Advertentie

Hoe 9/11 Star Wars (en jou?) in zijn hemd zet.


Er werd maar liefst 130 miljard US$ gestoken in de ontwikkeling van het Star Wars-systeem? Weet je nog dat zowel Reagan als Bush sr. hun mond vol hadden met hun ideëen over het  Strategische Defensie Initiatief van het Pentagon?

President Ronald Reagan kondigt, vanuit the Oval Office, het Star Wars programma aan. "Of u svp uw goedkeuring wilt geven aan een uitgave van US$ 130 miljard"..
President Ronald Reagan kondigt, vanuit the Oval Office, het Star Wars programma aan. "Of u svp uw goedkeuring wilt geven aan een uitgave van US$ 130 miljard"..

Het systeem was bedoeld om ‘projectielen die van onbekende locaties werden afgevuurd’ en mogelijk ‘met 10x de snelheid van een commercieel verkeersvliegtuig’ de VS binnendrongen, binnen 15 minuten of minder, vóórdat ze hun doel zouden hebben bereikt in de VS, te ontdekken en te vernietigen.

Volgens de website van het Budget Bureau van het Congres heeft dit wapensysteem tot doel om:

‘een explosief projectiel te kunnen treffen, dat kleiner zou kunnen zijn dan een olievat en boven de atmosfeer zou kunnen vliegen met een snelheid die hoger zou kunnen zijn dan 13.000 miles/phr (20.000 km p/uur)’

Dit budgetbureau zegt dat deze omschrijving PRECIES het doel moet zijn van het gereserveerde budget, omdat het anders niet mag worden uitgegeven.

Vóór 9/11 waren er een aantal tests van dit Pentagon raket-verdedigingssysteem, waarvan sommige faalden en anderen succesvol waren. Maar er blijft een belangrijke vraag openstaan:

‘Waarom was het op 11 September 2001 onmogelijk om 4 simpele commerciële vliegtuigen te ONTDEKKEN, die slechts met een snelheid van 900 km/uur vlogen, als dit futuristische millitaire systeem bedoeld was om raketten te ontwaren van onbekende locaties die mogelijk met een snelheid van zo’n 20.000 km/uur het luchtruim van de VS zouden kunnen binnenvliegen? ‘…

Je zou toch zeggen dat dit zeker had moeten gebeuren met de 2 vliegtuigen die al 40 minuten van de radar waren verdwenen vóórdat ze crashten.

De vragen gelden vooral voor vlucht 77, die in het Pentagon zou zijn gecrashed. Het eerste vliegtuig dat werd gekaapt op die dag werd om 8:20 ’s morgens gemeld, één uur voordat dit vliegtuig in het Pentagon eindigde, om 9:38 uur om precies te zijn. Het vliegtuig werd als vermist opgegeven om 8:56, dus 42 minuten vóórdat het tegen het Pentagon te pletter vloog.

Een foto van het Pentagon gemaakt, kort ná de vermeende inslag van vlucht 77.
Een foto van het Pentagon gemaakt, kort ná de vermeende inslag van vlucht 77.

Zelfs als alle normale verkeersvliegtuigen-radarsystemen volledig hadden gefaald en de FAA (de luchtvaartautoriteiten) hadden gefaald om defensie te waarschuwen, dan hadden toch alle millitaire leiders geweten dat om 8:46 uur het eerste vliegtuig in de Twin Towers was gevlogen.

En dat om 9:03 uur, toen het tweede toestel in het WTC vloog, zouden ze toch zeker hebben moeten concluderen dat er grote problemen waren..! (zie hier het NY Times artikel met al deze tijden)

Hoe Is het mogelijk dat een vliegtuig (vlucht 77) 42 minuten zonder vluchtplan rondvliegt in het Amerikaanse luchtruim, terwijl het als vermist is opgegeven voordat het crashed in het hart van het defensie-systeem van de Verenigde Staten..?

Het nieuwe defensiesysteem werkt onafhankelijk van de FAA-radar, zeg maar de commerciële vliegtuigradar én het systeem is geprogrammeerd om ongeachte welk vliegend voorwerp te localiseren, dat niet verantwoord is en/of is ingepland.

