en daarom dus ‘feitelijk’ niet kan oordelen.. Het verhaal staat er, voila. Let it be en doe er je eigen ‘ding’ mee…! Niet om me ervan af te maken, maar zo zit het met dingen-op-afstand..

 9. Mensen,
  wij blijven allemaal mensen goed of slecht of zowel goed en slecht. Niet boos worden. Alleen Liefde, Vrede en Vreugde helpt. Wij kinderen van de nieuwe generatie weten alles al. Wij hebben dat ‘hoge’ bewustzijnsniveau, wij hebben vele talenten, wat een potentieel, ongekend. Koester ons, behandel ons met veel liefde en wij geven u die mooie wereld. Wij laten u zien dat die ‘opgelegde’ maatschappij gewoonweg niet meer functioneert. Wees niet boos op ons dat wij uw normen en waarden met voeten betreden. Want wij maken uw toekomst.
  Wij kinderen van de gevestigde orde behoren onze machthebbers te bedanken voor onze bewustzijnsgroei. Zelfs ik mag niet oordelen wat goed of slecht is. Afscheid nemen is moeilijk, doet pijn, geef verdriet, geeft een schok, voelt als sterven, hoort bij het leven. Maar afscheid doet mij ook beseffen dat er nieuwe kansen liggen die ik aan moet grijpen om verder te gaan. Want eens zullen we elkaar nodig hebben, ‘onwetenden, gekken en dwazen’ zij allen bepalen mijn weg, de weg die ik volg. Als wij de macht en hebzucht achter ons laten dan is er een mooie wereld voor ons allemaal. Laat het gebeuren niet gisteren, niet morgen maar VANDAAG.

  1. Lezer, wat prachtig.

   Je hebt zo te lezen een Bronkracht zelfbeleving.
   Welcome to the club.

   Een wezenlijke keuze maken voor nieuw samen leven, is dan ook echt nieuw samen leven.
   Het rouwen over de verbindingen met het oude voorbij…
   maar hoe eenvoudig laat iedereen zich weer terug kanaliseren…..

   Jij blijft staan? Jij gaat door? Jij blijft in het nieuwe?
   Dat is ronduit prachtig.
   Welcome to the club.

   Je lijkt te vragen ‘ouderen, laat onze gang nou gewoon gaan, dan bouwen we iets nieuws’.
   Misschien als gevolg doordat je geen ervaring hebt met mensen die ouder zijn dan jij, die wezenlijk gaan?

   Ik geef je hierbij een linkje, naar woorden die nieuwe omgevingen bekrachtigen: http://www.astridvantriet.nl/index.php?hoofd_id=245

   Iedereen die wezenlijk durft te gaan, weet mij te vinden.

   Fijne groet,

   Astrid

  2. We are miracle workers. Iedereen op zijn manier. Samen krijg je een heerlijke mix van invloeden, net als in de SuperHeavy band. http://www.youtube.com/watch?v=MTF7T1Nw5OU&ob=av2e Zo kunnen we dat doen, iedereen in zijn waarde maar probeer ook de ander in zijn kracht te zetten. Lezer, dat gaat u zeer goed af. Mooie ziel, het wordt een feest. Let’s do it. Iedereen heeft invloed in deze wereld, gezamenlijk maken we de wereld, wij zijn de wereld. Breek de illusies af en we zullen genieten van elkaar.

   Come together, right now, over me: http://www.youtube.com/watch?v=OEo9Bh679wM

 10. De hele ‘invisible children’ organisatie klopt niet….is opgezet door de verkeerde club….is een voorbereiding voor een nieuwe interventie…
  Deze artikel (helaas Duits) geeft uitstekende informatie over de situatie in Afrika en hoe de VS hier weer geïnvolveerd is…ooit van Africom gehoord?
  Interessant is ook wat een Oegandees meisje hierover verteld. Link te vinden onderaan de officiële docu van Jason Russel in de artikel, ook de geschiedenis van invisible children en wie er aan mee doet. Alles heeft weer met belangen te maken……
  Dus let op…..niets is hoe het lijkt….
  http://www.politaia.org/terror/vorwand-fur-den-nachsten-krieg-zentralafrika-im-fadenkreuz/

  1. Eu is ook een experiment, die als voorbeeld moet dienen voor heel de wereld, ook voor Afrika. Het boek The Nazi Roots of The Brussels Eu van dr. Rath Health Foundation: Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwieckie, Matthias Rath and August Kowalczyk. Het geeft fijntjes weer wie de ‘makers’ zijn van de Eu en wat hun doelen zijn.

   Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.
   (Zij die het verleden niet kennen zijn vervloekt haar te herhalen.)
   (citaat: George Santayna)

  2. @ lezer…Ja ook de EU heeft (misschien wel had) andere plannen. Wie idd zijn verleden niet kent heeft een andere toekomst dan degene die het wel kent…anders blijven we rondjes lopen.
   In deze tijden waarin alles zo snel veranderd blijf ik in mijn midden, alert en flexibel genoeg om in alle situaties mijn weg te kunnen gaan.
   De mens zegt vaak alles veranderd maar uiteindelijk herhaalt zich misschien alles…I don’t know

  1. Lex uit Tex noemt Kony 2012 een typisch voorbeeld van vn george soros ‘SLACKTIVISM by “Trendies” (“beautiful people?!”)’

   Nou doemt er een vraag in mij op, is Executive new New Age CEO en leren Bank Trading King en Autie achtige Vrouwen Persuader Yes We Johan een typisch voorbeeld van een verdekt opgestelde ‘Slacktivist’, of is alleen zijn opgetrommelde media publiek als zodanig te betitelen, of allebeide, en en, of ben alleen ik er 1, vast wel, 1 in opleiding, goed kijken hoe die Anderen HET doen, goed voorbeeld doet slecht volgen..

   Quote:

   ” Slacktivism (sometimes slactivism or slackervism) is a term formed out of the words slacker and activism. The word is usually considered a pejorative term that describes “feel-good” measures, in support of an issue or social cause, that have little or no practical effect other than to make the person doing it feel satisfaction. The acts tend to require minimal personal effort from the slacktivist. The underlying assumption being promoted by the term is that these low cost efforts substitute for more substantive actions rather than supplementing them, although this assumption has not been borne out by research.

   Slacktivist activities include signing Internet petitions, joining a community organization without contributing to the organization’s efforts, copying and pasting of Social Network statuses or messages or altering one’s personal data or avatar on social network services.

   The Joint United Nations Programme on HIV/AIDS describes the term “slacktivist”, saying it “posits that people who support a cause by performing simple measures are not truly engaged or devoted to making a change” ”

   http://en.wikipedia.org/wiki/Slacktivism

   Trendy ;

   Quote:

   ” fashionable, flash (informal) in (slang) in fashion, in vogue, latest, modish, now (informal) stylish, up to the minute, voguish, with it ”

   http://dictionary.reverso.net/english-definition/trendy

   Persuader ;

   Quote:

   ” to move by argument, entreaty, or expostulation to a belief, position, or course of action
   to plead with: urge ”

   Voorlopige Conclusie; typische autie achtigen liggen voornamelijk goed bij de Vrouwtjes met nog wat vlees en textuur in de achterbak zolang ze genoeg Macht weten te verzamelen, linksom of rechtsom, maakt niet uit, het blijven afstammelingen van de oermoeder Drakin (op het Rokin) (dobbel dubbel double schizo BalkenEnde achtigen waren indertijd ook heel populair bij de te licht gebakken BNN pro-hosties)

  2. LMAO Hyper , Slacktivism , waah , spikker up de kup . Had inderdaad perfekt gepast in een ander staartje .

  1. russel wellicht door de puppets van de nwo opgepakt!!
   kony en andere afrikaanse dictators worden al jaren zoet gehouden.
   zij krijgen ontwikkelingsgeld en wapens van ’t westen; ontwikkelingsgeld doorgesluisd naar vagebankrekeningen en wapens worden uit getest en westerse producenten goedkope grondstoffen gewonnen door arme afrikaanse bevolking.

 11. Jason russel is mastubered en vandalizerend in het openbaar opgepakt. Kony is naarmijn gevoel een zoveelste bin laden, een slap excuus om Afrika binnen de US greep te krijgen. Er wordt zeker al 6 jaar niks meer van hem vernomen, helemaal niks en nu in een ker wordt hij uit de kast gehaald om als een grote boeman te fungeren, gelijk een bin laden, terwijl we allemaal wel weten hoe het zat.
  Daarnaast werd de organisatie van jason gefinancierd door niet zulke frisse grote bankiers en andere ilumi popjes, dus zeergrote twijfels zijn echt wel op zijn plaats.
  Luister naar bv alex jones, wat hij over het kony poppenkastspelletje verteld.

  1. @ jannet
   Was ie zichzelf aan het aftrekken en dingen aan het slopen terwijl ie opgepakt werd? En dat deed ie in het openbaar,dan kan ik me wel voorstellen dat ie is opgepakt! Maar dat heeft dan weinig van doen met Kony toch?

