Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!


Een gruwelijk beeld of een bewijs van 'fake'..?? De op de grond liggende agent, zou zojuist door het hoofd geschoten zijn met een Kalashnikov-machinegeweer. De 'dader' loopt achter de boom weg.. Het is een paar seconden ná het 'hoofdschot', dat op de agent afgevuurd werd. Maarr.. Waar is het bloed, waar was de 'reactie' van het lichaam van de agent, bij de impact van het schot..?!

Een gruwelijk beeld of een bewijs van ‘fake’..?? De op de grond liggende agent, zou zojuist door het hoofd geschoten zijn met een AK47- of Kalashnikov-machinegeweer. De ‘dader’ loopt achter de boom weg.. Het is een paar seconden ná het ‘hoofdschot’, dat op de agent afgevuurd werd. Maarr..

Waar is de plas bloed of überhaupt enig bloed, waar was de ‘reactie’ van het lichaam van de agent, bij de impact van het schot..?!

 

x

x

Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!

2015 © WantToKnow.nl/.be

x

De verschrikkelijke aanslag op de redactieburelen van de satirische tijdschrift ‘Charlie Hebdo’ is een nieuwe ‘moslimdaad’, die de wereld dient te waarschuwen voor de verschrikkingen van dit ‘rigide geloof’.. Dat is wat de mainstream media ons weer aan alle kanten tonen. Maar is dat zo…? Wanneer leren we nou eens om écht en met neutrale ogen naar de feiten te kijken..? Waarom hebben we meteen een VOOR-oordeel, zónder dat we feitelijk weten wat er daadwerkelijk gebeurd is..? En als er alweer heftige bewijzen opduiken, dat er waarschijnlijk weer gerotzooid is met ‘bewijs’, dan is het helemaal zaak op je tellen te passen.. Vinden wij!

Want het is, met name bij dit soort heftige gevallen ALTIJD mogelijk, dat achter deze aanslagen een dubbele agenda zit, van figuren en krachten in onze wereld, die volledig baat hebben bij het aanwakkeren van onrust, angst en haatgevoelens onder de bevolking..! Denk daar ajb continue over na, wanneer je naar de ‘follow-up’ kijkt van deze afgrijselijke daad. Veel mensen die de beschikbare beelden van deze aanslag al hebben ge-analyseerd, zien ook hier weer een patroon.

charliehebdocartoonDeze mensen, waaronder we onszelf meerekenen, zien ook hier weer allerlei anomalieën tevoorschijn komen, die zouden kunnen duiden op een ‘valse-vlag-operatie’.. Het patroon van de machthebbers om het volk in onrust, angst en haat te dompelen..! En deze speurneuzen zijn niet gek; ze zijn simpel weg heel kritisch op wat overheden ons voorschotelen.. Op wat de MSM, de main-stream-media ons voorschotelen als de waarheid.

Let wel: we doen niets af aan de verschrikkingen van de aanslag, maar als je in één dag tijd alweer zóveel bizarre zaken ziet, die VAKER te zien zijn bij dit soort ontsporingen in de samenleving, dat is het simpel zaak voor jou als burger, op je tellen te passen.. Op je tellen te passen omdat je in dit soort gevallen een heel simpele prooi bent van misinformatie!! We geven je hier graag een paar van die bizarre ontsporingen en vreemde zaken aan, zodat je wellicht ‘terug’ kunt, naar een midden-standpunt.. Met andere woorden: ‘Wie het gedaan heeft, moet nog blijken’.. en ‘Partijen die roepen wie het gedaan heeft, zijn misschien zélf betrokken’..!

De bizarre afwijkingen met ‘realiteit’..
We laten je bovenaan dit artikel al een foto zien, die de uitermate vreemde manier aantoont, waarop het lichaam van de zojuist vermoordde’ agent reageert. Wanneer je naar de video kijkt, zul je versteld staan en kunnen zien, dat het schot waarschijnlijk zelfs over het hoofd heen is afgevuurd. Is het een kleine stofwolk die de inslag van de kogel van de AK47- of Kalashnikov-mitrailleur laat zien..? En waarom maar één schot, als je een mitrailleur in de hand hebt..?? Oordeel vooral zelf! Kijk ook eens hoe de mitrailleur VLAK NÁ HET SCHOT ook nog eens extra op het hoofd wordt gericht.. Wat een bizar tafreel..!

* * * * * * * * * * * *
NASCHRIFT / TUSSENSCHRIFT
8  januari 20:00 uur.
Vanochtend was de video waarop de fake-killing van de Parijse agent te zien was, hier nog te zien..
Maar daar is alweer een stokje voor gestoken.. Want kennelijk liet hij de Waarheid zien..!!

Een agent die door het hoofd wordt geschoten, die niet door het hoofd wordt geschoten..
DAT MOET DUS VAN TE VOREN GEOEFEND ZIJN…!!!

Het enige wat rest van dat filmpje is het beeld, wat je hieronder ziet,
dat het filmpje ‘niet bestaat’…!!

WAKE UP, hoeveel méér bewijs heb je nodig om te beseffen dat je in de maling wordt genomen..!

Maar natuurlijk haddden we zélf ook een backup.
Kijk gewoon naar deze video dan..
ERONDER.
Besef dus dat het origineel is verwijderd..!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

video does not excist

 

En natuurlijk..
Sommigen hebben ons er al op attent gemaakt; wie heeft dit tafereel gefilmd.. Vanuit welk huis stond PRECIES iemand klaar, met camera..!! Op de juiste plek en op het juiste moment..!? Geloof jij het nog..??

x

Het bizarre dakfilmpje..!
En dan is er het filmpje met de mensen op het dak.. Hoe is het mogelijk dat het filmpje zo geraffineerd is gemonteerd.. Dusdanig dat degene die deze analyse in elkaar heeft geplakt, ‘Dutchsinsinati’ op YouTube, er tijdens het commentaar op de analyse achter komt, dat het filmpje een ‘las’ heeft, PRECIES BIJ EEN BIJNA ONOPGEMERKTE PLAATS..! Namelijk exact achter de bruine schoorsteen..

Er waren kennelijk 3 terroristen die ‘Allah akbar’ schreeuwden. Zich een weg baanden naar de redactieburelen van het satirische weekblad ‘Charlie Hebdo’. Het filmpje dat direct op de Franse nieuws verscheen, was kennelijk ongeëdit..!? Niet waar dus.. Kijk daarvoor dus het filmpje..
Hoe is het mogelijk dat je EERST 3 leden ziet van een SWAT-politieteam, en VERVOLGENS de terroristen.. Wat is hier aan de hand..?

Een van de andere bizarre maar uiterst opvallende zaken.. De vluchtauto is gepakt.. Zijn dit twee verschillende auto's..? Een met chroomspiegels en de andere met zwarte lak..??
Een van de andere bizarre maar uiterst opvallende zaken.. De vluchtauto is gepakt.. Zijn dit twee verschillende auto’s..? Een met chroomspiegels en de andere met zwarte lak..??

De politie verdwijnt rechts om de hoek, de straat in, terwijl een fractie later de zwarte auto komt aanrollen en de terroristen van links komen aanlopen..??! De politie heeft geen ogen in de rug, maar komt toch meteen dan terug, waarna natuurlijk een vuurgevecht tussen hen en de terroristen zou moeten plaatsvinden..? Of zijn wij nou gek..?

De bruine schoorsteen; een spontaan filmpje, geraffineerd gemonteerd…?!
Hoe is het mogelijk dat dit filmpje is GEMONTEERD, terwijl het als ongemonteed wordt gepresenteerd..?! Op het dak, waar vandaan dit filmpje is opgenomen, loopt een man in… een kogelvrij vest rond.. Deze man wijst de straat in, waar dus 3 politiemensen lopen (met witte teksten op hun rug!). Wanneer ze beiden achter de bruine schoorsteen duiken, KOMT DE LAS IN HET FILMPJE.. Geraffineerd en bijna niet zichtbaar…!

Last but not least, zie je op het einde van het filmpje, dat de man in het kogelvrije vest ‘weer’ op het dak wandelt.. Er is kennelijk opnieuw een montage geweest, waarbij de volgorde is omgedraaid of iets dergelijks..?! Een man staat bij de trappenhuiskoker met de handen in de zakken, terwijl de ander aan het SMS-en is.. Anderen lopen in paniek over het dak.. Rara.. Waarom loopt de een met een kogelvrij vest rond, terwijl de anderen in gewone kleren daar zijn.

Waar is dit filmpje geëdit en waarom wordt het gewoon niet in zijn geheel uitgezonden, in de JUISTE VOLGORDE..? Waarom worden de 3 politiemensen eruit geëdit, VOORDAT het schieten begint..?!! Wie zijn de mensen gekleed in het zwart met witte handschoenen..? Hoe is het mogelijk dat de gewapende mannen tevoorschijn komen, nog geen seconde nádat de politiemensen de hoek om gaan.. Vreemd of vreemd..?? Jij mag het zeggen, maar de vraag is of je ook een rat ruikt..!

