Advertentie

MH17: Duitse experts wijzen naar Ukraïense gevechtsvliegtuigen!


LHwing1

Surface-to-air raketaanval wordt afgewezen als oorzaak,
x
nu kogelgaten van één specifiek kaliber shrapnel-munitie
X
bij de cockpit van het vliegtuigwrak,
x
de Ukraïense luchtmacht lijken aan te wijzen als MH17-moordenaars..!

x

Plotseling dieper perspectief op bewijslast MH17

x

Duitse experts wijzen naar… Ukraïense gevechtsvliegtuigen…!!

x

2014 © WantToKnow.nl/.be
x

Dit is wat deze luchtvaartexpert en piloot, de Duitse Peter Haisenko, zojuist publiceerde, in het kader van de mogelijke oorzaken van het neerstorten van de MH17:

‘We kennen allemaal het verschrikkelijke ongeluk dat heeft plaatsgevonden met de Boeing 777 van Malaysia Airlines, de MH 017. Op dit moment wordt de vluchtrecorder in Engeland uit elkaar gehaald en de opnames bestudeerd. Wat kan er nu allemaal volgen? Wellicht zelfs meer dan je bereid bent te accepteren. Wanneer je naar dit beeld kijk van een cockpit-fragment, dan is dat beeld zeker schokkend.

paneel lantaarnpaal uitsnedeWe zien INSLAG- en EXIT-GATEN VAN KOGELS IN DE BUURT VAN DE COCKPIT..! Dit is geen speculatie maar het resultaat van analyse van de feiten.. De cockpit toont OVERDUIDELIJK bewijs van deze kogelgaten..! Je kunt duidelijk de inslaggaten zien en sommige plekken waar de kogels eruit zijn gevlogen. De randen van de kogelgaten zijn naar binnen gebogen, deze zijn veel kleiner en rond van vorm. Van het kaliber 30 mm. De uitslaggaten zijn veel minder gevormd en de randen zijn naar buiten getrokken.

Daarnaast is zichtbaar dat de uitslag(exit)gaten, de dubbele aluminium huid van het toestel hebben doorboord en deze naar buiten hebben gebogen. (zie foto onderaan dit artikel). Daarmee te zeggen, dat splinters van binnen in de cockpit dóór de buitenkant van de cabine zijn geblazen. Ook de klinknagels zijn naar BUITEN gebogen.. Dat betekent dat je maar één conclusie kunt trekken, en dat is dat het vliegtuig NIET GETROFFEN IS DOOR EEN RAKET!  De heftige schade aan het vliegtuig is uitsluitende in het gebied van de cockpit te vinden.

Pantser-doordringende ammunitie
Rusland heeft vorige dinsdag 22 juli radargegevens vrijgegeven, die een Oekraïense straaljager, een SU25 zich in de buurt van de MH017 ophield. En dit bericht correspondeert met de berichten van de Spaanse luchtverkeersleider, die meldde, kort voor de fatale klap, dat er twee Oekranïense gevechtsvliegtuigen in direct contact waren met de MH017. Check nu eens de bewapening van een SU25; deze is uitgerust met een 30mm kanon, (type GSch-302/AO-17A). Hiermee kunnen 250 stuks splinterende en exploderende 30 mm kogels, die op één belt zitten, worden afgevuurd. De zogenaamde ‘shrapnel’-munitie..

De cockpit van de MH 017 werd aan TWEE kanten getroffen, omdat er inslag- en exitgaten zitten aan DEZELFDE kant. Bijzonder steekhoudend bewijs, vind je niet?

x

cockpit reference

De andere expert, defensie-specialist Bernd Biederman,
Gepensioneerd kolonel, Bernd Biederman, komt met vergelijkende redenen, waarom het neerhalen van de MH17 NIET HET WERK GEWEEST KAN ZIJN VAN RAKETTEN DIE VAN DE GROND ZIJN GESCHOTEN..!!

Dit is de stelling van deze oud-kolonel, die verscheen in een artikel in de donderdageditie van het Berlijnse dagblad ‘Neues Deutschland’Biedermann is vertouwd met voormalige Sovjet- en Russische luchtverdedigingstechnologie. Hij leidde legerunits als officier in het voormalige Oost-Duitsland en gaf les op de Militaire Academie op het gebied van gevechtseenheden met anti-aircraft raketten. Zijn argumentatie: “Als er splinters van een van de grond afgevuurde raket het vliegtuig hadden geraakt, dan zou het onmiddellijk in vlammen zijn opgegaan”

De anti-aircraft-raketspecialist Biedermann gaat verder: “Dit is dan vooral veroorzaakt door de gigantische frictionele hitte, die wordt veroorzaakt door de splinters van een dergelijke raket, wanneer ze de brandstoftank van een vliegtuig binnendringen. Weet je wat de kinetische energie is van één enkele splinter van de shrapnel-vulling van een raket? Die is gelijk met dezelfde energie die een vrachtwagen van 40 ton bereikt, wanneer deze met 60 km per uur tegen een muur rijdt.
Biedermann: “En in het geval van deze Boeing van Malaysia Airlines, zou overal in het vliegtuig ook vuur zijn uitgebroken, nádat het de grond raakte, doordat hete wrakstukken in contact zouden komen met ontvlambare materialen, zoals bagage.”

Waarom is Merkel zo stil..??

Angela Merkel tijdens haar persconferentie rondom de tragische ramp met de MH17
Angela Merkel tijdens haar persconferentie rondom de tragische ramp met de MH17

Naast deze twee verklaringen van niet de minsten, twee experts op het gebied van luchtvaart-en legeruitrusting, beginnen in de Duitse pers artikelen te verschijnen, die de strekking hebben dat Angela Merkel, de bondskanselier, niet in haar sas is, met de onophoudelijke propaganda van de VS. Deze bestond en bestaat eruit, dat de VS bijvoorbeeld meteen een energie-agenda klaar had liggen, vlak na de ramp. Om de energieleveringen van gas over te nemen van Putin’s Rusland.  Het vermoeden bestaat bij een aantal politieke journalisten in Duitsland, zeker na de schandalige afluisterpraktijken van Merkel door de NSA, dat Merkel mogelijk bezig is, een alternatieve draai te geven aan haar relatie met de VS.

De laatste dagen laat Merkel ook weten dat ze niet blij is met de oorlogshandelingen die het Oekraïense leger plotseling heeft ingezet, in het rampgebied. Dit terwijl de president van Oekraïne, ook aan onze minister Timmermans, heeft laten weten ‘ALLE HULP’ te geven aan de berging van slachtoffer(resten) en vliegtuigwrakstukken..

En deze analyse is niet zo heel gek, als je bedenkt, dat de VS een paar dagen geleden haar agressieve toon inzake de oorzaak van de MH17-ramp plotseling ging toeschrijven aan ‘mogelijk een tragisch incident’..! Een uiterst bizarre tekst, als je bedenkt wat de VS daarvoor allemaal, VOLKOMEN ONGEGROND naar buiten bracht..! Maar zoals de beide experts hierboven duidelijk laten weten: het gaat niet om ‘een tragisch incident’, deze experts wijzen duidelijk richting de Oekraïense luchtmacht, die de MH17 neergehaald zou hebben..

* * *

x

rompplaat

 

238 gedachten over “MH17: Duitse experts wijzen naar Ukraïense gevechtsvliegtuigen!

  1. Met dit soort artikelen worden sites die proberen om ook een andere kant van het verhaal te laten zien in discrediet gebracht. Misschien wel opzettelijk door mollen. Wanneer de inwoners/seperatisten zich bewust zijn van dit verhaal gaan ze echt niet onbeschermd lichamen ruimen. Het is gewoon een bullshit verhaal.

  2. @ Vfor Vendetta, ik heb een andere simpeler theorie over deze oudere dode lichamen, de inzittenden van het verdwenen vliegtuig ???, worden netjes door Maleisian airways verdeeld over hun vluchten, en hier en daar ter aarde besteld/verbrand, er gebeurd zo veel buiten ons gezichts veld, de USA-CIA-MOSDAQ hebben overal geheime gevangenissen, en daar houden ze geen tamme konijnen.

  3. VfV: Je bedoelt bij 1.1 neem ik aan niet het bovenstaande artikel, maar de verwijzing van Moos..?

  4. @ Vfor Vendetta, ik sluit niets uit op voorhand, het is momenteel zo’n beesten boel in onze wereld het USA-CIA-MOSDAQ-UESSR kwaad is vreselijk actief, het beest met de vele Koppen moet duidelijk worden gekopt, voor dat we echt in de shit zitten.

  5. GUIDOJ, heel goed dat je dit artikel zo snel geplaatst hebt, groet.

  6. @Guido
   Ja, de verwijzing van Moos.
   Wanneer informantie te interessant wordt komen de mollen boven de grond.
   Zullen we ze nog even laten schrikken!
   Daar gaan we dan.

