Advertentie

Zwaardstrijders.. (+ update)


Ben jij in staat ten diepste te verdedigen wat je voelt. In staat om dát gevoel, dat precies jouw uniciteit onderstreept, niet te laten afnemen of onderspitten? Wanneer jij met hand en tand deze uniciteit, die absoluut niets met ‘ego’ te maken heeft, wilt verdedigen, bewaken en koesteren, dan ben je een ‘zwaardstrijder’. Een prachtige reflectie van Micky van ‘Indigorevolution’.

x

Zwaardstrijders

november 2011 © door Micky
www.indigorevolution.nl
x

Wij zijn zwaardstrijders, en wij strijden met ons zwaard. Nee, geen zwaard van staal of ijzer. En ook geen zwaard om mensen mee te verwonden. Nee wij zwaardstrijders strijden met het zwaard van de Waarheid, en zijn niet bang de waarheid te brengen. Niet iedereen houdt van ons.

Dat is logisch, want de waarheid doet pijn. Wij hebben een groot hart, en strijden voor een ieder die het nodig heeft. Wij hebben lak aan regeltjes en aan neppe autoriteit, want wij weten al wel dat wij zelf onze eigen leider zijn. Wij strijden voor de waarheid, en voor gerechtigheid, en zullen onszelf nooit verloochenen. Wij zijn uniek, individueel, geloven in onszelf, en zijn daardoor onaantastbaar.

Wij brengen bewustzijn zoals bewustzijn hoort te zijn, jij bent je eigen baas, en prikken dwars door alle neppe schijn. Wij hebben lak aan bedachte systemen, passen ons daar niet op aan, elk systeem wat bedacht is kan ook worden afgebroken. Door te weten dat wij alle kennis al in ons hebben zitten, zijn we niet afhankelijk van valse externe invloed. En dat doet ons goed. Want wij weten dat geloven in iets wat buiten jezelf ligt, je ontwikkeling stopt.

Wij zijn constant in beweging, transformeren met de dag. Ons bewustzijn ligt niet meer in de MATRIX, en kijkt van bovenaf naar de MATRIX toe,  dat is aan de ene kant lekker, maar het spartelen van anderen in diezelfde MATRIX maakt je wel soms moe.

Wij zwaardstrijders dienen nu op te staan. De mensheid heeft ons nodig. Niet langer meer zijn wij de buitenbeentjes, vanaf nu zijn wij zwaardstrijders. En wij brengen vanuit het individueel, met elk onze eigen unieke krachten, een niet te verslaan collectief. Wij hebben elk onze eigen talenten, en dat is niet voor niets. Gebruik ze, en strijd mee.

Help een ieder die daar voor openstaat, en wees niet bang om jezelf te zijn. Dan pas ben je van waarde, door jezelf te blijven, en niet bang te zijn de waarheid te spreken. Wij zijn onze eigen leiders, en samen zijn wij onoverwinbaar. Zit ons niet dwars, want daar zijn wij veel beter in. Wij zijn zwaardstrijders, en wij zijn voor de duvel niet bang. Want de waarheid is hard, maar wij zijn nog veel harder.

Wij zijn onsterfelijk zolang we in onszelf geloven. Niets om niemand die daar boven staat. En niets of niemand die ons zegt wat we moeten doen. Wij weten het toch beter. Rotte systemen lijm je niet, nee rotte systemen breek je af. Wij steken Babylon in de brand, en bouwen op moeder Aarde. Zij is het die hier op deze planeet de baas is, en niets of niemand anders. Zij geeft het goede voorbeeld aan een ieder ander, alle kracht en wijsheid zit al in je.

Wijs is de weg. En eigenwijsheid wordt door ons hoog in het vaandel gedragen. Wij laten ons niet in hokjes stoppen, want een ieder van ons is zijn of haar eigen unieke hokje.

Zwaardstrijder zijn is geen hobby, zwaardstrijder ben je vanaf geboorte. Echte zwaardstrijders laten een ieder in hun waarde, maar geven wel kleine tikjes met het zwaard, of planten zaadjes. Zwaardstrijders lullen geen nutteloze onzin, maar zinvolle onzin, wij hebben wijze praatjes. Strijden met het zwaard is namelijk niet alleen serieus zijn, maar ook de grap van het bestaan hier in zien.

Zwaardstrijders zijn hier altijd geweest, sommige werden vermoord omdat ze te vooruitstrevend waren, maar zwaardstrijders sterven nooit zonder de waarheid gesproken te hebben. We kunnen niet anders, strijden met het zwaard zit namelijk in ons bloed. De waarheid brengen en opkomen voor onrecht in de Wereld is iets wat voor ons net zo normaal is als ademen. Wij zijn zwaardstrijders, en wij zijn er klaar voor.

Laat de MATRIX maar lekker instorten, ons maakt het blij. Op naar de vijfde dimensie, en daarna door naar de volgende planeet die onze wijsheid en kracht nodig heeft. Neppe goden en ander gespuis zijn niet blij met ons, ze denken ons bang te kunnen maken, op alle manieren mogelijk.

Wij lachen daarom. En bedanken ze. Wij zijn namelijk zwaardstrijders, en wij houden van iedereen. Wij doen niemand fysiek pijn, maar brengen het zwaard van de waarheid, en de waarheid doet pijn. Het moment is nu, we zullen de mensheid eens wat laten zien!

Micky

www.indigorevolution.nl

(met dank aan zwaardstrijder  ‘Cozmic’)

x

Aansluitend op dit prachtige artikel, plaatsen we -met dank aan ‘Anel’- hier graag de volgende channeling rondom:

x

Koning Arthur & Merlijn: Zwaard – en Kelkmeditatie

Gechanneld door Haridas Melchizedek,
Cadburry Hill, mei 2000

© vertaling: Helene Verhenneman

x

Merlijn was de representatie van de natuurlijke kracht omdat die gelijke tred hield met zijn uitlijning met de Universele principes. Zijn kracht ontsproot uit zijn ‘Eén-zijn met Al-Dat-Is.’

Haridas: Arthur was hier, een verheven Meester, zoals Merlijn. Arthur was in een menselijk lichaam hier geïncarneerd om een groep mensen bijeen te brengen. Deze groep moest het licht en de liefdesenergie vasthouden op dit eiland, gedurende een zeer donkere periode in de geschiedenis. Merlijn trainde Arthur en was tevens zijn leraar en mentor.

Merlijn was niet erg toegevend voor Arthur, die door bittere ervaring moest leren.Toen ik in Tintagel was, vertelde Merlijn me eens, dat álle kastelen die Arthur bewoonde, ‘Camelot’ heetten. De reden daarvoor was dat, als er iemand vroeg waar Arthur was, het antwoord altijd luidde: “Hij verblijft op Camelot”..

Niemand wist hierdoor over welk ‘Camelot’ het ging, waardoor het veel moeilijker was om hem te vinden. Ze wilden hem immers zijn lichaam op deze planeet wegnemen, zodat het licht dat hij vasthield, verder zou verminderen en dat daardoor zaken weer fors zouden gaan ‘verzwaren’…
Het was een grote strijd, maar uiteindelijk slaage Arthur; veel zaken uit zijn leven, hadden hem van zijn taak om het licht vast te houden, kunnen afbrengen..!