  2. @marcel, het een hoeft niet perse met het ander te maken te hebben, maar er zit natuurlijk wel een vreemd verhaal achter. Hij is hoe dan ook flink doorgedraaid dat hij zoiets deed, er moet iets met hem gebeurt zijn, mental breakdown o.i.d of hij wist teveel wat kwalijk riekte… Ik vind die hele campagne ook supergelikt, en alsof het probleem om 1 man zou gaan, als we Kony maar pakken (als we Bin laden pakken), nou moet jij eens kijken, dan hebben we de wortel des kwaads wel uit de afrikaanse grond getrokken jongens.
   mmmmm….dacht zelf niet dat het zo simpel in elkaar stak allemaal.

  3. @ jannet vind het maar een vreemd verhaal ………mindcontrol???
   Ik weet het niet hoor, maar ik ben het met je eens dat het oppakken van Kony niet de oplossing van een probleem is.Het is eerder een zondebok of afleiding.

  4. Masturberend en slopend 🙂 dan had ie maximaal 1 hand om dingen kapot te maken tenzij hij ze omver spoot . Wat de vid liet zien was een doorgedraaide tripper aan zijn blote reet .

 12. @jannet

  scherp hoor, het is idd een binladen…

  africom… de vs wil puur grondstoffen veilig stellen.

  De illusie dat we Africa kunnen genezen… walgelijk.

  Ik zoek de prolemen van dat continent in de genetica, want aan de omgeving kan het niet liggen… Meer grondstoffen dan wij ooit gehad hebben…
  Dat is de ongemakkelijke waarheid die voledig genegeerd word, het argument van slavendrijfende blanken gaat ook al 50 jaar niet meer op.

  Nu is het andersom… wij worden ge-afrikaniseerd, het is wachten op de eerste polder KONY….

  Zeg altijd maar, er is niet voor niets een heel continent achterlijk…
  Daar gaat de zieligheids industrie helemaal niks aan veranderen.

  racistisch zou je haast denken…. pak een wilekeurig geschiedenis boek en probeer 1 succesvol land te vinden voor de 18de eeuw in subsahara afrika… precies.. aint such a thing…

  1. Het is op het randje, maar ik kan niet ontkennen dat die gedachte bij mij ook wel eens is opgekomen. Hoewel je het never nooit zo zwart/ wit kunt stellen natuurlijk.
   Maar bv op diverse marktjes in Zimbabwe zaten een hele rij met ambachtsmannen prachtige beeldjes te verkopen, nijlpaarden,olifanten; nijlpaarden, olifanten; nijlpaarden, olifanten. Elke toerist werd allercharmanst verteld over hoe mooi hij het beeldje had gemaakt, de concurrentie was immers groot. In prijs viel er natuurlijk niet veel te concureren. Dan denk ik meteen, ga dan een baviaan maken, of een leeuw, die heeft je buurman niet.( trouwens na het kopen van, jawel, een nijlpaardje en een olifant, kreeg ik op mijn lazer van een zuid afrikaanse reisgenoot. Ik had de man teveel betaald, dat ondermijnde de hele zooi. Met dat geld hoefde hij een week of 2 niet meer te werken, en zou dat ook beslist niet gaan doen).
   Maar de levensvreugde die ik daar heb mogen ervaren, heb ik hier nog nooit gezien, dat dan weer wel. En het oergevoel dat dat contitent teweeg brengt, ik zou er morgen wel weer heen willen.

  2. het argument van de blanke slavenhandelaar gaat volgens mij nog steeds op maar dan in een ander jasje, denk alleen al aan blood diamonds, de authentieke afrikaan is altijd voor het blanke karretje gespannen om zn kostbare delfstoffen op te spitten. Dacht jij niet dat al die zgn. rebellenleiders die daar kinderen ronselen voor hun leger niet gefinancierd worden door een duistere 1% die volgens mij best nu wat wit om de neus ziet en merendeel blank is. En je hebt het over een achterlijk continent, dat is een boude bewering eufemistisch gesteld naar mijn idee, en dan wil ik daar ook graag tegenover stellen dat wij blanken al honderden jaren dit ‘achterlijke’ continent hebben ingelijfd op zeer onmenselijke wijze, binnengevallen in een beschaving die wellicht veel hoger stond dan waar als west europeanen stonden.
   Wie is er achterlijk? okay, wij waren niet achterlijk destijds maar wel een stel criminelen van de hoogste soort, aangezien we hun land hebben gepakt, hun goud hun olie hun papaver diamanten en hun lichamen.
   Zaken om te overdenken…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.