Advertentie

En zo werd Chili gewaarschuwd, met.. een aardbeving..!


Het onderstaande verhaal is een vertaling van een artikel van de website VT, ofwel Veterans Today. Er zijn in onze ogen zóveel goede berichten van deze website te halen, dat we jou aanraden, deze site zélf ook in de gaten te houden. Zeker wanneer je op de hoogte bent van de mogelijkheden die het wapen ‘Weersbeïnvloeding’ teweeg kan brengen. Want er is in deze wereld, op topniveau een totáál ander ‘spelletje’ aan de gang, dan wij in onze meest bizarre dromen ook maar een beetje kunnen bevroeden..

veterans today logoKun jij je voorstellen dat er een elite op deze wereld is, die wil laten zien, dat zij degenen zijn die feitelijk aan het stuur van de macht staan..? Door simpelweg daden te verrichten, waarvan de ‘gekozen politici’, om ze zo maar even te noemen, tot op het bot toe worden gewaarschuwd.. Stel je voor dat je niet direct een oorlog hoeft te beginnen, maar alleen je spierballen hoeft te laten zien. Of als het té gek wordt, gewoon een duw hoeft uit te delen..

En dát is het precies wat er uit dit artikel van VT/Veterans Today blijkt te zijn gebeurd, opnieuw. Want van deze waarschuwingen zijn er al veel geweest. Ook dat lees je in het artikel hieronder.. We zien graag je commentaar onder het artikel terug; hoe mogelijk acht je het, dat deze wereldelite, het ‘weerbeïnvloedingswapen’ hanteert..?

HAARP in de Europese commissie besproken.. Wist je dat..? Wij plaatsten in 2010 HIER dit artikel over de consequenties van het WAPEN dat HAARP werd genoemd. Leden van het EU-parlement wilden simpelweg weten, wát de EU met dit verhaal van doen had. Een leerzaam artikel omdat het precies aangeeft, wat voor mogelijkheden dit WAPEN heeft.. En tja, in de handen van de ‘machtige elite’ op Aarde, is het een wapen tegen hen die niet willen luisteren maar wel moeten leren voelen!

x

* * *

x

Het smerige gebruik van rampen als wapen voor strategische dominantie..
X
X

En zo werd Chili gewaarschuwd, met.. een aardbeving..!

2015 © VT (origineel)/vertaling WantToKnow.nl/.be

x

Laten we eerst de definitie bepalen van datgene waar we over spreken. Als je nog niet op de hoogte bent van de mogelijkheden van ‘Oorlogsvoering-via-weermanipulatie’ en het  instrument HAARP, dan is het verstandig je hierover éérst en/of ook te informeren. Over HAARP lees je verschillende artikelen HIER (zoekresultaat) op de sit. En over de genoemde ‘Oorlogsvoering-via-weermanipulatie’, lees je bij Weather and Warfare en Geo-Engineering. 

En ja, daarom wordt China gestraft met aardbevingen, begrijpelijk toch? Ze waren doof en voerden ‘op eigen houtje’ diverse maatregelen uit, die alleen hún financiële systeem ten gunste waren. En ja, in de financiële wereld geldt onverbiddelijk, dat de een z’n brood, de ander z’n dood is. Door deze maatregelen kwam de US-dollar verder in de verdrukking en dat wensen de heren elite niet te pikken. En ja, zo raakte ook Sochi overstroomd, de prijs die je kennelijk moet betalen voor én een succesvolle Winter Olympiade én de steun die de Russen nu bieden aan het bewind van Assad in Syrië..

En zo kreeg de plaats Tianjin in China, de schrik van haar leven te pakken, toen 2 maanden geleden ineens een ‘pakhuis’ explodeerde.. Maar wat bleek de volgende dag..? Het pakhuis stond er nog, en de omgeving was totaal verwoest.. Van verschillende kanten zijn de beelden, die door veel mensen gemaakt zijn, zorgvuldig, beeldje-voor-beeldje geanalyseerd. En door deskundigen wordt al gesproken over het gebruik DOOR DE VS, van mini-nukes, mini-atoombommen dus.. China wordt dus vanuit verschillende kanten terecht gewezen..!