Arthur: “Ik ben Arthur, door velen gekend als koning Arthur. Aan iedereen zeg ik welkom in wat je mijn steden van licht kunt noemen. Je moet begrijpen dat mijn kastelen, die bekend waren als ‘Camelot’, eigenlijk lichtsteden waren. In deze kastelen bevonden zich verscheidene soorten mensen, die zich op verschillende niveaus van het sociale systeem bevonden. Op deze plaatsen werd veel handel gedreven, onderwezen, maar ook werd er soms stevig gevochten. Ik verwelkom je nu in het Camelot, dat jullie nu kennen als Cadbury Hill.

Het kanaal waardoor we spreken, gaf jullie al toelichting, waarom er zovele plaatsen bekend stonden als ‘Camelot’. De woorden die Merlijn sprak, zijn correct. Al mijn kastelen stonden bekend als ‘Camelot’ en al die kastelen waren onderdeel van de Stad van Licht. Deze Lichtstad bestond niet alleen in deze dimensionale werkelijkheid, maar was ook een weerspiegeling van hogere dimensionale realiteiten.

Het is misschien interessant te weten dat deze steden en kastelen van licht ook verbonden waren met die plaats in tijd en ruimte die jullie kennen ‘Shamballa’. Ze waren niet verbonden met de multi-dimensionale Shamballa-steden of de multi-dimensionale lichtcenters van Shamballa of de multidimensionale kosmische Shamballa-centers.
Het was de Shamballa van de 5e-dimensionale werkelijkheid, waarbij je moet begrijpen dat wanneer ik Arthur, Merlijn, Guinevere en anderen, de stralende ridders van de Ronde Tafel geïncarneerd waren, dat er voor de meeste mensen geen zeer sterke verbinding met hogere dimensionale realiteiten aanwezig was, of met hogere vibraties dan die van de 5e-dimensionale realiteit.

Deze 5e-dimensionale realiteit is waarlijk de realiteit van het licht. In deze dimensie reizen de mensen wanneer ze hun fysiek lichaam verlaten, als ze niet verzeilt geraken in de illusionaire hemelen van het 7e niveau van de astrale rijken. In de 5e-dimensionale realiteit kunnen ze nog een sterke aantrekkingskracht met de 3e-dimensie hebben en velen kiezen door die aantrekkingskracht om opnieuw te incarneren in menselijke lichamen.

Ik Arthur, was de bewaarder van het zwaard, dat velen van jullie kennen, als ‘Excalibur’. Het Zwaard Excalibur was geen zwaard van staal, van metaal. Het was een zwaard van kristallijn licht en dit zwaard van kristallijn licht gebruikte ik om de duisternis weg te snijden, zodat het licht en de liefde kon schijnen door die duisternis en in de harten van alle mensen die het wilden accepteren.

Dit kristallijnen zwaard van licht heeft vele aspecten. Elk van jullie kan een van deze kristallijnen zwaarden van licht nemen en met deze kun je de duisternis waardoor je soms omringd bent, wegsnijden; Je hebt misschien al gehoord dat als je licht helder schijnt, de duisternis zeer compact kan zijn. Rondom de randen van jouw licht is er een schaduwgebied dat duisternis genoemd wordt.

Wanneer jouw licht en je lichtlichaam zich uitbreidt, dan trekt de duisternis zich weg, trekt ze verder weg in grotere cirkels rondom jou. Er zijn echter momenten dat je denkt: ‘Hoe kan ik deze benauwende energie waardoor ik omringd ben aanpakken? Hoe kan ik omspringen met die duisternis die ik tegenkom op mijn tocht door het leven zij het nu de duisternis die door iemand anders verspreid wordt of zij het de duisternis die vastgehouden wordt in een gebouw of op een bepaalde plaats?’

Met dit kristallijnen zwaard van licht, kan je wegsnijden of weghakken, je kunt kiezen. Als je de duisternis ontmoet, kan je dit zwaard gebruiken om een weg, een pad te hakken. Dit is vergelijken met een tropische jungle waar je een weg doorheen hakt. Ik zou dus aan elk van jullie een zwaard van licht willen geven. We zullen een reis maken in deze vortex. Ik neem jullie mee op reis, diep beneden deze heuvel en ook boven op deze heuvel in de rijken van het licht, waar Camelot nog steeds bestaat. Alleen diegenen dien niet deze fijnere trillingsenergie kunnen zien, kunnen insisteren dat deze niet bestaat hier.

Vortexmeditatie
Zo vrienden; ga met je aandacht naar je ademhaling. Als je dat doet, activeer ik je lichtlichamen. Ik verhoog de contra-rotaties van de geometrische vormen rond je fysieke lichamen. Ik verhoog ze en verhoog ze en verhoog ze, totdat jullie trillen juist tot bijna aan de snelheid van het licht. Als deze vibratie, die contrarotatie verhoogt, zie dan het licht, voel het licht, wees het licht. Wanneer je inademt, voel de liefde, voel licht vloeien in je hele wezen.

Nu open ik, Arthur, die vortex. We nemen jullie mee naar beneden in de cirkelende energie. Wees niet bang, vrienden, jullie zijn veilig in mijn handen terwijl we naar beneden cirkelen en wervelen, naar beneden, naar beneden, naar beneden in de vortex. Als we buiten komen in deze heuvel, zien we de kristallijnen Grote Hal. Deze Grote Hal is geconstrueerd met blokken levende, pulserende, vibrerende kristallen. Deze vibraties zijn de vibraties van licht en liefde. Voel deze vibraties van licht en liefde, die je lichtlichaam activeren, terwijl ze de geometrische vormen verder integreren, waarin jullie aan het reizen zijn.

Als je rondom jou kijkt in deze kristallijnen Grote Hal, zul je mij zien, Arthur, alsook Merlijn. Kijk nu rondom je en zie deze grote blokken kristal waarin deze kristallijnen zwaarden van licht en kristallijnen zwaarden van liefde vastzitten; Ik vraag nu aan elk van jullie, om een stap voorwaarts te doen en je zwaard op te eisen. Trek nu alleen dit zwaard uit het kristallijnen blok en houd het in je handen.Voel de pulsatie, voel het licht van deze zwaarden van licht, deze zwaarden van Jedi. Zij kunnen geactiveerd worden of gedeactiveerd. Ze zullen nooit in energie verminderen.

Deze kristallijnen zwaarden zijn nu voor altijd van jullie. Dat ze jullie mogen vergezellen op jullie reizen, in je leven, je werk, in je spel. Nu geef ik het woord aan Merlijn. Ik, Arthur, zeg je voor het ogenblik vaarwel. Het kan gebeuren dat ik nog met jullie spreek, misschien later, door deze persoon.

* * *

Merlijn: “Dag, ik ben Merlijn, Merlijn de Magiër, de magiër van deze Westerse Eilanden, het Verenigd Koningrijk. Ik ben Merlijn, de leraar van Arthur, houder van de magische energieën van die plaatsen, houder van magische energieën in die tijd. Het was gepland dat Arthur tot jullie zou spreken, maar deze channel sprak over de Heilige Graal op de Glastonbury Tor. Dan werd overeengekomen dat wanneer we hierheen kwamen en jullie de kristallijnen Hal van licht binnentraden, wij jullie konden helpen om deze Graal te integreren en je eigen kelk te vullen met liefde en licht.