Het systeem hoort alarm te slaan, zoals ook op de website van het Budget Bureau te lezen staat!

Maar hier is nog een vraag, die hiermee verband houdt.

Waarom was dit miljarden kostende Pentagon Defense System zo’n heet onderwerp in de media vóór 9/11 en hebben we er daarna bijna niets meer over gehoord?

Kan het zijn dat er elementen in de overheid zijn, die samen met elementen uit de VS-Defensie willen dat de bevolking niet over dit soort vragen gaat nadenken?

Wellicht een nog grotere vraag: waarom stellen de media deze voor de hand liggende vragen niet publiekelijk en maken ze er reportages over?

Volgende vraag. Waarom was het budget dat de 9/11 commissie tot zijn beschikking had, om het hele 9/11-onderzoek te doen, veel lager dan het budget dat werd toegewezen aan het onderzoek naar de ramp met de Columbia Space Shuttle of zelfs het budget wat was gereserveerd voor de affaire die Bill Clinton had met Monica Lewinski..!?

Hét resultaat van een onderzoek van US$ 30 miljoen: de blauwe jurk van Monica Lewinski. Ergens zit hét bewijs op de jurk..
Hét resultaat van een onderzoek van US$ 30 miljoen: de blauwe jurk van Monica Lewinski. Ergens zit hét bewijs op de jurk..

Wist jij dat deze 9/11-commissie het onderzoek oorspronkelijk had moeten doen met slechts US$ 3 miljoen? (HIER)

Dat het, na veel gebedel en onderhandelen, werd opgetrokken tot US$ 15 miljoen..? Wist je dat? Hoe durf je überhaupt met een budget van US$ 3 miljoen aan te komen, zou je zeggen.

Wist je dat het budget dat met het Lewinski-onderzoek te maken had, rond de US$ 30 miljoen lag? (HIER) In dit artikel uit de Los Angeles Times blijkt dat het onderzoek naar de ramp met de Space Shuttle Columbia een budget vergde van US$ 175 miljoen.

De vraag die dieper ligt en belangrijker lijkt:

De vraag waarom zowel de president (George W. Bush) en de vice-president (Dick Cheney) oorspronkelijk helemaal tégen enige vorm van onderzoek waren rond de 9/11-ramp?

Budgetten bepalen natuurlijk voor een groot deel de reikwijdte en de diepgang van een onderzoek. Andersom gezegd: naarmate je minder budget beschikbaar hebt, kun je minder omvangrijk, maar vooral minder diepgaand (langdurig) onderzoek doen!

Dus hoe is het mogelijk dat de 9/11-ramp -de grootste catastrofe in de historie van de Verenigde Staten- zo’n belachelijk klein budget krijgt toegekend voor onderzoek?

Nog maar een vraag.

President en vice-president. Of.. 2 boefjes van het zuiverste water?
President en vice-president. Of.. 2 boefjes van het zuiverste water?

Wist je dat het maar liefst ruim 15 maanden heeft geduurd, vóórdat onder grote publieke druk het officiële onderzoek naar de feiten van  9/11, de grootste terroristische aanslag op de veiligheid van de VS, pas mocht beginnen..? De vraag die dieper ligt en belangrijker lijkt: de vraag waarom zowel de president (George W. Bush) en de vice-president (Dick Cheney) oorspronkelijk helemaal tégen enige vorm van onderzoek waren rond de 9/11-ramp?

En waarom deed het Pentagon geen onderzoek naar de grootste blunder die ooit gemaakt is in de geschiedenis van het verdedigen van de VS?

Maar waarom stellen wij, het publiek, de bevolking van de VS en de rest van de wereld, deze vragen niet gewoon heel simpel ZELF! En nee, het is niet te laat! Laten we aktie ondernemen en de antwoorden zoeken op deze VITALE VRAGEN.