   Dit interview moet je echt even kijken.
   Deze OVSE waarnemer is vanaf de eerste uren aanwezig geweest bij de crashsite.
   Let even op vanaf ongeveer 5 minuten en laat de beelden zijn eigen taal spreken.
   Duidelijker kan het niet.

   http://www.liveleak.com/view?i=9ef_1406664606

  1. Nee er zijn geen kogels gevonden; want er kan helemaal niet gezocht wórden..!! Grappig ik dacht vanavond ook nog, dat je alleen maar IN die vleugels hoeft te zoeken voor een vastzittende mitrailleurkogel..!
   Het Oekraïense leger vindt het noodzakelijk een offensief te beginnen; wil ws. niet dat de rampplek nader wordt onderzocht..!!!!
   Er liggen nu ook ineens mijnen volgens het regeringsleger.. Jonge jonge wat laten die zich in de kaart kijken zeg.. WAAROM NU EEN OFFENSIEF EN NIET TWEE WEKEN WACHTEN…???

   De separatisten zijn -voor zover ik het kan zien- humaan. Geven, ondanks dat ze als schuldigen worden aangemerkt, de zwarte dozen over, waar niet mee gerotzooid is. ZOU JIJ DAT DOEN ALS JE SCHULDIG WAS..????

   Denk goed na en bedenk hoe het mogelijk is:
   DAT CNN BINNEN EEN HALF UUR NÁ DE AANSLAG MET HET VERHAAL KOMT DAT SEPARATISTEN DIT HEBBEN GEDAAN; AL MET BEELDEN KOMT…!!!
   DIT VERHAAL IS VAN A TOT Z BEKOKSTOOFT..!

 1. gepost op: http://www.trouw.nl/tr/nl/4496/Buitenland/article/detail/3705469/2014/07/29/Critici-EU-sancties-zijn-als-een-sprong-in-het-diepe.dhtml

  “Kan iemand mij, voordat we onszelf in de vingers snijden, eens vertellen wat Poetin heeft misdaan, graag met onderbouwde bewijzen, vooral rond MH17.

  Ik neem aan dat de VS alles wat zich beweegt in de Oekraine heeft vastgelegd op satellietbeelden en misschien zelfs die van drones. Daarnaast zijn de zwarte dozen beschikbaar en gesprekken in van verkeersleiders bij de macht in Oekraine. Het feit dat betrokkenheid van Rusland en of separatisten nu nog niet is aangetoond, schreeuwt boekdelen.”

  Ik hoop dat mensen met mij blijven proberen te de-escaleren en transparantie blijven eisen. Help!

  Lees ook eens: http://jhaines6.wordpress.com/2014/07/29/presstv-west-falsely-accusing-russia-over-mh17-analyst/

  1. ik blijf erbij dat er niet genoeg overtuigend bewijs is dat poetin uberhaubt hier iets mee van doen heeft..dit is een opgezet plan

  2. Joris, de vlucht/cockpit recorders heten “Blackboxes”, deze term is onvertaalbaar. De ontwerper van deze recorders heette nl. Black.
   Groet, Piet

 2. Beste mensen ik heb 2 foto,s van het zelfde stuk cockpit schroot vergeleken met elkaar en zie duidelijk verschillen , de kogel gaten komen niet overeen ook zie ik verschil in de randen van het schroot en ik zie ook een weg op de enen foto en een huis/tuin in de rechter bovenhoek .
  De bewerkte foto komt volgens mij van RTL4 HIER

  De 2de foto heb ik wan WantToKnow http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/mh17-duitse-experts-wijzen-naar-ukraiense-gevechtsvliegtuigen/

  Sla de foto,s op vergroot ze en vergelijk ze

 3. Iedereen weet toch waar de USA (reptilans) in staat zijn: denk aan de insidejob van de twintowers. Al die false flag operations, al die leugens, alles wat ze zeggen moet je standaard al niet geloven. Ik geloof in een geheime false flag operation van USA om MH17 neer te halen en Poetin in discrediet te brengen. Wat willen die reptilians eigenlijk: iedereen chippen en tot slaaf maken en wat is het ergste wat je kan overkomen? Dat je slaaf bent en het zelf niet weet. In Rusland zelf heb je weinig reptilians. Poetin help ons!!! die kneuzen van het lagere ik, de reptilians te verslaan. Overigens is er mooi artikel te vinden op internet over de reptilians:http://www.anarchiel.com/display/de_reptilians_zijn_onder_ons En het is ook een fabeltje dat de reptilians een ver van me bed show is. In elke straat in nederland wonen er gemiddeld twee, en in dorpen zoals Bloemendaal, bentveld, heemstede, Wassenaar, Santpoort worden alle huizen in rap tempo opgekocht door de reptilians. Waar herken je reptilian aan: hij doet precies andersom dan de tien geboden. Ik ben een lichtmens en daar zijn ze heel bang van, dus wanneer ik direct op ze afstap zijn ze verrast, en aardig maar o wee als ik me omdraai…. vieze praatjes en vergiftigen mijn drankjes. Sinds 2006 heb ik met ze maken en je krijgt een soort onderbuikgevoel ervan.
  Het zijn control freaks en willen alles controleren. Ik ben jaren mijnbronenergie kwijtgeraakt omdat ik bang was.
  bangheid slijt ook en nu ben ik nergens bang meer voor en hou hun een grote spiegel voor, dat het tijd is zich aan te passen of te vertrekken. Mensen wakker worden en wordt je bewust van deze psychopaten. In memory of Aaron Russo, Danny Jowenko en vele anderen die hun nek uitstaken en het met de dood moesten bekopen. Na de twee geniepige georganiseerde aanslagen op mijn leven in Amsterdam Club Panama, waar direct daarna alle fotos verdwenen en haarlem waar ik twee fotos van de daders heb, ben ik des te meer gemotiveerd om die reptilians op te rollen. Nooit enige compensatie gehad voor mijn leed en angst van DRS Tulders in Amstelveen (AFM) 2006, die een safehouse in zijn huis had of nog heeft. Ik heb ze tijd genoeg gegeven om me financieel te compenseren, maar niks. Ik heb een lijst met 120 namen, sofinummer
  geboortedata, waar ze werken ect van de daders.
  Ik heb overal copieen, gebeurt mij wat dan……
  Tijd om alles openbaar te maken toch….
  Dus reptilians kom maar, ik lust jullie rauw met al die stiekume acties. Een aanslag plegen op mij betekent
  voor mij de doodstraf. Iedereen die er mee te maken heeft gaat eraan!!! Geloof me!!!
  Note: niet iedere amerikaan, jood, palestijn, rus weet ergens van dus kan je niet hele bevolkingsgroepen veroordelen.

 4. Op zich zijn dit best plausibele verhalen. Toch zet ik er wat vraagtekens bij. Hoe logisch is het bijvoorbeeld om een Sukhoi Su-25, een vliegtuig dat is ontworpen om op lage hoogten tanks uit te schakelen, naar 10km hoogte te sturen om een lijnvliegtuig neer te halen, terwijl hij op die hoogte vanwege zijn trage snelheid een ‘sitting duck’ is voor elke vorm van luchtafweergeschut? Een dusdanig trage snelheid zelfs dat hij een lijnvlieguig dat op die hoogte op kruissnelheid vliegt niet eens kan inhalen? Dat is gewoon niet logisch. Als Oekraïne een vliegtuig wilde neerhalen, dan hadden ze er wel Luchtverdedigingsjagers als de MiG-29 of Su-27 op afgestuurd. En ook bij het schadeverhaal zijn er hiaten. Ik heb zelf in Bosnië een vliegtuig gezien dat was neergehaald door grond-luchtraketten, en dat was ook niet uigebrand, maar redelijk intact. Misschien moeten al die wijgeren met hun complottheorieën gewoon even hun bakkes dichthouden, en de onderzoekers hun werk laten doen. Zij kunnen pas ècht uitsluitsel geven over wat er met MH17 is gebeurd.

  1. Het is wellicht een combinatie van beiden.. In hoeverre kunnen die SU-25 straaljachtvliegtuigen een hitte-zoekende raket afschieten op een afstand van 3 km..

  2. U verhaal over die Sukhoi Su 25 klopt volgens mij…Ik ben er altijd van overtuigd geweest dat dit soort toestel inderdaad niet kan in staat geweest zijn om een airliner neer te halen met het boordkanon! Het toestel kan volgens mij wel uitgerust worden met 1 a 2 lucht-lucht raketten. Hoe deze juist werken heb ik geen flauw benul van. Maar zo’n grond-lucht raket kan volgens mij ook een soort van inwendig boordkanon bezitten om een vliegtuig neer te halen, of vergis ik mij? De kop van de raket gaat open en er komen dan meerdere lopen vrij. @GuidoJ: 3km is peanuts voor een raket of de radar dat deze toestellen hebben, is dus perfect mogelijk. De stukken van de airliner kunnen inderdaad gewoon afbreken door de stress die erop komt en blijven gevrijwaard van brandsporen.

 5. 1. De bron is de voormalige staatskrant van de DDR.
  2. De genoemde straaljager heeft een plafond van 7km
  3. MH17 vloog op 10km hoogte.
  4. Het is vrijwel onmogelijk voor de genoemde straaljager om op 3km afstand de cockpit met mitraieurvuur van 2 verschillende kanten te raken.
  5. Dit verhaal kan de prullebak in.

