Advertentie

Merck vervalste bof- en mazelenvaccins!


death by vaccin needle

x

2 Merck-klokkenluiders brengen
vaccinatiefraude aan het licht:

Mazelen- en bofvaccins ontworpen om te falen..!

x

Merck vervalste bof- en mazelenvaccins!

2013 © WantToKnow.nl

x

MERCK_LOGO250pxMerck vervalste regelrecht de efficiency-resultaten, aldus voormalige werknemers. En deed dat door vaccin-testresultaten te fabriceren, die een 95% efficiency-graad aantoonden. Aldus twee voormalig werknemers van Merck, de virologen Dr. Stephen Krahling en Dr. Joan Wlochowski in hun schokkende aanklacht tegen Merck. Een aanklacht die al de False Claims Act. bekend staat. En hoe deed Merck dit? Door simpelwweg, in de officiële vaccintests dierenbloed toe te voegen aan het menselijke testbloed, waarin het vaccin was gespoten, teneinde de aanwezigheidsgraad van immuunsysteem-antilichamen te verhogen.

Uit het rapport, ‘The False Claims Act’-aanklacht:
Merck voegde dierlijke antilichamen toe aan de bloedmonsters, om betere testresultaten te kunnen presenteren van het onderzoek. Hoewel het bedrijf wist dat een menselijk lichaam nooit in staat is, om dergelijke anti-lichamen te produceren. En dat deze anti-lichamen, die in het laboratorium-test-scenario waren verkregen, ‘op geen enkele wijze, in verband kunnen worden gebracht met, noch refereren aan de realiteit waarin gevaccineerde mensen virussen worden geacht te neutraliseren.’

mazelengrafiek
Een gezond eetpatroon, goede hygiëne en leefomstandigheden, zijn een paar factoren, waardoor virusziekten op de weg terug waren, VER VOORDAT er werd begonnen met vaccineren..! De claims van de farmaceutische industrie, dat zij degenen zijn die aan de basis liggen van de terugdringing van deze ziekten, zijn dus VOLSTREKT onjuist en berusten op regelrechte misleiding.

En natuurlijk.. Merck ontkent alles, elke claim, ook van de beide klokkenluiders, de beide doktoren, die weten waar ze over spreken. Terwijl de historie, zelfs de meest recente historie, aantoont dat ALLE grote farmaceutische bedrijven betrokken zijn, routinematig, bij wijdverspreid crimineel gedrag, zoals, omkoping, samenzwering, fraude, etc., ontkent Merck alles. Het ontkent smeergeld te hebben betaald, kinderen niet voor medische experimenten te hebben ingezet, noch via het zogenaamde ‘ghostwriting’ wetenschappelijke studies te hebben gefaked.

De beide mannen, Stephen Krahling en Joan Wlochowski vertellen simpelweg wat al lange tijd werd verondersteld te gebeuren. Dat Merck de werkingsgraad van haar vaccinstudies vervalst , waardoor zou moeten blijken dat ze werkzaam zijn, terwijl ze dat helemaal NIET ZIJN..! Waarom een farmaceut iets dergelijks zou doen..? Bedenk dat Merck zowel een motief had, als de kans om het ten uitvoer te brengen…!

Waarom Big Pharma medicijnen bedenkt die falen..
Het vaccinatiedogma blijkt diep geworteld in de geesten van artsen, journalisten, maar ook in het collectieve veld van de bevolking. Want zodra een normale ziekte, zoals mazelen, bof of griep zich verspreid, springt iedereen uit angst naar de vaccinatie-strohalm, te horen in de angstschreeuw: ‘ER ZIJN MEER VACCINATIES NODIG’..  Een bijna Pawlov-achtige reactie in de hersenen van de gebrainwashte menigte. ‘Verspreiding van ziekte = gebrek aan vaccins’.

