Advertentie

Agent Zelensky…!!


Het Zelensky-feestje in het hart van de VS-democratie, het Capitool. Vice-president Camela Harris en Nancy Pelosi, Speaker of the House, hangen de slingers op..

*
*
Agent Zelensky…!!

2023 © deze versie WantToKnow.nl/be

x

Ken je Scott Ritter nog? Een bekende naam, omdat hij leiding gaf aan de atoomcontrole-commissie van de VN, die het nucleaire programma van Iran onder zich had. Ritter is voormalig US Marine Intel-officier en zoals gezegd VN wapeninspecteur. Hij is sinds jaren ook politiek commentator en valt op door zijn nauwkeurige analyses en kennis-van-zaken. Scott Ritter heeft in dat kader een uitgesproken mening over het conflict in Oekraïne. Een door de VS geïnitieerde staatsgreep en machtsovername, voor de voordeur van de Russen..

Hij gelooft dat uiteindelijk het Oekraïense tegenoffensief, dat nu aan de gang schijnt te zijn, zal veranderen in een ‘zelfmoordmissie’. En hij vindt de rol van de NAVO bij het plannen van dit debacle uiterst bedenkelijk.

Het boek dat Ritter schreef over Iran als doel voor de Neocons in de VS.

Op een gegeven moment komt retoriek in botsing met de realiteit, en de realiteit zal de retoriek bij elke stap verpletteren, Dus Loyd Austin (Amerikaans minister van defensie] kan zeggen wat hij wil, maar het verandert niets aan de uitkomst op het slagveld. De NAVO kan bij elkaar komen en praten over hoe resoluut ze de Oekraïners wel gaan steunen, maar de Oekraïners hebben zulke enorme hoeveelheden munitie nodig, dat noch de NAVO dat heeft, noch dat ze het kunnen produceren, dus Oekraïne zal het niet krijgen”…

Verrader…
Deze voormalig inlichtingenofficier van de U.S. Marines dient zijn critici van repliek, als ze hem ervan beschuldigen een ‘Russische handlanger’ en een ‘Amerika-verrader’ te zijn, vanwege zijn scherpe kritiek op de betrokkenheid van de VS bij de oorlog Oekraïne. Ritter hierover:

“Ze kunnen naar de hel gaan! Het is mijn taak om de waarheid te vertellen op basis van een op feiten gebaseerde analyse; ik dien de Amerikaanse regering niet, ik dien het volk en de grondwet”.

Ritter legt uit wat zijn militaire en geopolitieke opvattingen stuurt, vooral dus ‘een op feiten gebaseerde analyse’. Hij zegt dat dit consequent zijn en de waarheid vertellen, hem voorheen voortdurend in aanvaring bracht met het Pentagon, de CIA en de Amerikaanse regering. Hij vertelt hoe hij het in zijn vorige carrière als Amerikaanse wapeninspecteur in de Sovjet-Unie en later als inlichtingenofficier tijdens de Eerste Golfoorlog in Irak, begin jaren negentig, aan de stok had met militaire en politieke oversten. Hij zegt dat mensen die hem ervan beschuldigen een verrader te zijn, de zaken op hun kop hebben gezet.

“De Amerikaanse regering liegt de hele tijd. Ze beschouwt de Grondwet als een obstakel waar ze in een zo groot mogelijke boog omheen loopt”.Het is niet mijn taak om mijn bazen te plezieren… Het is mijn taak om de waarheid te vertellen… Ik werk niet voor de Amerikaanse regering. Ik heb een eed afgelegd om het land te verdedigen tegen buitenlandse en binnenlandse vijanden… de echte verraders zijn de liegende politici, zegt Ritter in een scherpe veroordeling van Washington en zijn gewetenloze ondermijning van het Amerikaanse en internationale recht om zijn oorlogen en imperialistische belangen na te streven.”

