Advertentie

MH17: Waar is het autopsie-rapport van de piloten..?


malaysia-airlines-boeing777

x

Een nieuw doofpot-zwijg-als-het-graf-relaas…
x

MH17: Waar is het autopsie-rapport van de piloten..?

2014 © vertaling WantToKnow.nl/.be 

(origineel GlobalResearch/Eric Zuesse)
X

Het lijkt een simpele zaak: doorslaggevend bewijs over de op 17 juli 2014 neergehaalde MH17 wordt verborgen gehouden door het vijf-landen-onderzoeksteam dat ‘officieel onderzoek’ doet naar het incident. Deze landen zijn, zoals je weet, Nederland als leider van het team, België, Australië, Maleisië en.. Oekraïne. Het doorslaggevend bewijs zal het verslag zijn, dat we van de lijkschouwer te horen zullen krijgen over de doodsoorzaak van de piloten.. En natuurlijk, mét de identificatie van de slachtoffers, zijn ook de piloten geïdentificeerd en hun overblijfselen geanalyseerd..!

Hoe is het mogelijk dat bij de berging van de wrakstukken van de MH17, een complete deur, met duidelijke schadesporen, achterblijft op de plaats van de crash..? Over het hoofd gezien, niet belangrijk genoeg..?? Geen plaats meer in de trein..? Is dit de deur die vlak achter de cockpitplaat heeft gezeten, die zo heftig is doorzeefd..??? De Russische TV wordt voor 'propaganda-instrument' uitgemaakt, wanneer ze deze deur in hun nieuwsuitzending laten zien.. Wie is hier nou bezig met propaganda...?
Hoe is het mogelijk dat bij de berging van de wrakstukken van de MH17, een complete deur, met duidelijke schadesporen, achterblijft op de plaats van de crash..? Over het hoofd gezien, niet belangrijk genoeg..?? Geen plaats meer in de trein..? Is dit de deur die vlak achter de cockpitplaat heeft gezeten, die -samen met de cockpit- zo heftig is doorzeefd..??? De Russische TV wordt voor ‘propaganda-instrument’ uitgemaakt (o.a. door de NOS-reporter ter plekke). wanneer ze deze deur in hun nieuwsuitzending laten zien.. Wie is hier nou bezig met propaganda…?

Want als uit het autopsierapport ‘simpelweg’ blijkt dat de piloten door kogels werden gedood, dan is de verklaring over de oorzaak door een op de grond afgevuurde (BUK-)raket niet alleen onjuist, het is dan een regelrechte hoax gebleken. Dus: waar blijft dat autopsierapport van de vliegers, captain Wan Amra en co-piloot captain Eugene Choo.? Hoe ingewikkeld kun je het allemaal maken..?

Dit onderzoek is van wezenlijk belang, omdat direct na het neerhalen van het vliegtuig strenge economische sancties tegen Rusland werden doorgevoerd. Omdat Rusland werd aangewezen, zo niet als dader, dan toch wel als ‘heftig-medeplichtig’.. Deze sancties volgden op volstrekt niet-onderbouwde beschuldigingen van vooral de Oekraïense regering én hun grote ‘sponsor’, de VS. Door Rusland gesteunde separatisten zouden de schuldigen zijn van deze crash van de Boeing 777 van Maleisia Airlines, de MH17.

Maar de SA-11 (NAVO-codenaam) of het ‘BUK’ raketsysteem, dat direct door de Oekraïne werd aangewezen als moordwapen in handen van de separatisten, werd in werkelijkheid door Oekraïense soldaten bemand..! En dan is er de VS-regering, die al eens eerder de wereld keihard voorloog, om de Irak-oorlog te kunnen starten. Zijn zij nu bezig een nog gevaarlijkere fraude te orkestreren..! Hierbij zit wellicht de potentie ingebouwd van een nucleaire oorlog tegen Rusland..!