Maar deze wapens worden ook in de VS zelf aangewend, op -zeg maar- de manier waarop ook 9/11 zonder enige scrupule in elkaar werd gezet. Kijk naar Hurricane Sandy, waar door op een gegeven moment een zwaar bepantserde kelder van een bank onder water werd gezet. En waren daar nou preciés voor het lieve sommetje van zo’n US$ 70 miljard, ‘analoge’ of ouderwetse waardepapieren opgeslagen, waarvan geen digitale archivering was gedaan. Verloren dus, die schuldpapieren.. En wie kwam dat weer heel goed uit.. 70 Miljard US-dollar weg, foetsie, vernietigd..

En ja, daar is ook Fukushima, de nucleaire ramp, die plaatsvond, na een onderzeese, maar vooral catastrofale aardbeving, voor de kust van Japan. Die vervolgens één vloedgolf over het nucleaire complex in Fukushima spoelde. Tja, had Japan haar onderhandelingen met China maar niet in gang moeten zetten, over het uitsluiten van de US-dollar als rekeneenheid tussen biede landen (China en Japan)..! Daarnaast had Goldman Sachs al ‘duidelijk laten weten’, dat het vond dat Japan zich bij het TPP-verdrag had moeten aansluiten en bij de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB).

pascua lama

Maar wat is er dan met Chili.. Waar is het bewijs..?
Het gaat om niets meer of minder dan.. GOUD.. En een hele boel goud en een bedrijf met de naam ‘Barrick’, althans hun officiële ‘ethische naam’…  Dit bedrijf wilde de rechten verwerven van een goudmijn in het plaatsje Pascua Lama. Daar zou de ene ná de andere goudader al bloot liggen, met zoveel goud, dat het Koning Midas jaloers zou maken.Maar ‘iets simpels’ blokkeerde de mijnrechten van Barrick.. Waterverontreiniging, aantasting van gletsers en vooral.. de onwil van de lokale en nationale autoriteiten om deze rechten wél te geven..

Als Chili maar hersens had geahd, dat zouden ze het hele natuurpark hebben genationaliseerd, of er in ieder geval voor zorgen dat 51% van het winningsbedrijf in handen zou komen van de Chileense overheid. Kijk naar dit interview, het gaat over David en Goliath, of hoe de kleine baas de grote baas de baas is.. Maar omdat niemand de kleine baas serieus nam, keek toch iedereen ineens op, dat het Barrick Gold Corporation niet lukte om mijning-rechten te verwerven voor deze goudconcessie.

Begrijp je uit het verhaal, dat Barrick al 15 jaar in juridische touwtrekkerij betrokken is, rondom deze mijnin-rechten..? En in 2013 verloren ze ook nog eens de rechtezaak. En het nieuws dat een dergelijk grote goudmijn niet operationeel zou worden, had zelfs zijn repercussies op de wereldwijde goudprijs. Direct daarna werd door Barrick de aandacht afgeleid van de uitspraak, maar vooral van de invloed van het bedrijf op de aardbeving die plaats vond. Het zou wereldwijd de voorpagina’s van de kranten gehaald moeten hebben. ‘Barrick verblindt de hele wereld!’.

De crisisacteurs waren druk bezig, en sommigen van hen werden in 2013 ontmaskerd, en de Boston Bombing was de gebeurtenis die de weken erna, de aandacht volledig naar zich toetrok. Er werd zelfs een parade georganiseerd in de VS, een soort oefening waarbij de staat van oorlog werd getraind. Er reden grote militaire humvees door de straten van Boston, iedereen diende binnen te blijven, huizen werden zonder enige verdere vergunning doorzocht en mensen die uit hun huizen kwamen, dienden dat te doen met de handen boven het hoofd; de ‘staat’ was volledig operatief.. Het was Gestapo-time..!