Kijk en oordeel ZELF!!
X

x

De ‘per ongeluk achtergelaten ID-kaart’…
Welke terrorist laat zijn ID-kaart achter in een vluchtauto..? Nou, deze jongens dus, aldus het officiële verhaal.. Is dit ongeloofwaardig of is dit ongeloofwaardig..? Dit is de versie zoals we die voorgeschoteld krijgen.. Het identiteitbewijs is gevonden en in no-time zijn ook de andere 2 ‘geïdentificeerd’ kennelijk..?

passport 911 found ground zeroHet gaat om drie mannen in de leeftijd van 34, 32 en 18 jaar. De oudste twee zouden broers van elkaar zijn. De politie heeft gisteren intussen een opsporingsbericht verspreid met de namen van de verdachten: Saïd en Chérif Kouachi en Hamyd Mourad. Een van de twee verdachte broers werd in 2008 veroordeeld bij de ontmanteling van een Iraakse cel in Parijs. Hij zou 10 jongeren hebben geronseld voor de strijd in Irak en wilde in 2005 naar Damascus/Syrië vertrekken, maar werd ‘tegengehouden’..

Volgens media kwam de politie ze op het spoor doordat een van hen, zijn identiteitskaart had laten liggen in hun vluchtauto. Ze reden na de aanslag weg in een zwarte Citroën C3, maar lieten deze al snel achter (zie foto boven). Ze zouden hun weg in een andere auto hebben vervolgd.

De NOS noemt het in haar artikel van 8 januari (HIER) een ‘bijna kinderlijke’ daad, en citeert daarmee Mark Singleton, directeur van het Internationaal Centrum voor Terrorismebestrijding. “De aanslag is verder uiterst professioneel uitgevoerd en dan is het bijna kinderlijk om vervolgens je identiteitskaart achter te laten.” Maar wie goed leest, ziet dat Singleton -tussen de regels door- ook iets weggeeft..! Hij noemt het een koelbloedige aanslag waarbij spullen zijn gebruikt die niet zomaar te krijgen zijn. “Het zijn mannen die weten wat ze doen en het valt op dat de aanslag goed is voorbereid. Die vindt plaats op klaarlichte dag en is bedoeld om een zo groot mogelijk schokeffect teweeg te brengen. Ze weten wat ze moeten doen en wie ze moeten hebben.”

Tja, hoe kun je dit nou rijmen..? Want óf je bent professional, óf je bent een amateur.. Of…! De kaart is er simpelweg na afloop neergelegd.. Het is net een goocheltruuk, die moet je ook van achter-naar-voren ontleden, om in ieder geval enige logica in het verhaal te kunnen onderscheiden..!

Enne.. Even denken, waar hebben we een dergelijk ID-verhaal méér gehoord..? Ohja, bij de aanslagen van 11 september 2001.. In de honderd-duizenden kubieke meters puin van de 2 WTC-torens, volledig gevrijwaard kennelijk van alle hitte en vuur van de inslag, werd het paspoort gevonden van één van de kapers.. Wat een toeval..? Toch? En het is daarmee zó onwaarschijnlijk, dat het wel waar zouden moéten zijn, toch? Want zo’n verhaal verzin je niet.. Of toch?

We zijn 1 dag ná deze verschrikkelijke moordpartij en er zal nog heel veel nieuws volgen over Charlie Hepdo.. Maar wij nemen de vrijheid je deze uitspraak van Hermann Goering, Hitler’s rechterhand..

hermann goering valse vlag

 

Advertentie

320 thoughts on “Charlie Hebdo.. Ook weer georkestreerd..??!

 1. Hey,

  Als je goed kijkt zie je dat de spiegel niet zwart is en ook niet wit.
  Het lijkt soort van chroom achtig. De nummerplaten matchen ook nog eens
  Dat het wit lijkt is omdat het van boven gefilmd is en dat er dan een weerkaatsing is van de zon/licht.

  Alleen het schieten op de politie agent kan ik niet verklaren

  En als het echt gepland zou zijn door de staat zou het zo gesmeerd lopen dat mensen zoals u het niet doorhebben. Het is waarschijnlijk een samenval van gebeurtenissen dat het er op doet lijken dat het in scene is gezet

  Groet Thijs

 2. ISIS = CIA, Mossad
  Dat is de enige organisatie erachter.
  Deze aanslagplegers zijn gewoon sukkels.
  Ze hebben enkel plan A. Mensen doodschieten en dan wegrennen.
  Plan B hebben ze nooit bedacht.
  Gemanipuleerd door de CIA en Mossad. Dat is alles.

  1. Anna

   Er zijn meer dan 1000 Amerikaanse Militairen basissen + CIA in zo een beetje alle landen van de wereld, en als ik het goed heb maar dat weet ik niet zeker is Frankrijk het enigste land die toen het Amerikaanse leger uit Frankrijk heeft gegooid, met als reden: “Het is nu zoveel jaar na de oorlog het wordt nu eens tijd dat jullie weer naar huis gaan”, maar die pipo’s in de 2e kamer die gaan dat nooit doen want die zijn dikke vriendjes met het witte huis en de knesseth.

   Op mijn onderstaande site kun je lezen waar veel basissen te vinden zijn.

   http://www.gouvernante.info/regeringen2.htm

  2. En nu wil men (zie Noord Hollands Dagblad e.a.) de Amerikanen hier de douane en controles laten uitvoeren.
   Overigens doen de ZZionazies uit IsraHel dat al.

   Ze zeggen het je midden in je gezicht op krant en tv. We zijn bezet door de Amerikanen al 70 jaar en het wordt steeds erger. Straks lopen hier politie en leger van de Amerikanen door de straten.

 3. Als je goed kijkt naar de vluchtauto met de witte spiegels
  Dan zie je geen antenne op de auto. terwijl de auto die later terug is gevonden door de politie wel een antenne heeft op de auto.En de spiegels zijn ook niet wit meer
  Kunnen jullie het uitzoeken.

 4. GuidoJ zou jij een artikel kunnen maken (mocht je het nog niet gedaan hebben) over websites zoals hieronder en hoe wij onszelf het beste kunnen beschermen tegen luistervinken laat me ze zo maar noemen.
  Hallo Allemaal
  Ik heb misschien een paar adressen voor uw om uw gegevens op het internet beter te beschermen, ik gebruik geen Google maar:
  http://ixquick.nl/
  https://ixquick.nl/
  deze slaat onze gegevens niet op maar gooit ze weg.

  Zie ook:
  http://ixquick.nl/ned/protect-privacy.html?
  https://ixquick.nl/ned/protect-privacy.html?

  Hier kun je kijken wie je volgt:
  http://www.not-secret.com/
  https://www.not-secret.com/

  1. Twee opmerkingen tav dit artikel:
   Als je een betere foto van de teruggevonden auto bekijkt kun je zien dat ook deze zilverkleurige spiegels heeft.
   Hoewel inderdaad duidelijk is dat de agent niet door zijn hoofd is geschoten is hij toch echt dood. Misschien door de kogel( s) die hem eerder raakte(n)?
   Verder inderdaad een hoop zaken die een false flag doen vermoeden.

 5. Wie kent tai chi

  Als we allen dagelijks 10 min de eerste oefening doen zal er al veel veranderen met het auraveld van velen, dan zullen ze er niet meer in kunnen

  je houd je arm gestrekt recht voor je uit, knieen wat licht gebogen voeten iets uit elkaar, goed stevig op de grond,
  je ademt in en gaat traag omhoog met je armen, dan adem je uit traag terug naar beneden naar beneden met je gestrekte armen, zo 10 min. lang, niets gaat nog in je aura,
  iemand die het persoonlijk heeft meegemaakt: deed tai chi in oerwoud waar grote gorillas zaten, ze kwamen op hem af, maar bleven op afstand en werd niet aangevallen…..op een gegeven moment zat er hele cirkel rond de persoon, oefenen mensen doen doen…..

  De chinezen kennen dit….wij nu ook, de wereld zal er binnerkort anders uitzien als we dit toepassen en doorgeven, we zullen noet meer aangevallen worden

  love de world

  1. Hoi Monika, mooie oproep. Apart filmpje maar mooie boodschap voor allen die de onderdrukker kwijt willen.
   Ja, de wereld is gestoord, waarom? Idd wat deze man zegt, er is een evil force aan de macht die evil plannen uitvoert en daarbij moeten er velen dood.

  2. Monika

   Die You Tube heb ik naar de B&W de Raadsleden en de Politieke Partijen van Zutphen verstuurd, vergezeld met mijn onderstaande tekst.

   (GuidoJ. beschouw je deze tekst wel of niet als een artikel, zoja haal maar weg dan heb ik pech gehad)

   Lekkere huichelaars bij de kranten zoals b.v. “de Stentor”, in de krant stond dat de redactiechef een toespraak hield bij die “Je Suis Charlie Gangers” voor het stadhuis over persvrijheid en Vrije Meningsuiting, en dat geldt dus duidelijk niet voor mij, als ik een reactie upload op de internet kranten van de Stentor en de Zutphense Koerier is het vaak binnen een uur weer verdwenen, de pers en media hier in Nederland hebben het eeuwig over hun geliefde pers vrijheid maar die geldt dus niet voor mij, lekker zooitje huichelaars en ook nog eens de Gangers voor de gek houden.

