Advertentie

Waarschuwing voor nepnieuws MH17..??!


x
x

Waarschuwing voor nepnieuws MH17..??!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Maandag 9 maart is het ‘show’-proces rondom het veroordelen van de verdachten van het neerhalen van de MH17 begonnen. Een showproces? Jazeker, omdat ene meneer Rutte besloten had, in al zijn wijsheid, van deze zaak een politieke zaak te maken. Een showproces omdat deze zaak VOLLEDIG éénzijdig is bekeken, zonder medewerking van de Russen en MET Oekraïne als deelnemer aan het JIT, het joint-investigation team. Oekraïne dat -jawel zeker- óók verdachte was/is in dit verhaal, maar niet in het proces..? Waarom niet? En sterker nog..! Oekraïne (lees de VS en westerse bondgenoten) heeft een vetorecht, wat betekent dat het een uitslag van het onderzoek kan torpederen van publicitaire bekendmaking bijvoorbeeld.

Dat team bestaat -naast Oekraïne en Nederland- uit België, Australië en.. Maleisië. Het land dat in eerste instantie werd geweigerd deel te nemen aan het onderzoek. Terwijl we toch overduidelijk spreken over een vliegtuig van de Maleisische luchtvaartmaatschappij ‘Malaysian Airways..! Waarom Maleisië in eerste instantie werd gedwarsboomd? Omdat het land TE EERLIJK IS en onomwonden een EERLIJK standpunt inneemt.. Zo simpel is het. Na lang drammen, was het inderdaad Mark Rutte zélf, die begreep dat hij deze MH17-schaakzet moést doen. Maleisië werd in het JIT opgenomen..

Maar… Kijk eens naar dit artikel, waaruit overduidelijk de weerstand blijkt van de premier van Malaysië, die het JIT beticht van partijdigheid en NIET-onafhankelijk onderzoek..! Kijk hierboven, op de illustratie naar de niets-verhullende uitspraken van de premier van Maleisië, die het JIT beschuldigt van manipulatie, verdraaiingen en een showproces..! En nu, aan de vooravond van het grote MH17-proces krijgen nabestaanden een waarschuwing om alert te zijn op nepnieuws. Kun je het volgen? Duidelijk toch? De politiek maakt de vlucht naar voren, en probeert de tegenstanders en opponenten van het komende MH17-onderzoek simpelweg in een kwaad daglicht te stellen.

De Stichting Vliegramp MH17, onder voorzitterschap van VVD-er Piet Ploeg, schrijft in een brief aan nabestaanden: ”U zult geconfronteerd worden met controversiële uitspraken. Het is meer dan normaal dat ze u kunnen raken.” Het is het resultaat van de half-zachte houding, waarmee in onze ogen deze heer Ploeg te werk is gegaan. Was hij het niet, die in een uitzending met Jeroen Pauw, zich afvroeg waar het motief nu eigenlijk was, voor Rusland en de Oekraïense rebellen om een verkeersvliegtuig uit de lucht te gaan schieten..? En ja, wij snappen er wat dát betreft geen snars van.. Behalve als je kijkt naar het resultaat en de promotionele PR die werd uitgehaald ná de ramp, om Rusland en met name Vladimir Poetin te bashen..!

Het proces over MH17 begint maandag 9 maart en er is meer dan een jaar voor uitgetrokken. Opnieuw een showproces, omdat de 4 verdachten: drie Russen en een Oekraïner, niet zullen verschijnen in de extra beveiligde rechtbank op Schiphol waar het proces wordt gevoerd. De genoemde Stichting Vliegramp MH17 raadt nabestaanden aan, zich ervan bewust te zijn, dat er vanuit Rusland geprobeerd zal worden desinformatie en nepnieuws te verspreiden om de publieke opinie te beïnvloeden. Nou, we kunnen je vertellen, dat er tussen ons en ook maar éne Rus contacten zijn, om gewoon kritisch het MH17-proces te volgen.