Als je meer betrouwbare informatie wilt vinden over dit onderwerp, ga dan naar de 2-pagina samenvatting die HIER beschikbaar is. Alle informatie die je daar vindt, komt van de grotere mediabronnen en je kunt heel eenvoudig daar elk feit verifiëren, door de links te volgen die naar de originele websites leiden waarvan de gegevens komen.

Kijk dan ook naar de 15 minuten durende clip van de documentaire 9/11: Press for Truth die je krachtig maar zeker de ogen zal openen. Deze clip vind je HIER.

En hieronder tref je een lijstje met zaken aan die jij kunt doen om het verschil te maken. Ook al lijkt je dat dan misschien hoogdravend, tóch is jouw inbreng essentieel.

Mocht je willen weten waarom dit soort belangrijke zaken de media niet haalt, kijk dan eens op deze link. Als al deze feiten zouden worden gerapporteerd in krantenkoppen op voorpagina’s, waar ze natuurlijk gewoon thuishoren, zouden bezorgde burgers wel degelijk verbaasd staan en om opheldering eisen.

Dat dit nog niet is gebeurd, is één van de belangrijkste redenen dat wij van WantToKnow in de VS en in Nederland/België je deze informatie hier aanbieden.

En het is dus nu aan ons, de burgers van alle landen, om samen te komen en licht te laten schijnen op de verborgen schaduwen, zodat we met z’n alle veel effectiever kunnen werken aan een betere wereld voor ons allemaal.

De hele website WantToKnow.info is gedreven om:

 • enerzijds een introductie te geven van en naar betrouwbare informatie die voor ons wordt achtergehouden.
 • anderzijds willen we je inspireren om samen te werken om onze democratiën weer te versterken en naar een betere wereld te streven.

Het is van belang, dat wanneer jij ook een betere wereld voor ogen hebt, je helpt met deze basisinformatie te verspreiden aan mensen die hiervan nog helemaal niet weten. Doe dat niet op basis van geruchten of opgeblazen verhalen. Feiten zijn onweerlegbaar. Feiten zijn waarheid..!! (Kijk ook op ons eerdere hoofdartikel voor meer informatie over deze aanpak. HIER)

Het zijn dus geen verhalen over complotten, maar het gaat om feitelijke informatie!! Verspreid deze informatie onder je familie, vrienden en collega’s en vraag hen om hetzelfde te doen! Dank voor je zorgzaamheid! Samen kunnen en zullen we een betere wereld gaan bouwen, voor onszelf en onze kinderen!

Met alle goede wensen,

Namen het hele WantToKnow-team

Fred Burks (voormalig Bush- en Clinton-presidentieel vertaler)

WAT KUN JIJ DOEN:

 • Informeer de media die jij kent met deze feiten en de Tweede Kamer-leden van de partij waarop jij gestemd hebt. Zet dwang op jouw woorden om opheldering te vragen, en om over dit onderwerp vragen te stellen aan de minister. “Zijn deze zaken de minister bekend? Enz.” Vraag om een onafhankelijk onderzoek door een kleine kamercommissie met een voldoende budget om mensen te horen, waaronder bijv. Prof Dr. David Griffin.
 • Zorg dat je jezelf (nog) beter informeert over de manipulatieve daden van de machtselite. WantToKnow.info heeft een heel krachtige les op dit gebied beschikbaar uit de gratis Insight Course.
 • Lees veel beknopte samenvattingen van onthullende grote media rapporten. HIER bijv. Deze rapporten suggereren ZONDER UITZONDERING dat de Amerikaanse overheid betrokken is bij de aanslagen van 9/11. En dat het geen complottheorie is om een alternatief van de officiéle theorie over de achtergronden van 9/11 te hebben, maar dat de officiële theorie van 9/11 ZELF EEN COMPLOT IS!!
 • Ga naar het Engels/Nederlandse-talige deel van het 9/11-informatie centrum..
 • Verspreid dit nieuws onder je collega’s, je familieleden en je vrienden. Geef een bookmark aan dit artikel op grote nieuwswebsites. Wij kunnen dan de rol vervullen die de grote media helaas laten liggen. Ze laten deze rol niet alleen liggen; ze falen in hun taak als brenger van nieuws en het bewaken van het belang van henzelf en hun medemensen.
 • Samen kunnen we het verschil maken!

