Advertentie

Getuigen jachtvliegtuigen op MH17 moeten zwijgen..!!


Een van de meest geloofwaardige ooggetuigen, geïnterviewd, vlak ná de ramp, op 18 juli 2014. Zij vertelt met haar vriendin, dat direct nádat de MH17 was geraakt, twee gevechtsvliegtuigen zich uit de voeten maakten..!

X
X

De onderste steen moet boven komen, alleen moeten

Getuigen jachtvliegtuigen op MH17 zwijgen..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x
Er mag kennelijk niet over gesproken worden, want het is Russische propaganda.. De ooggetuigen die de MH17 aangevallen zagen worden door straaljagers, zijn pure propaganda-machines.. Mensen die in dorpen wonen in Oekraïne, waar de MH17 haar laatste mijlen aflegde op ruim 10 kilometer hoogte, zijn kennelijk allemaal VAN TE VOREN GEBRAINWASHED.. De BBC, die opnames maakte (HIER) van deze ooggetuigen/dorpelingen, haalde de reportage hieromtrent direct van het internet. Vergeefs natuurlijk, want het ‘leed voor de schuldigen van deze aanslag’ was al geschiedt.. Zo simpel is het natuurlijk!! WAAROM MOGEN DEZE GETUIGEN ANDERS NIET GEHOORD..??

De rechtszaak tegen BELINCAT…
Artyom is een van de vele getuigen van de aanwezigheid van straaljagers in de lucht op de dag dat de Maleisische Boeing MH17 werd neergeschoten en neerstortte op rebellengebied in het oosten van Oekraïne. Zijn getuigenis tegenover journalist Graham Phillips werd afgelopen juni door de advocaten van de verdediging in de MH17-rechtbank getoond. Snel daarna werd Artyom het doelwit van het door de Nederlandse overheid zwaar gesponsorde Bellingcat.

Christo Grozev schreef een artikel waarin hij beweerde dat de getuige had toegegeven dat hij had gelogen. De mensen van Bonanza Media vonden Artyom en lieten hem het artikel zien. Hij was op zijn zachtst gezegd nogal verbaasd. Kijk naar deze confrontatie in deze video:

Bellingcat heeft deze REGELRECHTE leugens nooit ingetrokken. En dan is er de rechtbank natuurlijk.. En die? Die oordeelde dat Artyom en andere oorlogsvliegtuiggetuigen niet zouden worden gehoord. Artyom is echter vastbesloten gerechtigheid te zoeken en te halen. Wij danken Bonanza Media voor een nieuwe bijdrage aan de niet-politieke waarheidsvinding rondom deze verschrikkelijke aanslag op de MH17.

Ken je Bonanza Media?
Het is een platform voor onafhankelijke journalisten dat ernaar streeft om de meest verontrustende kwesties over de hele wereld te onderzoeken. Exclusieve interviews, live-streams van het laatste nieuws, gedurfde journalistieke documentaires. Ons ambitieuze doel is om een verschil te maken, om onze wereld een beetje eerlijker en beter te maken om in te leven.

Oprichter is Yana Yerlashova, regisseur, producent en documentairemaker en de Nederlandse Max van der Werff. Ook zij worden continue zwart gemaakt door het schofterige team van Belincat. (Je zou in dat kader de verschrikkelijke scheldkanonnades van Elliot Higgins, de ‘baas’ van BELINGCAT eens moeten lezen op Twitter..!)

Kijk eens naar deze video waarin De Russische journaliste en filmmaker Yana Yerlashova en haar Nederlandse collega en vriend, MH17-blogger Max van der Werff de recente lastercampagne tegen Bonanza Media door Bellingcat en de Nederlandse MSM bespreken. En luister hoe Max de toegang tot Rusland werd geweigerd om daar een eerste rechtszaak aan te spannen tegen de Russische partner van Bellingcat, de ‘Insider’.

Bellingcat schilderde Bonanza Media af als een ‘desinformatie-operatie’ van de Russische militaire inlichtingendienst GRU in de MH17-zaak. Dat ontketende een golf van lasterpraat in de mainstream Nederlandse media. Het kwalitatief sterk aftakelende NRC liet weten in dit verband: “Nederlandse MH17-blogger aangestuurd door Russische geheime dienst”.

En wat te denken van deze charmante, volstrekt niet nader onderbouwde etikettenplakkerij van het weekblad De Groene Amsterdammer: “Van der Werff werkte in opdracht van de Russische militaire inlichtingendienst GRU.” In het Nederlandse parlement veroordeelde D66-Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma het werk van Max van der Werf en zijn collega, in wat hij ‘een aanval op de Nederlandse rechtsstaat’ noemde.

