Advertentie

Vrijheidsparade, 13 December: jouw aanwezigheid gewenst!


De afgelopen weken hebben zich gekarakteriseerd door berichten over elektronische kastjes die van alle auto’s informatie moeten gaan verzamelen, de Europese President die nu bekend is geworden en nog geen greintje van een democratisch proces heeft doorlopen, grote banken die toch weer een paar miljard toegestopt krijgen. En dan onze Minister Klink die toch maar wel kleine kinderen wil laten vaccineren met een ongetest vaccin waarvan mensen wereldwijd ziek zwak en misselijk worden, en gemeenten die filmpjes van onrechtmatige huisinvallen laten verwijderen. En dat zoals gezegd binnen enkele weken tijd.

Oproep aan de mensen van en in Nederland

Categorie: Vrijheid |

Hoeveel hebben we als Nederlandse bevolking nog nodig om in te zien dat het totaal de verkeerde kant op gaat met de vrijheid van doen en laten waar Nederland jarenlang zo bekend om heeft gestaan? Terwijl we in Nederland praten over het sluiten van de coffee-shops en bezit van marihuana of een paar planten nog steeds een reden is voor opsporing, worden de eerste coffee-shops in de VS ge-opent, heeft Californië zelfs al meer uitgiftepunten voor medische marihuana als wij coffeeshops hebben en beginnen enkele Zuid-Amerikaanse landen met het decriminaliseren/legaliseren van niet alleen soft- maar zelfs enkele hard-drugs vanwege het totale faalbeleid van koene ridder Amerika. En dat terwijl toch al jaren is aangetoont dat decriminalisatie en liberalisatie enkel leidt tot minder gebruik en minder rand-criminaliteit.

top_header_vp2Wanneer gaan we inzien dat de overheid zichzelf echt niet wenst weg te faseren uit de samenleving, maar het liever andersom ziet. Kijkt u tegenwoordig eens naar een willekeurige aflevering van Zembla; bouwfraude, bestuursrecht, vriendjespolitiek op gemeente niveau, belastingvrijstelling voor corporaties terwijl de bevolking uitgeknepen wordt tot het uiterste. Hoe ver moet het nog gaan willen we op staan en zeggen: tot hier en niet verder?

Wij zijn mensen. Oude mensen, jonge mensen, mensen met verschillende kleurtjes, verschillende ideeën, verschillende ervaringen, verschillende afkomst en zelfs een verschillend geloof in de indeling van het universum; Christelijk, Moslim, Joods, Bhoeddist, Wiccan, Atheïst of simpelweg vrijdenker. Iedereen is uiteindelijk diep van binnen hetzelfde. Terwijl we ook allemaal zo anders zijn. Mooi is het niet?

En toch vinden enkele mensen het nog steeds nodig om ons te blijven wijzen op onze verschillen. Want die groep mensen is slecht, en die groep dat zijn maar kwaaielingen, en met die hippies, daar kan je geen samenleving op bouwen, enfin, u snapt het waarschijnlijk. Zelf veel mensen binnen de overheid lijken langzamerhand te beseffen dat er toch hele nare kanttekeningen geplaatst kunnen worden bij diezelfde overheid.

Daarom roepen wij u op aankomende 13 December in Utrecht te verzamelen voor een vreedzame mars / parade / wandeltocht om niet zozeer onze onvrede te uiten, maar wel onze erkenning dat als we samenkomen er veel kracht te halen valt uit anderen, terwijl jouw kracht ook nodig is.

Stel je eens voor dat er straks 50.000 mensen door Utrecht wandelen met een gedeelde missie. Namelijk het uitdragen van ons anders zijn, maar tegelijkertijd ons samen zijn, uitdragen dat we het zat zijn, en dat we klaar zijn met de huidige regering en babbelende politici in het algemeen, dat wij als mensen soeverein zijn en dat onze inherente rechten en “vrijheden tot” niet door welke overheid dan ook weg genomen kunnen worden.

Help ook mee als ambassadeur van de Vrijheidsparade door iedereen op de hoogte te stellen van de manifestatie. U kunt flyers uitprinten van onze Pers en Promotie pagina, banners plaatsen op uw website, linken naar deze website overal waar het gewaardeerd zou kunnen worden, een affiche ophangen op uw voordeur/autoraam, doe een oproep op het locale prikbord, maar vooral; laat uw creativiteit de vrije loop. Want daar gaat het uiteindelijk toch om?

Houdt de website van de Vrijheidsparade de komende weken in de gaten voor nieuws over de precieze locatie en andere informatie. HIER de link.

Tot 13 December!

20 gedachten over “Vrijheidsparade, 13 December: jouw aanwezigheid gewenst!

 1. Er is daar veel meer aan de hand dan het wel of niet naleven van de “algemene voorwaarden”

  Ik ga jou dat niet voorkauwen. Heeft geen enkele zin.

  De vernuftigheid waarmee gesjoemeld en gemanipuleerd wordt is oneindig geraffineerd.

  Je moet het gezien en ervaren hebben, ik weet genoeg voor de komende 50 jaar; gegeten en gedronken.

  Misschien dat ik te scherp ben en te veel zie.

  Als je de ‘niets aan de hand show’ wil blijven volhouden; prima moet jij weten joh.

  Dat ik bij voorbaat ‘geen (juridische) poot om op te staan heb’ weet ik al langer dan vandaag.

  Boeit me ook niet meer; je ‘recht’ halen; dat station zijn we al lang gepasseerd; met dat ‘recht’ kom je geen millimeter verder.