Peter Munk CEO Barrick
Peter Munk CEO Barrick

En nu de ontknoping.. In de afgelopen 15 jaar was Barrick niet in staat om ook maar één goudklompje te delven, maar.. ZIJ VERKOCHTEN HET GOUD AL, OVER DE HELE WERELD… Niet alleen aan individuen, maar ook aan landen..! Het bedrijf was dus letterlijk bezig met windhandel, want wat ze zouden moeten leveren, was niet eens beschikbaar. De kopers zaten met waardeloze ‘garantiebewijzen’ in hun maag.. Niemand was tevreden. Geen wonder dat de goudprijs in elkaar zakte, een paar dagen later.. Al dat waardeloze papier dat door de ple werd gespoeld..!

En toen werd het 2014, de omwenteling -laten we het netjes zo noemen- in Kiev vond plaats en het goud was ‘beschikbaar’, voor het brutaalste jongetje van de klas.. Het was de in Hong Kong werkende fondsmanager William Kaye die zijn reputatie volledig op het spel zette, door het bericht te verspreiden, via ‘Kings World’, dat maar liefst 33.000 kg van het Oekraiense goud naar New York was gebracht, waarschijnlijk naar de kluizen van de Federal Reserve Bank in New York.

Want Duitsland wil al een hele tijd haar goud terug en ook Nederland wil dit. Want beide landen, en vooral Duitsland (HIER) vertrouwde het niet helemaal meer. En ja, zo vlogen dus in het voorjaar van 2014, vlak na de ‘machtsovername’ door het Westen, een paar stealth-helikopters naar Kiev, in het midden van de nacht. Deze brachten de ‘goudreserve van de Oekraïne in veiligheid’…  HIER. Maar vreemd genoeg kreeg Duitsland haar goud niet terug en Nederland wél..

The Federal Reserve Bank of New York holds 1,536 metric tons of German gold, nearly half of Berlin's reserves. This enormous hoard of gold is stored in the fifth subfloor of the bank's building on Liberty Street, 25 meters (80 feet) below street level, and 15 meters below sea level.
The Federal Reserve Bank of New York holds 1,536 metric tons of German gold, nearly half of Berlin’s reserves. This enormous hoard of gold is stored in the fifth subfloor of the bank’s building on Liberty Street, 25 meters (80 feet) below street level, and 15 meters below sea level.

De geruchten in de journalistieke wereld gaan, dat Nederland haar goud kreeg, als beloning om haar mond te houden over het neerhalen van de MH17 door militaire vliegtuigen van het nieuwe regime in Kiev.. Nederland moet wel blijven wijzen naar de BUK-raketoptie en de dader in Rusland, Wladimir Poetin. Nederland zou hiermee mede-begunstigde worden van de laatste ‘goudoogst’..

En Syrië is natuurlijk ook een stevige teleurstelling geworden, want het Assad-regime had al in 2011 omver geworpen moeten woren, waarmee de Syrische goudreserves dezelfde weg hadden kunnen gaan als het Libische goud van Khadaffi, een jaar daarvoor. En zo ook had Iran al lang gebombardeerd kunnen zijn, in 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 of 2015.. Bibi Netanyahu wacht er met smart op..

Maar terug naar Chili. Het is mijn gedachte dat Barrick achter de schermen geprobeerd heeft de juridische uitspraken van de rechter, rondom de concessie in Pascua Lama te keren. En tot op dit moment zijn ze daar nog niet succesvol mee geweest. En ja, dan is er plotseling die aardbeving hier en die tsunami daar.. HIER Geef ze een aanbod dat ze niet kúnnen weigeren…! Het afgehakte paardenhoofd uit de maffia-serie ‘The Godfather’, is nog maar kinderspel bij deze vuile spelletjes, die er worden gespeeld..

Mocht je Barrick terug zien in Chili, dan weet je dat het aanbod-dat-niet-geweigerd-kon-worden, ook daadwerkelijk aangenomen werd..! En tot slot een advies. Zorg ervoor als je in goud belegd, dat je ook WERKELIJK goud in handen hebt. Zorg ervoor dat je boter bij de vis betaalt en niet je geld ruilt voor een loze papieren belofte.

