Advertentie

De komeet ELEnin IS Niburu..!


x

x

De  komeet ELEnin IS Niburu..!

 © 2011 Sakshin de Groot voor WantToKnow.nl/.be

x

De verhalen over de komeet Niburu en onze verbondenheid daarmee, doen al sinds de ontdekking van de geschriften van de Mesapotamiërs de ronde. Maar wat moeten we met die informatie..? Nadat gisteren bij mij, na het zien van nieuwe informatie, het spreekwoordelijk kwartje, viel besloot ik om deze informatie hier maar eens een keer op een rijtje te zetten.

Omdat veel van de informatie in het Engels is of via allerlei video’s te zien is op internet en elders, heb ik geprobeerd alles hieronder bij elkaar te brengen, en kun je op je gemak alle filmpjes en informatie tot je nemen. 

We beginnen bij het begin: ‘In den Beginne..’
Bram Vermeulen heeft onze relatie met Niburu al eens meesterlijk uit de doeken gedaan. Wanneer je interesse hebt, is deze mooie, 50 minuten durende presentatie, het bekijken méér dan waard! Pak een mok koffie en ga dit verhaal eens bekijken, werkelijk fascinerend!
x

X

De meeste mensen -hier op de site- hebben ongetwijfeld weleens dit verhaal over de planeet Niburu gehoord, bijvoorbeeld uit de boeken van Zecheria Sitchin. Hij was de man, die de verbinding met Niburu zeer goed in beeld heeft gebracht, maar –zoals dat zo vaak gaat- ook hij werd vaak voor gek versleten. Terwijl deze professor één van de weinigen is, zo niet de enige, die in staat is, de Mesapotamische kleitabletten van duizenden jaren oud te ontcijferen. Hier op WantToKnow staat in dit verband ook  het artikel van Peter den Haring over ‘De reuzen die op Aarde waren’. HIER

Wat de laatste tijd op mijn pad kwam, waren berichten over de komeet genaamd ELEnin; en dat zijn geen gezellige berichten… De komeet zou ontdekt zijn door een amateur-astronoom uit Rusland, genaamd Eleonid Elenin en inmiddels biedt NASA op haar officiële website een opvallend geruststellend verhaal aan over dit fenomeen. Dat gaat dan een beetje in de trant van: er komen wel vaker kometen langs en dit is een van de velen…! (Kijk op deze link )
Tegelijk zijn het sussende woorden met de strekking: ‘Ga maar lekker slapen, er is niets aan de hand. Bueno..’ Maar, wat een toeval.., een paar weken geleden, kreeg ik een video onder ogen, waarin NASA al haar personeel oproept, om een noodplan klaar te hebben voor het uitbreken van mogelijke catastrofale natuurrampen…! Jazeker! En dit deden ze niet in zuinige bewoordingen, zoals je op deze video zelf kunt zien.
x

X

Nou, leuk allemaal, zul je zeggen, maar valt er een echt verband te ontwaren? Nou, stoelriemen vast, hier gaan we.

Goudstof aanbrengen in de Atmosfeer
De Annunaki, die volgens de verhalen van de Mesopotamiërs, de bewoners zijn van Niburu, zouden tienduizenden jaren geleden, de aarde hebben gekolonialiseerd om goud te delven, goud dat hun eigen atmosfeer nodig had, want die was dusdanig beschadigd, dat ze er alleen nog konden leven als ze heel erg fijn goudstof in deze atmosfeer zouden aanbrengen. En dat goud was te delven hier op aarde.
Misschien zie je hier al meteen een connectie met het aanbrengen van edele metalen in de lucht, zoals dat hier nu intensief wordt gedaan met de chemtrails? Chemtrails bestaan voor een groot deel uit microscopisch kleine metaaldeeltjes, bijvoorbeeld aluminiumdeeltjes, deze blijven op grote hoogten gewoon in de atmosfeer hangen. Microscopische gouddeeltjes zouden op eenzelfde manier in de atmosfeer van de planeet Niburu blijven en voor het gewenste effect zorgen.

De goudmijnen van de Annunaki..
Als je diep gaat zoeken kom je verhalen tegen over 40.000 jaar oude goudmijnen die gevonden zijn in Zuid-Amerika en Afrika. Gesticht door de Annunaki, de bewoners dus van Niburu.

Als je het verhaal van Sitchin en Bram Vermeulen volgt, zouden wij zelfs een creatie zijn, een mix van Annunaki-DNA en ander, aards materiaal, bijvoorbeeld aap-achtigen. De bedoeling van de Annunaki, was een ras te creëren, dat voor hen het zware werk in de goudmijnen zou verrichten, omdat zij dit zelf té zwaar vonden.

Het goud van de Federal Reserve..
Om het delven van het goud goed te begeleiden hebben deze Annunaki een paar stromannen op Aarde achtergelaten en deze doen hun werk uiterst voortvarend! Want de grote illuminatie-bankiersfamilies zijn deze stromannen..! Zij doen het werk nog steeds vóór de Anunaki; de klus is dus niet áf, maar nog in volle gang..!! Het onomstotelijke bewijs vond ik in de opname van de verklaring van de advocaat van de Federal Reserve.

Deze man vertelt doodleuk dat er geen gram goud in hun bezit is, terwijl ze de grootste bank ter wereld zijn. De Federal Reserve is een stelsel van PRIVÉ-banken, die in de jaren 1950, het goud als dekking van de Amerikaanse dollar heeft ontfutseld. Vroeger stond op ELK dollarbiljet de tekst: ‘Worth one dollar in gold’. (zie afbeelding)
De FED heeft wel papieren waarin staat dat ze goud hadden, maar of ze nu nog goud in bezit hebben? Nee… Kijk naar deze video met een discussie tussen Congreslid Ron Paul (R-TX) en deze advocaat van de FED, Scott Alvarez. Hét bewijs, zonder enige twijfel, dat de FED GEEN goud meer heeft, die de Amerikaanse dollar zou moeten steunen. De dollar is dus puur papier en ‘make-believe’.
X

x

Zijn de Illuminatie de stromannen..?
Deze bankiersfamilies, die weer afstammen van de Tempeliers, die ook al zo druk waren met het manipuleren van hele werelddelen, zijn in mijn ogen de stromannen van de Annunaki. Iemand die een zeer gedegen inzicht heeft in de Illuminatie en de daaruit voort komende ‘Shriners’, is Louis Farrakhan. In een ode aan Louis Farrakhan, zijn inzichten én de verspreiding van zijn kennis, heb ik een muziektrack gemaakt die je HIER kunt beluisteren. Deze track probeert in een paar woorden het gehele verhaal te vertellen, maar de originele speech is natuurlijk vele malen langer en uitgebreider; deze kun je hier bekijken.

Het 9/11-goud..
Om nog even bij dit goudverhaal te blijven; onder de opgeblazen Twin Towers lag een gigantisch grote en stevige kluis, waar onder andere al het goud en geld van de staat NewYork lag. Op miraculeuze wijze is er van dat goud, dat natuurlijk al ruim voor de geplande aanslag verwijderd was, geen spoor te vinden. Een staaltje diefstal waar nog menig dievengilde een puntje aan kan zuigen..! (HIER)

.

Het ‘Tungsten’-goud..
Een ander bizar feit over het spoorloos verdwijnen van goudvoorraden, is het volgende verhaal. China bestelde in 2010 een gigantische voorraad goud bij de Federal Reserve. Dat zou dan worden afgeleverd, in ruil voor de enorme stapel bankbiljetten die de Chinezen hadden vergaard in de loop der vele decennia. Zoals afgesproken werd dit goud in China afgeleverd, maar wat werd er ontdekt? Bij nadere inspectie bleek alleen de buitenste laag van deze enorme partij goudblokken, écht goud te zijn. Na boringen in de goudbaren, bleek dat er materiaal onder een laag goud te zitten, die ‘Tungsten’ heet!

Tungsten is een goedkope, mat-grijze metaalsoort, die in soortelijk gewicht identiek is aan goud.  Door de blokken Tungsten te gieten in een goudstaaf mal en deze daarna te voorzien van een dun laagje goud, heb je geen idee dat de goudbaren niet 100% van goud zou zijn, tenzij je dus gaat boren natuurlijk, zoals de Chinezen dit deden… En om je te laten zien dat dit verhaal niet alleen in het ‘samenzweringscircuit’ ronddwaalt, is hier een link naar een site waar je dit verhaal kunt lezen.

Maar waar is dat echte goud dan gebleven? Wie heeft het in zijn bezit? De Federal Reserve heeft al aangegeven dat zij het niet hebben… Goud is zeer zwaar en dat transporteer je niet zomaar even ongezien, zeker niet in zulke enorme hoeveelheden. Nu heb ik mij laten vertellen dat er een bewoonde komeet onze kant op komt, die een tienduizend jaar geleden, dringend op zoek was naar goud…. Anyway.

De positie van de Atlas (blauw) als start/sluitstuk van onze wervelkolom tegen de schedel.

De ‘Atlas’- profilax, jij draagt de erfenis bij je!
En dan is er het verhaal van de ‘Atlas’, de bovenste wervel van je ruggengraat, de wervel die tegen je hoofd aanzit.

Om de mensheid de toegang tot zijn goddelijke bron te ontnemen en de gemaakte mens als gewillige slaaf te kunnen gebruiken, sleutelden de Annunaki stevig aan het apen-DNA. Zij bedachten bijvoorbeeld de Atlas-ingreep, waarbij de C1-wervel, dat is de bovenste wervel in de ruggegraat van een mens, werd verschoven om zijn as en gedraaid in het lichaam kwam te liggen dus.
En zo werden mensen geboren, met feitelijk een getordeerde/gedraaide atlaswervel. En op deze manier wordt de opening voor de zenuwbanen van de hersenen naar het ruggemerg zo’n beetje met de helft (!!) verminderd en kan er minder energie en Chi-kracht doorheen stromen. Dit heeft weer tot gevolg dat er minder ruimte (energie) beschikbaar is voor een spirituele ontwikkeling en de mens dus ook makkelijker te manipuleren zou zijn, door een gebrek aan verbinding, naar de Aarde naar een kosmisch inzicht.   (Wil je meer weten over deze ingreep, kijk HIER op de site)

Een ander zeer bijzonder feit aan het scheef zetten van de Atlas door de Annunaki ,is dat het feitelijk de enige correctie is, die je op een mens kunt toepassen, die erfelijk is! Hele generaties worden dus geboren met een hindernis die onbekend is en niet te herstellen, zo leek het tot voor 10 jaar. Je kunt inmiddels je Atlas weer in de oorspronkelijke positie terug laten zetten en dan zullen je nazaten geboren worden met hun Atlas in die oorspronkelijke stand! Probeer dat maar eens met bijvoorbeeld een flaporen-correctie. Er zijn al vele mensen die deze Atlas-profilax hebben laten doen en hier is veel informatie over te vinden op het web. En ook hier op de site staat een uitgebreid verhaal, met vele links en reacties onder het artikel. Kijk hier naar het verhaal over deze uiterst inventieve ingreep in het menselijk DNA, waardoor deze C1, of de Atlas, niet in zijn oorspronkelijke positie komt.
x

x

En hier de link naar een Facebook-pagina over de ervaringen van mensen die het hebben laten doen; HIER

Ok, ik dwaal af, ik weet het, maar het gaat nog steeds over de komst van Niburu. Ik wil alleen maar aantonen, over wat voor een meesterlijk intelligentie deze Annunaki beschikken..!

Al geruime tijd circuleren er video’s online, met computer animaties van het pad dat ‘de komeet’ gaat afleggen. Grappig genoeg is al het grafische materiaal afkomstig van de officiële NASA-website..! De video’s waar ik het hier over heb geven echter een geheel andere invulling aan de beelden en ik moet zeggen, veel ervan klinkt erg plausibel en ik als leek kan er geen spelt tussen krijgen. Kijk hier naar dit filmpje:

 

Recente inzichten

Dit volgende filmpje bekeek in gisteren.

 X

(De video is helaas verwijderd. Iemand een link naar een ander exemplaar?)

Voor zover te zien, is het een persoon uit het militaire apparaat, die iets met ons wil delen. Of hij een echte militair is weten we natuurlijk niet, maar daar is vast wel weer achter te komen. Wat mij aanvankelijk deed twijfelen om het hele verhaal af te kijken, was het feit dat deze man in deze video, hele stukken van bioscoopfilms aanhaalt, films over de vernietiging van de aarde. Ik hou daar niet zo van, maar ik heb uiteindelijk de video ‘toch maar’ uitgekeken.

Nu weet ik van David Wilcock (LINK HIER) dat er heel erg veel informatie naar het publiek gelekt wordt om te polsen wat de reacties zijn..! En dat op deze manier mensen ook op een luchtige manier de waarheid wordt vertelt..! Dus met dat gegeven in mijn achterhoofd, kon ik naar de bovenstaande video van de ex-militair kijken. Wat mij meteen opviel, was dat er aan het einde van de video, een begin/eind-shot zat, van een film die ik niet ken, de film ‘Black Sun’. Je ziet in deze film, dat er vanaf de Aarde gezien, een hemellichaam of een komeet voor de zon langs trekt, inderdaad: de ‘Black Sun’. Hou dit beeld even vast!

x

Verder surfend op het net, kwam ik op een artikel dat vermeldde dat er op maandag 20 Juni 2011 een graanformatie was gevonden in Italië. Een foto hiervan zie je hierboven. In deze formatie was een ASCI-code verwerkt, een simpele binaire-computerprogrammeertaal. Deze code vertaald luidt: ‘Ea’ en ‘Enki’. Deze ASCI-code leest als volgt met de klok mee, langs de zeven punten van de ster:

 • 01000101 = E
 • 01100001 = a
 • 01000101 = E
 • 01101110 = n
 • 01101011 = k
 • 01101001 = i
 • 00100000 = spatie

Iedereen die bovenstaande video’s heeft bekeken, of op de hoogte is van het verhaal van Bram Vermeulen, weet nu meteen, dat dit de twee namen zijn van de ‘hoogste’ Annunaki-afgezanten van Niburu én een god in Sumerië…!

Een ander pikant detail uit de graancirkel, blijkt de afbeelding van een komeet te zijn… Dat het stervormige symbool voor de makers, ook symbool staat voor een komeet, weten we weer uit een graancirkel uit 2005, die we hiernaast hebben geplaatst. Hierin werd eenzelfde soort symbool getoond, met allerlei -destijds niet ontcijferde- informatie. Later werden deze symbolen wel ontcijferd en bleken het de coördinaten van een nog niet ontdekte komeet te zijn…! We weten nu dus wat ‘ze’ bedoelen met de stervormige afbeelding in de graancirkel.

Denk nog even de komeet die voor de zon langs gaat in het einde van deze video! Volgens de berekeningen van NASA, in deze animatie, komt de komeet tussen de aarde en de zon door en krijgen we dus een ‘Black Sun’…!
x


In de laatst gevonden graancirkel staat dus de komeet afgebeeld voor een grote bal, de zon. En toen viel het kwartje bij me, kun je je dat voorstellen..?

Leonid Elening..?? Pseudoniem voor..?
De naderende komeet ELEnin (C/2010 X1), zogenaamd vernoemd naar de amateur-astroloog Leonid Elenin is deze ‘Black Sun’. Voor velen staat E.L.E.  als afkorting voor ‘Extinction Level Event’ (bepaald niveau van uitroeiïng)en staat n.i.n. als afkorting voor ‘Niburu in November… ! De naam Elenin is dus volgens de laatst gevonden graancirkel, de ‘komeet’Niburu, door hun verwijzing naar Enki en onze eerdere kennis over hun verwijzing naar de kometen. En daarnaast is het ook nog uiterst opvallend, dat op Google Earth/Sky je een totaal zwart vlak ziet, op de plek waar Niburu zich nu bevindt…!

