Advertentie

Biden dement! Wie regeert de VS dan eigenlijk..!??


Biden dement!
Wie regeert de VS dan eigenlijk..!??

2024 WantToKnow.nl/be
*

Iedereen heeft een mening over de volslagen dobberende figuur van Joe Biden, president van de VS, maar weinigen vragen zich af, wie de VS dan feitelijk regeert. Als deze Joe Biden volslagen seniel/dement is, dan is dat de meest voor hand liggende vraag toch? De VS wordt geregeerd door een schimmig netwerk van transnationale en binnenlandse elites, die verenigd zijn door hun radicale liberaal-globalistische ideologie. Bedenk dat elke president ná John F. Kennedy een puppet is geweest van de elite. Het land zit tot de nek in de tang bij de grote bankiers die de Federal Reserve (FED) vormen, een private bank, die de US$ beheert..

‘Gaslighting’:
psychologische manipulatie waarbij de pleger er op uit is de tegenstander mentaal te ontredderen. Door bij het slachtoffer twijfel te zaaien aan het eigen gezonde verstand. De gaslighter ontkent glashard de werkelijkheid of beweert precies het tegendeel van eerder gedane uitspraken. Een vorm van manipulatie die zeer schadelijk kan zijn voor de mentale gezondheid van de andere partij, wanneer deze vorm van manipulatie veelvuldig wordt toegepast.

Het rampzalige debatoptreden van Biden vorige week maakte het onmogelijk om zijn seniliteit te ontkennen, maar toch is de Westerse elite aan het gaslighten en waren ze zich hier tot nu toe zogenaamd niet van bewust. Time Magazine publiceerde een stuk getiteld “Inside Biden’s Debate Disaster and the Scramble to Quell Democratic Panic”, dat werd aangevuld door CNN’s over hoe “Buitenlandse diplomaten met afschuw reageren op Biden’s rampzalige debatprestatie”. Beide doen het voorkomen alsof Biden’s seniliteit een verrassing is voor iedereen die hem kende.

Het vooropgezette plan! Wat is het doel dan?
De werkelijkheid is dat ze dit al die tijd al wisten, maar het in de doofpot stopten door te liegen dat alle beweringen hierover “Russische propaganda” en/of een ‘complottheorie’ waren, allemaal omdat ze het eigenlijk goedkeurden dat de Democraten een letterlijke plaatsvervanger in het Witte Huis installeerden die de liberaal-globalistische elite kon controleren.

Het was een verfrissende afwisseling ten opzichte van Trump, die veel te onafhankelijk was naar hun zin, ondanks zijn incidentele capitulatie voor hun eisen, en het stelde ook de bondgenoten van Amerika gerust die ook een hekel aan hem hadden.

Ze gingen allebei mee in de leugen dat Biden in topconditie verkeert om redenen van politiek gemak, maar nu is het onmogelijk om de poppenkast nog langer vol te houden, vandaar dat ze allemaal verbazing en shock veinzen.

Wat je je ook voorstelt over de machten en krachten van de VS, vergeet NOOIT dat het de machten zijn, achter de corporaties in de VS en Europa die de dienst uitmaken. Lak aan democratie, democratie als een camouflagedeken.

Ze gingen allebei mee in de leugen dat Biden in topconditie verkeert om redenen van politiek gemak, maar nu is het onmogelijk om de poppenkast nog langer vol te houden, vandaar dat ze allemaal verbazing en shock veinzen. De elite mag niet wegkomen met hun nieuwste gaslighting en moet worden ontmaskerd voor een van de grootste doofpotaffaires in de Amerikaanse geschiedenis. Het land wordt geregeerd door een schimmig netwerk van transnationale en binnenlandse elites die verenigd zijn door hun radicale liberaal-globalistische ideologie.

Biden werd gekozen als ideale kandidaat’..
De ideale Democratische kandidaat voor 2020, juist omdat hij al seniel was en daarom volledig controleerbaar!! Die partij, die functioneert als het publieke gezicht van het bovengenoemde elitenetwerk, wilde iemand die alles zou doen wat zij eisten op het gebied van binnenlands en buitenlands beleid. In het bijzonder wilden ze van Amerika een liberaal-globalistisch hellegat maken en tegelijkertijd de inperking van Rusland door de NAVO in Oekraïne opvoeren, maar dat tweede beleid mislukte nadat de speciale operatie was begonnen.

Desondanks zullen ze nooit meer de kans krijgen om iemand als Biden te installeren, omdat 2020 een uitzonderlijk verkiezingsjaar was, omdat het een referendum was over Trump – waarvan een aanzienlijk deel van het publiek vooraf de valse overtuiging had dat hij de nieuwe Hitler is – en over het stemmen per post vanwege COVID-19. Deze omstandigheden kunnen nooit meer worden herhaald. Deze omstandigheden kunnen nooit meer op dezelfde manier worden gerepliceerd, hoe hard de elite het ook probeert, en daarom besloten ze Biden als hun kandidaat te behouden in plaats van hem vroegtijdig te vervangen.