   Een voorbeeld: Enkele burgemeesters waren van plan om Marokkaanse jongeren en hun ouders uit huis te zetten als de jongeren zich niet gedroegen op straat, ik heb toen bij enkele Koeriers waaronder de Zutphense de Breda’s de Gouda’s en nog 2 andere een reactie gegeven, ik schreef als de Marokkaanse jongeren op straat worden gezet met hun ouders dan moet men dat ook met de Nederlandse jongeren en hun ouders doen want die jongeren spoken ook van alles uit op straat, en een uur later waren alle 5 reacties pleite, en dat is vermoed ik collectief gebeurd door iemand van boven waarschijnlijk een racist of zo.

  3. Rudie en anderen,
   Maak van alles, met waar dan ook geplaatste postings, een screenprint, als je het idee hebt dat het tot censuur zou kunnen leiden.
   Daar waar het nodig is, kan het later weer gecommuniceerd worden via bv Google docs.
   Bewaar alles waarvan je vind dat het mogelijk tot censuur zou kunnen leiden.
   En dan maken we er later wel een zwartboek van 😉

  4. Sun 107.2, Ik wilde dat jij en iedereen dit ook niet vergat. Ook jij vergeet weleens wat en ik ook 😉 Geeft niks lieverd, als de boodschap maar is blijven hangen, en dat is ie inderdaad, want daar gaat het helemaal om!

  5. Sun 107.2
   vanuit welke context moest je aan mij denken bij dat stuk, dat ik geen oversexte nimf ben ? 😉

  1. @Guido Oh! was me er niet bewust van.

   ik plaatste een gedeelte uit hsk 19 “Wie ben jij?” uit ‘Healing met de Hathors’ van Hermans, Lia-Ariel.

   betreffende de reis/overstap naar de Nieuwe Wereld/Aarde…

   e.e.a. pas m.i. exact met de reacties van velen en WAT te doen.. en waarom en wat er momenteel allemaal plaatsvindt… in een groter geheel ; en dat er nog veel meer te wachten staat in de komende periode 2015-2016..

   Het gehele boek is trouwens vrij te lezen vanaf mijn online ebook library (onder links op mijn website)

 6. Aangezien het (de in scene gezette heers & verdeelspel) hier ook de juiste uitwerking heeft gehad, denk ik dat deze reactie hier beter op zijn plaats is. Alom verdeeldheid. Nou lieve mensen, geef elkaar een knuffel of een rotschop. En ga na waar je een beter gevoel van overhoudt. Ik weet het wel hoor, bij deze allen een warme virtuele knuffel! En vergeet nooit een ander pijn doen, is uiteindelijk jezelf pijn doen.

  Er zijn geen mensen gedood vanwege spotprenten.
  Er zijn mensen gedood zodat mensen dat kunnen denken, dat er mensen zijn gedood zgn vanwege het uiten van een mening.
  Er zijn mensen gedood om draagvlak te krijgen voor nog meer controle door de overheid, nog meer een politiestaat, nog meer spionage op de zgn vrije burgers.
  Er zijn mensen gedood om geld, zie de oplage van dit spotprent exploderen.
  Er zijn mensen gedood om haat te zaaien.
  Er zijn mensen gedood om mensen bang te maken.
  Er zijn mensen gedood om ons nog meer vrijheden af te nemen.

  Het is allemaal mooi bedacht en in scene gezet. Zionistische groepering die Charles Hebdo hebben gesponsord. Hiermee nog meer haat tussen verschillende groeperingen hebben aangewakkerd, met als reden een motief te creëren voor aanslagen en het verder afnemen van de mensenrechten.
  Dit zijn de spotprenten van de Zionistische manipulerende machthebbers. En het gros trapt er in en krijgen persoonlijkheidsstoornisverschijnselen en roepen “ik ben Charlie”.
  http://www.welingelichtekringen.nl/media/101748/charlie-hebdo-aangeklaagd-wegens-mohammed-cartoons.html

  1. Eh nou eh,
   Laten we vooral opkomen voor de liefde.
   En inzien waarin we zelf in gebreke blijven.
   En het wel blijven afwentelen op oa de Illuminatie.
   Deze laatste partij verkeert in de onvolwassenheid van het getraumatiseerde kind, dat ondanks zichzelf, niet weet wat liefde is.
   Meer dan erg genoeg, maar nog erger, dat de trauma’s van deze niet geliefde, en meermalen inteelt én verkrachte kinderen, de wereld nog steeds kunnen regeren.
   Waanzin….

  2. Lieve mensen, fijn dat jullie er zijn! We zijn niet alleen, we hebben elkaar! 🙂 Er is een hoop geneuzel en een hoop onvrede, terwijl velen hetzelfde willen. Velen zijn het oneens en vinden dat we allen in dezelfde pas moeten lopen. Het maakt me niet uit hoe, uiteindelijk valt alles op zijn plaats!

  3. Mooie woorden Sun! Links of rechtsom, maar altijd naar het bindingspunt, het hart en ons aller oorsprong.

 7. Ik heb me al eens zitten afvragen of het bij de westerlingen niet zozeer gaat om hun geliefde “Vrije Meningsuiting” maar om de gedachtegang: “Wij Blanke Westerlingen zijn de heersers en meesters der Aarde wij maken de dienst uit wij hebben het voor het zeggen wij kunnen doen en laten wat wij willen want wij zijn Blank, en een ieder die niet-blank of gemengd of zoveelste generatie is moeten voor de volle 100% naar onze arrogante racistische denk en handelswijzen dansen, daarom moeten wij hun ook onder het excuus van Vrije Meningsuiting” tot op het bod kunnen beledigen en ze mogen er niet tegen ingaan anders worden we hels.

  1. Met generaliseren kom je er niet uit beste Gouvernante, ik persoonlijk heb door normale familie omstandigheden, contact en ook mooie innige gedeeld met Moslims, prima, in de beginne weinig vertrouwen en weinig echte discussie, maar na jaren aftasten en wegen, gaat het nu heel goed, jammer mijn beste vriend Amar is helaas niet meer, pracht mens, warm en eerlijk en vooral mijn vriend, de echte verstandigen, geloven in hun leven, klaar OK respect voor de ander, en daar gaat veel manquant, respect naar ons de autenthieke Europeanen wordt nog wel eens een beetje opgerekt, we kunnen heel goed samen leven, de Moslims als Gast en de anderen als Gast heer, geen grenzen verleggen, of waarden aantasten, opschikken is er niet meer bij, groet Jenne

 8. De Moslims zouden eigenlijk het balletje moeten omdraaien en constant het blanke ras tot op het bod moeten gaan beledigen keer op keer op keer op keer onder de noemer: “Vrije Meningsuiting”, ik ben reuze benieuwd wat er dan gaat gebeuren, of stel ik als Surinamer ga dat hier op deze website doen met jullie Nederlanders, ik ben reuze benieuwd wat Guido J. dan gaat doen, mij blokkeren mijn reacties verwijderen of er voor zorgen dat ik geen reactie meer kan oploaden.

  Ik heb het al eerder gezegd als je als westerling Allah gaat beledigen kun je tegenstand krijgen b.v. de vele Moslims die overal in de wereld nu op straat staan te demonstreren, misschien is het verstandig dat de westerlingen een beetje gas terugnemen om hun niet voor het hoofd te stoten, en misschien dat ze dan een betere relatie met hun krijgen omdat ze weten er wordt nu rekening gehouden met ons en ons geloof.

  1. Maar tussen respect voor elkaars denken, en een groep dogmatische idioten in hun kont kruipen is een enorm verschil !
   Zij de Islam zelf zal zijn huis op moeten ruimen, maar voor het moment zie ik dit niet gebeuren, en die arme dommerikken O La La wat een schande voor dit toch intelligente geloof, met veel aanhangers.
   Maar we kunnen er van af, eens woonden en heersten zij in een deel van Europa, is uiteindelijk ongedaan gemaakt, en opgeschoond.

 9. PRECIES bij dat huis gefilmt? Kom op zeg, iedereen.heeft.een mobieltje en hier in Nederland filmen er zat mensen bij een ruzie op.straat, laat staan schoten in Parijs.

  Zitten wel aparte dingen in, zoals de ID kaart wat ik ook al vaag vond.bij het wtc. En het schot, ziet er inderdaad wat raar uit

  1. Het meest vreemde is voor mij de man (‘agent’?) op de grond. Heeft gewoon een dienstwapen en laat dat in zijn holster zitten…???!? Sorry, hij WIL dood kennelijk..?
   Rolt vervolgens met zijn rug richting de schutter en gaat dan.. OMKIJKEN..!!! Zonder revolver..! Wat is dit voor amateurtoneel..!!

  1. Bedankt Monika, de waanzin te top, om hier voor mensen te doden, maar er zal toch iets drasties moeten plaats vinden, die Boko Haram horen niet thuis op deze planeet, groet Jenne

  2. Er zijn geen mensen gedood vanwege spotprenten.
   Er zijn mensen gedood zodat mensen dat kunnen denken, dat er mensen zijn gedood zgn vanwege het uiten van een mening.
   Er zijn mensen gedood om draagvlak te krijgen voor nog meer controle door de overheid, nog meer een politiestaat, nog meer spionage op de zgn vrije burgers.
   Er zijn mensen gedood om geld, zie de oplage van dit spotprent exploderen.
   Er zijn mensen gedood om haat te zaaien.
   Er zijn mensen gedood om mensen bang te maken.
   Er zijn mensen gedood om ons nog meer vrijheden af te nemen.

