Advertentie

7 oktober was een ‘inside job’…


“Iedereen die de oprichting van een Palestijnse staat
wil dwarsbomen, moet Hamas steunen
en geld overmaken naar Hamas. .
DIT IS ONDERDEEL VAN ONZE STRATEGIE”.

Premier Netanyahu

Gericht aan zijn Likud-partij in de Knesset MAART 2019

*

7 Oktober was een ‘inside job’…

2024 © WantToKnow.nl/be

x

We hebben het hier op de site, meteen vanaf het begin beweert, op basis van voorhanden bewijs. Netanyahu heeft de gruwelen van 7 oktober VOLLEDIG gepland en ervoor gezorgd, dat ze in alle rust konden plaatsvinden. ‘In alle rust’ wil dan zeggen, dat bijvoorbeeld het Israëlische leger pas na 6 uur (!!!) in actie kwam. Dit terwijl de grensgebieden tussen Gaza en andere Palestijnse gebeiden, één van de zwaarst bewaakte gebieden TER WERELD zijn. Kijk naar deze video, waarin je het ene bewijs ná het andere zult gepresenteerd zien. OVER DE BEWUSTE START/UITLOKKING DOOR NETANYAHU VAN DIT GEWELD.

Om -precies zoals dat gaat bij een VALSE VLAG AANVAL, een motief te hebben, GAZA te bombarderen, binnen te walsen en de Palestijnen te vernietigen. Dáár waar eerst sprake zou zijn van ‘precisie’-bombardementen, blijkt het VOLLEDIG vernietigen van gebouwen EN bevolking, het VOOROPGEZETTE DOEL te zijn.

Een gruwelijker landverraad kun je je natuurlijk niet voorstellen, waarbij de Israëlische slachtoffers in de grensgebieden met Gaza, de slacht-offers dienden te zijn, om wereldwijd motivatie voor de Israëlische moordpartij te ‘verzorgen’.. Wij hebben vanaf het begin artikelen geplaatst, waarin OVERDUIDELIJK wordt, dat deze gruwelijke moordpartij aan Netanyahu en zijn moordbrigade, en aan niemand anders toe te schrijven is. (Klik HIER voor overzicht van deze artikelen).

De eerste bewijzen op 7 oktober…!
Kijk naar dit eerste artikel (HIER), waarin je de video kunt zien, dat een Tv-station in Gaza vernietigd zou zijn, door Israëlische straaljagers.j We plaatsen deze Tweet van Jack Straw hieronder. Israëlische straaljagers..? Niets is echter minder waar; het gebouw wordt met explosieven van onderen, OPGEBLAZEN.. En dat is natuurlijk een voorbereid plan, want hoe kunnen Israëlische troepen een gebouw midden in de stad van explosieven voorzien en direct opblazen..!?

Is dit dan met ‘medewerking’ van Hamas gebeurd..?? Of heeft de Mossad gelegenheid gehad dit gebouw te ondermijnen..? Besef dat dit alleen al dit vraagstuk, niet tégen maar juist vóór een valse-vlag-aanval pleit..! Wist jij dat Hamas is opgericht MET STEUN EN INVLOED VAN ISRAËL, om destijds de Palestijnse AL FATAH-beweging van Yassar Arafat van binnen uit te bestrijden..? Het Israëlische leger, met essentiële ondersteuning van de MOSSAD, is altijd, vanaf het begin en tot in de kern, verbonden geweest met Hamas..

Kijk naar deze video, waarin méér dan overduidelijk blijkt, dat de Israëlische leiders niet alleen vooraf geïnformeerd waren over aanstaande aanslagen, deze daarna lieten gebeuren, maar dat ze vooral de mogelijkheden vooraf gecreëerd hebben, van deze aanval. Wanneer je weet dat Netanyahu één van de bedenkers is geweest, van de 911-aanslagen, waarbij jonge Israëli die ter plekke waren, achteraf doodleuk zich verspraken en zeiden, dat ze daar waren ‘OM DEZE GEBEURTENIS TE FILMEN’…!