  1. Ja en de DDR daar moet je voor oppassen..?? Wat is dit voor lulkoekkwalificatie van een ‘oude-DDR-krant’.. Ik ken iemand die ooit in een Trabant heeft gereden; ook maar negeren die man? De Telegraaf was ooit de krant voor de SS en de Duitse bezetter.. Negeren die krant.. Alle journalisten die er werken, negeren..? Mijn hemel. (En dan als argument no.1!!! Zegt een boel over het niveau van onze San, imo)
   Dat ie een plafond heeft van 10 km zegt niets.. Er zijn meer SU25 modellen, zoals je als wijsneus wellicht ook weet..? Zou moeten weten.
   Het verkeersvliegtuig is bovendien van 3 km te treffen met een hittezoekende raket. Bovendien is het verkeersvliegtuig niet op 11 km hoogte gebléven, zoals we weten..

  2. Maar San, je huiswerk doen is ook niet altijd eenvoudig toch? Weet je hoeveel typen SU25 er zijn..???

 6. Wanneer de getoonde foto echt van de cockpit van MH17 is, vol met kogelgaten, dan kan een leek als ik nog wel snappen dat dit verhaal wel moet kloppen. In ieder geval dan niet neergeschoten door een raket. Vanwaar die kogels dan zijn afgeschoten is nog de vraag.

 7. Een SU25 kan onmogelijk een 777 die op ruim 10 kilometer hoogte vliegt met een machine geweer neerhalen. De SU25 kan namelijk niet ongewapend niet boven de 7000 meter komen, en bewapend ligt de maximale hoogte die bereikt kan worden nog lager. Tevens is de maximale snelheid van de SU25 lager dan de cruise snelheid van een 777. Du SU25 is net als de A10 van de Amerikanen bedoelt als aanvalsvliegtuig voor gronddoelen. Alleen al om deze reden is dit een bullshit verhaal. Daarnaast kan ik op basis van deze foto absoluut niet bepalen of dit schade is veroorzaakt door kogels of door fragmenten van een luchtdoel raket.

  1. Het vliegtuig kan niet op lagere hoogte zijn beschoten, om het in de hens te laten vliegen, na het beschoten te hebben met een hitte-zoekende raket van diezelfde SU25 van 3 km afstand..??Daarbij is de ene SU25 de andere niet. Zo blijkt als je EVEN je huiswerk maakt. Er zijn wel 20 varianten, met telkens ándere configuraties, opgezet voor het doel waarvoor de specifieke SU25 wordt ingezet. Hoe simpel kan het zijn.

  2. Klopt Marcel, foutje in de regie en zoekmasjienresultaatinterpretatie….! Sorry

  3. Volgens de Russen in hun persconferentie van 22 juli is het een SU25 die wél 10km haalt…

  4. IUk weet het niet guido , ben niet zo thuis in oorlogstuig. Het kan maar zo zijn dat de genoemde specs niet de werkelijke uitersten zijn .

  5. de SU 25 haalt makkelijk 10ooo meter, indien nodig 11ooo, zijn kruishoogte is 7a8ooo meter, elk jachtvliegtuig, heeft mogelijkheid van door stijgen, maar kost veel meer brandstof.

  1. Bovenstaand comment verwijderd. Off topic/nutteloos/slappe humor. Wie van de drie?

  2. Cozmic 12.3. , ik las vanmiddag ergens als reactie op het artikel over frequenties ( ik geloof van de hand van Monika) dat iedere noot een frequentie heeft en dat 3 noten samen een accoord vormen. Aangezien een Mol een halve noot is kun je deze in de definitie van Monika dus als Vals beschouwen 😉

  3. Dick, mag ik voorstellen dat jullie dat samen uitzoeken zonder mij er bij te betrekken?

  4. Ach, Coz, je inspireerde me gewoon ook tot een “off topic” reactie 🙂

  5. omg Dick…dat was een voorbeeld…maar wie zoekt die vindt natuurlijk 🙄

  6. C’est le ton qui fait la musique, Monika. Dus, geen smoesjes 🙂

  7. Waar heb je het over Dick? Zoek je aandacht?
   Die geef ik je niet..ik ken je niet eens..alleen val je me al een paar jaar lang altijd weer lastig. Dus stop ermee please!

  8. Is er soms een probleem, Monika? Dit lijnje ging over “daar zijn de mollen weer” En toen vroeg Coz zich af “Wie is de Mol ?” en gaf daarbij 3 keuzes. Ik maakte hem er op attent dat er nog een 4de is, namelijk een mol als zijnde een halve muzieknoot. En omdat jij als muziekkenner zei dat een accoord gelijk is aan 3 tonen, bedacht ik dat een halve noot dus Vals moet zijn.

   C’est tout 🙂

  9. Het zij zo…mijn god…lullen is ook een kunst. Hou gewoon op…meer vraag ik niet. Oke?

  10. Take that shat 2 da chat zou Guido waarschijnlijk zeggen. The both of you.

  11. Zoek elkaar een keer op, doe eerst een boswandeling van 3 uur, ga daarna nog een uur joggen, doe bij een vuurtje een zenmeditatie van een paar tijdloze uren, mocht je daarna nog zin hebben, neuk elkaar volledig plat tot de tantravliegen overlijden aan een overdosis. gezeik.

  12. Die ervaring was/is jou gegund, Coz, heb je toch niet begrepen de boodschappen van mijn favoriet 🙂

  13. Dick, whatever, ik heb ff andere dingen aan mijn hoofd, sommige van de goeie, andere van de minder leuke. Daarom zei ik ; zoek dit onderling uit zonder mij er bij te betrekken.
   If you don’t mind

  14. Boodschap helder, Coz, veel plezier met de zo te horen vele leuke, inspirende bezigheden 🙂 en sterkte met de minder leuke ( vliegenmeppen, zo te horen 😉 )

  15. MONIKA 12’12 =144 is een gros!
   Met mijn nichtje gesproken die in Duitsland woond, en ooit bij ons in huis in de oorlog werd geboren, volgens haar is er reizend verzet in Duitsland nu blijkt dat Duistland nog steeds in een soort Corporatie situatie verkeerd dus niet souverein is, daarom konden ze ook niet echt uitpakken tegen het afluisteren, Merkel overweegt wel degelijk om tot de BRIC landen toe tetreden, om de na de oorlog opgelegde band met de USA-UK-France te doorbreken, van daar ook dat liedje van Ramstein, we all go to America, wat is jouw idée hier over, amoro moi ciau, alleen om dat ik het zo mooi vind klinken.

  16. Dank je JENNE 🙂
   Hier in Duitsland is ook idd veel aan de hand.

   Spiegel online deed een enquête of er meer sancties voor Rusland moeten komen, ook als het invloed op je baan zou hebben.
   Blijkbaar waren er 52% wel ervoor.
   Maar de uitslag was voor veel mensen een reden om te reageren en aan te geven dat ze hun twijfels bij de uitslag hebben.
   80 reacties werden verwijderd en heel veel lezers hebben hun vragen gesteld bij de redactie van Spiegel.

   Hier zijn er 2 duitse sites die vanuit de economie hoek berichten maar omdat alles aan elkaar hangt, ook over andere zaken…groetjes

   http://www.mmnews.de/
   http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/

  17. En ik las laatst toch nog dat er plannen zijn voor een verbinding van China via Rusland naar Berlin en verder naar Duisburg (grootste binnenhaven ter wereld)…soort nieuwe silk-road.
   Daarmee zullen de VS ook niet blij zijn…

  18. MONIKA, die demonstratisch vinden plaats in Duitsland, die Merkel voerd haar Eigen prograam zeer behoedzaam uit, maar is toch wel goed in de weer, dat afluisteren heeft veel kwaad bloed gezet, ook het beschermen van Joden door oud Mossad agenten in Duitsland, dat bedoelde ik in wezen zijn de Duitsers ruim 70 tig jaar na de oorlog nog steeds geen baas in Eigen huis, beetje erg lang, in vergelijk wat voor kwaad de andere mogendheden in hun boekje hebben, groet.

 8. Zouden de kogels ook niet later na het neerstorten van het vliegtuig door de cockpit geschoten kunnen zijn als een afleiding om verwarring te schoppen. Alles is mogelijk.Bedenk ook dat we niet alles moeten geloven wat media naar buiten gooit. Ik weet wel dat Rutte zijn bek moet dichthouden over eventuele sancties richting Rusland voordat ze echt zekerheid hebben dat ze er iets mee te maken hebben. In de Irak kwestie waren Balkenende, Blair en Bush ook ervan overtuigt dat daar nucleaire wapens of eventuele productie daarvan zou zijn te vinden, terwijl daar nooit bewijzen van zijn aangetoond.