   Het is allemaal mooi bedacht en in scene gezet. Zionistische groepering die Charles Hebdo hebben gesponsord. Hiermee nog meer haat tussen verschillende groeperingen hebben aangewakkerd, met als reden een motief te creëren voor aanslagen en het verder afnemen van de mensenrechten.
   Dit zijn de spotprenten van de Zionistische manipulerende machthebbers. En het gros trapt er in en krijgen persoonlijkheidsstoornisverschijnselen en roepen “ik ben Charlie”.
   http://www.welingelichtekringen.nl/media/101748/charlie-hebdo-aangeklaagd-wegens-mohammed-cartoons.html

  3. Hoi Sun, precies, alles heeft een reden.
   Persoonlijk vind ik de tekeningen smakeloos…met zo een talent, wat zou je daar niet alles mee kunnen doen om mensen te verbinden. Jammer dat het voor politieke redenen wordt misbruikt.
   Wat ik me ook afvraag, zo veel ‘top-tekenaars’ zijn er niet meer, maar blijkbaar geen probleem, want het gaat gewoon door…business as usual.
   lieve groetjes <3

  4. Je suis conscience infinie en une expérience humaine. maar ja dat wordt wel een groot bordje.

  5. Hoe groter het bordje hoe beter, Marcel…
   De meeste mensen hebben immers toch een gigantisch bord voor hun kop.
   Daar past zelfs jou tekst nog op…

   Even wat anders.. Lijken die twee gasten bij die zwarte Citroên niet een stukkie groter dan de 1.69 meter die Said Kouachi in zijn (zogenaamd vergeten) paspoort heeft staan..??

  6. Over de vraag over de lengte…. Ik hou me daar niet zo mee bezig, heb in de gaten welke redenen er lagen om deze aanslagen te plegen en hoe en door wie is me ook wel duidelijk . Ik heb weinig zin er erg veel energie aam te verspillen , dan trap ik namelijk in de vooropgezette val van het waarom deze aanslag is gepleegd en dat is het laatste dat ik wil.

  7. Ik snap wat je bedoelt, met er geen aandacht aan willen geven.
   Maar aangezien het gros van de mensen helemaal geen idee heeft wat er speelt, wil ik zo overtuigend mogelijk bewijs dat deze aanslag niet door moslims is gepleegd, laat staan voorbereid,
   Niet om mezelf op de borst te kunnen slaan, maar om meer bewustwording te creëren, want ik denk echt dat bewustwording door het merendeel van de bevolking deze onzin kan stoppen.
   Met alleen maar het door hebben, stop je de onzin (in mijn ogen) niet.

  8. Hoi Sun,
   mooie nieuwe ‘avatar’ 😀
   En zeker in deze tijden belangrijk…come toegether. Wissel je uit met anderen, stap op ze toe, wees niet bang en zoek verbinding. Help jezelf, dan helpt je god.

 10. Ik heb er lang over nagedacht, mijn persoonlijke conclusie is ; dat al deze questisch op een domme en provoserende manier worden misbruikt om kleine schimmige lachjes op te wekken, ik ken het blad goed, koop het zo nu en dan,
  wat is het zinvolle om bepaalde bekrompen mensen met waan ideéen te provoseren, is het niet beter om je tot de intilligentia van dit denken te richten, om tot een zinvolle onderlinge discussie te komen, dit leidt tot geweld, een visieuse cirkel van bloed van onschuldigen.

  1. Heel goed gezien Jenne. Ik ga ook niet tegen elke idioot vertellen dat ie er helemaal naast zit. Waarom? Om geld aan te verdienen natuurlijk. Ik respecteer al die lui die geloven en respecteer hun geloof. Ik heb er absoluut geen baat bij dat ze zich in het nauw gedreven voelen door mij. Oke, vrijheid van meningsuiting, oke, wil niet zeggen dat ik zeg wat ik denk want dan heb ik oorlog met 99% van de mensheid. Ben ik niet de enige in denk ik haha. Als ik een krantje had en er in zou schrijven en tekenen hoe ik het zie, dan koopt bijna niemand dat krantje, geloof mij maar…

  2. Haha Martijn,
   Ik zou zeggen, begin dat krantje maar, want het gaat over hetzelfde.
   De problemen in het groot zijn de problemen in het klein.
   Ben jij een goede striptekenaar trouwens?
   Anna 😉

  1. Luna

   In het verleden heb ik me wel eens zitten afvragen of wij misschien inderdaad opnieuw geboren worden en de strijd hervatten met onze vijand, stel 5000 jaar geleden reed een groep mensen (nu Amerikanen en Arabieren) op kamelen door de woestijn en ze kregen ruzie over wie wat recht had op bepaalde gebieden en ze maakten vervolgens oorlog met mekaar, ook zij gingen op den duur dood en zijn misschien wedergeboren en vechten nu weer met mekaar om dat grondgebied.

   Saddam Hoessein terroriseerden? zijn volk (als het waar is) omdat hij misschien in zijn onderbewustzijn al wist eens gaat mijn volk slijmen met Amerika ik ga nu alvast van te voren wraak op ze nemen door ze te terroriseren, en als wedergeboorte misschien inderdaad bestaat dan is het mogelijk dat hij weer probeert om de leider te worden van een land en dan gaat hij zijn bevolking weer terroriseren om wraak te nemen om wat er gebeurd is in zijn vorige leven.

   Stel in mijn vorige leven heb ik ingebroken in uw huis u en ik gaan vervolgens dood en worden opnieuw geboren en nu komt u volgens de wet van karma bij mij inbreken, zou het niet veel wijzer van u zijn dat u zegt ik wil niet dezelfde fout maken als hem dus ik ga niet inbreken bij hem ik ga hem het goede voorbeeld laten zien, en als ik daar iets van leer dan besluit ik misschien om niet weer te gaan inbreken in mijn 3e leven bij u of een ander, en als u niet bij mij inbreekt kan er ook geen karma meer zijn dan zal ik zo wie zo al niet meer inbreken in uw huis, dus misschien bent u het wel die karma in stand houdt door wraak te komen nemen in een volgend leven.

 11. Siegfried tot zekere hoogte heb je gelijk niet alles is “Valse Vlag Operatie”, wij als mensheid zijn al door de hele geschiedenis aan het smijten met schiettuig en explosieven, en de moordenaars zitten aan beide kanten zoals vriend als vijand, maar als je goed zoekt op websites en youtubes besef je dat er in onze tijd toch dingen gebeuren achter de schermen die vraagtekens oproepen, je gaat je ook afvragen wie is nu eigenlijk vriend of vijand en of zijn onze eigen regeringen noch wel te vertrouwen en wie meent het wel deels of niet met ons.

  Wij als westerlingen zitten al jaren te donderjagen in Arabische landen en dan krijg je mensen die kwaad worden sommige fanatiek en die komen wraak nemen, en of Parijs wel deels of niet een “Valse Vlag Operatie” is geweest is moeilijk vast te stellen vooral omdat wij buitenstaanders zijn, maar na onderzoek begin je je toch af te vragen of er misschien iets anders heeft afgespeeld achter de schermen die politici de kranten de Tv ons niet gaan vertellen.

  https://www.youtube.com/watch?v=eem7d58gjno Op dit filmpje worden gebouwen gecontroleerd naar beneden gehaald, je kunt zien dat de muren naar binnen vallen en dan komt de hele zaak naar beneden.

  https://www.youtube.com/watch?v=hSApOavkHg8 Op dit filmpje van de Noord Tower kun je zien dat het puin alle kanten uitvliegt net alsof men op elke etage explosieven heeft gebruik.

  https://www.youtube.com/watch?v=lX8M8qlGmT8 Dit WTC7 gebouw kwam gecontroleerd naar beneden om 17.20, en de eigenaar Larry Silverstein zei dat hij de brandweer opdracht had gegeven om het gebouw gecontroleerd naar beneden te halen en of zij daar wel of niet bevoegd toe zijn dat laat ik in het midden want dat weet ik niet, en als dat zo is is de tijdsduur een smoking gun, want een gebouw van 47 etages vol stoppen met explosieven bedrading + knooppunten en ontstekingskapjes daar doe je volgens demolitie experts een week over dat doe je niet in 7 uur tijd, dat zou kunnen inhouden dat men dat gebouw voor 11 September al had bewerkt, en dat zou ook kunnen inhouden dat men dat misschien ook met die 2 andere torens heeft gedaan van elk 110 etages voor 11 September.

  Ga naar mijn website http://www.gouvernante.info/9-11.htm die gaat over 9/11 daar is heel wat info op websites en youtubes.

 12. ik probeer ook zo kritisch mogelijk te kijken, maar niet alle beweringen in het verhaal kloppen:

  BV de spiegels van de auto: de spiegels zijn niet wit, maar chroom, de schittering van de lucht doet ze wit lijken. Wanneer je goed kijkt op de 2e foto, zie je de donkergrijze bovenkant van het chroom van de spiegels. Dus toch dezelfde auto.

 13. Op de Zapruder film zie je dat de rechter voorzijde van het hoofd van JFK word weggeschoten met een,(wat men beweerd) 6.5 x 52 mm Italian Mannlicher-Carcano M91/38 geweer en dat gebeurde vanaf een ‘aanzienlijke afstand’!!

  Van zo dichtbij was het hoofd van de ‘politieagent’ ,naar mijn inziens,met de kalasjnikov AK 47 62 x 39 mm compleet van zijn romp geschoten !!!