 

* * *

VALSE VLAG OPERATIE:

‘GAZA VAN DE KAART VEGEN’

2024 © Michel Chossudovsky

Was het een valse vlag operatie?  “Als voormalig inlichtingenofficier kan ik onmogelijk geloven dat Israël niet meerdere informanten in Gaza had en elektronische afluisterapparatuur langs de hele grensmuur, die bewegingen van groepen en voertuigen zouden hebben opgepikt. Met andere woorden, de hele zaak zou wel eens een weefsel van leugens kunnen zijn, zoals zo vaak het geval is.” (Philip Giraldi, oktober 2023)
De Amerikaanse inlichtingendienst zegt niet op de hoogte te zijn geweest van een op handen zijnde Hamas-aanval. “Je zou bijna hopeloos naïef moeten zijn om de lijn van de staatsmedia te geloven dat de Hamas-invasie een Israëlische ‘inlichtingenfout’ was. De Mossad is één van, zo niet de machtigste inlichtingendienst ter wereld.”  Israël’s plan om een totale oorlog te voeren tegen Palestina was al voorzien vóór de lancering door Hamas van ‘Operatie Al-Aqsa Storm’.

Dit was geen mislukking van de Israëlische inlichtingendienst, zoals de media beweren. Integendeel. Hadden Netanyahu en zijn enorme militaire en inlichtingenapparaat (Mossad et al.) voorkennis van de Al Aqsa Hamas aanval. Onthuld door de New York Times:

“Israëlische functionarissen verkregen het strijdplan van Hamas voor de terroristische aanval van 7 oktober meer dan een jaar voordat deze plaatsvond, documenten, e-mails en interviews … Het ongeveer 40 pagina’s tellende document, dat de Israëlische autoriteiten de codenaam ‘Jericho Wall’ gaven, schetste punt voor punt, precies het soort verwoestende invasie dat leidde tot de dood van ongeveer 1.200 mensen.

 

Volgens de NYT “deden Israëlische functionarissen het af als ambitieus en negeerden ze specifieke waarschuwingen”. Onzin. Het Israëlische inlichtingenapparaat was ruim van tevoren volledig op de hoogte van wat er gaande was. Het was onderdeel van hun ‘False Flag’-agenda..! Laten we ons geen illusies maken, deze ‘valse vlag’-operatie van Israël is een complexe militaire-inlichtingen onderneming, zorgvuldig gepland, in samenwerking en coördinatie met de Amerikaanse inlichtingendiensten en het Pentagon.

Israël is de facto lid van de NAVO (met een speciale status) sinds 2004, wat actieve militaire en inlichtingencoördinatie met zich meebrengt, evenals overleg met betrekking tot de bezette gebieden. In deze sectie zullen we bewijs leveren voor de Valse Vlag Operatie van de regering Netanyahu. Focus op de volgende onderwerpen:

1. De geschiedenis van Israëlische valse vlaggen
2. Bevestigende Mea Culpa verklaringen van Netanyahu
3. Getuigenissen van leden van de Israëlische IDF

1. De geschiedenis van Israëlische valse vlag-operaties
In de afgelopen 25 jaar zijn er talloze Israëlische valse vlaggen uitgevoerd en deze zijn geregistreerd: zorgvuldig gedocumenteerd. Hoewel ze van criminele aard zijn, met ook de dood van onschuldige Israëli’s tot gevolg, worden ze nauwelijks erkend door westerse regeringen en de media.

Het historische verslag bevestigt dat de bedoeling van deze valse vlaggen is: om Israëlische doden te veroorzaken die vervolgens dienen als een middel om aanvallen tegen Palestijnen te rechtvaardigen.

Wijlen prof. Tanya Reinhart bevestigde de formulering in 1997 van een Valse Vlag Agenda getiteld ‘Het Groene Licht voor Terreur’. Dit scenario bestond uit het bevorderen (ensceneren) van zelfmoordaanslagen tegen Israëlische burgers, waarbij ‘het Bloedvergieten als Rechtvaardiging werd aangevoerd om oorlog te voeren tegen Palestina’:

“…Dit is het ‘groen licht voor terreur’ thema dat de Militaire Inlichtingendienst (Ama”n) heeft gepromoot sinds 1997, toen haar anti-Oslo lijn werd geconsolideerd. Dit thema werd sindsdien steeds herhaald door militaire kringen en werd uiteindelijk de mantra van de Israëlische propaganda.

