Advertentie

De indrukwekkende Britse ex-ambassadeurs’ speech


Maak even 2 minuten vrij om het onderstaande verhaal te lezen en bekijk daarna de 20-minuten-durende video. Je zult werkelijk verbluft zijn, hoe cynisch je inmiddels mogelijk al bent over de zogenaamde ‘war on terror’, de oorlog met Irak, Syrië en de andere conflicten in de wereld. Een artikel en video over en van een oud-ambassadeur Engeland die een verbazingwekkende speech houdt over de oorlog, winsten, Blair en Bush. Een man die ethiek en moraal hoog in het vaandel heeft, en daarnaast wars is van de gevolgen die zijn openheid voor zichzelf tot gevolg kan hebben.

Deze man is Graig Murray, die afgelopen weken ook al van zich heeft laten horen in het kader van de CIA-beschuldigingen over de inmenging van Rusland in de DNC, de Amerikaanse democratische partij. Naast veel experts op het gebied van beveiliging, was het deze ex-diplomaat, die keihard zijn mening liet horen en daar nog wat aan toevoegde, zoals je op het plaatje kunt zien.. ‘I KNOW WHO LEAKED THEM’, wat betekent dat hij weet wie achter dit verhaal zit van de inmenging van Rusland in de Amerikaanse ‘binnenlandse aangelegenheden’..

Een opgeblazen verhaal dat als bliksemafleider dient te werken voor de manipulaties en regelrechte fraude die Team-Hillary hebben gepleegd. Inderdaad, één van de betrokkenen bij het hele verhaal. Waarom zouden zij dit verhaal niet laten lekken en zo de CIA, of zelfs MET de CIA, het verhaal de wereld in helpen over de Russische betrokkenheid bij het falen van Hillary Clinton’s missie om de eerste vrouwelijke US-president te worden. Graig Murray is dus de naam. En hij had de volgende verrassing in petto voor de regering van Tony Blair, toen deze nog aan het bewind was..

x

* * *

x

x

x

De indrukwekkende speech van Britse ex-ambassadeur over Tony Blair..!

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Dit stuk gaat over  Craig Murray, auteur, verslaggever en tegenwoordig mensenrechtenactivist. En… oud-ambassadeur voor Groot Brittannië! Bijzonder, want daarbij deed hij geen concessies aan zijn principes. Want toen hij ambassadeur was in Oezbekistan beschuldigde hij de Karimov-regering van mensenrechtenschendingen en dat nog eens tegen de wens van de Britse regering in. Murray diende 3x een klacht in bij het Britse Ministerie van Buitenlandse Zaken, in november 2002, begin 2003 en nog een keer in juni 2004.

Informatie over de Islamitische beweging in Oezbekistan die banden zou hebben met Al Qaida was volgens Murray verkregen via marteling en dus onbetrouwbaar, immoreel en illegaal. Hij beschreef het als onze ziel verkopen aan de duivel. Vervolgens werd hij door de regering van Tony Blair in oktober 2004 uit zijn ambassadeurschap gezet. Maar in deze video vertelt Murray gewoon hoe het zit. Over de mensen die áchter de verschillende oorlogen in de wereld zitten, telkens dezelfde mensen blijken te zijn.

Hij praat over de manier waarop de Verenigde Staten samenspande met een aantal van de meest verschrikkelijke dictaturen ter wereld en de CIA deze landen gebruikte voor ‘buitengewone uitlevering’, een eufemisme voor marteling. De reden voor deze bondgenootschappen was de monopolisering van de natuurlijke rijkdommen van het land.

Maar er is nog meer aan de hand.
Murray onthult het plan om de ​​gaspijpleiding in Afghanistan te bouwen. George W. Bush ondertekende de deal, terwijl vader George H. Bush bestuurslid was van het bouwbedrijf dat de pijpleiding moest plaatsen. Murray gaat verder met zijn onderhandeling ervaringen over de vredesbesprekingen in het door-oorlog-verscheurde Sierra Leone. Groot-Brittannië viel het land later binnen. Hij legt uit waarom ‘humanitaire’ militaire interventie een leugen is en waarom diplomatie niet werkt, omdat machtige individuen op de achtergrond een hele andere agenda hebben.

