Advertentie

GEENPEIL.. Doe nog even mee!!


media over Geen Peil

 

Wij staan volledig achter het intiatief om EU-burgers meer zeggenschap te geven over toetreding van nieuwe EU-lidstaten, zoals in dit geval de Oekraïne. Is het de bedoeling dat we met z’n allen zo worden opgezet om Rusland als groot gevaar te gaan zien. Via inlijving van Oekraïne in de EU zullen we straks direct de NATO weer activeren en wordt de strijd tussen de VS en Rusland opnieuw op Europees grondgebied uitgevochten, wie weet wel letterlijk.

Afgezien van deze overdenkingen is het toch volslagen idiotie, dat burgers van Europa het allemaal maar dienen te slikken. Eerst hadden we onze eigen ‘Jan Peter’, die zijn eigen volk besodemieterde (een ander woord hebben we er niet voor!), met het tekenen van het Verdrag van Lissabon, NADAT de Nederlandse bevolking MASSAAL ‘NEE” had gezegd tegen de Europese Grondwet. Maar door het nu ineens een ‘verdrag’ te noemen, werd er ‘slim’ gehandeld, achter de Nederlandse Grondwet om en werden Nederlanders door Balkende en zijn hautaine volgers, tot schaapjes, tot stemvee gedegradeerd.

GeenPeilbanners-200x200

x

Stem nu wel..!! Teken voordat we opnieuw worden gepiepeld..!!

x

Wat is GEENPEIL..?

x

x

Op 21 maart 2014 tekenden 28 regeringsleiders van EU-landen en de Oekraïnse premier Jatsenjoek een associatieverdrag tussen de Oekraïne en de EU. De EU zal de Oekraïne politiek en financieel steunen, de Oekraïne zal op haar beurt ‘Europese normen en maatstaven’ invoeren. Is jouw ooit gevraagd wat je van deze expansie van de EU vindt..?

GeenPeil vindt dat onze mening er niet alleen toe doet, maar essentieel belangrijk is. Het is tijd dat wij als volk een duidelijk democratisch signaal naar Den Haag zenden. Daarom hebben de initiatiefnemers van GEENPEIL een raadgevend referendum aangevraagd. Hiervoor zijn 300.000 handtekeningen nodig vóór 28 september. Dat is veel, maar met jouw steun zeker haalbaar. Heb je nog niet getekend, DOE DAT DAN NU…

Geen Peil poster

Of je nu vóór het associatieverdrag bent of juist tégen, feitelijk maakt dit niet uit, want het gaat erom dat jouw stem gehoord dient te worden. PRINCIPIEEL!

Teken deze petitie en laat je stem horen.
Dat is nu méér dan ooit nodig,
om niet vergoed te verdwijnen achter de bureaucratie van de EU-elite..!

Zet uw handtekening door op deze button te drukken.

x

geenpeil button

 

Vul op die pagina jouw gegevens in en onderteken het formulier met je handtekening. Vergeet niet daarna op de link in de verificatiemail te drukken, die je wordt toegestuurd; anders heb je nog niet gestemd..! Dit maakt jouw digitale handtekening namelijk rechtsgeldig. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met democratie@geenstijl.nl. Ze helpen je daar graag. DOEN ZEGGEN WIJ VAN WANTTOKNOW!!

x

Geen peil van Bommel

x

Thieme geen peil

Heb je al getekend en wil je campagne verder helpen om die laatste handtekeningen te verzamelen, dan kun je de ‘GeenPeil’-campagne verder helpen door GeenPeil.nl te delen met vrienden, familie en collega’s. Elke handtekening is nodig!!

Ook vindt je onder de tabbladen ‘mediaoverzicht’ en ‘promotiemateriaal’ in het menu meer informatie over de campagne en posters om uit te printen. Jouw steun wordt zeer gewaardeerd!

