Advertentie

Nederlander in Donbass: ‘NOS brengt leugens’..!!


Rusland is vanuit het westen, in 20 jaar tijd volledig omgeven door pro-Amerikaanse partners, waarvan de NAVO wel een heel ‘geniepige en fnuikende’ opkomende macht is geworden.. Het lijkt tijd te worden, dat de achterliggende agenda van deze opmars, in daden omgezet gaat worden? (Wie heeft het nog over lege praat, dat Poetin ‘aan de deuren van Europa zou staan te rammelen’…?! Met dit plaatje is toch duidelijk wie de zaken omgekeerd weergeeft en wat er werkelijk gebeurt..?)

We schreven hier eerder op de site over de regelrechte manipulaties die onze staatsomroep de NOS uithaalt, via haar spreekbuis, het inmiddels beruchte NOS-journaal, omtrent het brengen van half-nieuws, hele leugens en dus propaganda-nieuws. Want er is wel degelijk een bepaalde ‘koers’ waar te nemen in de berichtgeving omtrent Oekraïne, want daar hebben we het hier weer over. De journaalredactie onder leiding van de ‘wazige’ hoofdredacteur Marcel Gelauf, lijkt volledig in de ban van deze aanvoerder van de nieuwstroepen..

Betrapten we deze Gelauf al eerder op regelrechte manipulatie omtrent het beroemde interview dat Poetin aan een BBC-verslaggever wel degelijk gaf, rondom het neerhalen van de MH17-Boeing van Malaysian Airways -daar waar volgens het NOS-journaal Poetin deze BBC-man straal voorbij zou zijn gelopen-, daar is het continue en dus nog steeds raak met de fabricage van eigen NOS-Oekraïne-nieuws. Allemaal passend in het Poeting-Rusland-bashen. Want dat is wat de NOS-spreekbuis  kennelijk -in ‘opdracht van de regering Rutte’ dient rond te roeptoeteren: ‘Poetin en Rusland deugen niet en zijn een gevaar voor Europa’.

Inmiddels zien we ook dat de wolf zijn schaapskleren heeft afgeworpen en wat daarmee het wérkelijke doel was achter al deze MH17-anti-Poetin-propaganda. Het oprukken van het Amerikaanse-NAVO-leger, tot aan de huidige grens van Rusland. Daar waar dus de Russen GEEN ENKEL MOTIEF HADDEN omtrent het neerhalen van de MH17, anders dat deze per ongeluk zou zijn getroffen, had het CIA-geboefte in Oekraïne, dat daar al 6 maanden voor de ramp aanwezig was, WEL DEGELIJK DUS EEN MOTIEF.. En ja, zoals zo vaak, was het WEER EEN VALSE VLAG-OPERATIE, waarmee de schuld bij degene kwam te liggen, die aangevallen dient te worden..

x

* * *

X

x

x

x

Nederlander in Donbass: ‘NOS brengt leugens’..!!

2016 © WantToKnow.nl/be (met dank aan ‘blikopNOSjournaal.nl))

x

2 Oprechte MH17-onderzoekers, de Engelsman Graham Philips en (rechts) de Nederlander Max van der Werff.

Graham Philips is één van die oprechte burgerjournalisten, naast bijvoorbeeld Billy Six en ‘onze’ Max van der Werf, die WEL degelijk journalistiek werk afleveren en de werkelijke waarheid naar buiten brengen.. Niet dat veel mensen daar vatbaar voor zijn, of überhaupt moeite voor doen, om het tot zich te nemen, maar dat maakt hun werk niet minder essentieel en baanbrekend. Graham Phillips doet het ‘gewoon’; hij maakt nu weer een uitgebreid verslag met en over de Nederlander Ronald van Amerongen, die sinds 2010 in Perevalsk woont, bij Lugansk in de Volksrepubliek Lugansk (vroeger Oost Oekraine).

