Advertentie

En daar sneuvelt verkiezingsbelofte no. 1…


trump-geen-vervolging-clinton-teletekst

x

x

En daar sneuvelt verkiezingsbelofte no. 1…

2016 WantToKnow.nl/be

x

clinton-trump-jailHet verhaal is nog écht niet bevestigd, maar de NOS-Teletekst vindt het zéker genoeg om het te melden. De EERSTE VERBROKEN VERKIEZINGSBELOFTE van Donald Trump als nog niet eens beëdigde president van de Verenigde Staten. En wat voor een verbroken belofte, die regelrecht met de veiligheid van de USA heeft te maken, Waar honderden miljoenen Amerikanen over zullen vallen.. ‘Zie je wel’

Daar waar deze Trump niet eens het werk zelf zou hoeven te doen, door bijv. een onafhankelijke aanklager op deze zaak te zetten, blijkt nu, dat Trump ‘gewoon’ dit bericht naar buiten brengt, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is..! WAAROM??

Nota bene op de dag waarop, 53 jaar geleden, John F. Kennedy in Dallas, Texas werd vermoord, gebruikt Donald Trump zijn ‘macht’, om een vermeende, corrupte overheidsambtenaar, om precies te zijn, de oud-MINISTER VAN BUITENLANDSE ZAKEN, Hillary Clinton, NIET te gaan/laten vervolgen.

Dat wil zeggen, dat hij dat voornemen heeft, wanneer hij in januari 2017 tot president wordt beëdigd. En hoppa, dat is meteen een binnenkomer van jewelste. Hillary Clinton was dan weliswaar door niemand minder dan de grote baas van de FBI, gevrijwaard van een officiële aanklacht, maar de onderzoeken die zijn uitgevoerd, zijn in alle haast uitgevoerd. Maar meneer Trump, WAAROM en WAAROM NU AL..?

Het 'gerucht' wordt in de VS, waar het nog ochtend is, druk rond gestuurd.
Het ‘gerucht’ wordt in de VS, waar het nog ochtend is, druk rond gestuurd.

Het officiële verhaal is, dat in het transition team hierover gesproken wordt.. Je begrijpt dat in dit team, ook de garde van de nog zittende president Barack Obama zit. Ook wordt gesproken dat zelfs het juridische lichaam’ de Clinton Foundation buiten schot zal blijven. Dat is voor ons en we nemen aan ook voor jou, een mega-domper.. Dit grote nieuws verscheen vandaag in alle vroegte op het ontbijtprogramma, via MSNBC’s Morning Joe, in het eerste uur van de uitzending.

Karl Rove naast Bush jr. 'Presidentieel adviseur'..
Karl Rove naast Bush jr. ‘Presidentieel adviseur’..

Onmiddellijk waren politieke analisten uiterst verbaasd, dat dit nieuws juist NU, zo snel na de verkiezingen, de wereld in wordt gestuurd. Of is het een lepe ‘move’ van de Obama-kant, waar de lepe Karl Rove ook weer deel van uit schijnt te maken. Mogelijk, zo luidt het in de Amerikaanse politieke arena, is een veel dieper verhaal voor dit ‘pardon’ van de president-elect, Donald Trump de aanleiding..  Zoals je ook in onze berichten over de e-mailservers hebt kunnen lezen, heeft Barack Obama in deze hele kwestie niet alleen boter op het hoofd, maar een heel pakje..!!

Hij heeft vrolijk meegedaan met de ‘verboden’ e-mails-verzendingen via private-servers.. En ja, als je straks Hillary Clinton vervolgd en je MOET een stap verder maken, naar de vorige president, dan is dat nogal wat. Het lijkt ons typisch een uiterst geraffineerde zet van koning-manipulator Karl Rove..!! We zullen zien hoe het verder gaat.

hillary-clinton-happy

you-d-be-in-jail-trump-clinton

 

 

 

30 gedachten over “En daar sneuvelt verkiezingsbelofte no. 1…

 1. Was te verwachten, de rest volgt, maar het heeft een staartje, ik ga ze niet allemaal noemen waar je je kunt inlichten, maar er is een sneeuw vlokje aan het rollen, en we weten allemaal hoe één lawine begint, en helaas ook voor hem is de druk van een bepaalde groep te groot; met bedrijgingen als toetje.