Laat ons nu een cirkel vormen in deze hal. Zie voor je een Graal die oprijst vanaf de vloer, een Graal van pulserend zilver…en goud… en bezet met edelstenen en halfedelstenen. De kelk rijst en rijst omhoog totdat de boord van de kelkschaal zich boven je hoofden bevindt. Laat ons nu deze kelk vullen met liefde en licht, met goud, zilver en violet, de Mahatma-energie, de Ik-Ben-Aanwezigheid van Moeder/Vader God.

Zie, voel, sta toe, verbeeld je die Mahatma-energie vloeiend door de Graal. Als het teveel overstroomt, zie het dan naar beneden stromen in het lichaam van Moeder Aarde, zodat zij ook deze liefde mag ontvangen en absorberen. Zie nu, voel, sta toe en verbeeld, elk van jullie, deze Graal die zich splitst in individuele gralen, voor elk van jullie één. Als deze graal zich splitst in individuele gralen, zie ze dan naar je toekomen en zie dan basis van die graal integreren in je zonnevlecht.

De steel van de graal gaat vanaf je zonnevlecht door het centrum van je hart. De schaal van de graal vult het hogere Hartchakra en de thymusklier. En nog is er voor iedereen die uitvloeiing van de Mahatma-energie van onvoorwaardelijke liefde. – Zilver, goud en violet – . Nu breng ik Merlijn, meer Mahatma-energie, zodat elk van je deze in zijn eigen hart moge voelen. Als het in ieders hart vloeit, voel het, zie het sta het toe en verbeeldt het je… voel het vloeien in de harten van alle mannen en vrouwen die geïncarneerd zijn op de planeet.

Voel deze Mahatma-energie die de harten van alle wezens vult, die dat willen accepteren. Voel de liefde van je harten vloeien naar iedereen. Iedereen verdient deze liefde, want het is een geboorterecht om deze liefde te ontvangen. Alleen de individuele voorkeur van de personen belet hen om deze liefde te voelen.

(PAUSE)

Als deze liefde door je kelk blijft overlopen in overeenstemming met de Goddelijke wil, laat deze liefde dan vloeien door Moeder Aarde, naar alle plaatsen waar de mensen onrustig zijn, waar er oorlog is, conflicten of hongersnood en ook naar plaatsen waar het lichaam van Moeder Aarde in moeilijkheden is.

Als nu die liefde uit elk van jullie stroomt en vloeit in elk van jullie, laat ons dan nogmaals naar beneden gaan in het lichaam van Moeder Aarde. Laat ons afdalen recht in het echte hart van de Moeder. Als we naar dit hartkristal gaan, laat ons dan een beetje daar zitten en de liefde voelen van de Moeder en sta toe dat deze liefde in onze hartkelken vloeit en weer eruit vloeit van onze hartkelken; Laat ons ook de uitwisseling van liefde voelen.

Als we die uitwisseling van liefde voelen, zal ik Merlijn, de stroom openen om meer liefde te laten naar beneden vloeien vanaf Moeder/Vader Bron. Met deze liefde is ook de Mahatma gemengd.

(PAUSE)

Laat ons nu terug gaan naar de grote hal. Vanaf daar zal ik met jullie door de vortex terugreizen naar de top van de helling. Je kunt dus terug samensmelten met je fysiek lichaam. Tijdens de reis naar boven, voel, zie, sta toe en verbeeld je dat die graal in je vast geankerd wordt. Je staat nu terug op de top van de heuvel en voel dan dat de Mahatma-energie, deze onvoorwaardelijke liefde, dit zilver, goud en violet vloeit van je kruinchakra en deze graal vult. Die energie doordringt elke cel, elke molecule, elk atoom en elk sub-atomair deeltje van je fysiek lichaam.

Vrienden, jullie worden verlicht. Onthoudt dit. Mensen zullen meer licht rondom jullie zien. De mensen zullen ofwel je benaderen ofwel je mijden. Ik spreek zowel voor Arthur als voor mezelf en ik hoop dat je van dit korte verblijf met ons genoten hebt. Na deze reis en de resultaten van deze, zullen we bij je zijn voor de rest van je leven in je lichamen op deze planeet. Mijn zegeningen, vrienden.Geniet ervan. Laat de magie toe in je leven, want je levens zijn magisch. Als je de magie laat stromen, dan zullen magische dingen gebeuren. Ik, Merlijn, laat je in die magie achter. Vaarwel!”

 x

 * * *

 

20-11-2011

115 gedachten over “Zwaardstrijders.. (+ update)

  1. Natuurlijk wordt je geblokt.. Want wat moet een vrouw nou met een zwaard..?? Laten we in hemelsnaam een beeeetje de rollen vasthouden, anders ben ik helemaaaal van de kluts kwijt..
   Straks wil ze ook nog een penis.. Die vrouw zeg maar. Of zit ik nou uit mijn nek te kletsen.. Je hoort namelijk weleens, dat een zwaard het symbool is voor een penis..

 1. Een gedegen Meester in de Vechtkunst zal nooit wapens nodig hebben, zijn inzicht en wijsheden is het grootste wapen, gewoon alles kunnen regelen met je blote handen is de naakte werkelijkheid dat je niets te verliezen hebt. Uitdagen, verdedigen en continue waakzaam zijn is de optiek om het hele slagveld te kunnen overzien, dan weet je wie je vijand is en wie je vriend. Vechten is je tanden te laten zien, je zelf durft bloot te geven en duidelijk aan te geven wat de grenzen zijn. Meester zijn is degene dat je zelf kan beheersen in elke situatie dan ook en Meesterlijk kan zijn waar hulp nodig is, dan ben je het voorbeeld voor al die anderen die graag dat level ooit hopen te bereiken. In 5D zijn, is het Meester over je zelf zijn, de beheersbare van al dat wat er is, je hebt dan je les hier op aarde geleerd en klaar voor de volgende fase om het oude voorgoed los te laten…

  1. Co staat voor al diegene die gezellig mee doen op het front. En dat we ‘kib’ Lunar2 Yellow Warrior zijn dat wist je toch al of was je dat alweer vergeten?! hahaha

  2. Ik ben Boogschutter (volgens de nieuwe astrologie Slangendrager), Haan, totemdier Uil en Bluehand some of a kind in het maya’s. Bovenal ben ik mezelf. Gewoon zo leip als een deur bij tijd en wijle en voor de rest van de tijd kan het alle kanten nog op.
   Gegroet zijt gij. Oh ja, zielsgetal van mij komt over met de Maan in de tarot. Numerologie is ook lachen. Ach, je moet de mens wat bezig houden, tot ie er een beetje heel veel genoeg van krijgt. Het is goed, allemaal best, ik ben ik en jullie zijn de rest. Samen één maar allemaal net anders. Dat is ook het mooie van het verhaal wat leven heet. Ga ik nu toch maar eens normaal doen. Best een uitdaging, kijken hoe dat bevalt. Wel jezelf maar dan net anders.

 2. AA Michael heeft het vaak over het blauw vlammend lichtzwaard dat hij de mens ooit aanreikte en maant ons aan om het te gebruiken. Voor zover ik mij herinner, kan je je eigen Michaelzwaard ophalen in een soort ‘kasteelruimte’ waar jouw zwaard klaar staat. Je hoeft het alleen op te nemen en er cirkelbewegingen in de lucht mee te maken. Ben een beetje vergeten hoe het allemaal in elkaar zit maar ik kan de tekst niet meer vinden. Maar ik denk dat je, wanneer je je aangevallen voelt, die cirkelbewegingen met je persoonlijke zwaard moet maken. Kent iemand die tekst van AA Michael? Is enkele jaren oud.

