Advertentie

Waarom de Aarde aan het schudden is!


Laten we de berichtgeving van de afgelopen week eens onder elkaar zetten; wat resulteert in een globaal beeld van onrust in (en OP!) het Aardoppervlak. Er zijn kosmische krachten bezig, die hun weerslag hebben op het Aards-fysieke veld. Aardbevingen zijn natuurlijke processen, waarvan het ónze taak is, ze te plaatsen in het grotere plaatje van onze EIGEN veranderingen, die we allemaal doormaken.

Maar first-things-first. De nieuwsberichten van de afgelopen week bekeken:

* * *

x

‘Why the Earth is Shaking’

February 22, 2011


Het Tasmanmeer met daarboven de gletsjer, op het Zuidereiland van Nieuw Zeeland (Google Earth)

x

x

x

x


x

x

x

Deaardbeving die Nieuw Zeeland trof, heeft ervoor gezorgd dat zo’n 30 miljoen ton ijs afbrak van de grootste gletsjer in Nieuw Zeeland. Gidsen die op deze Tasmangletsjer liepen, op de Zuidelijke Alpen, zagen dat de beving ervoor zorgde dat het ijs afkalfde van de gletsjer, waardoor ijsbergen ontstonden in het eronder gelegen gletsjermeer. Toeristen die op boten stonden op dit meer, spraken over golven van 3,5 meter, die 30 minuten lang heen en weer gingen over het meer. Deze gletsjer ligt zo’n 200 kilometer van Christchurch, aan de West-Kust.

Een band van seismische golven geregistreerd door seismographen wereldwijd.

February 22, 2011 – Een band van seismische activiteiten wordt gemeten door seismografen wereldwijd. We geloven dat de tectonische platen nog steeds onder druk staan door de serie van verstoringen, die 48 uur geleden begonnen. Het ligt in de lijn der verwachtingen dat meer bevingen en onrust in de aardkorst te verwachten zijn. Gebieden die door de activiteiten zullen worden getroffen, zijn het het Zuiden van de Grote Oceaan, Zuid-Amerika, het Yucatangebied en Centraal Amerika, Oost-China en het Caraïbisch gebied.

Colombia schudde on een beving met de kracht van 4.5 op de Richter-schaal

Posted on February 22, 2011COLOMBIA

Een beving met de kracht van 4,5 op de Richter-schaal trof Colombia maandagochtend 21 Februari vroeg in de ochtend. Het epicentrum lag zo’n 10 km buiten het kleine stadje Sipi in het noordwesten van Colombia, in het district Choco. Deze seismische activiteit vond plaats zo’n 65 kilometer onder het aardoppervlak. Colombia wordt bijna continue getroffen door bevingen, met zo’n 5 bevingen met de sterkte van 2,5 Richter elke dag, aldus de Marta Calvache, directeur van het Institute of Geology and Mining

6,3 beving treft Nieuw Zeeland’s Zuidereiland

Christchurch –NBR-reporter Chris Hutching: “De wegen worden overspoeld met water, het lijken rivieren, overal waar je kijkt. Vol met grijs, vloeibare aarde. De bevingen vinden om de paar minuten plaats. En er zijn constante naschokken op deze grotere bevingen. Toen de eerste beving plaatsvond zag ik in mijn voortuin ook de grond even vloeibaar worden. Toen ik thuiskwam zag ik dat water op 7 plekken naar boven was gekomen.

 

Het kwam als een een bron uit de grond gestroomd, als een rivier. Nu zit mijn voortuin onder een laag van 60 cm grijs vloeibaar slijk. Mijn schoorsteen leek het te hebben overleefd, maar is nu inmiddels half ingestort; het grootste deel is weg.
Alle stroomvoorzieningen zijn uitgevallen.

Mensen worden geëvacueerd uit het centrum. Er zijn scheuren in de aarde te zien van 3 meter diep en 30 cm breed. Mensen zijn volledig gedesoriënteerd en lopen overal rond. Sommigen van hen huilen, dit is iets wat je je niet voor kunt stellen.
De toegangswegen naar de stad staan nog steeds onder water en auto’s drijven op het water, alsof het een ondergelopen gebied is. Maar al het water is uit de grond omhoog gekomen, het is werkelijk ongelooflijk”
NBR

Er wordt gevreesd dat het aantal slachtoffers hoger zal oplopen, dan de het officiële dodencijfer van 65. Er wordt druk gezocht naar mensen die zijn komen vast te zitten in ingestortte gebouwen.

Huizen langs de kust van Angola getroffen door hoge golven.

Het gebied in Angola dat getroffen werd door onverwachtte, hoge golven

Posted on February 21, 2011 ANGOLA, Luanda – Minstens 400 huizen zijn vernietigd door hoog water in de plaats Kilombo Ward n Luand Island in Angola. Angop (AGENCIA ANGOLA PRESS) bericht dat golven van meer dan 2 meter warden waargenomen, die op de kust sloegen en daarbij meer dan 400 huizen vernietigden.
Volgens een zegsman van de National Civil Protection in Luanda waren deze ‘ploertige’ golven veroorzaakt door onderzeese bevingen, hoewel er voor deze bevingen geen seismologische gegevens voorhanden waren.-Angencia Angola Press

Tectonische platen tonen stevige bewegingen op seisomografen over de hele wereld

February 21, 2011 – CHILE – Toegenomen tectonische spanningen tonen zich als een dichte ‘band’ rondom de aarde, op de seismografen van de wereld. Het zou een voorbode kunnen zijn van een nieuwe krachtige aardbeving. In het bijzonder wordt uitgekeken naar de activiteiten die de druk op het Nazca-plateau toont, de laatste tijd.

De bewoners van Zuid Amerika dienen alert te blijven voor potentiële seismische activiteiten. Het kan een uitlijning zijn van tectonische platen, of een teken van oplopende spanningen, het is zeker geen voorspelling. Ironisch genoeg, zou Chili geen gevaar lopen, aldus het USGS, maar hier zijn de beelden van de seismografen uit Brazilië (links) en Venezuela (rechts)

Seismografiek Brazilië 21 februari 2011
Seismografiek Venezuela 21 februari 2011

Egypt Earthquake

February 21st, 2011 – EGYPTE – Een aardbeving van 5,2 op de schaal van Richter, nabij de ingang van het Suezkanaal, deed mensen van schrik opkijken, maandagochtend vroeg. Het National Institute for Astronomical and Geophysical Research berichtte dat de bevingen, die plaatsvonden rond 03:00 a.m. bijna 27 minuten duurden, maar geen schade veroorzaakten.  –Israel National News

Een enorm aantal bevingen treft IJsland vanuit de Midden-Atlantisch rug.

De opgetekende aardbevingen op IJsland op 21/22 februari 2011

Posted on February 21, 2011

De gebeurtenissen  die tectonische schollen over de hele planet hebben getroffen, blijven doorgaan, aldus een seismologische meting van 22:00 -23:00 GMT.

Deze bevingen lijken het gevolg van voortdurende dynamiek langs het Noord Amerikaanse en Euro-Aziatische plateau. Nu kan de geweldige kracht van deze dynamiek worden gezien die helemaal door de Mid-Atlantische rug loopt, naar IJsland.

Een enorme golf van maar liefst 60 bevingen werd gemeten in de regio rondom het schiereiland Reykjavik, binnen een tijdspanne van 4 uur.


x

xx

* * * * * *

x

Een blik op de Aardse ontwikkelingen vanuit een kosmisch perspectief.

x

Een blik vanuit een andere dimensie. Gepensioneerd geoloog James Tyberonn is ongeveer 5 jaar geleden ‘channel’ geworden van de bewuste-energie die wij hier op Aarde ‘Metatron’ noemen. De informatie die deze liefhebbende aartsengel ‘Metatron’ doorgeeft, heeft direct te maken met het werk dat James Tyberonn deed: Geologie.

Metatron is het bewustzijn, dat als bewustzijnsbron, direct verbonden is met het Aardse fysieke- en meta-fysische veld en dus ook met jouw en mijn fysieke verbinding met onze blauwe planeet.

Metatron Channel, James Tyberonn beschrijft zijn werk als volgt:

 “Ik heb een grote liefde en affiniteit voor alle natuurlijke expressies van de levende Moeder Aarde. Ik ben speciaal gefascineerd door de sterke spirituele energieën die te vinden zijn in de energiekolken, netwerken, leylijnen en portalen van de heilige plaatsen. Deze energieën zijn expressies, niet alleen van de natuur, maar ook van het Goddelijke.

Ik benader ze met grote eerbied en ontzag. Ze zijn onze leraren. Ze kunnen ons niet alleen naar een groter begrip leiden maar ook instrumenten zijn voor de ascensie.

Kort geleden heb ik waargenomen dat deze energieën aan het veranderen zijn, aan het versnellen. Het is mijn hoop om deze inzichten en dit begrip te delen met de lezers in de oprechte wens dat ze een groter besef ontwikkelen en liefde gaan koesteren voor onze prachtige planeet, terwijl we ascenderen naar het volgende niveau.”

Van Metatron -via James Tyberonn- plaatsten we al de prachtige verhandelingen over het verzonken Atlantis hier op WantToKnow. Een schitterende reflectie op de vernietigende duale energieën die destijds zorgden voor de catastrofale rampen en bijna-vernietiging van onze Aarde. (HIER vind je deze mooie vertaling van Frank Hoogerbeets.)

Het is Metatron die dan kennelijk ook een verhelderend licht kan werpen op de omwentelingen waarvan je hierboven hebt kunnen lezen; onze Aarde draait zich om in haar ruimtebed. Het bed schudt…
Lees hier de boodschap die Metatron enkele dagen terug doorgaf aan James Tyberonn over het ‘waarom’ van het schudden van de Aarde.

x

* * *

x

x Aardbevingen; Waarom de Aarde schudt

x

Aartsengel Metatron via James Tyberonn

© februari 2011 James Tyberonn

vertaling © Jan Smith voor Wanttoknow.nl/be

x

Gegroet Geliefden! Ik ben Metatron, Heer van het Licht, en ik verwelkom jullie in dit Nu-moment terwijl ik ieder van jullie omring met hemels licht..

In de afgelopen tijd is er op jullie planeet sprake geweest van een lange reeks aardbevingen. In Nieuw-Zeeland gingen veel mensenlevens verloren.  Wij begrijpen het diepe trauma en het verdriet van Nieuw-Zeeland, net als de diepe pijn en ellende die gepaard gaan met elk van dit soort catastrofale gebeurtenissen zoals in Chili, en Haïti, om nog maar te zwijgen van de tsunami in Indonesië. Het is voor velen uiterst moeilijk om in deze tijden van verschuivingen mens te zijn op Aarde en wij vragen jullie allemaal te bidden voor hen die in deze tijden te maken hebben met hartverscheurende verliezen. Wij van de Engelenschare zijn bij jullie.

Ofschoon er in de streek van Christchurch in Nieuw-Zeeland veel tragische verliezen zijn geleden, levens verloren gingen en vele gebouwen onherstelbaar werden verwoest, zijn dit soort aardbevingen niet bedoeld als een soort karma, of een of andere straf, het is waarlijk niets negatiefs. Meesters, wij zeggen jullie dat wat er nu plaatsvindt, moet gebeuren. Het is een noodzakelijke uitlijning.

In Nieuw-Zeeland zullen zich de komende maanden nog meer naschokken voordoen, sommige met een grote kracht op de schaal van Richter, maar naschokken brengen niet dergelijke vernietiging teweeg die na de allereerste schok ontstond. Het is de Aarde die opschuift en overgaat naar een nieuwe energie.

Geliefden, wij voelen jullie pijn bij deze verliezen en wij eren jullie voor het feit dat jullie de energie der verandering zelfs in deze barre tijden weten vast te houden. Wij begrijpen oprecht het verdriet van de rijken der dualiteit. Wij omringen jullie met liefde in deze tijden van overgang. Begrijp echter dat alles gebeurt door keuze en dat de Mensheid de moedige en heilige keuze heeft gemaakt om te ascenderen.

We willen jullie ook vertellen dat dit soort gebeurtenissen, hoewel ze uitermate moeilijk zijn, mensen samenbrengen en echt het allerbeste in de Mensheid naar boven brengt, door naar elkaar toe te trekken en elkander te helpen.

Sta ons dus toe jullie bij te praten over wat er vanuit het lineaire als dimensionale perspectief gaande is. We hebben het over het feit dat de Aarde schudt.

De Aarde vanuit lineair-dimensionaal perspectief
Deze aardbevingen gebeuren voor het overgrote deel in gebieden die liggen op zogenaamde tektonische breuklijnen, maar ook op kruispunten van het grote raster van de nieuwe Aarde en dit is het geval met Nieuw-Zeeland en Christchurch.  Op dezelfde dag deden zich overal ter wereld vele aardbevingen voor:  in Colombia, Angola, Egypte, IJsland en Chili…en allemaal lagen ze op de schaal van Richter ongeveer in dezelfde ordegrootte: 4,0 – 5,3.

Geen van deze bevingen veroorzaakten verlies van levens, maar de talrijke plaatsen waar de bevingen en trillingen voelbaar waren vormen het bewijs dat de planetaire verschuiving nu plaatsvindt en in feite ook nog eens aan het versnellen is. Wij zeggen jullie dat op plaatsen die al eeuwenlang, misschien wel duizenden jaren achtereen geen bevingen hebben meegemaakt, de Aarde spoedig ook zal gaan schudden en te denken valt aan gebieden in de beide Amerika’s, Afrika, Azië, Europa, de Britse Eilanden en Australië.

De meesten onder jullie zijn zich er goed van bewust dat jullie planeet op dit moment vele veranderingen ondergaat en wij wensen nogmaals een belangrijk gegeven te onderstrepen en dus zeggen wij jullie nogmaals dat deze metastasen niet alleen zeer toepasselijk zijn, maar ook heel noodzakelijke middelen zijn waardoor Aarde en de Mensheid in staat worden gesteld al het oude los te laten en op te schuiven naar nieuwe energie.

Dus zeggen wij jullie nogmaals dat deze metastasen niet alleen zeer toepasselijk zijn, maar ook heel noodzakelijke middelen zijn waardoor Aarde en de Mensheid in staat worden gesteld al het oude los te laten en op te schuiven naar nieuwe energie.

Deze ‘aarde-bevingen’ werden ontworpen om, net als alle andere niet goed begrepen dynamische processen op Aarde, de vibraties van deze planeet schoon te maken, te verhelderen en op te schudden. Wij vragen jullie daarom te trachten in te zien dat de optredende toegenomen activiteit van aardschokken, tsunami’s, opwarming en superstormen niet gevreesd hoeven te worden, noch getracht moet worden deze te voorkomen. Dat is allerminst de bedoeling. Deze gebeurtenissen zijn zeer wel noodzakelijk voor de evolutie –een evolutie die jullie Planetaire Ascensie noemen.