  Laat mij in het vervolg maar het juridische ‘dommerikeje’ zijn; ikku beetju simpel zijn; ikke niet begrijpen; ikke doeme joengen; we houden dat maar zo; misschien de beste rol voor de komende barre tijd

  ‘Ik weet het beter’ heette die eo show van 10 jaar terug op tv. Nou ik wil het niet eens meer beter weten; de ene betweter slaat de andere betweter met ‘superieure (juridische) kennis’ om de oren; 1 probleem; het eindresultaat heeft met geen enkele vooruitgang te maken.

  Misschien dat het tijd is voor ‘de domme weg’ van de ‘doeme joengen’; laat mij in het vervolg maar de achterlijke idioot zijn die het allemaal niet goed ziet en niet goed begrijpt…

  Ik kan je wel vertellen dat ik zelf NOOIT met geen woord gerept heb over de Vrijheidsparade laat staan dat ik een artikel gepost heb die oproept voor zo’n manifestatie. Zo slim uitgekookt was ik al wel.

  Ik kan je ook vertellen dat je op moment zonder opgave van reden voor onbepaalde tijd, als Virtuele Entiteit op het internet, dat je zomaar kan verdwijnen zonder wederhoor zonder dat er een haan naar kraait, de trend is gezet en de signalen zijn konkreet keihard.

  Eerst maken ze je stap voor stap afhankelijk van het virtuele electronische ‘sociale’ bestaan; Niet lang daarna kan je naar willekeur zomaar op OFF UIT gezet worden; denk daar maar eens over na; dat is de toekomst; volledig opgezogen door een virtuele wereld en daarmee volledig AFHANKELIJK van IETS een Ghost achter de schermen die wij nooit mogen leren kennen!

  Maar goed ik ben die niet zo snugger jongen die de ‘algemene voorwaarden’ niet goed gelezen heb.

  Ik ben maar een vervelend irritant gevalletje op zich; een pissebed die je met je digitale duim kan uitdrukken; puur incidenteel en heb het helemaal aan mezelf te danken; De wereld zal opgelucht adem halen nu mijn Virtuele aanwezigheid op de digitale matrix gedeleet uitgegumd is.

 2. Hey Lianne; 8 stippen heb ik, mijn getal is 8; dat getal schijnt met ‘oneindigheid’ te maken te hebben; maar misschien dat jij daar meer van weet; jaah ik ben nu na dit recente NuJIj Trauma al wel bezig om te zien wat de voordelen zijn; ik bedoel ik ben daar uit de Hives bijen kooi gevallen en ik dacht dat de wereld verging; dat het leven voorbij was; tot m’n stomme verbazing zie ik nu om me heen dat het leven kennelijk wel door gaat; dat ik misschien een half jaar terug niet voor niets m’n eerste schuchtere stapjes heb gezet buiten de Nujij HIves bijenkooi; dat je op wtk iets kan schrijven en dat er zelfs nog andere platforms zijn waar je dat kan doen; Maar euh waar staat dat LieveHeers beestje voor?

  Weet je wat grappig is? Dat als je de datum tijd jaar getallen optelt in m’n vorige berichtje dat je dan op het Getal 8 uit komt! 1 plus 2 plus 9 plus 2 plus 2 plus 3 plus 7 = 26
  ====
  2 plus 6 = ACHT; misschien dat ik hier vandaag niet voor niets m’n ziel heb gelucht…

 3. Lieve Hyper,
  Hier kun je veel meer jezelf zijn zonder steeds weer gesnoerd en aangevallen en onderuitgeschopt te worden. NUjij is maar een bekrompen plek waar grote vrije hyperdepieper-zielen als jij niet gewaardeerd kunnen worden op hun uniekheid en veelzijdigheid.
  Ms is het een teken dat je de kouwekak-mediarepresentatieve-lik*your*ass site als NUjij mag verlaten en dat het tijd is voor je om dichter bij jezelf te komen, om meer van dat heerlijke wat er in jou zit te mogen uitspreiden en tentoonspreiden, dat je mag groeien in erkenning en veilige bekrachtiging op een site zoals deze.
  Tuurlijk zul je hier van 1 en gene wel eens de flinke wind vanvoren krijgen en zul je het gevoel hebben dat de stippen van je rode vleugeltjes afgewaaid zijn … maar er zijn hier ook mensen (waaronder ikzelf) die jou onvoorwaardelijk omarmen in begrip en waardigheid.
  Dikke knuf kanjer.

  @Lianne
  Je bent lief ! 😉

  Ik ben blij een trend te zien dat in en met steeds meer dingen de waarheden boven water en aan het licht komen.

 4. @thomas
  Dat zijn berichten die ik graag lees 🙂

  Gelukkig zie ik ze steeds meer op site, ook bij hyves, nujij youtube en blogs, het is te merken dat het leeft!

  Tot de 13e in utrecht!

 5. Ik heb meegelopen,’t was alsof ik in een kermisoptocht meeliep, veel verklede mensen en mensen met megafoons die dingen riepen waar ik de ene keer wel enigszins achter stond en de andere keer helemaal niets van begreep. Zal wel komen omdat ik me nog maar kort in het complotterswereldje begeef. ’t Was mij eigenlijk onduidelijk waarom ik daar nou precies liep, een duidelijke organisatie ontbrak ook, ik bedoel ‘het leven vieren’ klinkt nogal vaag en er werd afgezien van de megafoons weinig duidelijkheid verschaft over de speerpunten van de hele demonstratie. Maar goed, dit is pas de 2e keer dat ze de demonstratie hielden en er was nu zo’n 250 man die meeliep, alles zal nog wel moeten groeien wbt opzet en uitvoering.
  Het was wel een gezellige optocht, lekker relaxt met al die joints tussendoor, iedereen had er wel een stel op zak, dus ik heb geen een keer zelf hoeven rollen.
  Na afloop nog met een stel mensen de kroeg in gedoken en nagepraat, veel nieuwe contacten opgedaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.