Graham Philips doet daarmee dus het werk, dat bijvoorbeeld het NOS-journaal, inderdaad in de figuur van de gevierde ‘Rusland-correspondent’ David Jan Godfroid, zou moeten doen..! Maar zoals we weten, maakt die liever filmpjes, waarin hij zijn Russische collega’s afzeikt, door ze als propaganda-figuren af te schilderen.. Want kijk nog eens een keer naar dit filmpje en kijk/voel of/wanneer je tenen van ellende gaan krullen van zoveel onbenul.. Over achtergebleven MH17-materiaal..? Hé, daar ging het dit weekend toch over? (zie teletekstbericht hierboven)

Kijken we hier naar een journalist of naar een pro-westerse, NOS-propagandajoker, die het afzeiken van de Russen als hoofdtaak ziet. ‘NOS-sterreporter’ David Jan Godfroid, die zijn pro-westerse, of noem het anti-Russische, standpunt heel duidelijk niet onder journalistieke ‘stoelen of banken’ steekt..! Hij maakt in deze ‘propaganda-reportage’ een lachertje van de melding van een Russische Tv-reportage, over de achtergebleven wrakstukken! En wat lezen we vandaag op o.a. Teletekst..? (zie boven het artikel)

En Russen-afzeiken, dat is een klus die onze David Jan uiterst geraffineerd voor zijn rekening neemt.. Want hoe weet onze sterreporter bij dit filmpje van de Russische media, wat NIET van belang is bij de wrakstukkenberging..? Dus hoe kan hij dan een Russische collega van vooringenomenheid betichten, terwijl onze David Jan zelf hierin uitblinkt in deze reportage..??! De man is nog NOOIT in het veld bezig geweest om een reportage te maken over de MH17..!!! Heb jij weleens een reportage-uit-het-veld gezien van David Jan Godfroid..?? Kijk naar het filmpje dat onze collega’s van WeAreChangeRotterdam met Graham hadden over zijn MH17-onderzoek, toen hij in Nederland was.

Hoe doorzichtig is het allemaal???
Als je tenminste je ogen gebruikt om te ZIEN en je verstand om eens GOED NA TE DENKEN..! Enfin, de genoemde mannen, burgerjournalisten, doen wel hun werk. Kijk HIER naar het artikel wat we in dat kader al eerder plaatsten. Nu heeft de genoemde Graham Philips opnieuw van zich laten horen, door de, in Donbass/Oekraïne levende Nederlander, Ronald van Amerongen te interviewen, afkomstig uit Alkmaar, die het allemaal meegemaakt heeft.

De valse-vlag-operatie die officieel als de ‘Maidan Regime Change’ te boek staat, maar gewoon een CIA-operatie was. Daarbij werd inderdaad op een gegeven moment op de betogers geschoten, als op de staatspolitie van de zittende regering, die de betogers onder controle dienden te houden. Het was vooral ook het begin van het gebruik van geweld door de interim-regering Toerchenov destijds; de interim-regering die de macht greep nadat Janoekovitch gewelddadig verdreven was. Let wel: voordat er nieuwe verkiezingen waren gehouden.

Hoe is het mogelijk dat bij de berging van de wrakstukken van de MH17, een complete deur, met duidelijke schadesporen, achterblijft op de plaats van de crash..? Over het hoofd gezien, niet belangrijk genoeg..?? Geen plaats meer in de trein..? Is dit de deur die vlak achter de cockpitplaat heeft gezeten, die zo heftig is doorzeefd..??? De Russische TV wordt voor ‘propaganda-instrument’ uitgemaakt, wanneer ze deze deur in hun nieuwsuitzending laten zien.. Wie is hier nou bezig met propaganda…?

x

En in plaats van die verkiezingen meteen te houden, gaf deze interimregering opdracht om de dorpen en steden van de Donbass te gaan beschieten. En nu komt het: Dat kon deze interim regering doen zonder enige maning van het Westen om terughoudend te zijn met dit gebruik van geweld. Dat is wat Ronald onderstreept: er gebeuren in Oekraïne zaken, die UIT DE WESTERSE PERS WORDEN GEHOUDEN en die wel degelijk ESSENTIEEL zijn voor een objectief beeld en dito oordeelsvorming.

Is Tweede Kamerlid, CDA-er Pieter Omzigt. nu nog de enig overgeblven strijder voor MH17-waarheidsvinding..??

Het EK 2012
Ronald onderstreept ook de bias van de Nederlandse media in het algemeen en die van het NOS-journaal in het bijzonder. Hij haalt een bizar voorbeeld aan nog van voor de revolte, rondom het EK voetbal in 2012 in Oekraine, waarbij een ‘Nederlandse journalist’ ’s avonds in het donker, bij een lege krantenkiosk staat en meldt: “Kijk, er zijn hier geen kranten! Er is geen sprake van meningsvrijheid!”.