Wij zullen aanwezig zijn bij de 3 meetings, waarin het MH17-proces onder de loupe genomen wordt. Kijk hier naar de aankondiging van de manifestatie van De Andere Krant voor zondag 8 maart in de Lutherse Kerk op het Spui. Zondag begint deze manifestatie om 14:00 uur en daar zullen o.a. spreken, de oud-professoren, dr. Kees van der Pijl en dr. Karel van Wolferen. Maar daar zul je geen directieleden van de genoemde stichting ontmoeten..! Bizar toch? Want gaan die niet voor de waarheid rondom deze gruwelijke MH17-moordpartij, waarbij zij op brute wijze gezins- en familieleden verloren..? Dit is een andere zin uit de verklaring van deze MH17-stichting:

”Het ligt voor de hand dat de start van het strafproces ‘buitenstaanders’ ertoe zal bewegen u te confronteren met ‘nieuws’ waarbij u zich afvraagt waar dit nieuws vandaan komt, of het wel of niet volledig is en of het bedoeld is om iemand, bijvoorbeeld nabestaanden, te beïnvloeden of beschadigen.”

Het symposium van De Andere Krant
Komende zondag tijdens het symposium ‘MH17 Zoektocht naar gerechtigheid’ presenteert de organisatie van vrijwilligers van ‘De Andere Krant’, de vijfde uitgave van De Andere Krant met alles rondom het MH17-thema. Zoals de redactie het noemt:
“De meest tragische en onwaarschijnlijke gebeurtenis waar Nederland de afgelopen jaren mee te maken heeft gehad is zonder twijfel de aanslag op de MH17 geweest. De beelden van wrakstukken en persoonlijke bezittingen in een Oekraïens landschap en de groots opgezette herdenking zijn op ons collectieve netvlies gebrand.

Direct na de aanslag leek er veel daadkracht aanwezig te zijn om de schuldigen ter verantwoording te roepen. Nu, bijna zes jaar later begint er een rechtszaak waarvan weinigen ook maar enig recht verwachten. Hoe zeker velen ook van de dadervraag overtuigd waren, van een wettig en overtuigend bewijs is geen enkele sprake. Sterker nog, de bewijzen die wel naar buiten komen wijzen op een totaal ander scenario dan dat wat het Nederlandse publiek de afgelopen jaren is voorgehouden.

Alle reguliere Nederlandse media zijn al die jaren volstrekt eensgezind in hun berichtgeving over dit dossier. ‘De MH17 is door separatisten met een BUK-raket uit de lucht geschoten’. Hieraan twijfelen wordt opgevat (weggezet) als disrespect naar nabestaanden of toch minimaal heulen met de Rus.”

De Andere Krant geeft wel de andere kant van dit dossier. In de stellige overtuiging dat een vrije samenleving alleen kan bestaan wanneer alles oprecht onderzocht en bevraagd kan worden. Dát er in dit dossier -op z’n zachtst gezegd- heel veel open vragen zijn, maakt deze krant, deze speciale uitgave van De Andere Krant, méér dan duidelijk. Wij hopen dat de publicatie en inhoud van deze krant en de zoektocht naar de waarheid en gerechtigheid op jouw begrip en instemming kan rekenen. Daar is geen woord nepnieuws bij..!

Deze MH17-krant is vanaf maandag 9 maart te bestellen via de website van De Andere Krant (HIER).

KOM NAAR DE MH17-MANIFESTATIES EN VOEDT JE OPEN MIND

MET GEZONDE EN VOLLEDIGE INFORMATIE..

14:00 zaterdag in Scheveningen met o.a. Max van der Werff (HIER)

14:00 zondag in Lutherse kerk op het Spui (UvA aula). Zie hieronder de aankondiging van de Andere Krant

dinsdagavond in Utrecht Tivoli. Zie HIER alle info.

