Advertentie

De corrupte Biden-familie wordt ontmaskerd..!!


Voor hen die de afgelopen jaren deze site hebben bijgehouden, zal het geen verrassing zijn. We doelen dan op de corrupte handelingen van vader & zoon Biden, die onder de machtige positie van vader Joe -als vice-president onder Barack Obama- misbruik maakten van deze situatie. Het gaat dan met name over 2 grote zaken: de wijze waarop Hunter Biden door vader Joe in Oekraïne werd geloodst naar lucratieve baantjes, zoals lid van de Raad van Bestuur van energiebedrijf Burisma Holding (zie HIER op de site)

En veel belangrijker, politiek gezien vooral, is de wijze waarop Hunter Biden in China werd ingeloodst in nog deels onbekende business-activiteiten. Hiervoor werd de man beloond met tientallen miljoenen US-dollars. Dezelfde man, Hunter Biden, wiens pedofiele neigingen -evenals bij vader Joe-, zijn vastgelegd op film en foto. Deze zijn in de publiciteit gekomen, vooral door toedoen van zichzelf, door het ‘verliezen’ (niet-ophalen  van) zijn laptop. (HIER)

Kortom, een zaak, waarvan de Republikeinen, mits goed aangepakt, een enorm politiek voordeel zouden kunnen behalen en in ieder geval -verhoudingsgewijs- het gedrag van Donald Trump zouden kunnen uitvlakken.. En aldus geschiedt ook op dit moment. De organisatie achter deze onderzoeken is op orde en deze onderzoekers ruiken steeds meer ‘bloed’, want steeds méér informatie komt tevoorschijn, die anders verstopt zou blijven. Je kunt de heksenjacht op Donald Trump dan ook met gemak zien, als afleidingsmanoeuvre van de Democraten, die net als in Nederland, ongezien steun blijken te hebben van de ‘Krachten achter de Schermen’..

* * *

Fact-checking Joe Biden, Hunter Biden, and Ukraine | PolitiFact

*

Voorzitter James Comer:
“Dit is georganiseerde misdaad”…
*

Buitenlandse betalingen aan Biden-familie:

‘Meer dan US$ 40 miljoen!’

2023 © WantToKnow.nl/be

x

Leden van de familie van president Biden hebben mogelijk meer dan US$ 40 miljoen aangenomen van ‘buitenlandse onderdanen’, in ruil voor gunstige beleidsbeslissingen. Dat is de suggestie die voorzitter James Comer afgelopen woensdag 28 juni deed, namens ‘The House Oversight Committee’. Deze Republikein uit Kentucky zei dat zijn onderzoekspanel ‘zes specifieke beleidsbeslissingen’ heeft geïdentificeerd, waarbij de inmiddels 80-jarige Joe Biden acties heeft ondernomen, die erop wijzen dat hij ‘gecompromitteerd’ kan zijn geweest.

Comer deed zijn uitlatingen, tijdens een optreden in een show van John Catsimatidis op WABC 770. Hij merkte op dat van de zes beleidsbeslissingen, er vier “werden genomen terwijl Joe Biden al vroeg president was – [waar] we tot geen enkele andere conclusie kunnen komen over waarom deze beslissingen werden genomen, anders dan het feit dat deze president gecompromitteerd is. Dit was georganiseerde misdaad. Er is geen andere manier om het te definiëren.”

De voorzitter van de Oversight Committee legde uit dat zijn panel ‘de afgelopen dagen’ bankafschriften en rapporten van verdachte activiteiten heeft verkregen. Hieruit blijkt dat er ‘meer bankrekeningen en meer lege vennootschappen en meer Bidens’ betrokken zijn bij het overzeese beïnvloedingsprogramma van de familie.

“We gaan proberen vast te stellen hoeveel geld de Bidens hebben aangenomen en welke rol Joe Biden in dit alles heeft gespeeld… Het is een enorme puzzel. We spreken hier over zo’n 30 tot 40 verschillende banken en ongeveer evenveel verschillende lege vennootschappen.