  Jenne

 2. Guido.j;

  normaal lees ik dit soort verhalen nooit, er komt een soort walging over me, dit zijn geen normale mensen, its to much, en ik in mijn naïviteit, dacht altijd dat het wel eens voorkwam, maar het blijkt dat het ontzettend veel mensen behelst, over al op de wereld, je gaat heel anders naar mensen kijken, het wordt ze wel erg gemakkelijk gemaakt, de overheid kijkt constant weg, zijn waarschijnlijk ook van deze gore club.

  Jenne

  1. ben meerdere dagen nu bezig met de engelen sub caption ondertiteling ter compensatie van het abominabele ingeblikte skype geluid van geluids analfabeten met een goedkope laptop microfoon die net niet doet wat ie beloofde in de computer winkel, hulde aan John z’n super sound studio wat dat betreft, dit holistische verhaal behelst de verklaring, ons goed gelovige kinderlijke slaaf denken kan niet bevroeden hoe ver een deel van onze space meesters van de bron zijn af geraakt en gewoon bloed nodig hebben, zo onschuldig mogelijk, als aandrijving voor waar hun super technology al lang niet meer bij kan, de prijs van de meest blitse Caddilac met warp aandrijving is uiteindelijk onze babies, niet alleen in de ‘gewone’ pooierwereld, http://pics.imcdb.org/0is341/powers10.2043.jpg het is een exo hiërarchie waar we mee moeten dealen en jah vaak genoeg staat we er niet bij stil dat wuh gewoon zelf op het menu staan als letterlijk hartig tussendoortje van de halfgoden…. wat dacht je waarom je je eerstgeborene aan de koning moest afgeven, en nog steeds komt dat voor, of je uitgehuwelijkte dochter…. de eerste wip was voor de koning, helloween is letterlijk een hans en grietje kinderfeestje… de subcaps zijn tot minuut 60 aardig zoals ik ze hebben wil, daarna moet er nog wat bijgepunt en gestofkamd en getimed en gespeld worden, ga ik zo mee verder, plemp alvast de voorlopige behandelde kipKerry versie voor hardhorenden en 4 sporige, audio tekst beeld, hier neer, verbazingwekkend interessant voor mij waar de a.i. kunstmatig intelligente yt auto vertaler mee tevoorschijn kan komen, van daar uit, vanuit die transcript basis is er met enige toegewijde huisvlijt veel mogelijk in verschillende talen, voor mij is het nu een manier om mijn focus en breinhelften meer op elkaar af te leren stemmen. Met de yt CC knop kan je de ondertiteling aan/uit zetten, en met de radertje instellingen knop kan je kiezen tussen de auto english versie of de tot nu toe door mij gecorrigeerde versie.

   EMILY WINDSOR CRAGG DECEIT & HUMAN SOCIETY https://www.youtube.com/watch?v=SY-JV0XlRlY

  2. Hyper Alert, dit doet mij altijd denken aan het verhaal van mij grootvader, als ouderling in een dorpje, werd hij en de anderen ge confronteerd met het probleem van sex maniac satanist etc, van de zoon van de Baron, losse handjes, chantage op arme sloebers om hun kinderen, dochters af te staan etc. wat te doen ?!

   Hij werd aan het eind van de winter terug gevonden toen het ijs ging smelten, met veel vertoon werd er een kist met witte kool rond gedragen en bijgezet in het familie praalgraf, het cadaver is spoorloos verdwenen, dit was dus één manier, plus de volks wraak.

   Het waren integre mensen, maar er waren grenzen voor ieder één, niet te overtreden, bij geboortes werd er streng gecontroleerd op afwijkingen, want die samenlevingen konden het zich niet veroorlofen om mensen te dragen, die lichamelijk of geestelijk niet volwaardig waren, nu zijn het levens lange melkkoeitjes voor de Pharma industrie en aanverwante helpers, klinkt misschien hartvochtig, maar als ik die stumpers van kinderen zie, en die levenslange problemen voor die ouders ?!, ga je toch nadenken, en wat is de juiste oplossing.
   De Joden hadden altijd een grote hoeveelheid nakomelingen met afwijkingen, van wege hun inteelt, dat was in Europa verboden ,neef en nicht kan en mag niet, wel dus bij Joden en ook Moslims, misschien van daar onze problemen !

   Groet Jenne

 3. Volgens mij is de reactie te snel en/of gebaseerd op een bron die niet helemaal correct hoeft te zijn. Dit is een reactie van iemand op FB / David Icke.

