Advertentie

MH17: manipulatieve ‘waarheden’ en kritiek op de critici..!!


x

x

MH17: manipulatieve ‘waarheden’ en..

kritiek op de critici..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Op 17 juli 2019 is het precies 5 jaar geleden, dat deze ramp de wereld schokte. Passagiersvliegtuig van Maleisian Airways neergeschoten, met bijna 300 inzittenden aan boord, van wie er geen de ramp overleefde. Hoe kun je dan METEEN de dader aanwijzen, als je er daarná officieel 5 jaar over doet, om de zogenaamde waarheid te achterhalen. En waarom is er zo ongelooflijk veel weerstand tegen de manier waarop premier Rutte deze zaak aanpakt. In veel internetberichten omtrent deze ramp, wordt hij al meesmuilend de ‘Lying Dutchman’ genoemd..

Het MH17-politieke spel van Rutte word in het buitenland als ‘leugenachtig’ gekarakteriseerd..!

Al met al is het natuurlijk ook niet zo verwonderlijk, wanneer het werkelijk op een kilometer afstand te ruiken is, dat dit ‘proces’ geen oprechte zaak is, laat staan een rechtszaak, maar een politiek getinte zoektocht, die geen zoektocht is.. de dader diende te worden gevonden in Russische kring! Lang zoeken en speuren en de indruk wekken, dat je ‘serieus’ bezig bent, en feitelijk alleen de ‘Bellingcat-team-findings’ meeneemt in je onderzoek..

Waarom blijven de essentiële vragen onbeantwoord en wordt er bewijs genegeerd, die precies het TEGENOVERGESTELDE suggereert, van de conclusie die het JIT, het gezamenlijke onderzoeksteam heeft getrokken?? We zullen hier zo een lijst met FEITEN aanreiken, waarop maar geen afdoende reactie/verklaring komt. Mogen deze vragen niet gesteld worden..?

Complotgekkies natuurlijk weer..?!
Ben je een ‘complotdenker’ wanneer je twijfelt, oprécht twijfelt aan de oprechtheid van het JIT-onderzoek. Aan de onjuistheid van het politieke karakter van dit onderzoek? Natuurlijk, heel eenvoudig weer: simpel het complotdenkers-etiket plakken en mensen die oprechte en erudiete vragen hebben, kenschetsen als no-knows, als onbenullen en mensen die het allemaal niet goed op een rijtje hebben..

Of je nou Thierry Baudet heet, of de premier van Maleisië bent, je bent gewoon niet goed wijs, als je twijfelt aan de ‘goed doorwrochte’ conclusies die het JIT-team, vooral kennelijk op basis van de aanwijzingen van Bellingcat, heeft getrokken, ná hun uitgebreide onderzoek van 5 jaar… Dáár waar, we roepen het nogmaals, de hele wereldpers al de volgende dag wist dat het Rusland moést zijn..!?! Anders zet je zoiets niet op je voorpagina toch? Waar gewoon een simpel vraagteken genoeg was, om je verhaal óók duidelijk te maken..!?

“Een slecht geregisseerde politieke operette,

waarin het verhullen van de waarheid,

centraal lijkt te staan…”

Pieter Omtzigt (CDA) over zijn oprechte twijfels aan het correcte MH17-onderzoek
CDA tweede kamerlid Pieter Omtzigt houd zich al 5 jaar intensief bezig met het onderzoek naar de schuldvraag van het neerhalen van de MH17. En tevens met het blootleggen van de opeenvolgende gebeurtenissen door de betrokken instanties en overheden. Hoewel Mark Rutte en Frans Timmermans, de nabestaanden en heel Nederland een diepgaand onderzoek beloofden – de beruchte laatste steen die boven zou komen – blijkt in deze video van 2017,  dit verhaal, hún verhaal, werkelijk niets anders te zijn, dan een slecht geregisseerde politieke operette, waarin het verhullen van de waarheid centraal lijkt te staan..!!

De vele Kamervragen die Omtzigt op de regering losgelaten heeft, blijven grotendeels en bijna bij het onbeschofte af, volledig onbeantwoord en roepen in hun beantwoording door vooral Mark Rutte, meer vragen op dan er antwoorden worden gegeven. Hoewel Nederland als meest belanghebbende de leiding heeft over het onderzoek en de VN in de resolutie 2166 Nederland ondersteunt, lijkt zij het spel volledig mee te spelen. De Nederlandse regering maakt zich daardoor medeschuldig aan een proces van grove geschiedvervalsing. Het is het spel om de Oekraïne in te lijven en Rusland tot ‘grote boze wolf’ te maken, in het sprookje waarbij de MH17-slachtoffers, de nabestaanden én de burgers van Oekraïne, de bijrollen vervullen..!