Wat verrassend is aan Murray’s onthullingen in dit verband, is dat Tony Blair’s oorlog in Sierra Leone niets te maken had met humanitaire interventie, maar alles met geld, ongeacht de gevolgen die dat zou hebben voor het land en de mensen. Dit zou je niet hoeven verbazen, gelet op wat we nu allemaal weten over Tony Blair. Wat je wel verrassend in de oren kan klinken, is dat de personen in belangrijke overheidsfuncties, die de macht hebben om de beslissingen te nemen, ook de bestuursleden bleken van particuliere bedrijven die profiteerden van deze beslissingen.

Eén persoon van het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, die zogenaamd moest onderhandelen over het vredesakkoord, was ook voorzitter van het grondstoffenbedrijf dat profiteerde van die oorlog. Op hetzelfde moment startte deze persoon een nieuw bedrijf op dat de foltering en ‘buitengewone uitlevering’ uitvoerde in hetzelfde land. De schuldigen worden bij naam genoemd en vervolgens is er nog een openbaring in deze korte video, over Tony Blair’s oorlog in Sierra Leone.

Een senior lid van de regering van Blair, de staatssecretaris voor Internationale Ontwikkeling, was ook lid van de raad van Sierra Leona’s enige titaniummijn. Murray beschuldigt deze persoon van het tegenwerken van het vredesakkoord (samen met de Amerikanen), dat culmineerde in een (vooraf geplande) invasie van Groot-Brittannië in Sierra Leone en de daaropvolgende dood van vele duizenden mensen. Ironisch genoeg is deze man vandaag de dag adjunct-secretaris-generaal van de VN voor humanitaire zaken en noodhulpcoördinator, een ‘Life Peer’, leider van de House of Lords en voorzitter van de ‘Council’.

Murray eindigt met een paar woorden over waarom een vreedzame oplossing van conflicten in de wereld niet zal lukken als de Westerse landen hun huidige politieke en economische machtsstructuren niet veranderen. Een zeer klein aantal mensen met echt Kwade intenties streven naar de totale overheersing van alle hulpbronnen in de wereld. Bij een groot deel van de onnodige doden en vernietiging van onze planeet staan zij centraal. (Onze excuses voor het ontbreken van de ondertiteling)

 

Vertaling L.Smit

11 gedachten over “De indrukwekkende Britse ex-ambassadeurs’ speech

 1. “Een zeer klein aantal mensen met echt Kwade intenties streven naar de totale overheersing van alle hulpbronnen in de wereld.”

  De slachtoffers van Rothschild en hulpjes gooien straks gewoon een bom op Londen en daarna Parijs en ze doen het nooit meer. Wel een hele vuile bom zodat er nooit meer iemand in Londen en Parijs kan wonen de komende 10.000 jaar.

  1. wie is de boosdoener?
   rusland wordt omsingelt en gaat nog steeds door en de elite (niet de burgers)lopen achter je weet wel aan.
   op een andere site lees je het bereid zich voor op een oorlog met de russen.
   de russen zijn in de ogen van de vs de agressor terwijl ik geen expansie drift zie bij de russen maar, wel bij de vs en het schoot-
   hondje de eu.
   Amerika heeft het hele Midden-Oosten naar de knoppen geholpen met de eu samen.
   hoe kan je als hoogopgeleiden zoals het kabinet hier intrappen en meedoet aan het demoniseren van rusland.
   wat gebeurt er als rusland er genoeg van krijgt enals eerste op de knop drukt.
   als de burgers niet in opstand en zeggen genoeg is genoeg.
   laat gelijk het leger wat nu bezig is om rusland totaal te omsingelen naar huis vertrekken en ik weet trouwens toch niet wat ze hier moeten zoeken en de oorlog die eraan komt thuis uitvechten en niet constant in andere landen.

  2. Het zijn hele domme mensen. Stupid is as stupid does.

   “The Peter principle is a concept in management theory formulated by Laurence J. Peter and published in 1969. The theory is that the selection of a candidate for a position is based on the candidate’s performance in their current role, rather than on abilities relevant to the intended role. Thus, employees only stop being promoted once they can no longer perform effectively, and “managers rise to the level of their incompetence.”

 2. Die mensen of “mensen” met echt kwade intenties en (over lijken) gericht op macht en controle, hebben een diepe en hoogst bedreigend voor de omgeving uitpakkende stoornis in het zgn. instinctief substraat, bekend als:

  PSYCHOPATHIE (deze niet zichtbare aberratie komt ook voor bij logische intelligentie op bijv. gymnasium bèta niveau en het is dus niet altijd zo, dat psychopaten steevast domme, immorele, drank- en drugsmisbruikende, direct hun lusten botvierende en dus relatief snel tegen de lamp lopende en veilig in het cachot belandende, gemaskerde kettingzaagmoordenaars zijn, die in een donker steegje op je staan te wachten of die vrouwen hun gruwelgrot inlokken).