Ronald’s vriending Zhenya komt uit Perevalsk en haar leerde hij in 2010 kennen, online. Inmiddels zijn ze 4 jaar getrouwd. Hij heeft dus de hele revolutie ‘aan de lijve’ meegemaakt. Ronald: “Mensen waren in shock van de Maidan-ontwikkelingen en niemand in mijn omgeving steunde deze Maidan-opstand” Na deze Maidan is Ronald niet meer in Nederland terug geweest. Hij zegt hierover:

“De Nederlandse regering zit diep in Maidan en Mark Rutte steunt Poroshenko op alle mogelijke manieren. Ik kon de Nederlandse media volgen en dat wat jullie kregen voorgeschoteld STOND WERKELIJK LIJNRECHT op wat hier in feite aan de hand was. HET WAREN DUS ÉÉN EN AL LEUGENS!.  Toerchinov met zijn interimregering, die dus nog niet eens gekozen was door het volk, besloot tot de (geweldadige) ATO, de anti-terroristische operatie. Denk daar eens over na. Gekkenwerk!

En alle Westerse regeringen zeiden feitelijk: ‘Ga je gang’. Er was niet één bij die namens het volk sprak, of vanuit een neutrale positie zei ‘Doe effe rustig’. Het is allemaal voor de geo-politiek, want Kiev had dit hele conflict politiek kunnen oplossen. Zoals elke oorlog is deze oorlog geheel onnodig. Maar weet je, steeds meer mensen in Nederland krijgen de achtergronden van dit conflict veel beter door. Het gaat niet om Russische agressie; het klopt gewoon niet zoals de media het in Nederland voorschotelen. Tot slot heeft Ronald van Amerongen een dringend advies aan Nederlanders die zich goed willen informeren:

“Kijk wat meer rond op het internet. Informeer jezelf. En je zult compleet andere informatie vinden; informatie die dichter bij de waarheid zit dan staatsmedia als de NOS brengen. Informatie die geheel gekleurd is. Wat zij melden, kun je regelrecht het tegendeel van de waarheid beschouwen. Zo simpel is het. En dat gedrag hebben ze bewezen de afgelopen tijd.”

Kijk naar het interview dat Graham Philips met Ronald van Amerongen heeft. Mocht je de mogelijkheid hebben het werk van burgerjournalist Graham Philips te steunen, doe dit dan..! Zijn werk is essentieel voor een contra-geluid bij alle propaganda die we op ons bord krijgen van de reguliere media.

x

* * *

44 gedachten over “Nederlander in Donbass: ‘NOS brengt leugens’..!!

 1. http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/oud-nos-journalist-over-verkrachting-van-al-het-nieuws/ Vooral het interview met de NRC is interessant en dan met name het stukje onder de foto waar geschreven staat:Er zat ook duidelijk een element van Koude Oorlog in de verslaggeving.Dat bracht het voor mijzelf heel dichtbij.MIJN VADER ZEI ALTIJD:BEDENK WEL DAT DE AMERIKANEN ONS GERED HEBBEN VAN DE RUSSEN.
  Meneer Gelauff zou beter bedenken wat de gevolgen voor onschuldige mensen zijn die mogelijk door verkeerde informatie nu de dood in gejaagd worden of voor het leven worden verminkt.
  U als verantwoordelijke voor het verslag doen van gebeurtenissen zou onpartijdig verslag moeten doen in plaats van leugens of verdraaid nieuws brengen.
  Terwijl een groot deel van Nederland niet eens meer naar het NOS journaal kijkt (kersttoespraak van de koning 1,5 miljoen kijkers op een inwonertal van om en nabij de 17 miljoen inwoners) geeft u ook nog voorrang aan nieuws van regionale gebeurtenissen zoals een trein die toetert bij een onbeveiligde spoorwegovergang of een auto dat een ongeluk heeft gehad terwijl u juist belangrijke gebeurtenissen en het waarom zou mogen/moeten brengen maar daar heeft u dan wel goede en onpartijdige journalisten voor nodig die ook daadwerkelijk iets uitzoeken tot op het bot en daar ongecensureerd verslag van doen.

