Advertentie

Had Hillary debatvragen 1 week van tevoren..?


x

clinton-trump-debate

x

x

Had Hillary de debatvragen 1 week van tevoren..?

2016 © WantToKnow.nl/be (bronnen: diverse media)

x

Het eerste presidentiële debaat is achter de rug en voor velen diende Hillary Clinton als ‘winnaar’ ervan te worden uitgeroepen. En inderdaad bleek deze vrouw een sterke debat-prestatie neer te leggen; zo vlak na een longontsteking was ze weer piekfijn in orde. Maar was het allemaal weer schijn waar we naar keken..? Veel mondelinge rapporten van betrokkenen en informatie uit nota bene het ‘Clinton-kamp’ doet vermoeden dat de vragen die in het debat werden gesteld. al 1 week van tevoren ter beschikking zijn gesteld van Hillary’s mensen.

robert-mook-clinton-campagne-team-magager
Clinton’s campagneleider Robert Mook

Eerder vorige week, werd volgens deze diverse bronnen, een NBC-medewerker gezien, die een pakje afleverde in het hoofdkwartier van het Clinton-campagneteam. Normaal gaat dit pakketje naar een van de secretaresses, maar niet dit keer. Het pakketje werd meteen afgeleverd in het persoonlijke bureau van Clinton’s campagnemanager Robert Mook; die man die ervoor moet zorgen dat het aureool dat rondom Hillary hangt van onbetrouwbaar en misdadig, geschoond wordt.

Leden van het persteam van Clinton waren aanwezig en leden van andere media organisaties en een van deze reporters, de FOX-newsreporter, herkende de NBC-medewerker. Maar werd in verwarring gebracht, zo sprak hij later, doordat deze jongeman gekleed was in een FEDEX-medewerkerscostuum. De FOX-reporter stelde vragen over deze jongeman, waarop enkele leden van de Clinton-campagnestaf deze vragen hadden genegeerd.

Later zeiden ze dat het ‘gewoon een FEDEX-koeriersdienstmedewerker was geweest, die alweer was vertrokken. Geen van de reporters aanwezig had echter deze FEDEX-man weer zien vertrekken vanuit de deur waardoor hij naar Mook’s bureau binnen was gegaan. De FOX-reporter deed moeite om door het raam naar buiten te kijken, of hij een FEDEX-truck zag staan, maar voor het hoofdkwartier van Clinton’s campagneteam was geen dergelijke truck te bekennen..

Het leek er tijdens de debatten sterk op, dat Hillary Clinton met een nieuw manipulatief spelletje bezig was. Er was nauwelijks sprake van spontaniteit, maar van een uiterst alerte Clinton, die volledig geprepareerd leek op elke vraag die tijdens het debat werd gesteld..! Ze had namelijk feiten en cijfers volledig paraat, op het moment dat de specifieke vraag hieromtrent werd gesteld.. Gedrag dat het vermoeden van de voorkennis dus versterkt. De volledige mainstream media (MSM) lijkt vooral Trump te willen afschilderen als rascist en een ongeschikte kandidaat.

Door het aanreiken van de debatvragen aan Clinton, hoopte NBC op een sterker optreden van Clinton ten opzicht van Trump. Méér onderlegd met feiten en cijfers. Niemand zal in staat blijken om keihard te bewijzen dat de debatvragen waren aangereikt, maar het lijkt een uiterst logische en voor-de-hand-liggende conclusie, na het zien van het eerste debat.

En..

Het beruchte oortje was er ook weer..!

VERBODEN EN TOCH GEWOON DOEN MET ZICHTBARE RADIO-APPARATUUR ONDER HAAR PAK

https://www.youtube.com/watch?v=CHdJVjJTzwE

 

7 gedachten over “Had Hillary debatvragen 1 week van tevoren..?