De ‘Gerechtvaardigde Wraak Operatie’ van 2001; gebaseerd op de uitvoering van een valse vlag. De blauwdruk, getiteld ‘De vernietiging van de Palestijnse Autoriteit en ontwapening van alle strijdkrachten’, werd op 8 juli 2001 door stafchef Shaul Mofaz gepresenteerd aan de Israëlische regering. Deze aanval zou gelanceerd worden, naar goeddunken van de regering, na een grote zelfmoordbomaanslag in Israël, waarbij veel doden en gewonden zouden vallen, met het bloedvergieten als rechtvaardiging.”

(Tanya Reinhart, 22 december 2001)

Het is vermeldenswaard dat ‘Operatie Gerechtvaardigde Wraak’: een geheim plan om de Palestijnse Autoriteit te vernietigen werd bevestigd door Janes Foreign Report:

“…Israëls invasieplan – naar verluidt ‘Gerechtvaardigde Wraak’ genoemd – zou onmiddellijk worden gelanceerd na de volgende zelfmoordaanslag met een hoog dodelijk slachtoffer, zou ongeveer een maand duren en zal naar verwachting resulteren in de dood van honderden Israëli’s en duizenden Palestijnen. Israëlische Valse Vlaggen, die bestaan uit het opzettelijk veroorzaken van Israëlische slachtoffers als een middel om een bredere aanval tegen Palestina te rechtvaardigen, zijn DÉJÀ VU Ik moet vermelden dat de ‘Valse Vlag’ van 7 oktober 2023 geraffineerder is dan die hierboven zijn geschetst.”

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken ontmoet de Israëlische premier Benjamin Netanyahu in Tel Aviv, 12 oktober 2023.

Israëlische slachtoffers
Israëls Valse Vlag Operatie is een criminele onderneming, die werd opgezet door de regering Netanyahu (met de steun van haar inlichtingendienst) tegen onschuldige Israëlische mannen, vrouwen en kinderen. Officiële Israëlische IDF-bronnen bevestigen 1.200 Israëlische doden onder strijders en burgers (inclusief ‘eigen vuur’ door de IDF). Ongeveer 50% van de slachtoffers zijn Israëlische burgers. Daarentegen ligt het aantal doden onder Palestijnen (op het moment van schrijven) in de orde van grootte van 30.000, waarvan minstens 10.000 kinderen.

2. Bevestigende verklaringen van Netanyahu:
“Geld naar een factie binnen Hamas” als deel van een inlichtingenoperatie? Het is vermeldenswaard dat Netanyahu heeft erkend -zoals hierboven reeds geïllustreerd- dat er geld is overgemaakt naar een pro-Israëlische inlichtingenfactie binnen Hamas:

“Hamas werd behandeld als een partner ten nadele van de Palestijnse Autoriteit om te voorkomen dat Abbas vooruitgang zou boeken in de richting van de oprichting van een Palestijnse staat. Hamas werd gepromoveerd van een terreurgroep tot een organisatie waarmee Israël onderhandelingen voerde via Egypte en die koffers met miljoenen dollars uit Qatar mocht ontvangen via de grensovergangen van Gaza.” (Times of Israel, 8 oktober 2023)

“Iedereen die de oprichting van een Palestijnse staat wil dwarsbomen, moet steun verlenen aan het ondersteunen van Hamas en het overmaken van geld naar Hamas,” vertelde hij [Netanyahu] in maart 2019 aan een vergadering van de Knesset-leden van zijn Likud-partij. “Dit maakt deel uit van onze strategie – om de Palestijnen in Gaza te isoleren van de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever.”[Netanyahu] (Haaretz, 9 oktober 2023, nadruk toegevoegd)

3. Getuigenissen van leden van de Israëlische IDF

3.1 “Ik diende 25 jaar geleden in de IDF, bij de inlichtingendienst. Het is onmogelijk dat Israël niet wist wat er ging gebeuren. Een kat die langs het hek beweegt, activeert alle troepen. Dus dit? Wat is er gebeurd met het “sterkste leger ter wereld”? Hoe komt het dat de grensovergangen wagenwijd open waren?