De schoonmaak door de bevingen en zo hebben gevolgen voor de energetische bewustzijnsvelden van de levende Aarde, waarbij alles dat ermee verband houdt wordt losgelaten, opnieuw gecodeerd en in lijn gebracht. Op die manier kan er een nieuw bewustzijn, een Nieuwe Aarde ontluiken.

En toch houden vrees en angst aan en dat is heel natuurlijk en voorwaar begrijpelijk. Zelfs degenen onder jullie die vertoeven in de zogenaamde veilige gebieden die (nog) niet direct van de opschudding te lijden hebben, worden zich toch ergens bewust   van de wereldomvattende cataclysmen uit voorgaande tijden waarbij Atlantis, Lemurië en andere gebieden door het water werden verzwolgen. Vier keer, Geliefden, reeds vier keer eerder werd het menselijk bestaan op deze planeet  volledig weggevaagd.

Dus wij begrijpen maar al te goed jullie vrees dat de aardbevingen, de planetaire opwarming, de vulkaanuitbarstingen, de stormen en de mogelijkheid van een verschuiving van de magnetische polen opnieuw zullen zorgen voor een volledig nieuwe herinrichting, een wereldomvattende catastrofe die al het leven zoals wij dat kennen zal vernietigen.

De resetting zal in ieder geval plaatsgrijpen, maar wij zeggen er direct bij dat het dit keer een geleidelijke verschuiving betreft die qua hevigheid min of meer afhangt van de massale reactie van de mensheid.

2012
In weerwil van de dramatische hysterie van jullie nieuwsmedia en filmmakers zal in het jaar 2012 geen Wereldomvattende Vernietiging plaatsvinden. Voordat de Harmonische Convergentie van 34 jaar geleden optrad, zou dat nog het geval geweest zijn, maar jullie verandereden dat. Kryon, de Magnetische Meester heeft  jullie meer dan tien jaar geleden al verteld over de  verandering die door de Harmonische Convergentie werd bewerkstelligd en over de manier waarop de Mensheid te maken kreeg met het Licht en zo vastlegde dat de Ascensie zou plaatsvinden.

En dus, Geliefden, vertellen zij jullie dat de angsten voor een axiale verplaatsing en magnetische poolverschuiving waaraan in de media en bioscopen zo overdreven veel aandacht werd geschonken, niet zullen gebeuren. Dergelijke angsten kunnen zich wreken. De planetaire as zal niet op de zo gevreesde rampzalige manier verplaatsen, er zal ook geen vernietigende meteoor op de Aarde botsen en ook de magnetische polen zullen in 2012 niet van plaats veranderen.

En dus zeggen wij opnieuw dat het in feite aan de dadendrang en keuzevrijheid van de Mensheid ligt waardoor is bepaald dat er GEEN wereldomvattende cataclysme zal plaatsgrijpen, GEEN massale vernietiging in een wereldomvattende arena.  Eerder zal sprake zijn van een schoonmaak op kleinere, plaatselijke schaal en de Mensheid zal NU daadwerkelijk wel doorgaan naar het volgende niveau. Bega echter geen vergissing, Geliefden, de veranderingen die dit opschoningsproces mogelijk maken zullen en moeten doorgang vinden en als de massa goed op de hoogte zou zijn en open zou staan voor het inzicht dat het hier om een Hoger Doel gaat, dan zouden deze noodzakelijke veranderingen veel makkelijker en zelfs veel eerder doorgang kunnen vinden.

De planeet redden..??
En toch zijn er velen onder jullie die vinden dat ze op hun manier de ‘planeet moeten redden’. Velen onder jullie begrijpen niet dat de veranderingen van het allerhoogste belang en dringend noodzakelijk zijn en dat de planeet niet in het minst zit te wachten op een of andere menselijke reddingsoperatie.

Zo, en hoe gaat dat dan in zijn werk?  Het zou meer in overeenstemming zijn wanneer de uitlijning met de bewuste Aarde optimaal en synchronischer zou verlopen. Het ware goed wanneer jullie zouden beginnen met een realistische en functionele dialoog van wederzijds begrip tussen Aarde en de Mensheid. Diegenen onder jullie die vele levens als Aardebewaarders hebben doorgebracht, de inheemsen, de Druïden, de Atla-Ra zijn NU hier om specifiek de energie van deze dialogen vast te houden en zij manifesteren zich in toenemende mate. Dat is waarom jullie worden aangetrokken tot krachtplaatsen, tot vortexen, portalen en  scheppingsplaatsen om zodoende de Zonneschijf opnieuw te coderen.

De moeilijkheid met vele anderen die van goede wil zijn, is dat zij niet juist zijn afgestemd om het ware paradigma van de aard van de werkelijkheid te kunnen accepteren. En dus weet de grote massa niet wat te doen, hoewel ze van harte wensen mee te helpen. Zij geloven dat het voorkomen van de verandering of door die naar ergens anders te verleggen, goed is, onder het mom van : beter ergens anders dan hier. Begrijpen jullie dat? Niet iedereen die graag wil meehelpen ziet het Hogere Doel van deze gebeurtenissen die jullie aanduiden met superstromen, vulkanische uitbarstingen, aardbevingen en tsunami’s.

Het reageren vanuit Angst..
De meesten zullen dus met angst op dergelijke evenementen reageren en zouden zullen dat ze verlost zouden worden van deze spanningen. Maar het voorkomen van deze vrees is niet hetzelfde als het doorgronden ervan en daarom transmuteert de massa van de mensheid deze angstgevoelens en herschept daarmee die ervaringen steeds weer opnieuw. Het oplossen of tegenhouden van dit soort veranderingsprocessen werkt niet noodzakelijkerwijs in het voordeel de Aarde of de Mensheid.

De moeilijkheid met die mensen die willen meehelpen is dat ze ervan overtuigd zijn dat ze het beter weten en geloven dat ze veel nuchterder zijn. Ze gaan echter voorbij aan het goddelijke, ze vergeten de integriteit van die benoemde geest, ze verloochenen het metafysisch aspect. Ze begrijpen of zien de perfectie niet van datgene wat plaatsvindt omdat het voor hen veel te moeilijk is de volmaaktheid in alles te ontdekken, te beseffen dat alles goed is, dat alles in essentie niet beter kan zijn dan het is. Ze smeren de krakende wielen niet, maar proberen te voorkomen dat de raderen blijven draaien zodat de zaak tot stilstand komt en vastloopt. De evolutie wordt hiermee een stuk moeilijker, zien jullie dat? Angst en vrees vormen altijd de grote valkuilen.

Opwarming van de Aarde
We hebben jullie verteld dat de voornaamste oorzaak van de opwarming van de Aarde gelegen is in de toename van de draaiing van de binnenste gesmolten ijzer-nikkelkern van de planeet. De versnelde rotatie zorgt voor een toename van de binnenste en buitenste massa van de kern. De hitte die daardoor ontstaat heeft een zeer grote gevolgen voor de mantel en dat heeft weer invloed op de axiale rotatie. Het is juist dit mechanisme van de veranderende tordering die de lineaire tijd op jullie planeet doet toenemen. Het is ook de uitzettende massa van de binnenste kern die achtereenvolgens de anionische ontlading van wat jullie de Schumannresonantie noemen, de axiale schuinstand alsmede de daadwerkelijke polariteit van de planeet versterkt.

Op dit moment is de aanpassing nog niet voltooid. En dientengevolge is er NU sprake van een onbalans in het binnenste van de planeet, binnenin die kern. Deze onbalans wordt veroorzaakt door de instabiliteit die wordt gecreëerd door de eerder al genoemde toenemende rotatiesnelheid; door de manier waarop de kern zowel tegen de wijzers van de klok, maar ook met de klok meedraait.

En daarom dient er op Aarde ook een balancering plaats te vinden. Zonder zo’n evenwicht kan de Aarde niet opschuiven naar de hogere octaven hetgeen noodzakelijk is om de hogere dimensies te kunnen ontvangen.

Dus in alle oprechtheid en ironische genoeg doorziet het overgrote deel der mensheid de grotere realiteit niet dat zich juist meer veranderingen op Aarde zouden voordoen, indien een dergelijke elektromagnetische balancering zou uitblijven.

Er zou zich eerst een aardbeving voordoen en daarna een allesverwoestende tornado om dat evenwicht te bewerkstelligen, snappen jullie dat? Daarna weer een andere aardbeving, vervolgens weer een orkaan waardoor een patroon zou ontstaan dat niet echt meehelpt. Op die manier ontstaat eigenlijk een anticiperende energie waarop elektromagnetische stromen zich over de planeet verplaatsen over het Aarderaster en daarna de Aarde ingaan waardoor dan toch een evenwicht wordt gecreëerd.
Dit is niet noodzakelijkerwijs ter voorkoming van aardeveranderingen, maar om juist daar evenwicht te bewerkstelligen waar dat het meest nodig is. Wij verzekeren jullie dat wanneer die onbalans niet wordt aangepast, dat onherroepelijk zal leiden tot rampen op zeer uitgebreide schaal. Het is dus beter dat al die kleinere plaatselijke gebeurtenissen zich voordoen om dat evenwicht te herstellen waardoor die grote rampspoed wordt voorkomen.

De Zon, ook volop in beweging
Op soortgelijke wijze hebben zich coronale massa uitstoten (cme’s) voorgedaan, zonnestormen die zonnewinden veroorzaken die in hevigheid toenemen, er zijn er al die groter zijn dan ooit eerder. Jullie vragen je misschien af wat de rol van zonnewinden of die cme’s  spelen bij de ascensie van planeet Aarde? Wij zeggen jullie voorwaar dat zij de vibratie veranderen die van invloed is op Aarde. Zij wijzigen de frequenties waarop het menselijk brein werkzaam is. Ze verschaffen de interface die nodig is om toegang te krijgen tot de hogere dimensies.

Wij zeggen jullie voorwaar dat de zonne-activiteiten de vibratie veranderen die van invloed is op Aarde.

Zij wijzigen de frequenties waarop het menselijk brein werkzaam is. Ze verschaffen de interface die nodig is om toegang te krijgen tot de hogere dimensies.

Daarom vertellen we jullie over de trillingen hier op Aarde, we hebben aangegeven waarom ervoor gekozen heeft te willen schudden. Geliefden, het gebeurt allemaal ten behoeve van de Ascensie, de Ascensie die jullie hebben geschapen. Begrijp dus, Mensen, dat de aardbevingen, de stormen zich voordoen ten behoeve van het schoonmaakproces en jullie knooppunten en planetaire meridianen zachter en zuiverder maken. Het schudden heeft dus niets te maken met een vorm van vergelding, maar betreft een prachtige her-kalibratie, een verzachting van het slingerwerk van de dualiteit en een uitbreiding naar een hogere dimensie.

De lichtwezens onder jullie zouden zich dus bewust moeten zijn van de redenen voor wat er plaatsgrijpt. Vanuit jullie hoger perspectief verheugt de Mensheid zich op de opwaardering van Aarde. Het is nu aan jullie om in alle opzichten te bepalen of je erop zult reageren vanuit angst en vrees, of  met een herstructurerende lineaire kalibratie.

Aarde kan niet worden vernietigd.
Aarde is een alomtegenwoordige aanwezigheid. Aarde kan niet worden vernietigd. Of jullie dat nu accepteren of niet, er wordt niets van Aarde afgenomen dat ze niet toestaat. De mens kan de planeet aarde niet vernietigen, maar het vermogen op Haar te leven wel degelijk. De aarde was slechts net zo bewust als een brandende lavakegel, net als nu. De komende veranderingen gebeuren met toestemming van Gaia, van het menselijk Hoger Bewustzijn en in worden grote mate georkestreerd door het receptief vermogen van de Aarde, de Zon en dat wat jullie aanduiden als de Schepper-God. Weet dan dat alles perfect in orde is.

En dus Geliefden, voordat we deze boodschap afsluiten, zeggen we jullie dat er zelfs een nog grootser leven is dat zich ophoudt in jullie directe omgeving, zweeft boven de heilige Aarde, rondcirkelt om deze veranderende planeet. Deze energieën stromen  NU jullie bewustzijnsveld binnen. Het is Licht in zeer subtiele vorm. Het is niet het Licht der verwachting, want het bevat geen logica. Het is veel meer het Licht van welbevinden, van welzijn en Het draagt de energie van ‘thuis’ met zich mee, de Energie van het Rijk der Engelen.

Tot slot
We willen tegen jullie, op deze speciale planeet van dualiteit, op deze beminde en heilige Aarde, zeggen, dat al die zich opent en toestaat dat het Hemelse Licht zijn of haar invloedssfeer, het persoonlijk bewustzijnsveld binnenstroomt, zich onmiddellijk gezegend zal voelen en zal oplichten in goddelijke sereniteit.  Dit is kalme energie, deze energie is verzoenend en verbindt ieder van jullie met zijn of haar goddelijkheid, met jullie hemelse thuis. Deze prachtige energie is beschikbaar voor iedereen die zich ervoor openstelt. Dit Licht, deze Energie creëert een plek van genezing en welbevinden.

Mensen die zich bewust op hun pad bevinden zijn niet altijd uit op het verwerven van welbevinden tijdens hun zoektocht naar beter begrip en inzicht. Maar eigenlijk zouden jullie dat allemaal wel moeten doen, omdat het complementair is met de waarheid en alle delen van jullie drievoudige wezen schreeuwen erom, want de tijden veranderen en wij zijn altijd bij jullie om jullie op het hart te drukken dat alles in volmaakte orde verkeert, zelfs in de tijden van beproeving.

Ik ben Metatron en ik deel deze heilige Waarheden met jullie. En wij zeggen jullie dat elk en iedereen van jullie wordt bemind. Jullie zijn niet alleen.

 

…En zo is het.

* * * x

Op dit bericht rust copyright van www.Earth-Keeper.com . Het herplaatsen van dit bericht op websites is toegestaan mits alle informatie wordt geplaatst, niet gewijzigd in enige vorm én de credits voor de copyrights en de website worden vermeld. Inclusief de Nederlandse vertaling. Deze tekst mag NIET worden gebruikt, zonder de voorafgaande, uitdrukkelijk schriftelijke toestemming van Earth-Keeper, in tijdschriften en/of andere gedrukte media. Permissie hiervoor aan te vragen, voor de Nederlandse vertaling  via de Nederlandse site, contact@wanttoknow.nl EN voor de Engelstalige versie, via   Tyberonn@hotmail.com

x

* * *

Leads:

site van James Tyberonn: HIER en het artikel over Atlantis HIER op WantToKnow

Artikel over wetenschappelijke ontdekking over de natuurlijke opwarming van de Aarde HIER

229 gedachten over “Waarom de Aarde aan het schudden is!

  1. @ Ellen,
   ehh heb je ook gekeken op google-maps? daar is niets te zien hoor, maar kijk zelf.

  2. Hoe betrouwbaar is dit? Google levert geen enkele hit op over dit onderwerp, louter religieuze sites vermelden het. Interessant voor de 2012 doemdenkers zullen we maar zeggen.

