Advertentie

Diepgaand interview over kindermisbruik-organisaties..!!


*
*

Diepgaand interview over
kindermisbruik-organisaties..!!

2023 © Ella’Ster (HIER) & Alwareness Radio (HIER)

2023 © deze publicatie WantToKnow.nl/be

xx

Onlangs had Ella’Ster een gesprek met Patricia van ‘Alwareness Radio’ over georganiseerd misbruik. Het is voor jou wellicht ook een beladen onderwerp, maar het onderwerp verdient geen wegkijken..! Want wereldwijd is dit de gruwelijkste vorm van georganiseerde misdaad, waar veel onschuldige kinderen helaas slachtoffer van worden.

In deze eerste uitzending uit een serie van drie, praten we over satanisch ritueel misbruik (SRM) en het netwerk dat met z’n tentakels diep in machtsstructuren verweven zit. “Wij spreken over de allerergste vorm van misbruik en waarom dit steeds weer in de doofpot terecht komt.”


(Bron: Ella’Ster HIER)

Wat zijn de feiten rond SRM (satanisch ritueel misbruik) en vip-pedonetwerken? Ella Ster sprak erover in deel 2 van haar gesprek met Patricia van Alwareness Radio. Waarom houdt het steeds herhaalde standpunt van veel officiële instanties ‘dat er geen bewijs is’ geen stand? Alleen al de verwoede pogingen van een bepaalde ‘elite’ om deze info te verdoezelen, te overstemmen door het belachelijk te maken en/of in de doofpot te doen belanden, zou iedereen te denken moeten geven.

Wanneer gaan we nou eens in de werkelijkheid geloven die onder de dagelijkse glamour onze levens en dat van onze kinderen bedreigd..?

In Nederland moeten alle zaken waarbij sprake is van SRM doorverwezen worden naar de LEBZ, de Landelijke Expertisegroep Bijzondere Zedenzaken van de Politie. Het LEBZ stelt: “Noch in ons land, noch elders is men er in geslaagd op overtuigende wijze vast te leggen dat de gebeurtenissen, waarvan in de verhalen over ritueel misbruik sprake is, zich ook daadwerkelijk hebben voorgedaan.” Ook beweren ze dat het een feit is “dat gedegen onderzoek naar verhalen over ritueel misbruik wereldwijd geen enkele onderbouwing heeft opgeleverd”.

Tijdens deze uitzending bespreekt Ella Ster met Patricia enkele voorbeelden uit het Verenigd Koninkrijk, waarbij de rechtbank het satanisch ritueel misbruik zonder redelijke twijfel bewezen heeft geacht en het mede dankzij het beschikbare forensische bewijs tot veroordelingen heeft geleid. In hoeverre speelt het standpunt van de LEBZ en andere instanties een rol dat er in Nederland in de afgelopen decennia nog geen enkele vervolging is geweest naar daders van SRM en vip-pedonetwerken?

Ella Ster bespreekt voorbeelden uit het Verenigd Koninkrijk, waaruit blijkt dat ook daar de politie lange tijd het seksueel en satanisch ritueel misbruik in de doofpot heeft gestopt en dit later toegaf. Toen de Britse politie na de dood van Jimmy Savile een zestal grootschalige onderzoeken deed, bleek dat deze pedofiele serieverkrachter honderden mensen heeft verkracht. De teller staat inmiddels op 500 slachtoffers die zich hebben gemeld. Hoe kon het dat hij nooit is vervolgd?

In dit diepgaande gesprek van Alwareness Radio worden de verbanden met de Nederlandse situatie gelegd, waarbij ook sprake is van een grote rechtsongelijkheid tussen vips en de slachtoffers van mensenhandel…!


(BRON: Ella’Ster HIER)

De adrenochrome-industrie..
Adrenochrome is de duurste en meest controversiële drug die veel gebruikt wordt in Hollywoodkringen. Sommige Hollywoodsterren komen er zelfs openlijk voor uit dat zij of anderen het gebruiken. Beroemdheden gaan tot het uiterste om te verjongen, maar wat is de duurste en meest krachtige drug in Hollywood die ze daarvoor gebruiken? Ella Ster spreekt in deel 3 met Patricia van Alwareness Radio, over de adrenochrome-industrie, de patenten, leveranciers, afnemers, de betrokkenheid van de medische wereld en de bewijzen dat deze praktijken echt bestaan en de reden dat veel ‘sterren’ adrenochrome gebruiken.

Ondanks dat het oogsten van adrenochrome illegaal is, vindt de handel erin openlijk plaats. Adrenochrome was tot april 2020 gepatenteerd en wordt sindsdien door talloze leveranciers verkocht. Het vindt een afzetmarkt in de farmaceutische en medische wereld waar het wordt toegepast in allerlei medische producten. We bespreken ook de verkoopkanalen voor particuliere afnemers.

De herkomst van de grondstof, het bloed van kinddonoren, roept echter vele vragen op. In 2020 dook de administratie van het bedrijf CYM op, met honderden documenten waaruit blijkt dat de handel van adrenochrome een industrie is waar illegale praktijken en mensenrechtenschendingen verweven zijn met formele geïnstitutionaliseerde organisaties.

(Bron: Ella’Ster HIER)

 Veel bekende mensen, die bereid zijn, deze hele smerige praktijk te helpen oprollen.. Kijk naar deze Tweet.. Waarbij en passant de CIA wordt beschuldigd..

1 gedachte over “Diepgaand interview over kindermisbruik-organisaties..!!

 1. Ik luisterde naar de bovenstaande interviews. Ik ben blij dat er eindelijk mensen zijn die “niet meer wegkijken”, zoals Patricia zei.
  Tegelijk echter denk ik; Ze weten het nog niet. Ze weten inmiddels dat er een programmering plaatsvindt, maar ik vraag me af of ze weten hoe ze dat doen en wat het resultaat daarvan is.

  Het resultaat van de ‘africhting’ binnen het satanisme is nl. dat de mensen tot op hoge leeftijd “oproepbaar” blijven, zonder dat ze daar enig benul van hebben. Dat ze zonder het te beseffen zomaar een satanist kunnen dienen. (Iets wat ik zag gebeuren bij een bekende van mij)
  Ook mensen die therapie gehad hebben zijn vaak nog “oproepbaar”. Of mensen die denken dat ze eruit gestapt zijn. Het is echter juist die “africhting” waardoor de meeste mensen helemaal niet weten dat ze er in zitten.

  De vraag waarom het zo moeilijk boven tafel te krijgen is, lijkt me dan ook duidelijk. Veel daders weten niet dat ze dader zijn. Als ze het zouden weten, zouden ze eruit stappen. Zodra ze het weten, willen ze er ook uitstappen, maar dat wordt ze onmogelijk gemaakt.

  Helemaal aan het begin van deze drie uitzendingen werd er gevraagd wat satanisch ritueel misbruik was. Het antwoord was: “sexueel misbruik en mind control” Ik zou daaraan toe willen voegen; emotioneel misbruik, en spiritueel misbruik en het tot dader maken van kleine kinderen en fysieke en sexuele martelingen. En nog een hele hoop meer, waar ik eigenlijk geen woorden voor weet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.