Tot slot hier een korte docu over ELE-NIN, waarin je ook een interview met Leonid Elenin kunt zien.
x

x

Last but not least: ‘HAARP’..!
In dit hele verhaal hebben we het nog niet gehad over de mega-machine ‘HAARP’. Alhoewel de ‘Galactische Federatie van Licht’de machtige antenne van HAARP, zoveel mogelijk onder controle houdt, is niet ieder misdadig gebruik ervan volledig uitgesloten. Het kan best zo zijn dat de hevige aardbevingen op de dagen van uitlijning van ELENIN en de Aarde veroorzaakt worden door The Powers That Be met hun HAARP.

Hiermee angst zaaiend bij het grote publiek, dat hierdoor denkt dat het einde der tijden er echt aan komt. Het toeval wil namelijk, dat bij elke uitlijning van de komeet met een planeet of de zon, er een aardbeving op Aarde plaatsvindt. Deze Annunaki en hun club, zijn zeer slim, wij noemen hen de duistere mensen. Het zou mij in ieder geval niets verbazen als het plaatje zo in elkaar past. Natuurlijk bepaal jij je eigen waarheid. Maar ga gerust en uiteraard zelf aan het Googlen, om van alles een zo breed mogelijk beeld te vormen!

En wat dan nog? Áls dit allemaal zo staat te gebeuren..? Moeten we nu bang worden voor totale uitroeiing? Bang voor de poleshift? Bang voor deze Annunaki? Nee, ik zou het niet doen!
Bang zijn is zinloos en brengt je nergens naartoe. Vertrouw. Vertrouw en blijf gefocust op het positieve en ga niet mee in de verwarring en chaos van negatief denken en angst.

De kunst is om je eigen pad te blijven volgen en te vertrouwen op je eigen licht en de kracht van het hart.

Namasté!

Sakshin de Groot

 

867 gedachten over “De komeet ELEnin IS Niburu..!

 1. Something Wunderful is Coming lijkt niet aan te slaan op WTK dus alleen maar Doom & Gloom en ondertussen elkaar volop (vals) licht en liefde toestralen is dus het credo… Mooi, ben ik er klaar mee en zal me niet meer mengen in de discussie over de mogelijke ware aard van object Elenin en de Niburu nepper.

  Just my last cents…

  1. He he, Orkaan Irene… Ik sprak vanavond nog een kennis die daar woont aan de kust en niet was weggetrokken en die ging buiten kijken naar die 9 meter hoge golven die door Rupert Murduch zijn FOXNEWS werden gemeld… Na een half uurtje zeiknat te zijn geworden van de regen is tie maar weer teleurgesteld naar binnen gegaan waarop zijn vrouw zei, He, misschien wachten die golven wel tot niemand kijkt…

   Wat een feest weer in dat malle Amerika…

  2. @Simba
   Hoge golven komen alleen voor in diep water golven slaan dood onder water op ondieptes ijselmeer= ondiep korte golfslag zee = dieper lange golfslag.
   Opzee vaker zeeziek door langere golfslag

  3. @Berma, leuk dat je het uitlegt maar waar het om gaat is dat die maffe Rupert Murdoch, je weet wel, die mediamagnaat die onlangs die rel veroorzaakte in Engeland, altijd bewust onjuiste info verspreid via zijn geliefde FOX NEWS. Deze idiote nieuwzender verkondigde dat er 9 meter hoge golven liepen die er dus absoluut NIET waren.

   Dezelfde FOX NEWS overigens die heeeel toevallig ook een nieuwshelicopter in de lucht hadden hangen boven dat eiland in Oslo waar onlangs al die kinderen zijn afgeslacht en heeel toevallig deze helicopter de meest spectaculaire beelden had.

   Wat een toeval weer, vindt je niet…

 2. Het klopt hier en daar niet, dat is waar. En over die aardbevingen hoor of zie je ook niet veel.
  Maar er zijn ondertussen wel mensen hun huis kwijt omdat alles is weg gespoeld.
  Oude bruggen verdwijnen en de stroomvoorziening is er gewoon niet meer.
  Hoe het ook zit, ik heb met die mensen te doen en ben blij dat mijn huis nog boven water staat.
  Ik moet er niet aan denken, al die nattigheid.
  Kunnen ze in New York wel dansen omdat ze de dans zijn ontsprongen. Aan de oostkust staan volgens mij nog een een heleboel kleinere steden.
  En daar zijn ze niet zo vrolijk volgens mij.

  1. @MB, Ahhh, je bent nog steeds verliefd op je stokpaardje, Niburu/X…. Dream on…

 3. Ook een heel vreemd iets waartegen ik aanliep. Laten we zeggen dat het gaat om de agenda van het krooningshuis, die staat namelijk openbaar op internet zodat de brave burgers van Nederigland kunnen zien dat men daar ook werkt.

  Alles staat erin en is al een paar maanden van tevoren ingepland. Zelfs de agenda van vorig jaar staat erin. Wat is volgens jou het belangrijkste optreden in Nederland?
  http://www.koninklijkhuis.nl/Actueel/Agenda38d6.html?pagenr=2
  Zal je een hint geven: het is 20 september, dan hebben we Prinsjesdag met de nodige toespraken. Normaal zijn dit een van de eerste geplande afspraken die erin staan.
  Kijk maar eens in de agenda van 2010.
  …follow the leader…
  Huis was ook toevallig af?

  1. Dan maar een keertje geen prinsjesdag he? Kan de gouden koets lekker binnen blijven en de zwarte suzuki swifts kunnen ook gewoon aansluiten bij de rest in de file .
   Just another boring day at the office , paar lintjes doorknippen , paar miljoen opstrijken en ff met de hoflakei hopsakee .
   Het hele Elenin verhaal blijft ingewikkeld ( jaja mummie ) fact and fiction , speculaties en interpretaties .
   Voor een groot deel kan ik wel met Simba s gedachtengoed meegaan . Als de orbit er een van 13.000 jaar is dan komt dat aardig overeen met de leeftijd van vele wereldwonderen , pyramides en mayagebouwen . Of het goed nieuws of slecht nieuws wordt moeten we maar afwachten .
   Een bruine ster met planeten ( niburu) zou inmiddels al het hele zonnestelsel overhoop gegooid hebben en als die nu al zichtbaar was zou er zeker een hoop stront aan de knikker zitten .
   Is Richard Hoagland een double agent met galactische federatie trekjes ? Wie zal het zeggen ?
   Als deze hele wereld een 4D matrix is dan is de kans groot dat wat wij waarnemen als de sterrenhemel ook een onderdeel van de materie-illusie is , inclusies Elenin .
   Als mijn dromen/ visioenen uit de tijd dat ik nog niet ‘vervuild’ was met kennis uit komen dan staat ons inderdaad iets heftigs te wachten waardoor er enorme paniek ontstaat .
   http://www.youtube.com/watch?v=xxk9vjYzN4k&feature=fvwrel

  2. Wees niet bang. It doesn’t matter if you die for it, Krishnamurti, schitterend.
   http://www.youtube.com/watch?v=oSqzkGyxpmc

   Al gaat alles naar de knoppen, het essentiële wezenlijke in ons, is niet te vernietigen. Wij maken de wereld en de kosmos naar onze denkwijze. Het is niet de werkelijkheid.

  3. @Cozmic
   Als ik mij niet vergist was vorige week het huis af in Afrika. Wat ik mij meende te herinneren was dat het heel veel ruimte bood voor bezoekers. Was zelfs sprake van een extra hotel, scholen en de aanleg van een ziekehuis in de buurt en noem maar op. M.a.w. een mega project. Waarom? Wie gelooft er nog in dat men daar aan goede doelen doet? O ja, het WNF, (not).
   Naja waar ik naartoe wil, ik geloofde vanaf het begin dat er iets vreemds mee was.
   http://www.moleskinerie.com/images/various/fmw.jpg
   Wederom toeval? Daar houden ze in ieder geval wel droge voeten!
   Hoeveel toeval kan een mens wel niet hebben?
   Men werkt daar niet met toeval maar met lot. Vandaar dat men niets aan het toeval overlaat en zelf het lot in handen neemt of heeft. Misschien dat men daarom rituele aanslagen plegen, leylijnen misbruiken, etc. etc. Ze willen toeval een stap vooruit zijn. Daarom gebruikt met haarp, manipulatie van alles, men speelt voor God, letterlijk. Manipulatie van het burgervolk, het onthouden van belangrijke informatie. Wij zijn maar vee in de ogen van de boeren en vee behandel je ook zo. Die laat je aan hun lot over als er echt iets staat te gebeuren (zie Japan).
   Maar het moet gezecht worden; alleen vee verwacht lijderschap buiten zichzelf in wat voor vorm dan ook. Het vee wil altijd gered worden, desnoods door onbekende groene boeren genaamd Mr. Ufool. Dat is de triestheid en het einde van het verhaal. Vee trekt helaas altijd aan het kortste eind. Dat is altijd mijn ergernis geweest bewust of onbewust van mensen die zich opstellen alsof ze gered moeten worden. Waarom moeten wij gered worden? Waarom altijd onderschikken? Wanneer worden wij zelf boer en vergeten het idee dat men iets of iemand nodig heeft? Inderdaad geloof ikzelf wel degelijk in een hogere macht. Maar volgens mijn persoonlijke interpretatie is deze macht niet uit op boeren of onderwerpen op wat voor manier dan ook. Meer van delen, vrijlaten met geen enkele intentie ooit iets op te dringen, dat is echte vrijheid, de hoogste vorm van liefde is de ander vrijlaten. Zelfs als die de rug naar je toekeren. Ga wel geheel los nu dus ik ga weer snel in de lijn. Wilde eigenlijk weten of je meent dat je informatie niet meer kunt verwerken omdat je vervuild bent met kennis? Mag ik ook zo onbeschoft zijn te vragen naar die dromen/visioenen waarover je spreekt?

  4. @Martijn
   Dank je wel! Ik heb alles al van hem gezien maar soms is het goed de dingen te herhalen. In mijn ogen is dit een van de grootste helderste geesten ooit op aarde.

  5. Net stukkie geluisterd naar Coast to Coast Richard Hoax Sprookjes Land internet radio show van Simba, zo gezellig, ik verlang er bijna naar, dat we elkaar dan weer echt nodig hebben, net als bij een dreigend zwaar onweer en dat de elektriciteit onverwacht uitvalt en die sciencefiction van vroeger dat je neerstort op een Tarzan lianen planeet als commandant van een ruimteschip met motor pech en dat je de eerste weken je gelukzalige grijns niet van je gezicht af kan poetsen en dat die bevallige blonde Xena achtige overbezorgde druk heen en weer lopende Navigatie assistente zo verontwaardigd paniekerig doet dat we hier voor eeuwig vast zitten en dat ze haar familie niet kan bereiken en hoe we radio torsion signalen moeten geven aan het moederschip als alles kapot isz en dat ik het dan niet kan helpen dat ik de gelukkigste weken van m’n hele leven tegemoet ga, ze is er helemaal voor mij alleen, eindelijk…. Ja Madeliefff was wel raak van die globale aandachts Crisis overal waar je komt

   Ik vind altijd reuze charmant als Mirakel zo leuk bleu beam zegt in plaats van blue beam, dat soort dingen daar val ik dan weer voor, bepaalde details, had ik vroeger bij hoe m’n half bloed indonesische klas genote Jeanette op haar onderlip kon bijten, dan was ik helemaal verkocht, toen was ik nog niet ‘vervuild’ met loze container begrippen die regelmatig in de foute P industrie voorbijkomen, iets met fetisj of zo, je kan het een NLP anker noemen of een, of een lock on, of een handvat, of een mk-ultra eng trigger vlinder woord, brrrrr, wel heel eng wordt het dan.. dan is het niet leuk meer…

   Ik heb op moment net het gevoel dat ik naar Sinterklaas zit te luisteren als ik Richard HoaXland de Noorman met de baard hoor praten, de laatste tijd heel erg, 2 maanden terug voelde ik mij nog gedwongen om heel serieus over hem te zijn net als David Wilcock en Michael Tsarion, het Esalen Institute schijnt de Amerikaanse versie van het Tavistock Institute te zijn, de sociale ingenieurs die bepalen wat wij gaan denken en gaan doen, dat wij in de jaren zestig dachten dat de Rolling Stones en de Beatles van Ons waren en ‘Revolutionair’. Michael Tsarion is verbonden aan het Esalen Institute van wat ik vernomen heb, taah dieeh taah dieeh duuuh (twilight zone toontjes)…

   WE zitten met z’n allen op een vliegend tapijtje in een andere dimensie, kunt U mij de weg naar Hamelen vertellen meneer, toppunt van gezelligheid was dat, een heel dorp weer als stam van elkaar afhankelijk zoals het ooit bedoeld waszz… Even water halen bij de pomp met plezier want dan krijg ik weer een glimp te zien van Xena DAwnie de mysterieuze over over over buurvrouw met V-hals en brede schouders, en dat dan 20 jaar achtereen, dat is pas Leven.. dat iedereen denkt waarom ben ik zo happy met mijn mondaine gewone ‘kantoor’ leventje als schoen maker, nou heel simpel dusz als je het geheimpje éénmaal weet…

   Esalen Institute
   http://en.wikipedia.org/wiki/Esalen_Institute

   The Destruction Of Atlantis [Michael Tsarion]
   http://video.google.nl/videoplay?docid=6056789081969524094

  6. Uit al die kies Uw Keuze Initiatie plaatjes is er natuurlijk maar 1 de enige echte;

   Verdomd echt waar, ze heeft brede schouders en een V-hals….

   En dat lange wilde golvende engelen haar en die bevallige ronde heupen en die eindeloos mooie welvende jurk, waarom hebben we dat tegenwoordig niet meer, al die loze armoedige T-shirtjes van de Wibra, die 10 in een dozijn fantasieloosheid, ik wil weer ergens Ridder kledij kunnen kopen of zelf leren maken… En ik wil een zwaard en een colbertje van stalen geweven ringetjes..

   http://hodgson.musreporter.com/images/rel1_8.jpg

  7. Haha, in ridderunivorm, krijg een visueel beeld ervan binnen. Waarom niet kiezen voor de matrix versie; ‘lancelot en co.’ Draken verslaan en Rapulzels redden. Wie weet kan het al binnenkort.

   Inderdaad is alles tegenwoordig univorm en saai, zelfs de winkels zijn allemaal het zelfde en ze verkopen ook allemaal hetzelfde. Zelfde I/eye spullen; met hun Itoys en Iphonies. Het betonnen gedoe ben ik ook zat; ruimte en natuur, wilde ongetemde dieren, volop geluiden in alle toonhoogte. Zo zou het moeten zijn. Even wegdromen.
   http://www.youtube.com/watch?v=J3whYQStmLo&playnext=1&list=PLA4DF3E4AD4FCBD81

  8. Worden we nu allemaal ridders en jonkvrouwen ? Mij best eigenlijk , vast een stuk inspirerender dan Barbies en Jokertjes .
   Dawn bij het volgende linkje staat een interview met Roger Hodgson , erg inspirerend bovendien somehow . Als je dat hebt bekeken en de muziek nog niet kent , our generationstuff maaaan , dan weet ik het niet meer ( er vanuitgaande dat ik in de veronderstelling zou zijn het nu wel te weten , maar dat terzijde )
   http://www.youtube.com/watch?v=pibaXxSqnXw
   en dan nog deze
   http://www.youtube.com/watch?v=lcfrAIVidao

 4. Laatste Update over Elenin,

  Voor de geintresseerden, luister naar het ljongste radio interview op Coast to Coast AM van gisteren met Richard C. Hoagland waarin hij de ongelooflijke symboliek over Elenin uitlegt en deze volgens zijn model haast wel een ruimteschip/sonde moet zijn van onze Ouden…

  Sinds gisteren duiken er berichten op van astronomen waarin zij aangeven dat Elenin zijn rondje om de zon niet overleeft, iets wat vaker gebeurt met kometen, maar aangezien Elenin géén gewone komeet lijkt, zal de komende dagen ons gaan leren of Elenin het wel of niet overleeft. Nu nog speculatief maar als Elenin het wél overleeft, kunnen we bijzondere dagen/weken tegemoet zien.

