Advertentie

Gevangen in.. Lineaire tijd..!!


*

Lineaire tijd houdt ons gevangen…

2023 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Harriet Algra

Het is iedere keer opnieuw verbazingwekkend hoe de informatie die ik nodig heb op het juiste moment zichtbaar wordt. Soms lig ik ’s nachts over iets na te denken, ga vervolgens lezen, in de hoop daar moe genoeg van te worden om daarna nog even te kunnen slapen en lees prompt het antwoord waar ik naar op zoek was. Je zou bijna denken dat ik deze zelf vanuit een andere tijd/ dimensie aanreik. Zo ging het ook met mijn vragen omtrent lineaire tijd en langzamerhand begint het steeds duidelijker te worden dat dit een heel belangrijk deel uitmaakt van de kooi die ons gevangen houdt..!

Er wordt ons geleerd dat we een lineair leven leiden: we worden geboren, we leiden een leven en komen te overlijden. Maar klopt dat wel? Er beginnen namelijk steeds meer scheuren in dat begrip tijd  te ontstaan. Zo blijken er ruimteportalen door de wetenschap ontdekt te zijn die lineaire tijd volledig overhoop halen.

Ruimteportalen
Ze bevinden zich overal op aarde maar zijn niet met het blote oog zichtbaar. Deze portalen staan in verbinding met andere plekken in het universum en creëren een verkorte rechtstreekse verbinding met die plek. Deze vormen een deur naar het voor ons tot nu toe onbekende en worden door NASA ‘x-punten’ genoemd. Dit zijn plekken waar het magnetische veld van de aarde verbonden is met het magnetische veld van een andere planeet, en die verbinding vormt een portaal.

Zodra je door zo’n portaal heen gaat kom je in een volledig andere gewaarwording van tijd terecht. Om je daar gezond doorheen te laten gaan is het noodzakelijk dat je een frequentieriem draagt die je lichaam helpt te acclimatiseren aan de hogere trilling snelheid in die andere atmosfeer. Deze wordt veroorzaakt door de straling van andere zonnestelsels en zullen het ritme van ons hart negatief kunnen beïnvloeden omdat ons hart een elektrisch timingsapparaat heeft dat is afgestemd op onze zon. Deze portalen openen en sluiten tientallen keren per dag.

Toroïdaal veld

Wanneer ze openen nemen we hier soms zonnevlammen of heldere polaire Aurora’s waar. Niet alleen onze buitenaardse familieleden maar ook de duistere krachten zijn al miljoenen jaren op de hoogte van deze portalen en worden gebruikt bij al hun reizen in ruimte en tijd. Zo bestaan er rechtstreekse portalen naar bijvoorbeeld Mars dat op die manier binnen 10 minuten bereikbaar is, of naar de zon dat zich op een afstand van 93 miljoen mijl van de aarde bevindt.

Het begrip tijd lijkt verbonden te zijn met de zwaartekracht en het elektromagnetische veld van een  planeet of ster. Dat is weer afhankelijk van de grote en heeft tot gevolg dat tijd overal in de ruimte anders wordt ervaren. Ook jij bent omgeven met een elektromagnetisch veld. Dat is afhankelijk van je eigen toroïdale veld.

Leef in liefde en harmonie..!
Leef je in liefde en harmonie dan is dit groot en krachtig, maar leef je in angst dan is deze een stuk kleiner en zal je gevangen houden. Dat veld wordt gecreëerd door de tegengestelde krachten van het gepolariseerde mannelijke en vrouwelijke, ofwel het positieve of negatieve in de mens.

De DeepState probeert via scholen met behulp van hun ‘woke’ agenda die polariteit bij jonge kinderen volledig te wissen door de gendertegenpolen te deconstrueren en ze daarmee volledig in de war te brengen. Hiermee proberen ze het hele idee van identiteit en daarmee je soevereiniteit te vernietigen. Dit is een ernstige vorm van kindermishandeling. Een sterk elektromagnetisch veld beschermt onze identiteit en soevereiniteit.

