Advertentie

Getuigen jachtvliegtuigen op MH17 moeten zwijgen..!!


Een van de meest geloofwaardige ooggetuigen, geïnterviewd, vlak ná de ramp, op 18 juli 2014. Zij vertelt met haar vriendin, dat direct nádat de MH17 was geraakt, twee gevechtsvliegtuigen zich uit de voeten maakten..!

X
X

De onderste steen moet boven komen, alleen moeten

Getuigen jachtvliegtuigen op MH17 zwijgen..!!

2021 © WantToKnow.nl/be

x
Er mag kennelijk niet over gesproken worden, want het is Russische propaganda.. De ooggetuigen die de MH17 aangevallen zagen worden door straaljagers, zijn pure propaganda-machines.. Mensen die in dorpen wonen in Oekraïne, waar de MH17 haar laatste mijlen aflegde op ruim 10 kilometer hoogte, zijn kennelijk allemaal VAN TE VOREN GEBRAINWASHED.. De BBC, die opnames maakte (HIER) van deze ooggetuigen/dorpelingen, haalde de reportage hieromtrent direct van het internet. Vergeefs natuurlijk, want het ‘leed voor de schuldigen van deze aanslag’ was al geschiedt.. Zo simpel is het natuurlijk!! WAAROM MOGEN DEZE GETUIGEN ANDERS NIET GEHOORD..??

De rechtszaak tegen BELINCAT…
Artyom is een van de vele getuigen van de aanwezigheid van straaljagers in de lucht op de dag dat de Maleisische Boeing MH17 werd neergeschoten en neerstortte op rebellengebied in het oosten van Oekraïne. Zijn getuigenis tegenover journalist Graham Phillips werd afgelopen juni door de advocaten van de verdediging in de MH17-rechtbank getoond. Snel daarna werd Artyom het doelwit van het door de Nederlandse overheid zwaar gesponsorde Bellingcat.

Christo Grozev schreef een artikel waarin hij beweerde dat de getuige had toegegeven dat hij had gelogen. De mensen van Bonanza Media vonden Artyom en lieten hem het artikel zien. Hij was op zijn zachtst gezegd nogal verbaasd. Kijk naar deze confrontatie in deze video:

Bellingcat heeft deze REGELRECHTE leugens nooit ingetrokken. En dan is er de rechtbank natuurlijk.. En die? Die oordeelde dat Artyom en andere oorlogsvliegtuiggetuigen niet zouden worden gehoord. Artyom is echter vastbesloten gerechtigheid te zoeken en te halen. Wij danken Bonanza Media voor een nieuwe bijdrage aan de niet-politieke waarheidsvinding rondom deze verschrikkelijke aanslag op de MH17.

Ken je Bonanza Media?
Het is een platform voor onafhankelijke journalisten dat ernaar streeft om de meest verontrustende kwesties over de hele wereld te onderzoeken. Exclusieve interviews, live-streams van het laatste nieuws, gedurfde journalistieke documentaires. Ons ambitieuze doel is om een verschil te maken, om onze wereld een beetje eerlijker en beter te maken om in te leven.

Oprichter is Yana Yerlashova, regisseur, producent en documentairemaker en de Nederlandse Max van der Werff. Ook zij worden continue zwart gemaakt door het schofterige team van Belincat. (Je zou in dat kader de verschrikkelijke scheldkanonnades van Elliot Higgins, de ‘baas’ van BELINGCAT eens moeten lezen op Twitter..!)

Kijk eens naar deze video waarin De Russische journaliste en filmmaker Yana Yerlashova en haar Nederlandse collega en vriend, MH17-blogger Max van der Werff de recente lastercampagne tegen Bonanza Media door Bellingcat en de Nederlandse MSM bespreken. En luister hoe Max de toegang tot Rusland werd geweigerd om daar een eerste rechtszaak aan te spannen tegen de Russische partner van Bellingcat, de ‘Insider’.

Bellingcat schilderde Bonanza Media af als een ‘desinformatie-operatie’ van de Russische militaire inlichtingendienst GRU in de MH17-zaak. Dat ontketende een golf van lasterpraat in de mainstream Nederlandse media. Het kwalitatief sterk aftakelende NRC liet weten in dit verband: “Nederlandse MH17-blogger aangestuurd door Russische geheime dienst”.

En wat te denken van deze charmante, volstrekt niet nader onderbouwde etikettenplakkerij van het weekblad De Groene Amsterdammer: “Van der Werff werkte in opdracht van de Russische militaire inlichtingendienst GRU.” In het Nederlandse parlement veroordeelde D66-Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma het werk van Max van der Werf en zijn collega, in wat hij ‘een aanval op de Nederlandse rechtsstaat’ noemde.

En Nederlandse politici stelden wettelijke maatregelen voor om op te treden tegen “buitenlandse inlichtingendiensten die in samenwerking met Nederlandse burgers campagnes voor desinformatie opzetten”.  In reactie op de schandalige stemmingmakerij van D66-er Sjoerdsma, schreef VVD-minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken: “De bevindingen van Bellingcat lijken de zorgen van de regering over de verspreiding van desinformatie via Rusland te ondersteunen.”

Maar de mensen van Bonanza Media gaan degenen die deze laster en smaad hebben gecreëerd en verspreid aansprakelijk stellen. Deze mensen zouden -zeker in dat kader- zeer dankbaar zijn voor jouw steun. Zij willen samen het verschil maken! Elke kleine financiële bijdrage maakt een verschil. Het maakt hen mogelijk hun werk verder te blijven uitvoeren.. Kijk voor donatie-mogelijkheden HIER en/of HIER.

En Mark Rutte is nog steeds op zoek naar ‘die onderste steen’, die echter op die fatale dag, volgens vele, vele getuigen, hoog in de lucht bleek te vliegen..!! (Voor alle bijdragen van Bonanza Media aan de zaak MH17, klik je HIER voor een link)

De uitspraak van het JIT komt wel heel opvallend dicht bij de belofte van Mark Rutte..

Het is deze premier van Maleisië, die dit commentaar gaf, bij het uitkomen van het JIT-rapport.
Duidelijk is zijn conclusie, gebaseerd op het WC-eend-principe..
‘Wij van WC-eend, adviseren WC-eend’..

 

1 gedachte over “Getuigen jachtvliegtuigen op MH17 moeten zwijgen..!!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.