  1. Heb je en 1 of andere leider gehoort wat de reactie zijn naar Oekraine toe als zei het waren? Gaan alle die miljarden dan nog door of niet heeft 1 journalist hier naar gevraagt en ga ook eens terug naar nieuwsuur van de 17de juli en luister daar eens vanaf 32 minuten het is de moeite waard en waarom is men daar toen niet op doorgegaan want toen wst men dus al dat er twee straaljagers achteraan ging. Dan geen kritische vragen??? Die media is echt niet onafhankelijk in de statsmedia in Rusland is er heilig bij en wij moeten die Russen gaan haten en de oorlog ingesleurt worden? DE Russen hebben al ana getoont dat hun het niet zijn nu de USA ook op nieuws uur is gezegt de sateliet beelden kunnen ze binnen twee uur geven. De Russen hebben de hunne getoont. Waarom heeft Rutte die niet op geeist? Stel vragen stel vragen!!

  2. Mijnheer Harry van den Berg, de USA-CIA-Mossad, weten alles, niks vergissingen gewoon liegen en bedriegen, het vliegtuig is uit de lucht geschoten met zware boordkanonnen, panzer doorborende explosieve projectielen, en dat was een half uur later al duidelijk, maar de grote leugen fabriek die het vrije westen heet doet dan zijn werk, maar de waarheid komt vroeg of laat boven water, maar voor sommige mensen die zo verschrikkelijk gebrain washed zijn, is het, nooit duidelijk genoeg, nou jammer dan voor hen, blijven ze lekker in hun leugen wereldje rondspartelen, groet.

 9. Kijk eens wat je kunt vinden over Hunter Biden als kersvers nieuw Amerikaans directielid van een Oekrainse gasfirma. Inderdaad, de zoon van de Vice president Joe naast mr. Obama.

  Net als de steeds oplaaiende crises rond Irak en Afghanistan en de dubieuze rol van de pijpleidingboer Halliburton van de vroegere VP Dick Cheney uit de club van Bush jr.

 10. Van Poetin word verwacht dat hij zijn “rebbelen in toom houd enz waarom houd rutte zijn rebbelen die in Syrieen zitten niet in toom?
  Ja die rebbelen in Syrieen die met het geld van het westen wapens heeft en getraint zijn enz. Google maar op los en je komt het tegen overal in het engels in het duits enz. O ja ook in het Nls.
  En de Nlse rebbelen zijn beter te herkenen ook nog enes. Baardje jurk en een begage haat erbij.
  Van Poetin word verlang alles onder contole te heben HE!! Rutte de jij ook eens meer je best, zoals jij van je colega verwacht.

 11. Ik heb de laatste tijd de diverse info uit het alterenatieve circuit goed bekeken en beoordeeld. Ik denk dat de ‘bad guys’ de vlieggegevens aardig hebben lopen te veranderen en wel zodanig dat de meekijkende Russen niks doorhadden. Vermoedelijk is het een ander vliegtuig die is doorzeefd met kogels en misschien dat een heel ander vliegtuig (Israel ?) hiervoor verantwoordelijk is. Mogelijk dat de inzittenden al dood waren. En misschien dat het echte toestel uit Schiphol is doorgevlogen naar Diego Garcia. Er is immers een verschil in code tussen het toestel wat gefotografeerd is en het nummer wat op de lijst stond. Een grote false-flag-operatie volgens mij, alleen om Rusland klem te zetten en hun mee te trekken in de grote wereldwijde financiële malaise die nog volgt. Het is zo overduidelijk dat het hele verhaal niet klopt. De USA wil te graag Rusland uit de tent lokken, waarbij de leugenaars niet sterk overkomen. De EU gaat hier in mee, tenzij zij en wij op tijd wakker worden. Blijf wanttoknow en ook niburu.co volgen en trek je eigen conclusies. Er wordt bij ons zand in de ogen gestrooid en dat moeten we niet toe laten. En die 4 dagen dat kisten in Nederland aankwamen, hoort allemaal bij het spel van de Wereld Elite…

  1. Wij hadden het geluid uitgewzet en deze eronder gezet, wordt dat gezeul met kisten opeens heel leuk:https://www.youtube.com/watch?v=ZnHmskwqCCQ
   Immers wie weet wat erin zat en de hele vertoning was m.i.alleen ter activatie van de emoties wereldwijd, maar vooral toch in nederland .

 12. De mensen uit de crim hebben zelf gekozen om weer bij Rusland te horen dus dat was zeker geen diefstal. Dat is punt 1
  Punt 2 we weten nog allemaal dat hitlers natte droom was 1 groot rijk genaamt de derde rijk.
  Die is er nu genaamt de EU
  In de oorlog waren wij heel trots op onze verzte helden. Dat klopt neem ik aan.
  Nu zijn er mensen die niet op hiltlers natte droom zitten te wachten. Ja net als onze voorouders. Deze helden van nu worden door de media als slecht weggezet en ik vind dat alles behalve netjes.
  Waarom worden deze verzet helden als slecht weggezet en in 1945 niet?
  Waarom moeten wij toen wij nee stemde tegen deze natte droom van hitler als nog waar gemaakt worden? Wij lieten dat toe wij waren laf en zie ons bejaarde nu! Zie de armoede nu! In oost Oekraine zegegen ze nee en staan op dit zijn helden en wij zijn gruwelijk laf! Straks ben je blij als ze ons komen bevrijden van die EU. Nu worden deze nieuwe helden verkettert door de media en dit is rond uit walgelijk.

 13. Nu het duidelijk is dat de russen nks mee te maken heeft en dat weet men al van dag 1 ( de sateliet foto’s kunne dat meten aantonen.
  Is het duidelijk dat wij de oorlog in gesleurt moeten worden want de sancies gaan al nog door.
  En heeft Rutte al sorry gezegt?
  En is het westen al gestopt met wapen anavoer naar de Oekrainische overheid? Is het westen al gestopt met het wapen aanvoer naar Syrieen toe?
  Die gifgas aanval was achteraf gebleken dat dat de rebbelen waren. Hoe kwamen die rebbelen daaraan? Heeft Rutte de rebbelen toen tot orde geroepen? De nabestaande daar zijn die minder waard als de nabestaande hier?
  Rutte hou jij die rebebelen eens onder controle,,,,

 14. http://www.nu.nl/buitenland/3841056/rusland-dreigt-eu-met-hogere-energieprijs.html

  Wij kunen wat terug verwachten neem ik aan en russland is onze graan schuur in de EU ze zijn kolder die elite.
  Als het broodprijs stijgt durft de mdie de <russen nog de schuld te geven ook nog eens.

  Heel vreemd is dit alles,,, straks zegegn ze nog ja die soldaten daar aan de grens,,, hallo willen ze nu heben dat de rebbelen over de grens gaan of niet. ZE willen hebebn dat Rusland beter zijn gren bewaakt dus ,,, doen ze het is het ook weer niet goed tja,,,, okee veel akns liggen ze niet de grens te bewaken ivm of de rebbelen de grens over gaan, maar het is ene Rusische gebied en daar mogen ze doen wat ze willen. Als USA met man en macht tegende mexiaanse grens gaat liggen of vlak bij cuba hoor je niks over sancies naar hen toe.

  1. Het zou me niks verbazen als dat zo blijkt te zijn.
   Nu de vraag nog waar zijn de slachtoffers van deze ramp?

   Laat de linken hier zien aan de nabestaande of mensen die dicht bijstaan en laat hen alles doorspitten. Ik denk dat het tijd word de media goed aan te pakken en de overheid om de waarheid eens te vertellen waar wij recht op hebben.

  2. Als we allen 1 zijn, alles uit de bron komt dan speelt alles zich inderdaad af onder 1 hoedje. Het is net hoever je wil kijken en kan zien.

  3. Het wonderlijke is ik zie iets probeer het te plaatsen voel geen oordeel het moet blijkbaar zo gebeuren hoe ogenschijnlijk vreselijk ook het is. Voor degene die het is overkomen is het misschien wel een transformatie.

  1. Is waarschijnlijker in het kader van de grote NAVO-oefening die komende tijd in Polen gaat plaatsvinden.

 15. Hebben jullie het nieuws meegekregen dat Duitsland in Hamburg Ebola patiënten uit Afrika gaat opvangen.
  Eerst er alles aan doen om de de patiënten in qaurantaine te houden en nu gaan we deze afschuwelijke ziekte naar Europa halen??
  De illuminati probeert de angst onder de bevolking wel erg hoog op te stoken.

  EU on high alert as Germany agrees to accept Ebola patients
  http://www.prisonplanet.com/eu-on-high-alert-as-germany-agrees-to-accept-ebola-patients.html

  1. En waarom moet die angst omhoog..??
   Heel goed, actie – reactie.. De energetische flux naar de Aarde van zeer hoge frequentiële energieën is nog nooit zo hoog geweest. En manipulatie en onderdrukking, moord en machtsmisbruik houden niet zo van die ‘hoge energieën’ (door sommigen ‘Liefdes’-energie genoemd 🙄 ).
   Dus naar beneden met die frequenties.. ANGST is de beste methode. Want ook dat is een lage frequentie van ‘survival’..

   Dus blijf lekker bij jezelf, bekrachtig jezelf met een wandeling in het bos/natuur. Lach en geniet, hoe ‘dubbel’ het misschien ook lijkt..!
   Laat haat en wraak-gevoelens achterwege. Izze zimpel.

