Advertentie

E-book Lyme Kaj Alexander

Advertentie

Zwaardstrijders.. (+ update)


Ben jij in staat ten diepste te verdedigen wat je voelt. In staat om dát gevoel, dat precies jouw uniciteit onderstreept, niet te laten afnemen of onderspitten? Wanneer jij met hand en tand deze uniciteit, die absoluut niets met ‘ego’ te maken heeft, wilt verdedigen, bewaken en koesteren, dan ben je een ‘zwaardstrijder’. Een prachtige reflectie van Micky van ‘Indigorevolution’.

x

Zwaardstrijders

november 2011 © door Micky
www.indigorevolution.nl
x

Wij zijn zwaardstrijders, en wij strijden met ons zwaard. Nee, geen zwaard van staal of ijzer. En ook geen zwaard om mensen mee te verwonden. Nee wij zwaardstrijders strijden met het zwaard van de Waarheid, en zijn niet bang de waarheid te brengen. Niet iedereen houdt van ons.

Dat is logisch, want de waarheid doet pijn. Wij hebben een groot hart, en strijden voor een ieder die het nodig heeft. Wij hebben lak aan regeltjes en aan neppe autoriteit, want wij weten al wel dat wij zelf onze eigen leider zijn. Wij strijden voor de waarheid, en voor gerechtigheid, en zullen onszelf nooit verloochenen. Wij zijn uniek, individueel, geloven in onszelf, en zijn daardoor onaantastbaar.

Wij brengen bewustzijn zoals bewustzijn hoort te zijn, jij bent je eigen baas, en prikken dwars door alle neppe schijn. Wij hebben lak aan bedachte systemen, passen ons daar niet op aan, elk systeem wat bedacht is kan ook worden afgebroken. Door te weten dat wij alle kennis al in ons hebben zitten, zijn we niet afhankelijk van valse externe invloed. En dat doet ons goed. Want wij weten dat geloven in iets wat buiten jezelf ligt, je ontwikkeling stopt.

Wij zijn constant in beweging, transformeren met de dag. Ons bewustzijn ligt niet meer in de MATRIX, en kijkt van bovenaf naar de MATRIX toe,  dat is aan de ene kant lekker, maar het spartelen van anderen in diezelfde MATRIX maakt je wel soms moe.

Wij zwaardstrijders dienen nu op te staan. De mensheid heeft ons nodig. Niet langer meer zijn wij de buitenbeentjes, vanaf nu zijn wij zwaardstrijders. En wij brengen vanuit het individueel, met elk onze eigen unieke krachten, een niet te verslaan collectief. Wij hebben elk onze eigen talenten, en dat is niet voor niets. Gebruik ze, en strijd mee.

Help een ieder die daar voor openstaat, en wees niet bang om jezelf te zijn. Dan pas ben je van waarde, door jezelf te blijven, en niet bang te zijn de waarheid te spreken. Wij zijn onze eigen leiders, en samen zijn wij onoverwinbaar. Zit ons niet dwars, want daar zijn wij veel beter in. Wij zijn zwaardstrijders, en wij zijn voor de duvel niet bang. Want de waarheid is hard, maar wij zijn nog veel harder.

Wij zijn onsterfelijk zolang we in onszelf geloven. Niets om niemand die daar boven staat. En niets of niemand die ons zegt wat we moeten doen. Wij weten het toch beter. Rotte systemen lijm je niet, nee rotte systemen breek je af. Wij steken Babylon in de brand, en bouwen op moeder Aarde. Zij is het die hier op deze planeet de baas is, en niets of niemand anders. Zij geeft het goede voorbeeld aan een ieder ander, alle kracht en wijsheid zit al in je.

Wijs is de weg. En eigenwijsheid wordt door ons hoog in het vaandel gedragen. Wij laten ons niet in hokjes stoppen, want een ieder van ons is zijn of haar eigen unieke hokje.

Zwaardstrijder zijn is geen hobby, zwaardstrijder ben je vanaf geboorte. Echte zwaardstrijders laten een ieder in hun waarde, maar geven wel kleine tikjes met het zwaard, of planten zaadjes. Zwaardstrijders lullen geen nutteloze onzin, maar zinvolle onzin, wij hebben wijze praatjes. Strijden met het zwaard is namelijk niet alleen serieus zijn, maar ook de grap van het bestaan hier in zien.

Zwaardstrijders zijn hier altijd geweest, sommige werden vermoord omdat ze te vooruitstrevend waren, maar zwaardstrijders sterven nooit zonder de waarheid gesproken te hebben. We kunnen niet anders, strijden met het zwaard zit namelijk in ons bloed. De waarheid brengen en opkomen voor onrecht in de Wereld is iets wat voor ons net zo normaal is als ademen. Wij zijn zwaardstrijders, en wij zijn er klaar voor.