  3. @Questionmarc, wie zegt dat Google betrouwbaar is. Kijk maar hoe gemakkelijk ze allerlei beelden plaatsen van mensen die dat niet willen, terwijl het meeste aan militaire gronden netjes uitgeveegd is.

  4. Het artikel is bedoeld om de brug te slaan, tussen alle FYSIEKE zaken die te zien zijn in en rondom de Aarde (ZON!!) en het META-Fysieke veld, waar jouw Electro-magnetische systeem ook deel van uitmaakt..!!!
   Het is toch niet zo moeilijk lijkt me Questionmarc.. Toch?
   Of andersom gezegd:
   Zo boven, zo beneden, zo buiten, zo binnen…! Hier bijvoorbeeld.

  5. Ja, er is heel wat aan het veranderen en inderdaad, door in het midden te blijven, bij je hart lichamelijk, door geestelijk alles los te kunnen laten en toch wakker zijn, kunnen we mee veranderen. Het is een gevoelskwestie en iedereen wordt er toe gezet om mee te buigen, anders breekt men.

  6. @ Martijn,

   Heet hij nou; Kaddafi (anp) of Kadhafi (nos,volkskrant) of Kadafi (trouw) of Kadhafi (afp, le monde) of Khadaffi (algemeen dagblad) of Khaddafi (ap,parool) of Gadaffi ( telegraaf, nederlands dagblad) of Gaddafi (reuters, nrc) of Gadhafi (huffington post)
   of Ghadaffi (spits) of Qadhafi (wikipedia) of Qadaffi (abs news) of Qaddafi (ny times )

  7. Haha, Janee, ik denk Ghaddafi maar goed, hoe je hem ook noemt, het blijft een lul eerste klas natuurlijk!

   Prachtige spandoeken gezien, bv. een meisje van zo’n 6 jaar oud met een pop in haar hand en een spandoekje, even my doll hates ghadaffi, kadaver, weet ik veel, haha. Prachtig, the whole world is watching.

 1. Ze halen alles uit de aarde ,olie, gas ,kolen ,enz ,ze stoppen er niets in terug ,dat moet inzakken en aardbevingen geven.Ik heb er geen verstand van ,maar het lijkt me wel zo.

  1. Een kleine samenvatting..? Wie gaat er nu 2,5 uur naar een film zitten kijken, beste vrind, als je niet weet waar het over gaat..? Toch? Tell us! Thanks.

  2. @Waverunner. Ik heb het boek voyagers van haar maar heb gewoon geen goed gevoel bij dat mens. Ik weet dus niet wat ik van haar verhalen moet denken. Het is niet alleen moeilijk maar ook een tikkeltje vijandig. Ik heb dus geen vertrouwen in haar verhaal. Iemand anders misschien wel want het kan gewoon aan mij liggen natuurlijk.

 2. de nwo elite is zeer gevaarlijk en hard op weg om ons te vernietigen ik hoop maar dat wij gered worden of ons zelf kunnen redden want zij zijn het die alles in bezit hebben en onder controle op aarde.

  1. Zouden “ze” de aarde niet onder controle hebben?Piece of cake lijkt me.Alles kan in de illusie.Maar whatever, ze doen maar.
   De manifestatie is niet belangrijk,het gaat om je souvereiniteit,je spirituele integriteit,”zij” zullen er alles aandoen om de illusie te laten bestaan en om jou bezig te houden met zoeken buiten jezelf,want als je eenmaal je-Zelf kent ben je oppermachtig.

  2. @apen kebab, daar worden we nu steeds voor gewaarschuwd. Niet steeds aanhalen wat er verkeerd gaat in deze wereld. Je gedachten helpen de werkelijk vormen. Voel mee met slachtoffers op je eigen manier maar besteed geen aandacht aan de vermeende daders. Daar weten we niet genoeg van en het is beter ze niet wakker te houden. Zorg dat je zelf wakker bent.

  3. @selene

   besteed geen aandacht aan de vermeende daders

   Zoals je zegt worden ‘jullie’ (ik reken mezelf niet tot deze doelgroep) er “steeds voor gewaarschuwd” geen aandacht aan de daders te besteden. Deze boodschap, die in meerdere ‘channelingen’ te vinden is, verbaast mij niks.

   Ik heb telkenmale ondervonden dat als je wilt weten wie ergens achter zit (in dit geval dus de vele ‘channelingen’) je het best kunt bekijken wie er het meeste profijt van heeft.
   De machthebbers zijn bang en hebben er enorm veel baat bij dat degenen die weten dat er een vies spel door hen gespeeld wordt (naar ik aanneem val jij daar ook onder) zich passief opstellen en hen hun duistere gang laten gaan. Streven naar aardse gerechtigheid voor deze daders is natuurlijk helemaal uit den boze volgens deze ‘channelingen’.

   Is het nu echt zo moeilijk om in te zien dat 1+1 toch echt hoogstwaarschijnlijk gewoon 2 is?

   maar de talrijke plaatsen waar de bevingen en trillingen voelbaar waren vormen het bewijs dat de planetaire verschuiving nu plaatsvindt

   Wat fijn dat er nu eindelijk eens overtuigend bewijs aangeleverd wordt en wel door niemand minder dan ‘Metatron, Heer van het Licht’.
   Oh nee wacht…

   😥 ik wordt een beetje verdrietig van de goedgelovigheid van zovelen.

  4. @Hashashin, waar zie je die channeling. Ik spreek alleen vanuit mijn gevoel en ervaring. Ik beweer ook niet dat je de vermeende dader moet negeren maar waar je hoofd mee vol zit daar wordt je mee geconfronteerd. Je trekt het zelf naar je toe. En steeds weer die beelden op tv bekijken en weer maar een boom opzetten op werk en bij vrienden, houdt het in leven en maakt het groter dan het al was. Dat wil een liefdevol mens niet, een mens wil dat de raderen de goede richting indraaien zodat er meer aan preventie wordt gedaan. En daar kom je met een goed hart en optimistische gedachten een stuk verder mee dan alleen maar negatieve gedachten over iets wat al gebeurd is en niets aangedaan is om het te voorkomen. Wie slaapt hier nog denk je? Ik ben klaar wakker en kijk veel om me heen. Ik weiger nog langer te geloven dat mensen als slecht worden geboren en vindt dat ieder kind recht heeft om met liefde te worden opgevoed zodat het een goed mens wordt. Je hoeft me niet te geloven, dat heb ik jou ook niet gevraagd. Maar denk niet dat je het beter weet dan ik. En als je wat tegen passief protest hebt, wat doe jij er aan om de wereld te verbeteren? Heb je al een protestmars georganiseerd tegen de nieuwe bezuinigingen op jonge gehandicapten of met de eis alle schuldigen in de incestzaken bekend te maken en hun baan af te pakken en aan mensen te geven die wel te vertrouwen zijn met kinderen? Ik noem maar wat. Ik geloof in mezelf en in de goedheid van heel veel mensen. En dat zijn de echte strijders voor vrijheid en liefde in deze wereld. Ik hoor of lees daar ook nooit iemand schelden op een medemens.

  5. @selene

   waar zie je die channeling. Ik spreek alleen vanuit mijn gevoel en ervaring.

   Als dat zo is waar komt deze opmerking uit jouw voorgaande bericht dan vandaan?

   @apen kebab, daar worden we nu steeds voor gewaarschuwd. Niet steeds aanhalen wat er verkeerd gaat in deze wereld.

   Door wie wordt jij/jullie “steeds gewaarschuwd” als dit niet via de welbekende zogenaamde ‘channelingen’ is? Kun je svp de bron aanleveren die jou steeds waarschuwt? Lijkt me voor de rest ook interessant..

   Ik weiger nog langer te geloven dat mensen als slecht worden geboren en vindt dat ieder kind recht heeft om met liefde te worden opgevoed zodat het een goed mens word

   Ik heb nooit geloofd dat mensen slecht worden geboren, jij dus wel?

   Je hoeft me niet te geloven, dat heb ik jou ook niet gevraagd. Maar denk niet dat je het beter weet dan ik.

   Maar jij ‘weet’ het natuurlijk wel beter he? Getuige het feit dat je het nodig vindt apen kebab aan te spreken en te ‘corrigeren’?

   Zolang ‘jullie’ geen spoortje bewijs aan kunnen leveren en jullie je louter baseren op wensgedachtes, ‘channelings’ (& de bron die jij zometeen aan gaat leveren), jullie je bedienen van zeer gebrekkige logica en tunnelvisie en jullie geen gaatjes in mijn logica kunnen prikken: weet ik het inderdaad beter.

   Wie slaapt hier nog denk je? Ik ben klaar wakker en kijk veel om me heen.

   Het lijkt mij er meer op dat je de ene nep-realiteit voor een ander nep-realiteit hebt vervangen (beide bedacht door de illuminatie).

   Geloof je nu serieus dat jij door te praten over de misstanden in bijvoorbeeld Libië, Kadaffi de kracht aanlevert om door te gaan? En daaruit afleidend: als we allemaal ons mond over Kadaffi houden dat hij er dan vanzelf mee ophoudt?

   En dat zijn de echte strijders voor vrijheid en liefde in deze wereld. Ik hoor of lees daar ook nooit iemand schelden op een medemens.

   Kun je svp even aangeven waar dat “daar” is zodat wij dat ook deze volgens jouw maatstaven “echte strijders voor vrijheid en liefde” kunnen bewonderen?

  6. Hashashin

   Ik vind het heel vervelend voor mezelf en ook voor anderen, maar ben hoewel ik al die tijd mijn mond heb gehouden geneigd het met je eens te zijn. De aanhalingen blijven maar vaag en daardoor vanzelf al een beetje dubieus helaas. Ik zie uit naar meer concrete bewijsbronnen. Bronnen die meer bewijskracht hebben. Meer dan van ‘ik heb gehoord, mij is ingefluisterd, medegedeeld.’

  7. Ik ga er ook een heel eind in mee. Het afgelopen jaar zoveel gelezen over illuminati en geheime genootschappen, dat ik op een gegeven moment lichtelijk krankzinnig begon te worden. Angst komt wel degelijk je leven binnen zolang je je er mee bezig houdt. De ene nep-realiteit in wisselen voor de andere, zo is het. Dat er een kleine groep machtigen op aarde is, die we voor het gemak illuminati noemen oke maar je gelooft toch niet dat al die des-info hierover waarheid is? Deze heren werken in de schaduw en als je er hier en daar een sprankje bittere smaak van mag proeven, moet je al uitkijken voor eigen leven. Laat ze maar lekker knoeien, ik bemoei me er niet meer mee.

  8. Has, je hebt helemaal gelijk hoor en ik zal je verder niet vervelen.

  1. Het on-topic-linkje is nog nét zichtbaar, maar dan moet je wel je fantasie gebruiken..

 3. Moammar heeft jullie liefde nodig hoor, de msm zit er wel vaker naast, of kennen jullie hem persoonlijk?
  De val van een christenkerk is slecht evenredig met een kromme gedachten goed.

 4. hey ha =total topic unrelated=
  maar ik post het wel
  zelf heb een room op paltalk , onder spiritualty
  op pal kan je in de room : muziek spelen/delen
  video’s afspelen
  of gewoom via de mic met elkaar praten

  een room onder nederland vraagt een slot , anders word je te vaak lastig gevalllen door noordafrikanen
  een room onder spirituality laat wel de optie open voor mensen vanuit de hele wereld om binnen te komen
  ( and they will ) waardoor je toch een beetje gedwongen wordt om Engels te spreken .
  Enkelen van ons kunnen de roomcode hebben en de room opengooien als ze willen .
  Het kost nix
  als er mensen interesse hebben , let me know

  1. Je kan zelfs ook in MSN verschijnen, na mail adres ask via Guido, scheelt weer een extra proggie op de PC.

  2. Amaai ik dacht dat Gij wel eene goed was in de zachte Belcique taal was, maar rien de knots slaan we de woorden weer mis.

   We zullen wel eens wat gaan jagen op jouw paltalk phenomeen, we zullen ons maar wer aanpassen, allee!

 5. op dit moment zijn de staats kranten bezig met de ufo documenten het volk trapt erin en zo kan de nwo in 2011 of 2012 project blue beam starten waarmee ze de wereldmacht gaan grijpen wij dienen vol gas te geven en het volk wakker te schudden hier wat bewijs van project blue beam nwo spulhttp://www.disclose.tv/action/viewvideo/52664/Must_see___Project_Blue_Beam___real_time_holograms/

  1. Dit is waarschijnlijk ook 1 van de redenen waarom ze de lucht helemaal volspuiten met aerosols

   In de heldere lucht van 20 jaar geleden was het niet mogelijk een hologram te projecteren.
   Nu de lucht altijd mistig is (behalve als er een vulkaan uitbarst) is het wel goed mogelijk om overtuigende hologrammen in de lucht te projecten.

   Alles wijst er op dat deze laatste en ultieme False Flag niet lang meer op zich laat wachten.

  2. Eindelijk weer een beetje show, die gewone Hollywood films en ook de 3d-films zijn nog niet real genoeg. We want more!

  3. @ Hashashin

   Jij speculeert op het onvermogen van de huidige mens om te denken beyond imagination? Laat dit nu net zijn waar de NWO zich in vergaloppeert. In het onderschatten van het vermogen van de huidige mens. De huidige mens is niet meer dezelfde als toen men al die plannetjes heeft bedacht. Nog veel schapen ja, dat wel..maar steeds meer schapen worden zich bewust van het carnaval, zien de wolven in schaapskleren verkleed opeens. Demasqué op grote schaal is aanstaande, mét of zónder vooraankondiging van de veelal dubieuze channelaars.

  4. Als ik kijk als middenstander zijnde hoe de visie van mensen is veranderd sinds de Irak oorlog eigenlijk al, dan durf ik de gemiddelde mens niet meer dom te noemen wat ik daarvoor wel durfde. Echt, het zijn de gewone mensen op straat waarmee je veel verder kunt dan voorheen. Ze zien ook de manipulaties, de stroom van het geld, de bankiers, de politiek. Het zijn tijden waar alles aan het licht komt, waar conflicten worden uitgevochten. Er komen écht andere tijden…

  5. 😆 @Martijn

   @Wattenstaafie
   als wij het niet voor die tijd aan de grote klok weten te hangen, schat ik in dat dat meer dan 95% van de mensen (en dus ook een zeer groot gedeelte van degenen die wel van de handel en wandel van de illuminatie weten) erin zal trappen.

   Juist ook omdat ‘ze’ zullen komen met ogenschijnlijke onthullingen over de uitbuiting van de mensheid door de illuminatie zullen ze het vertrouwen weten te winnen van velen.
   De boodschap die ze zullen verkondigen zal mooi klinken en je weet: mensen geloven erg makkelijk iets dat ze willen geloven.
   Van dit feit maken oplichters al sinds mensenheugenis gretig gebruik.