Er klopt hier iets helemaal niet, er is iets heel vreemds aan de hand, deze reeks gebeurtenissen is heel ongebruikelijk en niet typerend voor het Israëlische verdedigingssysteem. Voor mij lijkt deze verrassingsaanval op een geplande operatie. Op alle fronten. Als ik een samenzweringstheoreticus was, zou ik zeggen dat dit aanvoelt als het werk van de Deep State. Het voelt alsof het volk van Israël en het volk van Palestina opnieuw zijn verkocht aan de hogere machten.

(Verklaring Efrat Fenigson, ex-IDF inlichtingenofficier – 7 oktober 2023)

3.2 Commandant van het Kerem Shalom Bataljon

“Er klopt hier iets niet voor mij!!! Dit is een mysterie waar ik geen antwoord op kan vinden. Ik weet toevallig hoe de dingen werken in Gaza en aan de grens.
Ik was de commandant van de sector Kerem Shalom (Rafih), ik had de leiding over de sector Kissuf, ik ken de omheining heel goed, ik weet hoe het leger daar werkt. Ik was in het Shatti vluchtelingenkamp in Gaza, ik had de leiding over het Jibaliya vluchtelingenkamp, ik legde hinderlagen op het hek en diep in het gebied. Ik ontmoette Gazanen, at en ademde Gaza. Het obstakel is zo gebouwd dat zelfs een vos er niet langs kan:

Stel waarschuwingen in volgens 3 drukniveaus. Ze moet waarschuwen wanneer ze wordt doorgesneden. Er zijn 24/7 strijdkrachten die verantwoordelijk zijn om binnen een paar minuten, zo niet seconden, op het punt te komen waar er een alarm in het hek is. Doe elke dag minstens één penetratieoefening. Elke onderafdeling heeft een stand-by ploeg die tot taak heeft om de troepenmacht te vergroten in een noodsituatie. Observaties verspreid langs de grens bestrijken elke centimeter ervan. De vrouwelijke waarnemers zijn kampioenen in identificatie. Ze missen niet.

Ze detecteren beweging nog voordat deze de hindernis nadert – dag en nacht. Op problematische punten (dode gebieden) plaatsen ze een tank met observatie- en detectiemogelijkheden en een angstaanjagende vuurkracht. In sommige gevallen worden sluipschutters in het veld ingezet. Elke dag voor zonsopgang is er een “dawn alert” procedure. Op dit uur zijn alle troepen wakker (in dit geval ook het uur waarop honderden terroristen Israël binnenkwamen). De nachtploeg wisselt af met de dagploeg.

De commandant van elke troepenmacht inspecteert de as om er zeker van te zijn dat er ’s nachts geen infiltraties hebben plaatsgevonden. Spoorzoekers die op de as lopen, weten hoe ze sporen moeten herkennen. Ze weten wie het hek is overgestoken, hoeveel en zelfs wanneer. Dus hoe kan een Palestijnse tractor in godsnaam richting het hek rijden zonder dat iemand erop reageert? Hoe heeft de tractor het voor elkaar gekregen om het hek een uur lang te saboteren en toegang tot Israël te verschaffen zonder dat iemand erop reageerde? Hoe kon dit allemaal onder onze neus gebeuren?

Waar is een hele divisie gebleven? Waar zijn 3 brigades gebleven? Wie heeft 9 bataljons opgeslokt? Wat gebeurde er met 36 compagnieën? Waar is een hele reguliere infanteriebrigade gebleven die gewoonlijk groter is dan de elite? Waar zijn alle reservebataljons gebleven die het reguliere leger aanvullen? Waar zijn duizenden soldaten gebleven? Iemand hier moet voor uitleg zorgen!!!”

(Verklaring van generaal Herzl Halevi, oktober 2023)

Is Egypte erbij betrokken? Geheime bilaterale gesprekken
Het verklaarde doel is om Gaza van de kaart te vegen door massamoorden en totale vernietiging, waardoor de voorwaarden worden gecreëerd voor de uitsluiting van de Palestijnen van hun thuisland: Een ‘Tweede Nakba’. De uitvoering van Netanyahu’s ‘Oorlog van paraatheid’ vereist de steun van Egypte met het oog op het op gang brengen van de exodus van Palestijnen uit Gaza naar de Sinaï, waar de installatie van uitgebreide vluchtelingenkampen wordt overwogen.

