Advertentie

Tessa verbreekt de ‘Stilte’..


Het doet ons deugd het onderstaande artikel van Tessa Koop te mogen presenteren. Nog steeds is er die ‘oude’ band, op basis waarvan we besloten om WantToKnow.nl/.be van de grond te tillen. En nu, bij de mijlpaal van 1.000.000 bezoekers, wil Tessa graag reageren op een aantal reacties die op haar gericht waren.

Een waardevol verhaal, dat naar mijn mening weer precies de vinger legt op de kloppende pols van onze Aardse ontwikkelingen. Oh, wat is deze wereld, dit leven en onze kosmische verbinding toch een mirakel! Langzaam maar zeker ontwaakt de wereld, ontwaken mensen uit hun ‘winterslaap’.. Er zijn zovelen, die met hart en ziel werken aan de totstandkoming van ‘een nieuwe wereld’. Ieder op de ‘eigen-wijze’..

Dát die wereld niet ‘daarbuiten’ zit, maar IN ONSZELF, maakt Tessa op háár eigen-wijze hieronder duidelijk. Dankjewel Tessa, je persoonlijk touch is te ‘voelen’..! Ik ben blij dat ik je ken.

X

* * * * * * *

Tessa verbreekt de stilte

Mei 2010 © Tessa Koop

Lieve WantToKnow-lezers,

Heel toevallig kijk ik net even op de website, die ik anderhalf jaar geleden met Guido Jonkers heb opgericht. Een miljoen bezoekers, wat een mijlpaal! Ik ben trots op Guido dat hij deze website nog steeds draaiende houdt (ik weet hoeveel tijd er in gaat zitten) en de mensen die hij weet te bereiken met al deze belangrijke informatie over wat er gaande is in de wereld en onszelf.

Kleine update

Tessa was intenser bezig dan goed was voor haar..

Uit de reacties lees ik dat er mensen zijn die mij nog kennen. Sommigen hopen dat ik weer terugkom bij WantToKnow! Natuurlijk doet me dat goed om te horen. Toen ik in 2006 als freelance journaliste met deze doofpottenmaterie in aanraking kwam, begreep ik waarom ik voor dit vak had gekozen. De wereld moest weten wat ik wist! Ik heb me helemaal ondergegraven in het nieuws achter het nieuws. Vooral het UFO-fenomeen en buitenaards leven trokken mijn aandacht. 131 artikelen heb ik in een klein jaar op deze website gepost.

Eind vorig jaar ben ik ermee gestopt. Maar betekent dat nu dat er niets meer van mijn idealen terecht is gekomen? Nee. Daarom een kleine update van mijn kant voor de mensen die benieuwd zijn wat er van die dame terecht is gekomen, die de wereld wilde vertellen over sterrenmensen en hun boodschap aan ons. En de allergrootste doofpot:

Wie wij werkelijk zijn.

Dat laatste is werkelijk fascinerend en daar ben ik me het afgelopen jaar eens flink op gaan focussen: wie ben ik werkelijk? Iemand zei eens tegen me: “Tessa, jij hebt een wilskracht daar kun je een wijk op laten draaien.” En dat klopt. Ik voel een enorme sterke drang om mensen te informeren en te inspireren. Maar die drang zat – tot voor kort – vooral opgehoopt in mijn linkerhersenhelft, mijn verstand. Waar ook mijn ego op de eerste rij zit.

Helemaal niks mis mee met het ego. Laat ik dat voorop stellen, want juist door de individualisatie als deeltje van het grote geheel (laat zeggen de druppel in de zee), kan de schepping zichzelf ervaren. Echter, stel dat het ego een spier is, dan is het ego in onze maatschappij een spierbal en het gevoel hangt er als een slappe elastiek bij. De boel is dus aardig uit balans getrokken. De energie in mijn systeem helde dus naar het ego dat zei:

‘Ik moet nu de wereld wakker schudden!

Ik moet nu doofpotten opentrekken!