Laat je je kind inspuiten met een 'vage vaccinsubstantie', vervaardigd door een dubieuze, maar vooral frauduleuze club.. Of zorg je voor genoeg weerstand bij het kind, en informeer je jezelf. Vóóóórdat je je macht en kracht uit handen geeft aan mensen die het ook niet weten, maar vooral aan zichzelf denken..?
Laat je je kind inspuiten met een ‘vage vaccinsubstantie’, vervaardigd door een dubieuze, maar vooral frauduleuze club.. Of zorg je voor genoeg weerstand bij het kind, en informeer je jezelf. Kijk je je angst in de ogen en vertrouw je..? Vóóóórdat je je macht en kracht uit handen geeft aan mensen die het ook niet weten, maar vooral aan zichzelf denken..? Jouw angst gebruiken om te misleiden en te misbruiken.

En daar hebben we het dus.. de verspreiding van een bepaalde ziekte, zorgt voor NOG HOGERE AFZET van vaccins.. Simpele truuk nietwaar..? Hadden jij en ik ook kunnen bedenken. Epidemieën zijn marketing-gereedschap geworden, teneinde een grotere vraag te creëren naar een uiterst winstgevend, gepatenteerd product, waarvan mensen overtuigd kunnen worden om het keer op keer te blijven kopen. Jaar ná jaar, of het nu werkt of niet..! (Zie ook onze artikelen van de afgelopen jaren, over de ONWERKZAAMHEID van, en de regelrechte fraude met griepvaccins! (HIER een artikel waarin de CDC in de VS het zelfs toégeeft en HIER))

En hoe creëer je die vaccin-vraag?
Je fabriceert een epidemie door ervoor te zorgen dat jouw vaccins niet werken.. Want de angst die ontstaat, brengt mensen ertoe om zich te laten vaccineren; angst is dus de belangrijkste marketingtool, die de bevolking de winst- en machtsgeile bestuurders van Big Pharma aanreikt. Maar je vraagt je af, waarom dit list- en bedrogspel nog steeds niet publiekelijk is ontmaskerd..??

Waarom kondigen wetenschappers niet massaal aan, dat JUIST de kinderen die tegen mazelen werden ingeënt, JUIST de kinderen blijken te zijn, die de mazelen krijgen..?!
Een studie toont aan dat 97% (!!) van de kinderen die de bof kregen, al tegen deze kinderziekte waren ingeënt (HIER). En in 2010 bleek in New Jersey (HIER), dat 77% van de kinderen, die getroffen waren door de bof, hiertegen al gevaccineerd waren..

En in het geval van mazelen is het hetzelfde liedje. De meeste mazelen ontstaan DAAR waar kinderen al tegen mazelen werden ingeënt..! (HIER) En je kunt je vast de Mexicaanse griep herinneren.. Wist je dat maar liefst 20% van de mensen die tegen deze griep waren ingeënt, in 2010 in Groot Brittanië, alsnog werden getroffen door deze varkensgriep..? Het blijkt dus dat vaccins, in tegenstelling tot wat wordt beweert, vaker de pandemie ondersteunen, dan deze bestrijden!

 

10 gedachten over “Merck vervalste bof- en mazelenvaccins!

  1. Toch gaan er in vaccinatieland nog steeds van die Indianenverhalen, zoals gemunt door Ab Klink of was het Roel Coutinho. Een van die verhalen is dat in het pakket van eisen in de aanbesteding van de overheid bij vaccins de onberispelijkheid van de aanbieder geen enkele rol speelt.

   Ik vraag de overheid / RIVM dit Indianenverhaal nu eens met grote stelligheid te ontkrachten. Als dat niet mogelijk is wil ik daar ook graag een uitleg over. En inzage in de aanbestedingen. Ik neem toch aan dat die hyper-openbaar zijn, gezien de enorme en directe inpact op de volksgezondheid. Evenals de daaruit voortkomende contracten…

  2. https://www.wanttoknow.nl/nieuws/rechtszaak-tegen-het-ministerie-van-ab-klink-persbericht/

   Ab Klink is aangepakt op zijn ondemocratische wijze waarop hij de 300 Miljoen Euro meende te moeten gunnen aan Big Pharma.. Niet 1 maar 2 injecties dienden er te komen. Ja hoor, doen we, was het verhaal van de in sociologie afgestudeerde Minister..
   “je kunt er maar beter mee verlegen zitten, dan om verlegen zitten’, was zijn schijnheilige antwoord..
   Documenten die vrijgegeven werden, moesten worden, obv de WOB, bevatten, zoals George W. Bush en consorten het zo ‘mooi’ plegen te doen, allemaal van die zwartgemaakte gedeeltes…!