De kerk heeft ons proberen wijs te maken dat wil je naar de hemel gaan en niet in de hel eindigen, je de regels van de kerk dient na te leven. Wat ze je niet vertellen is dat de ECHTE hel zich hier op aarde bevindt. Deze behoort tot de ergste plekken in het hele universum. De dualiteit is hier het sterkste aanwezig, dus ook de macht van het kwaad is hier in zijn meest psychopathische vorm te vinden.

Deze heeft  de mens in een coma gebracht waardoor ze geen enkel besef meer heeft wie ze werkelijk is en waar ze zo al niet toe in staat is. Gelukkig zal, wanneer iedereen die in staat is wakker te worden is ontwaakt, de matrix die deze coma in stand houdt imploderen en op houden te bestaan.

Tijdreizen is begin 1900 door de aardse bevolking herontdekt. Het bestaat echter al  honderdduizenden jaren  en buitenaardse rassen gebruiken tijdreizen om bijvoorbeeld technologie met andere rassen te delen. Alle UFO’s beschikken over tijdreistechnologie. Deze maakt het mogelijk dat ze tijdens hun missies in contact staan met de thuisbasis.

De menselijke kolonisatie op Mars en de Maan begon in de vijftiger jaren toen de ‘Draconische Orion Alliantie’ een afgescheiden Duitse kolonie die bases had gevestigd in Antartica, hielp om ook bases op de Maan en Mars te bouwen. Geavanceerde vliegende schotels van de Haunebu-klasse en sigaarvormige ruimteschepen van de Andromeda-klasse vormden de Duitse Duistere vloot (ook bekend als ‘Nacht Waffen’).  Deze werd gebruikt om koloniën buiten de planeet te creëren. Slavenarbeid vormde een essentieel onderdeel van de na-oorlogse plannen van dit Derde Rijk.

De bijna volledig in de doofpot geraakte techniek van de nazi’s inzake dit soort vliegende schepen. (KLIK voor artikel hier op de site)

Dat werd  bevestigd in het boek ‘Infiltration’ over Albert Speer. Hij was Hitlers persoonlijk adviseur, begaafd architect, minister van Bewapening en Oorlogsproductie voor het Derde Rijk.
“Op mijn vijfenzeventigste, tientallen jaren na de gebeurtenissen. Ik word nog steeds achtervolgd door de gedachte dat ik binnen een minuut beslissingen had kunnen nemen die de situatie van de ongelukkige gevangenen hadden kunnen verbeteren.”

Hoewel Speer niet verantwoordelijk was voor de concentratiekampen, had hij wel de leiding over de wapens die werden geproduceerd door de gevangenen aldaar; zij werden gedwongen tot fabriekswerk onder helse omstandigheden.

Speer wilde het verhaal vertellen van de Duitse bewapening in de Tweede Wereldoorlog en stuitte tijdens zijn onderzoek op de archieven van de SS uit die periode. Deze omvatten de documenten van de chef, Heinrich Himmler, die vastbesloten was om de oorlogseconomie te infiltreren met zijn eigen mensen en een SS industrieel imperium op te bouwen.

Met Hitlers toestemming zou Himmler de SS onafhankelijk hebben gemaakt van staat en partij. De verraderlijkheid van het complot was welbekend bij Speer, een van Himmler’s doelwitten. De omvang van Himmler’s machinaties, de diepte van zijn meedogenloosheid, de pure manie van zijn laatste wanhoopsplannen om de productie te verhogen werden een boek op zich. Infiltratie is dus het enige boek over de SS geschreven door een hooggeplaatste functionaris binnen het Derde Rijk.

Als resultaat van overeenkomsten tussen het ‘militaire industriële complex’ onder de regering van Eisenhower en de Duitse Antarctica-kolonie (ook bekend als het Vierde Rijk), werden de bases van de Duistere Vloot op de Maan en Mars aanzienlijk uitgebreid. De arbeiders werden vaak als kind gekidnapt en overgebracht naar de kolonies waar ze als seks- of werkslaaf aan het werk werden gezet. Ze werden hierbij in een tijdlus van maximaal 20 jaar geplaatst.