  Luister en oordeel zelf…

  http://www.youtube.com/watch?v=SAdOWidlmi0&feature=youtu.be

  1. Zeer interessant, zou het van Atlantis afkomstig zijn of iets dergelijks?
   Een boodschap voor wat komen gaat? Zullen ze ons op de hoogte brengen of loopt alleen de elite ermee vandoor? Moeilijk.

  2. @Martijn, wie zal het zeggen, Atlantis is een Mythe en zoals een wijs man ooit eens zei, Een mythe is een onbewezen feit…

   Als je in E.T. en UFO’s gelooft en zeker ook gevoelens hebt over onze werkelijke afkomst en/of voorvaderen, zal je ook open moeten staan voor het feit dat Elenin een ruimteschip/sonde van deze voorvaderen kan zijn…

   Tenslotte ging Atlantis ook op zo’n zelfde manier naar de knoppen als onze huidige wereld dus wellicht komen ze ons waarschuwen en behoeden voor een herhaling…

   De tijd zal het leren en is gelukkig al praktisch om de hoek.

  3. @Hyper, We zullen zien over enkele dagen/weken of meneer Hoagland een Hoaxland blijkt te zijn. Vooralsnog beweert hij niets doch constateert hij alleen maar wetenschappelijk correcte feiten over Elenin en sluit hij de mogelijkheid niet uit dat het een ruimteschip/sonde is maar dan geen Doom & Gloom brenger maar eentje met goed nieuws.

   Aardig dat je David Wilcock aanhaalt, Ik persoonlijk heb daar totaal geen hoge pet van op. Voor mij een gladde charlatan. Hij heeft wél veel beweerd maar van zijn kant heb ik nog weinig uit zien komen. Al die zogenaamde Channel contacten met SaLUsa, Ashtar, Saint Germain enz. enz… allemaal onderdeel van de New Age kerk…

   We zullen zien…

  4. @Mirakel, zou zo maar eens kunnen… Er zijn zat “kerkjes” die hun kans schoon zien om zieltjes te winnen.

  1. @JaNee, dan zie je inderdaad genoeg horror. Mijn punt is alleen dat wat je uitzend, je ook terug krijgt. De hele MSM met hun k*t journaals zenden alleen maar dát uit om je in de modus van doom & gloom te krijgen zoals in jouw youtube word weergegeven.

   Vergis je niet in de universele wet van de aantrekkingskracht. Onbewust vraag je nu om Doom & Gloom…

  2. Joh ik geniet van de muziek die voelt oprecht wat jij daar in projecteert is jouw beleving simba

  1. Whahaha, steeds ongeloofwaardiger dit. Hebben jullie Deep impact gezien? Toevallig brak ook die in 2en. Gewoon van begin tot einde eens bekijken en je ziet het hele plaatje. http://www.youtube.com/watch?v=UwOTp_ZYJeo

   Toeval op toeval op toeval.
   Ow en niet te vergeten deze loterij. Toen die net online kwam heb ik mij opgegeven om te kijken wat er zou gebeuren. Je kreeg een code terug met de mededeling; dank u.
   Handig dat men pas later de film uitbracht (als cover??) zodat als mensen al een uitnodiging kregen er geen ophef zou komen. Krijgen wij strakjes ook een toespaak van een zwarte president dat Ellie in 2en is gebroken en dat men schuilplaatsen heeft voor die die meededen aan de loterij?

   Achteraf kan ik dit gebeuren eventueel linken met Denver airport en de enorme ondergrondse ruimte met sproeisystemen waarvan nu al gesteld is dat het eruit ziet als een gigantische gaskamer. Het prikkeldraad stond ook al verkeerd om, alsof mensen die daar zouden schuilen erin gehouden zouden moeten worden. Misschien draaf ik door maar voor mijn gevoel slaan alle signalen op rood.
   Wij zijn zo geconditioneerd dat wij het niet eens meer scherp kunnen zien. Deze mensen werken niet met toeval maar met het lot en die bepalen ze zelf. De komende zaken wat het ook zal zijn klopt van a tot z niet, en het komt ook allemaal wel goed uit economisch gezien.

   Wie het duidelijk ziet mag het zeggen, ik zie alleen een hoop rook en mist, net zoals bij goochel shows.

  2. Naah zeg, dat was de torsieveld knal pijp van ons ruimte rovende ruimtescheepje met de zwaar Gothische Enola Gay printletters als reclame op de glimmende verchroomde ronde voorsteven, nou hebben we ‘pech’ op een middeleeuwse ridders en jonkvrouwen planeet met veel rokende draken gebroed tussen de struiken, jippie yes, en toen we vannacht langs kwamen kachelen, met angstvallige horten en stoten, vanwege enige motorische confusie probleempjes, toen kon arme Elenin niet meer tegen de backdraft implosies van onze vroegtijdig versleten aandrijf unit, arme Elenin, mooie naam voor een JonkVrouwe trouwens, Cozmic doet ook mee, ridder Lancelot en ik ben dan Co, Co de boswachter en Mirakel is een intellectueel prinsesje uit Moskou aan de zee die heel veel leest en weet en Dawn is een schichtige Jonkvrouwe op een hoge toren in Florence met stemmingen en heel erg begeerd…

   Als je wat vaker naar Florence luistert dan begint het te groeien, even wennen haar muziek, moet je vaker horen… Zou ze volbloed Keltisch zijn? Ze kan in ieder geval hoog vliegen en daar hou ik nou van. En Deep Impact wil ik nog kijken ook.. Gewoon een Fijne Dag is het Vandaag en alles komt Goed en witte lange jurken van de fijnste stoffen (doorzichtig) en Gelukkig!!

   http://pix.alaporte.net/pub/d/9694-1/Enola+Gay+Cockpit.JPG

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Backdraft

   Florence + The Machine – Cosmic Love
   http://www.youtube.com/watch?v=2EIeUlvHAiM&ob=av2e

  1. Thanks Simba, weet ik dat ook weer even. Wat krijgen we een enorme tegengasaanval zeg!

  2. @Mirakel, Vroeger werd ik als 911 complotter op Internetsites gedébunkt en helemaal als het over de vliegerij ging door zogenaamde arm chair piloten en die wisten altijd heel precies te vertellen dat een Boeing in ongeoefende handen als een Red Bull Racer gevlogen kon worden en bellen met een GSM van 35000 ft geen enkel probleem was en nu gaat de afdeling zweefteven mij direct (en jou ook natuurlijk) nog uitmaken voor afgezanten van de Illuminatie. De andere kant dus… en dat is mooi, een munt of medallion heeft ook twee kanten en in deze 3D Matrix moeten we natuurlijk ook beiden kanten onderkennen.

   Spiritualiteit betekend per definitie, POSITIEF en VANUIT JE HART bezig zijn dus ik denk dat er hier op WTK een aantal VALS LICHT pseudo spirituelen rondhangen die je, zolang je ze maar naar de mond praat, je heeeeel veel licht en liefde sturen maar owee, hou ze geen spiegeltje voor… Een hele uitdaging weer maar geeft niet. Zolang de informatievoorziening in deze bijzondere tijd maar voortgaat.

  3. Nou heb je m’n lieve draakje boos gemaakt Simba, ze heeft niet voor niets vleugels en er komt nu rook uit haar neusje, je hebt haar weg gejaagd met je automatische cruise control Simba, als ze kwaad wordt dat is ze helemaal onweerstaanbaar knap, zucht mmm genieten yes, ik zit de hele dag al in de wolken, af en toe mag ik schuilen onder haar vleugels, voelt heel veilig en geborgen mag ik wel zeggen, maar wat is het probleem nou? Ik wist helemaal niet dat Mirakel en jij hetzelfde Idee over Elenin hebben?
   Volgens mij zit Mirakel te mijmeren over een zonnig weekje Brazilië, dan kan een goeie jumbo piloot wel van pas komen, snap ik wel…

  4. Ik doe lekker niet mee met het welles/nietes gepeupel en van ‘op de man spelen’ onthoudt ik me helemaal . Ik durf gewoon simpelweg toe te geven dat ik het niet WEET ! Met alleen één mogelijk scenario in gedachte is de kans op tunnelvisie zeer groot , ik hou de combinatie van gebeurtenissen op verschillende nivo’s voor mogelijk .
   Angst is sowieso een slechte raadgever en sensatiezuchtig zoeken naar vreemde youtube filmpjes waarin een compleet zonnestelsel het onze binnendringt leidt ook niet naar meer inzicht .
   Gezond verstand en eventueel ‘out of the box’ durven denken ( noem het spiritueel voor mijn part ) kunnen ons helpen de waarheid te vinden .
   Waarschijnlijk staat de verdeeldheid die hier tentoon gesteld wordt symbool voor de verdeeldheid op globaal nivo .
   Door TPTB meer macht toe te schrijven dan ze werkelijk hebben wordt de angst gevoed , door het duister te onderschatten loop je met open ogen in de volgende valkuil .
   worldparty – ship of fools
   http://www.youtube.com/watch?v=E_BoAXopS54

  5. Neeh ik weet het ook niet maar ik geniet nu wel erg van een presentatie van Michael Tsarion.
   Alle vragen en antwoorden die je kunt bedenken over techniek geld oorlog macht en verderf.
   Het herschrijven van de wereld historie….
   Het hoe en waarom van de hedendaagse End Game tijd… wauw, het gevecht om StarGate technologie want Ze hebben ons hier in Quarantaine gezet 50000 jaar geleden…
   Dat daar alles op gericht is, dat daar alles voor moet wijken, alles is geoorloofd, vandaar ook alle bloedoffers in de Grote Oorlogen van de afgelopen 400 jaar..
   En natuurlijk ook over de dubbelheid in de mensen, zonder dubbelheid zijn we geen hybrides meer, heling ..

   The Destruction Of Atlantis [Michael Tsarion]
   http://video.google.nl/videoplay?docid=6056789081969524094

 5. @Dawn, je zegt het al zelf… je slaat door en dat is nu precies de bedoeling van de PTB (Power That Be) Er is TOTAAL geen overeenkomst met Deep Impact al proberen anderen jouw doen geloven dat het wél zo is.

  Wat zong Robert Long ook al weer… het is allemaal angst, allemaal angst. of de geest uit Alladins olielamp… Your Wish Is My Command…

  1. Ach Simba, denk je dat nu echt zelf? Of doet een ander dat. Je draait en draait en je draait je maar suf. Laat iedereen zelfstandig beslissen, dat doe je door alle aspecten te laten zien en niet alleen het geregisseerde deel. De tunnelvisie die jullie graag willen handhaven.

   Dus jij zegt dat er geen overeenkomst bestaat tussen Deep Impact en dit verhaal?
   Zwarte president-> check
   Ellie/Elenin-> check
   Ellie breekt in 2-> check
   Tjee wat ben ik vergeten?
   Een hele hoop andere toevalligheden.

   Dus hoezo zijn er geen overeenkomsten. Dan zou je echt blind moeten zijn en ik dacht nu juist dat piloten zo scherp moesten kunnen zien. Abracadabra, het konijn uit de hoed. Nee dank je wel!

   Ik pas(ser) voor je weer inhaakt want schaken is niet mijn ding.

   En met deze video sluit ik het Elenin gebeuren af.
   http://www.youtube.com/watch?v=5dAO4t-pGFc
   Want dit wat komt is onderdeel van de komende II’de 9/11 event.
   Een waarschuwing en geen angst, daartussen zit een wereld van verschil.

  2. @Dawn, hé, jij stelt de vraag of je mischien doordraait en ik geef je alleen maar antwoord zoals ik het zie. Dat het kennelijk niet in JOUW plaatje past…

   Ik heb het je al eerder gezegd, je doet alsof je spiritueel bent maar de angst regeert bij je. Wat je niet doorhebt is dat juist ALLES om angst draait voor de PTB om jullie in die modus te houden en het lijkt ze weer aardig te lukken.

   Ik ben een complotter van het eerste uur aangaande 911 en door daar in te graven ben ik achter meer gekomen en weet nu ongeveer in te schatten hoe de PTB werkt maar wel met ratio en niet gelul want anderen op internet zetten.

   De PTB weten dondersgoed wat er aan zit te komen en dat trachtten ze uit alle macht te voorkomen door Elenin met al haar (positieve) symboliek in een boosaardig daglicht te zetten.

   Dat ik piloot ben, houdt in dat ik niet goedgelovig ben maar zeker wél rationeel kan denken en overview weet te houden. Daar ben ik voor opgeleid en pas ik ook toe.

   Nu even over het spirituele, want dat is één van je stokpaardjes, althans, zo profileer je jezelf, Stop met zweven en zorg dat je weer met beide voetjes geaard bent en blijft. Ik heb het al eerder gezegd, Je krijgt wat je wenst en mee bezig bent…

   Ga zo door met die negatieve spiraal in jezelf en steek vooral veel anderen daar mee aan zonder je gezonde verstand te gebruikenen en overal een complot in te zien.

   Tot slot, want dat doet het hier ook bij sommige WTK lezers ook zo goed, Veel hartewensen, liefde en heeeel veel licht… dan komt het allemaal vanzelf weer goed.

  3. Je gaat maar door met je verdeel en heers. Helaas werkt je truckendoos niet bij mij. Heb het voordeel dat ik dwars door de dingen heen kan kijken en zoals ik al zei ik speel niet graag schaak.

   • simba_nl
   28 augustus 2011 om 15:43

   Mijn eigen angst? sorry, heb je niet goed gelezen, ik heb geen angst… ik ben POSITIEF, ELENIN IS POSITIEF…JIJ HEBT ANGST… Veel geluk ermee…

   Waarom met hoofdletters?

   Inhoudelijk ga ik niet meer met je discussiëren over Elenin of over wie wel of niet spiritueel zijn. Dat is aan ieder zelf om daar een idee en een beeld van te vormen. Mijn mening doet er niet toe.

   Maar laten we het eens hebben over je obsessie andere je stellingen op te dringen. Waarom? Wat heb je ermee te winnen? Waarom zou iemand alle andere hier persoonlijk aanvallen? Je wilt het op de man spelen? Zie al een tijdje dat je iedereen op de man bespeelt door negatief te reageren. Persoonlijk vind ik dat zwak! Je kunt beter constructieve dingen gaan doen.