Tijdens de Tweede Golfoorlog die in 2003 begon, hielp Ritter de valse Anglo-Amerikaanse propagandaclaims van Iraakse massavernietigingswapens aan het licht te brengen. Die claims werden gebruikt om die (illegale) oorlog te lanceren. Zij bleken later een totaal verzinsel te zijn. Ritter werd in het gelijk gesteld. Scott Ritter heeft internationaal respect verworven voor zijn onafhankelijke analyse van de oorlog in Oekraïne en de bedrieglijke betrokkenheid van de VS en de NAVO.

DE DOCUMENTAIRE-FILM over Zelensky..
We laten journalist Joost Niemöller aan het woord over deze docu:

Gekeken: deel 1 van een adembenemende documentaire over Zelensky: Agent Zelensky. Gepresenteerd en gemaakt door Scott Ritter. Ook al weet je al veel, dan nog weet je niet wat je ziet. Hoe de figuur Zelensky in een proces van jaren zorgvuldig geproduceerd werd door de Britse en Amerikaanse geheime diensten, met inschakeling van Hollywood, een peperduur Amerikaans PR bureau, en een corrupte Oekraïense oligarch.

Vroegere medewerkers en Oekraïense agenten die al jaren terug werden getraind in de VS, met als einddoel: De vernietiging van de Russische Federatie. Zelensky zelf is omgeven door Britse elitetroepen. De hoofdaannemer van operatie Zelensky is Richard Moore, leider van de Britse veiligheidsdienst MI6, waarbij Zelensky persoonlijk langs moest komen om nieuwe orders te ontvangen.

Na de film JFK van Oliver Stone, zag ik niet eerder zo’n ijzingwekkende ontmaskering van de fictie die aan ons gepresenteerd wordt als werkelijkheid. Onderbouwd met documenten, met beelden, die, eenmaal gezien, nooit meer ongezien kunnen raken. Kijken!

Scott Ritter zélf over zijn docu-film, over de bizarre Zelensky-figuur, die we kennen als ‘de president van Oekraïne’..

“In de inlichtingensector krijgt elke agent taken toegewezen door zijn superieuren. In het geval van agent Zelensky heb ik tien verplichtingen geïdentificeerd die zijn relatie met zijn buitenlandse inlichtingenmeesters bepalen. Na het bestuderen van elk van deze verplichtingen wordt het duidelijk waarom Zelensky, de komiek, het ene zegt en waarom Zelensky, de president, het andere doet. Wat zijn de echte redenen voor de huidige situatie in Oekraïne? Wat voor soort operatie heeft de CIA jarenlang uitgevoerd in Oekraïne?”

Helaas hebben we (nog) geen vertaling voor je van deze docu/film van Scott Ritter.

Deel 1 van de film ‘Agent Zelensky’
Hoofdstukken:

 1. TV SERIES HALF 00:51
 2. CORRUPTION BEFORE WAR 04:58
 3. PREREQUISITES FOR WAR 14:57
 4. GEORGE C. MARSHALL EUROPEAN CENTER FOR SECURITY STUDIES 23:53
 5. ELENSKY’S PR 27:08
 6. MEET THE HEAD OF MI6 30:01

Maar voor deel 2 van de film ‘Agent Zelensky’, geven we hieronder graag de hoofdpunten weer.. Een absolute kijktip dus, ook al is je Engels wellicht wat minder. Hierin wordt onthuld:

 • Hoe de Russisch sprekende Zelensky zijn kiezers naaide door na zijn verkiezing de Russische taal en de Russische cultuur in Oekraïne te verbieden.
 • Hoe de Russisch Orthodoxe kerk vernietigd werd en de mensen hun religie werd afgenomen.
 • Hoe van bovenaf, met hulp van Westerse geheime diensten, een nieuwe Oekraïense identiteit werd gecreëerd die op Amerikaanse leest is geschoeid.
 • Hoe tv zenders werden gesloten die niet de officiële lijn uitzonden.
 • Hoe alle oppositiepartijen werden verboden.
 • Hoe uit geheime documenten blijkt dat Zelensky een aanval op de Donbas had voorbereid, maar de pas werd afgesneden door de Russische inval.
 • Hoe de cocaïne verslaving van Zelensky een willoos slachtoffer maakte van de Amerikaanse en Britse geheime diensten, en drugs worden ingezet aan het front.
 • Hoe er niet alleen een systeem van Amerikaanse biolabs werd aangelegd door het hele land, maar de Oekraïense bevolking ook werd gebruikt als proefpersoon voor medische experimenten.
 • Hoe nazigroeperingen opzettelijk werden geconstrueerd om menselijk materiaal te genereren dat oorlog wilde voeren, en hoe het nazisme vervolgens legaal werd gemaakt, notabene door de Joodse Zelensky.
 • Hoe grote internationale concerns de vruchtbare zwarte aarde van Oekraïne voor spotprijzen opkochten. Met als doel de Amerikaanse controle over de voedselzekerheid in Europa.
 • Hoe uiteindelijk alles in Oekraïne in handen kwam van de Amerikaanse investeringsmaatschappij ‘BlackRock’, en het land een schuld heeft opgebouwd, zo enorm, dat die nog in geen 300 jaar afbetaald kan worden.

DEEL 2 heeft de volgende hoofdstukken:

  1. THE RUSSIAN LANGUAGE 00:41
  2. DIVISION IN THE UKRAINIAN CHURCH 04:28
  3. HISTORY REWRITE 09:30
  4. UKRAINE BANS DOMESTIC TV CHANNELS 11:22
  5. SOUND AND SMOKE 14:37
  6. MILITARY BIOLABORATORIES 18:44
  7. MERCENARY 22:47
  8. PROJECT AERODYNAMIC 25:58
  9. NAZIS OF UKRAINIAN ARMED FORCES 31:52
  10. ZELENSKY IS A JEW 34:21
  11. SALE OF LAND 35:43
  12. US AND UK EDITIONS FOR UKRAINE 41:09

 

4 gedachten over “Agent Zelensky…!!

 1. Omdat gesproken wordt over de film JFK van Oliver Stone is het misschien een aanrader om ook de uitzending van Hunting Hitler The Final Chapter te kijken waarin ook gesproken wordt over de moord op JFK. Opvallend vind ik toch telkens weer de betrokkenheid van Nazi’s of het nu gaat over de EU/EC,Navo of de moord op JFK telkens weer die Nazi bemoeienis ook Oekraïne heeft aanhangers van het Nazi gedachtengoed genaamd het AZOV bataljon en oa Nederland geeft daaraan veel belasting geld uit door Oekraïne te steunen met geld en/of wapens Bob Bears brengt een paar zaken naar voren in Hunting Hitler The Final Chapter die deze donderdag op History Chanel werd uitgezonden.
  Bij de moord op JFK zou ook een Nazi betrokken zijn geweest die George de Mohrenchild heette en die nauwe banden met Lee Oswald Harvey gehad zou hebben die als de moordenaar gezien wordt. IG Farben zou na de oorlog betrokken zijn bij de productie (mogelijk op industieële schaal) van sarin gas.Tijdens de Tweede Wereldoorlog produceerden zij Zyclon B waar mensen mee vergast werden.Ook in verband met financiering van Nazi’s na de oorlog is er een lijst gevonden met 12.000 namen compleet met geheime bankrekeningen.Ik weet niet welke afspraken er achter gesloten deuren zijn gemaakt en ook niet of Poetin daarbij betrokken is geweest;wat ik wel weet is dat Poetin gezegd heeft dat hij wilde Dé-nazificeren in Oekraïne maar daar heeft bijna niemand het nog over.Hitler werd door industrieëlen en banken in het zadel geholpen en het lijkt erop dat ze nu weer bezig zijn omdat in de uitzending namen opdoken zoals Krupp en anderen zoals volkswagen die financiele steun zouden geven aan de naziplannen uit 1944.De geschiedenis lijkt zich te herhalen alleen draaien nu ook de belastingbetalers ervoor op.(Olongren geeft veel steun van uw en mijn belastinggeld toch?).Multinationals betalen vaak geen of weinig belasting terwijl ze miljarden “verdienen” ik begin nu te begrijpen waarom ze dat niet doen omdat ze kennelijk belangrijkere prioriteiten hebben zoals hun geld besteden aan eerder genoemde zaken om tot een NWO te komen.Ik kan het mis hebben maar dit is mijn MENING.

