Advertentie

VS ontfutselt hele goudvoorraad van ‘ISIS’ ..


x

x

VS ontfutselt (hele) goudvoorraad van ‘ISIS’ ..

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Het is voor velen overduidelijk dat de krachten achter de schermen in de VS (o.a. de volledig zelfstandig operende CIA!) degenen zijn, die verantwoordelijk zijn voor de ‘stichting’ en bescherming van het ISIS-marionettentheater. Zodat er een ghost-vijand gecreëerd werd, waartegen het natuurlijk ‘verantwoord’ vechten is, óók op het gebied van een soeverein land (zoals in Syrië en de rest van het Midden Oosten!) ..! Er zijn méér dan bewijzen genoeg, ook hier op de site te vinden (HIER), die aantonen dat het hele ISIS-verhaal, één grote make-believe is geweest. De valse-vlag-operatie in een ‘ander jasje’..

Bewijzen zoals ISIS-strijders die in Israël werden verpleegd, Turkse troepen die zij-aan-zij hebben gevochten met ISIS-troepen (zie foto hieronder) en vooral.. De bijna kreupele manier waarop ISIS is aangepakt door de machtigste legers ter wereld..!! Want kennelijk was/waren er geen (namen en verblijfplaatsen van) de ISIS-directie; was er geen vestigingsplaats bereikbaar met drones, waren er geen bankrekeningen waar beslag op gelegd kon worden, etc. etc. Denk er eens over ná..! Kijk bijvoorbeeld eens naar de uitspraak van Robin Cook o.a. de ex-minister van Buitenlandse Zaken van het Verenigd Koninkrijk over dat andere marionettentheater, ‘Al Qaeda’ genaamd, die ook al genoeg zegt..

Simpel gezegd is ISIS een naïeve vechtmachine, waarvan de leden zó verblind zijn van hun moslim-extremisme, dat ze niet zien, dat ze massaal in demaling zijn/worden genomen en dat deze valse-vlag-operatie de krachten eráchter, de mogelijkheid geeft om hun geheime agenda, om bijv. de grip te krijgen op (de olievoorraden van) het Midden Oosten, zoals Syrië. En natuurlijk laat je dit toneelstukje dan voortduren, totdat… Totdat het dient te eindigen en laat je weer een andere spooktegenstander geboren worden.. (Bijvoorbeeld ‘De zoon van Bin Laden’..?? (HIER))

Het zijn natuurlijk dit soort simpele bewijzen, die aantonen hoe dat hele ISIS-verhaal één grote poppenkast is, gespeeld door extreme moslims, die feitelijk niet dóór hebben, dat ze VOLLEDIG worden misbruikt via dit marionettenspel.De sympathieke daad van de VS: ‘Je geld of je leven!’...
Het officiële verhaal is nu, dat de laatste ISIS-verzethaarden in het noordoosten van Syrië, zijn geconfronteerd met een dreigende nederlaag.

En dat de VS hen -ISIS dus- naar verluidt, een aanbod deed, dat ze niet konden weigeren: ‘Jullie zullen allemaal sterven, tenzij je ons de enorme voorraad goud overhandigd.‘ Volgens rapporten, o.a. van het Syrisch staatsagentschap SANA (HIER en HIER) bood het VS-commando in Syrië, deze deal met ISIS, waarbij de terroristengroep 50 ton goud, aanwezig in oostelijk-Syrië, in de provincie Deir el-Zour, in ruil voor veilige passage van ISIS-strijders uit dit gebied.


Deze voorraad edelmetaal, let wel: met een waarde van ongeveer US$ 2,13 miljard, werd eerder geplunderd door het zelfbenoemde ‘kalifaat’, toen ze hun heerschappij via terreur, verspreid over Syrië en Irak tussen 2015 en 2017, te gelde wisten te maken. Want náást het plunderen van goudvoorraden, is bekend dat ISIS via allerlei kanalen (o.a. via Turkije en Israël (!)) olie verkocht in ruil voor dollars.. Onbegrijpelijk, wanneer we ECHT over een club als ISIS spreken, dat dit natuurlijk allemaal ‘gewoon was’ en maar dóór kon gaan. Bewijs te over natuurlijk, dat het hele ISIS-spook gecreëerd is door o.a. de CIA.

Turkse en ISIS-vlag aan één vlaggenstok in een legerkamp, in het noord-westen van Syrië… Hoeveel duidelijker moet het nog worden…?

De Turkse krant Daily Sabah meldt, in het kader van deze ‘goud-transactie’, dat lokale bronnen beweren dat Amerikaanse legerhelikopters het goud al hebben overgedragen aan de Amerikaanse troepenbasis in Kobani, de Koerdisch-gecontroleerde stad die dicht bij de noordelijke grens van Syrië ligt. Een deel van het goud werd ook uitgedeeld aan de Koerdische Volksbeschermingsdiensten (YPG), die de Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF)-alliantie met de VS domineren.