   Zeg dan gewoon dat je op zoek bent naar aandacht. Want weet je – het kan ook gewoon op een positieve manier. Er zit een hoop frustratie, stress en angst bij je opgekropt. Jezelf onder ogen komen is niet je ding maar juist dat kan en zal je helpen. Ik wens je daar oprecht veel sterkte mee. Schrijf je negativiteit maar terug op omdat ik je boos heb gemaakt, iets met snaren, maar liever niet in caps lock want ik zie scherp genoeg 😉

   Enne voortaan niet iedereen zo op de man bespelen. Want dat voelt niet echt fijn zoals je merkt. Laat iedereen liever in zijn of haar waarde…

  4. @Dawn, Sorry, sorry, sorry, ik was helemaal overmand vanmiddag door aartsengel Gabriel die mij influisterde dat ik Dawn voor het duister moest hoeden en haar op haar eigen verzoek een spiegeltje voor moest houden om te zorgen dat ze niet verder weg zou zakken, zachte heelmeesters maken nu eenmaal stinkende wonden nietwaar, maar gelukkig heeft gevallen aartsengel Lucifer nu het stokje overgenomen, het is tenslotte donker buiten en gaat Dawn nu vertellen wat ze eigenlijk liever wilde horen, Tenslotte vraagt, nee, smeekt Dawn er bijna zelf om,

   Dawn, lieve schat, je hebt helemaal gelijk over die duivelse komeet Elenin en al die neppers die jouw met een positiviteit gevoel over haar komst een goed gevoel proberen te geven terwijl je toch echt zelf leest op het Internet dat het allemaal Doom & Gloom is met heel veel foto en film voorbeelden, geschoten met die nieuwe mediamarkt digitale camera van € 49,95 waarop Elenin én Niburu toch echt overduidelijk te zien zijn boven de achtertuin van Tante Loes.. En die gekke NASA mensen die zelf gelukkig helemaal alleen zijn op deze aarde en geen familie hebben die ze kunnen verliezen, zien met hun miljoenen dollars kostende foto sattelieten Elenin als een klein stipje in de cosmos en Niburu zien ze al helemaal niet. Pfff, wat een naieve sukkels.

   Ik ben blij dat die Doom & Gloom die ik verspreid zo lekker resoneert met je inuitie, je Hogere Ik zeg maar, want dan ben je een perfecte ambassadeur voor me. Jij snapt het tenminste.

   Maar dat de wereld toch echt aan zijn eind komt binnenkort en dat allemaal de schuld is van Elenin enzo hebben die sukkeltjes echt niet door hoor. Die willen het maar positief uitleggen terwijl elke imbeciel toch wel kan bedenken dat een intelligent bestuurde komeet zonder gruisstaart en een Piramidevormig krachtveld om zich heen toch een dagelijks voorkomend verschijnsel is in jullie zonnestelsel. En dan die nummerologie er om heen, prachtig verzonnen toch van mij… Dat hadden de goeden écht niet kunnen verzinnen hoor, Nummerologie is het werk van de Dark Lord en zeker niet van die positieve lichtwerkers.

   Het is mij tenslotte 13000 jaar geleden ook al gelukt dus waarom ook nu niet, toch? Atlantis was maar een opwarmertje van mij zoals je weet. Het is allemaal gezwets joh van die gladde poritieve praters. Geloof al die positieve dingen over Elenin, de komst van een New Golden Age enzo asjeblieft niet want het is niet waar. En je hebt gelijk, allemaal psychologische trucjes van de Illuminatie die je zogenaamd van mijn Doom & Gloom af willen houden terwijl binnenkort toch echt de wereld vergaat hoor, daar zorg ik wel voor met Elenin, Niburu en nog een paar andere verrassingen. Bouw jezelf snel een diep donker keldertje om bang te schuilen als de vloedgolven over Nederland en de rest van de wereld spoelen en je hoeft echt niet bang te zijn dat je daar in verdrinkt hoor, ik ben tenslotte altijd heel dicht bij je met mijn hitte om het water te verdampen.

   Echt, er komt geen evolutie van de mensheid of ascentie naar 4D en 5D schat, dat is alleen kerkpraat om jullie de ogen dicht te smeren zodat ik straks fijn kan oogsten. En ja, je hebt gelijk, Piloten moet je al helemaal niet vertrouwen. Die denken te veel na en kunnen alleen maar stewardessen versieren als ze op de auto-piloot vliegen. Voordeel is echter wel weer dat die sukkeltjes met nepvleugels voor mij ongemerkt chemtrails sproeien om jullie nog meer afhankelijk te maken van mijn dusitere machten maar dat heeft gelukkig bijna niemand door. (dit vertel ik je in vertrouwen dus niet verder vertellen hoor)

   Laat die domme mensen nou maar in de waan dat positief, positief aantrekt en negatief, negatief, Wij weten wel beter en negatief… hé, dat heb ik zelf notabene gemaakt dus ik weet wel wat goed is voor de mensheid. Dus kom op Dawn, ga door met Doom & Gloom verspreiden bij zoveel als mogelijk mensen en dan zorg ik er wel voor dat als ik straks volop geoogst heb, wij samen heerlijk kunnen wentelen in hun angst en natuurlijk ook samen met mijn aardse afgezanten die nu nog onder jullie zijn, je weet wel, die jullie Elite, Illuminatie, Neacons, Nazi’s noemen want die blijven o.a. door jouw geweldige inspanningen Dawn, dan gewoon lekker aan de macht.

   Prachtig toch? die macht door angst verworven… en niemand heeft door dat het al generaties lang zo gaat bij jullie… Goed hé van mij.

   PS: Ik hoop wel dat je straks je naam/avatar aanpast want Dawn, ochtendgloren, dageraad, nieuw begin… daar heb ik het niet zo op, klinkt veel te positief, ik heb liever dat je je straks Sunset noemt of zo of misschien nog beter, DarkNight, want dat is wat toepasselijker vindt je niet?

  5. Atlantis bewoners waren destijds ook onhandig bezig met kernenergie, de hele boel explodeerde.

 6. voor de mensen die nog steeds niet willen geloven dat er ZWARE tijden aan komen!

  http://www.youtube.com/watch?v=oioVNsVfYjI

  http://www.youtube.com/watch?v=fqKsJwMhCt0

  http://www.youtube.com/watch?v=zRFAbkDCZxo

  http://www.youtube.com/watch?v=hy1xlRcoY6E&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=HIxLAzM26Cg

  zo zijn er nog veel meer filmpjes en sites waar info te vinden is.

  geniet nou nog maar van het leven want bkort is dat helemaal afgelopen 🙁

  gr

  1. @Elenin, Jij hebt ook niet veel info, ik kan er nog wel 150.000 noemen met Elenin én Niburu boven de tuin van tante Loes.

  2. @simba: Als jij nou eens de moeite neemt om die docu s te kijken ipv een mening te hebben zonder dat je er in hebt verdiept dan kom je wat serieuzer over!

   maar vind je de waarheid soms eng? 🙂

  3. Dank je ELEnin voor de video’s. De meeste kende ik al, echter de laatste ( PLANET EARTH – HOUSE OF THE RISING SUNS ( Link naar alle 5 afleveringen; http://www.youtube.com/results?search_query=_PLANET+EARTH+-+HOUSE+OF+THE+RISING+SUNS_+&aq=f )) had ik nog niet gezien. Vol bewondering en herkenning heb ik vanavond gedaan. Herkenning om dat de twee zonnen mij niet onbekend voorkomt. Heb er zelfs een artikeltje over geschreven ( http://www.argusoog.org/2011/03/twee-zonnen/ ). Maar je begrijpt, tot op de dag ben ik/we voor gek verklaard. Langzaam maar zeker gaat “men” er anders over denken. Ik ben er van overtuigd dat dingen extreem gaan veranderen. Hoe extreem? Geen idee, wel geloof ik op 1 of andere manier in een goede afloop. Ik weet niet of dat via “body of soul” gaat. Dat zien we wel en is eigenlijk ook niet zo belangrijk vind ik. Als je film bekijkt voelt het als een soort “thuiskomen” een gevoel van: “ja, dat ken ik”. Het hoe, wie, wat en waarom kan ik je niet uitleggen, i just dont know. In tegenstelling wat veel mensen denken en verwachten, heeft dit onderwerp al jaren mijn aandacht. Naast allerlei filmpjes en docu’s te hebben gezien kan ik je het advies geven door ’s nachts eens naar buiten te gaan, je ogen te laten wennen aan het donker en te kijken (woon in friesland op het platteland, dus erg donker!), gewoon kijken. Je zal er van schrikken wat je allemaal ziet. Dat er wat gaande is en dat het groot is, dat is een garantie die ik geven. Het wanneer, geen idee. In ruimte scheepjes geloof ik niet, ook nog nooit gezien, niet overdag, niet ’s nachts. Denk eerder dat deze van aardse afkomst zijn, maar ook dat weet ik niet zeker natuurlijk, misschien heb ik er nog 1 “mogen” zien.

   Nogmaals bedankt voor link, het was een “thuiskomertje” 🙂

   Grt
   Mb

  4. @MB, zo te zien is het met je ingezonden artikel op Argusoog ook niet echt gelukt hé getuige de reactie die je daar krijgt. Doe me een lol, start samen met je nieuwe WTKér Elenin een nieuw kerk weblogje om je boodschap te verspreiden van vals licht.

   Ik heb jullie door mate, hoop dat andere WTKérs het ook zien….

   ook voor jou weer, veeeeel licht en veeeeel liefde en ook voor jou geldt, niet meer het voetje tussen de deur hé als we niet willen kopen van je.

 7. het laatste filmpje is gewoon 100% bewijs dat Niburu bestaat!! iedereen die dat wil ontkennen is naief en wil en zal dat ook nooit geloven als het wel zo zou zijn.

  En als Niburu bestaat dan bestaat dus ook de Mythe die de oude culturen hadden. en die zeiden allemaal: Ellende ellende en nog eens ellende

  waarom zijn er nog veel meer planeten in ons zonnestelsel die aan het veranderen zijn? (mega stormen, klimaatverandering enz..) Wat zou het anders kunnen zijn dan NIBURU??????

  🙂

  1. @Elenin, Recent overzicht van ons zonnestelsel graag met daarop de posities van onze huidige planeten én Niburu… Thx

  2. @Elenin, nou kom je precies met de verkeerde voor mij, David Wilcock, meester zakkenvuller en voorspeller en lid van het kerkje, succes met je zoektocht naar de waarheid, ik ken hem al…

  3. @Elenin, grappig trouwens dat je die als avatar neemt, past niet bij je want Elenin is een brenger van positief nieuws en jij verkondigt ook alleen maar Doom & Gloom dus welkom bij de (niet mijn) club.

   Nee, ik heb geen angst, heb denk ik al meer Doom & Gloom filmpjes gezien over 2012 dan jij je kunt voorstellen dus ik ken beide kanten en als je het niet erg vindt, Ik koop het niet van je en blijf liever bij de minderheid die wél in een positieve afloop blijft geloven. Kun je toch niet echt als angst bestempelen.

   Overigens, je lijkt me nieuw hier… Opmerkelijk hoe Internet trollen altijd weer hun weg weten te vinden.

  4. @Elenin, Wow… nu snap ik waarom je me probeert te overtuigen met David Wilcock… je bent van hetzelfde kerkje !!! Zag net even een stukje van je joutjoep video’s met die prachtige opname van het Balatonmeer in Hongarije en wow, ik ben nu echt onder de indruk… het is 11.59u… THE RETURN OF THE KING en JESUS enzo… Ik heb alleen die 5 zonnen nog niet kunnen zien maar dat zal wel komen omdat ik niet (goed)gelovig ben.

   Sorry mate, Ik ben wel katholiek van huis uit, niet praktizerend en loop daarnaast ook nog met een Boedha om mijn nek en, kerkjes, nee, daar doe ik niet aan. Zeker niet als hun afgezanten Doom & Gloom verspreiden en ondertussen weer met de RETURN of the KING komen. Zooo 1890 allemaal om zieltjes te winnen met vals licht.

   @MB, ik ben blij voor je dat je na het zien van die beelden “weer helemaal thuis bent” Ook jouw positie is nu dus eindelijk duidelijk in het verhaal…

   Veel licht, heeeel veeeel liefde en duizend hartegroetjes eneh… niet meer met de voetjes tussen de deur hé.

 8. @Cozmic, je slaat de spijker op zijn kop, Out of the Box durven denken maar vooral toch ook je gezonde verstand blijven gebruiken en een verhaal, hoe mooi of hoe lelijk, van beide kanten tegen het licht aan houden. Dat is gezonde ratio…

  Just my 2 cents…

 9. @Dawn, hoezo? vind je het prettig dan? kan er nog wel een paar verzinnen hoor om je negativiteit verder aan te wakkeren maar Mijn Hogere Ik grijpt nu in door te zeggen dat een ieder zijn eigen pad dient te zoeken naar het licht en Dawn zelf haar verantwoordelijkheid daarvoor dient te nemen.

  Ik heb besloten om me weer met positieve gedachtenstromen over Atlantis, Elenin en Something Wunderful Is Coming… bezig te houden i.p.v. Doom & Gloom. Dat doet tenslotte de meerderheid van de mensheid al op dit moment…

  1. @Cozmic, ik begin je steeds aardiger te vinden… Eindelijk iemand die omgekeerde psychologie weet toe te passen aangaande The Power That Where Be.
   Ga zo door…

   PS: niet verder vertellen hoor, als de mensheid zo bezig is met Elenin enzo, zullen ze vast wel aanstaande 911 vergeten om kritisch te zijn enzo.

  2. Oeps , ik vergat de positieve kant ( krijg ik straks Sambo op mijn nek ).
   Visioenen en/of lucide dromen zijn vaak moeilijk uit te leggen en zonder aandikking klinken ze meest als niets . Daar ga ik me dus ook niet aan wagen .
   Ik durf alleen te zeggen dat wat ik keer op keer zag/beleefde was dat een ieders ware gezicht onthuld werd en de beste prof leugenaar daar niets aan kon veranderen . Noem het resonantie , frequentie wat dan ook , de matrix dondert in elkaar , liever vandaag dan morgen . Wat hier niet hoort te zijn valt zo ongeveer uitelkaar want het kan de vibratie niet aan , als een vis op het land of een vogel onder water . Geen oordelende god van goed of kwaad maar een frequentie waarin iets of iemand wel of niet kan in bestaan .
   Ik hoop voor velen dat dit aansluit bij wat ze voelen , hoedanook , ik heb het gedeeld en doe ermee wat je wilt .

  3. Simba , misschien snap je nu waarom ik jouw uitleg wel snap , althans wat jij aanhangt .Combineer het ook met andere uitleggen en het plaatje zou wel eens compleet kunnen zijn .
   Waarom er het onderlinge gekift is snap ik niet , maar goed , not my cup of tea .

  4. @Cozmic, Your the Man… De resonantie, de trilling van het Universum, daar gaat het om en die gaat omhoog… Hogere trilling is Positief. Lagere trilling is Negatief.
   5D trilling is positiever dan 3D trilling (van onze huidige Matrix) en de maskers zullen afvallen.

   Zo staat het ook in de Hopi voorspelling omschreven…

   Ik heb nog een extraatje voor diegene die zich daar in kunnen vinden,

   Volgens de Hopi zal er een door mensen bewoonde stad uit de hemel neervallen waarmee de aanzet word gegeven tot een nieuw tijdperk…

   Hier nog niet zo bekend maar NASA gaat de achtergebleven astronauten terug halen uit ISS via de ontsnappingcapsule. Hierdoor wordt ISS vrij snel ontregeld, lees, de zonnepanelen worden niet meer uitgelijnd, dus zal het stuurloos worden. Zoals een oude wijze eens zei, What Goes Up Must Come Down, en zie daar… ISS crashed waarschijnlijk in November op aarde. Nu maar hopen dat ie in zee pleurt en niet op een stad.

   Ziedaar, de Hopi voorspelling komt uit… Nu nog waarom? NASA (Illuminatie) heeft geen geld meer, de Spaceshuttles zijn uit de vaart en hun laatste hoop uit Rusland is vorige week ontploft. Ha… eindelijk gerechtigheid. Blijft nu alleen nog de vraag,

   Hoe konden die oude Indianen dat nu weten ????

   Ik weet het niet, Jij misschien?