 1. Donald Trump had een perfect plan om de Amerikaanse economie uit het het slob te trekken. Ga je als ondernemer naar Mexico dan worden je producten bij invoer belast door invoerrechten. Zo slim zijn ze nog niet Europa. Elke werkgever maakt gebruik van welvaartsverschillen om z’n eigen portemonnee te spekken en niet anders. Multinationale ondernemers vanuit
  Nederland produceren in landen waarbij arbeidskrachten betaald worden duidelijk ver onder het niveau van waar zij van oorsprong vandaan komen.

 2. Donald Trump had een statement. Als je als bedrijf je wil vestigen in Mexico en je producten weer
  in de VS op de markt wil brengen dan moet je invoerrechten betalen. Dit is ook de reden waarom hij belastingverlaging wil voor ondernemers in de VS. Zo slim als Trump is zo dom zijn in EU.

 3. Het probleem met de “vragen” is al bij al nog niet zo dramatisch vergeleken met het exploot van Andrew Spieles :
  http://www.zerohedge.com/news/2016-09-30/meet-young-virginia-democrat-registered-19-dead-people-vote-virginia
  met uittreksel :
  “Meet The Young Virginia Democrat That Registered 19 Dead People To Vote In Virginia
  Just yesterday we wrote about an FBI investigation into potential voter fraud in the critical swing state of Virginia after it was revealed that 19 dead people had recently been re-registered to vote (see “FBI Investigating More Dead People Voting In The Key Swing State Of Virginia”). While the Washington Post caught wind of the investigation, it was not known who was behind the operation…until now.
  Meet, Andrew Spieles, a student at James Madison University, and apparently “Lead Organizer” for HarrisonburgVOTES. According to the Daily News-Record, Spieles confessed to re-registering 19 deceased Virginians to vote in the 2016 election cycle. “.
  Het kan echter nog erger :
  “http://www.zerohedge.com/news/2016-09-29/arcan-investigation
  met uittreksel :
  “Last week we wrote about a mass shooting at the Cascade Mall in Burlington, Washington about 65 miles north of Seattle that left 5 people dead (see “Five Killed At Washington State Mall; Manhunt For Gunman Continues”). The shooter fled the scene but was later captured and identified to be 20 year old Arcan Cetin a “legal, permanent resident” of the United States who immigrated from Turkey.
  Cetin, who immigrated to the United States from Turkey as a child, is a permanent U.S. resident but not a U.S. citizen which technically makes it a federal crime for him to participate in elections. While voters must attest to citizenship upon registering to vote, Washington state doesn’t technically require proof of citizenship as the election system operates, more or less, “under an honor system”.”
  Uit deze paar voorbeelden alleen kan nu al gesteld worden dat de verkiezingen op alle mogelijke manieren vervalst zullen worden, zowel wat de “stemmers” betreft als nadien het tellen van de stemmen cfr het motto van Lenin : tellers zijn belangrijker dan stemmers.

 4. Het is allemaal nog veel erger, kijk maar eens naar de volgende filmpjes.

  Clinton Cheating at Debate vs Trump. Video evidence compilation.
  http://www.youtube.com/watch?v=CDbphpn4_Mg

  Inside Correct The Record
  Post-Debate PLOT!
  http://www.rense.com/general96/insideplot.htm

  Hillary Clinton’s teleprompter at the debate (caught on Camera)
  http://www.youtube.com/watch?v=6C__OmNj508

  http://www.youtube.com/watch?v=2rOPcgc3wiQ

  How The Trump-Clinton Debate Was Rigged
  http://www.realjewnews.com/?p=1154

  1. Prachtig die filmpjes!
   Dat is waarom ik toch altijd even deze site bezoek. Altijd iets wat ik goed kan gebruiken om de mensheid weer een stukje voorruit te helpen.
   De Rothschild-Zionisten dienen verslagen te worden.

 5. Met haar geestelijke en fysieke gezondheid is het eigenlijk best wel eerlijk dat ze een weekje kon nadenken over sommige vragen. Uiteindelijk krijgt het land de vertegenwoordiger die het verdient.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.