  1. https://eunmask.wordpress.com/2016/10/02/door-vs-eu-en-navo-uitgelokte-kernoorlog-met-rusland-steeds-dichterbij/ Deze verwijzing of het nu klopt of niet lijkt mij in ieder geval de moeite waard om aandacht voor te hebben.
   Lees vooral het stuk over de westerse media en hoe zij (NOS,RTL NU.NL enz.)de westerse bevolking nieuws wat er echt toe KAN DOEN onthouden.
   Denken de Gelauffs,Pauw,s en Mathijssen misschien dat zij bij een eventuele kernoorlog de dans zullen ontspringen?
   Het zou in ieder geval wel een verklaring zijn voor hun onophoudelijke onbelangrijke berichtgeving over bv 25 miljoen wat wordt gereserveerd voor onbewaakte spoorwegovergangen of wandelaars die door de Velzertunnel lopen en filmsterren die weer een prijs krijgen.

 2. Dus de EU/NATO/VS/CIA zijn weer Russische vrouwen en kinderen aan het vermoorden op deze planeet voor de Rothschild-Zionisten?

  Weet je wat ik heb gedaan?

  Ik heb tegen de mensen in de Oekraine gezegd dat ze die 13 thermonucleair centrales moeten gebruiken om de EU the chanteren de komende 100 jaar om lekker gratis geld te krijgen.

  MAAK DE PROBLEMEN GROTER!!!

  Er komt een dag dat ze ophouden.

 3. Waar gaat dit alles naartoe. We worden dagelijks belogen en bedrogen, en hoe meer we daarover wakker worden hoe meer je als volk als niet begrijpend en dom neergezet word door de krankzinnige machthebbers. Het volgende level is het volk alle rechten en vrijheid ontnemen omdat we zogenaamd niet voor onszelf kunnen denken en zorgen. Dan het volgende level de algehele controle van het volk ofwel de slavernij. Men weet wat u eet en drinkt en denkt en men zal het volk sturen om gezonde en meewerkende slaven te houden en telen. De mensheid is een grote proeftuin geworden der kleine groep machtigen. De menselijke zaadjes worden bewaard in stikstof en kan naar de gewenste bestelling worden opgekweekt. Dan weten alleen de machtigen der aarde dat de mens ooit in vrijheid leefde. Nou ja vrijheid.

 4. Hoogstpersoonlijk heb ik dit naar iedereen van de NPO gemaild en getwittert die ik kon vinden, ben 2 uur bezig geweest, Halleluja
  Ben klaar met nepnieuws.

  1. wilfred Bakker
   Als u het volgende leest dan ben ik bang dat uw mailen en twitteren aan de lieden van de NPO niet zoveel zal veranderen.
   http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M64&ss=P1018 Hopelijk vind Want To Know het niet erg dat ik deze verwijzing hier plaats ook al is het van enige tijd geleden maar het geeft wel aan hoe de media in grote lijnen functioneert of juist niet natuurlijk en wie nu echt bepalen wat er wel en niet verteld wordt.

  1. De strip van Trump op een roltrap in The Simpsons (vanaf 2.38 in het filmpje) is tot daar aan toe maar precies dezelfde scene jaren later in het echt op een echte roltrap met zijn vrouw Melania vind ik wel schokkend. Ik heb daarom de beelden nog eens goed bekeken en je ziet nergens de gezichten van Trump en zijn vrouw heel scherp. Daarom twijfel ik nu of het wel echt Trump en zijn vrouw zijn op de roltrap. Het lijkt in scene te zijn gezet met acteurs. Kijk zelf maar.

 5. Vanaf dag één heb ik verteld over een Amerikaanse bericht dat luidde: “Oekraïense Mig schiet passagierstoestel neer”. Dat was één uur nadat de aanval plaatsvond. Het bericht is daarna niet meer gehoord.