Ik moet, ik moet, ik moet…’

De tijd dringt

Ergens ook wel begrijpelijk. De tijd dringt toch? De mens staat toch op het punt een gigantische evolutiesprong te maken. De transformatie is al gaande, en of de verschuiving naar een nieuw tijdperk een zegen wordt voor de mensheid of een ramp, dat hangt van ons af, toch? Dus met man en macht ging ik aan de slag met mijn missie. Het begon met schrijven voor Niburu.nl. Daarna voor Frontier Magazine. Vervolgens was het bijna gelukt om een televisieprogramma voor Veronica te maken.

Toen dat niet lukte bundelde ik mijn kracht met goede vriend Guido en hadden we in no time een prachtige website van de grond getild. Tot ’s avonds laat zat ik achter mijn computer om artikelen te schrijven over de verborgen krachten achter het wereldtoneel, buitenaards leven, het UFO-fenomeen, bewustwording, etc. En ik startte met het geven van lezingen door het land. Een mooie tijd..

Meer doen door minder te doen

Maar ik brandde op. Mijn passie was als vuur geworden en ik liep aan mezelf voorbij. Parallel aan dit alles had ik een vurige (o jee alweer vuur) wens, namelijk zelf eens te gaan ervaren hoe multidimensionaal ik ben. Zelf eens een sterrenmens in zijn of haar helderblauwe ogen te kijken. Een ruimere blik op de werkelijkheid, een ruimer bewustzijn op weg naar en voorbij 2012?

Mijn eigen scheppingskracht ervaren? Mijn Hemel op Aarde creëren? Ik kon niet wachten! Ik kon wederom niet wachten: niet wachten. Geen geduld. Altijd rennen en vliegen. Altijd haast om te leven, mijn dromen te verwezenlijken. Ik had immers geleerd dat – als ik iets wilde – ik er heel hard  voor moest werken. Totdat de realiteit mij inhaalde. Het ging allemaal wel snel, maar in mijn beleving niet snel genoeg. Op een dag hield iemand mij een spiegel voor en hij zei: ‘Tess, je doet meer door minder te doen.’

Gevoel luisteren

Wat een inzicht. Ik voelde dat het waar was. Wie hielp ik ermee dat ik mezelf voorbijliep? Niemand. Allereerst mezelf niet (moe, gestresst, moodswings), mijn gezin, mijn werk en de wereld draaide ook nog gewoon door (letterlijk en figuurlijk). Ik raakte namelijk ook wel eens teleurgesteld in de wereld om me heen (‘kom op mensen, zijn jullie nog steeds niet zover?’) Had ik daar zo hard voor gewerkt? Bovendien had ik ook de neiging om mezelf af te zonderen en een vreemde eend in de bijt te voelen. Ik voelde me vaak onbegrepen en alleen.

Daarbij realiseerde ik me dat ik compleet vergeten was hoe het voelde om ontspannen te zijn, in de flow, rustig, vol vertrouwen, zonder stress. Gewoon het gevoel te hebben dat alles goed is zoals het is. Dat ik niets moet. Dat ik goed ben zoals ik ben. En ik moet toegeven dat ik gewoon heel erg graag meer wilde zien en voelen. Als loslaten krijgen zou zijn, dan moest ik maar eens leren om echt naar mijn gevoel te luisteren.

Niets moeten

Ik stopte met WantToKnow.nl, het geven van lezingen en ik liep mijn agenda nog eens door om prioriteiten te stellen (die en die vriendschappen; kosten die energie of leveren die energie op?). Maar ook ging ik kijken of het wel nodig was om bepaalde bijeenkomsten af te lopen en mensen te ontmoeten. Het werd opvallend leeg in mijn agenda en de rust in mijn dagelijks leven keerde terug. Hoewel; het was even wennen. Ik schakelde vaak door naar zijn 5 en merkte dan dat ik voor niets een opgewonden standje werd.

Maar het was ook wel erg confronterend: niets moeten, niets hoeven. Ja, behalve dan werken natuurlijk. Voor Janosh. Jee wat ben ik blij dat ik deze man heb ontmoet en dat ik met hem mag samenwerken. Van je hobby je werk maken… Nou ik had daar in het begin van 2006 – toen ik net met dit alles in aanraking kwam – een hard hoofd in.