* * *

 

 

17 gedachten over “En zo werd Chili gewaarschuwd, met.. een aardbeving..!

 1. Iedereen weet al decennia lang dat auto fabrikanten allemaal de cijfers stevig oppoetsen.
  Dus de vraag is waarom alleen VW??
  Schijnbaar wordt Duitsland nu ook gestraft(VW affaire) voor haar toenadering tot Rusland en duidelijke afwijzing van US control.

  1. Volkswagen heeft toe gegeven dat zij gesjoemeld hebben met de software waardoor verkeerde uitstoot gegevens werden gegeven.
   Ook heeft VW miljarden voor boetes en dergelijke gereserveerd wat waarschijnlijk zal/kan leiden tot massa ontslag omdat de aandeelhouders uiteraard dit geld terug willen zien.
   Als dit ook bij merken als BMW,Mercedes en Opel het geval blijkt te zijn dan zijn de rapen pas goed gaar omdat daar dan waarschijnlijk hetzelfde zal gaan gebeuren.
   Tel daarbij alle vluchtelingen die Duitsland opvangt op en de chaos begint al behoorlijk gestalte te krijgen is dit toeval of….?

  2. Als dit verder escaleert zijn de rapen inderdaad gaar. Onwaarschijnlijk overigens, anders valt het systeem om.
   Onder dreiging dat VW alle smerige details zal openbaren over US auto fabrikanten en anderen concurrenten zullen ze het wel op een akkoordje gooien. Duitsland B.V. zelf zal zich ook wel roeren in deze kwestie.
   Lijkt mij wel duidelijk dat dit een economische aanslag is van de US op Duitsland.
   Ben erg benieuwd naar de reactie, die ongetwijfeld zal komen.

  3. Politiek wordt gevoerd door en met hele smerige streken, het hangt van chantage aan elkaar, de Duitse bevolking wil geen USA atoom bommen meer toelaten op zijn grondgebied, maar de USA heeft heel wat trucjes op zijn sleefs, geen Atoom bommen, dan gaat de Duitse industrie er aan, wel Atoom bommen gaat er flink wat water bij de wijn, zo van ze doen het allemaal.
   Op de één of de andere manier is Mevr. Merkel volkomen monddood gemaakt, door het afluisteren misschien, is ze als wat er wordt gemurmeld een verkapte Lesbiëne, of nog erger ?
   Ben benieuwd wat er te gebeuren staat, oorlog of gewoon het instorten van onze samenlevingen en aanverwante culturen, ja Maxima c(v)ulturen !

  4. Jenne, mijn opvatting is nog steeds dat wat in het klein gebeurd, ook in het groot gebeurd. En vice versa…
   En dat wat mij jou of mij gebeurd, ook met anderen gebeurd.
   Ik blijf verdeeld in alle ellende die aan de “Zio Katten” kunnen worden toegeschreven, want het zijn in essentie dezelfde zaken waar een ieder mee te maken krijgt.
   Als je niet de liefde krijgt vanaf geboorte die oprecht is, dan heeft dat heel veel consequenties.
   Want dat betekent dat een jonggeborene moet gaan twijfelen aan zijn/haar komaf.
   Dit geldt ook voor de Ziooos….
   Vanaf jonge jaren gemindfucked door de Talmoed….
   Wie overleeft dat nog menselijkerwijze?
   Is dit een bewust plan?
   Ik geloof het niet.
   Ik geloof wel in de enorme consequenties ervan.
   Er heerst een strijd tussen goed en kwaad die altijd gestreden moet worden misschien?
   En vanaf geboorte krijgen we een geweten mee, die door velen genegeerd wordt, maar wel ons leidt naar waar we moeten zijn, danwel waar we thuis horen…