Het blijkt een geo-politek schaakspel van de bovenste plank en Pieter Omtzigt bijt zich hierin vast en constateert het ontluisterende gebrek aan openheid.  Kijk bijvoorbeeld eens naar de foto hieronder van het onder zware druk (WOB-verzoek bij rechterlijke uitspraak) vrijgeven rapport. Volledige minachting van het Nederlandse parlement! Maar vooral blijkt, keihard, dat waarheidsvinding ondergeschikt is gemaakt aan het beschermen van genoemde geopolitieke belangen. Deze aflevering, het interview van Willem Middelkoop met Pieter Omtzigt, wordt opgedragen aan de nabestaanden. Wij hopen dat hiermee een grotere maatschappelijke druk ontstaat op onze overheid om het belang van de nabestaanden – namelijk waarheidsvinding – centraal te gaan stellen.

Max van der Werff
De vastberaden onafhankelijk MH17-onderzoeker Max van der Werff (HIER interview) heeft zijn trailer gemaakt van de documentaire die hij binnenkort het levenslicht zal doen zien. Kijk ernaar en besef, dat het verschil met dátgene wat het JIT jou probeert te verkopen, fundementeel verschillend is, met dátgene wat Max van der Werff opnieuw heeft naar voren gebracht.

Kijk in dit verband ook even naar dit interview dat MH17-0nderzoeksjournalist Joost Niemöller had met Max van der Werff in januari 2017. Het toont de oprechtheid die beide heren hebben, in hún waarheidsvinding rondom deze verschrikkelijke ramp. Je zag Joost ook in het laatste filmpje hierboven, toen hij tijdens de eerste JIT-presentatie heel fijntjes vroeg tijdens de persconferentie, van wie de getapte telefoongesprekken komen, die door het JIT als leidend bewijs worden gezien, in het kader van de voorbereidingen en planning van het neerhalen van dit vliegtuig.. Tja, het is weer de slager die zijn eigen vlees keurt, want het was de Oekraïense geheime dienst (die toen al onder controle stond van de CIA..!!!), die deze gesprekken in elkaar heeft gezet, eh, afgetapt..

Beide professoren, dr. Kees van der Pijl en dr. Karel van Wolferen over het hele MH17-verhaal..
Een speciale aflevering van Café Weltschmerz, als reactie op de conclusie in het MH17 onderzoek van het JIT en het uitblijven van kritische mediareacties. Dr. Karel van Wolferen en dr. Kees van der Pijl maken gehakt van het gepubliceerde JIT rapport. Een falend onderzoeksteam met rammelende conclusies, gecombineerd met het bewust op voorhand kapotmaken van de procesgang. Kees van der Pijl en Karel van Wolferen bespreken puntsgewijs waar hier sprake is van een groteske misleiding.

Moeilijk ontkennen dat de Maleise premier ongelijk heeft toch? Het interne onderzoek moest op last van de rechter, na een WOB-procedure van NOS/RTL en Volkskrant worden vrijgegeven. En kijk eens hoe Rutte cs. hun best doen, de onderste steen begraven te laten..??

Niet de onderste steen die beloofd werd komt boven, maar een vooraf georchestreerd politiek proces zonder verdachten en zonder bewijzen zullen de nabestaanden naar zich toe geschoven krijgen. Karel van Wolferen nodigt de media, en in het bijzonder de NRC uit om aan de hand van het JIT-onderzoek alsnog met krachtige journalistieke vasthoudendheid dit onderzoek nog eens grondig over te doen.

Als onderdeel van een speciale operatie geldt het vernietigen van al het materiaal dat indicatief kan zijn voor de aanwezigheid van een gevechtsvliegtuig, dat een gevechtstaak missie heeft uitgevoerd, op 17 juli, in het gespecificeerde gebied.  Van Wolferen meldt ook het doorboorde wrakdeel van de cockpit. Dit zou verdwenen zijn, maar het betreft twee delen, waarvan een deel verdwenen is, terwijl het andere deel wél in de reconstructie van het vliegtuig zit.

Gewoon een paar opmerkingen die op YT werden geplaatst onder deze Weltschmerz-video.

‘Het is eigenlijk godsgeklaagd dat wat deze, inmiddels gepensioneerde heren doen,
eigenlijk het werk
zou moeten zijn
van de Nederlandse journalisten en de politiek.’

* * *

‘Bravo mannen, iedere keer als ik naar jullie kijk,
wordt ik gesterkt in mijn opvattingen over zaken als:
Kennedy, MH17, de EU, de Deep State en oorlog ná 1961, dank daarvoor!’