Het nieuws komt nadat SANA beweerde, dat de lokale bevolking eerder deze maand, getuige was van Amerikaanse helikopters, die grote goudtransporten uitvoerden, uit het al-Dashisha-gebied op het zuidelijke platteland van Hasaka. Dit goud was naar specifiek verluidt, geplunderd door ISIS uit Mosoel in Irak en andere delen van Syrië.

De Syrische staatsmedia vermelden, dat de ISIS-commandanten, op de hand waren van de VS en de helikopters van de VS naar de plaatsen toe leiden, waar het goud werd verborgen gehouden. ‘Gebaseerd op de overeenkomst waarbij Washington honderden zou sparen van ISIS-regioleiders en militaire experts van deze wrede organisatie.’

Deze claims van de Syrische overheidskranten, zijn eensluidend met de rapportage door de in het UK gevestigde oorlogsmonitor, het Syrische Waarnemingscentrum van Mensenrechten (SOHR). Dit ‘bureau’ (HIER) beweerde, dat de VS en zijn Koerdische bondgenoten, ISIS vechters had gespaard, als ruil voor de ISIS-oorlogsbuit. De SOHR zei:

‘De Amerikaanse coalitiekrachten en de Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF) richten zich met militaire gevechtsacties, bewust niet op de bepaalde gebieden, die onder de controle staan van de ISIL-terroristen en -commandanten, met name in de oostelijke Eufraat in Deir el-Zour. Dit, omdat ze proberen de schat te lokaliseren door de ISIL-militanten te dwingen, over de locatie ervan te spreken, na overgave.’

Het was John McCain die als een soort ‘postillion d’amour’ het pad baande voor de bekrachtiging van ISIS in Syrië. De creatie van de gruwelijke ‘puppet-on-a-US-string’. Financiële middelen zouden er komen, na zijn gesprekken met.. Zie de achtergrond.. DE ISIS-leider Al Baghdadi.

Zowel Syrische, als Russische media, hebben lang beweerd dat de VS, in tegenstelling tot de beweringen van Washington, GEEN oorlog voeren, tegen de extremistische groepering ISIS. (HIER o.a.) In plaats daarvan, blijken dus de Amerikaanse strijdkrachten, op talloze manieren met hen samen te werken. Ook tijdens de vernietiging van ISIS-gecontroleerde Raqqqa in Syrië, werd door de VS geleide coalitie, een geheime deal gesloten met een ‘ISIS-groep’, die de leden een veilige doorgang verleende bij het evacueren van het gebied.

Deze deal werd destijds onthuld door de BBC (HIER) en zorgde voor het voortbestaan van ISIS in het algemeen en de vrijheid van vele top ISIS-leiders in het bijzonder..! En daarnaast een aantal buitenlandse strijders. (Lees: ‘huurlingenleger van de CIA’.)

Nog steeds, ondanks de uitingen van Donald Trump, handhaaft de VS nog steeds haar basis in al-Tanf aan de Syrisch-Jordaanse grens. Natuurlijk volledig in strijd met het internationaal recht en tegen de wensen van de Syrische regering. De VS roept het voorwendsel dat dit gedaan wordt, ‘om de strijd tegen ISIS’ voort te zetten.. Moskou heeft de VS er herhaaldelijk en dus terecht van beschuldigd, dat zij nieuwe gewapende groepen hebben gevormd uit de overblijfselen van ISIS..! Waar deze continue -naar dus verluidt- de vrije loop krijgen en als ‘een duveltje uit een doosje’ bijvoorbeeld Syrische troepen weer in een hinderlaag laten lopen. En dus dan opduiken, alvorens weer terug te keren naar deze -door de VS gecontroleerde- regio.

* * *

 

4 gedachten over “VS ontfutselt hele goudvoorraad van ‘ISIS’ ..

 1. https://www.theguardian.com/us-news/2016/jan/03/hillary-clinton-and-barack-obama-created-isis-says-donald-trump
  Wanneer een president van Amerika dit beweerd heeft dan zou dat toch op z,n minst vraagtekens bij defensie,veiligheidsdiensten,ministeries van buitenlandse zaken en inlichtingendiensten moeten oproepen lijkt mij.
  Ook de MSM zou als een bok op een haverkist hier bovenop moeten zitten omdat wij coalitiepartner van de VS zijn en onze militairen erop uit sturen om de strijd tegen bv IS aan te gaan.Wanneer dan ook nog wapens van IS in Europa zelf geproduceerd zijn en door IS gebruikt worden zou dat een extra aanmoediging moeten zijn hier aan de juiste personen vragen over te stellen.Daarboven op komt dan ook nog de rol die Turkije mogelijk speelt en natuurlijk Israël.
  Naar mijn mening kan en mag men geen militairen in zetten tegen IS zonder dat dit goed uitgezocht is.Wordt de verhoging van het budged naar 2% van het BNP wat betaald wordt aan de VS wel goed besteed of draagt het bij tot instand houden van dergelijke organisaties?