  5. Anna, tuurlijk het is allemaal één, en bovendien lood om oud ijzer, of je nu gebeten wordt door de hond of de kat maakt niets uit, maar mensen zijn heel goed te beinvloeden, door angst en te samen met onwetendheid, zijn ze stuurloos.
   De Joden waar ik mee geleefd heb in mijn jeugd in Amsterdam, waren stuk voor stuk fijne mensen, met hun eigenaardigheden dat wel, en een beetje kribbig als je aan hun dochters kwam, maar ik herken in het huidige Israelische denken niets van vroeger, niet in Amsterdam en niet New York, de boeken van Saul Bellow beschrijven die geest en atmosphere precies, het echte oude Yiddische wonder van het woord met 4 b’s, kibbesoebbe, ik ben ze overal tegen gekomen, door mijn handel en wandel, voor mij no problem, ik denk dat ze het verkeerd doen, maar goed wie niet horen wil moet voelen, jammer maar waar.

  6. Jenne,
   Ik vraag mij af wat waarom je de joden er bij haalt. Dat maakt het voor veel mensen minder geloofwaardig en eerder afstotend dan interessant.
   De elite bestaat voornamelijk uit zionisten. Zionisten zijn geen gelovige joden!!! Zionisten (seculiere zionisten) zijn enkel en alleen uit op geld en macht. Veel zionisten zijn joods, maar de meeste joden zijn geen zionist. (Een koe is een dier met 4 poten, maar niet alle dieren met 4 poten zijn een koe.) Naast joodse zionisten bestaan er ook christelijke zionisten zoals bijvoorbeeld Joe Biden, ook niet de lekkerste.
   Dat deze zionisten veelal pronken met hun joodse achtergrond is puur en alleen om alle kritiek op hen af te doen als antisemitisme. WO II is hen daarom ook goed uitgekomen, sterker nog, zij hebben hem gefinancierd.
   Dus liever niet de term joden gebruiken voor de elite, want hiermee gooien we onze eigen glazen in.
   De gelovige joden zijn, net als wij, de dupe van de zionisten/satanisten/elite/of hoe je ze ook wilt noemen…..

  7. Beste Sé Paratist, U heeft mijn reactietje vast niet goed gelezen, ik haal de Joden er bij om dat ik veel vrienden had in Amsterdam, die ja Joden waren en so what, U moet mij niet de les willen lezen, in dit geval gaat dit gewoon niet op, om dat ik precies weet van de hoed en rand, en ik durf de naam Jood te gebruiken, om dat ik zelf ook gedeeltelijk Jood ben, en heb geleerd van deze mensen te houden, ja houden van, en heerlijk mee samen geleefd, ik denk een stuk beter onze generaties, als heden ten dage, Vr. Gr. Jenne Sr.

  8. @Jenne
   Ik heb je reactie heel goed gelezen, beste Jenne.
   Je reageert op iemand die het over “zip katten” heeft. Ik neem aan de zionisten.
   Daar reageer jij op door jou joodse vrienden te noemen.
   Die hebben er niks mee te maken…!!! (Behalve dan dat zij, net als wij, slachtoffer zijn van de elite.)
   Dat is alles wat ik probeerde te zeggen.
   Ik denk zelfs dat wij hetzelfde ongeveer bedoelen. Alleen het woord joden schrikt mensen af, vanwege het antisemitisme waar het altijd aan gekoppeld is.
   Mocht ik je gekwetst hebben, dan was dat niet mijn bedoeling. Ik wilde jou, nog je joodse vrienden niet beledigen.

  9. Sé Paratist, dank je, het woord of naam Jood of Neger of god weet wat, is een benaming, het is de intentie die een naam of een woord gebruik lelijk en pijnlijk maakt, maar ik begrijp heel goed je intentie aan gaande dit toch hele gevoelige onderwerp, en het is zo verdomd verwarrende dat mensdom, en het is ook moeilijk om een goed mens te zijn, maar we zijn eerst mens, en daar na mag je zelf kiezen, groet Jenne