 6. 2 belangrijke elementen bij de ramp met MH 17:
  http://philsreport.blogspot.be/2014/12/lets-not-forget-that-less-than-20.html met titel :
  “Let’s not forget that less than 20 minutes after MH17 was shot down, the Massacre of Gaza began! #coincidencetheory?”
  Het probleem voor de oplossing van het “mysterie” is de Smolensk ramp waar de Poolse top werd geliquideerd.( een mini Katyn).
  https://www.henrymakow.com/lies_about_the_smolensk_crash.html
  https://www.henrymakow.com/2013/09/smolensk-crash-a-russiannwo-co.html

  1. De mensen in MH17 (80 kinderen) zijn vermoord door de Rothschild-Zionisten uit Londen en Parijs, de bankiers. Voor hun geo-politieke spelletjes. Wij zijn dus al een tijdje in oorlog met Frankrijk en Engeland.

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0
   Hiroshima, Nagasaki, Londen, Parijs, ?

  2. Sub Rosa.
   Het is onbegrijpelijk dat Europa als een schoothondje achter de VS en cornuiten blijven aanlopen.
   Met betrekking op MH 17 moest Obama toch ook met hangende pootjes het toneel verlaten omdat de CIA geen bewijs had dat Poetin achter het neerhalen van MH 17 zat.https://ejbron.wordpress.com/2014/07/24/amerikanen-blazen-de-aftocht-poetin-niet-schuldig-aan-neerhalen-van-mh17/
   En kijk wat de CIA nu weer doet Poetin beschuldigen van Hacken terwijl ze wederom geen bewijs leveren omdat dat zou verraden hoe ze werken.
   Bij RTL teletekst stond zelfs dat Trump nu wel geloofd dat de Russen achter de hacks zouden zitten maar ook dat hij dat pas ging geloven nadat de republikeinen ermee hadden gedreigd hun steun aan Trump deels in te trekken/verminderen.

  3. Arnold 8.2 :
   In alle hoofdsteden van de landen van de EUSSR zitten er vazallen van de USA en Israël. Vazallen die omgekocht zijn of gechanteerd worden met zedenzaken(vooral dan met pedo toestanden). Om te weten wat er werkelijk gebeurd is, volstaat het zich te richten tot de “usual suspects ” in Langley en Tel Aviv. De zionisten in de USA en Israël hebben in Kiev hun soortgenoten aan de macht gebracht, zijnde een criminele corrupte mafia. De bedoeling was een front te openen in de voortuin van Putin als wraak voor de Russische tussenkomst in Syrië. De aanval op Gaza was dan een gevolg van een akkoord tussen Gazprom en en de PA (met Abbas) voor de exploitatie van de gasvelden voor de kust van Gaza, wat door Israël met lede ogen werd bekeken. Israël wil immers dit gas. En zo is de cirkel rond. Het neerschieten van de MH17 ,fungeerde dan als “trigger..” voor een open conflict met Rusland, maar Putin heeft niet toegebeten. Israël deed dit wel in Gaza.

  1. http://justitie.eenvandaag.nl/tv-items/71379/_drugs_met_medeweten_politie_land_in_gesmokkeld_
   en vandaag maandag 9-1-2017
   http://binnenland.eenvandaag.nl/tv-items/71417/politici_willen_opheldering_over_informant_paul_
   De politie en Ard van der Steur krijgen het zo te lezen wel erg druk.
   Vreemd is ook dat J.Akkermans wel toegestaan wordt om schroot wat hij gevonden zou hebben op de rampplek mag laten zien via tv beelden met de mededeling dat het van een BUK zou zijn terwijl dat niet eens meegenomen had mogen worden omdat het bewijs is wat op de plaats had moeten blijven liggen voor nader onderzoek maar ook daar werd niets van gezegd.
   En nu nemen ze twee journalisten hun spullen in beslag met de mededeling dat ze moeten zwijgen?
   De vraag is wat er met getuigen gebeurd uit Oekraine wanneer materiaal in handen komt van hen die dat niet weten te waarderen.
   Terecht dat deze journalisten zich daar zorgen over maken en waarom wordt materiaal in beslag genomen als er niets te verbergen valt?
   Kennelijk is er nogal wat mis bij justitie en politie als je het zo op een rijtje ziet.

  2. Ze moeten toch verbergen dat de CIA en Mossad de massamoord MH17 hebbben gepleegd voor hun opdrachtgevers de bankiers uit Londen en Parijs, de Rothschild-Zionisten.