* * *

‘MH17 is down, binnen 15 minuten: schuld van Rusland, er zijn radarbeelden.
Radarbeelden? Waar en wie? Ukraine heeft ze nooit afgegeven.
Getuigen op de rampplaats en omgeving hebben aangegeven,
dat het erg druk was met jagers in de lucht, Oekraïense jagers vooral’

* * *

‘Het is voor westerse landen niet mogelijk om Oekraïne te beschuldigen.
‘Om politieke redenen, omdat je dan moet toegeven dat Oekraïne het vliegtuig
heeft neergeschoten met daarin burgers van het Westen.’
Dat zou het draagvlak voor een Oekraïens EU-lidmaatschap om zeep helpen.
Het Westen wil Oekraïne onder de Russische invloed halen.’

* * *

‘Moskou vindt het vreemd dat Rusland, hoewel het aanbod om mee te werken,
verwijderd werd van het JIT-onderzoek, terwijl Oekraïne wél de status
van volwaardig lid van het JIT kreeg. Dit bewijst de eenzijdigheid van het lopende proces.’

* * *

‘Waarom is DIT godverdomme niet bij Pauw, DWDD en vooral het
nieuws te zien?? Het enige wat onze staatsomroep/NOS journaal 5 dagen geleden zei,
over de anti-JIT-verklaring van de premier van Maleisië,
was dat hij weinig gevoel heeft met de MH17..
En…  dat hij handelsverdragen had gesloten met Poetin.
En dat hij
“duidelijk de boodschap af wil geven dat hij aan de kant van Poetin staat” en
“dat hij zich veel minder verbonden voelt met de ramp (dan zijn voorganger)”
….verder over de Maleisische regering “dubbele houding ,ongrijpbaar”
“aan de ene kant meewerken en aan de andere kant Poetin te vriend willen houden”
Dus totaal niet inhoudelijk ingaand op de kritiek van de Maleise premier..’

* * *

‘Prachtige aflevering, dank jullie beide heren voor het maken
van dit uiterst integere en informatieve naslagwerk. Echt geweldig!’

1 gedachte over “MH17: manipulatieve ‘waarheden’ en kritiek op de critici..!!

 1. https://tpo.nl/2019/07/05/mh17-nabestaanden-oekraine-is-ook-aansprakelijk-voor-ramp-mh17/
  Tot op heden was alleen in het NOS nieuws bv te horen dat een DEEL van de nabestaanden brieven schreven naar verschillende landen waarin ze om medewerking vroegen van die landen of om maatregelen wanneer er geen gehoor gegeven zou worden aan hun oproepen.
  Ook was voor een deel van de nabestaanden de schuld van de Russen al duidelijk en werd door hen volledig genegeerd dat de Russen wel al mee hebben gewerkt maar dat er totaal niet naar hen geluisterd wordt. Ook op de vraag waarom Oekraine wel en de Russen niet deel mogen uitmaken van het onderzoeksteam blijft men het antwoord schuldig en ook waarom het onderzoek niet door andere onafhankelijke onderzoekers gedaan wordt is onduidelijk.
  Er lijkt een tweedeling te zijn onder de nabestaanden wat nu blijkt omdat nabestaanden nu ook Oekraine aansprakelijk willen stellen.
  Wat betreft de NOS en andere publieke nieuwsbrengers valt het mij op dat ze telkens tegen de Russen zijn of seperatisten afschilderden als monsters terwijl zij toch het meest belangrijke “vuile” werk hebben gedaan en alle medewerking hebben verleend.
  Kunnen we de NOS/RTL wel vertrouwen wat betreft hun nieuws? En brengen zij nog nieuws?
  Gisteren viel mij op dat RTL 4 om 19.30 uur wel bericht gaf over Epstein terwijl op NED 1 om 20.00 uur in het NOS nieuws met geen woord over Epstein werd gerept.(wist de NOS dat dan niet of wachtten ze eerst op orders van hogerhand denk ik dan).
  Eerder zou Poetin geen antwoord op vragen van journalisten hebben gegeven terwijl hij dat wel degelijk gedaan had,op weer een ander moment vond Jeroen Akkermans een metalen stukje wat gelijk zonder onderzoek als bewijs werd aangedragen.
  Is dergelijke toonzetting de taak van nieuwsbrengers? en vooral is dat onafhankelijk nieuws brengen? Ook het steeds meer brengen van regionaal nieuws zie ik als methode om geen of minder aandacht voor belangrijkere gebeurtenissen meer te hoeven hebben die wereldwijd invloed hebben.Natuurlijk is een ongeluk of gebeurtenis in Nederland zelf met dodelijke afloop ook erg maar daar hebben we toch al de regionale zenders voor? Waarom dan nu ineens op landelijk nieuws wat in meerdere landen te zien is?Zijn ze bang om tegenstrijdige berichten te brengen waardoor ze nu op deze wijze proberen dat te voorkomen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.