  Gelukkig ben ik geen ‘wapenexpert’ !!

  Vidyaman

 14. Voordat er van alles gepost wordt eerst gedegen onderzoek doen. Bij de opleiding tot forensisch onderzoeker leer je het volgende over een schotwond in het hoofd.
  1: na de penetratie van de kogel in het hoofd kunnen er nog fibrileringen van het lichaam zijn, het lichaam reageert trager dan onze hersenen wat resulteert in een soort nabeweging van het lichaam nadat de kogel het lichaam heeft verlaten.
  2: De exit van de kogel kan worden dichtgedrukt waardoor het bloed het lichaam niet kan verlaten, hierbij mis ik opnames van het verwijderen van het lichaam op de plaats delict.
  Na het optillen van het hoofd kan het bloed wat zich heeft opgehoopt namelijk wel het lichaam verlaten. Dit neemt niet weg dat ik niet geloof in een georkestreerde wereld orde, maar eerst onderzoek doen voordat er iets geplaatst wordt is wel handig natuurlijk.

  1. Het geweer van de dader kan door een bakstenen muur schieten.

   De exit-wond is altijd groter dan de ingangs-wond. Dat komt door dat De kogel vervormt en gaat rond tollen in het lichaam.

   Door het afremmen en vervormen van de kogel word de kinetische energie van de kogel overgebracht op de inhoud van de schedel, deze spuit naar buiten. Dit gaat gepaard met een grote wond omdat de schedel niet sterk genoeg is om de druk van de inmiddels pulp geworden massa tegen te weerhouden.

   Met andere woorden; de schedel explodeert aan de kant van de exit-wond.

   Conclusie: het hooft is gemist.

  2. Dat valt wel mee Henk. Er worden tegenwoordig veel filmpjes op internet gezet waarbij iemand van dichtbij met een kalasjnikov door het hoofd wordt geschoten.
   Niet echt een smakelijk onderwerp, en ik ga ook geen linkjes plaatsen, maar duidelijk te zien is dat de hoofden nooit uiteen spatten.

 15. Eindelijk lijkt het allemaal ook in nederland duidelijk wie werkelijk het gevaar vertegenwoordigen.Aankondiging van het acht uur journaal van de nos: In frankrijk zijn de vermoorde politie agenten onderscheiden met de honeur legion, in nederland wil de politie zwaardere wapens om dergelijke aanvallen te kunnen pareren! LOL hahahaha

  1. Ik schreef het hier al eerder. Fals flags zoals Parijs worden altijd gebruikt om wetten snel door de strot van het volk te stampen…. ook zwaarder bewapenen behoort daarbij totdat we een politiestaat zijn. Alle tekenen zijn duidelijk dat de wereld naar een nazi staat gaat… een wereld dictatuur en de mensen slapen rustig verder tot…………. er geen weg meer terug is en men totaal slaaf is van het Vaticaan en enkele elite.

 16. ***************** Het Vaticaan **********************

  De grote vraag is : Wie zijn onze meesters en waarom is de wereld ten prooi gevallen onder One World Order die gebukt gaat onder dood, verderf en constante armoede, oorlog en geweld? Er zijn vele samenzweringstheorieën en internet junkies die dezelfde vraag te stellen, beantwoorden met halve waarheden als het Scull en Bones die de wereld bestuurt. Of ze zeggen dat het de Illuminati bankiers of de Bilderbergers of de joodse Mossad of de CIA en het gaat maar door en door. Maar helaas , ze missen allemaal het echte teken.

  Natuurlijk zijn er de poortwachters in de media, die er door het Vaticaan en de Jezuïeten geplaatst zijn, inclusief Alex Jones, waarvan het belangrijkste doel is om de jezuïet en Vaticaan historische en hedendaagse agenda uit het zicht van het publiek te houden. Het is hun taak deze groep huurmoordenaars te verbergen en ons de indruk te geven ons te onderwijzen en zich neer te zetten als grote denkers. Om op die manier de ware agenda van het Vaticaan de jezuïetenorde en de politieke agenten die over de hele wereld werkzaam zijn te verbergen.

  De wetenschappelijke Jezuïeten basis is de Universiteit van Georgetown, op een steenworp afstand van het Witte Huis. Naar grote waarschijnlijkheid komen alle politieke en buitenlands beleid besluiten daar vandaan. De Patriot Act, vreemd genoeg geschreven vóór 911, werd aan de Georgetown geschreven door één jezuïet opgeleide juridisch hoogleraar. Het is goed om terug te gaan in de geschiedenis terug naar de jaren 1920 en `30, het opsporen van de biografie van de jezuïet en politieke spion Edmund Walsh, de vader van de School of Foreign Service, in de plaats Georgetown, waar de meeste, zo niet alle van onze belangrijkste buitenlandse diplomaten door jezuïeten zijn opgeleid .

  Dan natuurlijk komen we bij de grote namen in de regering, de rechtspraak en de media en opnieuw zult u talloze verbindingen naar het Vaticaan en de jezuïetenorde vinden. De kerk heeft altijd met een verborgen agenda gewerkt om het gewone volk arm en onwetend te houden. Het is triest dat het Vaticaan de Katholieke kerk het gewone volk misleid en bedrogen heeft ten diensten van hun eigen macht en rijkdom te samen met de elite . De wereld had er veel beter en mooier uit kunnen zien als zij nooit deze macht uit hadden kunnen voeren. Alle religies zijn verzinsels om macht over het volk te hebben en te houden. Onze heersers, meesters en eigenaren komen nog steeds uit Rome !!

  1. Jammer dat maar weinige mijn strekking snappen en dat is dan ook gelijk de reden dat het Vaticaan vrij baan heeft en heel simpel hun verborgen agenda uit kan voeren.

  2. Rick, ik snap het wel.
   Maar wat van binnen gebeurd, gebeurd ook buiten.
   Ik heb heel lang met al deze thema’s geworsteld.
   De maatschappij inclusief deze cabbalibavianen, zit ook in elk mens.
   Het is een ontwikkelingsprincipe dat in micro en macro plaatsvind.
   Elke ontwikkelingsfase van een mens zie je ook maatschappelijk terug.
   Van jong-geborene tot oud/gestorvene.
   In welke fase zitten we nu?
   Misschien de midlife crisis 😉
   Maar zie ook hetzelfde principe bij bijvoorbeeld de roos.
   Opkomend in de knop, ontluiken, bloeien, in volle bloei, verwelken, verdrogen, verpulveren.
   Het is waarschijnlijk niet een reactie die je wenst, maar dacht, probeer het toch maar even.

  3. Pffff, en dan vergeet ik het belangrijkste.
   Een roos wordt ook aangevallen, droogte, bladluis, enzo.
   Maar als een roos in de juiste omstandigheden verkeerd, bloeit de roos volop.

  4. Beste Rick,

   Al geruime tijd lees ik omtrent diverse “theorieën” m.b.t. belangrijke gebeurtenissen in de wereld, volgende uit de historische en huidige machtsverdeling. Zo kon ik al vrij snel na 9/11 diverse complot-theorieën vinden op het net, waarbij de vingers allemaal richting Bush & Co., dan wel of in samenhang met de illuminati en/of de Rotscilds etc. Hetzelfde geld voor diverse andere onderwerpen, zoals alternatieve energie (of nog sterker: vrije energie), welke allemaal zouden worden gemanipuleerd/tegengewerkt door deze groeperingen. Meteen na de aanslagen in Parijs had ik al een donkerbruin vermoeden wat er allemaal zou gaan circuleren op het net, en ja hoor: onmiddellijk was er op een aantal sites weer te lezen dat deze aanslagen niet het werk waren van radicale moslims, maar van de NWO, illuminati etc. Dit allemaal lezende vraag ik me telkens af: met het bestaan van het internet, waarmee elk stukje informatie wereldkundig kan worden gemaakt: hoe is het dan mogelijk dat dit allemaal blijft gebeuren ? (ervan uitgaande dat jouw, en van de anderen, theorieën, een kern van waarheid bevatten)

  5. Siegfried, dat is allemaal, omdat de ‘machten’ veel sterker zijn dan het internet. Die zijn daar helemaal niet bang voor…dat snap je toch wel, dat iemand die over gigantische kapitalen beschikt, zich niet echt druk maakt over wat enkele over hem schrijven, ws lezen ze het niet eens.
   Waar het wel omgaat is, dat als veel mensen weten dat ze niet 100% op de overheid moeten vertrouwen, omdat de overheid nl onder de ‘supervisie’ direct of indirect van deze ‘machten’ staat.
   Als je ooit over het bewustzijn hebt gehoord, dan weet je dat er ook collectief bewustzijn bestaat. Dus als we allemaal (oftewel de meerderheid) zich ervan bewust is, dat er ‘machten’ zijn die niet het beste met ons voorhebben, dan kan je daarop inspelen, met gedachtes en een leven wat je anders laat beslissen.

  6. Volgens mij hoeven we niet echt bang te zijn voor regeringen machthebbers e.a. want die zijn veels te slim die zullen nooit persoonlijk doden daar hebben ze hun personeel voor b.v. de geheime dienst het leger spionnen enz dat zijn de echte moordenaars, Hitler was een klein zielig schreeuwend ventje maar zijn personeel de Nazi’s die waren gevaarlijk, in de klas heb je af en toe een mannetje van b.v. 8 jaar die alles verklikt aan de juffrouw van zijn medeleerlingen, en het personeel van regeringen houden ons van A tot Z in de gaten en verklikken alles aan hun bazen de regeringen die ons vervolgens aanpakken.