  2. Ja zo is het, maar ik heb toch moeite met dat loodzware mannetje wat elke morgen plaats neemt op mijn wenkbrauwen.

  3. Inderdaad Guido (23.1).
   Deze hoge frequentie schijnt 10x krachtiger te zijn dan de lage 🙂
   Er komt enorm veel op ons af momenteel, de kunst is om niet te oordelen, slechts te observeren en het delen van informatie.
   Ik vraag me af wie/ wat het meeste baat heeft bij internet. De hoge of de lage frequenties?

  4. Rare vraag Sun.. Als de hoge freq. het krachtigst is, worden toch ALLE instrumenten (zoals internet) ook meegenomen..
   Let op je eigen instrumenten. Je gevoel, oordelingsvermogen, etc. ALLES gaat mee.. Up, up and away, in my beautiful balloon..

  5. Hoi Guido, internet is natuurlijk geweldig voor kennisdelen. Maar als je ziet hoeveel er allemaal ook via internet op de mens wordt ‘afgevuurd’ is het niet zo verwonderlijk dat velen in de lage energie blijven hangen. Ik vraag het me daarom ook af of een wereldwijde internet verstoring van 2 weken goed zou zijn voor de positiviteit? Ik vermoed van wel, vele bewuste mensen zullen imo meer buiten zijn en onder nog veel meer positieve invloed komen te staan. Vele anderen zullen mogelijk angstig worden zonder connectie met wereld via internet. Zomaar een gedachte…

  6. VforV

   Nou alles hebben ze er niet aan gedaan, het luchtruim hebben ze nooit afgesloten.. Lijkt me toch een vereiste om een pandemie te voorkomen..
   Ik denk ook at het om angst zaaien gaat, wat we wel vast kunnen doen is goed aan de weerstand werken. Vlierbes echinacea rust etc.. en zeker geen angst.

   Paniek is wat ze willen, komen er echt ziektes, kunnen we altijd nog panieken, wellicht komt er weer een vaccin aan wat ze willen pushen..

 16. Als text-analytics was het mij wel duidelijk dat de officiele versie, een per ongeluk afgeschoten raket, nogal wat zwakke plekken vertoonde. De door ‘deskundigen’ ‘gevonden’ theorie dat het om kogels zou gaan en dus niet om raketscherven komt mij plausibel voor. Bovendien correspondeert dit de gegevens verkregen uit het door het Ait India afgeluisterde radiocontact tussen de MH17 en de Oekrainse verkeersleiding. Het is eveneens een verklaring voor de gevechten op de plaats van de ramp; de Oekrainers willen tot elke prijs voorkomen dat hun betrokkenheid zal blijken. En nu maar wachten tot een Nederlandse kwaliteitskrant de ‘moed’ kan vinden om hierover te publiceren!

  Met welke ‘historische’ situatie hebben we hier te maken? In elk geval wordt hier aangetoond hoe kwetsbaar onze democratie is, want in plaats van de alternatieven te onderzoeken en te publiceren worden de zgn.’complotdenkers’ en ‘aluhoedjes’ in de ban gedaan en verzaakt men zijn democratische plicht om het publiek op de hoogte te stellen van de omstandigheden die niet stroken met de officiele versie van de loop der gebeurtenissen. We staan aan de vooravond van een wereldwijde handelsboycot t.a.v. Rusland. En dat, geinspireerd door lieden die er niet tegen op zien om doel bewust de zaak te belazeren als dit hun eigen carriere ten goede komt. Wat is het, waar hebben we mee te maken; ‘Serajevo 1914′, ‘Pearl Harbour 1941′ of ’9/11 2001′?

  1. Ja ik ben hier ook bang voor, maar ze maken een hele grote vergissing, die voor hen ook al diverse malen is gemaakt, Rusland is geen sitting duck, maar met de mogelijkheid zijn directe vijand volkomen te vernietigen, we kunnen dit alleen maar volgen als kleine man, mag je over denken en discuseren, niets meer!

 17. Met Shell komen we in de buurt van de verborgen belangen in het gebied van de rampplek: http://www.ninefornews.nl/gasfirma-zoon-joe-biden-bereidt-boringen-schaliegas-oost-oekraine-voor/

  De tragische show draait bovendien om de Europese stoelendans wat na de vakantie een verdere invulling gaat krijgen voor de Nederlandse politiek: http://www.bnr.nl/feeds/anp/politiek/642071-1407/rutte-wil-zware-economisch-post-in-brussel

  (nieuws 1 dag vóór de ramp, Timmermans en Rutte zijn sindsdien vrijwel dagelijks in beeld).

  1. Dat de MH 17 niet in de lucht uiteen is gespat, lijkt in dit filmpje te worden bevestigd. De explosie was op de grond vanuit 1 plek. In het commentaar wordt de kijker attent gemaakt op het feit dat de lucht geen sporen van een explosie laat zien.

   https://www.youtube.com/watch?v=1fytpEF6-EQ

  1. De twee artikelen van beide heren zijn in het Duits. Maar volgens mij kun je, als je op de naam van die eerste man zoekt, het verhaal in het Engels op zijn blog vinden..!

   Wij hebben ze gecombineerd in één artikel.
   Ergo, er zullen nog veel meer mensen zijn die ws. dit verhaal ondersteunen!
   Zie de link van Marcel (26)

 18. Beste Guido.

  Hets is handig te vermelden dat een su25 een hoogte kan bereiken van 7000 meter. Dat zal inhouden dat het vliegtuig gezakt moet zijn in opdracht van de verkeersleiding. Is een belangrijk gegeven omdat het vliegtuig op een hoogte van 10 a 11 kilometer vloog.

  1. Zal ik jouw reactie en die van Marcel op #26 dan maar combineren..? Ik plaats hier een stuk uit de tekst van het artikel van collega’s van Niburu dan maar even..! (Dank Marcel!)

   Via de journalist Joost Niemöller komt een zeer interessant feit naar buiten:

   Een nabestaande van een slachtoffer op vlucht MH17 was naar een nabestaandenbijeenkomst geweest op Schiphol en had daarna contact opgenomen met Niemöller.
   Hij zei dat een vertegenwoordiger van Malaysia Airlines had verteld dat er een zogenaamde ‘Distress Call’, een noodoproep, was geweest van de bemanning net voor de crash vergezeld van de mededeling dat ze een snelle daling hadden ingezet.

   Omdat deze getuige er zeker van wilde zijn dat hij het goed had gehoord, vroeg hij na afloop nogmaals of bovenstaande correct was en hier werd bevestigend op geantwoord. Als we er vanuit gaan dat deze getuige de waarheid spreekt dan is dit ontzettend belangrijk nieuws. Feiten die dus ook bekend zijn bij onze overheid, maar waar met geen woord over wordt gerept. Dit betekent dat het vliegtuig niet geraakt kan zijn door een BUK raket. Want wanneer dit gebeurt spat het vliegtuig als het ware binnen een seconde uit elkaar en zal er geen tijd zijn voor welke noodoproep dan ook.

   Bovenstaande ligt wel exact in lijn met wat wij de laatste dagen hebben geschreven en dat is dat de cockpit is geraakt door een afgevuurd salvo van een Oekraïense SU 25. Dat het vliegtuig, toen zwaar beschadigd, alsnog een scherpe (dalende) bocht naar links heeft gemaakt en zo’n 15 kilometer verderop alsnog uit de lucht is geschoten/gevallen.

   In dat geval zou de bemanning of één van de twee piloten inderdaad misschien nog in staat zijn geweest om via de radio een noodoproep te doen. Alleen had hij geen idee dat die oproep werd opgevangen door zijn moordenaars.

 19. er wordt eerst{door de wereld} met de vinger gewezen naar een land,
  ten tweede in de wet staat je bent{onschuldig} tot dat het fijt bewezen is.

  goed werk van Duitsland, en de rest van de wereld om dit uit te zoeken.
  en laat de schuldige boete voor zijn daden.

 20. Ik ben geen aluhoedje of complotdenker maar dit zou te bizar voor woorden zijn.
  Laten we hopen dat de waarheid boven tafel komt, helaas krijgen we de slachtoffers daar niet mee terug.

  1. Annet

   waarom ben je een aluhoedje of complotdenker als je ontdekt dat er meer speelt dan je verteld wordt?
   Is deze duitse expert een aluhoedje? zijn de ooggetuigen aluhoedjes?
   Soms zijn de feiten overduidelijk, maar moeten ze wel objectief worden getoond en dat gebeurd niet in msm. Zo bevreemd het mij dat ze ook nu nog de rebellen de schuld geven van het niet bereiken van het rampgebied TERWIJL HET REGERINGSLEGER DAAR HUN OFFENSIEF HOUDT…
   Wees er blij mee dat u begint na te denken… dat hebben wij allen nu keihard nodig.

   Kijk zo werkt het in het echte leven:

   http://jusd1.wordpress.com/tag/war-made-easy/

   🙁 alleen begint het nu pas op te vallen..

 21. zou het niet kunnen zijn dat de kogelgaten er later in zijn geschoten door de rebellen etc..?
  Gezien het feit dat we er tot nu toe nog steed niet bij zijn geweest voor een gedegen onderzoek kunnen dit soort bewijs niet meer meenemen in een oordeel over de oorzaak van de ramp.