  5. Ja Simba ik ben blij dat je me begrijpt . Een half jaar terug schreef ik al eens een vette comment over hoe de collectieve mensheid het gemanipuleerde veld zat was en er vanuit dit veld actie ondernomen zou worden ( lees tijd is gemanipuleerd dus toen is ook nu ) en ik kreeg het eigenlijk een beetje koud van de positieve reacties toen .
   Onderschat het gemiddelde publiek wat hier leest en/of reageert niet , nodig ze uit om het hele plaatje te zien en zodoende ook je eigen plaatje compleet te maken .
   Veel mensen zijn murw geslagen door de hoeveelheid info en vooral desinfo , echter ze zijn nog steeds gevoelig genoeg om te filteren wat wel of niet resoneert . Als het echt niet in hun straatje past zullen ze blijven ontkennen , so be it . “you can lead a horse to the water , but you cant force it to drink “.
   Wat ik probeer te doen is mensen te helpen herinneren wie ze werkelijk zijn , hun licht weer op te laten laaien , en als dat vlammetje weer gaat branden gaat de rest meest vanzelf . Velen zijn gestrand in een valkuil van desinfo , inplaats van ze te veroordelen met woorden en termen , nodig ze uit om weer goed na te denken en zichzelf weer terug te vinden . Veroordeel je een ander dan veroordeel je jezelf tegelijkertijd , denk maar eens terug .
   Anyway , ik ben ook maar gewoon een simpele boerenlul die op een of andere wijze af en toe buiten tijd en ruimte is geparkeerd , ik heb meer vragen dan antwoorden , we moeten het allemaal samen doen .
   http://www.youtube.com/watch?v=NsqIt0U36-4

  6. @Cosmic, het is afwachten, de waarheid laat nu geenjaaaaaaren meer op zich wachten maar een maandje tot een paar weken. Eindelijk duidelijkheid straks.

  7. @Cozmic, ik snap wat je bedoelt en zoals het je wellicht is opgevallen, maken leden van sommige agressieve kerkjes dankbaar gebruik van de wereld en 2012 situatie om de mensen er weer verder in te drukken in de hoop dat ze weer nieuwe zieltjes kunnen werven en dat is een global fenomeen op dit moment. Jou (en ook die van mij) visie dat we naar een hogere resonantie gaan en er dito positief wat staat te veranderen, proberen ook zij uit alle macht tegen te werken want ja, als we ons direct herinneren waar we vandaan komen, zullen er veel heilige huisjes omvallen en dat willen ook zij niet. Gisterenavond probeerden er ook weer een paar van die knakkers hier te infiltreren maar ze gaan genadeloos door de mand als je hun geposte youtube filmpjes bekijkt, oftewel, dan vallen hun gezichten…

  8. @cozmic en @Simba. Hebben jullie elkaar werkelijk gevonden of vonden jullie het samen tijd worden de boel eens duidelijk uit te leggen?
   Als je gewoon een boom opzet zijn de woorden meteen een stuk begrijpelijker blijkt maar weer.
   Ga vooral zo door. Ik luister mee.

  9. Het goede overwint het kwade is dat ook niet weer zo’n heilig huisje? En dan gaan we net als Frodo straks in een schip naar de andere wereld……….?nah……Ik denk dat dat ik nu gewoon mens moet zijn en dat ik moet accepteren dat onze wereld nu eenmaal een duale wereld is.Dat ik er onvoorwaardelijk voor de mensen om mij heen moet zijn maar dat ik wel kritisch moet blijven aan wie ik die onvoorwaardelijkheid schenk. Elenin kan ik niet tegenhouden………..jullie wel?

  10. Ooh zo beleef jij het Simba, dat is de crux wat jij nou beschrijft, dogma’s, agressieve wervende kerken waar door mensen van elkaar vervreemden en zelfs tegen elkaar opgezet worden met de meest verschrikkelijk gevolgen van dien, elkaar het licht niet in de ogen gunnen en zelfs elkaar afslachten en niet alleen met woorden.

   Maar besef dat een ieder op zichzelf als individu al een micro kerk isz, het besef van mensen hangt van onlogica met touwtjes aan elkaar, groeps hypnose en massa psychoses op continu basis.

   Ik snap wel dat je dat wil breken en verbreken, het enige dat ik kan doen is proberen in mezelf te kijken wat ik nou wil, wat er in mij omgaat, wat ik denk te weten over wat ik meen te zien, maar vooral wat is er gaande in mijn eigen micro kosmos, nou vaak een ontzettend verlangen naar iets, en daaraan gekoppeld weer angsten, dat gaat logischerwijs samen, ik wil een fijn gevoel hebben, en dan ga ik aandacht trekken, en daar voel ik me dan weer schuldig over, en dan kijk ik daar naar, naar die micro kerk in mezelf en dan laten uitdoven, maar gooi het er eerst maar eens uit.

   Maar die ‘zo zo’ reactie van Dawn gisteren was toch om te zoenen Simba? Ik bedoel na jouw poëtische irrationele temperament volle geweldig mooie Vulkanische Uitbarsting van gisteren, ik bedoel je was er zelf beduusd van, van zoveel onverwacht begrip en mededogen, dat je je ging afvragen of ze het zelfs prettig vond, ik bedoel van wat ik zie zijn dat de hoogtepunten in de mede menselijke interacties die tot verdere ontwikkeling kunnen leiden…

   Daarom hebben mensen zoals jij en ik ontzettend sterke maar gevoelige mensen (wat dacht je van telkens weer bijkans het onmogelijke vragen van vrouwen) nodig…

  11. Ik had deze link al geplaatst maar vind mijn bericht nergens meer terug?
   http://spaceweather.com/
   Volgens dit bericht komt Elenin niet eens meer in onze buurt.
   We kunnen misschien nog wel een vonkje of vonk voelen. Dat weet ik ook niet natuurlijk. Het ding is nog niet helemaal verdwenen.
   Ik denk dat de komende periode niet eenvoudig zal zijn en we alle moed en kracht nodig zullen hebben om ons niet af te laten wijken van hetgeen we zelf het beste vinden.
   De druk zal groot zijn. Vanuit de omgeving en vanuit een overheid die misschien wel helemaal in paniek raakt als er iets gebeurt waar ze geen controle over hebben.
   Ik verwacht geen grote vernietiging maar dat er het een en ander gaat gebeuren is zeker.
   Wat, dat zullen we gewoon af moeten wachten.
   Ondertussen blijven ademen en je niet gek laten maken en vooral blijven lachen.
   We beslissen zelf tenslotte hoe we door het vuur gaan. Met rechte schouders en een goed gemoed of in elkaar gedoken zonder zelfvertrouwen.

  12. Tnx Mirakel voor je Update!!
   Nou heb ik Cozmic al eens eerder gehoord over een Tijd Capsule.
   Onze tweeling ruimtescheepjes ‘Stereo A’ en ‘Stereo B’ maken momenteel mooie foto’s van Elenin de vliegende piramide.
   Volgens Richard C. Hoagland is het niet waar dat Elenin uit elkaar valt en is er een desinfo campagne gaande.
   Richard heeft het over een Tijd Capsule uit de Eind Tijd van Atlantis, 13000 jaar geleden.

   The Destruction Of Atlantis [Michael Tsarion]
   http://video.google.nl/videoplay?docid=6056789081969524094

  13. Jammer dat sommige emoties zo hoog oplopen over iets dat wij (nog) niet kunnen vangen. Het is gewoon een kwestie van tijd en in die tijd kunnen wij beter opbouwend te werk gaan. Niemand heeft gelijk iedereen een deeltje dat maakt het beeld compleet.

   Er is lang genoeg tweestrijd geweest en dit zijn de laatste stuiptrekkingen van een zwart/wit visie- het schaakbord zoals ik het visueel zie. Er is geen goed of kwaad alleen onze interpretatie, dus waarom vechten tegen windmolens? Het enige dat telt is hoe sta jij in het leven? Heb je je hart gesloten of juist vrijgegeven. Loslaten van angsten en dogma’s, opgelegde beelden die zowiezo niet van jezelf waren. Ik denk dat Elenin iets zegt over hoe wij in de wereld staan. Dat is voor de een positief en voor de ander negatief. Net zoals je het zelf bekijkt.

   Enne ik ben niet positief niet negatief, ik ben de schakel ertussenin. De schakel die zucht naar verbinding en hoopt dat die twee elkaar ooit de hand gaan schudden om te zien dat er geen verschil is. Ik ben jij, ik ben alleen je reflectie, een illusie, een splinter van het al dat er is. Noem het geleuter, noem het zweefteverij, ik noem dit besef het het grootste geluk.

   Nu laat ik de hengel hier los, iedereen heeft genoeg vissen aan de haak geslagen. Alle informatie over wel of niet is nu wel gegeven. We kunnen wel blijven vissen en elkaar in het vaarwater gaan zitten maar in die overbodige storm blijf ik niet zitten. 500 reacties over speculatie is wat mij betreft genoeg.

  14. Dank je wel Lianne, die zag ik niet aankomen. Dubbel tel ik zelfs. Vanmorgen is het mij drie keer eerder overkomen; werd om precies 11:11 wakker (jaja) op programma 11.01 blokkeerde de wasmachine – en dus nu opnieuw. Dan las ik maar 1 bericht vandaag in HLN.be: meisje al elf dagen zoek. En zo kan ik een hele rits elven open trekken die dagelijk de aandacht vragen en steeds meer. Zelf begrijp ik het nog niet, ik twijfel aan alle gangbare theorieen. Op de een of andere manier kan ik alleen maar bedenken dat het een vorm van communicatie is van iets of iemand die iets wil mededelen over 11? Zodra ik het begrijp laat ik het je wel weten 😉

  15. De 11 is geen gekkengetal, ja, voor de duaal denkende mens wel. De 11 kan vervallen tot 2, duaal, wat we niet willen.
   In het meester getal zijn we voorbij het duale, in ons bovenbewuste te vinden. Hier vindt een nieuw evenwicht plaats. Waar we één zijn met de wereld maar er toch ook boven staan.
   Ook heeft het met karma te maken, oorzaak en gevolg. Verzet je ertegen en je vervalt tot 2, duaal. Je kan dus maar beter of de boel veranderen, of de boel accepteren zoals het is.
   Alles komt toch altijd anders dan je denkt want je denken is strak, vast, duaal, terwijl in werkelijkheid alles veranderlijk is van moment op moment.
   Alleen boven het denken uitstijgen heeft dus zin. Vanuit deze positie kun je alles veel beter observeren, zelfs je gedachten en dromen.

 10. @ET from Niburu, welkom hier bij de strijd tussen licht en donker op WTK. Misschien kun je je punt even uitleggen want ik meen toch iets anders te hebben gelezen over de (mogelijke) ondergang van Atlantis. Had iets met kristallen te maken enzo en Atlantis is niet opgeblazen door kernenergie. Dat hadden ze daar namelijk helemaal niet nodig. Kernenergie is ontzettend gevaarlijk én primitief. Dat stadium waren ze al lang voorbij.

  Overigens wel apart, nieuw gasten met de naam Elenin en ET from Niburu…. Vriendjes van elkaar soms?

 11. @Lianne, je hoeft Elenin helemaal niet tegen te houden, zelfs al zou je het kunnen.
  Elenin is in tegenstelling tot wat de gevestigde orde krampachtig en volslagen in paniek tracht te beweren een brenger van positief nieuws…

  Maar dat mag je niet weten natuurlijk want stel je eens voor dat direct de kudde met schapen losbreekt…

  1. @Selene, helaas slaat spaceweather.com de plank ook mis. Ondanks de verspreide 96000 berichten dat Elenin aan het uiteenvallen is, vliegt ze ongestoord door op haar pad.
   Er duiken nu ook allemaal filmpjes op met ontvangen geluid van Elenin, en het klinkt zoals verwacht weer uiterst luguber, maar ook hiervoor geldt 1 grote HOAX

   Elenin moet en zal afgeschilderd worden als onheilsbode maar niets van dat alles…

   Something Wunderful is Coming…

  2. Ze zijn momenteel enorm bezig met anti elenin acties, doen ze vast niet voor niets.

  3. Nou en Mirakel……ik heb jou liever als Facebook vriend dan dat ik weet dat Elenin er aankomt en dat “ze” zich er zo druk over maken.
   Het leven gaat over menselijke relaties en hartsverbinding…..het geluk zit in jou en mij!

  4. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread747216/pg1

   Light reflecting inside the telescope optics, and diffracting off edges within the telescopes, can produce some interesting effects. This latter effect is caused by diffraction off of the optical baffles.

   Originally posted by KSprepared That explains the flash, but not how the comet has changed direction or how it has split into 2 pieces.

   Nog iets anders…..waarom vreemde geluiden in de atmosfeer op verschillende plekken in de wereld? (Frequentie verhoging?)
   http://www.youtube.com/watch?v=hl2Q560V5P0&feature=player_embedded#!

  5. Een grote “negatieve” opgezette energie boost op 9/11 10 jaar geleden. De visuele poorten van 2 gelijk uitziende torens, naast elkaar. Dan kom je tezamen op 11
   Nu 9/11 weer een 11

   Nu Haarp, angst, verval kunstmatig ingezet…..orkanen enzo whoaaaa apocalips…dode dieren…Angst voor wat zij noemen Elenin.

   Elenin zou komen……mogelijk zou zij de poorten voor ons openen!
   Simba zegt numerologie zou uitgevonden zijn door duisteren…..Bij deze misschien iets om over na te denken.

   aardbevingen……enz…..

   Simba je komt als geroepen!!!

   Zij willen niet dat de poorten open gaan voor ons…dat hebben ze ons laten zien…spannend! Maak maar een keuze, gaan we bang zijn voor hun, of gaan we onszelf iets gunnen zeg maar.

   http://www.youtube.com/watch?v=jH-4e1ir3_0

  6. Ineens het petchopboys liedje weer voor de geest….daarin the stairway to heaven met een deur, waar dat mannetje doorheen ging……..
   Oh de symboliek…jongens niet door die poorten heen want dat vinden wij vervelend als jullie dat doen! Rood mind controlling!!!
   let goed op op 3.03 ah nee he weer een 33

   Volgens mij staan ze voor een aardportaal, mogelijk:
   http://www.youtube.com/watch?v=ZEIVEeuvrHk

   Zo straks een mooi bevrijdingsfeest, ik zal er zijn tok kijk!

  7. @Lianne, je geluk bepaal je zelf en hangt niet af van een komeet.

   Elenin is géén komeet, bekijk het linkje van Mirakel maar even.
   Volgens Richard C. Hoagland zijn model, en dat is een model welke mij persoonlijk enorm aanspreekt, is het navolgende gaande,

   Kometen, we hebben er iedere maand tientallen, verdwijnen vaak in de zon
   Kometen hebben een staart van gas en gruis (de oplichtende staart die je vaak ziet)
   Kometen leggen een baan af in ons zonnestelsel die ze makkelijk kunnen berekenen/voorspellen

   Nu “Object” Elenin,

   Elenin stuurt zijn baan constant bij
   Elenin heeft alleen een korte gas staart, geen gruis wat duidt op voortstuwing
   Elenin heeft een Tetrahedron (4 zijdige piramide) om zich heen als beschermschild en is in de geometry een basis begrip.

   In tegenstelling tot vele berichten is Elenin NIET in twee stukken gebroken.
   In tegenstelling tot vele berichten zend Elenin nog geen enge geluiden uit
   In tegenstelling tot vele berichten is het Niet Niburu

   Welnu, wat is het dan wel? Geen idee, niemand weet dat nog, maar er zijn modellen omdat het intelligent is dat het een ruiteschip/sonde/capsule is uit de oudheid met een boodschap voor de mensheid die op de rand staan van een nieuw begin.

   Something Beautiful Is Coming…

  8. Simba. Met alle respect maar al komen er 10 sondes,kometen ,Jezus ,annunaki of voorouders…..whatever. Het is zoals het is en voor mij zit het mooie niet buiten onszelf.