Een persconferentie bij de eerste Rover-missie.. Wie goed kijkt ziet dat er een foto is ‘doorgeslipt’ van het Marsoppervlak, op de achtergrond, waaruit duidelijk op te maken valt, dat we worden beduveld met het ‘beeld van Mars’.. Het is geen ‘RODE PLANEET’..

Dit maakte het mogelijk dat ze vlak na het moment dat ze waren ontvoert teruggebracht werden om te voorkomen dat ze gemist zouden worden door hun familieleden. Bij terugkeer werd hun geheugen grondig gewist zodat ze zich niets zouden herinneren van hun gevangenschap. Een andere groep die veelvuldig als slaaf zijn ingezet zijn gevangenen. Het justitiële systeem in de meeste landen is volledig corrupt en zij vormden een belangrijke schakel in de aanlevering van slaven.  Gevangenen zijn namelijk niet beschermd tegen slavernij en zijn dus gratis werkkrachten.

De Duistere Vloot werd door het Amerikaanse leger van kernwapens voorzien. Deze werden op Mars gebruikt voor opgravingsdoeleinden maar ook als wapen tegen de inheemse bevolking die onder het oppervlak van de planeet was aangetroffen. Deze bestond uit lokale reptilianen, insectoïden en andere minder ontwikkelde soorten die zich verzetten tegen de koloniale expansie van de Duistere Vloot.

Miljoenen mensen – van wie velen zeer bekwaam – werden onder valse voorwendselen van de aarde gehaald. Zij breidden de Duitse koloniën uit en creëerden nieuwe in samenwerking met grote aardse multinationals. Deze nieuwe door multinationals gerunde koloniën worden het ‘Interplanetair Conglomeraat’ genoemd. Met de hulp van de ‘Draconische Orion Alliantie’ werden deze Mars- koloniën technologisch zo geavanceerd dat ze handel gingen drijven met een groot aantal buitenaardse beschavingen.

De Mars- koloniën werden beschermd door huursoldaten die uit alle grote landen op aarde waren gerekruteerd. Deze hadden zich voor verschillende periodes aangesloten bij de Duistere Vloot. Zij konden uitgezonden worden naar Mars, de Maan maar ook naar elders in ons zonnestelsel. De infusie van personeel, uitrusting en middelen van over de hele aarde stelde de Duistere Vloot in de tweede helft van de 20e eeuw en tot ver in de 21e eeuw in staat haar operaties aanzienlijk uit te breiden.

Het dreef op slavenarbeid, en burgerarbeiders werden psychologisch gemanipuleerd en fysiek mishandeld door tirannieke basisleiders die geen afwijkende meningen tolereerden. De slaven mochten nooit de civiele Mars-bases bezoeken. Deze werden volledig afgeschermd. Als ze dat wel hadden gedaan, zouden die waarschijnlijk geschokt zijn geweest door wat er gebeurde en misschien in opstand zijn gekomen, de commandant van de basis hebben opgesloten en de tot slaaf gemaakte menselijke arbeiders hebben vrijgelaten. Mars en zijn koloniën zijn in 2021 volledig bevrijd door de verzetsbeweging op Mars. De GFW had hun voorzien van de benodigde wapens.

Ooit gehoord van ‘Solar Warden’…?
‘Solar Warden’, het geheime ruimte project van de Amerikaanse Marine, werkt samen met de Galactische Federatie van Werelden (GFW), de Ashtar Command en het Andromeda Council. Hier zijn ondertussen al 14 landen bij betrokken. Op 23 augustus 2021 liet Generaal James Dickinson tijdens het ‘Space Symposium’ weten  dat er al meer dan 100 overeenkomsten voor ruimte gerelateerde activiteiten waren gesloten met agentschappen en bedrijven, afkomstig uit allerlei verschillende landen.

Wanneer er door een portaal gereisd wordt zijn ze in staat het juiste moment en de juiste locatie vast te stellen om je op een veilige plek te laten arriveren zodat je niet onmiddellijk in een storm, aardbeving, of midden op een drukke autoweg terechtkomt waar je gelijk kans loopt om te komen.