6 gedachten over “Waarschuwing voor nepnieuws MH17..??!

 1. In verband met dit “nep neuws” al een voorbeeld :
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=203330%C2%A0
  met citaten :
  “An internAn international group of countries set up an investigation into the crash. An early indicator that the investigation was likely to be less than objective came from its membership: the Netherlands, Australia, Belgium and Ukraine. As the countries suffering the largest casualties, the presence of The Netherlands and Australia was understandable. There was no obvious reason for including Belgium, although that countries position as NATO headquarters provides at least one clue. ational group of countries set up an investigation into the crash. An early indicator that the investigation was likely to be less than objective came from its membership: the Netherlands, Australia, Belgium and Ukraine. As the countries suffering the largest casualties, the presence of The Netherlands and Australia was understandable.There was no obvious reason for including Belgium, although that countries position as NATO headquarters provides at least one clue. …………………
  The area where the shooting down of MH17 occurred was an active war zone. It is known that both United States and Russian satellites were in stationary orbit over the region at the relevant time. It raises the obvious question as to why these data have not been released. One can understand the US reluctance as the data would disclose the complicity of their ally Ukraine in the tragedy. It is less clear why the Russian authorities have not released their data. The evidence after all is in their favour.
  What the satellite data would show is exactly what was established by the Dutch and Australian investigators at the time. That is, MH17 was shot down by Ukrainian fighter jets.
  Van der Werff’s report includes the transcript of an interview with one such keywitness,a Brigadier of the Dutch Police. That witness gave detailed evidence as to the activities of Ukrainian fighter jets in the area at the relevant time on the day of the tragedy. Again, this clearly refutes the Ukrainian claims.
  When one adds together the known facts revealed in the Dutch documents as well as other sources, certain irresistible inferences can be drawn. The most obvious is that MH 17 was shot down by a Ukrainian fighter jet. That single fact, from which so much else followed, has never been reported in the mainstream media despite it being the irresistible inference drawn by Dutch investigators more than three years ago.
  That the suppression of the truth has been a major factor in the anti-Russian campaign waged by the Netherlands, Australia and Ukraine is obvious. That the lies, obfuscations and misinformation should be perpetrated by the mainstream media is a sad commentary on the deplorable state of affairs that media has now sunk to.
  James O’Neill, an Australian-based Barrister at Law, exclusively for the online magazine “New Eastern Outlook”.
  Source
  Also see:
  BBC Report (Subsequently Deleted): Ukrainian Fighter Shot Down MH17
  Link to original BBC report, which has been deleted, can be seen on Yandex.ru .
  https://yandex.ru/video/preview/?filmId=7350510308088215941&text=BBC%20Report%20(Subsequently%20Deleted)%3A%20Ukrainian%20Fighter%20Shot%20Down%20MH17&noreask=1&path=wizard&parent-reqid=1583261522730160-193809854008460723000215-sas3-6056&redircnt=1583261693.1
  (=einde citaten).
  De voormelde link met enkele citaten is m.i. dan ook veelzeggend :
  1. België bij het onderzoek : de NATO is een mogelijk verklaring, , maar ik zie België vooral als de ideale “saboteur”, gezien de vele beerputdossiers, waarmee men daar iedereen bij de “kl..ten” heeft,
  2. De USA die Oekraïne beschermen : dit is m.i deels juist , maar het is vooral Israël dat dient uit de wind gezet geworden. 20 min na de ramp begon immers de aanval op Gaza, en zoals reeds vroeger gemeld : Alle sporen lopen m.i. naar Tel Aviv.
  3. De passiviteit van Rusland inzake de satellietenbeelden. Ook imo heel eenvoudig : de Smolensnk vliegtuig ramp.
  4. Volgens het voormelde citaat werd de MH 17 neergeschoten door een Oekraïens gevechtsttoestel, en bleek dit ook uit het Nederlandse onderzoek :
  “What the satellite data would show is exactly what was established by the Dutch and Australian investigators at the time. That is, MH17 was shot down by Ukrainian fighter jets.” (=einde citaat).
  Dit wil dan ook zeggen dat de waarheid gekend is.. en nu begint dan een “monsterproces” dat stijf staat van de leugens en bedrog.