  Gr.

  Johan

  1. En tot die tijd lullen we dat de separatisten het gedaan hebben. ZONDER ÜBERHAUPT ENIG BEWIJS…
   We geven Poetin de schuld ZONDER ENIG BEWIJS dat er ook maar één zo’n BUK-rakutinstallatie staat..
   We geven Poetin de schuld omdat hij deze installatie, die er naar zeggen niet is en kán staan, geleverd zou hebben.
   We kijken daarbij niet naar de Late Show van John Stewart..
   We gaan over tot sancties tegen Rusland en lopen als schaapjes achter de VS aan.. Bèèèèèèèèèeeèèehhh..
   De Amerikanen komen niet met bewijs en hun woordvoerder speelt zó overtuigend een dom blondje, dat je écht gelooooooft dat ze dat ook IS.. En dat domme blondje vertelt dat de journalisten op Social Media moeten kijken en op YouTube voor bewijs.
   En dat domme blondje, ws. een zus van Britt, roept even tussendoor, over de VS “dat ze nog niet weet of ze wel met het bewijs zullen komen..!”

   Mijn hemel Johan, van welke planeet kom jij..? Of heb je al deze zaken niet bijgehouden..?

   Nee, laten we vooral de brokstukken van hun mogelijk bewijskracht ontdoen, door de separatisten een jachtvliegtuig-mitrailleur in handen te geven, vlak na de crash, om ze met een SU25-mitrailleur gaten te laten schieten in wrakstukken, om daarmee de Oekraïense tegenpartij de schuld te geven. Wauw joh.. Het klinkt allemaal heel zinnig..!
   Maar het klopt hoor, wij wachten ook op bewijs.. 😉
   En in afwachting, is het wellicht verstandig dit artikel hier op de site te lezen. KIJK NAAR DE VAN HET INTERNET GEHAALDE BBC-OOST-EUROPA-REPORTAGE..!!!
   http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/bewijslast-en-lastig-te-bewijzen/
   Goed verhaal Johan..
   (Hoe weet ik trouwens zeker dat je Johan heet en bent…!?)

 22. Volgens mij is 1 en 1 nog altijd twee, er lagen twee jachtvliegtuigen op de loer, om de terugkerend Putin af te schieten, Klein foutje 280 onschuldige mensen vermoord, jachtvliegtuigen kunnen SU25 van de Oekraine zijn, maar ook Israelische vliegtuigen van uit hun basis in Azerbydsjan, of polen, ja zo eenvoudig is het voor deze mensen om daar mee weg tekomen, het is één adder gebroed,
  mensen zijn voor hun niet meer als units, nummers.

 23. Verder worden er nog steeds besprekingen gevoerd, in het geheim, over het normaliseren van de betrekkingen, na het bekend worden van de waarheid, wordt deze vergadering weer opgestard, gelezen in krant der Welt.

 24. Weer eens even de tweede kamer benaderen????
  fracties een mail sturen met wat sites info en ons eigen standpunt met verzoek om niet achter de oorlogstrommels aan te lopen maar eerst een ECHT ONAFHANKELIJK onderzoek af te wachten.

  Als er veel reacties komen moet er toch op een bepaald moment ook daar iets duidelijk worden….en DAAR wordt straks wel beslist hoe ver de Eu met haar leiders te ver zal gaan

 25. ja , dat kan ook achteraf in scene zijn gezet met een mitrailleur door separisten en russen.

  er kan dus achteraf mee geknoeid zijn, maar er is meer bewijs van een
  raketinslag.

  het kan ook zijn dat het burgervliegtuig als schild werd gebruikt door oekraine gevechtsvliegtuigen om niet gezien te worden door de russen.

  feit is dat eerst de gehele ramp onderzocht moet worden omdat manipulatie en bedrog net zo voor de hand liggen van de russische regering als communistisch cuba altijd door russen werd gesteund.

  1. Ja, laten we hier een wedstrijd doen, over ‘het kan ook zijn dat’.. Waar ben je mee bezig Marcel.
   Ik ben het helemaal met je eens. Net onderzoek, zeker als je het steeds sterkere gerucht hoort, dat Malaysia-airways mensen al tegen overlevenden van de ramp hebben gezegd, dat er WEL DEGELIJK een Distress-Message van het vliegtuig is gekomen.

   WAAROM SPRAK OBAMA ineens, een paar dagen geleden over dat het ‘ook een tragisch ongeluk geweest kan zijn’… Sorry..!

  2. En lees ajb het artikel ook, en kijk het YouTupie met de, van het internet gehaalde, reportage van BBC.

   http://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/bewijslast-en-lastig-te-bewijzen/

   DE INFORMATIE VAN DE RUSSEN IN HUN PERSCONFERENTIE

   DE REPORTAGE VAN BBC-RUSSIA, MET DAARIN OOGGETUIGEN DUS!!

   DE GESPREKKEN VAN DE VERDWENEN VLUCHTLEIDER CARLOS

   DEZE DUITSE PILOOT EN DEFENSIE-SPECIALIST HIERBOVEN

   HEBBEN/VERTELLEN ALLEMAAL HETZELFDE VERHAAL..!!!

  3. marcel, het kan ook zijn dat een land gewoon oorlog wil net als voorheen en er alles aan doet om die te krijgen..

   overigens zie jij over het hoofd dat: DE VLUCHT IS OMGELEID DOOR DE LUCHTVERKEERSLEIDING Lees KIEV. Oekrainen was een restricted area, een oorlogsgebied waar geen vluchten overheen mochten!
   Verder is het net zo’n oorlogsmisdaad om passagiersvliegtuigen als pantser te gebruiken door militaire vliegtuigen van KIEV in dit geval.
   Wat nou de russen…
   :S

  4. Nee, hij is niet omgeleid, hij mocht/moest rechtdoor vliegen.. Moest op de grens van Oekraïne niet de knik maken die andere vliegtuigen wel namen.
   Heel bizar, recht het oorlogsgebied in.
   Vervolgens zijn de radar- en gesprekopnames van de luchtverkeersleiding in KIEV niet meer beschikbaar..
   oekraïene vlucht MH!7

  5. Guido 36.4
   ja sorry je hebt gelijk, maar ik nam in de vluchten die er al dagen niet heen mochten in mijn stelling mee. Dus de mh17 was eigenlijk omgeleid ten opzichte van de veilige route die andere vluchten moesten nemen.

 26. Als je de foto bij dit artikel bekijkt, is dit niet het vliegtuig waar passagier en slachtoffer Cor Pan een foto van gemaakt heeft. Zie registratiecode bij deze foto, en vergelijk die met de foto van Cor. Conclusie…. of Cor heeft een foto gemaakt van een willekeurig Malaysia Air toestel, of er wordt ons weer zand in de ogen gestrooid!

  Zie artikel: http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8174:registratiecode-vertrekkend-toetel-een-andere-dan-gecrashte-mh17&catid=20:het-complot&Itemid=33

  De echte waarheid zal wel nooit boven tafel komen vrees ik.

  1. Cor heeft misschien een foto gedownload omdat hij zelf geen degelijke foto kon maken. Hoe een geintje maken kan uitdraaien op zo veel controverse…

 27. Ik maak me absoluut geen illussies meer over het echte verhaal achter de aanslag op Malaysian Airways.
  Hoe vreselijk dit ook mag klinken voor de nabestaanden, het is een tool(gefabriceerd?) geworden om Rusland economisch te isoleren.
  Zeg maar gerust een economische atoombom!
  Het doel is om Rusland te destabiliseren zodat er andere machthebbers gaan opstaan. Machthebbers die dan wel de puppets zijn van de NWO.
  Goede voorbeelden waren de opstanden/oorlogen in Irak, Libië en nog steeds Syrië.
  De uitkomst van de hernieuwde koude oorlog zou wel eens heel snel kunnen omslaan in een hete oorlog.
  Uitmondend in een kortstondige regionale nucleaire oorlog of escalerend in een wereldwijde oorlog.
  Het Westen is er alles aan gelegen om Putin terug te krijgen in zijn hok(Brics).
  Een schoothondje van het Internationale geldsysteem.
  De landen die deel uitmaken van de Brics, hebben naast een financiële verbintenis, ook afspraken gemaakt over samenwerking tijdens Internationale oorlogsdreiging.
  Ze hebben een pact gesloten(Rusland, China, Afrika, Brazilië en India).
  Alle Ingrediënten voor een wereldwijd conflict zijn aanwezig.

  Christine Lagarde heeft op 15 Januari een speech gegeven op The National Pressclub.
  Hierin vertelt ze dat het jaar 2014 een heel speciaal jaar is.
  En dat er in Juli iets staat te gebeuren van bijbelse proportie.
  Een economische reset! Dit zijn tot nu toe altijd werelsoorlogen geweest!
  Ze goochelt tijdens de speech met getallen met als uitkomst de 7!
  2014=214=7

  7/17/2014 – MH17 on july 17th Boeing 777 crash/shot down

  Het lijkt erop dat er een geheime illuminati boodschap inzit.
  Na het zien van deze boodschap ben ik totaal geshockeerd.
  Zo werken de krachten achter de schermen dus en hier moeten wij dus vertrouwen in hebben.
  MAAR OORDEEL ZELF!