Advertentie

ON NL Banner

23 gedachten over “Hoe 9/11 Star Wars (en jou?) in zijn hemd zet.

 1. Eigenlijk kunnen we er niet meer naast kijken!
  En toch blijven vele mensen de struisvogel techniek toepassen…en dit niet alleen i.v.m 9/11, n.l.alles is gebaseerd op leugens!! daarmee bedoel ik overheidsinstellingen banken,media,oorlog,…

 2. Elk weldenkend mens weet inmiddels heus wel dat bush en de zijne dit hebben bedacht en uitgevoerd. De reden -angst zaaien- lukt 100%. Kijk eens alleen al wat er in Nederland aan beperkingen zijn opgelegd door de (r)overheid sinds 9/11. Maar medelanders, slaap rustig verder, de (r)overheid waakt over u…yeah right!

 3. @Guido,

  Je verwacht toch niet dat de Nederlandse MSM ook maar een greintje aandacht besteed aan 9/11? Zeker niet als de “schuldvraag” in twijfel wordt getrokken. De volledige nederlandse journalistiek, ligt plat en onderzoekt niet, maar dan ook helemaal niets zelf uit. Deze wordt en is volledig beheerd door Den Haag en consorten. Dat ze zich zelf nog journalisten durven te noemen is ronduit schandelijk. Ze moesten zich kapot schamen. Het is niet meer dan het overnemen van een dictee, en dit land duft zich zelf nog een democratie te noemen!?

 4. Guido

  Wel even niets met 9/11 te maken maar je haalde in je openingswoordtje de ,,Hopi indianen,, aan.
  Ik kwam deze toespraak van een Hopi opperhoofd tegen die aan duidelijkheid helemaal niet te wensen overlaat….
  En we zijn al een aardig eindje op weg zo te zien !!!!!!
  Guido en Tessa veel succes met jullie site !!!!

  Want de Aarde is onze Moeder

  Als walvissen en dolfijnen dood aanspoelen aan de kusten,
  zwermen sprinkhanen de oogsten verslinden,
  legers mieren verdwaasd rondtrekken,
  trekvogels niet meer weten hoe ze moeten terugkeren naar hun plek van vertrek,
  bijen en vlinders uitsterven door vergiftiging van bloemen en bomen,
  als vele soorten planten en dieren zich terugtrekken uit het leven,
  weet dan blanke broeder, dat de laatste dagen van de aarde zijn aangebroken.

  Besef dat de boodschap die uw rode broeders u brengen om de aarde en alle levende wezens lief te hebben de enige mogelijkheid is tot overleving.

  De aarde is onze moeder en als u haar blijft verkrachten en leegroven,
  zal ze binnen honderd jaar haar kracht tonen.
  Dan zullen de aarde en de zee gaan beven,
  de rivieren als ratelslangen woest met hun staart slaan,
  zal de droogte uw oogst doen mislukken
  en zullen oorlogen over heel de wereld razen.
  Water zal uw land binnenstromen
  en hete, roodgloeiende modderstromen uit vuurspuwende bergen zullen over uw huizen komen.

  Als u deze verschijnselen ziet, weet dan blanke broeder, dat een terugweg niet meer mogelijk is.

  Big Eagle,
  opperhoofd van de Eagle-clan der indianen,
  in een toespraak tot het blanke opperhoofd van Washington op 4 juli 1912.

 5. Wat me verbaasd in bovenstaand artikel is dat de vraag of het eigenlijk wel een vliegtuig was dat het Pentagon trof helemaal niet wordt gesteld.

  Inmiddels is de stapel met bewijzen dat het officiele verhaal over 9/11 niet kan kloppen hoger dan de beide Twin Towers samen.

 6. @Johan, als je naar mijn tekst kijkt ónder de illustratie van het Pentagon, dan zie je dat ik het over ‘vermeende’ inslag van vlucht 77 heb. Het bewijs voor een inslag van een zg. Predator is veel eerder aanwezig. Kijk eens naar deze link.