   Van de ‘wakkeren’ hebben ze al een flink deel weer in slaap weten te krijgen middels aanhoudende ‘channelingen’ van de bezoekende verheven aliens, ascentie-voorspellingen en andere new age crap.
   Van de wakkeren die nog steeds wakker zijn zal een groot deel in het goed opgezette verhaal trappen en geloven dat er echt buitenaardsen zijn geland en de macht niet meer bij de duisteren ligt.

   Die minder dan 5% die hen doorheeft zullen vast geen spreektijd op tv krijgen

  6. @Wattenstaafie

   ik hoop met gezond verstand, heel goed opletten en alle kennis die we hebben over de handelswijze, doelstellingen en medestanders van de illuminatie &CO.

  7. Sorry dat ik mij hiermee bemoei, maar deze zin vroeg gewoon mijn aandacht;
   ‘Hoe nog het kaf van het koren scheiden dan nog?’

   Als ik je 1 advies mag geven? Helemaal voor noppes?
   Gebruik en vertrouw je eigen intuitie (Into-I-See).
   Beetje vreemd misschien zoals ik het hier neerzet maar het is niets anders dan naar de stem in jezelf leren luisteren.

   Het kaf geeft al een andere ‘vibe’ af als het koren, leer te denken met je gevoel.

  8. Iedereen moet voor zichzelf weten welke informatie van buitenaf te vertrouwen is of niet. Ik geef hier dikwijls mijn mening of kijk op de dingen. Soms een beetje over the top om mensen weer te laten aarden, soms juist om te laten zien dat het innerlijke pad naar bevrijding van jezelf kan leiden en ook naar bevrijding van het lijden in het algemeen. Ik zie soms ook dingen hier die mijn aandacht trekken, meningen of perspecties die ik geweldig vindt, soms duurt het even en soms wordt het niks. Ja, we zijn allemaal waarnemer in onze eigen wereld, die je voor het grootste deel zelf schept. De rug omdraaien naar narigheden in de wereld is niet de manier maar om positief te denken en oplossingen te zoeken, deze weer doorgeven aan jan en alleman, dat is mooi werk, gewoon omdat het goed voelt.

  9. Hoi Dawn

   “leer te denken met je gevoel” is nu juist het veneukeratieve in deze naar mijn mening. Leer te denken, leer je gevoel te duiden. Helemaal niet duiden van je gevoel. Gewoon handelen naar je gevoel, klinkt weinig geciviliseerd, ik weet het, maar het afleren van deze destructieve civilisatie is nu juist het probleem waar we voor staan. We voelen anders, maar weten niet beter. Althans, zo ervaar ik het.

  10. @ hashashin
   En hoe weten wij dat jij niet voor de lilluminatie werkt en het geheel de verkeerde kant op stuurd met al je adviezen over het wel of niet geloven en wat er allemaal komen gaat?
   Zie je hoe makkelijk het is om verwarring te zaaien ( alleen al het feit dat jij zo goed op de hoogte bent van de taktieken van oplichters geeft al te denken )

  11. @Marcel

   dat zeg ik toch net?

   met gezond verstand, heel goed opletten en alle kennis die we hebben over de handelswijze, doelstellingen en medestanders van de illuminatie &CO.

   Met deze handvatten als leidraad kom jij er overigens niet zo best vanaf Marcel..

   Verder inhoudelijk nog iets te melden?

  12. @ alle mafkezen

   De Creators hier hebben in samenwerking met de Anunnaki’s hebben ff geen commetaar vandaag.

  13. @ hashashin
   De handvatten die jij aanreikt zijn geen garantie voor een groter waarheids gehalte of geloofwaardigheid van jouw persoon. Eerder het tegenovergestelde gezien het feit dat je die handvatten zelf aanreikt en niet door een onafhankelijk persoon laat aanreiken. Het is de bakker die zijn eigen broodje keurt.

  14. Ik kan het met bv Hashssins visie eens zijn , blijf goed opletten welk spel er gespeeld wordt , waarschijnlijk zal het percentage van 95% slapers aardig in de buurt komen .
   Ook ben ik niet zo’n fan van gechannelde informatie , gezien ik toch altijd weer een link naar het new age Witte broederschap besnuffel .
   In mijn simpele opinie : doorzie het spel wat er gespeeld wordt enlaat je er niet mee in . Het kaf van het koren scheiden is niet de makkelijkste opgave , hopelijk geeft je innerlijke waarheidsmeter aan wat wel of niet resoneert .
   Zelf heb ik me jaren verdiept in al de illuminati/ occulte tradities , en eerlijk gezegd komt het me een beetje de neus uit .
   Zolang je op ‘dat’ gefocussed bent , ben je niet op de oplossing gefocussed. Al die numerologie , volle maan , blackmoon ceremonies , laat ze lekker hun stomme paganspelletjes spelen .
   Het doet mij een beetje denken aan de lagere school , waar ‘de populairen ‘hun regeltjes maakten over de pikorde .
   Zodra er voldoende klasgenoten niet aan meededen viel dat hele kaartenhuis in elkaar . De angst om er niet bij te horen werd door velen overruled door hun eigenwaarde , en vrij snel kwamen de ‘poulairen’bijna bedelen of ze erbij mochten horen .

  15. @Paul

   doe de groeten aan Enoch!
   🙂

   @Marcel
   je bent best grappig af en toe

   Verder inhoudelijk nog iets te melden?

  16. @wattenstaafje
   Dit stond ook gratis en voor niets op de hoofdpagina van want to know, dit probeerde ik eigenlijk te verwoorden met denk met je gevoel;

   Mijn intuïtie laat me nooit in de steek,
   maar zelf faal ik, door er geen gehoor aan te geven.
   Inayat Khan
   (1882 – 1927. Oprichter van het Soefisme)

   Intuitie is een stap hoger dan het logisch neigende brein. Alles gelijk laten stromen; gevoel & verstand verschaft een dieper perspectief. Je zult niet meer te misleiden zijn omdat je door bepaalde lagen heen kunt ‘kijken’. Geen onzin, diegene die weten en luisteren naar hun intuitie weten waarover ik het heb.

   Een mens die ‘weet’ kun je nooit bedonderen, die voelen dat ze bedonderd zullen worden. Met je verstand kun je dit niet logisch uitleggen, tis een kwestie van weten/aan-voelen.

   (sorry voor de vele aanhalingstekens, maar soms heb ik een beetje moeite de juiste woorden te vinden om zoveel informatie zo beknopt mogelijk te houden).

  17. @Dawn

   dat klopt zeker wel
   Ik heb geleerd in situaties waar ik mijn intuïtie voel die nooit te negeren (the hard way).

   Intuïtie dus graag aan mijn bovenstaande opsomming toevoegen.

  18. @ dawn
   Ik denk dat een ieder wel een bepaalde maatstaf of herinnering heeft om het vertouwen in zijn/haar intuitie te bevestigen .
   Mijn victory moment was toen ik in verplichte militaire dienst was en me realiseerde dat dit niet mijn dingetje was .Na een paar keer weglopen en weigering dienstbevel ( en hongerstaking ) werd ik in het gevang geslingerd .
   Plotsklaps komen alle hoge omes die mijn bloed wel konden drinken helemaal aardig doen tegen mij , vol begrip , en bieden mij alternatieve dienstplicht aan . Toen wist ik dat ik gewonnen had , en heb ze uitgefoeterd voor alles en nog wat , 10 dagen later was ik met s4 vrij man . My moment of victory over the system

  19. Oh Dawn
   IK DANK JE, ik wist het al wel > ik bedoel; ik voelde het al wel. ‘Een mens die weet kun je nooit bedonderen’ een mens die voelt al helemaal niet. Aanhalingstekens zijn niet nodig om waarheid te lezen, veel woorden ook niet. Ook niet om te verkondigen, elkaar begrijpen daarvoor heb je vaak niet eens woorden voor nodig. We begrijpen elkaar denk ik, (sorry) voel ik. Raar eigenlijk deze discussie. We bedoelen volgens mij hetzelfde en gaan elkaar aanspreken op de manier waarop we het een en ander verwoorden. Nou ja, ik ben zelf ook schuldig hieraan.

  20. @ Cozmic

   Mijn leven is heel lang chaos geweest doordat ik niet luisterde naar mezelf. Mijn intuïtie negerende begaf ik mij op paden waarvan ik de uitkomst al wist. Toch deed ik tegen beter weten in wat ik beter niet had moeten doen. Hoewel? Ik sta nu hier, heb mijn bagage en profiteer daarvan. Ben wel wegwijs geworden.

  21. Iedereen weet echt wel dat het de enige manier is om je leven te leven. Vertrouwen hebben, vetrouwen hoef je niet per se te vinden in je medemens, een huisdier een geloof. Als je maar vertrouwen hebt in jezelf. Precies Cozmic, weten waarvoor je staat! Je door NIEMAND anders laten wijs-maken. Wijsheid zat allang in je zelf eigen-wijs-heid aka intuitie (Into-Eye-see) net zoiets als je innerlijk oog, je weten zonder dat je weet waarom.

   Je verstand moet soms een standje lager, je gevoel omhoog. Geen emotioneel wrak bedoel ik dan maar je kwetsbaar durven opstellen. Je gevoellig durven opstellen in de hoop dat meerderen begrijpen dat verharding alleen maar zorgt voor dikkere muren.

   Als je dan zult worden aangevallen geen nood, weet dat dan dat mensen alleen uit angst zo reageren. Als je je intuitief durft open te stellen ben je de grens van angst gepasseerd.

   (Dit alles is mijn persoonlijke mening, ga vooral altijd op zoek naar je eigen wijs-heid)

  22. @Wattenstaafje
   jij ook bedankt – voor het durven onder ogen komen dat het soms tijd is het heft zelf in handen te gaan nemen. Als iedereen inziet dat we allemaal eigen wijsheid bezitten en zoveel meer capaciteiten hebben dan ons geleerd is zal de wereld nooit meer hetzelfde zijn. Het begint altijd met jezelf, jij bepaalt jou perspectief van het universum, dat maakt van jou de hoofdrolspeler. Natuurlijk willen sommige gasten niet dat wij dit inzicht hebben, want de narcosetoestand waarin de meeste zich bevinden is uiterst handig als je ermee weet om te gaan.

   Stel je voor dat iedereen ineens beseft dat je alles al weet, dat je alles kunt, dat je alles al bent. Dat maakt een mens gelukkig en gelukkige mensen maken slechte commercie.

   Geen omzet voor prozac, geen omzet voor de cosmetische industrie en ga maar door. Blijf dus vooral miserabel, dan koop je het meeste!

   pfff, best veel tekst geworden ineens.

  23. Dat is wat ik bedoelde te zeggen Dawn.
   Luisteren naar jezelf. Luisteren naar die stem die niet je naam noemt maar die je essentie aanspreekt. Niet de dialoog met jezelf voeren van ben ik goed bezig, maar is dit wat ik wil..
   Niet jezelf aanspreken op wat je doet, gedaan hebt, of van plan bent. Gewoon jezelf leven in het moment van het nu, ook al passeert dit weer.
   Kwetsbaar jezelf durven zijn, sterk ook wanneer dit in het moment past. Gewoon durven zijn wie je bent op welk moment dan ook. Ik bedoel daarmee dat we allemaal goede en wat mindere momenten hebben. Dit accepteren, er niet voor weglopen, dit durven verantwoorden maakt je kwetsbaar, naakt, maakt de mens een naakte aap. Naakte waarheid, geen opsmuk, geen dressing, maakt dat mensen je zien zoals je jezelf weet.
   Als iemand zichzelf anders voordoet dan wie hij in werkelijkheid is, in welke werkelijkheid gelooft hij dan en wil hij mij dan in deze façade mee doen geloven terwijl hij zelf ook beter weet? Je kent hem wel, Hans Christian Andersen, de nieuwe kleren van de keizer.

  24. Zoveel fijne reacties achter elkaar en geheel en al goed bevonden door mijn gevoel, waarnemen, you name it. Fijn.

  25. Oh ja, dienstplicht. Als ik ergens als kind bang voor was dan was het wel dat ik in dienst zou moeten. Mijn ouders beiden anti-oorlog, hippie en provo. Toen hebben ze het gelukkig afgeschaft, al ben ik geloof ik nog toch mijn 47e oproepbaar.

  26. @ martijn
   Dienstplicht is slechts een illusie (maar bij deze roepen we je op) . Bovendien ik ben oproepbaar ….. was niet alles wat achter ik ben staat een illusie?

  27. @ Martijn

   Nu is het eens tijd dat je op de proppen komt!

   Het oneindige geleuter in het niets mag wel eens offensief aan gaan treden, tijd om met alle geweld je geweer te grijpen en in gelid te treden!

   GEEF 8!!!

  28. Ja, als iets mijn leven beheerst dan is het wel de 8, oftewel, het oneindigheidsteken. Kijk maar eens in de rider waite tarot kaarten. O.a. de magiër, de kracht, dragen dit teken, dank u.

  29. Veel graancirkels alswel symboliek, geven eeuwigheid aan, dat wat wij werkelijk zijn is eeuwig. De rest is Maya. Zelfs die ruimte lui weten dat, ze hebben dan ook dezelfde oorsprong alleen hun intellect is wat verder. Zijn niet eens mijn eigen woorden maar als ze er zijn en ze zijn intelligenter dan ons, dan weten ze hier zeer zeker van af.

  30. @ Guido

   Heb nog steeds die vierkante kringen niet gevonden, jij toch wel hoop ik anders zitten we deze zomer weer met een probleem.

   Bokma wilde graag mee sponseren, alleen wil men eerst wat bewijs zien.

  31. Ja Guido zo kan ik 8terlijk als ik ben er ook nog wel 888 8teloos 8teraan plakken. Guido sla hier maar geen 8 op. Veront8zaam van8 ook niet hetgeen hier 8tenswaardig ge8 wordt 🙂
   (Weet ik veel, jolige bui, sla er vooral geen 8 op..)

  32. Over rarigheid gesproken staafie, je snapt het 8 betoogje met Guido’s aanvulling weer niet in zijn geheel.

   Goed doorlaten lopen van de koffie hoor, anders wordt ie veels te sterk.

  33. Klopt Paul
   ik snapte en snap het niet maar ja ik verlang ook niet van mezelf dat ik alles snap. Dan leg ik de lat wel erg hoog. Neem mij niet kwalijk.
   Koffie? Ja ik weet wat je bedoeld, gaat ook een keer gebeuren dat we samen een bakkie doen. Ik ga eerst verhuizen en dan verse koffie zetten.
   Tis momenteel nogal ja/nee bij mij snap je? Tijd tekort en dan wil ik ook nog hier zijn.

  34. Wel lekker met die Bokma-jeneverflesssen: je krijgt nooit kringen op tafel..!

  1. Waarom zien ze die dan alleen in China? Of hangt er vertraging in de lucht? Weet wel dat china veel gebruik maakt van de 3D techniek, Blue Beam. Iemand had ergens een linkje geplaatst naar wat er allemaal mogelijk is tegenwoordig, meen van dezelfde website. Een helicoper en een gebouw die zomaar 3D voor je op tafel komen te staan. Lijkt echt ECHT!!