 2. Hmmmmm……..ik heb indertijd de foto’s (die niet meer te vinden zijn op het internet) (al heel snel verwijderd)van die vliegtuigromp gezien. Van voor tot achter doorzeefd met kogels, die gezien de regelmatige inslag van voor tot achter uit een vliegtuigmitrailleur gekomen moeten zijn. Toen we uiteindelijk die romp te zien kregen waren de platen met de desbetreffende gaten allemaal verwijderd.
  Het goed georganiseerde des-informatiemodel wat er later omheen bleek te zijn gebouwd, is voor mij zodanig ‘zum kotzen’, dat ik niets meer van het zootje schoften wat dit land bestuurd nog serieus kan nemen.
  Terreur…..de vormen van terreur waar we mee te maken hebben komt van de belastingdienst. Wie stuurt die aan? De rotzooi van de NOS. Wie stuurt dat aan? Het GROTE persbureau REUTEL……wie stuurt dat aan?
  Hoe van Godverlaten cynisch en ziek is dit.

  1. Hmmmmm……..Je hebt gelijk. Alles lijkt omgedraaid zoals het echte satanisten/luciferianen betaamt. Let wel ook de New Age beweging zijn bewust danwel onbewust bezig met het aanbidden van Lucifer. Net als de vrijmetselarij.

   Het is een verlichte bende.

  1. Yanneke,
   Ik heb de video bekeken en ook het overgrote deel van de reacties, met daarbij ook deze van de onvermijdelijke internetdrollen. Ik begrijp dat Max en Joos niet alles kunnen zeggen, bij hun lovenswaardige pogingen om de waarheid aan het licht te brengen en daarom trek ik nog de aandacht op de volgende elementen van het MH17 dossier.
   1. Oekraïne : Hier zie ik vooral de Zionistische lobby en de Kosher Nostra die na een staatsgreep in Kiev, aan de macht werden gebracht vanuit de USA (met de AIPAC) en Victoria (fuck the EU) Nuland, in een sleutelrol,
   2. 20 minuten na het neerhalen begon de Israëlische aanval op Gaza, een element dat m.i. veel te veel wordt verwaarloosd,
   3. Rusland : Hier speelt de Smolensk vliegtuig ramp een rol als chantage -middel. Zowel in Moskou als Washington weten ze via de satellietbeelden wat er juist gebeurd is. Vandaar dat Rusland hier dient als bliksemafleider voor de werkelijke opdrachtgevers, en die zitten niet in Kiev, daar zijn enkel de uitvoerders. Bij deze chantage speelt imo ook de Lubavich sekte een rol die sleutelpostities inneemt in Tel Aviv, Washiongton en ook Moskou !!
   4. Wie zat er in het vliegtuig , gezien de vaststellingen van de eerste getuigen. Als de reizigers op de officiële passagierslijst er niet inzaten, wie zat er dan wel in? En wat is er gebeurd met de reizigers vermeld op de officiële passagierslijst ? En hier denkt ik aan 9.11 en het lot van de 4 vliegtuigen en de bemanningen & passagiers ? Ben The Trigger aan het lezen van David Icke .. en bijgevolg is voortaan alles mogelijk, waar ook ter wereld.
   Van belang is imo ook te weten dat het bij dit terrorisme tegen vliegtuigen, gaat om een kleine maar wel zeer gespecialiseerde niche binnen het ganse terrorisme spectrum. Neem daarbij dan de internationale en supranationale aspecten, m.b.t. de medewerking, actieve dan wel passieve, gevolgd dan door de “cover – up”, dan zijn hier dus geen “idioten” aan het werk, maar zeer machtige belangen, die zoiets kunnen organiseren en doen uitvoeren, zonder dat ze een risico lopen.
   Bij het onderzoek van een dergelijke terreurdaad is het m.i ook nuttig te kijken naar andere gelijkaardige aanslagen tegen vliegtuigen. Zopas verscheen er een nieuwe bijdrage op de website vaan Aanirfan over Lockerbie. :
   http://aanirfan.blogspot.com/2020/03/lockerbie-miscarriage-of-justice.html
   Ik verwijs naar de tekst in de link, en daarmee is m.i. ook duidelijk wie er ook achter de MH17 aanslag schuil gaat, zijnde The Usual Suspects !!
   Opvallend is ook dat verschillende passagiers op het laatste ogenblik afzagen van de geboekte reis. Doet ook denken aan 9.11 en de Oklahoma bombing. Voor mij is het dan ook duidelijk waarom de waarheid over MH17 niet aan het licht mag komen. Een waarheid die m.i nog gruwelijker is dan velen kunnen denken.