 1. bedankt voor weer een interessant artikel.

  Eén ding blijkt toch ook weer positief uit te vallen! Het is niet de eerste keer dat ik hier reageer en ik besef dat het niet helemaal in het kader past van dit artikel maar kinderziektes als de mazelen zijn “noodzakelijk” om ons systeem te ontlasten van het dierlijke erfgoed dat ontstaat doorheen de cyclus van de ontwikkeling van het kind vanuit het embryo tot en met de eerste levensjaren. door de mazelen worden de dierlijke resten (afkomstig van het bloed van de moeder en de moedermelk “als rechtstreeks” voedsel) uit ons
  lichaam verwijderd en wordt onze constitutie volledig aangepast aan ons nieuwe menselijke lichaam. we beginnen allen als eencelligen, doorlopen de planten en dierenwereld in 9 maanden (zie naar de vormveranderingen van het foetus en worden geboren als klein mensje met een dierlijk gedrag (kruipen). we gaan rechtop lopen en beginnen onze menselijke kwaliteiten op te laden (tot circa ons 21ste levensjaar). Indien we de mazelen niet krijgen verhogen we de kans op latere kankers (vooral van de yange soort, lees kankers ontstaan door overmatig gebruik van dierlijk voedsel)
  Dit is oude wetenschap—duizenden jaren oud!!! de chinezen weer!
  dus, verontruste ouders wiens kinderen toch de mazelen kregen….is echt niet erg, integendeel!

  dit neemt uiteraard niet weg dat ieder verzet tegen vaccinaties zijn grond behoud. Vaccinaties zijn er niet om ons te helpen!!!

 2. “Waarom kondigen wetenschappers niet massaal aan, dat JUIST de kinderen die tegen mazelen werden ingeënt, JUIST de kinderen blijken te zijn, die de mazelen krijgen?”
  Zo’n zelfde vaststelling was ook te lezen in het artikel over de meer dan 100 jaar pokken-vaccinaties:
  http://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/pokken-en-vaccinaties-het-echte-verhaal/
  Ik ben van ’43, als kleintje koepok vaccinatie gekregen, 3 grote zweren gekregen, van 2 zijn nog altijd lichtjes de littekens te zien. En na de oorlog ware de pokken in europa toch eigenlijk al verdwenen?
  Wie z’n geschiedenis niet kent/wil kennen, is gedoemd ze te herhalen; blijkbaar.

  1. Clara, je slaat de bal helemaal mis.
   Het zijn juist diegenen die NIET gevaccineerd zijn, die de mazelen krijgen. Het is juist in de Biblebelt dat er nu een epidemie is van mazelen.
   Het meisje dat enkele weken geleden aan de mazelen stierf was niet gevaccineerd: http://www.nrc.nl/nieuws/2013/10/28/zeventienjarig-meisje-overleden-aan-mazelen
   Ook de jongeman die enkele maanden geleden in Wales stierf aan mazelen, was niet gevaccineerd (www.bbc.co.uk/news/uk-wales-23135464)

  2. De gezondheid van het meisje was zodanig zwak, dat een infectie met mazelen haar het laatste zetje heeft gegeven. Informeer je even, voordat je een situatie aangrijpt om je verhaal te onderbouwen.

  1. Geweldig onderbouwd ook Kor. Dank voor jouw broodje-Aap-verhaal over het broodje-Aap-verhaal..?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.