En Nederlandse politici stelden wettelijke maatregelen voor om op te treden tegen “buitenlandse inlichtingendiensten die in samenwerking met Nederlandse burgers campagnes voor desinformatie opzetten”.  In reactie op de schandalige stemmingmakerij van D66-er Sjoerdsma, schreef VVD-minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken: “De bevindingen van Bellingcat lijken de zorgen van de regering over de verspreiding van desinformatie via Rusland te ondersteunen.”

Maar de mensen van Bonanza Media gaan degenen die deze laster en smaad hebben gecreëerd en verspreid aansprakelijk stellen. Deze mensen zouden -zeker in dat kader- zeer dankbaar zijn voor jouw steun. Zij willen samen het verschil maken! Elke kleine financiële bijdrage maakt een verschil. Het maakt hen mogelijk hun werk verder te blijven uitvoeren.. Kijk voor donatie-mogelijkheden HIER en/of HIER.

En Mark Rutte is nog steeds op zoek naar ‘die onderste steen’, die echter op die fatale dag, volgens vele, vele getuigen, hoog in de lucht bleek te vliegen..!! (Voor alle bijdragen van Bonanza Media aan de zaak MH17, klik je HIER voor een link)

De uitspraak van het JIT komt wel heel opvallend dicht bij de belofte van Mark Rutte..

Het is deze premier van Maleisië, die dit commentaar gaf, bij het uitkomen van het JIT-rapport.
Duidelijk is zijn conclusie, gebaseerd op het WC-eend-principe..
‘Wij van WC-eend, adviseren WC-eend’..

 

3 gedachten over “Getuigen jachtvliegtuigen op MH17 moeten zwijgen..!!

 1. Vandaag 17-11-2022 deed de rechter uitspraak en hij vermelde dat het eerlijk en onafhankelijk tot stand was gekomen.Ten eerste leef ik mee met alle nabestaanden en ik vind dat deze “ramp” nooit had mogen gebeuren en vooral de mensen die het leven hebben verloren vind ik nog het ergste.
  Natuurlijk moet er gerechtigheid geschieden maar ik twijfel toch aan de uitspraak van de rechter van vandaag om een aantal reden.
  1.De verdachten die veroordeeld zijn Doebinski,Chartsjenko en Girkin zouden niet onder de Russische krijgsmacht vallen wat hen legaliteit voor het neerhalen van een vliegtuig zou kunnen geven wanneer ze daar wel onder zouden vallen.( Natuurlijk gaat het dan om gevechtstoestellen neem ik aan en geen burgertoestellen).
  2.Vervolgens zegt dezelfde rechter dat deze mensen wel orders/opdrachten vanuit Rusland zouden krijgen wat impliceert dat ze dan wel onder de Russische krijgsmacht zouden kunnen vallen.
  Wat is het nou?
  Deze drie lieden zijn veroordeeld tot levenslang en het betalen van 16 miljoen schadevergoeding en de vierde verdachte Poelatov is vrijgesproken.
  Waar met geen woord over gesproken is is onder andere:
  De sortering van delen van het toestel die naar Nederland terug moesten komen en welke delen in Oekraïne zijn achter gebleven.(Hiermee kan gesjoemeld worden/zijn)
  Getuigen die gevechtstoestellen hebben gezien zijn die gehoord?
  Heeft men Olga Isvina gehoord (BBC journaliste destijds in Rusland?).
  Welke invloeden van Bellingcat kunnen een rol hebben gespeeld.
  Welke deskundigen zijn om hun expertise gevraagd en hoe kan men voorbij gaan aan bv de getuigenis van een piloot die later zelfmoord zou hebben gepleegd?
  Ook andere piloten hebben al aangegeven dat veel niet kloppen kan en wat te denken van stukken toestel met gaten erin die doen vermoeden dat er met mitrailleurs is geschoten of andere raketten van onder gevechtstoestellen.
  Volgens veel onderzoekers kan het kleinste onderdeel van belang zijn in onderzoek naar de oorzaak van een vliegramp (aldus de NTSB die veel rampen onderzoeken,waarom nu eigenlijk niet?).
  Het is niet mijn bedoeling om wie dan ook in een kwaad daglicht te zetten of om op iemand zijn/haar ziel te trappen maar dat wil niet zeggen dat ik mijn mening niet mag geven/delen.
  Ik vind de hele gang van zaken erg oppervlakkig en veel lijkt niet benoemd te zijn of onderzocht.
  En dan nog dit over Sjoerd Sjoerdsma hij wilde na de raket inslag in Polen artikel 5 in werking stellen wat gewoon een harde wereldoorlog drie zou betekenen,Wat een onverstand heeft deze persoon zeg.Sjoerd ga lekker naar Oekraïne en vecht in de loopgraven mee wanneer je zo graag oorlog wil.Dat is mijn mening weer.