  Ik vond dit een goede reactie: So someone says they have direct knowledge of his thinking but no source. No name. No anything. Furthermore trump already said he is not going to make the public aware of his every intent. Just trying to stir the pot and paint him as hypocritical. He would be smart to back off talks of her prosecution because of the crazy people rioting in her name and because Obama and everyone is expecting him to attempt to prosecute. If he tries to do anything while Obama is in office, he has authority to pardon her. He is a smart and calculating man. I will stick by stuff that are not rumors on mainstream media. Geeze.

  1. Het is inmiddels all over the news Henri. Als het niet waar was, zouden mensen van Trump toch wel iets gezegd hebben..??

  2. Henri, ik zie dat ook zo.
   We leven in tijden van deceptie, met of zonder Trump, en de media is ‘under control’.
   De ‘democraten’ doen er alles aan om Trump in een slecht daglicht te plaatsen, en nog. Net las ik (hoe krom) wordt opeens een ‘democrate’ uit Hawaii als dapper gezien, omdat ze Trump vraagt ‘de oorlogen te stoppen’…lol. Dat is juist wat hij van plan was. Erbij komt dat Trump nog niet definitief gekozen is, omdat er binnenkort nog de kiesmannen moeten beslissen, en daar zet Hillary alles op, samen met Soros. Ik heb op andere newssites (DWN) gelezen dat het speculatief is, dat hij Hillary niet wil aangeven. Hij wellicht (nog) niet, maar iemand anders uit zijn dan samengestelde team wel. Dus men weet het nog niet.
   Een gevaar voor Europa lijkt met Trump minder dan met de Engelsen, waarvan Boris (Jelzin) Johnson maar even Spaanse onderzoeksschepen laat beschieten (waarschuwingsschoten) omdat ze te dicht bij Gibraltar kwamen, laat het maar geen Falkland worden, omdat de mensen in Gibraltar allemaal voor EU verblijf waren. De Spanjaarden wachten al 300 jaar dat de Engelsen daar opzouten.
   Verder Trump was altijd al een bekende in de VS/New York. Hij is al decennia lang een ‘celeb’. Dus de kansen zijn/waren groot dat hij als ‘boegbeeld’ voor ‘rijkdom’ in New York fungeerde. Ik was 1987 voor het eerst in NYC en er was toen al de ‘bezienswaardigheid’ de TT (Trump Tower), en ik heb een foto van me hoe ik op de 2 T’s zit in de entreehal. 🙂 Dat betekent toch ook niet dat ik ‘voorspellend’ ben en het altijd al duidelijk was, dat Trump ooit president zou worden en alles een doorgestoken kaart lijkt te zijn…muah, misschien moeten we het in de kwantumfysica zoeken, nl veel mensen die niet wilden dat Killary gekozen wordt…en voilá, het is Trump. 😉

  3. En ja, dat is ook nog nergens genoemd…Trump heeft TTP opgezegd, en het volgende is de TTIP. Die komt (is al stop gezet) ook van tafel.
   Ik vind het frappant hoe onze politici en media voor de geglobaliseerde wereld zijn. En Trump is er eerder op tegen, oftewel voor bilaterale samenwerking.

  4. Klopt MC.. Er is imo iets in het gedrag van Trump, dat ik niet kan rijmen. Óf hij is echt naief op het wereldtoneel en snapt niets van de (verborgen) verhoudingen (zoals met Guiliani!), óf hij is zó doortrapt, dat ie doet of ie dom is..? 😉

 4. Wanneer er met stemmachines/bussen gefraudeerd wordt staat bijna iedereen gelijk op en laat zich horen.
  Wat ik onbegrijpelijk vind is dat de te kiezen kandidaten gekozen worden omdat zij dingen aan het volk beloven wat bepalend kan zijn waardoor zij hun stem aan een bepaalde kandidaat geven.
  Wanneer deze kandidaat dan niet doet wat hij/zij heeft beloofd terwijl het hem/haar wel stemmen heeft opgeleverd kan men zich afvragen of dat niet gewoon openlijke kiezersbedrog is en of deze gekozen kandidaat nog wel legitiem op de plaats zit waar hij/zij terecht is gekomen door een meerderheid aan stemmen.
  Ook achterkamertjespolitiek behoort niet te mogen want het zijn en blijven volksvertegenwoordigers wat met zich mee zou moeten brengen dat het volk de mogelijkheid geboden moet worden om de daden van deze lieden te kunnen controleren.
  Hoeveel mensen hebben op Trump gestemd omdat hij beloofde onderzoek naar 9/11 en H.Clinton haar activiteiten te laten doen?