Het onderzoeksteam, vriendjes onder elkaar..!
Vier landen uit het onderzoeksteam zijn vrienden van de VS. Behalve Maleisië, dat ook niet vanaf het begin van het onderzoek, lid van dit team mocht zijn.. Maleisië werd geweerd, terwijl het vliegtuig en de vlucht, de bemanning en een groot deel van de passagiers, van Maleise oorsprong zijn/waren.Was dit op insignatie van de VS/Oekraïne, omdat Maleisië over het algemeen, als moslim-staat, niet bekend staat om haar pro-Amerikaanse houding.. Denk eens aan de veroordeling van leden van de VS-regering, onder leiding van oud-president George Bush, voor oorlogsmisdaden, door een Maleisische rechtbank..!

Een van de andere leden van het onderzoeksteam, is tevens een van de belangrijkste verdachten: Oekraïne..! De andere mogelijke verdachten zijn de separatisten, maar deze zitten niet in de onderzoekscommissie. De VS en Oekraïne beweren dat de separatisten met een BUK-raket per ongeluk het burgervliegtuig geraakt zouden hebben, in plaats van dat het vliegtuig door een straaljager van de Oekraïense regering neergehaald zou zijn.. Als dat waar zou zijn, dan nog zou Amerika de uiteindelijke veroorzaker van het neerhalen van de Boeing 777 zijn geweest.

Dit verhaal is ontworpen om te worden geloofd door dwazen. En hoewel de Oekraïense regering steevast heeft volgehouden dat er maar één verklaring was voor de crash, het scenario van een door rebellen afgevuurde BUK-grondraket, maakte deze regering op 21 december 2014 bekend, dat het mogelijk toch allemaal anders was gegaan.. Hoe is het mogelijk!

De barsten worden scheuren in de BUK-variant..!
Blijkbaar weigerden de andere drie landen van het team hun namen te zetten onder het gezamenlijke rapport, wat mogelijk was, volgens een geheime overeenkomst door allen op 8 augustus 2014 ondertekend. Hierin is overeengekomen, dat het rapport de unanieme goedkeuring van alle vijf de onderzoeksteamleden hebben of anders zal er geen rapport zijn..! Bewijzen voor het tegendeel zijn namelijk overweldigend.

Volgens de Londense Daily Mail van 5 december 2014 werd in een documentaire, door een Russische journalist gesteld dat ‘in de lichamen van de piloten van MH 17 stukken van 30 mm rounds zijn gevonden’. 30 mm kogels die van dezelfde grootte waren, als kogels afkomstig van de Oekraïense straaljagers van de luchtmacht, waaronder: Su-25, Su27 en MiG-29. En veel belangrijker: 30 mm-kogels lijken niet op granaatscherven (shrapnel) van een BUK-raket waarvan Amerika en Oekraïne beweren dat die verantwoordelijk zou zijn geweest..!

MH17 cockpit analyseGepensioneerd piloot van Lufthansa Peter Haisenko onderzocht de duidelijke foto van het zijpaneel, direct links van de piloot; het paneel is doorzeefd op de plek waar de piloot zat, om nóg preciezer te zijn: de buik van de piloot..! Als Haisenko het bij het rechte eind heeft, is de piloot van MH 17 met een machinegeweer aan flarden geschoten, waarna de straaljager van het Oekraïense leger een raket op het vliegtuig heeft afgevuurd.

Een BUK-raket zou niet van 10 kilometer afstand een precieze aanval op de piloot hebben kunnen afvuren en granaatscherven-gaten zijn bovendien niet allemaal gelijk en rond.

De separatisten hadden niet de middelen om de piloot met een machine-geweer uit een vliegtuig, noch van de grond om te brengen. De separatisten hadden überhaupt geen apparatuur waarmee zij zo dicht bij de MH 17 konden komen. Vanwege de bewering in de Londense Daily Mail hebben we de bron van deze bewering geraadpleegd. Een documentaire gemaakt door de Russische journalist Andrei Karaulov (a documentary film that had been made by Russian journalist Andrei Karaulov) .

Vanwege de Russische taal schakelde ik een vertaler in, 3:50-5:00 in deze video: Hij zegt, te oordelen naar de foto’s van de cockpit is de cockpit beschoten door 30mm projectielen. Er moeten heel veel projectielen in de lichamen van de piloten te vinden zijn.’ Nu zijn de lichamen van de passagiers overgedragen aan familieleden, maar de lichamen van de bemanning, die in Nederland zijn geïdentificeerd, waren in slechte staat als gevolg van de zware beschietingen op de cockpit en de crash, vlak daarna.