   Weet het alweer hier issie (is zelfs van disclosure.tv);

   http://www.disclose.tv/action/viewvideo/52664/Must_see___Project_Blue_Beam___real_time_holograms/

  2. @dawn
   Dawn dat linkje was heel erg misleidend het is een computerprogramma dat realtime beelden mixed op een ander scherm als je er zelf bij zit zie je niets . Alleen op het scherm zie je het resultaat . Dat john daar heel ingewikkeld over door gaat, heeft niks te maken met het programma dat werd laten zien alleen met zijn onvermogen bleubeam van een computermix programma te onderscheiden , Het wordt er zelfs uitgebreid uitgelegd door de presentator Heel in het begin van dat fimpje.

  3. Wakker worden Dawn, je rent er weer eens helemaal recht er in, het geheim zit em in de TV en het blue box idee wat al jaren lang gebruikt wordt in TV en speelfilms, nu niet denken dat het iets om realtime gaat, want een bezoekje aan een studio doet je ineens verbleken als de echte waarheid weet dan een verhaaltje van iemand die nog nooit studio of film effects gezien heeft.

  4. Leuke is wanneer ik speel met me webcam van Logitech exact dezelfde truukjes kan toepassen naar diegene toe die aan de andere kant mij kan zien, diverse maskers, hoedjes en rare gezichten of atributen op, verwrongen gezichten in lachspiegel effecten maar ook animatie truuks, in wanhopige realtime.

   De ander die me dan ziet denkt werkelijk dat ze iets zien wat er werkelijk niet is maar toch aanwezig lijkt, deze blubox met calibratie techniek is geen speciaal blue beam gevalletje maar een heus speeltje.

   Alleen sommige mensen doen er nog heel geheimzinnig over en ontdoen het als iets wat uit space komt vallen en het een nieuwe Alien technologie is.

   http://www.logitech.com/en-us/489/864&typeid=864&camera=3056

  5. Deze is ook errig leuk in 3D;
   http://www.youtube.com/watch?v=0ZVwF6tyHBc

   Paul ik wist dat het niet real time was, maar de toeschouwer die de techniek niet ziet en kent zal er met open ogen intuinen.

   Daarom mag iedereen toch wel weten hoe de technologie staat? Bedenk dan dat wij niet eens weten wat er al in het geheim op de planken ligt te wachten. Zondermeer geloof ik dat wat ze ons laten zien errug achterhaald is.

  6. En toch tuinde je zelf daar al in, Marcel liet dat eerder ook al een paar keer vallen, hou ook eens de mensen om je heen in de gaten die ja al lang en reeds voorzijn, je plaatste precies het zelfde filmpje, alleen leuke is dat iedereen er zo in op gata dat de meesten zo vast zitten in hun eigen stukje geloof.

   Met enekel gevoel en intuitie kom je er namelijk nooit !

   Ach wees blij dat wij mensen zijn die om zulke zaken alleen maar kyunnen lachen omdat we allang weten hoe bepaalde zaken in elkaar steken en functioneren, besteed dara ook maar eerst eens aandacht aan alvorens je laat overrompelen door des-informatie of over een dr. die zogenaamd alles weet.

   Wil je weten wat computer technologie is kijken dan ook eens op me Favourite site http://www.tweakers.net mee, dan leer je nog eens wat anderen nog niet weten.

  7. Denk nooit dat je niet te naaien bent. Slechtste fout die je kan maken. Al het waarnemen is te manipuleren. De fabrieken hebben al 10 jaar ontwikkeling vooruit op de plank liggen, defensie en ruimtevaart misschien wel 100 jaar. Vertrouw daarom niet op welk waarnemen dan ook als het je verbazing te boven gaat. Denk hier dan als eerste aan en gebruik als tweede je gevoel/intuïtie. Be aware, be really aware. Vanuit dat centerpoint in jezelf wat je Echt bent, de objectieve waarnemer.

  8. @Paul van techniek weet ik niets. Ben allang blij dat ik begrijp hoe ik Word op kan starten. De logica erachter gaat helaas helemaal aan mij voorbij.

   Daarom zie ik ook een manga ‘pop ster’ dansen. De meeste mensen zullen na een paar minuten niet eens meer weten dat ze naar iets fake’s zitten te kijken. Voor hun is het echt.

   De man achter de schermen, van de techniek (wizard of Oz) weet beter, dat is wat ik probeerde te zeggen.

  9. @ Dawn

   Geeft niet hoor, al zo doende leer je het onderweg, want er is nog zoveel leuks meer te ervaren.

   @ Martijn

   Jij bent het mooiste zlef natuur voorbeeld, geen stukje nagebootste elektronica junk komt bij jou kunnen in de buurt. tenzij je ‘Talking Smilling’ op je androidje hanteert, dan is er nog iets wat je naklept de hele tijd.

  10. zomaar even wat jaartallen van uitvindingen

   1854: gloeilamp
   1876: Telefoon
   1883: zonnecel
   1885: auto met benzine motor
   1895: elektrische auto
   1901: vliegtuig (of 1903, afhankelijk van wie je gelooft)
   1939: vliegtuig met straalmotor
   1945: atoombom
   1958: microchip

   1958-2011: …?

 6. Vandaag ontving ik nog een bijzonder artikel waarom de aarde schudt. Een bijzondere uitspraak van Peter Deunov (Beinsa Douno) van 70 jaar geleden. Orginele tekst onderaan op aangegeven link.

  Peter Deunov (1864-1944) was een meester van de Witte Broederschap en incarneerde in Bulgarije, waar hij duidelijk de contouren van het Nieuwe Tijdperk zag ontstaan.
  Vlak voor zijn overgang naar de andere wereld bevond hij zich in een diepe trance en deed hij buitengewone uitspraken over het komende Gouden Tijdperk.
  Zijn overleveringen zijn zo actueel en levendig dat het moeilijk voor te stellen is dat ze bijna 70 jaar geleden zijn opgeschreven.
  De fase van bewustzijn die de Hindoes ‘Kali Yuga’ noemen eindigt snel. We bevinden ons op de grens tussen twee tijdperken: de Kali Yuga en het Nieuwe Tijdperk.
  Er vindt verbetering plaats in de gedachten en acties van mensen, maar spoedig wordt iedereen tot bedaren gebracht door het goddelijke Vuur dat alles reinigt. De mens verruimt haar eigen bewustzijn en stapt een Nieuw Leven binnen. Dit wordt bedoeld met ‘Ascentie’.
  Dit Vuur transformeert de wereld door het een nieuwe moraal te geven. Deze immense golf komt vanuit de kosmische ruimte en overstroomt de hele Aarde. Iedereen die zich er tegen verzet zal uiteindelijk elders belanden.
  Alhoewel niet iedereen zich op hetzelfde niveau van evolutie bevindt, wordt de nieuwe golf door eenieder gevoeld. Deze transformatie raakt niet alleen de Aarde, maar de gehele Kosmos. Het beste wat de mens kan doen is naar binnen keren om zichzelf bewust te verbeteren, haar vibrationele patroon op te tillen, om in harmonie te zijn met de krachtige golf waar we in worden ondergedompeld.
  Het Vuur luidt nieuwe omstandigheden op de planeet in, alles wordt verjongd, gereinigd en opnieuw opgebouwd, de materie wordt verfijnd, harten worden bevrijd van problemen, onzekerheid en ze gaan stralen, alles wordt verbeterd en gedachten, sentimenten en negatieve daden worden vernietigd.
  Je huidige leven is een slavernij, een zware gevangenis. Begrijp je situatie en bevrijdt je eruit. Loop je eigen gevangenis uit. Er is zoveel misleiding, lijden, zo weinig begrip voor waar ware blijdschap zich bevindt.
  Alles om je heen valt uit elkaar en verdwijnt. Niets van deze beschaving blijft behouden, de Aarde schudt en deze onjuiste cultuur die de mens vasthoudt onder het juk van onwetenheid kan niet blijven bestaan. Het doel van aardbevingen is om het intellect en de harten van mensen te doen ontwaken, zodat ze zichzelf kunnen bevrijden en zodat ze kunnen begrijpen dat ze niet de enigen zijn in het universum.
  Ons zonnestelsel reisde door een gebied in de kosmos waar een sterrenbeeld dat vernietigd was haar sporen heeft achtergelaten, haar stof. Deze vervuilde ruimte beïnvloedt niet alleen de bewoners van de Aarde, maar ook alle bewoners van de andere planeten in ons sterrenstelsel. Enkel de zonnen worden niet beïnvloed door deze vijandige omgeving.
  Deze regio wordt ook wel de dertiende zone genoemd, of de zone van tegenstellingen. Onze planeet bevond zich duizenden jaren in deze regio, maar we naderen het einde van de duisternis om een meer spiritueel gebied te betreden, waar meer geëvolueerde wezens leven.
  De Aarde, het zonnestelsel, het universum, alles wordt in een nieuwe richting geplaatst, namelijk de richting van Liefde. De meesten zien Liefde als een belachelijke kracht, maar in realiteit is het de grootste kracht die er bestaat. Door lijden en moeilijkheden ontwaakt het bewustzijn van de mensheid.
  Er zullen overstromingen zijn, orkanen, grote branden en aardbevingen. Er zullen revoluties zijn in verschillende gebieden op Aarde. Water zal komen. Een antwoord van de Natuur op de misdaden door de mensheid tegen haar Moeder, de Aarde.
  Na het lijden komt het Gouden Tijdperk vol van harmonie en ongelimiteerde schoonheid. Dus blijf volhouden en hopen wanneer de tijd van het lijden aanbreekt, volg simpelweg je persoonlijke perfectie. Je hebt geen idee hoe groots de toekomst is die op je wacht. Een Nieuwe Aarde krijgt vorm.
  Er hoeft minder werk te worden verricht zodat er meer tijd komt voor spirituele, intellectuele en artistieke ontplooiing. Mannelijke en vrouwelijk energie komen tot elkaar en relaties zijn gebaseerd op wederzijds respect. De mens reist diep door de intergalactische ruimte.
  Het Nieuwe Tijdperk is het tijdperk van het zesde wortelras. Dit ras is gebaseerd op het principe van broederschap. Er zullen geen conflicten en persoonlijke belangen meer zijn, de aspiratie van eenieder zal volgens de Wet van Liefde zijn. Het zesde ras is het ras van Liefde. Er wordt een nieuw continent voor gevormd. Het zal herrijzen uit de Stille Oceaan.
  De grondleggers van deze nieuwe beschaving, de ‘Broeders van de Mensheid’ of ‘Kinderen van Liefde’ zullen een nieuw soort mens representeren. De mens vormt een familie, zoals een groot lichaam, en elk volk staat representatief voor een orgaan in dit lichaam. Liefde manifesteert zich binnen dit ras op zo’n perfecte manier dat de hedendaagse mens slechts een vaag idee kan hebben over hoe dit zal voelen.
  De krachten van het duister trekken zich terug en de Aarde zal van ze worden bevrijd. Het licht, het goede en rechtvaardigheid zullen zegevieren. Religies worden gereinigd en worden gebaseerd op één geloof waar Liefde altijd aan de basis staat. De Aarde wordt door steeds krachtigere golven van Kosmische Elektriciteit geraakt. Wezens die slecht zijn en anderen manipuleren kunnen de intensiteit hiervan bijna niet meer tolereren.
  Er is geen plaats op Aarde die niet vervuild is geraakt door menselijk of dierlijk bloed en daarom moet er grondig gereinigd worden. Daarom komen diverse continenten onder water te staan terwijl andere aan het oppervlak komen. Er zijn mensen die nog zinloze doelen nastreven en zoeken naar welbehagen, terwijl het zesde ras daarentegen bewust is van haar goddelijke rol om respect te hebben voor de vrijheid van eenieder.
  Het klimaat op Aarde wordt meer gematigd en extremen houden op te bestaan. De lucht wordt puur, evenals het water. De parasieten verdwijnen. Mensen herinneren zich weer hun vorige incarnaties en ze voelen zich plezierig omdat ze zijn bevrijd van hun voormalige aandoening.
  Het lijden is nodig om het bewustzijn te ontwaken in mensen. Alles wat zich duizenden jaren heeft opgeslagen moet worden getransformeerd. Door de Wet van Genade wordt het karma van mensen opgelost. De bevrijding kan niet langer worden uitgesteld. Beproevingen zijn onontkoombaar om zo een einde aan het egoïsme te maken.
  Onder de Aarde bereidt zich iets buitengewoons voor. Een grandioze revolutie manifesteert zich in de natuur. De Aarde wordt opnieuw aangekleed. De oude orde wordt vervangen door een nieuwe. Liefde zal heersen op Aarde.
  Bron: Stevebeckow.com

 7. ik heb op mijn weblog het een en ander ook geschreven, een filmpje van maan en zon foto’s gemaakt en mensen ervaren ook dat ze instabiel zijn.
  Komende week geef ik ondersteunen de lezingen hierover want de media heeft alleen maar aandacht voor het midden oosten terwijl er van alles gebeurt waar wij “gewone”mensen waarschijnlijk verre van worden gehouden.
  Heb idd ook gehoord van de hologrammen via de gsm palen o.a.
  tja die zijn tegenwoordig overal en helder weer helaas moet er dan een vulkaan uitbarsten, mooie blauwe lucht vorig jaar.

  Ook op mijn web log een link naar red kachina bleu kachina over de komeet elenin en niburu erg duidelijk en interesant.

  Groetjes Klaske

  1. Dat blijft steeds hetzelfde terugkerende thema. In feite neemt de new-age wereld dezelfde christelijke apocalyptische eindtijd-scenario over. Ze geloven dat de wereld eindigd en dat een nieuwe wereld verschijnt. Dat geloven mensen al eeuwen, echter zonder resultaat. Maak mensen niet onnodig bang. Ik verwerp dat soort denkbeelden.

  2. F001, goed verwoord, veel bangmakerij van bepaalde groepen, zijn ze dol op!

  3. F00l ,
   als je je iets verder verdiept zou hebben in het zogenaamde christelijke geloof en de oorsprong van de New Age movement , beide een bakermat voor de hele NWO zou je het inzicht hebben kunnen verkrijgen dat deze angstinboezeming een groot deel van het plan is . Angst houdt de mensen klein en gedwee . Echter , het bewustzijn van de mens is niet zomaar te breken , manipulators vallen door de mand , leugenaars raken verstrikt in hun eigen leugens . Dat er grote veranderingen op komst zijn kan een ieder aan zijn water voelen .
   Hoe dit uit zal pakken en in wiens voordeel heeft alles te maken met het collectief bewustzijn . Wees maar blij dat er wel positief geïnspireerde mensen zijn , als de tijd daar is zou je ze weleens dankbaar kunnen zijn .