  1. Als je om te beginnen miljardair moet zijn wil je de mogelijkheid hebben o0pm president van de vs te worden ben je in mijn ogen zowiezo niet een volksvertegenwoordiger. En dan daarbij welke politicus heeft zich wel aan zijn verkiezingsbelofte gehouden?? Als stemmen ook maar enigzinds het te voeren beleid zou beinvloeden was het al lang verboden. Het stemvee geeft alleen een juridisch fundament voor hen die ons uitkleden waar we bij staan.

 5. Volgens mij, heeft dit weinig uitstaande met politiek, maar alles met zieke criminele psychopaten, die niet in onze samenleving thuis horen.

  Het fenomeen is zo danig groot, het misbruiken van onze kinderen, jonge mensen, als of het gebruiks voorwerpen zijn, voortkomende uit het zieke racisme van dogmatische religies.

  Ben je niet van hun soort of dogmatische religie, ben je bruikbaar voor, satanisme, en of organen, de hele slaven houderij is daar op gebaseerd.

  Willen wij onze samenleving beschermen tegen deze zieke uitwassen, moet het anti denken worden vergroot, anti autoriteit, anti religies, en anti tegen alles wat ons kwaad wil doen.

  Het in de mensen een behagen, kan dus niet meer, het in de goede mensen een behagen, misschien nog wel, groet Jenne

 6. Natuurlijk gaan ze Clinton niet aanklagen, die neemt dan het hele netwerk mee als ze gaat praten.
  Wie nog denkt dat Trump wonderen gaat verrichten sorry dat gaat niet gebeuren, misschien wil hij het wel maar dat is een doodsvonnis.
  Het netwerk waar Clinton zich in bevindt zijn mensen die er de smerigste praktijken op nahouden waaronder kindersex/moord.
  Via wikileaks kennen we de Podesta mails, het volgende filmpje https://www.youtube.com/watch?v=D8YdSvyp89E
  geeft een goed overzicht,

  1. Pepijn, als Trump wonderen zou gaan verrichten, dan was die Jezus 🙂
   Maar er zijn ook mensen die geloven dat de wonderen nog niet de wereld uit zijn…
   Ik zou voorzichtig wezen met te snelle (ver)oordelen.

  2. Nee ik ben niet voorzichtig MC, Trump is meer dan 30 jaar geleden uitgekozen en in 1995 was bekend dat hij president zou worden inclusief de slogan “enough is enough”, letterlijk doorgestoken Illuminati kaart.
   Buiten dat heeft hij Giuliani in z’n team iemand die zijn steentje heeft bijgedragen aan de cover-up van 9-11.(gebouw 7)
   Ook met Trump kunnen de Demminkjes van deze wereld gewoon hun gang gaan, zie mijn geposte filmje.

  3. @Pepijn3000
   Quote: Trump is meer dan 30 jaar geleden uitgekozen en in 1995 was bekend dat hij president zou worden inclusief de slogan “enough is enough”

   Waar heb je dit vandaan?