 3. Sub Rosa
  Wat ik schrijf is alleen maar mijn gedachtengang (mening) over gebeurtenissen die ik deel en zoveel mogelijk probeer te onderbouwen met alles wat er te vinden is in de MSM en andere sites.
  Aanvullend op uw verhaal komt de vraag bij mij op wat er mogelijk achter de “smoes” van Rutte zou kunnen zitten toen hij medicijnentransport per vliegtuig gebruikte om vliegtuigen in de lucht te houden wetende dat ook die dingen ziekten kunnen overbrengen.Waarom mochten de meeste toestellen blijven vliegen terwijl voor medicijnen misschien één of een paar toestellen voldoende zouden kunnen zijn?
  Rutte was ook voorstander van de dividendbelasting afschaffing wat jaarlijks tussen de 2 en 5 miljard zou gaan kosten en ondanks dat dat niet doorgaat geven ze nu op andere wijze de grote bedrijven voordelen zoals 90 miljoen voor het niet meer naar boven mogen halen van gas in Groningen en daar gaat nog bij komen en ook maken diezelfde bedrijven afspraken met de belastingdienst waardoor ze weinig of geen belasting hoeven te betalen.
  Dergelijke bedrijven leveren nauwelijks een bijdrage aan onze economie is dan ook mijn mening en mogelijk kosten ze alleen maar geld voor de belastingbetalers.De smoes dat het goed is voor de werkgelegenheid geloof ik niet want juist bij velen van hen hebben grote reorganisaties plaats gevonden wat velen hun baan heeft gekost en heel veel is geautomatiseerd en gedigitaliseerd.Waar het mij om gaat is dat zij wel veel geld van de overheid krijgen zonder dat zij terug hoeven te betalen en daarom vind ik dat het nu hun beurt is om alle getroffenen te helpen met financiële steun voor het MKB dat nu zwaar getroffen gaat worden.(zie dat maar als compensatie van hun jarenlange profiteren).De regering zegt alle mogelijke hulp te verlenen maar is dat hulp of juist bedrijven afhankelijk van banken maken?
  Er wordt gesproken over kredieten en dat betekend verplichtingen aan banken en dat moeten bedrijven niet willen want dan zijn ze geen baas meer in eigen bedrijf zoals nu al niemand meer baas is over zijn/haar eigen geld op de bank.Wie het geld beheert is de baas en bepaald en we hebben het al veel te ver laten komen.Zowat iedereen is afhankelijk van de banken en daarmee zijn de meesten geketend en zitten ze vast aan leningen,hypotheken en nu zijn de MKB bedrijven aan de beurt wat betekend dat de banken de dienst gaan/kunnen uitmaken.
  Vraag aan Rutte zou moeten zijn waarom zij die al veel geld hebben gratis geld krijgen en MKB ers niet?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.