  4. Ieder leven is van essentie uit schitterend, dus ook de mens. Het is dat korstje wat je wordt opgelegd om mee te identificeren, hiermee door het leven wandelend wordt dit korstje een steeds dikkere korst. Hopelijk gaan de scheurtjes scheuren worden en valt die korst af van elk mens. Dan mogen we allen weer zijn wie we zijn, schitterende diamanten.

  5. Dus als de maan zo dicht bij de aarde staat;

   LOOP DAN ALLEMAAL NAAR DE MAAN !!!

   (Dreamworks Inc)

  6. Het zal hoogstwaarschijnlijk enige opschudding geven, politiek, natuur, alles gaat nog heviger rammelen. Niet erg, wou het even doorgeven.

  7. Doe dan de rest gelijk ook goed, want de meeste planeetjes staan allemaal al op 1 lijn.

   Jupiter,Uranus, Mercurius, de Aarde en de Maan bijna, de Zon, Neptuneus, Venus en Pluto.

  8. Dat is alleen maar beter nieuws, eindelijk gebeurt er weer wat. Vorig jaar was stilte voor de storm zoals ik al menig maal aankondigde. Kon ik het als groentje weten dat er al heel veel mensen, met of zonder channeling, dit ook vertelden. Geeft alleen maar aan dat we naar onszelf moeten luisteren, intuïtie in verbinding met de oerbron noem ik het maar bij deze. Dat wat in jou roert, dat roert daarbuiten ook.

  9. @ Marcel

   Ja als dat flink door elkaar heen schudt krijg je van zelf slagroom, en wel heel erg stijf geklopt.

  10. @Marcel,
   heb je eindelijk mijn advies opgevolgd en jouw oude posts eens doorgelezen?

   Inderdaad alleen maar lachwekkende onzin van de bovenste plank hè?

  11. Guido zag die opmerkelijke opmerking van marcel en dacht: ‘laat ik voor de zekerheid hashashin maar even in de moderator-mode gooien’

   😆
   Ik hield me nog netjes in of niet?

 8. Deze dame vertrouw ik dus al vanaf het begin niet. Ik dacht dat het aan mij lag met mijn moeilijke illuminati vergezichten maar ik zou ff een lekker muziekje aanzetten op Youtube toen ik ineens dit zag staan:

  Lady Gaga – Government Hooker, zo gek was ik schijnbaar ook weer niet, te toevallig.

  http://www.youtube.com/watch?v=tqXSB7glctg&feature=topvideos

  De jeugd wordt in ieder geval weer heerlijk geïndoctrineerd, net als de volwassenen trouwens.

  1. Weet je verliefde vent, je bent meer met haar bezig dan ik dat doe, vind mijn eigen vrouwtje veeeeeel intressanter dan deze zingende kapstok!

  1. Ergens vind ik dit een zeer symbolisch gebaar van onze moeder aarde. In de plaats christchruch, (christen kerk), waar een kerk door een aardbeving, instort. Zou de schuddende aarde, met al zijn prachtig krachtige verschuivende leylijnen, dan nu zelf in protest zijn!

   AARDE: Jongens wakker worden, ik heb niet zoveel met kerken…..anders had ik ze wel heel gelaten! Het is nu tijd om het anders te gaan doen!!! jullie zijn van jezelf!!! Als dit nu niet meer duidelijk is……

 9. Toch nog volop bezig hier Mirakel? 🙂
  De meesten nog zie ik. Gaat allen lekker uw gang. Ik zal dit stukje misschien vandaag ook nog eens even lezen.

  1. Ben vooral aan het leven IN MIJZELF de laatste “tijd”. Ik laat alles een beetje meer los, ook in het internet dus. Mirakel weet het wel 🙂

   Maar toch ontkom ik er niet helemaal aan om hier en daar nog eens wat te spieken wat andere zielen te melden hebben… maar zoek het vooral in jezelf op iedereen. Je hebt LETTERLIJK NIKS NODIG uit de externe wereld, die er in feite ook helemaal niet eens is. Alles is en zit in ons, heb een vredige ervaring allen. Tot spoedig weer =)

  2. in mijn dromen kunnen we niet zonder elkaar, laat mij nou maar fijn dromen, (alleen) wakker worden kan altijd nog, niks an dat wakker worden, ze houdt niet van kerken en moeder aarde ook niet en ik ook niet, we delen genoeg….

   ooh jah en ze houdt ook van linux en ik ook, alleen het woordje “pffff” kan ik nog niet altijd 1 duidig duiden, bij Dawn betekent dat; ik ben te moe om hier nog te komen, maar bij Mirakel heeft het meerdere betekenissen volgens mij, nee ik heb vandaag nog geen koffie op… Dusz niet alleen de aarde is aan het schudden, ieder z’n proces. Ik heb m’n hele leven altijd alles al bij voorbaat moeten “loslaten”, misschien dat ik omgekeerd leef en moet leren vastgrijpen, zonder vastgrijpen hoef je ook niks meer los te laten, ik zie nu een aapje voor mij die zich aan z’n moeder vastgrijpt, als je die fase overslaat word het ook niks.

   http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Babies+Squirrel+Monkey+Wallaby+Attract+Visitors+N-8Czz7F55Cl.jpg

  3. Goedzo Wout Gij zijt de man, ga door en laat je niet gek maken, betr niets dan uets te gebben als mr. pinhead F001, met monodual joods gebrabbel van zijn geloofs overtuiging en niets anders.

  4. Ik ben al voor veel dingen uitgemaakt, maar sinds wanneer is F001 een jood? (ha,ha!) Ik zal daarom maar een koosher antwoord terug geven.

   In jezelf leven is egoïstisch en egocentrisch. Vluchten voor de buitenwereld getuigd van lafheid en aan gebrek van moed óm te willen leven. Het is en blijft de grootste spirituele valkuil. Genees van al die onzin en durf te gewoon te léven.

  5. ‘De’ werkelijkheid omarmen is vluchten voor dromen. Jouw werkelijkheid omarmen, is van je dromen je realiteit maken. Amen.

  6. Wauw wat een Pracht Ogen heeft die Wende Mirakel, vast ook een kristalletje, ik doe dat filmpje net open en Snijders Snijd meteen recht door me ziel heen op een goede manier.
   Jah dat is het nou precies, voor het eerst dat ik af en toe durf te leven, dat durfde ik vroeger nooit, dat is het, hebben mediums ook tegen me gezegd, dat er een moment gaat komen dat ik dat ga durven, Leven, ademhalen, genieten en warmte van binnen uit vinden, het zit er gewoon wel, het moet tot leven gewekt worden, dat begint wel steeds meer te lukken.

   Wat ik wel bijzonder vind is dat een tijd terug dat ik Wende voor het eerst zag dat het niet goed naar binnen kwam bij mij.
   Dat is ook een kwestie van durven, het goede toe staan naar binnen te komen.

   Voor iedereen waar ik vannacht verliefd op kon zijn, het was waanzinnig mooi, en voor Mirakel ook

   The Dandy Warhols – Bohemian Like You
   http://www.youtube.com/watch?v=nTcihBUWIVA

   Patti Smith – Dancing Barefoot
   http://www.youtube.com/watch?v=jC6sLQg3gkk

  7. Wende 5 keer achter elkaar afgespeeld al.
   Waanzinnig hard komt ze bij me binnen nu.
   Zo gaaf, YouNiversum bedankt met de M van Mmmmmmmmm mjammie miauw

  1. We kunnen de hele dag door mediteren, ook met ogen open, terwijl we de afwas doen, of andere handelingen die vanzelf gaan. Uiteindelijk gaat alles vanzelf, doen door niet doen, ook schilderen, autorijden, you name it en het kan al mediterend. Dan wordt dat je natuurlijke staat van zijn waar de wereld in opkomt, zonder tussenpersoon, die kan beter moven. Dan zal niet alleen het vormeloze maar ook de vorm langzaamaan één worden.

  1. Ik weet het niet hoor maar als dit niet met opzet is, dan mogen ze zo een wel een cursus geven, ik had er al van gehoord maar nog niet gezien. Te belachelijk om waar te zijn toch?

  2. Ja, de tijd is gekomen om of te veranderen of op te zouten voor de illuminati dwergjes en hun bazen. Ach, ik lach me rot om dit soort dingen, haha!

  3. @Janee

   Arggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh nee he. Had de link beter niet kunnen bekijken. Weet je wat ik zou doen als ik tegenover deze klojos zou staan?? Talk to the HAND!! http://www.youtube.com/watch?v=_O-QqC9yM28

   Maar dat zullen ze ook niet begrijpen ^^ Wat een trieste bende in Nederland toch, en helaas hier nog steeds niet alleen…

   Hoe vaak moeten wij nog schreeuwen “WAKE UP SHEEPLE!”??

  4. Richard de Mos is tegen Cee Ooh Twee Belasting zo te zien.
   Gewoon lachen met die gast, ja toch?
   Hij was ook tegen klimaat opwarming, dat het een hoax is.
   Alleen jammer dat ik die partij van hem niet geloof.
   ‘Gewoon opzouten met die milieu politie, het is mijn woning’.
   Geen big brother elektriciteits meter met satelliet verbinding, weg wezen, de overheid heb niks te zoeken in mijn huis.
   We maken zelf wel uit hoe vaak we naar het toilet gaan.
   En dat gescheiden afval dat donderen ze toch weer bij elkaar op de grote hoop voor de grote Vuil Verbrander in Wijster, blij dat ik daar niet in de buurt woon, af en toe als de wind verkeerd staat ruik je het hier zelfs nog, pure ammoniak lucht, niet normaal meer, kan niet gezond zijn, zal wel vol met pcb’s zitten en alu en weet ik wat allemaal.
   Is dat een Hageneez accent dat ik hoort?

 10. DE AARDE (blue planet) schudt zo, omdat ze het ook MOE is, net als ik. Schud nog maar harder lieve aarde, misschien leren een hoop zielen nog iets voordat het te laat is (en nog eens eeuwen moeten incarneren om het lesje te leren…)

  1. De aarde is aan het schudden omdat Jomanda heeft gezegd dat Holland overspoeld gaat worden door een Tsunami uiterlijk Augustus 2011.
   Er zijn hier een aantal mensen in en op Wtk die ik niet wil missen.
   Zorgen jullie dat je op tijd droge voeten houdt?!

   Roxy Music While My Heart Is Still Beating
   http://www.youtube.com/watch?v=tyITsqvySqQ

  2. Ja daar heb ik ook wel eens iets over gelezen, ze hebben ook een paar duinen doorboord, zodat het water vrij kon stromen. Raar he……zou Jomanda daar Den Haag mee bedoelen?

  3. ooooh Wende, ze snijdt door de werkelijkheid met een gemak van een jonge ongehinderde hinde op de uitgestrekte savannes.
   ooooh oooh Mirakel ik weet niet zeker welk deel van Nederland veilig is.
   Tante Jo had het in deze video over Noord Holland, dat je daar de volle hoos binnen krijgt.
   Maar persoonlijk heb ik een Zeeland jaren terug met een mooie rood harige knappe heks gesproken, zij zei dat ze ook gezien had in haar dromen dat de Oosterschelde kering ook finaal kapot zou gaan…
   Brrr best eng allemaal, DEn Haag die mooie stad achter de duinen, ik wil geen afscheid nemen, komt allemaal naar het Oosten van het land, we hebben toch zat ruimte hieroooooooooo helpie helpie.
   Zullen we dit eens expliciet aan Anneke vragen? Anneke is toch heksie van het Noorden?!. Anneke help onsz, we willen het weten, is er nog hoop voor onsz? Tot wanneer kunnen wij elkaar nog ontmoeten? Is er nog een kans, zal het allemaal wel goed komen?

   http://www.deltawerken.com/Oosterscheldekering/44.html

   Harry Jekkers – Oh Oh Den Haag
   http://www.youtube.com/watch?v=ptGJ8wzeGDE

  4. Ik weet zeker dat De Elites ook bepaalde voorkeuren hebben.
   Sommigen mogen ze deep down ergens wel.
   Al zijn ze lastig, een luis in de pels, ze laten ze niet zomaar vallen als het er op aan komt.
   Velen waar ik de meeste moeite mee heb zijn juist nooit in die ‘hogere’ kringen geweest.
   Soms is het zo goed te begrijpen dat ze een hekel aan onsz hebben.
   Op de socialistische staatsscholen hebben ze ons geleerd dat we allemaal gelijk zijn, dat is een leugen, die gelijkheid is heel negatief uit te leggen in de kern.
   Er zijn uitzonderingen, Kerry van Camelot mogen ze bijvoorbeeld wel, ik snap wel waarom hoor.
   Mirakel mogen ze volgens mij ook heel erg, deep down, volgens mij wel, die zijn niet bang, dat proef je door de letters heen, Selene ik heb m’n best weer gedaan, ik voel helemaal niks nada, dat is wat ik bedoel, als het mij al niet veel kan schelen, waarom zouden we dan mogen verwachten dat ‘De Goden’ nog om onsz geven?!

   Praten tegen een muur, we drinken te veel koffie en te weinig water, daarom zijn we zo moe, ik heb geprobeerd vandaag geen koffie te drinken, lukt niet, maar dan gaan er zo wel een paar glazen water extra tegen aan, tegen het uitdrogende effect van koffie…

   Heel Alleeeeen met Seleeeen
   Volgens mij zijn er hier velen zo, het negeren als hoogste goed, dan voel je je beter, maar je bent niet beter. Zo voorspelbaar, zo moet de Elite zich ook vaak voelen, dat ze van te voren weten wat er gebeurt, geen wonder dat ze geen ‘respect’ voor onsz hebben.
   http://www.wanttoknow.nl/overige/ruimteweer-zonne-activiteiten-en-onze-spirituele-ontwikkeling/comment-page-1/#comment-55890

  5. Holy Moses die Tsunami golf is meer dan 30 meter hoog, en die haagse surfer tuft gewoon rustig door?!
   Dus voor alle surfers in de haag; no problem, hou je board bij de hand onder je kussen.
   Als je het hoort ruisen en donderen in de verte, even je wet suit aan en het juiste moment bepalen wanneer je in de water krul stapt; eitje toch?

  6. In California praten ze ook zo, zooooo relaxed!

   The beach boys -good vibrations
   http://www.youtube.com/watch?v=nC2gZMNkyJo

   Ooooh pas op ze gaat vanavond weer, weer of geen weer, jakkeren met die plank, meedogenloos tegen de klippen op, bij de wilde spinnen af, zo vermoeiend al die gurl power, maar wel enorm spannend, hoe kunnen de boyz dat ooit nog bij houden? Ze zeggen dat wij van de dolfijnen afstammen, dat als je maar lang genoeg in het water ligt dat je dan vanzelf weer zwemvliezen tussen je tenen krijgt!

   http://3.bp.blogspot.com/_4-yBZr5goc4/TQ_GR2DF4oI/AAAAAAAAAuA/lYhpoh498k4/s1600/Billabong_girl_Surfer.jpg

  7. 3 monniken veilig in een grot in de Himalaya:

   Monnik 1 zegt: “De aarde schudt omdat ze in beweging is” .