Laat de MATRIX maar lekker instorten, ons maakt het blij. Op naar de vijfde dimensie, en daarna door naar de volgende planeet die onze wijsheid en kracht nodig heeft. Neppe goden en ander gespuis zijn niet blij met ons, ze denken ons bang te kunnen maken, op alle manieren mogelijk.

Wij lachen daarom. En bedanken ze. Wij zijn namelijk zwaardstrijders, en wij houden van iedereen. Wij doen niemand fysiek pijn, maar brengen het zwaard van de waarheid, en de waarheid doet pijn. Het moment is nu, we zullen de mensheid eens wat laten zien!

Micky

www.indigorevolution.nl

(met dank aan zwaardstrijder  ‘Cozmic’)

x

Aansluitend op dit prachtige artikel, plaatsen we -met dank aan ‘Anel’- hier graag de volgende channeling rondom:

x

Koning Arthur & Merlijn: Zwaard – en Kelkmeditatie

Gechanneld door Haridas Melchizedek,
Cadburry Hill, mei 2000

© vertaling: Helene Verhenneman

x

Merlijn was de representatie van de natuurlijke kracht omdat die gelijke tred hield met zijn uitlijning met de Universele principes. Zijn kracht ontsproot uit zijn ‘Eén-zijn met Al-Dat-Is.’

Haridas: Arthur was hier, een verheven Meester, zoals Merlijn. Arthur was in een menselijk lichaam hier geïncarneerd om een groep mensen bijeen te brengen. Deze groep moest het licht en de liefdesenergie vasthouden op dit eiland, gedurende een zeer donkere periode in de geschiedenis. Merlijn trainde Arthur en was tevens zijn leraar en mentor.

Merlijn was niet erg toegevend voor Arthur, die door bittere ervaring moest leren.Toen ik in Tintagel was, vertelde Merlijn me eens, dat álle kastelen die Arthur bewoonde, ‘Camelot’ heetten. De reden daarvoor was dat, als er iemand vroeg waar Arthur was, het antwoord altijd luidde: “Hij verblijft op Camelot”..

Niemand wist hierdoor over welk ‘Camelot’ het ging, waardoor het veel moeilijker was om hem te vinden. Ze wilden hem immers zijn lichaam op deze planeet wegnemen, zodat het licht dat hij vasthield, verder zou verminderen en dat daardoor zaken weer fors zouden gaan ‘verzwaren’…
Het was een grote strijd, maar uiteindelijk slaage Arthur; veel zaken uit zijn leven, hadden hem van zijn taak om het licht vast te houden, kunnen afbrengen..!

Arthur: “Ik ben Arthur, door velen gekend als koning Arthur. Aan iedereen zeg ik welkom in wat je mijn steden van licht kunt noemen. Je moet begrijpen dat mijn kastelen, die bekend waren als ‘Camelot’, eigenlijk lichtsteden waren. In deze kastelen bevonden zich verscheidene soorten mensen, die zich op verschillende niveaus van het sociale systeem bevonden. Op deze plaatsen werd veel handel gedreven, onderwezen, maar ook werd er soms stevig gevochten. Ik verwelkom je nu in het Camelot, dat jullie nu kennen als Cadbury Hill.

Het kanaal waardoor we spreken, gaf jullie al toelichting, waarom er zovele plaatsen bekend stonden als ‘Camelot’. De woorden die Merlijn sprak, zijn correct. Al mijn kastelen stonden bekend als ‘Camelot’ en al die kastelen waren onderdeel van de Stad van Licht. Deze Lichtstad bestond niet alleen in deze dimensionale werkelijkheid, maar was ook een weerspiegeling van hogere dimensionale realiteiten.

Het is misschien interessant te weten dat deze steden en kastelen van licht ook verbonden waren met die plaats in tijd en ruimte die jullie kennen ‘Shamballa’. Ze waren niet verbonden met de multi-dimensionale Shamballa-steden of de multi-dimensionale lichtcenters van Shamballa of de multidimensionale kosmische Shamballa-centers.
Het was de Shamballa van de 5e-dimensionale werkelijkheid, waarbij je moet begrijpen dat wanneer ik Arthur, Merlijn, Guinevere en anderen, de stralende ridders van de Ronde Tafel geïncarneerd waren, dat er voor de meeste mensen geen zeer sterke verbinding met hogere dimensionale realiteiten aanwezig was, of met hogere vibraties dan die van de 5e-dimensionale realiteit.

Deze 5e-dimensionale realiteit is waarlijk de realiteit van het licht. In deze dimensie reizen de mensen wanneer ze hun fysiek lichaam verlaten, als ze niet verzeilt geraken in de illusionaire hemelen van het 7e niveau van de astrale rijken. In de 5e-dimensionale realiteit kunnen ze nog een sterke aantrekkingskracht met de 3e-dimensie hebben en velen kiezen door die aantrekkingskracht om opnieuw te incarneren in menselijke lichamen.