Maar de missies van ‘super soldiers’ zijn niet geheel zonder risico. De portalen zijn maar korte tijd open. Missen ze bij terugkomst het juiste moment dan kan het wezen dat ze 40 tot 80 jaar aan de andere kant vast zitten maar bij terugkomst op aarde misschien maar een paar dagen zijn weggeweest. Soms kunnen ze nooit meer terugkomen omdat ze aan die andere kant door ouderdom zijn overleden. Iedere planeet en ieder sterrenstelsel heeft zijn eigen tijdsnelheid zoals hier symbolisch staat afgebeeld.

JP een super soldier, die werkzaam is voor Solar Warden, heeft toestemming van de top om bepaalde informatie via interviews met Dr. Michael Salla naar buiten te brengen. Hiermee wordt de wereldbevolking voorbereid op ‘disclosure’. Deze interviews vinden al plaats sinds 2008. Op 23 juni jl. werd hij met 5 andere militairen uit verschillende landen naar een geheime locatie in de VS overgebracht. Alle aanwezige militairen waren meertalig en uitgekozen omdat ze herkend waren als een oorspronkelijk bemanningslid van de verschillende ruimtearken die wereldwijd zijn ontdekt.

Ze werden daar ontvangen door  Scandinavisch ogende buitenaardsen die samenwerken met wetenschappers om hier op Aarde tijdreistechnologie te ontwikkelen. In de hoofdruimte waar het multinationale team naartoe werd gebracht waren vier tijdreisapparaten in de vorm van halfrondtunnels met gebeurtenishorizonten die iemand naar 2090, 2050, 1940 en 1550 konden vervoeren. Ze werden daar geïnterviewd om uit te vinden of ze binnenkort bereid zouden zijn zich vrijwillig aan te melden voor verder onderzoek naar de ruimtearken in die betreffende jaartallen.

Ze kregen te horen dat ze tot 10 jaar op die betreffende locatie zouden verblijven maar kort na hun vertrek zouden worden teruggestuurd waardoor ze hier op aarde maar enkele uren weggeweest zouden zijn. Hun dagelijkse gezinsleven zou daarmee dus niet verstoord worden.

Met deze informatie werd ineens de autobiografie van de Zuid-Afrikaanse Elizabeth Klarer ook een stuk duidelijker. In haar boek ‘Beyond the light barrier’ beschrijft ze haar liefdesrelatie met Akon, een buitenaardse humanoide , afkomstig van Meton, een planeet in het Proxima Centauri zonnestelsel. Ze raakte zwanger van hem en baarde hun zoon op Meton.

Ze heeft deze vervolgens helemaal zien opgroeien maar moest op een gegeven moment terug naar aarde omdat haar hart problemen kreeg door de hogere trilling snelheid in de atmosfeer op Meton. In aardse tijd is ze uiteindelijk maar 4 maanden weggeweest. We hebben hier dus steeds met tijdlussen te maken die volledig los staan van de aardse tijd.

Hetgeen  wij reïncarnaties noemen is dus misschien niets anders dan in een andere tijdlus stappen waarmee je een volledig nieuwe ervaring opdoet. Een reïncarnatie lus is weer iets heel anders. Deze werd in de vijftiger jaren geïntroduceerd door de DeepState om mensen keer op keer opnieuw in te kunnen zetten als slaaf in hun geheime ruimte programma’s.

Ze leerden ons via de kerk en via ‘New Age’ channelings dat we direct na ons overlijden naar het licht moesten lopen. Daar zou jij je overleden dierbaren ontmoeten die je verder zouden begeleiden. Dit was een grote valstrik om je weer in dezelfde reincarnatielus terug geboren te laten worden. Deze zijn in 2016 vernietigd door de GFW.

De waarheid en persoonlijke ’transformatie’..
Nu we door zo’n gigantische transformatie gaan is het belangrijk dat je ook beseft dat er niet maar één waarheid bestaat. De waarheid is volkomen afhankelijk van jouw Galactische afkomst en waar jij op de ladder staat van het bewustzijn. Zo heeft iedere dimensie bijvoorbeeld zijn eigen natuurwetten waardoor dingen heel anders waargenomen kunnen worden.