  7. @ Siegfried, ga je me nu vertellen dat de Twin Towers werkelijk omlaag zijn gekomen door 2 vliegtuigen ? Dan zou ik de moeite eens nemen om volgende video eens helemaal te bekijken : Dimitri Khalezov – WTC Nuclear Demolition [Complete / Full Length] http://youtu.be/Lec9giab90I

   De elite hebben alle grote en belangrijke kranten in hun bezit dus die kunnen alles schrijven wat ze willen om ons zand in de ogen te strooien. Of geloof jij dat de NOS, NL of de telegraaf de waarheid schrijven ?

 17. Dit soort false flag operaties worden uitgevoerd om in een versneld tempo nieuwe wetgeving door te kunnen drukken die onze vrijheid en privacy steeds meer in moeten perken onder het mom van u veiligheid……. boeven zijn het . Alleen nazi`s en dictaturen werken zo !!!
  En nu dit nog de onderzoekscommissaris van de Franse politie in de zaak Charlie pleegt zelfmoord.
  http://21stcenturywire.com/2015/01/10/new-twist-charlie-hebdo-lead-investigator-turns-up-dead-suicided/

  1. @Rick
   het grote antwoord op de grote vraag: JIJ en IK (WIJ dus en de rest); Wij zijn massa-bewustzijn, wij zijn de wereld, de wereld die leeft in dualiteit..

   ‘Change van binnenuit is gewenst!
   Zie 89, 61,68

 18. lieve allemaal…,
  allemaal ‘foute’ reacties… (ik laat me maar even gaan.. ik beschouw het graag vanuit een groter geheel… de WTK lezers zijn daarvan toch ook wel van op de hoogte, dus eigenlijk niets nieuws onder de zon 😉 )
  Geen geneuzel meer over een ge-editte video… pfff

  Het is ieder zijn YOU-niverse… wat wil jij zien? ieder zijn waarheid, ieder zijn perspectief (paralelle realities ) (ook het mijne 😉 (ook op WTK allemaal te lezen)

  De wereld = massabewustzijn ; de ‘foute regering/foute leiders/terroristen’ zij WIJ. Alles gebeurt als gevolg van ONS totaal bewustzijn. We laten het gebeuren.. Allemaal (incl onze voorouders) hij/zij is mijn andere IK. We zijn 1 bewustzijn, maar voelen ons afgescheiden (all is one, one is all) (zelfs quantumphysica weet dat al..)
  Wat kun je doen? Liefde, ja liefde, maar liefde voor jezelf. Be the Change you want to see (believe2C) Wees een bewuste creator, dat verandert de energie in deze wereld ; wees een echt voorbeeld, samen met anderen die het ook echt willen. laat de rest met rust, ze begrijpen je toch niet.
  We zitten midden in de Transformation (niets nieuws voor WTK lezers) ; NU is de tijd .. Changing from inside out!! (wij alle n hebben gekozen om nu aanwezig te zijn, nu in deze wereld te leven, de wereld van de transformatie, de mooiste tijd ooit om te leven.. ( all is well in all of creation.. .alles past) HerINNER je waarom je hier bent, nu! Waarom?!

  “You can change the planet, or you can contribute to the change that people are asking for on this planet, by taking it within yourself, by developing your own leadership, by bringing in New Energy, by allowing abundance. It’s not about going out and joining some political action committee or renewing your membership in some energy holder group. It is about doing these things on the list for yourself. For you.

  When you do, that creates a Standard. That creates a template and an energy that then radiates into mass consciousness. It becomes part of mass consciousness, a new wing of mass consciousness for those who are willing to make the changes.
  You see, by doing these things, you’re not directly changing the planet, but you’re providing the planet with the tools or the format or the essence that it can change itself – anyone who wants to step up, anyone who wants to do it.
  Perhaps this planet will decide to stay where it is – back in an Old Energy – and really not have this burst of consciousness that’s ready to happen. And that may be. But perhaps, with the work that you’re doing, the very reason that you’re here, it will provide that last bit of spark, that last impetus for this great breakthrough of consciousness. Great breakthrough.” http://www.lifebydesign.nl/how/be-in-vision/

  Lees nog eens : Berry Vincenta http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/jouw-bewogen-hart-wordt-gevraagd/
  U hoort nog van mij!

 19. Fijn dat jullie er zijn, ook dit speelde al door mijn hoofd maar vaak niet te bespreken met anderen. Vrijheid van menings-uiting maar toch niet.

 20. Zomaar even een paar gedachten die door mijn hoofd gaan.
  1.Hollande steunt Palestina bij lidmaatschap strafhof.
  2.Hollande wil sancties tegen Rusland op heffen omdat dit onze economieën teveel schaadt.
  Hierbij kan ik me voorstellen dat sommigen dat niet kunnen waarderen.
  Dan komen aanslagen in Parijs en het gevolg is aanpassing samenwerking tussen diensten ,koppelen computers van verschillende diensten
  Waarom en wat is de ware reden hiervan,want met de huidige middelen kan men ook razendsnel onderling contact hebben.
  Hollande heeft Netanyahu premier Israel en de Palestijnse president Abbas verzocht om niet naar Parijs te komen omdat dit het conflict tussen beide landen teveel in het nieuws zou kunnen brengen.
  Beiden hadden toegezegd niet te komen maar op het laatste moment kwamen zij toch.
  Ondanks het feit dat sommige mensen bordjes met beledigende tekeningen/teksten droegen met betrekking op de profeet Mohammed waren heel veel gewone mensen met een moslim achtergrond toch aanwezig gisteren op de demonstratie (dat vind ik respektabel te meer ook omdat na het gebeurde deze mensen niet wisten hoe zij bij de optocht ontvangen zouden worden)zij hebben dus het lef gehad om toch te komen.
  Alleen een leider heeft de demonstratie om voorgaande reden geboycot
  Dus mijn conclusie is dan ook dat Netanyahu en Abbas de boel hebben geprovoseerd terwijl deze twee aardsrivalen zijn en een volgende leider deed daar nog een boycot bij,dus wie zijn nu de onrust stokers?

 21. Dat deze aanslag “fake” zou zijn doet thans mij meer denken dat jullie van “iwanttoknow” een dubbele agenda voeren!
  En reacties, waarbij wordt gesteld dat “ik haal mijn schouders op en draai mij om” wanneer er een of andere (naar het schijnt) vrouwelijk wezen” in een allesverhullende niqaab langsloopt of in een winkel stapt….. tsja, dat laat duidelijk zien wat er mis is in dit land.
  Ik ben me niet voor niets aan het oriënteren om me te gaan vestigen in een moslim-arm (beter nog: moslim-vrij) land te vestigen. En ik kan het weten: woon al 10 jaren in het Laakkwartier in Den Haag; heb de buurt zien veranderen (= verslechteren).

  1. Als een wijk vol zit met niet-nederlanders dan ligt het aan de Nederlanders zelf, als er in een wijk een Moslim komt wonen dan gaan meerdere Nederlanders verhuizen en die andere Nederlanders willen dat huis niet hebben want er woont een Moslim gezin, met gevolg dat de woningbouw en de Gemeente er een 2e Moslim gezin in stopt of een Surinamer of een Ghanees enz want de aflossing van het huis moet wel doorgaan, als de Nederlanders blijven wonen waar ze nu wonen dan komt er geen huis leeg voor niet-nederlanders, en als ik kijk naar b.v. Moslim gezinnen uit b.v. Irak Syrië dan ben ik blij dat ze nu veilig in Nederland wonen.

   Waarom probeert u niet een babbeltje te maken met een Moslim vrouw of man misschien bevalt het u zo goed dat u zegt: “Ik wou dat ik het jaren geleden al had gedaan, en of bezoek is een Moskee en of ga in een Surinaams eethuisje iets eten dan raakt u misschien aan de praat met andere Surinamers en misschien vindt u dat wel prettig, vaak negeren en discrimineren mensen omdat ze mekaar niet kennen ze kennen ook de landsgewoontes het eten e.d. niet van mekaar.

   In het verleden zijn veel Nederlanders verhuisd naar Canada Australië enz en ze leven op zich zelf veel omgaan met de Autochtonen doen ze niet, ze hebben ook hun eigen bejaarden en verzorgingstehuizen, in het begin eisten ze Nederlandse scholen maar dat hebben de regeringen verboden want als je in ons land woont gaat jouw kind naar onze scholen en als je dat niet wilt dan moet je maar weer in Nederland gaan wonen, dus Nederlanders weten ook goed hoe ze moeten discrimineren.

   Als sommigen Nederlanders willen dat de buitenlanders Nederland weer verlaten dan moeten ze geen koffie meer drinken en thee maar wortelsap en ook geen olie/benzine meer kopen uit Arabische landen voor hun auto of aluminium uit Suriname om vliegtuigen van te bouwen ga maar met een houten kano naar Spanje of Amerika, haal de grondstoffen dan niet meer uit hun landen voor een appel en een ei, laat hun dan ook uw kleren niet meer maken voor een grijpstuiver, een Chinese mevrouw maakt onze spijkerbroek en krijgt daar 10 cent per stuk voor en ze werkt 7 dagen per week á 16 uur anders kan ze helemaal niet meer rondkomen, vraag hun ook geen 3 Euro rente meer als er 1 Euro wordt geleend want zo kunnen ze nooit hun schuld af lossen ze staan nu jaarlijks alleen maar rente op rente te betalen.