  Dé grote vraag voor mij is dan ook waar de vliegtuigen én de passagiers zijn gebleven van dit vliegtuig en het vliegtuig dat zg. in Shanksville zou zijn neergestort!
  Hét schandaal van 9/11 is dat het zulk een grote oplichtingszaak is, dat je als ‘gewone burger’ het gewoon niet KUNT geloven. En dat doe je dus vervolgens ook niet….!!!!

 7. Hitler schijnt gezegd te hebben:

  Over de kleine onbelangrijke zaken moet je nooit liegen.
  Over de hele gróte belangrijke zaken kun je rustig liegen. De mensen kunnen zich toch niet voorstellen dat je het lef zou hebben om daarover te liegen.

  Hmmmm, ik kan er inmiddels wel een paar opsommen.
  Als ‘ze’ nu ijverig doorgaan met gif en straling uitdelen, dan mogen de zaken waar ze over liegen kunnen misschien ook wel wat kleiner zijn. Is dat ff lekker praktisch…

 8. @droppie/johan.
  Helemaal waar! Een zg. vliegtuig vliegt een WTC-toren in en wat vinden ze beneden op straat..? Juist, het paspoort van één van de kapers. Zoiets verzin je toch niet, dat MOET wel waar zijn. Onder het motto ‘HOE IS HET MOGELIJK’ is dit sprookje inmiddels dus door zo’n 90% van de 9/11-toeschouwers gepikt als de waarheid.. Luister eens naar het verhaal van David Ray Griffin via het verhaal hier op de site. Dit is zijn verhaal en dit is de directe lead naar het radio-interview. HIER.
  Rete-interessant, zeker als je het bekijkt vanuit het perspectief van de boefjes..

 9. When I despair, I remember that all through history the way of thruth and love has always won.
  There have been murderers and tyrant, and for a time they can seem invincible.
  But in the end they always fail.
  Think of this always.

  Mahatma Gandhi.

 10. Het is bekend dat Prescot Bush, de opa van de laatste Bush president en tevens de vader van de vorige Bush president Hitler Duitsland financieel steunde om de wapenindustrie op gang te krijgen. Oorlog is immers een voortdurende bron van inkomsten. In 1933 probeerde deze zelfde Prescot Bush een coup te plegen in de VS, hij wilde het nazidom ook in de VS introduceren. Deze coup werd verijdeld.
  http://argusoog.punt.nl/?id=486182&r=1&tbl_archief=&

  Enkele decennia later werd Kennedy vermoord die op het punt stond grote openbaringen te doen m.b.t. buitenaards leven en de manier waarop een kleine elite de wereld in een houtgreep houdt. Het laatste heeft hij nog kunnen vertellen, zie hiervoor de volgende link en luister vooral naar zijn indringende waarschuwingen dat wij alleen samen dit kunnen oplossen.

  http://www.youtube.com/watch?v=xhZk8ronces&eurl=http%3A%2F%2Fvideo%2Egoogle%2Enl%2Fvideosearch%3Fq%3Dkennedy%2Bsecret%2Bsociety%2Bspeech%26emb%3D0&feature=player_embedded

  Was het puur toeval dat op dat moment Bush senior de grote man bij de CIA was? En waarom werden de lijfwachten die naast de auto van Kennedy moesten lopen om eventuele schutters het moeilijk te maken terug geroepen?

  http://video.google.nl/videosearch?q=kennedy+bodyguards&emb=0#

  Was het niet ook Bush senior die als een van de eersten het woord NWO in de mond nam en het congress meedeelde dat dit een meerjarig plan was dat hoe dan ook nagekomen diende te worden.

  http://video.google.nl/videosearch?q=kennedy+bodyguards&emb=0#q=bush+senior+nwo&emb=0