  3. Er is GEEN ENKEL MOTIEF voor Rusland om die MH17 neer te halen. Er is ALLEEN MAAR MOTIEF VOOR CIA & CONSORTEN om dit wel te doen.
   De relatie met Europa werd te close in de ogen van de VS. Oekraïne moest vallen in het Zionistisch-Rothschid-wereldspel.

  4. Genies of Death 9.2 en Guidoj.0
   Het ergste vind ik dat de Rothschilds na afloop nog beloond werden ook door Frankrijk en Nederland door de aanschaf van twee schilderijtjes voor de meeneemprijs van 160 miljoen in totaal.
   http://nos.nl/artikel/2075150-nederland-koopt-mannelijke-helft-van-rembrandts-dubbelportret.html
   Onze oud veilingman Pechtold (D66) was daar een groot voorstander van maar het geeft ook aan dat hij en de rest van dat zootje in Den Haag niets om de Nederlandse bevolking geven want is het niet zo dat overal op bezuinigd wordt (wat zo genoemd wordt maar geen bezuinigen is want dat doe je door de overheidsuitgaven naar beneden bij te stellen) waardoor dit wel een erg pijnlijke uitgave was vooral voor hen die door de bezuinigingen geen zorg krijgen of op een houtje mogen bijten? En is het niet zo dat de overheid schilderij aankopen aan musea moet over laten inplaats van belastinggeld hier aan uit te geven?
   Corruptie viert hier kennelijk hoogtij en dan met name in de “hogere” kringen ICT,bonnetjes affaire,Demmink,nu weer dat gedoe over drugs dat door de wetshandhavers doorgelaten zou worden enz enz de vraag is door wie en wanneer dit gestopt gaat worden.
   Ook dit gaat weer met een sisser aflopen want de politiek wil meer over de informant weten (een zekere Paul) inplaats van een grondig onderzoek naar corruptie in de hogere regionen in te stellen wat waarschijnlijk veel meer resultaat zou opleveren als dat onafhankelijk zou gebeuren.

  1. Ik lach mij suf! Laat maar komen! Ik hoop op een commandant van een SS-18 die los van het militaire gezag in Rusland op eigen houtje een SS-18 naar Londen stuurt. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

 7. Over de oplopende spanning met Rusland – NATO – de verkiezing van Trump en de rol van de CIA :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-01-09/could-nato-try-divide-russia :
  “It has seemed as if there is a kind of civil war going on between the CIA and Trump and between globalists and anti-globalists. Within this context, Trump wants to dismantle portions of the CIA, which he says have become politicized.
  Dismantling portions of the CIA would make a big difference in the US. The CIA in our view is at least partially controlled by the banking establishment in London, which uses various forms of central bank issued money to maintain control.
  The goals of the CIA seem to be aligned at the top with the City of London. Both apparently seek globalization in which the process and outcome will be handled by Anglo Saxon interests.
  Conclusion: The use of the CIA to attack and break up Russia and other large states would be in keeping with this larger agenda. Whether it will happen is an open question. But if the City ultimately controls the CIA, as we believe they do, then we are facing a prolonged foreign adventure aimed at destabilizing Russia. Time will tell.”
  Uit dit citaat blijkt duidelijk dat de CIA een instrument is van The City. Dit bevestigt dan ook de stelling van Genius of Death 8.3

 8. Het probleem in de wereld is de DVD: Duitse Verdedigings Dienst, die overal geïnfiltreerd is; bv Poroshenko heet eigenlijk Peter Waltzman, iemand die lekker kan draaien, Bernard was een Duitse spion en Gelauff is een andere aanwinst (asset) van de DVD. Luister naar Michael Shrimpton: http://projectcamelotportal.com/2017/01/04/michael-shrimpton-spyhunter-part-one/ Amerika hebben ze onder hun duim; Bush(Scherff),Rotschild (Bauer), Heinz Alfred Kissinger, J.P Morgan enz., enz. Omdat er altijd balans moet zijn, komt uit Duitsland een vredebrenger die iedereen bij staat, vroeger en nu en een band van liefde rond de aarde schept door mensen die de goede(goddelijke) weg zijn ingeslagen. Bruno Gröning.(helpt jezelf te helpen)