  1. Dit zijn welleswaar oudere berichten maar wanneer ze nu geen rol meer zouden spelen hebben ze dat eerder wel gedaan en mogelijk hebben ze politieke besluiten beinvloed.
   https://www.nrc.nl/nieuws/2018/05/29/israel-abp-blijft-via-banken-indirect-nederzettingen-financieren-a1604549
   Dit heeft niets met het artikel van doen maar geeft wel aan hoe er met geld wordt omgegaan en vooral welke landen daar baat van kunnen hebben zoals Israël en de VS.
   Telkens moet er op pensioenen bezuinigd/gekort worden en de meest gebruikte smoes is de vergrijzing,maar wanneer u dit leest is het niet de vergrijzing maar het verkeerd omgaan van pensioenfondsen met het pensioengeld.
   http://www.stopwapenhandel.org/node/1466
   Wanneer dit waar is geeft dat ook weer aanleiding om daar vragen over te stellen vooral omdat veel andere landen hebben afgezien van de aanschaf van de JSF.
   Maar ach wie maakt zich daar druk om wanneer de belangen die bepaalde lieden hebben(gehad) voor alles lijken te gaan of gegaan zijn.Reisjes en andere cadeau’s geven aan hen die besluiten moeten nemen is dacht ik nog steeds een vorm van omkoping/chantage.
   Wanneer er zo met belastinggeld wordt omgesprongen is het natuurlijk niet vreemd dat de belastingen verhoogd moeten worden of nieuwe belastingen verzonnen moeten worden en dan heb ik het nog niet eens over 1000 miljard waar ze de komende generaties mee willen opzadelen ivmmet milieu doelstellingen die niet eens veel zullen uithalen.

 2. De goudroof, is dat nou ‘een koekje van eigen deeg’, of ‘een sigaar uit eigen doos’?
  En het feit dat de godverdommese MSM maar blijft dwepen met de absoluut verkeerde partij is iets wat aan dit zeewierland lijkt te zijn verweven. Ooit gedoken op zee en het zeewier zien mee zwieren met de branding golfbeweging? Dát bedoel ik met de houding van dit land.

  Kon je het na den eurlog het echt niet maken om en publiek te brallen over het lidmaatschap van de NSB op gevaar alsnog gelyncht (opgehangen aan de hoogste boom) te worden, kun je nu met een gerust hart ervoor uitkomen te stemmen op de VVD of nóg erger, lid ervan te zijn.
  Trouwens iedere stem op de goedgekeurde partijen zal altijd dezelfde ellende opleveren.
  Dit betoog heeft alles met dit artikel te maken want wij betalen ook netjes mee aan veel van waar WTK wekelijks mee vol staat!

 3. ISIS is een schepping van de Mossad en CIA. Dit dient enkel de belangen van Israël, voor de uitvoering van het Oded Yinon plan. Trouwens al de andere landen die er actief zijn of waren = USA – G.B. – Italië – Frankrijk – België – Nederland…. e.a. zijn daar m.i. actief als vazallen van Israël, door chantage van de zionistische lobby’s in de desbetreffende landen.. die de belangen van deze landen dan ook verraden en verkopen. De druk van deze zionistische lobby’s neemt elke dag nog toe. Dit laatste ook door de lafheid van de verkozen politiekers… die men dan op één of andere manier bij “hun kl…ten” heeft. Op het eerste zicht zou men deze betrokkenheid van de Westerse landen nog kunnen aanzien als weinig belang vol. Ik zie vooral het gevaar dat bij een verdere escalatie in het Midden Oosten, de Westerse landen gaan mee betrokken worden in een nieuwe oorlog… met ondertussen wel een 5de colonne in het Westen, voor een groot deel afkomstig uit het Midden Oosten. Israël wil immers absoluut een oorlog met Iran en met Hezbollah, weliswaar uit te vechten door de “goyim”. Ik denk hier dan ook aan de voorspellingen van Albert Pike. Wat het goud betreft, ik vermoed dat dit zal gebruikt zijn of nog worden voor de prijs drukking van het goud, via de manipulatie van het papiergoud.
  Ik zie dan ook een kolkende vulkaan in het Midden Oosten waar het wachten is op de uitbarsting.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.