  9. @Lianne, Tja, maar dit draadje gaat toevallig over Elenin… en niet over Jezus, Annunaki etc.

  10. Okee Simba dan hebben wij gewoon niet dezelfde gedachten en gevoelens bij dit draadje. maakt niet uit toch? 🙂

  11. @Mirakel, Ik denk dat je linkje veelzeggend is. Something Wunderful is Coming To Earth zegt die man en 2012 is niet het einde maar een mooi nieuw begin in vrijheid voor de gehele mensheid. Weg met die angstzaaiers en leugenaars…

   Mooi ook dat hij aanhaalt wat wij allang weten. De zogenaamde ontdekker van Elenin op Internet is een Fraud en niet de echte. Ik ga nog ff op zoek want ik heb die kop van de Nep Leonard al eens eerder gezien bij één van de kerkjes…

   Ze je nu, hoe die “kerkjes” het spel meespelen van Doom & Gloom in de hoop om bange zieltjes te kunnen winnen… Ook hier op WTK hé… Als Elenin een trigger blijkt te zijn om poorten te openen of eenheidsbewustzijn te activeren, kunnen die leugenaars allemaal werkeloos naar huis. Nu snap je die bijna paniekerigge HOAX die ze ontstoken hebben met Elenin/Niburu. Ze schijten in hun broek voor Elenin haar ware aardt.

   Connecting the Dots…

  12. @Lianne, Ik ben het met jou eens dat het mooie in ons zit, waar wij het met z’n allen over hebben (Elenin) is extern. Iets wat extern is zou je niet gelukkig moeten hoeven maken, ben ik het ook mee eens. Maar Wanneer iets als een komeet waar allemaal onheil en gevaren omheen zouden zitten (wat je hoort ziet en leest op internet)je interne wereld laat beïnvloeden door angsten, dan komen we denk ik zo vast te zitten in ons zelf, angst verlamt zo. Er zijn weer andere groepen die daar misbruik van kunnen maken, hun energie uit kunnen halen. Wanneer er een keer iets moois komt, en wij verlamt zijn van angst, dan denk ik dat we iets zouden kunnen gaan missen, wat nou juist misschien net de bedoeling zou kunnen zijn.

  13. @Lianne, ik denk dat de context in zijn algemeenheid wél uitmaakt.
   Als we met zijn allen vinden dat het tijd is dat we deze donkere periode van angst en onderdrukking moeten afsluiten met elkaar, om een nieuwe periode binnen te gaan met de potentie van iets moois, moeten we er voor waken dat individuen met Doom & Gloom verhalen die positieve stroming komen doorbreken. Ook jij kent de universele wet van de aantrekkingskracht als ik me niet vergis en je ontvangt tenslotte wat je uitzend…

   Als ik een positieve mogelijkheid/overweging neerzet op WTK over Elenin en krijg het gelijk aan de stok met allemaal pseudo spirituelen die vooral de Doom & Gloom scenario’s willen benadrukken, ben ik snel klaar.

  14. Ja Simba, dat doen ze hahahahhahahahha! Het gaat leuk worden en ik heb er zin in! Simba bedankt! Zelf uit die film sommethin wonderful……zouden ze info eruit geknipt hebben. En google wil gaan meewerken aan de fear campagne voor buitenaardsen las ik vandaag……

  15. @Mirakel, Tuurlijk… Google is your friend… zeggen ze wel eens en is verdomt makkelijk maar vergeet niet dat het deel uit maakt van de bekende heersende club…

   Alles draait nu om angst voor het onbekende te benadrukken en ik heb het hier al 3 keer gezegd op WTK. het is niet voor niets dat Hollywood op volle toeren draait met Doom & Gloom films over boosaardige buitenaardse invasies. Ook hier geldt weer,

   Connecting The Dots…

  16. Simba,
   Ik denk dat je me niet helemaal begrijpt……..:-(
   Maar we laten het nu maar voor wat het is……okee?

  17. @Lianne, ik ben nu eenmaal niet zo snel van begrip maar misschien kun je het dan een beetje uitleggen, mag van mij hoor…

  18. Of die Elenin of wat anders wat gaat doen, ik geloof het graag maar dat iedereen dan happy together zal zijn, dat vraag ik me af. Dat is ook denk ik wat Lianne bedoelt, waar geluk zit in jezelf, dat ga je nooit buiten jezelf vinden.

   Er waren mensen, 0,001% gelukkig terwijl ze niet te eten hadden in concentratiekampen. Het vergt een zeer sterk en ontwikkelt bewustzijn. Wanneer je de kracht in jezelf hebt gevonden, dan kun je zelfs gruwelijkheden verdragen. Al wordt de kans daardoor zeer beperkt omdat je inderdaad uitzend wat in je zit.

   Dat heeft echter niet alleen met positieve en negatieve gedachten te maken. Het heeft met emoties te maken, gevoelens en inderdaad is Hollywood ziek maar dat komt ook omdat de mensen zo ziek zijn om naar die troep te gaan zitten kijken a massa.

   Dat begint al bij nep pistooltjes in de kleuterschool. Dat weten we allemaal. We zullen onze energie dus moeten zetten ten eerste om volledig bewust van onszelf te zijn, voorbij de gedachtegangen, ten tweede ons eigen leventje, gezin, e.d. op poten helpen en houden en vervolgens als laatste, kunnen we dan onze overige liefde uitstorten naar de buitenwereld, te beginnen bij je buren and so on.

   Je bent liefde, zendt het onbeperkt uit en de wereld verandert ook zonder Elenin wel. Geduld overwint alles…

 12. Hoe wij dit alles beleven en ondergaan is ons verhaal. Alles verloopt volgens Goddelijk plan. In een gevoel van dankbaarheid vreugde aanvaarden van het is zoals het is, in de serene stilte weet je.

  1. @Mirakel, Simba zegt niet dat nummerologie afkomstig is van het duister. Met alle respect maar ik denk dat je dat je de context van dat bericht aan Dawn niet goed heb gelezen.

  2. Heb je nog een schilderij gemaakt Janee? De roos en de zee heb ik op mijn I-pad opgeslagen…..kijk er iedere week wel een keertje naar …….zo mooi…en zo knap hoe jij het licht schildert. Thanx!

   O jee dit bericht is natuurlijk uitermate off- topic……..

  3. Hallo Liane,

   Leuk dat het je raakt. Ja heb weer veel gemaakt ben er iedere dag mee bezig. Afgelopen dagen vooral zondag ik was op Texel wat een luchten fenomenaal. Een wolkenpartijen blijf mij verwonderen.

 13. @Dawn, ik citeer je nu even… “Het is gewoon een kwestie van tijd en in die tijd kunnen wij beter opbouwend te werk gaan”

  Ben blij dat het kwartje dan toch nog is gevallen bij je…

  1. @ simba

   Wat ben jij een verschrikkelijk vervelend,betweterig mannetje,zeg.Je voert het hoogste woord hier. Je schijnt niets anders te kunnen doen,gezien je constante aanwezigheid hier op dit en andere forums.Ik hoop nooit te vliegen met jou als piloot,gezien je compleet onzinnige uitspraken over een gewone komeet,die ons nadert.Het is mij een raadsel,dat jij ooit je brevet hebt gehaald.

 14. @Martijn, Elenin zal dat zeker niet doen voor ons maar zou ons wel eens een eerste trigger kunnen opleveren waardoor de 90% slapenden op deze bol misschien wel ontwaken uit hun conditionering en dan uiteindelijk datgene in zich zelf terug vinden waar jij op doelt.

  1. Het zou prachtig zijn Simba maar net als met negatieve verhalen is het ook met positieve verhalen, vaak blijken het maar verhalen. Als je positief kijkt naar de wereld, dan zie je dat er vanaf de middeleeuwen al heel wat verlichtingspieken zijn geweest. De negativiteit neemt daarna weer de overhand, het zij in mindere of andere mate. Zelf heb ik bv. de jaren 60 altijd als laatste grote verlichtingspiek gezien, waar gedemonstreerd werd tegen Vietnam, waar liefde vrij was, waar de mensen vrijer werden, waar de donkere mensen gewoon het zwembad in mochten, voor in de bus mochten instappen en mochten stemmen. Allemaal vergaard in die tijd incl. geweldige muziek.

   Ik hoop dat we weer zo’n verlichtingspiek mogen beleven maar nu echt Aquarius tijd!
   Pete Seeger, if you miss me at the back of the bus: http://www.youtube.com/watch?v=nXTUf7pS-jU

  2. Aquarius, de tijd waar de conflicten en tegenstrijdigheden zullen worden opgelost, op allerhande manieren via diverse oude mythen en verhalen, blijkt dat we nu in een hele speciale tijd leven. De tijd waar de tijd ophield en een nieuw leven begon, who knows.

  3. @martijn, en toen waren daar ineens de nieuw tijd kinderen halverwege de 80er jaren en ik heb er zelf zo een, van de eerste generatie zeg maar. Later vonden ze daar een nieuwe afwijking voor… ADHD en ADD en te verhelpen met Ritalin e.d.

   Ik noem ze liever Indigo’s en konden direct wel eens een hele speciale rol gaan spelen… Wat de moderne medische wetenschap tracht te onderdrukken in opdracht van de Illu, zal door hun reeds aangepaste DNA waarin de spreekwoordelijke Red Pil van nature al aanwezig is, de huidige matrix verder doen instorten. Kijk een wat een versnelling in slechts 50 jaar…

   Something Wunderful is Coming…

  4. Simba , misschien zijn er een paar de dans ontsprongen door in de tijd van sergeant peppers lonely heartclubband alvast te verschijnen . Wel een Spaans rietje msaar geen Riet all-in zal maar zegguh .

  5. Simba, ik ben van 1981, ik weet er alles van, haha. Zware beproevingen maar als je dan denkt dat je er geweest bent, dan verrijs je uit het as als een phoenix.
   Als kind tekende ik als pyramides met allerlei symboliek o.a. slangen symboliek. Het menselijk lichaam, de natuur, gedragsbiologie, astrologie, etc. het zat er altijd al in. Wat dat betreft, ik weet wie ik ben maar wat mijn weg is geweest ooit? Of er een weg was? Ik keek altijd naar de toekomst en zelden achterom, daar werd ik altijd triest van ergens. Peinzen, piekeren tot je een ons weegt en geen antwoord.

  6. Mijn dochter van 2002, dat is past echt lachen. Die pakken alles op in lichtsnelheid.

  7. @Martijn daar zeg je wat over je dochter, In mijn kringetje zitten ook veel van die “oude wijven” als je begrijpt wat ik bedoel. Verbazend als je die wijsneuzen hoort praten.

  8. Vroeger had je oude wijze vrouwen, nu oude wijze meisjes. Kleine bijscholing van 10 jaar en ze lopen het grootste gros al voorbij.
   Ook zo’n meisje, van 11 jaar, bij Holland’s got talent, vind ik altijd wel leuk om te zien waar mensen hun tijd mee verdoen. Maar dit is echt een wonder hoor, een oude ziel die de rest wel even een poepje zal laten ruiken. Ik zie het helemaal zitten in deze:
   http://www.youtube.com/watch?v=KkRY9v8gDQU

   Nu nog hopen dat ze heel blijft zeggen wij dan, dat ze niet te veel gekneed gaat worden, laat het puur. Laat ze hunzelf zijn die nieuwe lichtpuntjes.

  9. Ach, zo gaan die dingen. Gelukkig krijg ik een steeds bredere kijk op alles.
   Die kennis is al zo oud, zo oud. Mythologie, symboliek, onze geschiedenis is ermee doorspekt. Het element wat door alle elementen heen verstrengelt zit.

   Ook veel te veel interessante boeken en kennis op internet. Ik heb alle tijd.
   Dat satsang gebeuren is niet zo interessant meer voor mij. Dat stadium hebben we nou wel eens gehad. Inderdaad best saai, ik begrijp je punt.

 15. @Martijn, er zit voor mij toch echt verschil tussen Negatieve Verhalen en Positieve Feiten en dat lijken de meesten niet te snappen.

  In tegenstelling tot de jaren 60 leven we nu in een tijd waarin we verschillende voorspellingen van hele oude culturen tot een climax zien komen en laten we vooral de enorme wetenschappelijke en technische evolutiesprong in die 50 jaar niet onderschatten.

  ook mogen we niet vergeten dat in de afgelopen 50 jaar de mensheid ontdekkingen heeft gedaan, niet alleen op deze aarde maar ook daar buiten, die een totaal ander licht kan werpen over ons bestaan, ontstaan en voorouders die de wereld letterlijk en figuurlijk op haar kop gaat zetten. De drang naar vrijheid, ware spiritualiteit en liefde is in de 60er jaren versneld gaan groeien ja, maar de evolutie had alleen nog iets meer tijd nodig en gaat nu in de hoogste versnelling…

  1. Kijk, ik ken iemand en die had het visioen, de oudere vogels zullen de jongere wakker maken. Hij heeft altijd van die dingen maar deze is altijd in mijn hoofd blijven zitten. Vogels zijn vrij, de ouderen die reeds vrij waren zullen de jongeren stimuleren om hun vleugels uit te slaan snap je. Inderdaad, van alle kanten zijn er verhalen over deze tijd, daarom is het ook zo heerlijk om NU te leven!
   Net als iemand ergens als reactie gaf, liefde is aandacht en aandacht is liefde. Hou het in de gaten en ga met liefde.

   Liefde geeft een kracht wat alles kan overwinnen.
   We zijn geconditioneerd om liefde als een emotie te zien, de meeste mensen kennen geen echte liefde. Echte liefde, al is het om jezelf, zet alles om in levenskracht. Alle blokkades in je leven kun je ermee oplossen en deze kennis komt nu langzamerhand vrij in grote hoeveelheid. Liefde is het enige wat kans maakt om sneller te kunnen zijn dan het licht of het uberhaupt te benaderen. Puur LICHT!

  2. Wat ik toch ook nog wou benadrukken is dat het negatieve, het kwaad, niet zomaar een verhaaltje is, ook dit is feit. Niet de gewone natuurlijke vernietigingskracht, die vanuit dezelfde kracht werkt als de levenskracht. Ik bedoel de kracht die het licht niet toelaat, het leven minacht en alleenheerschappij eist. Ronddolende zielen die zich als slaaf laten onderrichten, soms zelfs studies doen van ettelijke jaren om vervolgens voor het kwaad te gaan werken. Als ik helemaal bevlogen zou zijn met een bepaalde studierichting, dan zou ik mijn kennis never nooit, voor geen goud, uitlenen aan het kwaad.

   Ook het kwaad, dat wou ik dus zeggen, is nu groeiende, zie de mtv clips, de agressie op straat, de camera’s, het zwart/wit denken waar pvv aanhangers vooral van houden. Natuurlijk, het goede wint maar net als in Illumi Walt Disney films, wil het er nog wel eens gewelddadig aan toegaan, gepaard met veel emotie, voordat het eind goed al goed is. Hoezo we zijn geconditioneerd…

  3. De zgn spirituele opleving in de 60s en 70s voelde waarschijnlijk als een hele opluchting voor de babyboomers , al met al kwam daarmee de love&light newage stroming sterk in het zadel en toen John en Yoko hun laatste joint hadden uitgedrukt bleek het Nirwana toch nog een heel eind weg . Menige ex hippie is nu bankdirecteur of softwaremagnaat , back to square one voor de volgende generatie .
   Terwijl all you need is love uit de speakers knalde werd het smerige duistere spel verder uitgespeeld en Klaas en Ina zittend in lotuspositie , pranayama oefeningen aan het doen zagen het niet . Love&light goeroe’s werden stinkend rijk en namen meer zielen in gevangenschap met hun valse licht dan menig dictator ooit voor elkaar kreeg.
   Wat ik probeer aan te geven is dat het zich allemaal nog binnen de matrix bevond , alleen de goden werden verwisseld en de predikanten hadden lange haren en een spijkerbroek met gaten . Door een zonsondergang of ander vergezicht op je gevangenismuur te schilderen ben je nog steeds niet vrij , eigenlijk nog erger , je gaat van je gevangenis houden en noemt het misschien wel thuis .
   Werkelijk spiritueel ontwaken houdt voor mij in om in te zien dat je niet vrij bent en alles wat je tegenhoud om vrij te zijn , zowel de programmeringen in jezelf alswel de beperkende externe factoren , een belemmering is om werkelijk te ZIJN .
   Ik kan niet anders concluderen dan dat de aarde in deze tijdslijn een onvrije planeet is en hier mag zo snel mogelijk verandering in komen voor wie dat wenst .