Zal Joe Biden zich wel láten vervangen??
Hoewel sommigen er nu op aandringen om hem te vervangen tijdens de komende nationale conventie van de partij, hebben onder andere Politico en NBC News erop gewezen dat dit een moeilijk proces zou zijn, dus er is geen garantie dat ze het serieus zullen proberen. Dat gezegd hebbende, hij zou ook een soort noodsituatie kunnen krijgen die hem nog meer invalide maakt dan hij al is, dus dat scenario kan niet worden uitgesloten. In dat geval zullen ze er alles aan doen om te laten blijken dat ze geen idee hadden dat hij zo ongezond was.

Elke erkenning dat ze hiervan op de hoogte waren zou hun rol in de de facto coup van 2020 blootleggen, die de laatste was van de elite na die van 2001, 1974 en 1963. Toen werd 9/11 gebruikt als voorwendsel om de nationale veiligheidsstaat naar een hoger niveau te tillen, terwijl het aftreden van Nixon naar aanleiding van het Watergate-schandaal van de CIA bedoeld was om een echt onafhankelijke en populaire visionaire leider te verwijderen. Velen geloven dat de moord op Kennedy bedoeld was om zijn geplande terugtrekking uit Vietnam tegen te houden.

De laatste coup van de elite was bedoeld om het reeds bestaande liberaal-globalistische traject van de VS te versnellen nadat Trump dit gedeeltelijk had tenietgedaan met zijn relatief meer conservatief-nationalistische beleid, waardoor een proxy-oorlog met Rusland moest worden uitgelokt om het Westen rond deze ideologische zaak te verenigen.

De schade is al aangericht en veel ervan is onherstelbaar, maar de terugkeer van Trump aan de macht zou nog steeds beter zijn voor de Amerikanen en de rest van de wereld. Ongeacht of de beslissing wordt genomen om Biden te vervangen, wat voordelen heeft zoals een publiekelijk aantrekkelijkere kandidaat op het stembiljet zetten.

Maar ook nadelen zoals het zaaien van paniek over de electorale vooruitzichten van de partij, zal de elite er alles aan doen om hun kennis over zijn seniliteit te verdoezelen. Als ze zouden toegeven dat ze hiervan op de hoogte waren, zou er bij velen weinig twijfel over bestaan dat de verkiezingen van 2020 eigenlijk de nieuwste coup van de elite was.

Grote sponsors haken al af…
Het zwaar bekritiseerde optreden van Joe Biden heeft er naar verluidt ook toe geleid dat Democratische donoren hun steun aan zijn herverkiezingscampagne hebben ingetrokken..! De druk op Biden om af te treden neemt toe, omdat veel Democraten en media hysterie vertoonden na het rampzalige debat van donderdag. Biden, die vrijdag een rally hield in Raleigh, zijn eerste campagnestop sinds het debat, zou vrijdagavond ook verschijnen op een fundraiser in New York.

Democratische donoren annuleerden hun aanwezigheid op Biden’s evenement vrijdag, zoals gemeld door New York Times journalist Kenneth P. Vogel in een inmiddels verwijderd bericht op X:

“Ik hoor dat sommige Democratische donoren zich terugtrekken uit Biden’s fundraiser vanavond in de Hammerstein Ballroom in Manhattan met Elton John,”.

Het rapport lijkt aanvullende berichtgeving van de gevestigde media te bevestigen. “Joe Biden aangespoord om zich terug te trekken uit verkiezing door Democratische functionarissen en donoren na debat, meldde de Telegraph. Volgens de toonaangevende site ‘Politico’ stelde een prominente Democratische donor en aanhanger van Biden voor, dat Biden zich uit de race zou moeten terugtrekken, waarbij hij zijn optreden als “het slechtste in de geschiedenis” bestempelde. Een andere adviseur vertelde Politico dat hij/zij “niet minder dan een half dozijn belangrijke donoren had genomen die ‘ramp’ sms’te en [de] partij moet iets doen.”

“Het is een ramp, verschrikkelijk. Erger dan ik voor mogelijk hield. Iedereen met wie ik spreek denkt dat Biden moet stoppen.” vertelde een donateur van Biden. Een adviseur van Democratische donoren vertelde Politico dat ze zich zorgen maken over Biden en zei: “Onze enige hoop is dat hij afhaakt, we een bemiddelde conventie krijgen of [hij] sterft. Anders zitten we serieus in de problemen.”

Maar al deze ontwikkelingen blijken Biden niet te raken. Volgens een adviseur van Biden die vrijdag met CNN sprak, wordt verwacht dat Biden in de race voor het presidentschap van 2024 blijft en van plan is om deel te nemen aan het tweede debat dat gepland staat voor september.

https://x.com/JoostNiemoller/status/1808132352746365296

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.