 2. Zopas verscheen bij Aanirfan een artikel over de MH 17 ramp :
  http://aanirfan.blogspot.com/2014/07/aids-researchers-killed-in-ukraine-air.html
  Het is een uitgebreide analyse, ook in de reacties, met tal van aspecten die niet altijd duidelijk zijn, met daarbij dan ook tal van vragen die onbeantwoord blijven. Ik verwijs voor een goed begrip naar de volledige tekst.
  Enkele elementen :
  – Het is blijkbaar nog altijd duidelijk welk vliegtuig er werd neer gehaald, MH 17 of MH 370, en wie zat er in ?.
  – Over het hoe van het neerhalen is er evenmin duidelijkheid : een BUK raket, neergeschoten door Oekraïense toestellen, of een bom die in het toestel geplaatst werd, een citaat uit de voormelde brug :
  “Sokolov said he was ‘sold’ a phone intercept between two CIA agents that suggests they masterminded the planting of two bombs on MH-17.
  Sokolov claimed that the CIA, helped by the Ukrainian secret service and the Dutch security service, placed the bombs on the plane in Holland…”(=einde citaat).
  Over de eventuele raket :
  http://aanirfan.blogspot.com/2015/07/israeli-missile-downed-mh17.html
  met citaat :
  “It appears that it was an Israeli missile which downed the Malaysian plane MH17 over Ukraine in 2014. This is according to a group of aviation security experts.The missile concerned is an Israeli Python air-to-air missile.The authors of the investigative report have calculated the detonation point of the missile and the number and weight of strike elements, which in turn designated the type and manufacturer of the weapon…” (=einde citaat).
  Het voormelde werpt m.i. een totaal ander licht op het neerhalen van de MH 17, gezien dit aspect totaal onvermeld blijft.
  Van belang is hier ook te weten dat na de staatsgreep in Kiev, de Zionisten en de Joodse maffia aan het bewind zijn, waardoor Kiev de facto een vazal is van Tel Aviv, zoals ten andere ook de USA – G.B. – Nederland en tal van andere landen. M.b.t. tot de Joodse maffia is er de rol van Kolomoisky, enkele citaten uit de voormelde brug :
  “Reportedly, this is the man who may have brought down MH17. –
  This is Ihor Kolomoisky, a Ukrainian-Israeli ‘mafia boss’. He is linked to the US Vice President, Joe Biden.
  Ihor Kolomoisky, left, one of the Jews who now run Ukraine.
  Ihor Kolomoisky has his own army and it has the BUK missiles allegedly used in the downing of MH-17….
  Kolomoisky has strong connections inside Kiev’s Borispol International Airport, where it has been reported that Ukrainian Interior Ministry troops stormed the air traffic control tower shortly before MH-17 was shot down….
  The Interior Minister is Arsen Avakov, who is a friend of Kolomoisky.
  Kolomoisky’s army includes neo-Nazi units from west Ukraine and ex-Israel Defense Force Blue Helmet commandos…..
  Kolomoisky commands his army from Switzerland….
  Kolomoisky has indirect access to the top people in the US Department of Defense, NATO, and the CIA….. “(=einde citaten).
  Voor alle duidelijkheid dient men imo dan de werkelijke machten in de betrokken landen en organisaties te omschrijven, en niet zo maar een loutere verwijzing naar het land of die organisaties.
  De sporen voor de opdrachtgever lopen m.i. dan ook naar Tel Aviv :
  MH17 – a MOSSAD false-flag.
  Deze link is echte niet meer toegankelijk. Dit spoor verklaart dan ook dat tal van versies de ronde doen, als afleidingsmanoeuvre.
  Er zijn 3 mogelijke motieven :
  1. Rond het tijdstip van het neerhalen van de MH 17(?) begon de Israëlische aanval op Gaza,
  2. Tel Aviv had er belang bij een front te openen in de voortuin van Putin omwille de Russische betrokkenheid in Syrië waardoor het Oded Yinon plan en Groot Israël werden tegengewerkt,
  2. Waarom Maleisië : een mogelijke verklaring in de volgende brug :
  https://www.globalresearch.ca/kuala-lumpur-tribunal-finds-israel-guilty-of-crimes-against-humanity-genocide/5359404
  Ik denk dan ook dat in alle betrokken landen de waarheid gekend is, maar overal dienen ze te zwijgen, door druk, chantage, omkoping, verraad.. ingevolge betrokkenheid bij andere bloedige schandalen, zie o.a. de Lockerbie ramp. Dit geldt ook voor Rusland, door de betrokkenheid bij de Smolensk ramp waar een gedeelte van de Poolse elite werd geliquideerd. Moskou zit evenzeer in de greep van de Lubavitch. En in Nederland kreeg men ruim 200 ton goud terug, en bleef IM Erika Merkel achter met lege handen. Met het showproces in Nederland werd dan een “cover – up” operatie doorgevoerd, om de werkelijke opdrachtgever uit de wind te zetten. Als Tel Aviv er bij betrokken is, dan mag en zal de waarheid nooit officiëel aan het licht komen, zie 11.09.2001.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.