 2. HAARP wordt omschreven als een militair wapen wat aan de bevolking gepresenteerd is als een ruimte schild tegen aanvallen met projectielen vanuit de ruimte(lucht).
  Volgens anderen kunnen ze met HAARP het weer beinvloeden door ionen in de bovenste luchtlagen te manipuleren.
  Hierdoor kunnen ze ecologische en agrarische schade aanrichten door voor langere tijd droge of natte perioden te doen ontstaan en mogelijk zelfs orkanen en aardbevingen behoren ook tot de mogelijkheden.
  Als dit waarheid is dan is het scala aan mogelijkheden om zonder conventionele oorlogvoering waarbij twee strijdende partijen tegenover elkaar staan behoorlijk uitgebreid om landen(mensen) te “straffen” als zij niet doen wat de elite wil.
  Zo hadden we al 9/11 voor de oorlog tegen terreur.
  Charly Hebdo om Frankrijk terug te fluiten omdat Hollande de sancties tegen Rusland wilde versoepelen omdat dit alleen maar de Europese economie schade toe brengt.
  Kortom het komt er eigenlijk op neer dat er nu een strijd gaande is die alles ontwricht.

  1. Hoi Arnold, dit artikel omschrijft het HAARP fenomeen uitgebreid.
   Alleen in het Engels helaas.
   HAARP is the largest of the so-called ‘ionospheric heaters’. The ionosphere begins approximately 35 miles above the surface and extends out beyond 500 miles. It contains both positively and negatively charged particles known as ions and electrons naturally created as a result of the action of the sun’s radiation (solar winds). The ionosphere is capable of strong interaction with radio waves — distorting them, totally reflecting or absorbing them. Downward propagating waves can couple into the Earth-ionospheric wave guide.
   Optimum lap time is dictated by the plasma density related to the temperature, number of ions and neutral atoms in the ionosphere. This makes the ions, both electrons and protons, into little electromagnets. HAARP also can function as a particle gun. The particles shoot off into space, still spiraling and magnetic, following the earth’s magnetic field lines, completing a circuit from pole to pole in one second.

   A number of public reasons for this project are given, including ELF communications for submarines, but another host of surveillance and covert military applications are suspected, based on Tesla’s original descriptions of the powers of such a massive pulse technology, including mind-control experiments. Detractors have called HAARP a “skybuster” since it effectively slices through the ionosphere like a microwave knife, producing a long tear or incision. Etc.
   http://www.nwbotanicals.org/oak/newphysics/schumann/schumann.htm
   Veel inzichten worden hier gegeven op deze site.

  2. Frankrijk wilde ook het initiatief ondersteunen om de Palestijnse autoriteit toe te laten tot het Internationale Strafhof.

 3. Haarp is echt en werkt volgens mijn info zijn er drie in de wereld ik twijfel of er geen een op groot militair schip is gestationeerd voor gebruik voor de kusten van landen. Ik vertrouw de Amerikanen dus niet ze doen veel in het geheim waar weinig mensen maar van weten ik dus ook. Wat er aan de maatschappij mankeert dat te veel mensen met het geld bezig zijn en niet naar andere dingen kijken vooral veel jongeren zijn zeer dom. Kijk maar hoe je word geïntimideerd door wat er nu gebeurt met het midden oosten. Iedereen wil nu ineens helpen ik heb zo mijn bedenkingen over de opvang er zitten vele foute mensen tussen maar hier heeft de regering oogkleppen op. En zo kan ik nog wel uren doorgaan maar ben de mensheid een beetje zat aan het worden zo zie ik het.

  1. Er is geen Haarp installatie vanaf een schip nodig om een aardbezing in Chili op te wekken. Vanuit Gakona, waar de grote HAARP installatie staat kan het ook. Via de E-laag kunnen ze de energie spiegelen naar iedere plek op aarde. Overigens….Rusland en andere landen hebben ook een Haarp-installatie. In de toekomst gaan we hier nog vaak mee te maken krijgen.

 4. Of valt dit samen met de voorspelling van Carlos Munoz Ferrada. De geniale Chileense astronoom die de komst van Wormwood/Hercolubs/Niburu/PLanet X, voorspelde met als zichtbare voortekenen; drie grote aardbevingen; een in Chili, een in Japan en een in het gebied van de oostelijke grens van Frankrijk en Spanje. ( Misschien als straf voor het afscheidingsavontuur van Catalonië??)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.