  4. Pepijn, niet alleen politici zijn in een soort ‘cult’. Zat kunstenaars, (kijk maar naar Burning Man, een festival in de VS) gewone mensen die ervan houden perverse ‘spelletjes’ te spelen. Niet met kinderen, maar met vrouwen/mannen die dat willen, zich laten gebruiken, of gebruiken. Als 2 of meer volwassenen dat graag willen doen, heb ik er geen moeite mee, ook wijs ik het af. Als er kinderen erbij betrokken zijn, dan houdt het voor mij helemaal op.
   Het lijkt erop alsof de mensen zijn ‘bezeten’, er zijn geen grenzen meer. Net als Berlijn in de 20er jaren, een groot Sodom en Gomorra. Achteraf was het door zieke ‘democraten’ gewild, de gehele perverse wereld kwam toen naar Berlijn. Onderschat ook de kunstwereld niet, vooral welke bevolkingsgroep hier oververtegenwoordigd is.
   Het heeft idd met satan en niet met god te maken. Wie vreselijke dingen met kinderen doet, of toelaat, kiest niet voor het goddelijke maar zoekt het duivelse op. Dat was er altijd, kijk maar naar de schilderijen van Hieronymus Bosch.
   Over Trump, wil ik me eerst concreter uitlaten als hij definitief aan de macht is, voor wat het dan waard is.
   Ik ben niet van gisteren, daarom ook mijn terughoudendheid om nu meteen die Trump af te branden, ook is het een Amerikaan en dat zijn geen Europeanen, er is een cultuurverschil, definitief. Met 9/11 was vanaf het begin, toen ik het zag gebeuren op tv duidelijk dat het zelf-made was, want ik wist al dat de eerste Irak oorlog onder foute voorwendsels was begonnen. Ja, de wereld is een heftige afspiegeling van gedachtes die mensen (overgenomen van lage energieën?) hebben. Doorbreken van deze deceptie is voor mij om het ‘licht’ op te zoeken, en goede gedachtes te hebben, wat ik wel wil zien in de wereld. Is niet altijd makkelijk maar voor mij is het de meest logische gezien hoe ik mijn realiteit zie, in het beginne is er een trilling, een gedachte, dan een woord en daarop volgt de daad…

  5. Tja, Pepijn, met dit soort opmerkingen hier proberen te scoren, zónder inhoudelijk bewijs of zelfs maar een verwijzing, is kamikaze.. Even serieus. Waar komt je kennis vandaan?
   En waarom zou Guiliani niet gekozen kunnen worden door Trump, als die laatste nog van niks weet.. Of.. Hebben we het hier over:
   ‘een bord voor z’n kop van een zakenman, want daar wordt ‘ie alleen maar slechter van’..? https://www.youtube.com/watch?v=CY7JwcKo-LQ

  6. Ik zeg het niet om te scoren @Guido maar je hebt gelijk als je zegt leg uit of waar is de bron (zijn er heel veel).
   Ik ga het voor mezelf op papier zetten want inderdaad het komt misschien over als one liners en sensatie maar zo is het niet bedoeld.
   Ik heb zorgvuldig onderzoek gedaan naar vooral 9-11 en een fenomeen wat men noemt predictive programming.
   Ik kom er nog op terug en kan je het mailen als ik het kort en krachtig weet neer te zetten.

 7. 4 Jaar regeren is niet lang, is zelfs heel kort als er veel werk verricht moet worden.
  De keus lijkt of Clinton vervolgen, waar een heel machtig netwerk aan vast zit waardoor Trump daar zeker 4 jaar mee bezig is, of de schade herstellen die Obama en voorgangers hebben aangericht ten nadele van Amerika en zijn bevolking.
  Trump lijkt te gaan voor de opbouw van vooral een financieel gezond Amerika en banen voor de bevolking. Het is gewoon een zakenman en geldverspilling en tijdverspilling past niet in zijn aanpak.

 8. Hier in Europa wat dichter bij huis; Gegen Falschmeldungen ! Angela ( Mutti ) Merkel, will inhalte im internet regulieren !
  Wij weten wat dit inhoud, regulierung, ze zijn terug de Fascisten, de boekverbrandingen volgen daar na !

 9. Trump is niet de president van Amerika, dat is Obama nog steeds. Obama kan met een pardon Hillary vrijwaren. Als Trump nu zegt dat hij achter de e-mails aan gaat maakt Obama dit direct onmogelijk. Obama heeft van de zelfde constructie gebruik gemaakt en kan door het blokkeren van een onderzoek naar de e-mails zichzelf buiten schot houden.
  We zullen moeten wachten tot Trump beëdigd is om te kijken of mijn theorie stand houd. Dan kan hij alsnog besluiten niet op de e-mails in te gaan maar zich te focussen op pizza-gate.

  Sluit ook niet uit dat Trump haar volledig haar gang laat gaan. Ze hebben immers de zelfde foute vrienden.

 10. Trump is gewoon Hillery’s party. Zal wel beide directe banden hebben met B.v. de Rocker feller foundation. Dit soort mensen is werkelijk en figuurlijk een zika virus voor deze wereld!

 11. Noord-Korea zal Amerika uitschakelen. Wie president is in Amerika zal niets veranderen zolang de FED bestaad en de FDI (USA gestapo) en de CIA (USA SS). Tot die tijd zal er niks wezenlijks veranderen in de USA.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.