  2. als ik in Amsterdam een Marokkaans echtpaar tegenkom in een park en vriendelijk goeiendag zeg, zegt de vrouw vriendelijk goeiendag terug en meneer blijft star voor zich uitkijken !!!!!

  3. Hoi Rudie, je hebt helemaal gelijk. Helaas. Men vindt het nu helemaal leuk dat men nu officieel mag zeggen, dat de islam een terroristische geloof is…maar men vergeet de mensen.
   Inderdaad schreef je al eerder, dat er honderdduizenden kinderen in de landen zoals Irak, Afghanistan, Syrië, Palestina, Oost-Oekraïne niet meer leven omdat men vanuit het westen alles heeft gedestabiliseerd (tot aan oorlogen toe) om aan de grondstoffen te komen. En hoe hypocriet lijkt het dan nu om Charlie Hebdo te rouwen, opgezet als een happening. Ik zie het foto van een Berlijnse jonge man voor me met een bord waarop stond ‘Je suis Ahmed’.
   Je hebt ook gelijk met dat het goed is in contact te komen met de medemens. De VS stelt dat de Europese immigratiebeleid heeft gefaald omdat alle buitenlanders in getto’s wonen.
   Soms heb ik de indruk dat men zich niet aan het geloof stoort, maar meer aan het uiterlijk want vaak zijn de mensen ook armer dan de gemiddelde Nederlander. Hoe dan ook, apartheid is niet zomaar een Nederlands woord.
   Het is tijd voor van iedere boef meteen het geloof in twijfel te trekken. Rooms-katholiek heeft zijn moeder vermoord, hervormde kerk christen heeft met zijn auto een getuige jehova overreden. Hindoe steelt bij protestantse groenteman een zak appels. Joodse ondernemer ontduikt de belasting, nieuws-gereformeerde laten na een dronken man te helpen….etc.
   Inmiddels is het bedrijf Liberation, wat Charlie Hebdo een tijdje geleden heeft overgenomen , doorverkocht aan de Parijse familie Rothschild, die zich nu helemaal verheugt omdat de oplage van Charlie Hebdo nu van een tig duizend naar een miljoen gaat.

  4. Monica… Je bent geweldig…!!!!!!
   Was ik nog niet tegen gekomen…
   Nu ook meteen duidelijk hoe het mogelijk is dat CIA helemaal van alles op de hoogte was..

   Waar heb je dat ergens weg, die Rothschild-link..??

  5. Haha Sé Paratist, ik las het bij Don Quijotte onder een artikel had dat ene Waterman gepost. http://www.qnews.nl/index.php/nieuws/18-het-complot/384-charlie-hebdo-wordt-gedrukt-door-de-rothschilds
   Trouwens, als je ban niet wordt opgeheven bij nu.nl, dan kan je een nieuwe e-mailadres aanmaken, onder unseen.is, het is een IJslandse site, die versleuteld jouw gegevens. Is wel belangrijk om ook af en toe juist op nu.nl geen mainstream informatie achter te laten. Alle goeds.

  6. dit vadsige fakboek varken in een oversized drinkbak met stoomaandrijving zonder 1 gram hersenen is dan de toekomstige leraar van uw kindertjes in opleiding….. ;

   Quote: ” H*** K**** · Populaire reageerder · Lerarenopleiding S****
   Deze man hoeft geen spijt te hebben…hij heeft door het publiceren de woede en afschuw opgewekt over het barbaarse handelen van de terroristen en de wereld wakker geschud. Deze agent mag niet voor niets gestorven zijn. Daarbij is het live en helaas geen Rambofilm waar bloedspatten vanaf vliegen.Je denkt toch niet dat zoiets in scene gezet wordt..met losse flodders schiet je geen 12 mensen dood!!!
   Beantwoorden · · 40 · 15 uur geleden ”

   http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/getuige-die-executievideo-maakte-heeft-spijt-van-delen

  7. Monika, het is onjuist wat je hier siteerd, en over de krant de Liberation, en het satiriese blad charlie hebdo, groet Jenne

  8. Monica,
   Heb ondertussen meer gelezen over verband Rothschild en Charlie Hebdo (en de krant Liberation, die C H nu drukt). Maar nogmaals dank.

   Met nu.nl ben ik inmiddels in een beste discussie terechtgekomen nav dit berichtje van mij (over een uitverkochte C H).

   De eigenaar van Charlie Hebdo is iemand van de familie Rothschild, dé rijkste familie van de wereld.
   Vreemd dat iemand uit deze familie een onbeduidend blad met een oplage van 70.000 wilde overnemen. Vooral ook vreemd, omdat een groot deel van de familie tegen de overname was, aangezien zij liever niet politiek betrokken waren bij politiek, waar zij overigens achter de schermen wel degelijk mee te maken hebben. De familie spendeert immers een hoop geld in terrorisme van overheden.
   Was deze aanslag A. Een wrange reclamestunt om een oplage van een schamele 70.000 te laten oplopen tot een oplage van 5 mln.? Of B. Toch een meer politieke rede, namelijk om onze vrijheid nóg verder te beperken.
   Locatie Parijs was natuurlijk ook ideaal, met de veiligheidstop, inclusief Amerika (daar zijn ze weer) en een bevolking die na de aanslag spontaan het volkslied gaat zingen. (Zou in Nederland, België of Duitsland nooit gebeuren…)

   Dé opzet van de hele aanslag is in ieder geval geslaagd.
   De kloof tussen wel en niet moslim is wederom groter geworden…
   En “Je suis Charlie” werkt daar vrolijk aan mee.

   Dus…. Je ne suis pas Charlie (de Rothschild).

   Zoals je ziet, Monica, heb ik jou info gelijk maar gebruikt door het op nujij neer te zetten, maar daar waren ze niet van gediend.
   Waar reacties met termen als “die varkenskoppen afslachten” gewoon blijven staan, wordt mijn bericht verwijderd omdat ik te ver van het onderwerp af wijk.
   Eerder verweten ze mij ook al eens dat ik met theorieën aan kom, waarop zij niet zitten te wachten. Ze houden de discussie liever zuiver.
   Ook facebook kom ik niet meer op. Eerst geblokkeerd door Rutte, Timmerfranz, VVD, PVDA, NOS en nog een aantal pagina’s, kan ik nu niet meer inloggen. Moet ik eerst een scan van mijn paspoort mailen… Echt niet..!!

   Zal dus weer een ander mailadres moeten worden om tot de grote massa door te dringen.

  9. Hallo Sé Paratist,
   laat je niet gek maken door nu.nl of facebook. Ze reageren daar allergisch op bepaalde woorden, zijn blijkbaar ook bang voor de machten, die de touwtjes in handen hebben.
   Ik ben niet op facebook en ik mis het niet.
   Alleen degene die erop zijn, missen mij 😀
   Je hebt gelijk dat er op nu.nl soms commentaren zijn waar je echt denkt…dat dat mag. Ja dat noemen ze vrijheid van meningsuiting….maar zo gauw er iemand echt na heeft gedacht, en zijn gedachtes openbaar maakt, blijk je een ‘dreiging’ te zijn voor de ‘gevestigde orde’. Want immers mag er maar een mening zijn die het liefst door velen wordt gedeeld. Soort gelijkschakeling. Zo ontstaat een vertrokken beeld van de werkelijkheid…

  10. Monika,
   Nou, ik was ook nooit zo van de Facebook, maar een klein jaar geleden (rond dat gedoe met De Krim) vond ik de verslaggeving vreemd, ging een beetje zoeken en weet nu ook, wat jullie hier al langer weten. Omdat de separatisten daar als terroristen werden weggezet, heb ik mij deze naam aangenomen, omdat ik vond dat ze onterecht zo werden neergezet, het was immers andersom. Heb denk ik een half jaartje van fb kunnen “genieten” en toen was het uit met de pret. nu.nl kan ik nu wel weer reageren (tot de volgende blok…)

   Vraagje..
   Hoe schat jij de verhouding in tussen die twee schutters bij C H en de 1 meter 69, die in het paspoort van de ene schutter staat….??

  11. Bedankt beste Sé Paratist voor de link.
   Haha, eindelijk de waarheid over je nick, of je het gelooft of niet maar ik zat steeds met Spaans te knoeien 😀

  12. Hahahahaha,…. Nee hoor, niks Spaans aan… Gewoon oer Hollands..
   De enige Spaanse link, is misschien die verdwenen Spaanse luchtverkeersleider uit Kiev, die had geconstateerd dat vlucht MH17 een andere route moest gaan vliegen en die vlak na de ramp “verdwenen” was…

 22. Dat iets zou kunnen zijn hoeft natuurlijk niet te betekenen dat het ook zo is. Ik heb nog geen enkel helder en onweerlegbaar argument gehoord. Die auto heeft ook op de tweede foto duidelijk een andere bovenkant. En dat er een knipje in een film zou zitten kan om heel veel redenen zijn. Misschien zette de filmer zijn mobieltje gewoon even op stop.