Er zijn bewijzen van bilaterale ontmoetingen tussen Caïro en Tel Aviv met dat doel. Het C-optieplan dat is opgesteld door de Israëlische inlichtingendienst (zie hierboven) stelt dat “Egypte krachtens het internationaal recht verplicht is om de [Palestijnse] bevolking doorgang te verlenen”. Wat wordt overwogen door het Israëlische ministerie van Inlichtingen (Optie C hierboven) is: “de gedwongen en permanente verplaatsing van de gehele Palestijnse bevolking van Gaza naar het Egyptische schiereiland van de Sinaïwoestijn” met tentenkampen voor vluchtelingen.” Het plan bevat een lijst van landen “die ermee instemmen [de Palestijnen ] als vluchtelingen op te nemen”.

Bilaterale Israël-Egypte inlichtingenovereenkomst?
In 2021-22 waren Egypte en Israël betrokken bij ‘geheime bilaterale gesprekken’ over ‘de winning van aardgas voor de kust van de Gazastrook’. De berichten in de media wijzen op ‘Egyptische bemiddeling’. Waren deze onderhandelingen afhankelijk van een sleutelrol van Egypte bij het opzetten van vluchtelingenkampen in de Sinaï, wat de massadeportatie van Palestijnen uit Gaza zou vergemakkelijken??

Het is vermeldenswaard dat de Palestijnse Autoriteit onder leiding van Mahmoud Abbas er ook bij betrokken was.

“Egypte slaagde erin om Israël te overtuigen om te beginnen met het winnen van aardgas voor de kust van de Gazastrook, na een aantal maanden van geheime bilaterale gesprekken. Deze ontwikkeling … komt na jaren van Israëlische bezwaren om aardgas te winnen voor de kust van Gaza op [vermeende] veiligheidsgronden, …

British Gas (BG Group) heeft ook zaken gedaan met de regering in Tel Aviv. Wat veelzeggend is, is dat de civiele tak van de Hamas-regering in Gaza is gepasseerd met betrekking tot de exploratie- en ontwikkelingsrechten van de gasvelden; het veld, dat ongeveer 30 kilometer (19 mijl) ten westen van de Gazaanse kust ligt, werd in 2000 ontdekt door British Gas (tegenwoordig BG Group) en bevat naar schatting meer dan 1 biljoen (1000 miljard) kubieke voet aardgas.

Een ambtenaar van de Egyptische inlichtingendienst Al-Monitor, vertelde op 22 oktober 2022, op voorwaarde van anonimiteit:

“Een Egyptische economische en veiligheidsdelegatie heeft maandenlang met Israël gesproken over het toestaan van de winning van aardgas voor de kust van Gaza.”

Werd de kwestie van de vluchtelingenkampen in de Sinaïwoestijn achter gesloten deuren besproken? Het is de moeite waard om op te merken dat de overeenkomst met Egypte een jaar voor de aanval van Israëls genocidale aanval op Gaza werd bereikt. Na de voltooiing van het Israël-Egypte overleg over economische en veiligheidskwesties werd een Memorandum van Overeenstemming ondertekend, dat het rubberstempel had van de Palestijnse Nationale Autoriteit (PA):

“De Egyptische [inlichtingen]ambtenaar legde uit dat Israël de start van praktische maatregelen om gas te winnen uit de Gazavelden begin 2024 eiste, om zijn eigen veiligheid te garanderen.” (Al-Monitor, 22 oktober 2022)

Moge de waarheid zegevieren in het omkeren van de loop van de geschiedenis. Die westerse politici die ondubbelzinnig de wreedheden tegen het volk van Palestina goedkeuren, zijn medeplichtig aan het begaan van misdaden tegen de menselijkheid.

In solidariteit met het volk van Palestina.
Gebaseerd op het Neurenberg Handvest, is wat nodig is een volkscampagne die aanmoedigt: Israëlische, Amerikaanse en NAVO-strijders aan te moedigen om “onwettige bevelen te negeren” en “het slagveld te verlaten”, zowel in Israël als in ALLE oorlogstheaters van de VS en de NAVO. Het verlaten van het slagveld als middel om oorlog te criminaliseren is gebaseerd op Principe IV van het Neurenberg Handvest dat de verantwoordelijkheid van strijders definieert “om bevelen van de regering of een meerdere te weigeren …”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.