   De andere monnik zegt’ Het is de kosmos die schudt, daaromt schudt de aarde.”

   De derde monnik zegt” De kosmos en de aarde schudden niet, het is je geest die schudt.”!

   😉

  8. Dusz ik zit met allemaal Hagenezen hier op de digitale lijn?
   Ook allemaal uit de volkse molen wijken en schilder achtige wijken?
   Zo veel verhalen over gehoord, het is volk apart, kan je ook wat van leren van die gasten, ja toch?

   Appa en Sjaak in de Molen Wijk
   http://www.youtube.com/watch?v=y4d42jfgdPU

  9. Jah die Tibetanen weten op 1 of andere manier dat geest en materie heel nauw samen hangen met elkaar..

   To hang out, is een Amerikaanse slang uitdrukking, To hang out vinden ze daar heel normaal, hier in Drenthe zit iedereen zielig met een krat pils agressie op te fokken in z’n betonnen hok, niemand komt onaangekondigd op bezoek, dat is pas armoede, vandaar ook die suffe vecht partijen hier in die boeren k*t cafeees, laatst weer bijna iemand dood gestoken, een bekende springruiter nog wel, je schaamt je kapot voor dat stomme volk, ik ga ook nooit never niet in de plaats uit, veel te gevaarlijk, zuipen en steken daar hou ik nie van..

  10. @ John, de Aarde schudt door mijn buik van het lachen, je humor valt heel erg goed op de schaal van Richter, een heuse dikke 10.0 !

  11. Plat op z’n bek in het zand, wauw!
   Een echte Drentse zand happer, ooit met een Drentse mede scholier op het strand gelopen, school reisje, dubbel gelegen van het lachen, om de 5 minuten was hij aan het schelden op dat rot zaaaaaaaaand, jah met de lange aaaa, zo spreken ze dat hier uit, daar hield hij niet van dat zaaaaaaaaand, dat ging overal tussen zitten, daar waar je het niet wilde hebben, niet alleen tussen je tenen, dat was hij niet gewend, en maar mopperen, toen wist ik al dat ik een mopperaar wilde worden, een dag niet gemopperd is een dag niet geleefd… Het was al heel wat dat ik leerde met een trapeze haak die lap van een zeil naar beneden te houden, dat was echt stoerrrr…

   Jah ik heb nog een plank op zolder uit het jaar nul, een hele lange met 7 vierkante meter, van stefan van de berg geloof ik, een soort boot, want hij drijft nog als ik er op sta, die wel snel kan zijn maar alleen op binnen water.

   Ooit zou ik het nog eens leren op de branding, maar dan heb ik continu een reddings boot nodig, zal wel duur zijn zo’n reddings boot langszij.

  12. Ik heb in mijn vroege jeugd op het eiland Wieringen gewoond.
   Paar jaar terug nog een reportage gezien over de dijken bouwers aldaar.
   Kwamen uit alle provincies van het land.
   De arbeiders die uit Drenthe kwamen werden al snel scherp in de gaten gehouden in de Wieringer cafés.
   Die stonden er om bekend achterbakse messen hufters te zijn.
   Daar wisten ze op Wieringen wel raad mee in die tijd, in de tijd van de bouw van de Afsluitdijk.
   Die werden zonder tussen komst van de politie met kop en kont van het eiland afgeflikkerd.
   No Problemo.
   Nog steeds zijn het stekers hieroooo, die vieze ouwe bouwers hier in het Hooge Veen zijn daar nog steeds trots op, niemand durft daar wat tegen te doen, ik veracht dat, te lang op Wieringen gewoond, gaat in je bloed zitten die frisse zee wind.
   Messen stekers flikkeren we het eiland af, met kop en kont, heel simpel.
   In 2011 worden hier nog steeds door minderjarigen buiten bewoners kapot gestoken.
   Als je van buiten het dorp komt mag je kapot gestoken worden.
   Wat een mentaliteit, dat zal nooit op teevee komen, het blijven hier nsb’ers…

  13. Jomanda kan beter eerst eens haar zelf in de spiegel bekijken, voordat ze andere zielen oordeelt door haar “voorspellingen”. Velen hebben hier uitwendig echt last van, kan niet de bedoeling zijn lijkt me. Ik ben er wel achter zolangzamerhand dat je beter dicht bij je eigen waarheid kan blijven.

   Al jaren zijn “dergelijke ontwaakte” zielen bezig om hun verhaal naar voren te brengen, maar kijk hoe ver we het met zijn allen geschopt hebben? Mensen, stop met andere oordelen en kijk naar binnen, oordeel daar zelf. Je bent tenslotte je eigen rechter.

   Hmmm en in Nederland zijn we veilig, hier komen geen “gekke” dingen… waarom toch? Ach, geloof niks van wat ik zeg hoor 🙂

  14. @Mirakel: Hahaha je humor is nog steeds even goed. Ik moest hier wel even om lachen. Kon het dan niet laten om mijn “super intelligente verstand ook zijn werk te laten doen” en een soortgelijk iets op te zoeken op youtube 😉

   Moet zelf zeggen dat ik er aardig in geslaagd ben, heb er zelf om kunnen lachen.
   ZO MOET HET DUS OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK NIET –> http://www.youtube.com/watch?v=A7w_69DmVVo

   Don’t try this yourself or you might pretty much hurt ya self 😛

  15. Hah leuk dat jij er ook weer bent Wout, sjah ze heb zeker humor, echt wel..
   Cozmic is ook al weer in da house, aan het head bangen op de Smashing Pumpkins, uit m’n aller aller droevigste periode, moet ik niet altijd aan zetten, alleen als ik me rot wil voelen, als ik éénmaal 1 nummer van ze gehoord heb moet ik meer ze van horen, dan ga ik zo in emotionele oorlogs modus, heel vertrouwd dat wel.

   In totaal ben ik 3 keer bij tante Jo geweest om te kijken, ook uit nieuwsgierigheid, het is al weer een tijd geleden, achteraf zit ik nu te bedenken, ze had toen vast wel in de gaten dat ik haar wel mocht, 1 keer mocht ik naar voren komen, was wel leuk, het enige wat me nog altijd soort van dwars zit, toen ik daar was in die zaal, toch wel heel vreemde dingen mogen zien, ik kon lang niet alles plaatsen, heb zat vragen en vraag tekens, waar die wezens toe behoren, waar ze vandaag komen, ze communiceert met licht wezens zoals ze dat zelf noemt, ik heb ook wel wat gezien wat ik niet aangenaam vond, precies op dat moment sloegen de honden in de zaal aan, Jo zei dat er kwade entiteiten de brutaliteit hadden om binnen te komen, ze had het niet over de mensen maar voor mij onzichtbare wezens, ik hoop dat er nog wat leuke mensen overblijven, als er echt een overstroming komt, ik heb al genoeg ‘vervelende mensen’ meegemaakt, karmisch gezien mag ik wel eens wat lol hebben volgens mij, vandaag in ieder geval kunnen lachen met een warm gevoel, helemaal toppie!

   Smashing Pumpkins – Today
   http://www.youtube.com/watch?v=yCSLK0WCUd8

   shoot die tekst lyrics klopt ook nog geloof ik.. Heel erg zelfs getsie, kennen ze me daar of zo?

  16. Jeemig…hebben jullie het nieuws gezien?????????
   Japan een enorme tsunami.
   Nou ja zeg, hadden we het er net over.

  17. Ik ben door m’n ouders niet religieus opgevoed Mirakel, maar wat ik wel onthouden heb van die bijbelse rakkers, die mij soms nog steeds enthousiast proberen te maken voor bijbel studie; daar waar 2 of meer mensen in de naam van het hoogste bij elkaar komen, daar is het hoogste ook aanwezig, Wij voelen het gewoon aan wat er nu gebeurt in Japan!

  18. Dit ben ik volstrekt met jou eens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   heb dit ook bijna de hele dag in mijn hoofd!!!

  19. jah het overstroomt zomaar in mij, word er ineens weer even super verlegen van, ik wil er goed mee om gaan, net alsof de plus en de min nu goed aangesloten worden, ik weet dat ik “het” niet kan vastgrijpen, dan maar met de sterke stroom mee en we zien wel, de vraag is niet voornamelijk hoeveel tegenslag een mens kan verdragen maar vooral ook hoeveel geluksgevoel kan iemand aan..
   ik ben zo prettig gestoord opgelaten vandaag.. dol en dwaas, dolletjes, ik heb zin in van dik hout, die hebben iets van het wordt stil in mij..

   Van Dik Hout – Stil in mij
   http://www.youtube.com/watch?v=5aUo-2ZOHJw

  20. Stel dat ik weet dat tante Jo geen onzin praat en dat uiterlijk augustus 2011 het westen van Nederland kopje onder gaat.
   MOeten we nu een lijstje gaan maken van de mensen die we willen gaan redden?
   Misschien is dat heel moeilijk, tenzij iemand op tijd op het hoogste punt boven de zeespiegel in Limburg of zo gaat kamperen.
   De ark van Noach, er kunnen maar 5 mensen in m’n zweedse bootje, is niet veel.
   Ik ga naar een eiland en ik neem mee…
   Ooh ik wil niet dat ze verdrinkt, het schijnt het ouwe vorige levens drama te zijn, iets dat ik aantrek, volgens een medium was ik twee duizend jaar terug zo gek om als joods arabische palestijn verliefd te worden op een vrouw van een andere stam van een ander geloof en een andere huidskleur, dat gaat niet goed, ik denk dat ik daar altijd mee weg kan komen, dat lukt me ook wel, tot dat.. en dan blijf ik eeuwig naar haar op zoek, en als ik haar dan eindelijk gevonden heb dan begint het drama weer op nieuw, kunnen we niet even naar een andere tijdlijn hoppen? Volgens onverbiddelijke tante Jo gaat Nederland op alle beschikbare tijdlijnen onder water… Wie het weet mag het zeggen, het sterft hier van de mediums op dit forum volgens mij.

  21. Dat donderende dreigende bachus orgel en dan wilde exotische donkere Vanessa Mae rakelings scherp raggend op die viool van haar, helemaal kippenvel Cozmic, jij komt ook altijd op tijd! thnx Mann, kerels onder mekaar, steun hebben we nodig in hollandse bange dagen achter de donkere dijken, daar waar het gebeurt maar niemand die er overdag iets over mag zeggen, ik snap niks van ze maar ze zijn het eindeloze mysterie en ooit ooit mag ik bij ze zijn om ze te bewonderen, allah is nie gek

  22. Hyper, ik voel alles. En soms voel ik ook niks. Ik voel dan niks omdat ik niks wil voelen.
   Als je alles moet geloven wat wordt beweerd zijn we aan ons laatste eindje bezig op deze wereld. We zouden dus massaal aan onze vakantie moeten beginnen en iedereen waar we van houden om ons heen verzamelen om de ons restende tijd op deze mooie aarde zo goed mogelijk te benutten.
   Maar men maakt nog steeds ruzie, gaat nog steeds een nieuwe auto kopen. Slaat zijn kinderen nog steeds of negeert ze gewoon, ik zie dat in de omgeving gebeuren, zucht.
   Als je niet van jezelf houdt kun je ook niet van iemand anders houden is een regel die ik ergens ooit las maar ondertussen ook bewaarheid heb zien worden. Sorry, moeilijke zin.
   Ik heb niet veel met de bijbel, behalve dan dat ik sommige verhalen mooi of minstens interessant vindt. Het verhaal van de Ark is hierin een voorbeeld waarin precies verteld hoe de mensen reageren als ze gewaarschuwd worden voor het einde. Sodom en Gomorra van hetzelfde laken een pak.
   Ik weet het, ik klink niet als een bijbelhater. Ik heb dan ook braaf zondagschool gevolgd als kind. in de pubertijd heb ik iedereen, inclusief de dominee duidelijk gemaakt dat ik wel een sprookjesboek zou pakken als ik sprookjes wil lezen. De bijbel blijft een mooi boek maar geen dominee die geloofwaardige uitleg gaf op mijn vragen. Vandaar.
   Ik weet net zo min als jullie hier wat er gaat gebeuren en wat ons hier in Nederland staat te wachten. om het zekere voor het onzekere te nemen kan ik iedereen alleen maar adviseren te luisteren naar je eigen hart. Luister naar je eigen omgeving. Blijf niet voor die tv hangen, ook niet als je even nergens zin in heb.
   Ga lopen in de natuur of in ieder geval waar je nog zicht hebt op enige natuur en vergeet niet naar de lucht te kijken. De enige manier om oneindig ver te kijken. Overdag en ’s nachts. Dan besef je dat alles oneindig is en dus ook onze mogelijkheden en vooral onze liefde voor elkaar.
   We zijn niet zo hulpeloos als sommigen zich soms voelen.
   Hyper, als je denkt dat je de enige bent zul je even hard moeten roepen zodat gelijkdenkende je weten te vinden. Maar uiteindelijk ben je nooit never alleen.

  23. @Selene, wat een betoverende woorden! Ik sluit me direct bij je aan, prachtig verwoord en de waarheid is te voelen in iedere letter.

  1. Haha, weet je, dan hoeft het voor mij niet meer, ik zoek wel rustig op m’n gemak iets leuks uit, tweedehands, van veel hogere kwaliteit voor veel minder doekoe, haha.

  1. Het blijft maar doorgaan in Japan……ik kijk af en toe even op jouw link!

  1. In de manifestatie van het leven, zijn we zo divers maar als het er echt om gaat, om wie wij zijn, dan zijn we samen één. It’s nature.

  1. Ik denk dat ik ook maar spiritueel ga worden, kan mij het schelen, wel gezellig geweest zo te horen, open satzangs here I come, wel m’n kussen meenemen zeker?! Bij de plaatselijke kerk die op zaterdag op de hoofdstraat ronselt wilde ze mij er bij hebben, sjeeeez dus daar zitten al die bloed mooie vrouwen met heel lang haar braaf te bidden, ze geloofden alleen nog niet dat ik in de Heer wasz, zo jammer en ze zingen en ze springen en ze zijn allemaal zo blij jah jah en hallelujah en handopleggingen en je bent genezen na 4 bezoekjes en na 1 onbeantwoorde verliefdheid ben ik er zelf maar pro actief uitgestapt, is al weer jaren geleden maar het komt ineens zo boven drijven, het lijkt wel een gedachten Tsunami.

  2. Deze rodeo song dekt wel enigszins de lading van de up & down stemming waar ik nu in verkeer, een beetje bokkend en horkerig en ook uitgelaten. Overmoed komt voor de val zegt men, dan moeten de western clownsz mij gaan redden, dat ik niet alsnog gespiest wordt door de scherpe horens van de wilde ziedende bronstige rode bull’s eyes, de dieren beulen, vinden ze daar heel normaal, doen ze een elastiekje om z’n zaakkie zodat ie raarder en harder gaat bokken, het mocht niet mogen maar ze doen het toch, is traditie, issu cultuur, giddy up go go wow.