  NWO illuminati IMF Christine Lagarde Reveals Cabal Event Date of July 20
  https://www.youtube.com/watch?v=gxBsv-ng7YU

  http://forum.fok.nl/topic/2125095

  http://nieuwsvaneuropa.wordpress.com/2014/07/04/verborgen-boodschap-in-de-speech-van-christine-lagarde-van-het-imf/

  Als toevoeging doe ik er een document bij over het occulte achter de Illuminati/Globalisten.
  http://www.pentahof.nl/Brochures/281-occult-NWO-33.pdf

  En dit artikel van GlobalResearch geeft een heel goed beeld van de huidige crisis.

  Are you Ready for Nuclear War?
  http://www.globalresearch.ca/are-you-ready-for-nuclear-war/5394009

  1. Beste Vfor Vendetta, ze gaan ver, maar toch geloof ik niet in een wereld omvattende Atoom oorlog, wat de USA misschien tegen houdt, is de zekerheid dat zij het zwaarst zullen worden getroffen, dit is ze beloofd door Putin, waarschijnlijk zijn ze overtuigd dat ze deze oorlog kunnen winnen, en misschien is dat zo, maar alle mensen, moet er niet aan denken, heb het gevoel dat er ook veel positieve krachten aan het werk zijn, dus hopelijk komt het goed.

 28. Hoezo een vies smerig spelletje van de EU en de USA..om de schuld in de schoenen van de Russen te schuiven terwijl een zgn bondgenoot , de Ukraine het vliegtuig naar beneden knalde…Die hele boycot van Rusland (Russische produkten enz..) is dus 1 grote farce en schande…

  1. Allemaal blufpoker van een keffende befteckel die zichzelf in de poot dreigt te bijten. Als Rusland voor de winter echt de gaskraan dichtdraait dan zit half Europa diep in de shit. Lang leve de politici die dit gezeik steunen, die zouden we aan het gas moeten gooien nu het nog stroomt.

  1. Vendettta,
   Ik mag hopen dat ooit het vechten tegen omslaat in een vechten voor.
   Goede nachtrust ondanks alles 😉

  2. Vfor Vendetta, ja deze wereld bestaat ook, en voor mijn gevoel, zou deze wereld zich wel eens sneller uit kunnen breiden dan verwacht.

  1. Dank je Jay, het bereik (hoogte) van de vliegtuigen, ook op de Russische radarbeelden EN de bewering van de Minister van Defensie, DAT het vliegtuig op 10+Km hoogte zou gezeten hebben, is daarmee niet helemaal duidelijk.. Wordt ongetwijfeld vervolgd..!

  2. Best Jay, een plafon voor elk vliegtuig is flexibel, doorgaans kunnen ze in geval van 1 a 2ooo meter hoger stijgen.
   Een boordkannon is op allerlei doelen te richten, ook op vliegtuigen, het zijn geen wetten van meden en perzen, dat ze op bodem doelen moeten worden gebruikt, verder zijn ze geladen met 30 millimeter doorslaande explosieve tank ammenutie, wat ook goed te zien is op de foto’s.

  3. Ik heb deze wetenschap van een Franse Jachtvlieger, die sinds 8 jaar met retraite is, hij heeft op verschillende typ’s Mistral gevlogen, als ze hoger moesten klimmen, draaiden ze het vliegtuig een slag, betere opwaardse stuwing, heb nooit met een straal motor vliegtuig gevlogen, heb wel mijn brevet voor kleine toestellen, en ook mijn nacht vlieg brevet,

 29. Dit artikel zit vol met leugens..
  Een SA11 buk racket heeft shrapnel balletjes in het kopgedeelte zitten die ontploft net voor hij contact maakt met de vliegtuig. De druk + shrapnel zorgt uiteindelijk voor een fatale schade in de cockpit kabine ( onder andere luchtdruk + zwaar gewonde/dode piloot ) dus stort deze neer…
  Het is verleidelijk dit artikel te geloven als je niet weet hoe zo een racket werkt. Maar ik zeg het jullie lieve mensen.. Het was gewoon een Surface-to-air racket met een verschrikkelijk gevolg..
  Mvg , Een Turk

  1. Zoals je je eerste zin al lekker met veel nuance en gevoel begint, zo is je hele reactie te duiden..!

   1. het is niet ‘Dit artikel zit vol met leugens’, maar ‘dit artikel zit VOLGENS MIJ vol met leugens’. Een kleine maar heel essentiële nuance, die evenals in de rest van je beweringen volledig ontbreekt. Als je dit verhaal al niet snapt en zo bot begint, ben ik op zoek naar jouw interpretatie van het woord ‘wijs’, als in ‘Turk’.. 🙄
   2. De beide luchtvaartdeskundigen zijn niet gek, wat jij ook niet hebt beweerd overigens. Maar je zou naar hun verhaal kunnen kijken en OOK DIE optie meenemen. Sluit het een het ander uit..? Als ik een appel van de fruitschaal pak, wil dat dan zeggen dat ik (daarvoor bijv.) geen sinaasappel heb gepakt..? Vreemde logica voor een ‘wijze Turk’..!! En als die raket zo vlakbij de cockpit ontploft, zoals je claimt, is er dan zo’n stuk over…?!
   3. Verder zit elke zin van je vol met ‘zo-zit-het’-statements, zonder enige ruimte voor een andere visie. Daarom stopt mijn reactie hier. Een ‘wijze Turk’ ben je in mijn ogen zeker NIET. Wat voor Turk wel, geen idee?

  2. Verklaar dan even de inslaggaten bovenop de vleugel als dfe raket van onderaf (nog voor hij het toestel raakte) ontplofte Zo’n wijze turk valt dus nog wel weer mee ( tegen). Leg anders gewoon even een bewijsvoering op tafel waardoor een en ander duidelijk wordt waarom wij jou moeten geloven.

  3. Je doet me denken aan al die mensen die voortdurend uit de kast komen, daar komen nu dus wijze Turken bij, God wat een verrijking.

  4. Helemaal correct, behalve dat moet je jezelf afvragen hoeveel de mening van een ‘luchtvaartexpert’ waard is als het over de effecten van het inslaan van een projectiel waard zijn. Ik ben expert in waterbouwkundige projecten in het midden-oosten, dit neemt niet met zich mee dat ik daarom ook een expertise heb op het gebied van projectiel-inslag.

   De alu-houdjes beweging die altijd pretenderen zo goed onderzoek te doen naar hun feiten…..

  5. @marcel w in 5d : Nou heel simpel, de raket ontploft, een vleugel breekt gedeeltelijk af, maar is wel al van onder geraakt omdat daar immers de raket is ingeslagen. Door de krachten van de explosie gaat de vleugel, die al gedeeltelijk was afgebroken, draaien en krijgt vervolgens nog meer frag door zich heen geboord , echter nu van de andere kant omdat de vleugel gedraaid is. En weet je, dat allemaal in een tijdsbestek zo snel kan jij niet eens met je ogen knipperen. Ja inderdaad, zo bruut gaat dat met een explosie. wijze turk heeft al mogelijke oorzaken aangegeven waarom dit bericht vol met foutieve aannames zit (leugens is niet het juiste woord in mijn optiek), ik heb reeds eerder iets opgemerkt over de zogenaamde “expert” en ik geef u nu een manier waarop er inslaggaten zowel boven als onder kunnen zitten. Wellicht zou een stukje onderzoek naar uitwerkingen van frag + schokgolf u helderheid verschaffen. U draait de zaken om, komt u maar met bewijs waarom wij de duidelijke speculatieve aannames in dit bericht moet geloven.

  6. Voor een expert in waterbouwkundige objecten , ben je wel heel zeker van je zaak waar het om de dynamiek van explosies gaat.ik denk dat je er falikant naast zit , maar ga er verder geen energie aan verspillen. Je uitleg klopt van geen kanten , mnaar dat wist je natuurlijk zelf ook wel. dus geloof wat je wilt ….. het is niet mijn spelletje.

  7. De grap vind ik, is je stellige verhaal dat ‘anderen’ het fout hebben, om snel jezelf vervolgens op aparte wijze af te serveren van ‘ook-niet-deskundig-maar’ wel een ‘Wijze Hollander’ (alleen die nick al..).
   Waar dat zielige alu-hoedjes verhaal dan weer voor nodig is. Wat een zielige wroktekst is dat joh. En dan tussendoor netjes ‘u’ zeggen. Komt niet heel erg stabiel bij me over, eerlijk gezegd. Succes met je know-it-all-expertise. Have a nice life.

 30. Ondertussen in Gaza:
  “Look deep into my eyes and tell me, what do you see? Do you see a terrorist or a child that wants to be free?” #Gaza
  http://www.facebook.com/mzeyara/photos/a.141664095952620.28025.118863654899331/627900227329002/?type=1&theater

  5 uur geleden:
  A 72 hour ceasefire agreement approved by Israel and Hamas. It will be starting in 3 hours. But I promise you, Israel will violate it, just like every other ceasefire in the conflict’s history.