Oneindig veel mogelijkheden

Een mens is een onlosmakelijk onderdeel van de Aarde; hij maakt hier deel van uit, op een intensere wijze, dan hij vaak wil toegeven!

De media zagen mij al aankomen: een journalist die doofpotten wil opentrekken en schrijven over buitenaards leven. De media zijn zo ongeveer de belangrijkste tool van de machtselite om de massa te manipuleren, te controleren en in een angstgreep te houden. Dat is wel wat ik heb gemerkt: als je blijft geloven in hetgeen waar je achter staat, dan zorgt het universum voor je. Vaak op manieren die jij nooit had kunnen bedenken.

In ons hoofd beperken we onszelf veelal met negatieve overtuigingen, gebaseerd op angst. Maar het universum bestaat uit oneindig veel mogelijkheden. Bovendien hebben we de tijd mee: wat je uitzendt komt nog eerder retour. Dat heeft te maken met de verhoogde trillingsfrequenties op Aarde en in ons zonnestelsel. Google maar eens wat informatie over de Schumann Resonantie, voor een wat meer wetenschappelijke benadering.

Heilige Geometrie

Janosh en ik werken momenteel aan de laatste fases van de online workshop de 2012 Inspirience. De laatste maanden heb ik me helemaal onder laten sneeuwen door de Maya’s, hun profetieën en kalenders, Atlantis, waar onze hedendaagse problemen zijn begonnen, het nieuwe elektromagnetisch raster (zie de laatste column van Janosh) om de Aarde, de fotonengordel, de galactische uitlijning, buitenaards leven, onze potentie als mens als we ons DNA 100% gaan gebruiken, de werking van Heilige Geometrie, wat een supersnelweg voor evolutie blijkt te zijn. Enzovoort, enzovoort.

Wow, wat interessant allemaal en wat leven we in bijzondere tijden! Af en toe heb ik het nieuws wel gevolgd, af en toe keek ik wel eens op WantToKnow.nl en Niburu.nl, maar bovenal heb ik me helemaal toegelegd op de workshop van Janosh. En liet ik me gewoon leiden door de flow van het universum.

Andere werelden

Parallel aan dit alles ging mijn persoonlijke bewustwordingsproces gewoon door. Ik heb al eens verteld in dit artikel over mijn telepathische lijntje met boven. Dat is met de tijd alleen maar sterker geworden. Ook vertelde ik in datzelfde artikel dat ik via mijn derde oog steeds meer begon te zien; andere werelden, maar ook andere mensen, met hele andere hoofden dan wij hier op Aarde kennen.

Janosh

Maar ik werd ook gigantisch geconfronteerd met mezelf. Ik wilde loslaten en krijgen, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Als ik dan de verhalen van Janosh las (voor de workshop houdt hij een soort manuscript bij, waarin hij schrijft over zijn ervaringen met de Arcturian Saïe), dan dacht ik wel eens: ‘Ahhh hoe doet hij dat toch! Bij mij is het weg zodra ik er met mijn denken tussenzit!’ Nu kan ik er wel wat meer om lachen. “Daarboven laten ze zich niet dwingen,” zei Wiljo dan tegen mij.

Universele Wetten

Wiljo is een goede vriend, van wie ik het afgelopen jaar heb geleerd van hoofd naar hart te gaan. Iedereen die van hoofd naar hart wil, moet leren zich te gedragen als één met het grote geheel. Daarvoor gelden nieuwe wetten en regels, waar het ego – zeker in het begin – nogal moeite mee heeft. Controle loslaten, vertrouwen hebben, geduld, geen verwachtingen, acceptatie van dat wat is, positieve overtuigingen hebben, positieve gedachten, aan de slag met oude patronen en valkuilen, stress loslaten, rustig aan doen, naar je gevoel luisteren, leven in overvloed, niet oordelen, van jezelf en de ander houden zonder eisen???????

Nou laat zeggen dat het ego daar nogal wat moeite mee heeft. Maar de Universele Wetten (zoals wat je uitzendt komt naar je terug) worden steeds belangrijker in deze tijd, dus je kunt ze beter voor je dan tegen je laten werken. Wiljo zou je een pionier kunnen noemen. En Janosh ook. Van deze twee mooie mannen leer ik dan ook erg veel.