  Het is dan niet verwonderlijk dat de laatste Bush telg samen met enkele andere havikken het PNAC lanceerde, een wereldomvattend plan dat de oude nazies nog steviger in het zadel zou helpen en de wereld voor eens en altijd zou veranderen. Hiervoor moest er echter een catalytisch evenement plaatsvinden zoals de aanval op Pearl Harbor waardoor de VS mee kon dingen in de tweede wereld oorlog. Dat evenemen wordt in bovenstaand artikel besproken en kwam slecht 3 jaar na het voltooien van het eerder genoemde plan. Wereldwijd hebben nu de voormalige nazies de macht in handen, ook onze Peter Balkenende hoort bij dit clubje mensen zoals ook merkel, Sarkozy, Brown, Blair en vele andere zogenaamde wereldleiders. Dat is ook de reden waarom al die top besprekingen geheim blijven en de collaborerende media hier niks over kunnen schrijven.

 11. @Nexus, welkom op WantToKnow. Een paar items die je aanhaalt hebben hier al uitgebreid op WantToKnow gestaan. Zie dit verhaal over Prescott Bush, vader Boef zeg maar..

  Maar het is altijd goed hier nogmaals -in wat groter verband- de aandacht weer op te vestigen.

  Het verhaal van PNAC ken ik ook. Maar je beweringen over Balkenende, Merkel op het laatst, verdienen m.i. toelichting en bronverwijzing..! TOCH? Geruchten zijn zaken die we hier op WantToKnow liever uit de weg gaan. Zij maken plaats/ruimte voor feiten.

 12. Guido,

  Wat betreft de heren en dames waarvan je meer wilt weten, meer onderbouwing. Elk van genoemden zijn voordat ze “democratisch ” gekozen werden op audiëntie geweest bij de Bilderbergers. Dat is toetsbare informatie en voor de insiders algemeen bekend.Een beetje googelen laat je talloze hits zien. Geen geruchten dus. Bovendien zou het onwaarschijnlijk zijn om te denken dat wel Beatrix de meetings bij woont en onze premier niet.

 13. Tja Nexus, in dat kader ga ik het toch wat genuanceerder zien; wat overigens aan het hele machtsverhaal weinig af doet. Het is voor de illuminatie natuurlijk een prachtige zet, net zoals het dat voor de maffia was, om in het grijze circuit je macht te tonen. Dat kan op wel duizend manieren. Je laat vervolgens, op bijv. de Bilderbergbijeenkomsten, allerlei a.s. waarschijnlijke leiders, politici komen en ratelt het verhaaltje af van de grote -officieel/officieuze- wereldgroep die dit-en-dat voor ogen heeft. Dan vervagen voor nieuwkomers snel de grenzen, zo stel ik me voor.. Who’s in charge, who’s dealing the cards, where are my cards.. etc.

  Maar dat de Nederlandse politici er tot over hun oren inzitten, lijkt me niet alleen stug, maar ook niet vol te houden naar hun achterban, waaraan ze niets mogen laten merken.. Kan niet volgens mij.
  Anyway, dank voor je uitleg.

 14. Maar dat de Nederlandse politici er tot over hun oren inzitten, lijkt me niet alleen stug, maar ook niet vol te houden naar hun achterban, waaraan ze niets mogen laten merken.. Kan niet volgens mij.
  Anyway, dank voor je uitleg.
  Over de kleine onbelangrijke zaken moet je nooit liegen.
  Over de hele gróte belangrijke zaken kun je rustig liegen. De mensen kunnen zich toch niet voorstellen dat je het lef zou hebben om daarover te liegen.

 15. Ach, tja… je weet toch wel dat zelfs onze koningin tot dat clubje behoort? Dat zou je toch niet denken he, na de ‘aanslag’ op 30 april in Apeldoorn.
  Al die ‘belangrijke’ mensen zijn al lang niet meer te vertrouwen en doen wat hun voorgeschreven is.
  Ik lach steeds meer om zo’n grote droevenis die feitelijk door onszelf in het leven geroepen. O.a. door te stemmen, want door het stemmen op hen, is de macht weg geven. Welke oprechte politieke partij is er nog? Gister nog even gekeken naar meneer Bos, u weet wel die van financiën, en nog erger wat hij met een kleine glimlach teberde brengt over de – ja nog erger – de banken.
  Dit stopt alleen als wij een gezamenlijke vuist maken. Een gezamenlijke vuist tegen al dit onrecht, wat door de (r)overheid nog steeds wordt bewaarheid en bewerkelijheid.
  Kijk maar wat er gebeurt in Europa en het is notabene een Unie? Een unie van machtsmisbruikers. U weet allemaal wel wie ik daarmee bedoeld!