Ben je hier vanuit de toekomst neergedaald om mee te helpen de aarde van binnenuit te bevrijden dan kun je van de aarde zelf afkomstig zijn maar het kan ook goed zijn dat je afkomstig bent van andere planeten of sterrenstelsels. Je zult dan een geheel andere geschiedenis hebben. Waar het omgaat is dat we beseffen dat we één grote Galactische familie vormen nu de Ciakarr reptilianen en de Nebu Greys voorgoed uit dit zonnestelsel zijn verdreven.

Deep State in paniek..!
De Deep State raakt steeds meer in paniek omdat de machtsverschuiving van de Verenigde Staten álle landen zal gaan treffen. De top elite bedrijven van het militair-industriële complex zullen allemaal instorten, zo ook álle geheime projecten en programma’s van de CIA en MI6 die de witwasoperaties controleren in honderden landen. En wanneer de DeepState in de VS valt, zal ook de rest van de wereld volgen.

Het juiste leiderschap is cruciaal om deze verandering in juiste banen te leiden. Alle technologie die ons kan helpen een betere wereld te creëren bestaat al minstens 50 jaar. De reden dat we daar tot op heden niets van hebben gemerkt is dat het juiste leiderschap ontbrak. De onvermijdelijke veranderingen die gaan komen zullen enkel een probleem vormen voor degenen die bang zijn. Zij zijn niet voorbereid en klampen zich vast aan het oude. Angst ontstaat wanneer je bang bent voor het onbekende, omdat ons is geleerd, de oplossingen buiten onszelf te zoeken.

Om je tegen veranderingen in te dekken en alles soepeler te laten verlopen is je dus voor te bereiden. Dat doet het dierenrijk instinctief. Koop extra voedsel, water, heb contant geld in huis, help elkaar, en leef in het NU. De enige dingen die gaan ophouden te bestaan zijn de dingen die kunnen bederven en wat onhoudbaar is. In de huidige maatschappij zien we helaas heel veel wat kan bederven en niet langer houdbaar is.

Denk hierbij aan de voedingsmiddelen die verkocht worden in de supermarkten; de medische wereld van Big Farma; de economie etc. Dat gaat allemaal verdwijnen en plaats maken voor een nieuwe technologie die wel houdbaar is en ons weer gezond zal maken. Dat is de nieuwe wereld die we  uit de chaos tevoorschijn zullen zien komen.

We leven momenteel in beide werelden tegelijkertijd en dat kan voor velen nog verwarrend zijn. Wat je moet doen is gaan erkennen dat we als mensheid een parallel systeem aan het bouwen zijn waar we op kunnen vertrouwen, en dat niet langer op angst is gebouwd. Ben dus eerlijk tegen jezelf en tegen anderen.

We zullen proactief moeten worden door een buffer op te bouwen die in veerkrachtkringen ‘reservecapaciteit’ wordt genoemd. Dat zal ons verlichten om door deze veranderingen heen te komen. Dus blijf uit de angst want ondanks de turbulentie die we ervaren is er wel degelijk een duidelijke harmonie in dit alles aanwezig.

Wat kunnen we verwachten
We zullen toegang gaan krijgen tot energie dat een betrouwbare consistente elektriciteit kan creëren, ongeacht externe factoren als bijvoorbeeld de enorme hitte in Dubai of  extreme kou in Siberië. Deze betrouwbare consistente elektriciteit bestaat al ruim 70 jaar maar werd verborgen gehouden door de DeepState. Die energie werd ontdekt tijdens het ‘Manhattan Project’. Het betreft een element dat Thorium heet. De VS heeft thoriumgeneratoren gebouwd tussen 1960 en 1980 maar is er toen mee gestopt omdat er te weinig aan verdiend kon worden.