  4. Daar heb je wel ergens gelijk. Alleen de harde kern was destijds anders. Ik ken die mensen, het waren mijn ouders. Ze vochten voor vrijheid en hebben altijd hun vrijheid gehad, van ondernemers tot uitkering trekkers en weer ondernemers. Sta in je kracht. Niet de brede weg van meegaan met de stroom, oh, hippies, provo’s. Goh, zei doen het en het lukt, nou dan zullen wij ook eens iets proberen op kleuterschool niveau. F*ck it, de mensen die het van binnenuit hebben gedaan, in alle tijden, zijn niet in een vakje te stoppen, alleen hun kostgangers.

  5. Het ligt ook niet aan de intentie van de mensen , ik geloof je op je woord dat jouw ouders fantastiche mensen zijn en zo ken ik er zo velen .
   Pas de laatste 10 tal jaren zijn er mensen in staat gebleken om buiten de hierarchie pyramide te kijken en dit uit te kunnen dragen .
   Hippies en co hebben waarschijnlijk een grote bijdrage geleverd aan dit proces .

 16. Zover als ik het kan volgen is Elenin de voorloper van Niburu of Planet X. Elenin zal ons letterlijk wakker schudden en Niburu ons echt laten ontwaken. Tenminste, dat is wat de Hopi Indianen zeggen. Volgens hun overlevering is Blue star Kachina, Elenin, en Red Kachina, Niburu/Planet X.

  Het beloven in ieder geval geen saaie maanden te worden en ik hoop dat er maar heel veel mensen écht wakker mogen worden zodat we met positieve intenties de werled kunnen transformeren.

  Trouwens, ik hoorde op de radio reclame over de nieuwe film Apollo 18. Mooie timing om een horror-film over al die slechte buitenaardsen uit te brengen. Aangezien ik niet in toeval geloof lijkt mij dit een heel bewust uitgevoerde aktie.
  Maar wat is nu de clou: zijn de buitenaardsen ons goed gezind en willen zij ons helpen en willen de Illuminati dat wij wantrouwend en bang zullen zijn, of komt de Illuminati zelf in een spectaculaire lichtshow met TR3B’s de wereld om de in zijn greep te krijgen? Met behulp van HAARP uiteraard. Dat zal dan een laser,- en hologramshow worden.
  http://www.youtube.com/watch?v=OXsZRc-cdGw

  Hier ben ik nog niet over uit en ik heb me voorgenomen om op mijn gevoel te vertrouwen en in mijn eigen licht te blijven staan.

  In licht en liefde Ienimini.

  1. Zo denk ik er ook over. Omdat “zij”in het nauw zitten kan het vast zijn dat ze nog iets zouden willen uithalen (proberen). Daarom zou het zo goed voor ons zijn om niet in de angst te gaan zitten dan..maar in het licht te blijven..hoge trillingen….(Het is maar een film, blue beam)… (niet zolang geleden is er een raket geëxplodeerd met tonnen aan voedsel voor het “ruimtepersoneel”).

 17. Jullie zijn hier echt compleet geschift. Ik heb een kameraad die ook met dit soort complotrommel aankwam, toen hij half in een psychose zat vanwege 7 jaar intensief wietroken.

  Sites als deze roepen om de zoveel tijd dat er vanalles staat te gebeuren. In het verleden werd dit ook al vaak genoeg gedaan. Toch komt er nooit wat van terecht, gek genoeg?

  Ik zal niet vergeten hier een berichtje achter te laten, als 25 of 26 september de komeet Elenin weer dichtbij staat en er een zware aardbeving te wachten staat.
  We zullen zien wie er gelijk heeft, maar ik kan al vrij zeker zeggen dat ik dat zal zijn.

  1. Pas maar op dat ik MIJN H.A.A.R.P. machientje niet ga gebruiken, die draait op wietdampen en kan heel Europa wegblazen met één zucht, haha.
   We gaan het zien, met een wietje erbij komt alles goed 😉

  2. @simba Is prima 🙂 Ben je ook mans genoeg om het toe te geven wanneer er helemaal niks is gebeurd? En probeer niet een of andere brand of vliegtuigcrash aan te duiden als ramp. Het gaat hier volgens al dit soort complotsites om hele dikke vette aardbevingen met zware gevolgen. Dagelijks komen er in de wereld aardbevingen voor, daar is een hele lijst van.
   Kortom: de complotsites zeggen dat de komeet nu het dichtst bij komt in september en dat dit dus desastreuze gevolgen gaat hebben. Kom dan straks ook met niks minders aan dat 25 of 26 inderdaad een zware ramp heeft veroorzaakt.

   Hopelijk durf je ook je ongelijk te verkondigen net zoals ik dat zal doen wanneer er wèl iets ernstigs gebeurd. Mijn ervaring met ‘jouw soort mensen’ is dat alles aangrijpen om het weer ergens anders op te schuiven. In tegenstelling tot wat ik zal doen.

  3. @Henk, ik denk dat je mijn materiaal nog maar eens een keertje over moet lezen.
   Ik beweer namelijk NERGENS dat er niets gebeurt, ik beweer alleen, en kan dat tot op de dag van vandaag nog steeds onderbouwen, dat Elenin NIET Niburu is, waar DIT draadje over gaat, Dat Elenin geen gewone komeet is en in mijn optiek ZEKER GEEN brenger van Doom & Gloom is zoals anderen trachtten te onderbouwen met vage YouTube filmjes.

   Misschien is de context van Positief zijn, nog wel het belangrijkste…

   Niemand weet exact wat er aan zit te komen en niemand weet nog exact wat Elenin nu precies is. Feit is in ieder geval dat het NIET Niburu is…

  4. @simba_nl Dan zijn we het in dat opzicht met elkaar eens. Gezien je reactie leek het erop alsof je er ook in geloofde dat er vanalles staat te gebeuren zoals idd die youtube complotfilmpjes willen doen geloven.

   Wat elenin wel is? Gewoon, niks meer dan een domme komeet die wat rondvliegt, net zoals er heel veel meer van zijn. Sterker nog, er zijn kometen te vinden die grappig genoeg nog meer raakvlakken met de zware aardbevingen afgelopen jaren hebben dan Elenin, maar daar hoor je niemand over. Die hebben namelijk niet zo’n bekendheid en zijn dus oninteressant voor de complotdenkertjes hier.

  5. @Henk, Dat er per maand ongeveer 50 kometen als Elenin ons zonnestelsel binnen komt zeilen, hoor je inderdaad niemand over. Dat Elenin in jouw ogen een gewone klomp steen/ijs is, kan ik echter niet met je delen.

   Kometen van die omvang die een ritje langs de zon overleven, alleen een ION staart heeft en geen gruis, van koers veranderd dus geen parabolische baan volgt die je doorgaans aantreft bij kometen en daarbij ook nog eens aantoonbaar een enorm Tetrahedron schild om zich heen heeft kun je onmogelijk een gewone komeet noemen.

   Wat het dan wel is? Ik weet het niet maar dat zullen we binnenkort wel kunnen vaststellen.

   Is Elenin een onheilsbrenger en verantwoordelijk voor de aardbevingen? Nee, ik denk, correctie, weet zeker van niet maar dat is mijn positie en hoeft in principe niet die van een ander te zijn.

  1. @Elenin, Jaaaah, Brrrr. Je hebt helemaal gelijk, kom mijn angstige zieltje snel redden en oogsten met je kerkje, The King Is Returning…

   Get your self a life…

  2. ELEnin , steeds weer dezelfde beelden met een toonzettend muziekje eronder . Misschien kan je er indruk mee maken op de site van Mijn Geheim of Libelle , ongelooflijk wat een bagger .

 18. @Elenin, Brrr, nu ben ik nog banger maar ehhh, waar is nu je bewijs dat het Niburu is?

  Dat mis ik toch echt in al jullie zieltjes winnende kerk propaganda.
  Jozef Goebbels zou er nog jaloers op worden.
  Ik weet niet hoe oud je bent, ik denk dat je nog een pubertje bent bij pappie en mammie thuis op het Internet, maar ik zou maar gauw de laatste centjes van de collecte bij elkaar harken en nog snel even een jongerendag in Sodom en Gomorra organiseren voordat het direct allemaal niet meer hoeft. Maar ja, tenslotte is jullie “King” Returning dus ehhh… Juist.

  Ik zou maar oppassen als ik jouw was voor je eigen zieltje, Nooit opgevallen dat de earthquakes in de US alle karakteristieken hadden van een NIET sysmische aardbeving en is het je ook niet opgevallen dat Fukushima 4x erger zou moeten zijn dan Tsjernobyl en het leven in Tokyo, slechts 150 km verderop gewoon doorgaat zonder ineens allemaal stralingspatienten en mismaakte baby’s… Wow, misschien waakt er wel een heel ander soort “King” over ons en mogen jullie je zelf straks echt zorgen gaan maken voor misleiding… Ik denk dat jij en je kerkelijke kakkerlakjes direct zélf wat te vrezen hebben van jullie “King” voor het verspreiden van onzin en Doom & Gloom.

  Ik wacht nog steeds op je bewijs dat Niburu/X al op de loer ligt in onz zonnestelsel.
  En ja, er zijn heel wat kleine aardbevingen en tremors maaaarrrrrrr, Niburu hé… Ja, dat zal de schuldige vast wel zijn.

  1. @ Simba wie denk je wel niet dat je bent joh.. mafkees!!! met je pubertje? nee om je ff te corrigeren: ik ben 30 en sta er beter voor dan jij denkt!!

   simba quote:Ik wacht nog steeds op je bewijs dat Niburu/X al op de loer ligt in onz zonnestelsel. als je nou eerst eens me filmpjes eens gaat kijken dan zie je NOGMAALS!! dat ie er aan zit te komen. zegt bv cnn. http://www.youtube.com/watch?v=Fq7DKgRp67o
   er is nog veel meer bewijs hiervoor alleen als je het niet wilt geloven dan zal je er ook nooit in geloven. iemand die niet in god gelooft zal dat ook nooit doen! SNAP JE DAT???

   simba quote: is het je ook niet opgevallen dat Fukushima 4x erger zou moeten zijn dan Tsjernobyl en het leven in Tokyo, slechts 150 km verderop gewoon doorgaat zonder ineens allemaal stralingspatienten en mismaakte baby’s… Wow, misschien waakt er wel een heel ander soort “King” over ons en mogen jullie je zelf straks echt zorgen gaan maken voor misleiding…

   weet niet waar jij je informatie haalt maar ik lees toch anders!
   http://www.nujij.nl/algemeen/professor-universiteit-tokyo-straling-fukushima.13222922.lynkx

   http://www.nu.nl/buitenland/2595112/gebied-fukushima-mogelijk-decennia-verboden.html

   http://www.nujij.nl/algemeen/gebied-fukushima-mogelijk-decennia-verboden.13431476.lynkx

   en bang ben ik niet heb alleen geen zin meer in discussies met mensen die niet in mijn theorie geloven want dat schiet niets op. een beetje ja en nee spelletje te spelen. heb wel wat beters met mijn tijd te doen.

   zit eigenlijk al de hele dag te wachten of je een reactie zou geven op het bericht van Johan maar??

   @Johan: prima bericht niets aan toe te voegen top!!

   Laat mij dan eens zien hoe jij aan je info komt dan! je roept alleen maar en verders niets

 19. @Elenin, Quote, “hahahahahaha ik heb al zn goed leven! dan doe ik er nog 1 voor je om je ff lekker te pesten”

  Je post maar een end weg hoor met je onzin, mijn zieltje oogst je daar toch echt niet mee laat staan dat je mij pest… maar misschien is het visvijvertje hier op WTK nog niet opgedroogt voor je. Ik vindt het wel leuk om internettrollen te bashen met hun eigen gatenkaas bewijs en vooral als ze overduidelijk van het “kerkje” zijn.

  1. @Simba , je mag anderen best in hun waarde laten. Zelfs al zou je worden aangevallen.
   Het zijn hier tenslotte maar woorden. Het zou je sieren de wijste te zijn.

  2. @Selene, Ik snap wat je bedoelt maar Internettrollen die er alleen maar op uit zijn om anderen angst, hel en verdoemenis aan te praten met een kennelijk doel, laat ik niet in hun waarde… die bestrijdt ik… zie dat maar als mijn levenstaak op dit moment.

   Inhoudelijk de discussie aangaan durven/kunnen ze niet, alleen maar joetjoepies plaatsen van obscure afkomst kunnen ze waar je aan alle kanten doorheen prikt.

  3. @Simba, dat is wel zo. Maar dat maakt alleen maar duidelijk dat ze bang zijn.
   Angst is een slechte raadgever en blokkeert je normale denken. Dus van deze mensen kun je niet verwachten dat ze de werkelijkheid aankunnen.
   Wat doet iemand in zo,n geval? Iedereen er van overtuigen dat ze gelijk hebben zodat ze de bevestiging krijgen dát ze gelijk hebben.
   Ik zou niet graag in de schoenen staan van bange mense
   Jij denkt dat deze figuren slachtoffers maken?
   Ze zijn zelf al slachtoffer en dat is al erg genoeg.
   Ik begrijp jou ook wel. Zelf zou ik niet zo kunnen reageren. Eerder iets rustiger en begripvoller. Een jaar geleden was ik ook nog feller. Ondertussen weer wat wijzer geworden.

 20. kijk hier eens bij Neumar/zuidpool. Blader door naar 07:50 uur. Zie de “plek” en de zon en het vreemde “object” aan de rechterkant. Volgens mij geen vliegtuig (blijf een half uur in beeld!). Maar duidelijk een ander “wing” object. En, o ja….ik sidder van angst…

  1. @MB, Ohh ja, dieeeeee. Ik heb het al eens een paar keer gevraagd, kom nu eens met een recent plaatje van ons zonnestelsel (liefst vandaag maar gisteren mag ook) waarop Niburu zichtbaar is.

   Tenzij hij in een andere dimensie staat natuurlijk waar anderen (o.a. jij en @Elenin) kunnen kijken en ikke niet.

   Ik wacht het met spanning af…

  1. Johan Oldekamp, je maakt hier reclame voor jouw website, maar volgens mij kan ook jij dit niet boven tafel krijgen (Jij bet toch psycholoog, geen astroloog)?. Enenin doet ons niets! Het is een komeet die op voldoende afstand de aarde passeert. Elenin zou in een apart stelsel zitten van nog een dwergster, en een aantal meer cometen. Elenin is gewoon een afleiding! Wanneer Elenin voorbij is, denkt iedereen goh nu kunnen we ontspannen, maar dan komt planneet X- of die planeet die nog tien namen heeft, die iets meer voeten in aarde heeft….en….niemand is voorbereid. Hierin en hierdoor is de verwarring ontstaan, wat we niet moeten vergeten omdat alle aandacht en misleiding hierop gefocust is! Dus dag lekker door met paniek zaaien over elenin, terwijl dit niet het probleem is! Deze verwarring omtrent al die namen, door gewoon stil te blijven (nasa) is opzet! Elenin is niet nibiru! Nibiru of wat voor naam dan ook, is vele malen groter dan de aarde. Wanneer je dit uitzoekt zou je het beste de namen weg kunnen laten, en de officiele planeetcode’s naast elkaar kunnen gaan zetten. Succes!