  1. Als je het opzoekt Anel, plaats ik het onder het artikel.. Prachtig verhaal hoor. Resoneert als een trillend zwaard in een houten eiken deur. Ofzo.

 3. Mooi stuk !! Ik voel mij ook een echte zwaardvechter. Ik had altijd al het idee anders te zijn dan de meeste mensen om mij heen en kon mij nooit erg lang vinden in allerlei clubjes.Het mooie is dat het 1 groot spel is wat we spelen en er hangt niets van af.

  1. Nou dat vind ik dan niet, dat er niks vanaf hangt.. Hallo, je hebt het wel over een écht zwaard hoor hé! Anders zouden ze toch wel nepzwaarden hebben..?

 4. Heel krachtig verwoord Mickey en zo waar.

  In Glastonbury (afgelopen zondag) kreeg ik een herinnering op de Tor hoe het zwaard van de waarheid te gebruiken. Wat een mooie synchroniciteit dat ik nu de herinnering hiervan krijg en de kracht van alle zwaardvechters kan voelen, dank je Mickey hiervoor. Samen maken we het verschil.

  zwaardvechter voor de waarheid Anne

  1. Hèhè, eindelijk een vrouw met een zwaard.. En dan ook nog eens een écht zwaard..!

  2. Een vrouw in de keuken met een te stevige pollepel,
   is als een speelgoedridder met een rubberen zwaard.

   Of zoiets. 😉

  1. Ik heb weleens in een visualistatie/mediatie ervaren hoe het is om een
   zwaard vast te hebben. Heerlijk, ik kon die strijdbaarheid, die oerkracht, door mijn hele lijf voelen. Strijden voor je eigen authenticiteit, om uit te drukken wat je voelt en om jezelf aan de buitenwereld te laten zien. Ik heb er nog steeds veel aan.

 5. Zelfvertrouwen, het leven aandurven daardoor de angst(obstakels) overwinnen. Het evenwicht bereiken.Nimmer iemand doden of pijn doen dat is de zwaardstrijder in ons.

  Als ik me niet vergis had volgens mij COZmic het linkje ergens eerder bij een artikel geplaatst. Alle eer is voor jouw Coz, voor deze mooie inspiratie.:-)

 6. Wow, en die had ik dus gemist. Dank voor het omhoog halen, Guido.
  In aanvulling het volgende proza dat ik net weer las. Dat zegt alles voor mij.

  Als je gaat beseffen dat de zon een liegend licht is
  en de siddering van leven in een lichaam geen wonder,
  maar een walgelijke danse macabre –
  dan kom je langzaam los van je persoonlijke geschiedenis.

  Wat zijn we hier ingepalmd door die Charmante Piraat,
  incarnatie na incarnatie na incarnatie.
  Hadden we ons beter, of anders, kunnen voorbereiden
  op onderdompeling in kunstlicht en deze corrupte energie?
  Dat is niet waarschijnlijk.

  Voor we werden opgezogen door de tijd
  wisten we niet wat een parasiet was.
  We wisten niets af van de dood,
  van ruimte die je inneemt
  en die verdedigd moet worden.
  Ook van voedselketens hadden we nog nooit gehoord.

  Het is niet erg waarschijnlijk
  dat wij de Parasiet hadden kunnen doorgronden
  voordat we hem zelf tegen waren tegengekomen.

  Toen begonnen de lessen, hele harde lessen,
  en niet binnen het kader van evolutie en ascensie.
  Velen van ons waren niet tegen hem bewapend,
  tegen die Charmante Dikke Teek die met hart en ziel
  recht praat wat krom is en in zijn eigen leugens gelooft.

  We herkenden hem niet, de parasiet
  die bralt over liefde maar niet meer weet wat het is.
  En we begrepen hem niet, de parasiet die niet naar huis wil.

  Wie is ontwaakt, WIL het duister herkennen.

  Langzaam dringt het weten door,
  in alle hoeken en gaten van je bestaan.
  Je herkent de schijnbeslissingen van de verzonkene –
  in jouw dagen en in jouw jaren.

  Wat telt is niet de kwaliteit van mijn dagen,
  zelfs niet de kwaliteit van mijn relaties.

  Wat telt is mijn wil, de wil om mijzelf terug te halen,
  in een vijandige wereld, een vijandig universum,
  keer op keer, steeds opnieuw, na elke onderdompeling.

  Wat telt is het weten dat we hier niet alleen zijn,
  al lijkt het daar vaak wel op,
  en dat je een gevallen lichtwezen
  die zijn eigen licht niet meer kan vasthouden
  niet kunt helpen.

  De verwarring van het duister kan aandoenlijk zijn,
  maar ook al raakt het mij, ik trap er niet meer in.

  Hebben we alles gedaan om de parasiet terug naar huis te brengen?
  De resultaten tot nu toe zijn bedroevend.
  Aantal bekeerde parasieten: nul.
  Aantal geïnfecteerde, verstrikte lichtwezens: legioenen.

  Dat is de hardste les die we moeten leren.
  Houden van versnipperde zijnsvormen
  die monsters van onversneden kwaad zijn geworden
  kan ons in spirituele zin de das omdoen.

  Een spirituele krijger sluit geen contracten af
  met duistere krachten, om het leven in een lijf van vlees
  wat lichter en dragelijker te maken.

  Wie is ontwaakt, WIL het duister herkennen.

  Monique Spangenberg
  Oktober 2011
  Van http://www.ascensie.nl

  1. Ah , mooi , Monique S is dus nog actief op haar site . Ga ik weer een keertje neuzen om te kijken wat de dikke teek allemaal uitvreet(-zuigt).

  2. De hoofd archont is niet zo helder in z’n hoofd, hij zit te veel in z’n kruis en krabt te veel aan z’n kont vanwege jeukende teken beten, het is een draak van een gedrochtje dat puisterige Jaldabaoth godje.

   Quote:

   ” De corruptie van seksuele energiestromen op aarde

   En ik (Johannes) zei tegen de verlosser: Heer,
   was het dan niet de slang die Adam leerde eten?
   De verlosser glimlachte en zei:
   De slang leerde hun te eten van de slechtheid
   van voortplanting, lust en verderf
   zodat hij (Adam) hem van nut is.

   De verlichtende Epinoia maakte Adam
   helderder in zijn denken
   dan de hoofdarchont, Jaldabaoth.

   Uit: Nag Hammadi geschriften,
   Het Geheime Boek van Johannes ”

   http://www.ascensie.nl/seksenergie.htm

   Hmm jammer, het is nog een kerel ook die Jaldabaoth, jammer, anders had ik vrouwen de schuld kunnen geven van alles.