Dit is een georganiseerde poging van de familie Biden om de bron van het geld dat naar deze lege vennootschappen gaat te verbergen en om de aandacht van de IRS af te leiden zodat ze er geen belasting over hoeven te betalen.

En dat is precies wat de klokkenluiders van de IRS (de Amerikaanse Belastingdienst) beweren in het uitgeschreven interview met de commissie Ways and Means – dat de familie Biden nooit geld heeft betaald voor al het geld dat naar deze lege vennootschappen ging,”

Waarom is dit geen groot nieuws op NOS en RTL..?
Je vraagt je af, waarom het geen ‘groot nieuws’ is, dat Hunter Biden in de VS wordt beschuldigd door een senior-ambtenaar van de US-IRS (Belastingdienst) van corruptie en belastingontduiking; maar ook van de pogingen van krachten binnen de regering/politiek, om deze zaak in de doofpot te doen belanden..! Deze IRS-klokkenluider, Gary Shaply, deed vorige maand voor het eerst verbluffende onthullingen over ‘een vermeende doofpotaffaire van het Ministerie van Justitie’ voor het ‘House Ways and Means Committee’.

Hij verklaarde o.a. dat de Officier van Justitie David Weiss achter gesloten deuren herhaaldelijk had gezegd, dat hij niet bevoegd was om potentiële financiële misdaden buiten Delaware ten laste te leggen. De hele affaire bleek langzaam in de doofpot te verdwijnen. Maar eerder -aldus Shapely- beweerde David Weiss in het openbaar, dat hij wel ‘de ultieme autoriteit over deze zaak’ had gekregen.

“Ik liet hem dat zelfs herhalen omdat ik wist hoe belangrijk dat feit was en ik wilde zeker weten dat ik het begreep,” zei Shapley over een vergadering van 7 oktober 2022 die Weiss hield met ten minste vijf andere aanwezigen. Shapley voegde eraan toe dat het ‘glashelder’ was wat de federale aanklager bedoelde en hij ‘het documenteerde’ in een e-mail die zijn supervisor blijkbaar dagen later bevestigde, volgens een intern IRS-bericht dat aan het Congres werd overhandigd.

David Weiss Officier van Justitie, deed pogingen de doofpot zijn werk te laten doen..!

Door het uitblijven van aanklachten in Californië en Washington DC hoefde Hunter volgens Shapley geen belasting te betalen aan de Amerikaanse fiscus over een groot deel van de US$ 8,3 miljoen aan inkomsten die hij sinds 2014 zou hebben ontvangen. Zijn verhaal over de blokkering van Weiss in de twee districten werd ondersteund door een tweede klokkenluider die anoniem is gebleven.

Shapely vertelde Fox News presentator Bret Baier, dat zoon Hunter Biden alleen al in 2017 en 2018 een belastingaanslag van 1,2 miljoen dollar heeft ontweken, en dat er waarschijnlijk honderdduizenden dollars meer aan inkomsten uit voorgaande jaren zijn die hij niet heeft gemeld. Shapley hierover:

“Ik bedoel, tot op de dag van vandaag is er nog steeds ongeveer US$ 400.000 dollar aan niet-gerapporteerde inkomsten uit Burisma Holdings in 2014. Hunter Biden kreeg van zijn partner, Eric Schwerin, te horen dat hij zijn aangifte moest aanpassen en dat heeft hij nooit gedaan.”

Comer vertelde in het programma van Catsimatidis dat hij ‘er zeker van is ‘dat zijn onderzoek zal aantonen dat de familie Biden ‘minstens US$ 17 miljoen uit het buitenland heeft binnengeharkt, maar dat de transacties meer dan US$ 40 miljoen kunnen bedragen’.

Comer heeft negen leden van de Biden-clan geïdentificeerd – waaronder Hunter, de broer van de president, James Biden, de vrouw van zijn broer, Sara Biden, de weduwe van de overleden zoon van de president, Hallie Biden, de huidige vrouw van Hunter, Melissa Cohen Biden, en de ex-vrouw van Hunter, Kathleen Buhle – die naar verluidt buitenlandse inkomsten hebben ontvangen.