  Ik schaam mij oprecht om van zo’n samenleving deel te moeten uitmaken!

  Jana Ilsen

 16. @Jana. De 1 schaamt zich voor wat we met elkaar hebben laten gebeuren, een ander wordt verdrietig en een derde wordt vreselijk boos. Ik hoor zelf overduidelijk bij die laatste groep, maar het maakt eigenlijk niet uit hoe het ons raakt. Het raakt ons allemaal in ieder geval behoorlijk, zodra we het een beetje door krijgen, en het is nu toch echt de hoogste tijd dat we er met ons allen wat aan gaan doen.

  Daatom ben ik erg blij met bewustwordingssites als WTK en Argusoog. Ook met http://www.Pateo.nl en http://www.Salveo4All.nl beoog ik een bijdrage hieraan te leveren. We doen allemaal wat in ons vermogen ligt. En dat is ook precies de bedoeling van dit prachtige spel!

 17. Ja Johan maar wat doen wij aan wifi en draadloos verkeer en dergelijke de bijen sterven al uit door ons gedrag, en natuuurlijk schaar ik mezelf er ook onder. Ik wil geen draadloos verkeer, maar heb wel een mobieltje al sms ik alleen is dat wel weer draadloos verkeer en zo is er nog veel meer mis met onze samenleving, dus is het ook geen samen-leving maar wordt er samen wat af geleefd, de goeden niet kleineren of zo, maar hoe leven wij puur natuur? Zonder dat gedoe waar we ons aan hebben overgegeven. Daar wordt ik niet droef van maar wel wordt ik droef van mensen die dat goed praten. Hoe kun je iets goed praten wat zo verkeerd voor ons is? En met ons bedoel ik ONS ALLEMAAL.
  Er gaat zo veel niet goed om mij heen en toch willen heel veel mensen de goede dingen niet gebruiken. Vaak is dat de prijs dus daar zal ook wel gemakzucht toeslaan, maar toch zijn daar meer oorzaken voor aan te wijzen. En kijk even naar het bestuur van AHWoon, die ook niet verder kijken dan hun neus lang is. Nupluntsenergie? nog nooit van gehoord laat staan van Nulpuntspsychologie… Ja, ik vecht door op mijn manier, want meer is niet nodig, maar zoveel mensen zijn nog steeds niet wakker en daar wordt ik soms huiverig voor!

 18. Als je werkelijk denkt dat nederlandse politici zoals Kok, Balkenende, Bos, Verhagen en van Ballen niet betrokken zijn bij dit gigantisch gerafineerde plan dan hebben ze je echt goed tuk.

  Ik ben ook voorstander van het onderbouwen met bronnen maar ik heb ook nog zoiets als intuïtie en een normaal denkvermogen.

  Waarom denk je dat Balkenende geen onderzoek wil naar de inval in Irak?
  Waarom denk je dat Verhagen en van Baalen nu zo hard vechten om de holocaustontkenning ( lees holocaustonderzoek ) strafbaar te houden?

  Als je na het debakel van de Europese grondwet, de manier waarop Balkenende dit door onze strot geduwd heeft nog steeds niet ziet dat enkele van onze overheidsfunctionarissen het spel mee spelen dan vraag ik mij af wat jou wel kan doen overtuigen.

  Maar goed, jij jouw mening en ik de mijne. Dat kan en dat moet ook zo zijn.

  Het is geen wedstrijdje wie de meeste informatie heeft of kan vinden. het is een taak, een opdracht, een roeping om egoloos mensen van informatie te voorzien die ze normaal niet krijgen!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.