   Quote:

   ” Een eigenwijs goddelijk wezen, De Demiurg, ook hoofdarchont of Jaldabaoth genoemd, de schepper, heeft in de gnostische scheppingsmythen de mens geschapen. De Demiurg is een zoon van Sophia die zij geschapen heeft buiten God’s medeweten om, althans dat dacht zij. Zij verbande hem naar een lichtende wolk, in de hoop hem voor God te verbergen. Het was deze lichtende wolk die met de Ark van het Verbond meereisde met het Joodse volk, met in die wolk de god van het oude testament die van zichzelf zegt “een jaloerse en naijverige god” te zijn, die geen enkele godheid naast zich duldt zoals Jaweh en Allah doen. De Echte God is niet jaloers, aldus de gnostiek. Hij zaait geen tweedracht, Hij is De Ene, de Eenheid. ”

   http://www.human-being.nl/Bibliotheek/gnosis.htm

  3. @ Hyper, ik vind het heel mooi wat je schrijft over de hoofdarchont, Jaldabaoth ofwel de Demiurg. En je schrijft erbij dat het jammer is dat hij een man is want anders kon je de vrouwen de schuld geven (ha,ha). Overigens ligt dat laatste voor mij toch iets genuanceerder.
   De gnostiek gaat uit van het Ene, de Bron, God als zijnde een Driemacht, drie zijns aspecten van God, namelijk de Onverwekte, de Zelfverwekte en de Verwekte. In esoterische zin te verstaan als het Zijn, de Beweging en het Leven. Deze fase gaat in de visie van de gnostici vooraf aan het 1e scheppingsverhaal, namelijk dat er Krachten uitgingen van God, die gnostici namen gaven als Waarheid, Wijsheid, Verstand, Goedheid, Leven ,Liefde etc. Deze krachten worden ook wel aangeduid met Eonen. Deze krachten tezamen vormden een afspiegeling van God, een zuivere sfeer, ook wel Lichtwereld genoemd of Pleroma. Maar vervolgens moet er volgens gnostici een “lek” in de schepping zijn ontstaan, hetgeen een verklaring zou geven voor het ontstaan van de stoffelijke wereld. Dat noemen de gnostici de 2e fase van het scheppingsverhaal. In het Pleroma (de volheid) ontstaat een lek, vindt er een val plaats. Er is een Kracht die tot een individuele scheppingsdaad overgaat. Die kracht wordt door gnostici Sophia, Wijsheid, genoemd. Sophia schept vanuit haar vrouwelijke hoedanigheid zonder contact met haar mannelijke paargenoot. Haar vrucht moet dus wel onvolkomen zijn. Het is de Duisternis, de Chaos. En in die chaos dient ordening aangebracht te worden (Grieks: kosmos) en dus stelt Sophia daarover een Heerser aan, die ook wel Hoofdarchont of Demiurg wordt genoemd. En die Demiurg op zijn beurt schept vervolgens weer andere goden, krachten en machten, die ook wel lagere engelen worden genoemd. En hij schept een zichtbare, stoffelijke wereld met de schepping van de planeten, de aarde en ten slotte ook de mens.
   Het probleem nu is dat de Demiurg (Jaldabaoth) samen met zijn helpers de sterfelijke mens schiep uit de materie (soma: stof) en begiftigde met een ziel (psyche). Maar volgens de gnostici is de diepste kern van de mens geest (pneuma, volheid, het pure Licht).Daarom heerst er ook zoveel verwarring in het hele lichaam van de mens, die van oorsprong afkomstig is vanuit de Onsterfelijke Geestelijke wereld, maar zich slechts bewust is van zijn sterfelijke lichamelijke toestand. Het is overigens niet de materie zelf die als slecht wordt voorgesteld, maar de Begeerte die eruit voortkwam. De Begeerte gaat namelijk woorbij aan de diepere Essentie en richt zich slechts op 1 laag (de stoffelijke)
   Maar Jezus roept in het Gesprek met de Verlosser (Nag Hammadi) troostend op om Moed te vatten tegenover de verschillende vormen van de natuur. Want door het onderkennen hiervan zal de mens de schijnbare dualiteit erin kunnen ontdekken. Mijn heilig geloof is dat de Kracht van de Sophia (Wijsheid) ons in de mooie tijd waarin we leven ondersteunt om hiervan Bewust te worden.

   In het Gesprek met de Verlosser zegt Jezus:

   “Als iemand niet in de duisternis staat,
   zal hij niet in staat zijn het licht te zien.
   Als iemand niet begrijpt hoe het vuur ontstond,
   zal hij erin opbranden,
   omdat hij de wortel ervan niet kent.
   Als iemand niet eerst het water begrijpt,
   zal hij niets kennen.
   Wat betekent het dan voor hem
   daaruit de doop te ontvangen?
   Als iemand niet begrijpt
   waar de wind die blaast vandaan komt,
   zal hij erin meelopen.
   Als iemand niet begrijpt
   hoe het lichaam dat hij draagt is ontstaan,
   zal hij erin omkomen.
   En hoe wil iemand die de zoon niet kent
   de Vader kennen?
   En voor hem die de wortel van alle dingen niet
   zal kennen,
   zullen ze verborgen blijven.
   Hij die de wortel van het slechte
   niet leert kennen,
   is er ook geen vreemde voor.
   Hij die niet begrijpt hoe hij kwam,
   zal ook niet begrijpen hoe hij zal gaan..”

   Overigens wordt de Zoon des Mensen, Christus, voorgesteld in de mens en niet als persoon buiten de mens. Jezus waarschuwt voor het volgen van iemand buiten jezelf al is het de Zoon des Mensen. Hij roept op om te luisteren naar de Christus in het eigen hart.

 7. @Guido
  Dankjewel voor de upgrade bij dit prachtige artikel.
  Heb pas de meditatie opnieuw gedaan – was jàren geleden – en het voelt als een zeer waardevolle aanvulling voor ons, zwaardvechters. -STERS dan in het geval van al die vrouwelijke strijdsters want ik vermoed dat er meer -sters dan -ters zijn, gewoon omdat het meer in de aard van de vrouw licht om op spiritueel-magische manier te strijden. De mytische Amazones en Walkyren zij aan zij met de Teutoonse en Graalridders tot Lichtlegers getransmuteerd, wat een prachtig spektakel!

  1. Zie het regeltje boven het kopje van ‘Koning Arthur’…!
   Nu een vraag aan jou.. Hoe kom je bij John Armitage, terwijl boven het artikel de auteur van het artikel staat.. ‘Haridas Melchizedek’. Of kijk ik nu ergens helemaal overheen..?

  2. Ik wil ook een nickname, loop hier alles maar onder mijn eigen naam te verkondigen. Iets als mazter fool lijkt me wel mooi.

 8. Jemig de pemig Guido! Ik herlees en denk.. Die meditatie ken ik! Live meegemaakt bij John (Hari Das) en heb de cd met zijn live versie opnieuw uitgebracht namens Shamballashop. Heb er nog een doos van liggen.. Merlin’s Cave jaja, leuke herinnering!

 9. Even terzijde wie het verhaal kent The One and Future King(Eens en vooraltijd koning) van White, moet ook maar eens lezen The mist of Avalon van Marion Zimmerman Bradley. De legendarische koning Arthur zijn leven beschreven en gezien vanuit invalshoek van de vrouwen die een rol van betekenis hadden zoals Guinevere en zijn halfzus Mordred. Een aardige pil maar voor mij leuk tijdverdrijf. Veel plezier.