Ik Arthur, was de bewaarder van het zwaard, dat velen van jullie kennen, als ‘Excalibur’. Het Zwaard Excalibur was geen zwaard van staal, van metaal. Het was een zwaard van kristallijn licht en dit zwaard van kristallijn licht gebruikte ik om de duisternis weg te snijden, zodat het licht en de liefde kon schijnen door die duisternis en in de harten van alle mensen die het wilden accepteren.

Dit kristallijnen zwaard van licht heeft vele aspecten. Elk van jullie kan een van deze kristallijnen zwaarden van licht nemen en met deze kun je de duisternis waardoor je soms omringd bent, wegsnijden; Je hebt misschien al gehoord dat als je licht helder schijnt, de duisternis zeer compact kan zijn. Rondom de randen van jouw licht is er een schaduwgebied dat duisternis genoemd wordt.

Wanneer jouw licht en je lichtlichaam zich uitbreidt, dan trekt de duisternis zich weg, trekt ze verder weg in grotere cirkels rondom jou. Er zijn echter momenten dat je denkt: ‘Hoe kan ik deze benauwende energie waardoor ik omringd ben aanpakken? Hoe kan ik omspringen met die duisternis die ik tegenkom op mijn tocht door het leven zij het nu de duisternis die door iemand anders verspreid wordt of zij het de duisternis die vastgehouden wordt in een gebouw of op een bepaalde plaats?’

Met dit kristallijnen zwaard van licht, kan je wegsnijden of weghakken, je kunt kiezen. Als je de duisternis ontmoet, kan je dit zwaard gebruiken om een weg, een pad te hakken. Dit is vergelijken met een tropische jungle waar je een weg doorheen hakt. Ik zou dus aan elk van jullie een zwaard van licht willen geven. We zullen een reis maken in deze vortex. Ik neem jullie mee op reis, diep beneden deze heuvel en ook boven op deze heuvel in de rijken van het licht, waar Camelot nog steeds bestaat. Alleen diegenen dien niet deze fijnere trillingsenergie kunnen zien, kunnen insisteren dat deze niet bestaat hier.

Vortexmeditatie
Zo vrienden; ga met je aandacht naar je ademhaling. Als je dat doet, activeer ik je lichtlichamen. Ik verhoog de contra-rotaties van de geometrische vormen rond je fysieke lichamen. Ik verhoog ze en verhoog ze en verhoog ze, totdat jullie trillen juist tot bijna aan de snelheid van het licht. Als deze vibratie, die contrarotatie verhoogt, zie dan het licht, voel het licht, wees het licht. Wanneer je inademt, voel de liefde, voel licht vloeien in je hele wezen.

Nu open ik, Arthur, die vortex. We nemen jullie mee naar beneden in de cirkelende energie. Wees niet bang, vrienden, jullie zijn veilig in mijn handen terwijl we naar beneden cirkelen en wervelen, naar beneden, naar beneden, naar beneden in de vortex. Als we buiten komen in deze heuvel, zien we de kristallijnen Grote Hal. Deze Grote Hal is geconstrueerd met blokken levende, pulserende, vibrerende kristallen. Deze vibraties zijn de vibraties van licht en liefde. Voel deze vibraties van licht en liefde, die je lichtlichaam activeren, terwijl ze de geometrische vormen verder integreren, waarin jullie aan het reizen zijn.

Als je rondom jou kijkt in deze kristallijnen Grote Hal, zul je mij zien, Arthur, alsook Merlijn. Kijk nu rondom je en zie deze grote blokken kristal waarin deze kristallijnen zwaarden van licht en kristallijnen zwaarden van liefde vastzitten; Ik vraag nu aan elk van jullie, om een stap voorwaarts te doen en je zwaard op te eisen. Trek nu alleen dit zwaard uit het kristallijnen blok en houd het in je handen.Voel de pulsatie, voel het licht van deze zwaarden van licht, deze zwaarden van Jedi. Zij kunnen geactiveerd worden of gedeactiveerd. Ze zullen nooit in energie verminderen.

Deze kristallijnen zwaarden zijn nu voor altijd van jullie. Dat ze jullie mogen vergezellen op jullie reizen, in je leven, je werk, in je spel. Nu geef ik het woord aan Merlijn. Ik, Arthur, zeg je voor het ogenblik vaarwel. Het kan gebeuren dat ik nog met jullie spreek, misschien later, door deze persoon.