Kosmische gemeenschap

Ik wil je even iets grappigs laten lezen. Ergens heb ik het gevoel dat ik op een dag mensen op toegankelijke wijze mag gaan vertellen over sterrenmensen en hun boodschap aan ons. Volgens de Maya betreden we in februari 2011 immers de hoogste trede van de TUN-kalender. Deze kalender brengt ons gehele evolutieproces vanaf de big bang tot 2012 in kaart. De hoogste trede staat voor Universeel Bewustzijn, waarbij we als mensen bewust gaan co-creëren met de Bron.

Nou lijkt het mij dat we op dit level ons wel massaal bewust worden dat we deel uitmaken van een kosmische gemeenschap. Er zijn immers circa 100 miljard sterrenstelsels in het voor ons ‘zichtbare’ heelal, elk met tientallen tot honderden miljarden sterren. En dat we ons bewust worden van onze rol in het universum. Dus met dit in mijn achterhoofd en mijn vurige wens om zelf contact te krijgen, raakte ik af en toe gefrustreerd dat het me niet voldoende lukte. Ik deed toch rustig aan?

Dit is wat ‘ze’ zeiden:

“Ok, Tessa. Je staat op een keerpunt. Je staat nog met het ene been in het oude en met het andere been in het nieuwe. Jij mag kiezen waar je vanaf NU gaat staan. Niet gisteren, niet vandaag, niet morgen maar NU. Dit moment in de eeuwigheid. Laten we je even ferm toespreken. Jij zeurt steeds over contact. Jij verlangt steeds naar contact. Je bent af en toe een klein kind dat met haar voeten op de grond stampt om haar wil door te drijven. Prima. Ga je gang daarmee. Als jij dat wilt. Dat vinden wij allemaal ok. Maar wij kunnen daar niets mee. Het is alsof jij zegt: ‘Ik heb geen contact met jullie.’ En daarmee houd jij je eigen werkelijkheid in stand. Wij slaan dat gade van de overkant, en we kunnen er niets aan doen. Denk jij dat we in zo een situatie toenadering zoeken en dat kleine kind – dat eigenlijk zo eigenwijs om ons te ontkennen, haar zin te geven? Natuurlijk niet!”

De graancirkelkunst van Janosh werkt via de 'taal-van-de-geometrie'.

De boodschap ging verder:

“Als jij je gedraagt als een klein onvolwassen kind, dan kunnen wij niets anders dan afwachten totdat jij klaar bent om onze geschenken te ontvangen. Jouw kinderlijke en onvolwassen gedrag houdt je trilling laag. Keer op keer weer. Dag na dag. En dan kun jij jezelf nog zo voeden met universele wijsheden, maar als jij ervan overtuigd bent dat jij wordt overgeslagen in dit verhaal, dan krijg je wat je wenst. Dus wil jij voor eens en voor altijd dit uit de weg ruimen, dan raden wij je aan je levenshouding te veranderen. Wil jij met volle vaart vooruit? Laat ons dan zien dat je volwassen en klaar bent om onze geschenken te ontvangen. Jouw twijfel slaat een enorme afstand tussen ons. Als jij twijfelt, hoe kun jij de boodschap dan doorgeven?”

Beide benen op de grond

Ja, daarboven winden ze er geen doekjes om hoor. Ze zijn heel eerlijk. En ik moest ze gelijk geven. Bovendien gaan de dingen ook volgens plan. Het is niet altijd het plan dat het ego voor ogen heeft, maar ik geloof er wel in dat alles wat ik nodig heb naar mij toe komt. En alles wat ik dien te weten aan mij wordt onthuld. Dus zolang zij daarboven vinden dat de tijd nog niet rijp is, dan zal dat wel in lijn liggen met de blauwdruk van mijn ziel. Dat ligt opgeslagen in mijn DNA.