Maar de projectielen in de lichamen van de piloten zijn nu al gevonden en geïdentificeerd. Maar waarom worden deze bevindingen niet openbaar gemaakt? We kunnen daardoor maar een conclusie trekken: de heren in de raad van de internationale onderzoekraad worden zwaar onder druk gezet…! Sommige van de bevindingen mogen blijkbaar NIET openbaar worden gemaakt.

Een maand na het verschijnen van de video kondigde de internationale commissie aan dat er bepaalde ‘objecten’ waren ontdekt in de lichamen van de piloten. Ik denk dat dit deeltjes waren van 30 mm kogels. Ons werd door de internationale onderzoekscommissie gezegd dat op 9 oktober 2014 de resultaten publiek zouden worden gemaakt. Maarrr.. Tot op de dag van vandaag is dat niet gebeurd. Dus: waar blijft het cruciale autopsierapport? We hebben het bekogelde zijpaneel gezien (PDF).

Zeer wankele verklaringen van de Oekraiense regering, keer op keer..!
Wat we wel hebben is een Oekraïense regering, die afstand doet van de Amerikaanse ‘verklaring’, van VS-president Obama, die hun VS-gesteunde regime installeerde en vervolgens misbruikte voor het indirect afdwingen van de sancties van de EU tegen Rusland. Een oorlogsdaad, die nu wordt gevolgd door het Congres dat feitelijk virtueel de oorlog verklaard door de Oekraiene over te nemen aan de grens van Rusland. En dat alles gebaseerd op grote leugens en nog grotere leugens.

Het is duidelijk dat Obama en zijn team de afwegingen hebben gemaakt, dat als George W. Bush het publiek voor de gek kon houden, om de Amerikane zo ver te krijgen dat ze Irak binnen konden vallen, dat hij, Obama dat ook kon, door Rusland aan te vallen. Wellicht wil hij Bush inhalen? PS: dit zijn de opmerkingen van mijn vertaler van de video, zoals eerder gemeld:

“Ik heb het artikel van de Daily Mail gelezen, wat een verdraaiing van de feiten uit de documentaire! Let op deze punten:

 1. Ze claimen dat volgende de Russische media de verkeersleider en de piloot van het gevechtsvliegtuig samen zijn gevlucht. Maar dát wordt nergens in de documentaire gezegd of gesuggereerd. Ze willen de documentaire hiermee onderuit halen.
 2. Ze vertellen niet dat de autoriteiten in Borispol, de vluchtleidingstoren op het vliegveld, aan A. Karaulov’s team hebben verteld dat er niemand met de naam Anna Petrenko (de naam van de waarschijnlijke vluchtleiding) heeft gewerkt. Dezelfde vraag werd gesteld en aan lagere employees, en wat blijkt…? Deze kenden haar wel! Wanneer journalisten de vraag telefonisch stelden aan de baas, werd er gewoon opgehangen..!
 3. Het artikel geeft geen bewijs dat het meisje en de piloot nog in leven zijn, dat maakt het sinister. Leven ze nog, of heeft de regering hen tot zwijgen gebracht?”

* * *

cockpit paneel MH17
Voor hoge resolutie klik je op de foto!

 

11 gedachten over “MH17: Waar is het autopsie-rapport van de piloten..?

  1. Hmmmm, Guido J. Die ken ik nog van vroegâh, welkom terug op de site. En een geweldloos 2015 toegezegend.

 1. Je zou de waarheid op je geweten moeten hebben dwz ermee verder moeten leven. Van Uncle Sam verwacht ik niet anders, zij zijn en blijven evil!!
  De NLdse regering VVD/PvdA neem ik wel vreselijk kwalijk. En zo’n Mark Rutte de zgn. premier van alle NLders moet dit vreselijk drama waar onschuldige mensen het slachtoffer zijn geworden, dragen tot zijn dood.