  1. Dat boek heb ik vaak gelezen, later ook in het Engels. Evenals de andere boeken in de serie. Bij het schrijven van het laatste boek is de schrijfster halverwege overleden. Haar secretaresse heeft het afgemaakt. En je kunt precies merken vanaf wel punt dat is! Ik voelde dat het eigenlijk gechannelde info is, niet per sé waargebeurd, maar uit het collectieve veld. Begeisterd, zoals duitsers zeggen. Er zit een energie in die wat met je doet en die een ander dan niet kan overdragen. Daaraan herken je ook een goede schrijver denk ik.

  1. C(k)ristal absorbeert al het binnenkomende licht en straal dat na zuivering geheel weer uit. Dit moet toch voldoende voor u zijn.

 10. Martijn, ik heb ooit eens verdiept in astrologie. Je weet wel planeetstanden,12 huizen(sterrenbeelden), declanaties, inclanaties, ascendanten, descandanten, conjuncties, disconjuncties, graden en minuten. Voor een beetje zelfkennis kun je er hoop uit leren. Maar ja voor de wetenschap is deze vorm van oeroude (eeuwen oude) ‘psychologie’ van generlei waarde. Wat mij aantrok zijn niet de horoscooppagina van een krant of tijdschrift maar ik zag eens een ‘echte’ horoscoop met lijntjes en getallen, zoals je je eigen ‘schatkaart’ maakte in je jeugd. En de magie van het plaatje trok mij aan. Daar wil ik het fijne van weten. En zo dus mijn belangstelling en gek genoeg getallen hebben voor mij een zekere magie.
  Je beschreef jezelf. Maar juist je ascendant kun je meer inzicht geven in jezelf en hoe je bij een anderen overkomt. Bij je geboorte en daar is je geboortetijdstip van belang komt de zon ergens op (ascendant) dat is meestal de eerste huis en op welke halfrond aarde(hemisfeer) en of er sprake is van zomertijd of niet . Dat huis verwijst naar een sterrenbeeld. Ik ben bijvoorbeeld van sterrenbeeld steenbok met ascendant boogschutter. Die twee samen vormen wie ik ben. Mijn kern is Aarde en Vuur. En zo daardoor mijn ‘eigen’ kijk op onze de wereld. Ik houd bijvoorbeeld erg van natuur en sport(typisch boogschutter). Ook lijk ik soms op een dominee om anderen even te vertellen hoe de wereld in elkaar steekt, maar ja dat is alleen mijn waarheid(ook typisch boogschutter). Ik kan alleen leren vanuit de praktijk (steenbok). Mijn vormgeving is altijd richting 3d (materie) (steenbok). Natuurlijk zijn het niet allemaal positieve eigenschappen, maar dat ga ik je niet vertellen.

  Dus als je ascendant kent weet je nog meer over jezelf en waarom je op een bepaalde manier reageert naar je buitenwereld. Succes ik groet u met uw speurtocht wat Leven heet.

  U bent boogschutter en ik ben ascendant Boogschutter. En zie waarom we elkaar kunnen begrijpen.

  1. Mijn ascedant is ook Boogschutter. Eigenlijk ben ik slangendrager als je heel goed kijkt waar de zon op komt.

  2. Slangendrager heeft wat eigenschappen die ook in maya Bluehand beschreven wordt. Manik, dat ben ik (ergens). Numerologie ook al aardig uitgepluist. Dan is de Tarot ook wel leuk al kost het even voor je alle plaatjes uit het hoofd kent maar daar heb je dan weer talloze boeken van. Chinese astrologie Haan, rat, aap. Tweede decanaat boogschutter (in nieuwe astrologie Slangendrager). Leuk om allemaal uit te zoeken en dingen te kunnen bevestigen vanuit je eigen weten. Vele dingen kloppen, als je het goed uitzoekt.

   Mijn oma was ook steenbok… Zo paranormaal als een deur trouwens.

   Dit linkje gaat over Ophiuchus, de slangendrager:
   http://www.femtopia.nl/maan/slangendrager.htm

 11. De beste meditatie is de flow van het smeden van staal in het vuur.
  Sinds kort weer eens m’n aambeeld voor de dag gehaald en en wat andere attributen aangeschaft. Ik ben nu bezig met het maken van een serie messen. Daarna een zwaard.
  Niets is fijner als het kijken in het vuur terwijl je even op adem komt van de serie slagen op het materiaal. De concentratie, de werkplek, het vuur, je kracht, het staal, heerlijke componenten om helemaal in op te gaan.
  Vergeet alle zweverige verhalen en theorieën, ga het doen!
  Smeedkolen kosten plm 20 euri/25 kg een aambeeld plm 10euri/kg de rest vind je vaak op rommelmarkten en bij schroothandelaren.
  Begin klein en breid je vaardigheden uit.
  Ga daarna voor mijn ’n part mediteren met je eigen dolk/zwaard etc. onder belofte het nooit te zullen ontheiligen door er mee te doden. Dat dan weer wel.
  Voor mij was het een tijdje geleden exit met die beeldschermspiritualiteit.
  Bekijk hier het filmpje van een vakman die een absoluut meesterstuk maakt.

  http://www.youtube.com/watch?v=gLlObpob6lg

  (deel 2 staat er onder. Een absolute aanrader!!!!!!!)

  1. De beste meditatie is gewoon jezelf zijn, geloven in je eigen kracht en dit gewoon uitstralen naar alles en iedereen toe. Elke dag wandel ik minstens 15km, in de natuur, in het bos, hoor de vogeltjes, voel de rust, wees de rust. Meer heb je niet nodig. De wereld veranderd hierdoor, wees liefde, ben in rust.

  2. Klinkt goed Wout, absoluut! De meeste mensen doen er lang over, om zover te komen. Sommigen lukt het nog niet, al worden ze 100… Wat best jammer is..

  3. Klopt in je eigen kracht staan is het belangrijkste, maar echter je wordt altijd uit balans getrokken omdat er zovelen zijn die het daar weer niet mee eens zijn en er andere (nare) gedachtes aan over houden. Soms heb je mazzel wanneer je een ander gelijk gestrekte vechter tegen komt waar je samen mee kan optrekken, schept vertrouwen en vernieuwde krachten en een band om weer een stuk verder te komen dan waar je zelf opdat moment strand.

  4. @ rob
   Elke meester(zwaardensmit of edelmetaal bewerker,boer, schilder enz. )In zijn beroep komt op een punt dat in het boedisme satorie wordt genoemd. Je bent een met wat je doet in het nu. Het summum van meditatief zijn. Ik had dat gevoel voor het eerst met parachute springen. Je bent voor 100% bezig in het nu en met je sprong, geen afleidende gedachten als wat eten we straks of wat ook.
   Of zoals mijn sensei op de trainingen kyokushinkai(full contact karate) zei als je lekker zit te eten denk je niet over hoe je met je vriendin gaat vrijen , en als je aan het vrijen ben denk je niet aan eten.
   Kreeg wel erg zin om mijn eigen zwaard te smeden van je linkje haha.

  5. Uit de stilte komt verwondering voor alles. Deze verwondering is heilig. Hieruit is alles mogelijk (als je niet gestoord wordt zoals Paul al zei). Hoe sterker dit wordt, hoe meer we onszelf durven zijn, zonder angst. Dan laat je je door niemand uit deze kracht zetten want dat is gelijk aan je ziel te kort doen.