  2. @Johan
   Dat is wel een heel overzichtelijk geheel geworden en aannemelijk. Over El kan je ook nog opmerken dat EL de god is van de ELite. De Elite is ELected. Ik weet niet of de informatie van Christopher Lord je bekend is? Hij heeft veel informatie hierover, o.a. waarom wij geloven in een apollo eclipse – de cicle(EL) of the sun in the house of the zodiac. Heel veel info waarom wij zo duaal denken en aangepast en beperkt zijn door deze systemen. Geloofsystemen, dogma’s, overtuigingen en vooral het weglaten van echte kennis. Heel veel inzichten die nodig zijn om je beeld exponent te vergroten.
   http://www.youtube.com/user/Truthiracy1#p/u/0/tWQbUXy1FoQ
   Inhoudelijk wilde ik eigenlijk niet meer reageren over elenin omdat het net een grote schimmelende gatenkaas is, het stinkt aan alle kanten, zoals ook jij opmerkte.
   Heel veel desinfo en volgens mij bewust om ons te verdelen en onder de duim te krijgen. Het was namelijk altijd al verdeel en heers – Re/Ra versus De/Di, het immer oude parabel van de duale (due=2) wereld. Waarom denk je dat de Hopi spreekt van een blauwe en een rode ster? De blauwe zou Isis zijn (Ice/Istar/astarte)en de rode de ‘nieuwe’ zon/zoon Horus/Ra(esoterisch gezien dan). Daarom zou de nieuwe zoon van de Appolo (zon) gemeenschap of apostolische gemeenschap een nieuwe zoon naar voren brengen met de naam: ELected Ra of Ra-El (zie ra-el.org en niet de raeliaanse versie!!)

   Dus heel fijn dat je het zo hebt opgesomt. Dat er iets gaande is is wel duidelijk en ik ga een heel eind met je mee te stellen dat er opzet in het spel is; jij noemt het een code. Koppel het aan Denver airport en de cijfercode die Steven Spielberg gaf en je komt erop uit dat men dit jaar wil ‘landen’ of verankeren. Het is immers the ELeventh hour voordat de wijzers op twelve (2 ELevens =/ of 11:11) komt. Dit is de code van de matrixter, de esoterische wijsheid die als een doek over onze geaccepteerde werkelijkheid ligt. Zoals Christopher stelt; de binnenkant van de donut of de microcosmos. De reden dat deze tijdscode aanwezig is kan twee kanten oplopen (toepasselijk toch?) 1- er komt echt een update voor matrixter (zie hiervoor the matrix V info), of we beginnen overnieuw en gaan maar 0000.

   Zelf geef ik er liever een andere uitleg aan, die valt buiten de gangbare duale keuze. Het is allemaal onzin en menselijk zelf opgelegde beperking van het babylonische tijdssyteem. De maya cultuur vervalt. Met het vervallen hiervan komt er een einde aan de maandstand/zodiac tellingen. Geen tijd in tijden maar juist ‘besef’ los van de standen van planeten, los van tijden en los van beperkende coderingen. Een vorm van openbaring, de openbaring dat begin en einde niet bestaat, lineair bewustzijn vervalt. Met ziet de hele donut – de micro en macrocosmos.

   Want weet je Johan tijdscodes breken is leuk voor de voorspellende voorspeller en daarvan profiteren en zich een ELected te wanen. Maar men vergeet vooral dat deze ‘code’ een vorm van openbaring zou moeten zijn, immers is er een programmeur, ‘de codemaker’, in het spel. De meeste zien alleen de code en niet de maker…

  3. @MB die komt van ABT, daar zag ik hem ergens vorige week. Er is al weken lang een discussie gaande wat betreft deze website. Hij is wel een stuk verder dan dat ik hem voor het eerst zag.
   Hierissie; http://www.abovetopsecret.com/forum/thread743904/pg1
   Ergens zag ik ooit een utoebje en ik ben helaas vergeten wie wat en waar maar er was een iets blijven hangen; ‘never before and never again.’ Daar moet ik erg aan denken als ik dit zo zie. Voor de rest ben ik het vergeten, was wel iets met de lineaire tijdsverloop. Een nieuwe keuze die er nog niet daarvoor was… zoiets.

 21. is it the end
  or just a new beginning
  paradigme on paradigme
  the cozmic dice are rolling
  snake eyes or double six ?

  a sky filled with planes
  in a dark nightsky
  seen em a million times
  over and over again

  the cowards are running
  fly south is what they do
  unprotected by the weatlth they gained
  no status provides safety

  its in the air you breath
  just breath and feel the kick
  they who still have a soul
  will remember theyr true name

  its the eldels that spoke
  from a spirit beyond time
  they opened the shutters
  destroyed deceit and crime

  the blue one will come
  the blue one will go
  and those who can see
  they will know

 22. simba quote:Ik wacht nog steeds op je bewijs dat Niburu/X al op de loer ligt in onz zonnestelsel. als je nou eerst eens me filmpjes eens gaat kijken dan zie je NOGMAALS!! dat ie er aan zit te komen. dit zegt bv cnn. http://www.youtube.com/watch?v=Fq7DKgRp67o
  er is genoeg bewijs hiervoor alleen als je het niet wilt geloven dan zal je er ook nooit in geloven. iemand die niet in god gelooft zal dat ook nooit doen! SNAP JE DAT???

  simba quote: is het je ook niet opgevallen dat Fukushima 4x erger zou moeten zijn dan Tsjernobyl en het leven in Tokyo, slechts 150 km verderop gewoon doorgaat zonder ineens allemaal stralingspatienten en mismaakte baby’s… Wow, misschien waakt er wel een heel ander soort “King” over ons en mogen jullie je zelf straks echt zorgen gaan maken voor misleiding…

  weet niet waar jij je informatie haalt maar ik lees toch anders!
  http://www.nujij.nl/algemeen/professor-universiteit-tokyo-straling-fukushima.13222922.lynkx

  http://www.nu.nl/buitenland/2595112/gebied-fukushima-mogelijk-decennia-verboden.html

  http://www.nujij.nl/algemeen/gebied-fukushima-mogelijk-decennia-verboden.13431476.lynkx

  en bang ben ik niet heb alleen geen zin meer in discussies met mensen die niet in mijn theorie geloven want dat schiet niets op. een beetje ja en nee spelletje te spelen. heb wel wat beters met mijn tijd te doen.

  zit eigenlijk al de hele dag te wachten of je een reactie zou geven op het bericht van Johan maar??

  @Johan: prima bericht niets aan toe te voegen top!!

  Laat mij dan eens zien hoe jij aan je info komt dan! je roept alleen maar en verders niets

  1. @Elenin. Je stelt; Iemand die niet in god gelooft zal dat ook nooit doen.
   Ik Wil dat even recht zetten.
   Er zijn genoeg verhalen bekend van mensen die God hebben gevonden en toegelaten in hun leven en daardoor een gelukkig mens werden.

   Ik geloof juist helemaal niet meer in de door jouw bedoelde god maar heb dat heel vroeger wel gedaan.

   Als je over alles zo kort door de bocht bent wordt je niet serieus genomen.
   Opletten dus wat je stelt.

 23. And the story goes on and on…. DOOM & Gloom…

  Vooal geloven wat ze op CNN zeggen, maakt allemaal deel uit van de angstzaai campagne…

  Ik heb net ff gekeken maar zie de olifant nog steeds niet in de huiskamer als je begrijpt wat ik bedoel. Maar misschien kijk jij (jullie van het kerkje) in andere dimensie dan ik…

 24. Elenin, misschien moet je toch nog ff wat beter je huiswerk doen voor je wat gaat kraaien, Is er al negatief reisadvies naar Tokyo?

  Na Tsjernobyl was het wel anders…

  1. Geld willen hebben gaat vóór gezondheid, dus geen negatief reisadvies naar Tokyo!

  2. @Mirakel, was dat ten tijden van Tjernobyl niet anders dan? Daarnaast, als er zo veel stralingsgevaar was uit Fukushima, zou dan het “alternatieve” informatiekanaal niet bomvol staan met waarschuwingen om beter maar niet te komen?

   Just my 2 cents…

 25. @Elenin, Mijn reactie op Johan zijn artikel? Die Johan die steeds in de clinch ligt met Calleman over de echte afloopdatum van de Maya kalender?

  Welnu, ik ben géén Maya kenner en voor mij is het niet zo boeiend wanneer deze nu wel of niet op nul springt.

  Ik denk dat onze waarde Johan ook in het web van de “spindoctors” is terecht gekomen maar dat is MIJN mening en hoeft niet die van een ander te zijn.

  Vooralsnog is Elenin nog steeds onderweg, is niet uiteengevallen. Nog steeds niet met het blote oog of amateurkijker te zien. Niburu heb ik nog steeds niet kunnen ontdekken en nummerologie… Ja, daar zijn ze bij de Illu/NASA/Spindoctor/Propagandamachine ook stapel gek op omdat ze weten dat ze daarmee al die Bullshit kunnen verspreiden om de mensheid… IN ANGST… te houden.

  Ik baseer mijn eigen waarheid nog steeds op eigen observaties, gekoppeld aan observaties van mensen die het kunnen weten omdat ze de kennis hebben, beschikking hebben over professionele apparatuur en per definitie géén deel uit maken van de propagandamachine/kliek.

  Oftewel, Simba’s mening is en blijft nog steeds… SOMETHING WUNDERFUL IS COMING…
  en dát is gebaseerd op gevoel én interactie met linker/rechter hersenhelft dus rationeel denken.

 26. Jongste Update: Elenin maakt scherpe koersverandering…

  http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/2011/09/05/comet-elenin-makes-sharp-turns-%e2%80%93-secchi-us-navy-website-offline/

  Kometen maken geen scherpe koersaanpassingen door gravitatievelden van andere hemellichamen. Grappig is wel het feit dat sommige menen dat het toch echt de blauwe ster uit de Hopi verhalen moet zijn… Vraag: Kunnen sterren dan wel zo’n koersaanpassing maken dan en de blauwe ster zou de zon toch voor 3 dagen verduisteren. Elenin is eenvoudigweg veels te klein om zoiets te bewerkstelligen.

  Nog een paar nachtjes slapen, dan zullen we het gaan beleven wat Elenin nu werkelijk is.

  Something Wunderful is Coming… Yep, ik blijf nog steeds positief…

  1. Ben blij dat ie bochten kan maken, maar….waarom zou je in de ruimte bochten willen maken? Tanken? Even langs de Mac? Plaspauze? Kom op nou, een ruimteschip wat bochten gaat maken in deep space! Hoe ernstig kan het zijn???? Why god why…

  2. @MB, Past niet in je religie natuurlijk dat Elenin misschien wel eens iets heel anders is en komt doen dan wat jij en je maatjes trachten te injecteren. Waarom zou er om Elenin een enorm beschermschild hangen…

   Volgens jullie religie kan natuurlijk alles slechts via de hand van jullie God en dat de Goden misschien wel Kosmonauten waren is natuurlijk “vloeken in de kerk”

   Zoals al gezegd… nog een paar nachtjes slapen en dan zal het antwoord daar zijn…

  3. Over religie gesproken, heb je jezelf wel eens zien schrijven? Je ramt bij iedereen met geweld een voet tussen de deur. Het gaat niet om wat je schrijf (dat is interessant), maar hoe je het schrijft. Niemand weet precies wat er gaat gebeuren, een ieder heeft zijn/haar eigen visie daarover. Echter gebruik jij een dermate vorm van geweld wat zover doordrijft alsof jouw waarheid DE waarheid, en dat m’n beste vriend kun je niet met zekerheid zeggen tot het moment daar is (als het moment überhaupt komt). Het is net als met geloof, het blijf een geloof… Als je werkelijk zo positief bent en iets wunderful is coming, draag dat dan uit, zonder de ander af te branden tot op het bot! Als je volwassen bent, gedraag je dan ook zo, en behandel een ander zoals jezelf behandelt wilt worden. Grow up!

  4. @MB, jij bent op de man gaan spelen en niet op het inhoudelijke…
   Daarnaast, het was toch zo’n “Thuiskomer” voor je bij @Elenin zijn youtube video’s over Return of the King… Ben jij ff door het ijs gezakt….

   Ik upload géén Doom & Gloom videootjes…. Jij wel….

  5. @MB, Klein Leeuwtje, allo, we leven nog steeds in 3D dus ego gestuurd… The Return of the King… JUIST…. The LION KING… Simba…

   Tja, mijn egootje streel ik dan zelf wel hoor, als jij het niet doet…

 27. Zal ook eens een joetjoepie plaatsen over de start van de negende dag of zo iets van de Maya kalender en hoe deze persoon tegen al de Doom & Gloom aankijkt en de wwarschuwing afgeeft (net als ik) om je niet te laten (ver)leiden daardoor en gefocust blijft op de werkelijke strekking van de teller op nul, Het begin van een nieuwe tijd door ontwaking van de mensheid, een positieve evolutiesprong en hoe de gevestigde orde (inclusief de kerkjes) alles uit de kast haalt om ze daar van af te houden met ANGST !!!

  http://www.youtube.com/watch?v=LEND1dqAkFk&feature=player_embedded

 28. En hier nog maar alle zin en onzin op een rijtje over de actuele status van object Elenin en tevens de showstopper voor de zogenaamde (nep) ontdekker van Elenin omdat ie bij hoog en bij laag blijft beweren op zijn (spindoctor) website dat object Elenin uit elkaar is gevallen terwijl de beelden van gisteren overduidelijk het tegendeel bewijzen…

  http://news.exopoliticsinstitute.org/index.php/did-comet-elenin-disintegrate-or-reveal-artificial-energy-shield997/

  Something Wunderful Is Coming…

  1. @Elenin, zodra je de BBC en CNN als betrouwbare nieuwsbron neerzet en dán nog niet doorhebt dat de angst om Elenin en Niburu wel eens deel kan uitmaken van een geplande HOAX dan… is er weinig hoop voor je… en rest alleen nog de Return of the King… voor jou dan hé

 29. sorry helemaal vergeten

  @MB: helemaal gelijk je reacties aan simba. een hoop roepen maar geen tegenbewijs!

  @selene: ik geloof helemaal niet in god!!! ben nog nooit in een kerk geweest dus sorry als ik je op dat spoor heb gezet met mijn reacties???? wat ik bedoel is dat bv mijn vrienden ook niet in god geloven (ik ken ze al 20 jaar) en ik weet ook ZEKER dat ze dat ook NOOIT zullen gaan doen. dus snap je nu ook dat simba nooit in mijn theorie zal gaan geloven omdat ie daar anders over denkt! of weet jij een manier om hem over te halen?? 🙂

  maar 1 ding scheelt: HET DUURT NOG MAAR EEN PAAR WEKEN IVP 21 DEC 2012 🙂

  1. @Elenin, Hoezo geen tegenbewijs, heb net een paar zeeeeer interessante linkjes geplaatst die de waarheid vermelden over de stand van zaken omtrent Elenin, de Maya kalender etc. maar ja, wat is bewijs hé… Jouw Niburu heb ik nog steeds niet kunnen traceren dus laten we dat dan maar als mijn bewijs zien, Simba’s rules…

  2. @Elenin aan @MB, ohhh ohhh, hoe gaan de leden van hetzelfde “kerkje” nú mekaar weer versterken… Jongens, laat de popcorn maar aanrukken, ik ben weer helemaal in de mood voor nog meer fear P@rn van Youtjoep…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.