 2. Dat er veel niet klopt in het verhaal over MH17 zal de meesten wel duidelijk zijn en dat hier vermoedelijk meer achter schuil gaat wat men in de doofpot probeert te houden is wel duidelijk.
  Wat men ook niet mag vergeten is dat direct na het ongeluk de eerste onderzoekers spraken van een doordringende lijklucht en het totaal ontbreken van bloed.
  De Amsterdamse politiechef Pieter-Jaap Aalbersberg was het hoofd van de missie in Oekraine die de stoffelijke resten en spullen bij elkaar moest zien te vinden zodat deze naar Nederland terug konden worden gebracht hij gaf leiding aan de medewerkers van het landelijke team forensische opsporing(LFTO) en de marechaussees die hen bijstonden.
  Pieter-Jaap Aalbersberg zit tot over zijn oren in de zaak Demmink.
  Het voorgaande wetende kan men zich afvragen of dit een manier was om deze man van de zaak Demmink af te halen.
  Volgens NCF no cancer foundation vzw kunnen globaal verantwoordelijken gegijzeld worden door kindermisbruik.
  En is het ook niet toevallig dat vooraanstaande onderzoekers (op het gebied van aids)in het toestel zaten en omgekomen zijn?
  Ervan uitgaande dat de NWO de bevolkingspopulatie wil terug dringen(denk aan chem trails)zou hier wel eens meer achter kunnen zitten dan men denkt.
  Het kan zijn dat men “ongewenste personen”verwijderd door ze in een vliegtuig te laten verongelukken hierbij moet ik denken aan vlucht MH 370 waar mensen inzaten die bij overlijden hun aandeel in een technologie bedrijf aan een Amerikaans bedrijf achter zouden laten waardoor deze alle zeggenschap over dit bedrijf kregen.
  Als men aan 9/11 denkt weten velen onder ons dat bepaalde lieden nergens voor terug deinzen.

 3. Wat ik niet zo goed snap is dat er zoveel mensen hun stinkende best te doen om de meest voor de hand liggende verklaring: een raket, te diskwalificeren.
  Apart, want de ENIGEN die totnutoe hebben geclaimed dat het een raket was, zijn de rebellen zelf. Alle anderen zij nog aan het onderzoeken en speculeren.
  Ik denk dus juist: al die lui, inclusief jullie dus, die krampachtig proberen een andere oorzaak aan te tonen, zitten allemaal in een complot met de russen. Dat zou me niets verbazen, want in dat land worden complotten van die regeringen zelf, nooit door de pers daar aangetoond of blootgelegd. Complotten komen in jullie zienswijze alleen maar in de Vs en Nederland voor.
  Apart dus, en erg kortzichtig

  1. zo,die zit Michiel,hebbie toch mooi effe lekker gezegd.
   Je zult voetbal ook wel een leuk spelletje vinden hé?
   Gewoon dus, en erg langzichtig

 4. We weten gewoon niet wat er exact gebeurt is , er zijn zoveel tegenstrijdigheden en persoonlijk denk ik dat dit bewust gedaan wordt zo dat het langzaam in de tijd verdwijnt omdat er geen touw aan vast te knopen is .
  Dat er vuil spel aan de hand is is we duidelijk en de opnames van de flight recorder is het eerste bij een echt ongeluk wat onderzocht word als men tot de waarheid wil achterhalen lijkt mij.

 5. Vrijdag 9-1-2015 komt naar buiten dat het kabinet door Oekraine is gewaarschuwd voor het gevaarlijke lucht ruim boven Oekraine.
  Behalve drie ambassadeurs zijn daar geen mensen verder gewaarschuwd en ook geen vliegmaatschappijen.
  Volgens Opstelten was dit niet nodig omdat het zou gaan om vluchten onder de tienduizend meter hoogte en MH 17 vloog hoger dus hij vind nog steeds dat hij niets fout gedaan of nagelaten heeft.
  Afgezien van het feit dat er gevaar was lijkt het mij dat een normaal denkend mens alle risico,s zou uitsluiten en de vliegmaatschappijen zou verzoeken een veiliger route te nemen.
  Deze man is door en door rot alleen door een waarschuwing tegeven had de ramp voorkomen kunnen worden maar ach hij houd ook Demmink het handje boven het hoofd per slot van rekening wie kan hem wat maken?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.