Advertentie

Het JIT volledig onderuit door deze MH17-documentaire..!!x
‘MH17 – Call For Justice’

x

Deze MH17-documentaire haalt

het JIT volledig onderuit..!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Onlangs stelden we Max van der Werff aan je voor, via dit interview (HIER), waarin we hem vragen stelden over o.a. een documentaire die hij aan het maken was. Yana Yerlashova is een Russische documentaire/filmmaker en werkte voor de Russische staats-Tv zender RT. Ze besloot kort geleden haar baan op te zeggen, RT te verlaten en -samen met Max van der Werff- een platform op de richten voor onafhankelijke journalisten. Dit platform heet ‘Bonanza Media’ en hun eerste productie doet meteen een bom leggen onder het officiële JIT-rapport over het neerhalen van de MH17.

Niet lang ná het besluit van Yana om dit platform te gaan vormgeven en de documentaire over de MH17 te gaan maken, die je hieronder kunt zien, werd zij al aangevallen door o.a. BBC-verslaggever/producer Mike Rudin , die haar -met grove leugens en insinuaties- volledig zwart probeerde te maken (HIER). Voor ons altijd een teken dat mensen goed bezig zijn, wanneer ze door semi-bobo’s worden zwart gemaakt en in diskrediet gebracht. De eerste productie -zoals gezegd- van dit platform ‘Bonanza Media’ mag er zijn. Een korte MAAR ZEER KRACHTIGE oproep om de feiten die door de makers worden gepresenteerd, MEE TE NEMEN IN HET MH17-ONDERZOEK..

De documentaire schijnt nieuw licht op bijvoorbeeld het verkrijgen van de zwarte dozen door Maleisië en het feit dat Maleisië deze ook weer diende ter beschikking te stellen aan het onderzoeksteam, zonder dat ze TOT OP DE DAG VAN VANDAAG weten wat er in die laatste minuut is besproken tussen beide MH17-gezagvoerders. De documentaire zet zéér ernstige vraagtekens bij de getapte telefoongesprekken, die de Oekraïense geheime dienst zogenaamd naar buiten heeft gebracht over de ramp met het Maleisische vliegtuig. Hierbij spreken Max en Yana met audio-experts en zelfs met de controversiële Sergej Dubinsky, bekend van de SBU-telefoontaps. De documentairemakers laten heel bijzondere getuigen aan het woord..!

Deze docu, is een duidelijke doorbraak met het regulier-journalistieke MH17-schaapjesgedrag, dat we tot nu toe zien bij ervaren journalisten van grote media. Laten zij zich door deze docu geroepen voelen, het JIT en de regering Rutte aan een zéér scherp onderzoek te onderwerpen over het weglaten van de feiten die in deze docu worden getoond. Als de premier van Maleisië zich zo diplomatiek KEIHARD uitlaat over het JIT, dan is er iets fundamenteel ontwricht tussen Maleisië en de andere leden van het JIT..!

HOE IS HET MOGELIJK, GROTE STUKKEN MH17 LIGGEN ER NOG STEEDS..!!
Zoals je in de documentaire ziet, liggen in Donbas, in het gebied waar MH17-crashte, nog steeds onderdelen en GROTE onderdelen van het toestel.. Ongelooflijk toch? Waarom is er geen continue berging in dit opzicht..? Rond de crashsite werd een groot deel van de rechter horizontale stabilisator van het toestel gevonden. Ook lijken er nog twee onderdelen te liggen waar mogelijk inslagen in te zien zijn, waaronder één onderdeel dat mogelijk van de cockpit afkomstig is. De onderdelen liggen op een boerderij van de boer die deze stukken MH17 van zijn land haalde.

Gewoonste zaak van de wereld, dat een passagiersvliegtuig door de Oekraïense vluchtleiding over oorlogsgebied werd geleid..??? Terwijl de normale (blauw-gestreepte) route vér van het oorlogsgebied af liep.

Op de overblijfselen van één van de horizontale stabilisatoren van de MH17 zit groene verf, als bewijs van de groene ploeg waarmee de boeren deze stabilisator naar de boerderij hebben gesleept. De boer is nogal cynisch hierover: “Als ze deze (groene) verf zien, zullen ze ook weer zeggen dat het van een BUK is.” Het is dezelfde uitgesproken boer, die Novini-journalist Stephan Beck (HIER) had laten weten, toen deze meldde dat hij deze man wilde spreken, die zei: “Houdt er rekening mee dat mijn verhaal maar weinig overeenkomt met de officiële versie”.

De boer heeft, net als veel andere mensen in de regio, geen vertrouwen in het JIT-onderzoek. Maanden lang lagen de MH17-brokstukken op zijn akkers, vóórdat de stukken werden opgehaald door de OVSE. Terwijl bewoners dagelijks naar hun werk gingen, kregen ze te horen dat het te gevaarlijk zou zijn om onderzoek te doen op de crashsite. De conclusie dat een Russische BUK de MH17 zou hebben neergeschoten wordt hier ontvangen met veel scepsis.