  1. Akoeta,

   Duitsland, is het verlengstuk van de USA-CIA-MOSSAD in Europa, de status van bezet land, is nooit aangevochten door de Duitse politieke elite, om dat ze onder één hoedje spelen, ze corrumperen alles en ieder één, om hun goederen aan de man te brengen, een bepaalde ethieque die ze goed zou staan na al het geweld Europa aangedaan in WWII, kennen ze niet hun Panzers staan weer klaar aan de Russische grens, hun spel is heel doorzichtig, maar al hun onverstand zou deze keer wel eens in een echte hoop as kunnen veranderen, jammer voor de goede Duitsers, maar dan moeten ze maar opstaan om het tij te keren,
   maar dat doen ze niet nu, en ze hebben het ook met Hitler laten gebeuren, ja die zijn achterwerk verbrand moet op blaren zitten, zou zeggen tegen de Duitsers en ook tegen de Nederlanders bekijk de foto’s van Hirochima en Nagasaki maar eens !
   Jenne

  2. Verder Frankrijk van wat er dan van over is, probeerd zich onder het USA-CIA-MOSSAD juk uit te worstelen, alles is geinfiltreerd links, rechts en in het midden, komende verkiezingen gaan we zien, een neutrale rechtse candidaat met terug naar het Christelijke geloof in zijn banier, op de één of andere manier moeten de gelederen gesloten worden, en de gaten gedicht, om de politieke ratten de éntré te beletten, met hun ingeboren nepothisme is in no time het hek van de dam, ook in Frankrijk is practies de hele media in Joodse handen, veel Joden gaan weg uit Frankrijk, ja op vacantie in Israel, dat zie je op de gepresenteerde foto’s.
   Oud Minister Dumas, minister onder Mitterand, heeft het openlijk gezegt, Frankrijk is in handen van de MOSSAD, lees Israel, binnen de Franc Maçon is een groot gevecht bezig, tussen de legalen en illegalen, alles wat met dit denken besmet wordt(nepothisme) wordt ziek, en gaat langzaam aan over tot ontbinding, helaas !

   Bij het aanbreken van het einde der tijden, is er geen gisteren meer en ook geen morgen, bedenk dit wel mensen, je hebt alleen nog vandaag dus maak er wat van !, dit niet te zien als bedreiging, maar als de conclusie van het filosofise denken.
   Groet Jenne

  3. De strijd die gaande is, om het voorzitterschap van de EU, zo even zonder de stemmen per referendum van het volk, gaat tussen pro en contra, USA-CIA-MOSSAD, Duitsland wil heersen, de andere grote staten zijn verzwakt of hebben niets in de melk te brokkelen, de UK is out, dus de weg is open voor een noors Europese EU met een grote Nazi-Joodse inslag, we gaan het zien, de Orthodoxe Christelijken in de Oekraïne worden omgeturnd tot Goede Rooms Katholieken, dan is het blok compleet, groet Jenne

  4. Waarom probeer je de aandacht te verleggen naar Duitsland?

   Het is toch meer dan duidelijk voor iedereen dat het de Engelsen zijn die al 300 jaar (sinds Willem 2 de bankiers in Londen de geldpers gaf) achter alle oorlogen zitten.

   https://youtu.be/mII9NZ8MMVM
   Een filmje ter verduidelijking.

   Rothschild en hulpjes, het spelletje is over! You can not fool all the people all the time. Londen gaar eraan, things are now in motion that can not be undone.

  5. Genies of Death

   Het kwaad is uit gewaaierd over de wereld, je kunt het niet langer op een bepaalde plaats geconsentreerd zien, hun kantoren staan er nog wel, maar hun tentakels zijn lang, en hun goud en belangrijke papieren
   zijn naar alle waarschijnlijkheid ook niet meer in Londen te vinden.
   Hun nieuwste gecreéerde kop van Jut is, Soros, die wordt nu naar voren geschoven op alle sites, stemming maken heet dit, onderwijl krijgen zij nog even snel een nieuw orgaan ingeplant, het is schaken, moeilijk om deze mensen uit te schakelen, ze bezitten gewoon te veel voor deze planeet, voor mij is dit gewoon ongelovelijk dat dit kan,
   en wordt getolloreerd.
   Groet Jenne