   Verwondering, schoonheid, het is overal in te vinden. Aandachtig zijn in dat wat je doet, dat is heerlijk. Dan gaat het als vanzelf en beter dan dat je (met je gedachten) ermee bemoeit. Het gewoon doen, met liefde en zonder twijfel, dat is prachtig.

   Is het iemand wel eens opgevallen dat topsporters soms ineens ongelofelijke prestaties kunnen neerzetten? Heel vaak zijn ze dan net hartstikke verliefd. Alles voelt lekker en niemand kan ze aan. Een jaar later kan het dan ineens een stuk minder zijn.
   In vorm of uit vorm zijn noemen ze dat. Gewoon een kwestie van boven jezelf (ego dan) uitstijgen of jezelf naar beneden praten.

  6. Geniet dan maar eens vanuit dit gezichtspunt het midden van de wereld zijn in alle rust en eenvoud, zie en ontdek de wereld om je heen waar je in volle meditatie de rust zelve bent. Het aanschouwen is ook wel de plek van het observeren en waarnemen, heel weinig mensen die dit soort plekjes durven in te nemen en de retoriek er om heen ooit zullen begrijpen:

   BARAKA 1/7:

   http://www.youtube.com/watch?v=5BuifdjWIFA&feature=related

   Vergeet ook niet de andere deeltjes te zien.

  7. Paulus ,
   nee , nooit een spelcomputer gehad . Wel een hoop guldens uitgegeven aan kouwe pilsen tijdens langdurige dartavonden .

  8. Een spelcomputer?! nee joh dat was voor dummy’s, ik had een Apple ][ en een excedy sorcerer waar mee we coin-ups video games mee na bouwden… We schreven gewoon in machine code language of binair.

  9. Ah, 20 jaar geleden, was toen zo oud als mijn dochter nu. Tot mijn 18e veel videogames gespeeld, pc kwam toen ik 13 was denk ik. Het is voor mij echt jeugdsegment. Ik kon van alles spelen en ook uren en uren. Na mijn 18e nog wel wat geklooid op gamecube en pc maar het boeide me niet meer. Tis net als met sport, ik voetbalde ook al die tijd op hoog niveau, nu vind ik het niks meer aan. Alleen Messi kan me nog boeien.
   http://www.youtube.com/watch?v=lHQtgAcUTlk Tovenaar op het veld, was weer mooi afgelopen week. Ga er niet voor zitten hoor, zie het achteraf wel, alleen die schitterende momenten. Vroeger gek van Van Basten, komt nu naar Heerenveen waar ik destijds bij gevoetbald heb in de jeugd, ook mooi: http://www.youtube.com/watch?v=Np6JaetKEK4 Slechte beelden maar ze verdienden toen nog maar 3 miljoen gulden (van Basten) daar doen die wereldvoetballers het niet meer voor tegenwoordig. De beelden zijn mooier maar daar moet je dan maar voor betalen voor het grootste deel. Van Persie kan straks 260.000 euro per week opstrijken en kabouter Snijder pakt ook grofweg 12 miljoen of meer per jaar met een spelletje snappen.

  10. In de eerste minuut is te zien hoe Captain Caveman Cozz jaren terug voor het eerst op het idee kwam om een speciale Busz multi purpose Utility VAn aan te schaffen voor z’n verzameling gestaalde billyClub werktuigen en z’n special Angel Crew natuurlijk..

   Captain Caveman & the Teen Angels – Big Scare in the Big Top – Episode 5
   http://www.youtube.com/watch?v=HpmdcZHKShc

   ik heb Yesterday anderhalf uur lauw op mijn boss cross hybride Cube on the road bike, met nieuw gevlecht wiel door de plaatselijke absoluut goede fietsenmakert en enorme wielren enthousiast, gefietst Eye, is da ook goed genoeg om mijn DNA in Shift vorm te krijgen denk je? Mijn winter eczeem plekjes zijn helaas nog niet helemaal weg getrokken…

   WEet je wat ook Zen godsdienst meditatie is Marsss?! Een ambachtelijk onverwoestbaar fietswiel met de hand zelf vlechten, als je de manuals handleiding cursussen op internet ziet, dan lijkt het verschrikkelijk ingewikkeld, 36 spaken en nippels en een naaf en een velg en een spako spanningsmeter en een nippel spaak sleutel, een spaakricht lineaal ding geval, je hebt hoogte slag en zij slag, kromme wielen, toch lijkt me zalig om zo opnieuw te leren met m’n handen te werken… Dusz mijn Zwaard van Arthur is een zelf gevlochten Fietswiel..

  11. Torsie in de spaken, we gaan beginnen met 8 spaken, en dan pakken we de velg, we beginnen nippel voor nippel aan de rechterkant van het wiel… steeds drie gaten overslaan…

   Handgespaakt wiel bouwen
   http://www.youtube.com/watch?v=3fwVBuhwS54

   Dit was mijn Heldin toen ik jong wasz, heb nog meegemaakt dat ze half jankend van de afval te hete volbloed bok crash ellende aan de hand van haar bouwvakker pappie het terrein afliep, en natuurlijk haar latere bookmaker boef Chef nog meegekregen in Haaksbergen tig jaar terug, was toen revolutionair hoe zij een paar Diep en Rond kon rijden zonder het Arme gedresseerde Dier direct Volledig te slopen..

   Clinic Anky van Grunsven Laag, Diep en Rond deel 1
   http://www.youtube.com/watch?v=oOD_fhxG4go

 12. Haha een anarchist! Met een spirituele inslag dus het mag hier. Want andere anarchisten daar wordt op WTK geen aandacht aan besteed. Ze zijn er in meerdere soorten. De kern van anarchisme is zelfbeschikkingsrecht en het daarom niet accepteren van een externe heerser. Sommigen prediken en praktiseren geweldadige afbraak van het systeem. Dit zijn eerder anti’s en het anarchisme krijgt daardoor een negatief label.

  Maar wat lees ikki hier: “Wij weten het toch beter. Rotte systemen lijm je niet, nee rotte systemen breek je af. Wij steken Babylon in de brand, en bouwen op moeder Aarde. ”
  Wat een inspiratie! Ja het is symbolisch bedoeld hoor ik sommigen denken. Maar het staat er zonder die connotatie.

  “Laat de MATRIX maar lekker instorten, ons maakt het blij. Op naar de vijfde dimensie, en daarna door naar de volgende planeet die onze wijsheid en kracht nodig heeft.”
  Sja vlucht maar weg…

  1. Anarchisme, met zoveel idioten om me heen? Nee, lijkt me niet verstandig hoor. Dan is het weer de wet van de sterkste, als iemand een gun heeft neemt ie alles van je af, misschien zelfs wel je leven of van iemand die je dierbaar is. Wat heb je eigenlijk in het hoofd als we het over 5d hebben? Je wilt vluchten schijnbaar naar een andere planeet, die onze wijsheid en kracht nodig heeft? Hmmm, zal wel nog minder zijn dan dat het hier al is. Sja, vlucht maar weg, doen wij het wel weer zonder de gemaskerde clown…

  2. Sorry grappige clown, ’t zijn niet jouw woorden, toch had je me wel even getriggert, inderdaad, dat wegvluchten zie ik ook niet. Kun je net zo goed zelfmoord plegen.

   Sorry van mijn foute aanname.