Des te meer omdat er nooit iets is gedaan met de vele verklaringen van lokale bewoners dat zij straaljagers hebben gezien. (Kijk voor het hele artikel over deze wrakstukken, die kennelijk niet ‘interessant zijn’ voor het JIT, op dit Novini-artikel (HIER)

Reeds lang is bekend dat niet alle stukken geborgen zijn. De vraag is wat de waarde is van de stukken die er nog liggen. Dát er MH17-brokstukken nog op de crashsite liggen is ook geen geheim (zie o.a. HIER en HIER in het AD) Wist je dat de oorzaak van de Bijlmerramp werd achterhaald, toen één specifieke bout werd gevonden..? Volgens het OM is de oorzaak van de MH17 reeds onomstotelijk vastgesteld. En de wrakstukken liggen er al lang, niemand zal ze ophalen; er wordt niets mee gedaan. De scepsis van de boer wordt ondertussen alleen maar groter..

3 gedachten over “Het JIT volledig onderuit door deze MH17-documentaire..!!

 1. De gedraging van de heer Paulissen roept bij mij de vraag op of hij meer weet maar moet zwijgen over de werkelijkheid. Ik doel hiermee op dat lachje wanneer Paulissen antwoord geeft op een vraag van Joost Niemöller over die tapgesprekken en waar zij vandaan komen.
  Specifiek heb ik het over dat lachje wat in minuut 13.09 te zien is in de video,Paulissen zal weten hoe dat in elkaar steekt en mogelijk zal hij daar niet over mogen spreken maar wel begrijpen waar Joost Niemöller naar toe wil gaan en waarom hij die vraag stelt.
  Wanneer heel veel mensen twijfels hebben over de onpartijdigheid van het JIT onderzoek is het misschien geen slecht idee om eens een onderzoek door echt onafhankelijke mensen in te stellen naar de betrouwbaarheid van dat team.
  Als het aan het JIT ligt lijkt het erop dat voor hen de zaak al is afgedaan en de schuldigen onbestraft zullen blijven,hierbij heb ik het over die drie Russen en één Oekrainer die waarschijnlijk bij verstek veroordeelt zullen gaan worden en dat was het dan.
  Een onpartijdige rechter zal een dergelijke uitspraak nooit kunnen doen omdat er veel op aannames gebaseerd lijkt te zijn en teveel bewijsmateriaal en getuigenverklaringen zijn niet onderzocht of worden gewoon niet meegenomen.Alleen al het feit dat Oekraine in het JIT team zit (en naar verluidt vetorecht heeft gekregen van Rutte) zou bij elke geestelijk in orde zijnde rechter alarmbellen moeten doen rinkelen en vragen oproepen zoals hoe het bestaat dat een deelnemer aan het JIT team daaraan deel kan en mag nemen terwijl zij verdachte behoren te zijn om het simpele feit dat het boven hun land is gebeurd en zij dus ook dader kannen zijn.
  Wanneer ooit uitkomt dat hier gesjoemeld wordt is dat erg schadelijk voor het vertrouwen in politie en andere instellingen die in opdracht van de Nederlandse overheid werken en het zou schandalig zijn dat dan hoge lieden zich daarvoor lenen. Wat betreft de politie doe daar dan nog de al bestaande problemen bij (zoals dure overnachtingen met alles erop en eraan) en de afbraak van hun gezag en het afbreken van de hele organisatie op zich terwijl in Duitsland zelfs lieden van het OM opgepakt worden ivm drugs in de auto en alle vertrouwen in deze instanties zal weg zijn.Ook het bekeuren van mensen die eens een nachtje ergens slapen in een kamper buiten een camping of het schrijven van boetes voor de grootste flauwekul om alleen maar geld in de overheids/gemeente kas te krijgen kan woede bij goedwillende burgers oproepen.
  Hoe zou het toch komen dat er steeds meer mensen zich tegen dergelijke instanties keren?

 2. Alleen al het feit dat Rutte met z’n harsens deel uit maakt van het MH17 circus geeft al aan dat er nooit met enige intentie gezocht werd naar de waarheid.

 3. Interessante documentaire, maar ook een ernstig aanklacht richting JIT.
  Wat me keer op keer verbaast, is dat mensen wel de verhalen en bewijs van de Oekraïne als waar aannemen. De veiligheidsdienst van dat land is door en door corrupt ennsvhuwt geennenkel middel, ook moord.
  En welke gek zet de Oekraïne in het JIT team, met vetorecht, terwijl ze zelf verdachte zijn? Dan spoor je al niet. En wel Bellingcat als betrouwbare bron nemen. Deze Rusland hatende club wordt gefinancierd door Soros. Dat zegt toch genoeg, maar ja de zg objectieve MSM in NL blijven Rusland maar bashen. Rutte geeft blijk volledige minachting te hebben voor de slachtoffers. Hij denkt waarschijnlijk dat als je de leugen maar blijft herhalen, mensen het toch gaan geloven. Zo blijft de onderste steen onder.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.