 9. Akoeta en Jenne :
  Nog enkele gegevens :
  1. Wat Duitsland betreft geldt nog altijd het bezettingsstatuut. Zie ook de beruchte “Kanzler akte”. De Duitse elite (lees verraders) dienen o.a. via de Atlantik brücke de belangen van de “banksters” van Wallstreet en The City(=RKM). Voor een inzicht in WO II en wat er voorafging : zie Red Symphony (=de Rakowski papers!!), maar ook het zeer weinig gekende Stalin-Churchill pakt.
  2.Frankrijk : Jenne, je analyse is grotendeels juist. Met Fillon is er evenmin beterschap te verwachten. In zijn “entourage” bevindt zich immers Hervé de Castries, de gewezen PDG van Axa en een kopstuk van de Bilderberggroep!!!! En zoals Matt Herben het schrijft in zijn boek :”Vrijdenken over religie, politiek en vrijmetselarij” is het de “achterman” die de ganse zaak stuurt.

  1. Arnold 13.1 :
   Er is ook nog het comité van de 30 :
   http://www.group30.org/
   Voor de rest kan ik alleen maar stellen dat “corruptie” algemeen verspreid is, en het is de kanker waaraan alle beschavingen ten onder gaan. Trouwens als men niet “corrupt” is , heeft men geen schijn van kans om door te stoten naar verantwoordelijke functies. Zover is het intussen al gekomen.
   En zoals Karl Marx het ook al zegde :”Een vis begint te rotten aan de kop”.

  2. Sub Rosa.13.2.
   Over kop gesproken in de verwijzing die u gaf zag ik ook de kop van Lagarde weer voorbij komen die ongestraft zomaar 400.000.000 kan uitdelen aan een even corrupt vriendje van haar en hoe dat door de NOS afgedaan werd is ook wel interessant om te lezen en dan Dijsselbloem het gaat maar door en door.
   https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2016/12/19/lagarde-medeplichtig-aan-fraude-van-400-miljoen-en-geen-dag-in-de-cel/
   Tussen haakjes nu las ik op teletekstkrant (VRT) dat Berlijn (Merkel) koste wat kost wil voorkomen dat NEPNIEUWS invloed gaat hebben op de aanstaande verkiezingen.
   Misschien kan ze dan beginnen met open en eerlijk uit de doeken te doen welke corrupte lieden bij tv en kranten in opdracht van haar regering propaganda verspreiden.
   Doet ze dat niet dan is het boek van Udo Ulfkotte een goed alternatief zoals Ander Nieuws van Janneke Monshouwer dat in Nederland is.

 10. Het menselijke aspect wordt zo vaak vergeten, in allerlei discussies,
  mijn vriendjes van toen we zo’n 12 jaar waren, Wolfgang, Horst, Claus, ons vriendinnetje Haydade, prachtige kinderen, maar zij van een verslagen volk, de geslagene der aarde, twee kwamen later om in Dien Bien Fou Vietnam in het vreemdelingen legioen, er was geen andere uitgang en dit was ook wat De Gaulle wilde, het uitroeien van de jonge generatie, er moet toch wel veel haat in sommige mensen om gaan, Haydade vluchte uit haar vaderland om jong te sterven in Zwitserland, ze zong altijd Solveigs song voor me ter vergelijk (Tomine Mikkeline) op You Tube, de derde Jongen van ons groepje maakte er zelf een eind aan, treurige momenten om hier aan te denken, mensen schijnen niet ter zake te doen, daar gaat dit hele artikel uiteindelijk over, en goed beschouwd is dat waar het elke dag opnieuw over gaat het non respect voor het leven.
  Jenne

  1. Je moet eens Sun-Tzu “the art of war” lezen. Je moet de oorlog winnen. Dat is het belangrijkste. Dan moet je als een strateeg te werk gaan en kan je je niet druk maken om mensenlevens. Zo is het nu eenmaal. Ik zou er zo 7 miljard opofferen. Ik zie mijzelf niet als een slecht mens. Ik heb 100+ keer “the art of war” gelezen. De oorlog die al 300 jaar duurt door de Rothschild-Zionisten tegen de mensheid moet gewonnen worden. Het is niet anders.

 11. Ik heb als Nederlander ook mijn conclusies getrokken!! En heb veel meer vertrouwen in het Russische verhaal, dan wat Nederland haar burgers op de mouw probeert te spelden!!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.