* * *

Merlijn: “Dag, ik ben Merlijn, Merlijn de Magiër, de magiër van deze Westerse Eilanden, het Verenigd Koningrijk. Ik ben Merlijn, de leraar van Arthur, houder van de magische energieën van die plaatsen, houder van magische energieën in die tijd. Het was gepland dat Arthur tot jullie zou spreken, maar deze channel sprak over de Heilige Graal op de Glastonbury Tor. Dan werd overeengekomen dat wanneer we hierheen kwamen en jullie de kristallijnen Hal van licht binnentraden, wij jullie konden helpen om deze Graal te integreren en je eigen kelk te vullen met liefde en licht.

Laat ons nu een cirkel vormen in deze hal. Zie voor je een Graal die oprijst vanaf de vloer, een Graal van pulserend zilver…en goud… en bezet met edelstenen en halfedelstenen. De kelk rijst en rijst omhoog totdat de boord van de kelkschaal zich boven je hoofden bevindt. Laat ons nu deze kelk vullen met liefde en licht, met goud, zilver en violet, de Mahatma-energie, de Ik-Ben-Aanwezigheid van Moeder/Vader God.

Zie, voel, sta toe, verbeeld je die Mahatma-energie vloeiend door de Graal. Als het teveel overstroomt, zie het dan naar beneden stromen in het lichaam van Moeder Aarde, zodat zij ook deze liefde mag ontvangen en absorberen. Zie nu, voel, sta toe en verbeeld, elk van jullie, deze Graal die zich splitst in individuele gralen, voor elk van jullie één. Als deze graal zich splitst in individuele gralen, zie ze dan naar je toekomen en zie dan basis van die graal integreren in je zonnevlecht.

De steel van de graal gaat vanaf je zonnevlecht door het centrum van je hart. De schaal van de graal vult het hogere Hartchakra en de thymusklier. En nog is er voor iedereen die uitvloeiing van de Mahatma-energie van onvoorwaardelijke liefde. – Zilver, goud en violet – . Nu breng ik Merlijn, meer Mahatma-energie, zodat elk van je deze in zijn eigen hart moge voelen. Als het in ieders hart vloeit, voel het, zie het sta het toe en verbeeldt het je… voel het vloeien in de harten van alle mannen en vrouwen die geïncarneerd zijn op de planeet.

Voel deze Mahatma-energie die de harten van alle wezens vult, die dat willen accepteren. Voel de liefde van je harten vloeien naar iedereen. Iedereen verdient deze liefde, want het is een geboorterecht om deze liefde te ontvangen. Alleen de individuele voorkeur van de personen belet hen om deze liefde te voelen.

(PAUSE)

Als deze liefde door je kelk blijft overlopen in overeenstemming met de Goddelijke wil, laat deze liefde dan vloeien door Moeder Aarde, naar alle plaatsen waar de mensen onrustig zijn, waar er oorlog is, conflicten of hongersnood en ook naar plaatsen waar het lichaam van Moeder Aarde in moeilijkheden is.

Als nu die liefde uit elk van jullie stroomt en vloeit in elk van jullie, laat ons dan nogmaals naar beneden gaan in het lichaam van Moeder Aarde. Laat ons afdalen recht in het echte hart van de Moeder. Als we naar dit hartkristal gaan, laat ons dan een beetje daar zitten en de liefde voelen van de Moeder en sta toe dat deze liefde in onze hartkelken vloeit en weer eruit vloeit van onze hartkelken; Laat ons ook de uitwisseling van liefde voelen.

Als we die uitwisseling van liefde voelen, zal ik Merlijn, de stroom openen om meer liefde te laten naar beneden vloeien vanaf Moeder/Vader Bron. Met deze liefde is ook de Mahatma gemengd.

(PAUSE)

Laat ons nu terug gaan naar de grote hal. Vanaf daar zal ik met jullie door de vortex terugreizen naar de top van de helling. Je kunt dus terug samensmelten met je fysiek lichaam. Tijdens de reis naar boven, voel, zie, sta toe en verbeeld je dat die graal in je vast geankerd wordt. Je staat nu terug op de top van de heuvel en voel dan dat de Mahatma-energie, deze onvoorwaardelijke liefde, dit zilver, goud en violet vloeit van je kruinchakra en deze graal vult. Die energie doordringt elke cel, elke molecule, elk atoom en elk sub-atomair deeltje van je fysiek lichaam.

Vrienden, jullie worden verlicht. Onthoudt dit. Mensen zullen meer licht rondom jullie zien. De mensen zullen ofwel je benaderen ofwel je mijden. Ik spreek zowel voor Arthur als voor mezelf en ik hoop dat je van dit korte verblijf met ons genoten hebt. Na deze reis en de resultaten van deze, zullen we bij je zijn voor de rest van je leven in je lichamen op deze planeet. Mijn zegeningen, vrienden.Geniet ervan. Laat de magie toe in je leven, want je levens zijn magisch. Als je de magie laat stromen, dan zullen magische dingen gebeuren. Ik, Merlijn, laat je in die magie achter. Vaarwel!”

 x

 * * *

 

20-11-2011

Advertentie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.