  Tegenwoordig bestaat een moderne psychopatentest, waarmee de stoornis eenduidig en niet te misleiden (psychopaten zijn fundamentele leugenaars, fraudeurs en potentiële moordenaars, denk prins Bernhard, Tony Blair, Donald Rumsfeld, of Bill Clinton) kan worden aangetoond.

  Deze zou geeist moeten worden bij allen in openbare dienst en bestuur.

  1. Zijn gewoon kleine kinderen met de logica van kleine kinderen. Mensen die enkel dingen begrijpen als het ze persoonlijk overkomt. Dus gewoon vernietigen. Dat is de enige manier dat ze het zullen snappen.

  2. In menselijk opzicht zijn ze inderdaad gestoord. Moreel debiel. Maar dat maakt ze nog geen kinderen. Zelfs normale kinderen zijn niet zo fundamenteel en onveranderlijk moreel debiel.
   Wel is bij kinderen het moreel besef door het maken en verbeteren van fouten nog in ontwikkeling.

   Nee, het zijn heel gevaarlijke volwassenen van a.h.w. een aan de mens vreemde soort. Hun (overigens vrij normaal uitziende) hersenen worden vanuit de diepte van het (bij hun op een kritiek punt beschadigde) zgn. instinctief substraat, volkomen bizar aangestuurd.

   En ze worden door de massa niet herkend. Hun gevaarlijke stoornis verbergend (want zelf weten ze dat ze niet zo zijn als de hen omringende normale mensen, die zij zien als muizen/prooidieren of afval/faecaliën die moeten worden opgeruimd) infiltreren ze o.a. de overheidsadministratie, op zoek naar macht en controle om hun moordzucht mee te compenseren (vernietigende belastingen opleggen, enorme boetes uitdelen voor kleine vergrijpen, gehandicapten hun huis uitzetten, zichzelf daarvoor buitenissig belonen…..dergelijke prettige corrupte dingen) en overigens steeds geconcentreerd op materie/materiële zaken.

   Een atoombom op Londen gooien, of de aarde vernietigen (omdat deze 2% “optelsom van ware krankzinnigheid”) overal geïnfiltreerd zit, lijk mij “het kind met het badwater weggooien”………

  3. Hun lot zal een waarschuwing zijn voor de mensheid de komende 100.000 jaar. Als er van de 7 mijlard er enkel 5 mensen het overleven is het zeker de moeite waard. Als iedereen eraan gaat is het jammer. Dan nog steeds doen! Wij zullen vervangen worden door iets dat intelligenter is, of niet. Volwassen mensen die dit doen! Weg ermee! Desnoods allemaal! You chose death!

   http://dai.ly/x10bs21
   (niet voor niks nr 13, you chose death! you dumbass adults!)

   Rothschild speelt monopoly.
   Putin spelt schaak.
   Ik (Genies of Death/Thucydides) speel Mega Lo Mania

   https://youtu.be/TSLICGCYQmQ
   Mega Lo Mania, we have nuked them! we have won!

  4. http://www.ad.nl/buitenland/syrisch-leger-israelische-luchtaanvallen-op-vliegveld-damascus~a2a366c9/

   Israel, lackey en decoy van de Londense/Parijse bankiers kozen ook vandaag weer voor de dood. Waarom medelijden met hun hebben? Carl Sagan heeft iedereen op aarde gewaarschuwd. Dat telt voor 2! Ik ga niemand waarschuwen. Ik ben op de knop aan het drukken. De knop voor de totale vernietiging. YOU CHOSE DEATH! Every new day, every new day, and tomorrow, and the day after tomorrow, and they day after that day, you keep chosing death!

 3. Mooi om de waarheid te lezen achteraf. Maar wat jammer dat de man niet toen hij in functie was zijn mond opendeed.
  Net als met Van Agt en Lubbers, nu hele mooie menselijke ideeën maar waarom niet in de praktijk gebracht toen jullie de macht hadden?

 4. Goed dat hij spreekt… maar hij brengt feitelijk niets nieuws aan het licht. Het is oud nieuws en ik vraag me af hoe lang je in de politiek moet zitten om te zien dat er van alles NIETS klopt.. naar mijn mening heb je schuld als ziet, maar niet DIRECT iets doet.. allemaal achteraf.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.