  3. Idd Cozmic en jij houdt er een kosmisch oogje op toe, iedereen zit de laatste tijd in een fase van het oog, tis hoe je het beoogt dan oog je toch wel naar een goed punt toe. The all seeying eye, de nieuwe trend, verhult toch heel wat informatie, waar de een zich verschuilt achter zijn zwarte zonnebril nog onzeker doet de ander 1 oogje dicht voor een kritische voetnoot. Nu nog iemand zien te vinden waarbij je recht in beide ogen kunt kijken zonder verdere makeup.

  4. Shit man, ik heb gewoon geen goede foto van mezelf. Altijd een scheve bek of zo. Ja, nu dus een bril op. Weet je, dan maar een scheve bek. Ik ga al zoeken, heb alleen niet alle foto’s in deze comp. Ben niet zo ijdel (toch wel).

  5. Je hebt toch een webcammetje Martijn?! daar maak ze zo maar weer een nieuwe mee, doe er dan gelijk ook een wink aan vast dan weet iedereen dat jij het bent…

  6. Martijn , niet zo aangebrand man , ik zag gewoon dat yinjangetje , humor toch ?

  7. . Yang: de één is voor de ander de spiegel van herkenning
   . Yin: waardoor hij zijn eigen tekortkomingen kan inzien en corrigeren

  8. Was niet tegenover jou hoor Cozmic, vond hem wel goed die ying yang.
   Toch nu maar een wat oudere foto, ben alles zo’n beetje kwijt op het moment. Kijk ik weer tegen de zon in dus dat schiet nog niet op. Ah, tis allemaal maar gein.

  9. Nou moet er toch een nieuwe foto zijn lijkt me, (was vergeten te bevestigen).

  10. Webcammetje laatst kwijtgeraakt onder het zwaardvechten, zou ff niet meer weten waar die is.

  11. Ah zo ken ik je weer fijne vent… zo lekker recht voor zijn raap!

  12. Lol Martijn , als ik die kop van jou zie dan lees ik : laat mij mijn gang maar gaan !

  13. @ Martijn , de laatste keer dat ik naar de kroeg ging hier zeiden ze direct ; ahh Herman van Veen , vroeger was het nog Mark Knoppfler ( dire straits ) Die bik in jouw ogen van : dont mess with me , die heb ik ook en nog een paar een fysieke bouw die niet geheel in harmonie is met mijn innerlijk gemoed , swa , ze moeten er maar doorheen kijken .

  14. @Monika, nu weet ik even niets te zeggen… Ja, misschien ben ik wel gewoon schattig en lief, klinkt best leuk. Ff wennen hoor (bloos).

  15. Probeerde ook mijn hoofd in zo’n vierkantje te zetten alleen lukt niet lol.

  16. Ah, Janee, ook z’n echte koppie erop. Mooi man.
   Ja Monika, wij mannen mogen ook lief en aardig zijn, dat harde gedoe is slechts uiterlijke schijn. Meestal tegenover andere mannen, je moet wel eens van je afbijten.

  17. Tis wel een vooruitgang in die Face to Face trend, weer zo’n prachtig scheppend idee geweest van Marcel, pontificaal recht voor zijn raap.

   Ik zelf twijfel nog wel ff met plaatsen, want anders heb ik half internet AIVD achter me aan en ben te zien in het Programma opsporing verzocht bij oa Mallemoeder en op G.a.i.t.y’s Blog. Maar life ben ik er voor iedereen in vol ornaat te bewonderen. En ach misschien als iemand er op staat voor een klein bedrag van 1500,= Euro ga ik er voor…

  18. Haha, best gek Janee. Eerst maar geprobeerd met zonnebril op. Nu toch maar in het diepe gesprongen. Volgens mij heeft het wel wat. Goed idee van Marcel.

  19. Martijn , weet je dat mannen emotioneel kwetbaarder zijn dan vrouwen ? Van vrouwen is bekend dat ze meer met emoties bezig zijn , eigenlijk nemen ze daardoor het voortouw . Ze werken alle emotionele situaties vantevoren uit en zijn daarbij slagvaardig voorbereid op iedere situatie die ze zelf aandienen . Mannen staan er niet bij stil en worden vaak overrompeld met scenario’s waardoor de vrouwen het voordeel krijgen omdat ze het scenario al hebben uitgwerkt .
   En jij maar denken dat je de baas in huis bent huh ?

  20. Tja, zien ze op dat blog ook nog eens echte mensen…
   Wordt tijd om mijn bedje in te duiken, anders ben ik morgen niet meer zo schattig.
   Weltrusten beste mensen, hou het gezellig, als wij het niet meer kunnen dan wordt het zowiezo niets meer op deze aardkloot, haha.

  21. Nee Cozmic, zo slim ben ik ook nog wel hoor. Zij is de baas. Ik ben alleen wel eens een beetje stout. Ze gebruiken emoties ook om hun zin te krijgen. Daar kunnen wij nooit tegenop. Dat heeft dan weer met de consequenties te maken die eraan hangen als je ze niet hun zin geeft (geen sex meer bv. dat soort rotgeintjes).
   Ze weten het ook altijd beter, hebben meer inzicht in huishouden en boodschappen doen, mag ze lekker allemaal zelf bepalen (en doen). Dat is dan weer mijn manier van doen en laten in deze. Tis een spel, ying yang zeg maar… Wij vullen elkaar goed aan, als het echt moeilijk wordt dan moet ik ineens de baas zijn, dat begrijp je wel.

 13. Nog even doorborduren over anarchisme. Het gaat heel erg om hoe je zaken invulling geeft. Er is geen eenduidige definitie zoals ook met veel anderen woorden aan de hand is, er zijn verschillende stromingen om het zo te zeggen.

  Ik woon op http://www.anarchiel.com: vandaag staat deze erop, de klassieke insteek:
  http://www.anarchiel.com/display/bakoenin_ii_een_anarchistische_samenleving

  Ook goed geschreven artikel over wat anarchisme is:
  http://www.anarchisme.nl/hetonbegrepenanarchisme.html

  Oja http://www.wanttoknow.nl staat in onze “OVER DE HORIZON”:
  http://www.anarchiel.com/news/alt
  Zou graag een meeting houden van de alternatieve media.

  1. Julius , normaal ben ik niet zo van de woorden ontlederige , eigenlijk toch wel maar dat terzijde , echter zie ik het woord ARCH steeds weer terugkomen , hetgeen mij meer versterkte in mijn sympathie voor anarchisme . ARCHangels , monARCHen , allen pretenderen zij een poort te bezetten en daarvaandaan hun machtstatus te bevestigen . Ik blief hun poort niet en als ze mij in de weg staan kunnen ze een trap in de ballen verwachten , mazzeltof . De wereld en het universum ofwel multiversum is voor allen , oprotten met die ARCHERS .

 14. “Dit kristallijnen zwaard van licht heeft vele aspecten. Elk van jullie kan een van deze kristallijnen zwaarden van licht nemen en met deze kun je de duisternis waardoor je soms omringd bent, wegsnijden;”
  🙂

 15. gigantisch!! waarom heb ik die geweldige king arthur nooit eerder mogen ontdekken, ik denk dat de tijd er niet voor was, of zoals zovelen niet gezien in de donkerte der bossen! ben blij te weten in welk gedeelte ik hem kan vinden, hoop hem eens te ontmoeten!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.