Het is deze foto die een stevige LEUGEN van Joe Biden ontmaskert. Hij zou NOOIT contact hebben gehad met de Raad van Bestuur van Burisma Holdings.. Het is o.a. journalist Tucker Carlson die vaak en diepgaand deze corruptiezaak aankaartte..

2 gedachten over “De corrupte Biden-familie wordt ontmaskerd..!!

 1. Mijn partner heeft het neerstorten van dat mh17 vliegtuig gezien, voordat het gebeurde.
  Moet je dan gaan waarschuwen?
  Wie neemt dat serieus?
  Waar loop je dan tegen aan?
  Wie gaat er dan met je aan de haal?

  Ze is de kostwinner van ons gezin. In deze wereld wordt je gezien als een dwaas als je met dergelijke dingen naar buiten komt……. wordt je onmiddellijk gedemoniseerd…….ben je in no time je baan kwijt ……voor iets wat zich zonder je bemoeienis tóch wel voltrekt.

  “De onderste steen zal boven komen!”……. volgens die kloon van een mens van de Vereniging Van Dikkoppen.

  Wat is daarvan terecht gekomen?

  De onheilstrein denderde voort…. niet te stoppen……ook al wisten we er van. We probeerden ons ding te doen in de zin van lichtwerk. De tegenkrachten waren groot.

  We werden kaal geplukt door de belastingdienst met die toeslagen affaire……onze jongste dochter werd verkracht……. een grietje wat het druk had met haar mobiele telefoon reed met een gang van 80 op onze auto in, wat mijn partner een zware whiplash bezorgde.

  Het bracht uiteraard met zich mee dat ikzelf een enorme hoop werk kreeg aan de zorg voor het gezin. Ik was doende met het op poten zetten van een cursus Awakening Your Lightbody……wat ik als gevolg van die voornoemde zaken moest laten vallen. Ik was thuis nodig.

  Ik wist in mijn jongere jaren al van de van Godverlaten corruptie in deze wereld……en ben nooit in de positie geweest om daar iets concreets mee te doen.

  Het is niet eenvoudig om iets te doen als individueel lichtwerker, in een wereld die diep in slaap is. De smeerlapperij van die politici met hun ‘covid’-gezwam was mij vanaf de eerste dag duidelijk. Ik waarschuwde, en dat kostte mij mijn vrienden en familie. Die liefde zat kennelijk minder diep dan ik dacht.

  Van dat Amerikaanse gehufter op hoog niveau wist ik ook. Niets van mijn aanmerkingen werd serieus genomen.

  Het intensieve beoefenen van Tai Chi heeft mij door de jaren heen overheid gehouden. Als natuurgeneeskundige help ik waar het kan. Meestal loop ik er mee achter de feiten aan, door te proberen mensen te helpen die zijn vergiftigd door de farmaceutische industrie. Daarbij komt dat de angst voor het eigen falen van die cliënten te groot is om de realiteit onder ogen te komen. Dat die vuiligheid uit die vaccins hersenschade veroorzaakt…..en het bewustzijn schaadt, is mij glashelder.

  Harriët Algra weet waar ze het over heeft……en binnen de context van de haar hier geplaatste stukken kan ik dat wat ze uitdraagt alleen maar beamen.

  Inmiddels loopt alles maar lelijk uit de klauwen.

  Het valt niet mee om positief te blijven als je ziet hoe de wereld op een handkar op enigszins onbekwame wijze naar de verdommenis hompelt.

  Ik kijk……hoop op de galactische federatie……er zijn grote veranderingen op til. Het gaat niet zonder slag of stoot.

  Ik ben maar een kaarsvlammetje in een donkere kamer.

  Maar ik ben niet alleen!

  1. Nee, je bent niet alleen. We zijn met velen maar doordat de meerderheid in een collectieve hypnose en psychose vast zit lijkt het alsof je een roeper in de woestijn bent. Zeer binnenkort zullen “soft portals” zich gaan openen, geleidelijke veranderingen in “realiteit” (perceptie dus) waardoor velen het gekkenhuis kunnen verlaten. Geef niet op.
   https://www.youtube.com/watch?v=AByb4mTxQVY

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.