  3 uur geleden:
  There is half an hour left for the ceasefire in Israel and Gaza to start. I want to let everyone know that at this moment, the shelling and attack on Gaza is extremely intense and very randomized. Israel is trying to increase the causalities before the ceasefire starts. Israel’s actions are sickening! Keep our families in Gaza in your prayers!

  2 uur geleden:
  Ceasefire period started 16 minutes ago. Israel bombed “Al-Salam” area in Gaza 8 minutes ago. Israel already violated the ceasefire.

 31. Het smerige van de hele zaak is dat juist de Russen (niet separatisten) de hele zaak op slot hebben gegooid net na het ongeluk. Wat er toen gebeurde weet niemand.
  Deze hele zaak stinkt en als ik dan toch moet kiezen kies ik voor Amerika.
  Rusland is de bezetter en de schuldige van dit alles. Maar de Eu blijken al erg lang gemakkelijk over te halen ook in Duitsland’s belang natuurlijk. De zaak zal ons nog een hele tijd bezig houden.

  1. En kun je iets vertellen hoe je dan ‘de zaak op slot gooit’..? Beetje onbegrijpelijke tekst voor mij. Net zoiets als ‘Er was een kille houding bij de Amerikanen’..
   Als je voorbeelden hebt van ‘op slot gooien’ hou ik me aanbevolen.. 😉

  2. Ja Hans, wie bezet wat?
   Rusland heeft een recht op de Krim (plus dat er gewone verkiezingen waren). Rusland heeft zich, sinds de muur viel, alleen maar bezig gehouden om ex-udssr landen hun soevereiniteit terug te geven. Ook de Oekraïne mocht weer eigen boontjes doppen. Rusland heeft al meer dan 200 jaar hun militaire zeehaven (vlot) daar op de Krim.
   Je moet dat spelletje maar met de VS spelen.
   Verder is Putin geen voorstander van het oude Rusland.
   En over je bezetting gesproken, in Duitsland zijn er nog meer dan 80.000 VS-soldaten en meer dan 30.000 Engelse.
   Maar ja, je hebt je keuze al gemaakt zo te lezen…oeps jammer verkeerd bootje…succes verder.

  3. @ Hans, kijk dit vind ik prachtig, even kordaat laten zien, hoe slecht je geinformeerd bent, weetje als ik op de slachtvelden in noord Frankrijk loop, liggen daar allemaal jonge mensen, van alle landen, die allemaal dachten hun volk en vaderland te verdedigen, maar de waarheid is dat ze heel slecht geinformeerd waren, belogen en mis geinformeerd, ze zijn gevallen om dat er te veel mensen in Europa waren, in vreselijke armoe leefden, en zodoende op het punt stonden een internationale revolutie te ontketenen, van daar dat de heersende Adel familie neven en nichten besloten de boel op te ruimen, met een groot oorlogsspel, jammer van al die Hansen, misbruikt en afgeslacht zonder het te begrijpen.

  4. Bewijs graag. Hans roeptoeteren kunnen we allemaal.
   Wat betreft de Krim, Monika heeft gelijk er zijn verkiezingen geweest, 90 % wou terug naar Rusland. Het is juridisch uitgezocht en Rusland stond JURIDISCH in zijn recht. (Bron nrc)
   Het wordt alleen door Europa en ameriko en de pers zo gesteld, maar daar gaan Putin en merkel verandering in brengen.

   http://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/31/merkel-en-poetin-werken-aan-deal-die-annexatie-krim-erkent/

   Waar je ook kunt zien dat unsere Merkel ein bischen FLIRT mit BRIC…

  5. Eh nou eh, goed opgemerkt, je brengt nuance in de discussie. Laat Frau Merkel maar schuiven 🙂

  6. Ter info.
   Wie heeft de meeste oorlogen gevoerd?

   Prof. Pitirim Sorokin zegt in zijn boekenreeks III, deel 2 van zijn ‘Social and Cultural Dynamics op blz.352 hierover, dat er van de 12e eeuw tot het jaar 1925 de percentage van de Europese machthebbers die in oorlog waren, zich als volgt verdeeld:

   Spanje 67% oorlogsjaren
   Polen 58%
   Engeland 56%
   Frankrijk 50%
   Rusland 46%
   Holland 44%
   Italië 36%
   Duitsland 28%

   Professor Quincy Wright, komt tot conclusie in zijn “A Study of War” (Deel I, blz. 221) hoe de Europese machthebbers (landen) in de tijd van 1480 tot 1940 bij 278 oorlogen betrokken waren…

   Engeland, aandeel 28% van al deze oorlogen
   Frankrijk 26%
   Spanje 23%
   Rusland 22%
   Oostenrijk 19%
   Turkije 15%
   Polen 11%
   Zweden 9%
   Italië 9%
   Holland 8%
   Duitsland 8% (inclusief Pruissen)

   Opmerkelijk is dat de jonge VS tijdens de maar net 230 jaar van hun ‘onafhankelijkheid’ diverse oorlogen heeft gevoerd en sinds 1941 zonder pauze in oorlog is.

 32. Ik ben het volledig met WijzeTurk eens. Je moet kijken naar feiten en niet naar vermoedens. Omdat het onderzoek zo bemoeilijk wordt hebben tientallen internationale journalisten een eigen researchteam opgezet waarbij ze flarden aan concrete informatie publiceren. Zo hebben zij o.a. tweets achterhaald tussen separatisten onderling. Zo zijn ze er achter gekomen dat een BUK systeem in 2007 in Donetsk Airport werd gestationeerd.
  Satellietbeelden maar ook de tweets van de separatisten wijzen uit dat de BUK verplaatst was naar de omgeving van de stad Torez (rampgebied). Enkele uren na de aanslag wordt er getweet dat er een vergissing is gemaakt en het geen Oekraïens legervliegtuig betrof maar een passagiersvliegtuig. De BUK werd achtereenvolgens naar achter de Russische grens gereden. Daar is ook een foto van waaruit duidelijk blijkt dat er één raket minder is. De tweets tussen de separatisten zijn inmiddels verwijderd maar de journalisten waren sneller om ze alsnog te kopiëren. Ze zijn terug te vinden op blog.storyful.com.

  1. Nee, dat was toevallig in Oekraine, dat wijst de video uit met een naam. Die naam van de plaats lag in Oekraine, niet in de Donbass

  2. Als je zo’n speurneus bent, ga je op je gemak dit filmpje kijken van een kwartier. Dan zie je het grotere verband tussen de US$, de Rothschilds, de Zionisten (zie de Belfourt Declaration), de Neo-nazi’s in Oekraïne en de stinkende manipulerende machten op de achtergrond.
   Beetje dieper graven dan het volgen van Tweets.. ?
   Een nog nuchterdere Hollander.. 🙄
   http://www.youtube.com/watch?v=b67OGUsQC44

  1. Laat de Nuchtere Hollander, noch de Wijze Turk, noch de Wijze Hollander, of hoe deze ook allemaal mogen heten, die scheldende wijsneuzen, het maar niet zien..!

  2. Oh wacht even ik zie het al, even https:// weghalen, dan doen de links het wel.

 33. Ik persoonlijk ben het niet echt eens met kogel gaten. Een buc raket heeft inderdaar kleine ronde balletjes in de kop zitten. ik vind het trouwens ook wel er vreemd dat er zoveel experts weten hoe of wat terwijl ze er niet zijn geweest en door foto’s kunnenzien of het een raketvof vliegtuig is geweest. maar goed ik geloof pas iets als we meer weten over wat er is gebeurd voorlopig hou ik dingen op complotten.
  We wachten het af tot er bewijzen zijn. Fijn weekend

 34. Als dit allemaal klopt van die kogelgaten: Is niemand op het idee gekomen dat rebellen na de crash de cockpit kunnen hebben beschoten om hun verantwoordelijkheid voor de crash te maskeren?

  1. maar dan nog vergeet u even dat het vliegtuig erheen geleid is door luchtverkeerstoren van kiev.
   Wat ik niet begrijp is waarom er zoveel mensen zijn die erop gebrandt lijken de schuld bij rusland te leggen terwijl toch veel, heel veel, wijst richting Kiev?
   Niemand heeft nog kunnen bewijzen dat de rebellen of Rusland er IETS mee te maken hebben..
   Dat mag u mij even uitleggen, waarom u denkt richting rebellen..

  2. Disturbed, ja precies, laten we gewoon alles op de ‘rebellen’ schuiven…we maken hen voor alles verantwoordelijk…zodat het dan in het plaatje past….pfff

  1. Ik snap niet waarom mensen altijd moeten worden aangevallen op hun integriteit.. Wat heeft die Peter Haisenko je gedaan, wat weet je in hemelsnaam van die man…? ‘redactie Tref. Europa’.. (mijn hemel, alleen de naam al.. ‘Redactie Tref. Europa’..!)

  2. LOL ja Monika 007 Ach, even de wereld redden…

   keep up the good work 🙂 Liefs Eh nou eh 008

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.