   BoDeans – Texas Ride Song
   http://www.youtube.com/watch?v=RP6vLkSnnZ0

   Salt’n’Pepa – giddy up
   http://www.youtube.com/watch?v=mE3u7VX0imA

  3. Hmmmm Hyper, was je al niet compleet spiritueel?? hehe, voor mij wel hoor.
   Hoe dan ook, doe zeker wat je niet laten kunt, zo lang je je eigen bewustzijn maar lekker streelt 😉

   Ik heb wel geleerd, geniet ervan, in welk opzicht dan ook, met of zonder andere ziel als accompanie voor je. Let’s have fun! En 1 dag niet gelachen, is zeer zeker weten 1 dag niet hebben geleefd. Vandaag genoeg gelachen dat wel, naar een klassiek orkest geweest met Barok stijl. Was erg leuk, maar ik doezelde bijna weg, omdat het zo relaxed klonk. Ik luister eigenlijk wel naar iedere soort muziek. Met mij kun je altijd alle kanten op, vind ik zelf best cool haha 😉 Het zijn de drie broers Hantaï en zijn allemaal onbetwiste specialisten op hun instrument en brengen een barokprogramma met louter meesterwerken waarin ze stuk voor stuk hun kunsten kunnen vertonen. Ik was wel erg onder de indruk. Leuk om eens meegemaakt te hebben, maar vanuit mezelf en alleen zal ik niet snel gaan…

  4. En ik realiseer me uiteindelijk dat wij hier nog lekker kunnen genieten van dergelijke dingen, terwijl ze in Japan onder water staan (en daar niet alleen…), lekker cru en vaag! Ach en wee het zal spoedig allemaal wel blijken hoe en waarom. I am ready at least, let it all come!

  5. Net 8 minuutjes Akiane gekeken, jullie helpen me weer met groot gemak door mijn dode punt heen, niet alleen computers kunnen vastlopen, alles stroomt weer in mij door, thnx Wout en Mirakel en Cozmic en Iedereen.
   Ik ben zo gewend om mezelf regelmatig men-taal volledig knijp te zetten tegen een stenen muur.
   Tegenwoordig loop ik met het grootste gemak langs en door muurtjes, dankzij jullie ook.
   Er zijn genoeg mensen die mijn moves totaal niet kunnen waarderen en ik heb zelf ook nog wel eens moeite met mijn eigen grillen.
   Dat barokke Scarlatti klinkt als een verantwoorde gecontroleerde hagel bui op een metalen dak, wel opwekkend en ik luister ook graag naar alle stijlen, ben ik ook trots op Wout.

   Akiane is al een hele dame geworden in 2010, ik ga zo nog verder af kijken, ik heb wel ontzag voor haar, ze heeft iets speels maar ook onaantastbaars, die 2 maakt het ontzaglijk onontkoombaar, het onmogelijke mogelijk gemaakt in 1 oog opslag.

   Ben jij er ook zo 1 als Akiane Mirakel, volgens mij wel.
   Jij had het over Straten wolken in de stratosfeer Mirakel, ik heb vrijdag op de buiten plaats nog aan m’n moeder proberen uit te leggen wat chemtrails zijn, wijzend naar boven, tram rails zegt ze dan al grinnekend, omdat ik dat eerst zo grappig vond, ze gelooft het niet, vrijdag gezien wat jij gezien hebt in de lucht Mirakel, dusz dat heeft ook met Haarp te maken? wist ik nog niet..

   Pierre Hantaï plays D. Scarlatti
   http://www.youtube.com/watch?v=ypJ3ypF6I_E

   Nou ik er bij nadenk is dat laatste nummer waar ik mee kwam aan zetten ook flink barok, niet alleen die jurk ook de muziek op dat vreemde mini gitaartje, daar zal wel een officiele meer deftige middeleeuwse naam voor zijn. En Ólöf Arnalds is ook een Akiane typje volgens mij. Je kan ze zo herkennen in hun doen en laten, de manier van kijken, ze hebben een brede kijk in hun ogen. Niet van die prikkende oogjes, maar meer zo loensig zonder overdreven focus, je ziet dat ze meer zien, ze kijken door de nitwit letters heen, het zijn geen nit pickers.

   Ólöf Arnalds – Surrender
   http://www.youtube.com/watch?v=CGYxyO4Hjac

  6. Ooh Akiane zegt dat ze tegenwoordig wel 3 maanden over een beetje hemels schilderij doet, geen wonder dat ik yesterday even totaal leeg was, mijn bespiegelende spinsels en schrijfsels hebben af en toe ook een Japanse kerncentrale met koeling nodig. Ik kan ook niet altijd zo maar wat op kliederen, er moet iets in mij gloeien en branden en koken en bewegen en ik moet ergens door ontroerd of geraakt zijn. Vandaag kwam m’n tank even zonder benzine te staan, overal spier pijn, m’n hele lijf deed zeer, nu weer beter, even pauzeren en dan weer verder.

   Maar helemaal happy dat ik nu al weer online op de draad der draden ben, zonder langdradig te worden. Jah wat jij zegt Wout, net ook weer een Japans dorp op het nieuws gezien dat in z’n geheel verdwenen is, er zijn daar nu negen duizend en 500 inwoners vermist, en dan op een andere zender verwachten ze dat het doden tal misschien wel naar 1500 stijgt, dan denk ik kunnen jullie wel rekenen? Nu weer verder hemelse Akiane kijken, ik word wel heel stil en klein als ik naar haar kijk, soort balans, mijn neurotische koortsigheid in mijn denken komt wel tot rust als zij spreekt.

  7. In de Gallery van Cozmic staat er een begeleidende tekst bij het schilderij “Hand Of Destiny” dat ik had gekozen;

   ” No matter what happens around us, or to us, through love our soul reaches immortality conquering all dimensions and all destinies. As we experience punches of sorrow and touches of joy we cross different dimensions and participate in creating our own destiny. This is a story of choosing happiness over sadness, and choosing to close the wounds of time, instead of becoming the wounds themselves. ”

   Miracle of Love
   http://www.youtube.com/watch?v=Q_bzuNWnT-Q

  8. Hyper alert,

   Die straten wolken vond ik vreemd, zo gestructureerd. Eigenlijk is mijn hypothese Haarp.
   Inderdaad op 9.34 ook een heel mooi schilderij. Ergens doet het mij aan een omslag denken, en afscheid van het oude, door de herfstkleuren om de mevrouw heen. Het einde van slavernij, het geld dat eigenlijk niets meer waard zou zijn dan een blaadje.
   Akaine haar betekenis oa (de betekenis staat in de galerij van Cosmic:
   So this story is a bitter-sweet depiction of endurance, strength and choices as we go through our toughest struggles. And maybe, even in the slightest way, it will bring hope to those who have lost it. (heb het laatste stukje er nog even bij gedaan)

   Het schilderij uit de galerij van Cosmic vind ik Surch for the truth heel erg mooi! Bij age 12. Zou ze een incarnatie van Rembrand zijn? Quantum world, staat ernaast, die vindt ik ook heel interessant!. Ze heeft voor een meisje van 12 op dat moment wel een zeer grote weide blik. Ik heb het idee, dat onze aarde ook door al die energetische gebieden gaat, of waar wij naartoe gaan???
   galerij, age 10, de derde, vindt ik ook interessant. Het zegt mij vermoedelijk iets over atlantis, wat in zee verdwenen zou zijn. Alle orbs erbij die toekijken hoe het land ten onder gaat….
   Ik moet je echt zeggen dat ik heel blij ben met de galerij bedankt cosmic!

   Zelf zou ik ook wel zo mooi willen kunnen schilderen Hyper alert, het ontbreekt mij alleen een beetje aan de “gave”zeg maar. Ik vind het ervan kunnen genieten om te kijken en mee te gaan in een belevingswereld net zo mooi! Iedereen zijn ding toch?

  9. En dan maar te bedenken dat we nog maar aan het begin van de hele rit zitten en nog niks hebben meegemaakt…Veel moois komt nog, en al dit is de bedoeling om de mens weer bij elkaar te brengen en het ego op een laag pitje te laten sudderen. Ben best wel moe geworden van al die ego trippers hier op aarde heh.

   Bedankt voor die links Mirakel, nu ben ik in aanraking gekomen met een mens die ik nog niet kende: Akiane Kramarik. En haar tekeningen zijn eens wat anders dan een “Rembrandt” haha.

  10. Mirakel, ik raad jou aan om “Quest for the Lost Civilization” van Graham Hancock te bekijken. Echt de moeite waard, ik weet al zeker waar Atlantis moet hebben gelegen en naar mijn gevoel is het continent “Mu” (ik speel zelfs het spel Mu Online, lekker nostalgie en magisch-achtige spreuken enzo ^^) ook echt heeft bestaan.

   Hier, neem er de “tijd” voor haha.. wat is tijd voor mij nog 😛
   Zoals ik nu leef zonder werk en zo min mogelijk aan geld te denken (helaas nog wel een beetje nodig, anders moet ik op straat gaan leven hier, en als het land nu lekker warm was, had ik dat allang gedaan!)

   http://www.youtube.com/watch?v=amqlYJsbr54

  11. Beste Hyper, ik kom straks even op je terug. Ga nu even met een goede vriend “Bowlen”. Het oude leventje gaat ook nog gewoon even door, en niet dat dit helemaal verkeerd is, zolang iedere ziel op een gegeven moment maar door heeft dat er meer is tussen hemel en aarde en elkaar allemaal kunnen respecteren, zitten we op de goede weg!

   Tot straks Hyper. 🙂

 11. Eventjes om nog wat aan te geven, de tijd gaat echt steeds sneller. Het is al 4 uur in de nacht bijna en ik ben nog niet eens moe en de rust is geweldig nu hier! Buiten een koppeltje (mannetje en vrouwtje zwaan) aan het dobberen in het water, ik zit wat dat betreft hier goed. Ik blijf hier totdat half Nederland overstroomt en wij hier binnenkort aan zee wonen 🙂 Zie het maar aan de humoristische kant, al je materieel kun je toch niet redden, zo lang ik mijn lichaam maar red hehe. Die is hier nog niet klaar op deze planeet, verandering moet ik eerst zien voordat ik ooit overga. Nooit opgeven is iets waar ik goed in ben, tevens eigenwijs zijn en doorgaan tot het bittere “eind”? Die komt toch nooit weeheheeee.

  Ok, steeds minder tijd lijken te hebben, het hoofd dat volledig spint (zoals 6000 toeren per minuut van mijn auto) en het gevoel hebben geen enkele kennis meer op te kunnen nemen (wat maar een bedriegelijk iets is).

  We are in the greatest rollercoaster ride of all times =)

 12. Dat de aardkorststructuur aan het veranderen is blijkt al enige tijd door het steeds
  terugkeren van het opnieuw neutraliseren van geo-pathogene straling (negatieve aardstralen) ook daarin vindt men de kosmische (zoals men wilt Goddelijke) wetmatigheid dat positiviteit altijd overwint.
  Vandaar dat geen mens ter wereld positieve aardstraling kan veranderen.
  Men kan er wel mee werken door b.v. een neutralisator (zoals een koperen acht) er half mee te combineren zodat men een wisselwerking krijgt.
  Tevens is natuurlijk bekend dat positieve plaatsen geweldige meditatieve plaatsen
  zijn, enkel, men mag er niet langdurig op vertoeven om overbelasting te voorkomen.
  Zoals overactiviteit, manisdepressief e.d.

  Maar dat is ook de verklaring dat men via de wichelroeden terugkerende veranderingen
  waarneemt.

 13. Ik begrijp de correlatie niet tussen Metraton en de 4,5 miljard jaar sinds de geboorte van de aarde. Bestond Metraton toen al en sinds wanneer is die naam in de laatste 350.000 jaar verschenen? Had Metraton toen ook al geweten van de metamorfoses van de aarde sinds zijn ontstaan.
  Ik weet ook met grenzeloze zekerheid dat er nog veel meer aardbevingen zullen ontstaan door het tektonisch verschuiven van de aardschollen. Eveneens weet ik dat in de komende 100 jaar het huidige Nederland niet meer zal bestaan.

 14. Wat mogen wij als mens dankbaar zijn voor de perfecte scheppingsgedachte!!
  Wij hebben er een “potje van gemaakt” maar we mogen in de nabije toekomst gaan genieten van een perfect leven. Laten we d.m.v. Liefde onze dankbaarheid jegens DE SCHEPPER tonen en gaan beseffen, dat we allen 1 zijn. 1 zijn de mensenzonen en 1 ben ik met hen. Liefde betracht ik en geen haat, te dienen tracht ik zonder verplichte dienst te vorderen. Te helen tracht ik, niet te wonden. Moge het lijden zijn beloning van LICHT en LIEFDE brengen, Moge de ziel de uiterlijke vorm beheersen en ook het LEVEN en al wat er gebeurt en LIEFDE doen verschijnen, die de grondslag is der lotgevallen van de tijd. Moge visie komen en inzicht. Moge de toekomst zich ontsluieren. Dat innerlijke 1-heid te voorschijn komen en uiterlijke scheuring worden overbrugd. Dat LIEFDE zegeviere en alle mensen tot Liefde zich bekeren.
  (Dit gebed is niet door mij bedacht, maar door een verheven geest, waarvan ik de naam was vergeten. Sorry.

  1. Ik vind de verhalen wel leuk maar nietszeggend. Je hoeft helemaal niet te channelen om te weten hoe de vork in de steel zit.Als je een gezond verstand hebt en een wetenschappelijke onderbouw, kom je meer te weten dan langs wegen van paranormale gegevens die nooit bewezen kunnen worden.
   Teddy

 15. http://www.volcanodiscovery.com/nl/earthquakes/today.html
  Op deze site kan je zien dat de aarde altijd in beweging is en was!
  Niets bijzonders dus.

  ” Diegenen onder jullie die vele levens als Aardebewaarders hebben doorgebracht, de inheemsen, de Druïden, de Atla-Ra zijn NU hier om specifiek de energie van deze dialogen vast te houden en zij manifesteren zich in toenemende mate. Dat is waarom jullie worden aangetrokken tot krachtplaatsen, tot vortexen, portalen en scheppingsplaatsen om zodoende de Zonneschijf opnieuw te coderen.”

  Nog nooit zoveel onzin bij elkaar gelezen!

 16. Waarom praten/schrijven iedereen die met het spirituele bezig houd altijd over een ronde bol als aarde, Onze thuis planeet.
  Onze wereld is plat PLAT, PLAT, PLAT, PLAT, PLAT, PLAT,
  zo PLAT als een pannenkoek.

  ——————————–
  Ga googelen en zie voor je zelf.
  ——————————–

  Er bestaat zelf een Antartica verdrag. Er mogen geen vliegtuigen over de zuidpool heen vliegen. De zuidpool ligt aan de randen van onze wereld en vliegtuigen knallen tegen de barrière op.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.