  1. De journalist Willem Oltmans (1925 – 2004) speelde in de in 1991 uitgebrachte film JFK van Oliver Stone (1946) de rol van George de Mohrenschildt (1911 – 1977). Begin 1964 zat hij tijdens een binnenlandse vlucht van New York naar Dallas naast Marguerite Oswald (1907 – 1981), inderdaad de moeder van de vermeende moordenaar van JFK Lee Harvey Oswald (1929 – 1963).
   Het voert te ver om dit verhaal volledig uit de doeken te doen, maar al vrij snel kreeg Oltmans door dat het officiële verhaal en moet je in de eerste instantie denken aan het in september 1964 gepubliceerde Warren Report (888 pagina’s) over de aanslag op president J.F. Kennedy op 22.11.1963 voor geen meter klopte.
   Via paragnost Gerard Croiset (1909 – 1980) kwam Oltmans op het spoor van De Mohrenschildt en Oltmans heeft diverse keren bij de Mohrenschildts gelogeerd en de nodige inside information ontvangen over zijn Poolse achtergrond en machinaties in de olie-industrie. Het overlijden van De Mohrenschildt op 29.03.1977 (2 + 9 = 11) is nog altijd door raadselen omgeven.
   In 1977 is Oltmans onder ede door een Congres-commissie verhoord over zijn kennis van de aanslag in 1963.

  2. Ron.
   Als ik goed geluisterd heb kwam in de uitzending van Hunting Hitler ook naar voren dat George de Mohrenschildt betrokken was bij de overplaatsing van Lee Oswald Harvey van de ene naar de andere gevangenis en een paar maanden later zou dan JFK vermoord zijn door Lee Oswald Harvey.Tijdens de “koude oorlog” zouden de nazi’s hebben afgewacht hoe het verliep tussen de VS en de Russen zodat zij een eventueel “vacuum” zouden kunnen opvullen,
   Helaas voor de nazi’s ontstond dat vacuum niet.Nu zien we duidelijk dat ze wel bezig zijn om de Russen uit te lokken en de VS neemt daarbij het voortouw.Bij verkiezingen in de VS zal iedereen zich focussen op die verkiezingen terwijl het gewoon één grote show is waarbij het naar mijn mening niet uitmaakt of de democraten of republikeinen winnen omdat ze beiden dezelfde doelen nastreven,Was Trump in het verleden niet financieel geholpen door de Rothschids? Net als de tweede en eerste kamer hier in Nederland is het één pot nat die hetzelfde nastreven en overal hebben ze hun “poppetjes/marionetten” op belangrijke posten zitten.Dat is mijn mening weer.

 2. Zoals bekend is de VS gesticht op 04.07.1776 (7 + 4 = 11). Als je 1776 door twee deelt, krijg je 888 en dat is de omvang van het in september 1964 gepubliceerde Warren Report over de moord op JFK. 888 : 2 = 444 en dit getal komt terug in de 444 dagen durende gijzeling van het Amerikaanse ambassadepersoneel in Teheran tussen 04.11.1979 en 20.01.1981.
  Senator voor New York Robert Francis Kennedy sr. werd vermoord op 05.06.1968 ( 5 + 6 = 11) in the Ambassador Hotel in LA om 04:44 uur.
  WOII begon met de invasie van Polen door nazi-Duitsland op 01.09.1939 en werd ingeluid met het bombardement op vrije stad Gdansk (Danzig) dat om 04:44 uur begon.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.