Advertentie

Ethos, een hart onder de riem..!


ethos globe

x

Ethos, een hart onder de riem..!

2013 © WantToKnow.nl/.be

x

In deze tijd van grote maatschappelijke veranderingen, lijkt het af en toe of de wereld je boven het hoofd groeit. En dat is een écht shit-gevoel, wanneer je probeert juist met een positieve instelling en een bemoedigende geest, jouw wereld tot een betere te maken. Maar dan is er weer de heftige ontmoediging van negatief nieuws, de werking van de systematische onderdrukking van de Matrix en last but not least, de negatieve stemming van veel mensen, die het vaak óók heel moeilijk hebben.. Wat doen we hieraan…? Wat kúnnen we hieraan doen..?

woody harrelson‘Ethos’ is de naam van de onderstaande documentaire, die bijna een uur duurt, Engelstalig gepresenteerd door acteur en activist Woody Harrelson; deze krachtige documentaire blaast het deksel van het corrupte systeem waar we nu in leven. Van de criminele belangenverstrengelingen van politici, tot de nieuwsmedia die in handen zijn van enkele multi-nationals, tot het militair-industrieel complex dat -met name in de VS- feitelijk de regering vormt..!

Het ‘negatieve nieuws’ over deze zaken, dat je ook op deze site vindt, is essentieel.. In de zin dat je het systeem pas kunt herstellen, wanneer je WEET hoe het systeem werkt..! Deze film ‘Ethos’ kijkt  naar de systematische zaken die de democratieën in de wereld verkrachten, het milieu verwoesten, het recht onderschoffelen en de menselijke, persoonlijke vrijheid teniet doen..!En dat vooral door het zaaien van angst, via het verkrachten van de waarheid. Vervolgens moet dit leiden tot het uit handen geven van de vrijheden van burgers, waarna oorlogen worden gevoerd op valse gronden..!

Maar het is namelijk niet allemáál slecht nieuws wat de klok slaat..! ‘Ethos’ biedt een oplossing aan; een simpele, maar uiterst krachtige manier die ervoor zorgt dat jouw stem weer wordt gehoord. En dat op een manier waarop jouw stem nog NOOIT is gehoord.. Nieuwsgierig natuurlijk..! Kijk naar deze film, onze excuses dat hij niet Nederlands is ondertiteld. (Laat het weten wanneer je een NL-ondertitelde versie van de film tegenkomt!)

Verspreidt dit woord en verander de wereld..!! Het kán!
De film vraag alleen aan je of je met een ‘open mind’ wilt kijken, naar de keihard liegende politici en naar zaken die zó simpel voor het grijpen liggen, dat je je afvraagt waarom je het niet eerder zag.. Deze film uit 2011 geeft je een groter beeld van het systeem en zal je doen beseffen dat het plaatje nog VEEL GROTER is dan datgene wat er opdoemde..

Presentator Woody Harrelson ondersteunt de ‘9/11 -waarheidsgroepering, die roept om een heropening van het onderzoek naar de werkelijke aanslagen achter de aanslagen van 11 september 2001. Samen met twee andere collega-acteurs en 9/11-waarheidsvinders, Martin Sheen en Ed Asner, verschijnt Woody Harrelson in de film ‘September Morn’, die uiting zal geven aan hun bezorgdheid rondom het officiële 9/11-complot. Woody Harrelson is ook een ethisch veganist en een liefhebber van ‘raw food’. Daarbij eet hij geen vlees noch zuivelproducten, noch suiker en meelproducten. Zijn afbeelding verscheen zelfs op een postzegelserie die de 20 bekendste vegetariërs liet zien. Misschien vraag je je af wat dát er mee te maken heeft.. Maar het toont aan waar onze krachten liggen… Bij onze KEUZES..!

Zo kom je uiteindelijk bij de grootste veroorzaker van het wereldwijde machtssysteem, namelijk geld, en dus ook bij DE oplossing van de wereldwijde  ..! Besef dat je met ELKE Euro die je in handen hebt, je feitelijk ook een ‘stembiljet’ in handen hebt..! Daarmee komt de verandering van ónder af en wordt geleid door JOU! Kies dus bewust en STEUN datgene wat je WEL wilt dat gebeurt.. Steun die bedrijven die duurzaam zaken doen, die het goed voor hebben met onze Aarde en haar bewoners. Kies met je Eurobiljet..! Simpel, effectief en uiterst bekrachtigend..! Hoe klein je portemonnee ook is, hoe minimaal je ook denkt dat je invloed is..!
X
x

6 gedachten over “Ethos, een hart onder de riem..!

  1. De link die wordt genoemd op het einde van deze film linkt naar een supercommerciele site met een trojaans virus (malware) op de achtergrond.
    De boodschap is goed, de uitwerking is wat minder geslaagd..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.