Momenteel worden ze in zowel China als Rusland opnieuw gebouwd. Dit is nog geen vrije energie maar wel een opstap daar naartoe. Vrije energie zal straks alles gaan overnemen. Het is overal om ons heen en zo krachtig dat een kubieke centimeter voldoende energie produceert waar een heel land jaren op kan teren. Tot nu toe hadden we geen controle over ons levensonderhoud. Daar gaat verandering in komen met verticaal tuinieren. Door de Covid zijn vele bedrijven failliet geraakt met als gevolg dat er veel gebouwen leeg staan.

L'agriculture en ville gagne du terrain : 5 projets qui le démontrent ...In de VS worden deze leegstaande gebouwen steeds vaker gebruikt voor verticale tuinbouw. Omdat de gewassen binnen een gebouw verbouwd worden zijn ze niet langer kwetsbaar voor weersomstandigheden, zoals droogte, overstromingen, hagelstormen etc. Ook zijn er geen hectares aan grond meer nodig en je hebt de volledige controle om de gewassen zonder giftige pesticiden te voeden. Dat is dus een oplossing waarmee voedseltekorten kunnen worden opgevangen.

Het financiële systeem zal een gigantische verandering ondergaan nu het FIAT-systeem van de Federal Reserve vervangen gaat worden door het nieuwe systeem van de BRICS-landen. Het geld zal weer gedekt zijn door goud, zilver, diamanten of door olie en grondstoffen gedekte stroom.

De medbedtechnologie zal ons in staat stellen terug te keren in een volledig gezond lichaam. De medische wereld geleid door Big Farma zal de geschiedenisboeken ingaan als een criminele organisatie met de bedoeling de mensheid ziek te maken en uit te roeien.

We zullen straks geen vliegtuig meer nodig hebben om op vakantie naar het buitenland te gaan. Dat is ook maar goed omdat er nu al veel te weinig ongevaccineerde piloten over zijn die in staat zijn deze functie op een veilige manier uit te voeren. Hiervoor in de plaats komen UFO’s die ons in staat stellen interdimensionaal te gaan reizen in ruimte en tijd. Hiermee wordt onze levenservaring enorm uitgebreid. Dus bereid je voor, we gaan een enorm boeiende tijd tegemoet……..

 

Harriet Algra

juli ’23

thenewstrain.org

 

Bronvermelding:

Hidden Magnetic Portals Around Earth https://youtu.be/jaB4cSPWBN0

Beyond the light barrier, The autobiography of Elizabeth Klarer

JP Update – US Military working with Nordic ETs in Time Travel research on Space Arks https://youtu.be/Ra6GpjHLjS0

Specialist of the Strange: The Hidden Files – The Specialist meets Tony Rodrigues – Episode 6 https://youtu.be/Q4ffKlyjIG8

Persoonlijk verslag van een langdurige, verdrongen, indringende ervaring met buitenaardsen  boshyacint.nl/buitenaardsen/

Gregg Braden Free Program: From Surviving to Thriving https://youtu.be/uv8Gm8pEBwY

https://www.humanitysteam.org/masterclasses/5-year-guide?video&email=ubuntuharriet@protonmail.com&signup=1

* * *

 

1 gedachte over “Gevangen in.. Lineaire tijd..!!

  1. Verticale landbouw is één van de natte dromen van de WEFpuppets. Smakeloze genetisch gemanipuleerde slappe hapjes die al wegrotten in de folder. Een slappe hap oplossing voor de monoculturen die tegenwoordig het “voedsel” produceren.
    De echte oplossingen worden tegengehouden, starre boeren blijven in hun oude concept zitten.
    Permacultuur is leuk, levert ook mooie natuur en gezonde producten op maar is erg arbeidsintensief.
    Waar nu enorme velden liggen waar je kilometers ver overheen kan kijken, lagen vroeger kleine kavels met een rij bomen en struiken ertussen. Deze zorgden voor biodiversiteit, braken de wind en brachten energie de aarde in. Dat laatste probeert men nu te copiëren met electrocultuur, antennes diespanning uit de lucht opvangen en naar de aarde geleiden waardoor er een negatieve ionisatie ontstaat en de gewassen gezonder worden.
    Het is allemaal niet ingewikkeld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.