Wordt ons nu weer van alles door de strot geduwd..?
NEE, dat willen wij niet en vragen om respect van de EU-leiders.
Hoe ver moet het komen, voordat jij in actie komt..?
x

EU Loesje

 

17 gedachten over “GEENPEIL.. Doe nog even mee!!

 1. Recht op referendum en keuzevrijheid in de EU. Waarbij als nee gestemd wordt ook nee uitgevoerd wordt en andersom. Verplichting tot transparantie wat binnen de Eu top gebeurt.

  1. De oude Griekse staats steden , hebben diverse leefsystemen, politieke manieren van regeren geprobeerd, en zij kwamen na lang beraad toch bij een Democratia terecht, als het meest juiste, maar alles is voor verbetering vatbaar, persoonlijk ben ik voor het regeren met referendums, om belangrijke langdurige besluiten te nemen via en na een referendum.

  2. Monika, wie is er niet gemannipuleerd, we mannipuleren hier op de WTK side elkaar toch ook, en wat is mannipuleren nu precies, je verhaal of bevindingen aan een ander vertellen, ja dat zou je zo kunnen opvatten, maar goed de waarheid ligt ook hier in het midden, denk ik, groet !

  3. Hoi Jenne, geen idee of het zo is, het zou kunnen, maar het verschil ligt hem in het bewuste manipuleren van mensen. Ik manipuleer niemand, dat is niet mijn intentie. Ik deel alleen maar. Groetjes.

  4. De uitspraak die eNDEmiOn in punt 3.1 doet spreekt mij wel aan.
   Als democratie bestaat uit de meerderheid beslist kan wat in punt 3.1 staat waarheid worden wat betekend dat 49% van de bevolking onder druk van sancties (is onderdrukking)moet doen wat door 2% meerderheid wordt bepaald.
   Het is nog maar de vraag of regeringen bestaansrecht hebben.
   Als iedereen voor de wet gelijk is hoe kan het dan dat bv Mark Rutte die als gewoon burger niets meer te vertellen heeft dan welke andere burger dan ook als hij eenmaal in de regering zit wetten en regels mag invoeren waar iedereen zich aan geacht wordt te houden?
   Waar halen zij dat recht vandaan en is dat geen inbreuk op de wet dat iedereen gelijk is voor de wet?
   Als inderdaad iedereen als gelijke gezien wordt overtreed de overheid zelf al deze wet omdat ze zichzelf door wetten en regels boven ieder ander persoon plaatsen en dat alles onder dreigen met sancties voor hen die zich niet aan de door hen bedachte regeltjes en wetten houd.
   Zo staat ook in de wet dat gij niet zult doden of stelen.
   Een overvaller die geld neemt van een zelfstandige wordt dief/genoemd
   Als de overheid geld van dezelfde zelfstandige neemt onder de noemer belasting is het ineens wet en legitiem.
   Als twee groepen tegenover elkaar staan en elkaar afschieten zijn het moordenaars.
   Als twee legers van verschillende landen tegenover elkaar staan en elkaar afschieten worden de overwinnaars vaak helden genoemd wat is dan het verschil?

  5. zojuist heb ik een gesprekje gehad met een zelfstandige en ik heb hem een paar vragen gesteld waaronder het volgende.
   Ik vroeg wat hij vond van de regering en ook of hij dacht dat we die nodig hadden.
   Zijn antwoord was dat we die nodig hadden omdat er nu eenmaal regels en wetten nodig waren omdat het anders een zootje wordt.
   Toen zei ik waarschijnlijk heb je de laatste keer VVD gestemd omdat je van mening was dat die de belangen van je bedrijf behartigd klopt dat?
   Daar zei hij op dat het wel klopte maar dat hij de volgende keer op een andere partij zou stemmen omdat de VVD er een puinhoop van heeft gemaakt,waarop ik zei op welke partij ga je dan stemmen dat wist hij nog niet omdat er eigenlijk geen goede partij was/is zei hij.
   Toen heb ik gevraagd of het klopt dat de overheid steeds meer regels en wetten invoert waardoor het voor hem als kleine zelfstandige steeds moeilijker wordt om zijn hoofd boven water te houden omdat hij ook steeds zwaarder belast wordt.
   Dat klopte wel en toen zei ik gaat bij jou dan de vraag nog niet door je hoofd wie er nu eigenlijk baas van je bedrijf is want ben jij dat of is het eigenlijk de overheid die bepaald hoe jij je zaak mag runnen?
   Toen vond hij het niet leuk meer en vroeg of ik over een ander onderwerp wilde spreken.