 23. Ik lees net op nos teletkst pagina 125 dat op de top in Parijs is besloten dat Europa en de VS justitie netwerken gaan koppelen en dat interpol een centrale rol krijgt voor het bestrijden van terreur.
  Dit heeft de franse minister van buitenlandse zaken Careneuve gezegd na afloop van de top ook Opstelten was op de top.
  Wat betekend dit voor Europa?
  Alles wat justitie doet zal in de VS gevolgd kunnen worden wat inhoud dat wanneer er eventueel een onderzoek ingesteld wordt naar misdaden welke door b.v de CIA gepleegd worden zij direct kunnen zien wat er gebeurd en hoe het onderzoek verloopt waardoor dus weer stappen door hen ondernomen kunnen worden.
  Europa valt zo volledig onder curatele van de VS.
  De VS kan dan waarschijnlijk ook aan Europa vragen mensen aan te houden en aan hen uit te leveren waardoor een Nederlander b.v niet meer onder de Nederlandse wetgeving zal vallen maar onder die van de VS.
  Mensen zo worden wij uitgeleverd net als bij het onderzoek naar MH17 waar Nederland een mogelijke dader de touwtjes in handen heeft gegeven.

  1. @ Arnold, goede analyse Arnold , zo denk ik er ook over. Om wetten als deze mogelijk te maken organiseren de cabal dit soort aanslagen en onder het mom van meer veiligheid leveren wij onze vrijheid totaal in en dat is precies de bedoeling van dit alles.
   Iedereen die tegen de NWO is komt op de zwarte lijst en word beschouwd als een terrorist.

  2. Ja, helder…

   En zou me niks verbazen als ze die TTIP er ook meteen met hetzelfde gemak door drukken…

  3. Rick.
   Hier nog een interessant iets een voorzitter van vakbond de Unie zegt dat staken niet meer van deze tijd is en dat bij onderhandelingen met werkgevers het mes van tafel moet.
   Mijn vraag aan deze man is dan ook wat hij bij de vakbond te zoeken heeft want zoals hij nu bezig is doet hij mee aan het afbreken van onze verworven rechten en ontneemt hij het middel om bij werkgevers voor zover nog mogelijk is iets voor elkaar te krijgen.
   Maar ach hij krijgt zijn maandloon toch wel.

  4. Arnold, dat zijn de eerste voortekens van het TTIP. Het vrijhandelsverdrag met de VS. Daarmee mag de VS alles in Europa verkopen (wetende dat 90% genetisch gemodificeerd is) ook b.v. ‘Goudse Kaas’ uit Missouri. Men heeft voorspelt dat het voor Europa 600.000 meer werkelozen betekent, omdat veel geïmporteerd wordt, en de VS andere sociale voorwaarden heeft, nl zo goed als geen.
   Ook scheidsgerechten komen dan aan bod, om b.v. schadevergoeding te eisen als bedrijven uit de VS niet hun zin krijgen.

   Een petitie die al langer loopt, heeft voorkomen dat het meteen werd aangenomen, en dat men nog onderhandeld. Alleen weet ik niet hoe het nu ervoor staat, na de ‘afleiding’ van Charlie Hebdo.

  5. Deze aanslagen hoeven niet te worden geregiseerd, er is genoeg spontane moordkracht aanwezig onder de mensheid, het bloeid weer helemaal op.

  6. Arnold waarom denk je dat ze Schengen hebben opgezet, deze criminelen die ons regeren hebben hele voor uitziende blikken.
   Maar we zijn er nog steeds heb je kunnen zien hier in Frankrijk, zo’n mensen massa, zijn ze toch een beetje bang voor, en de republicaines hebben ook duidelijk laten weten niet gecharmeerd te zijn van het misbruiken van deze
   min of meer spontane demonstratie, een vonkje is genoeg om het kruitvat etc. etc. Jenne

  7. Jenne.
   Deze”criminelen”hebben geen vooruitziende blik maar weten donders goed wat ze doen en wat de reacties daarop ongeveer zullen zijn.

  8. Jenne en Arnold,
   Ik ben het met Arnold eens, ze weten donders goed wat ze doen helaas.
   Ik vind de overeenkomsten met JFK iig frappant.
   Camera op de juiste tijd en plek aanwezig.
   Dit is geen toeval, dit is vooraf bepaald.
   Bewijsmateriaal moet er natuurlijk wel zijn, om meerdere redenen.
   Om te overtuigen én om te verwarren…

  9. Het afbreken van de vakbond is begonnen met het polderen van huichelaar WIM KOK. Onder zijn leiding werd er veel goud verkocht om zo de overheidsfinanciën er beter uit te laten zien.
   Na zijn vertrek uit de politiek stemde hij in als commissaris van ING, met een loonsverhoging van 30% bij ING ….. u weet wel de bank die in 2008 met overheidsgeld overeind gehouden moest worden.
   Na WIM KOK zijn alle vakbondsbestuurders niets anders dan ordinaire zakkenvullers. Al het geld wat je besteed om lid te zijn van een vakbond is dan ook weggegooid geld……. massaal opzeggen van je lidmaatschap is al een bewijs dat het volk het vertrouwen opzegt.

 24. Er is een diepgaande discussie gaande tussen het volk de Rpubliek, en hun politieke pseudo leiders.
  Het volk gaat er niet accoord mee dat de politiek hun rauw en droevenis gebruikt om er mooie sier mee te maken.
  Dat is al herhaaldelijk gebeurd in het verleden, maar ze hebben er schoon genoeg van.
  Er zijn altijd mensen die dit soort grote demonstratisch voor hun eigen goodwill willen gebruiken.
  Dit is nog lang niet af gelopen.

 25. De claim dat de vluchtauto verschilt op verschillende momenten is bullshit.
  Als het van boven is gefotografeerd zal de reflectie van de spiegel omhoog gaan, en daarmee de lucht reflecteren. Een foto van straatniveau zal dat niet. Duh.

 26. De Franse regering zou eigenlijk die krant moeten aanklagen wegens het uitlokken van moord want die ellende in Parijs is hun schuld, die krant heeft het leven van de Parijzenaren in gevaar gebracht i.p.v. dat de politici straks op straat gaan staan met die tekst: “Ik ben ook Charlie”, dus het uitlokken van moord van die
  krant wordt goed gepraat door de politici, dus als ik een Fransman was stemde ik niet meer op die regering want het zijn mijn eventuele latente moordenaars.

  Ik geloof ook in: “Vrije Meningsuiting” maar dat andere daarvoor moeten sterven zoals in die supermarkt dat gaat mij te ver, en zou het eventueel theoretisch mogelijk kunnen zijn dat die krant via een achterdeur een relatie had met 1 of andere geheime dienst om fanatieke moslims uit de tent te lokken, want als fanatieke moslims die krant gaan stalken in de gaten houden dan worden zij misschien op hun beurt in de gaten gehouden door een of andere geheime dienst om ze uit te roken.

  Er zijn genoeg websites die klagen over de moordadige tactieken van westerse regeringen en geheime diensten die tekeer gaan in b.v. Irak, en het zou me niet verbazen dat enkele websites van geheime diensten zijn, en een ieder die op die website komt en of een reactie plaatst wordt nageplozen en in de gaten gehouden, theoretisch zou je zo ver kunnen gaan door lullig te zeggen: “Misschien werkt Guido wel voor 1 of andere geheime dienst die ons lezers in de gaten houden”.

  Ik heb ook een website: http://www.gouvernante.info/ en een subpagina: http://www.gouvernante.info/9-11.htm en daar verzamel ik Websites en YouTubes over allerlei onfrisse zaken op deze planeet, en ik zou ook voor een geheime dienst kunnen werken, misschien kom ik alleen maar op: “wanttoknow” om jullie uit te roken en uit te leveren aan een geheime dienst dat zullen jullie nooit weten want als het puntje bij het paaltje komt kennen jullie mij niet en weten jullie niet hoe ik “ECHT” zit te denken.

  Kijk maar naar Julian Assange de hele wereld loopt met hem weg, MAAAAAR, hoe komt hij toch steeds aan die documenten zelfs nu de regering alles hermetisch op slot heeft gegooid je komt gewoon niet meer binnen laat staan dat je noch documenten kunt stelen toch krijgt hij nog steeds veel documenten, en hoe kan dat, worden die documenten hem misschien ieder keer toegespeeld door iets of iemand of een organisatie die er via een achterdeur 1 of andere belang bij heeft wie zal het zeggen.

  1. Ik geloof niet dat U begrijpt wat er speeld in Europa, het gaat over vrijheid van denken, en van het uitdragen hier van met satirise tekeningen, ik zie het probmeem niet, als ik op straat een vrouw toaal onherkenbaar zie lopen, omhangen met stukken kleding, een kijkspleet zo dat ze niet overal tegen aan zal lopen, nou ik persoonlijk vindt dit vreselijk, en etc. etc., ga die vrouw toch niet te lijf, of als sommigen mijn vrouw geen hand willen geven, en te samen met mij aan tafel willen eten, nou ik haal mijn schouders op en draai mij om.
   Natuurlijk hoord dit geloof niet thuis in Europa, maar goed ze zijn er en bij normaal samenleven, is dit geen probleem.
   Maar het constant opschikken en inleveren van onze waarden, nee daar pas ik voor !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naam *