  6. @ arnold
   Vaal willen mensen de ketenen waaraan zij gewend zijn ze te dragen, niet door jouw verwijderd zien. Die vrijheid en de daarbij behorende verantwoordelijkheid voor het zelf zijn te schrikbarend groot.Je doet ze dan ook geen plezier en dat zul je dan ook weten ook.Ook al was je intentie heel oprecht en liefhebbend , verwacht dan geen “dank je wel”.

  7. Marcel.
   Marcel het wordt ons met de paplepel in gegeven dat wij gezag moeten hebben voor de zogenaamde “gezagsdragers” wat al begint op school want doe jij niet wat de leraar/lerares van jou vraagt staan daar sancties tegen over.
   Vergeten wordt hierbij dat ook leraren/leraressen gewoon mensen zijn als ieder ander die alleen uit hoofde van hun functie menen anderen hun wil te moeten/kunnen opleggen.
   Een ander voorbeeld is bv dat een normaal persoon een gezin nooit uit zijn/haar huis op straat zou zetten omdat dat immoreel zou zijn.
   Toch zijn er mensen die dat doen ook weer uit hoofde van hun functie omdat hun opdrachtgever dat van hen verlangt waarmee aangetoond wordt dat zij hun moreel denken aan de kant zetten en daardoor tegen hun eigen gevoel in toch tot zulke daden overgaan.
   Wat ik hiermee wil aantonen is dat een groot deel van de bevolking doet wat overheden van hen verlangen ook al gaat dat tegen alle principes in omdat men anders bang is voor sancties zoals een politie beambte de wet zal handhaven omdat hij anders uit zijn functie ontslagen kan worden en of die wet dan terecht is of niet is dan van onder geschikt belang.

 2. Hoi
  Ik ben benieuwd of er in het buitenland ook z’n actie word gehouden. Weet iemand dat? Heeft iemand iets gelezen daarover? Ik weet alleen dat er acties tegen de TTIP gehouden word. Maar wellicht lees ik te weinig. Of het komt (uiteraard niet in de nieuws berichten). Ben benieuwd
  Gegroet line

 3. wat je ook bereikt of wilt bereiken, er zal meestal toch een compromis moeten worden gesloten. Volgens mij zijn heel veel zaken reeds helemaal uitgestippeld……………En ik ben het eens met de mening 51% tegenover 49%

 4. Het is voor mij onbegrijpelijk dat Nederland (Rutte) een verdrag kan en mag afsluiten met een mogelijke moordenaar.
  Laat daarom Rutte maar eerst eens uitleggen waarom hij Oekraine een Veto recht heeft gegeven en Oekraine in het onderzoeksteam heeft opgenomen terwijl zij misschien wel de dader van de aanslag op MH 17 zijn.
  Rutte heeft gezegd dat de onderste steen boven zal komen,maar dat zal hem nooit lukken als een mogelijke dader in het onderzoeksteam zit en ook nog een Veto kan uitspreken.
  Alleen al dit feit duidt erop dat het onderzoek maar naar 1 dader MOET leiden en dat zijn de seperatisten al of niet gesteund door Putin.
  Als ooit door onafhankelijk onderzoek naar voren zou komen dat Oekraine de dader van de aanslag is,zou dat genoeg moeten zijn hen uit de EU te weren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.