Hoe het er nu voor staat? Nou ik krijg steeds plukjes te zien en te horen. Ik merk dat ik vooral bezig ben om mijn zaakjes hier op Aarde goed voor elkaar te krijgen. Wil deze materie een groot publiek kunnen bereiken, dan moet het ook gebracht worden met beide benen op de grond. Contact met buitenaards leven is echt niet de eerste en belangrijkste prioriteit van daarboven. Het is eerder het gevolg van een weg die we met zijn allen zijn ingeslagen: de weg naar een ruimer bewustzijn.

Janosh

Al mijn kennis, levenservaring en expertise kan ik nu heel goed kwijt in mijn werk voor Janosh. Daarnaast ben ik met een paar mensen – o.a. Wiljo – aan het kijken of we een soort samenkomsten kunnen organiseren. Waar ik in het leven van alledag mee stoei, daarin ben ik natuurlijk niet de enige. En van elkaar kunnen we leren.

Terwijl ik dit schrijf sta ik op het punt om naar een leuk plek ergens in het Gooi te gaan om te overleggen hoe we die workshops handen en voeten gaan geven. Het moet simpel zijn, praktisch, toegankelijk, inspirerend. Ik denk dat het heel bijzonder wordt. Wiljo is een echte pionier als we het hebben over leven vanuit het hart. Daar waar wij met zijn alleen naar op weg zijn, op dat punt is hij al beland. Ik zie onszelf een soort galactische burgers worden, die bewust co-creeren met de Bron, een zeer sterke intuïtie hebben. Telepathisch contact met elkaar en daarboven, helder zien en voelen, tijdreizen,etc. dat zal voorbij 2012 heel normaal gaan worden.

Grote schoonmaak

Ik denk dat we er versteld van zullen staan waar we met elkaar toe in staat zijn. Maar eerst is het tijd voor de grote schoonmaak. Door de jaren/eeuwen heen hebben we zoveel energetisch afval verzameld. Als onze ware essentie een fonkelende diamant is, dan is het licht aardig afgezwakt door al onze negatieve en beperkende overtuigingen en trauma’s uit het verleden.

We mogen dan in wezen perfect zijn, multidimensionaal en over goddelijke krachten beschikken, maar we ervaren momenteel vooral wat we niet zijn: alleen ons denken, alleen ons lijf, afgescheiden van onszelf, elkaar, Moeder Aarde en het Universum. Slachtoffer. Maar dat geeft niet! In die zin dat het leuke is dat we nu in een tijd leven waarin het ons in wezen heel makkelijk wordt gemaakt om te evolueren. Het lijkt alsof de tijd sneller gaat, maar in wezen gaat onze creatie sneller. Dat betekent dat we als ziel grote stappen kunnen maken en snel Thuis kunnen zijn. In onszelf. Vanuit het hart, één met de Bron.

Nou… dat is in een notendop waar ik momenteel zoal mee bezig ben.

Het gaat dus goed met mij 😉

Wordt vervolgd!

Liefs Tessa

www.tessakoop.nl

www.janosh.com

68 gedachten over “Tessa verbreekt de ‘Stilte’..

 1. het gaat zeker goed met je!!
  heerlijk te lezen hoe goed!!
  prachtig hoe je het e.e.a. handjes en voetjes geeft, op de wereld zet en uitlegt, fantastisch gebruik van je talent!!
  wishing you sunshine in your heart, starlight in your soul and lots of miracles in your life,
  love and light, lamal

 2. Als er nu eentje blij is om jou weer eens te zien hier, ben IK dat wel !

  Tis inderdaad alweer een tijdje geleden dat we je in aktie hebben gezien en missen je werk daarom ook wel op deze site.

  Laten we hopen dat je wederom weer niet weg gestuurd word door een stelletje repetilians die het vuur zo graag aan jou schenen en die van Guido willen leggen.

  Tessa het is “feest’ om je weer iets van je terug te zien!

  5D Hug…

 3. fijn om wat van je te horen, ben heel benieuwd naar je workshops wil daar toch zeker bij zijn
  heel herkenbaar je verhaal, voel me ook vaak dat kleine stampvoetende kind wil het zo graag begrijpen maar laat het los alles is perfect tot in de laatste puntjes love en kussssssss!!!!

 4. h(eerlijk) h(elder) h(art)verwarmend welcome back !

  mooi van binnen en zeker ook oogverblindend van buiten

  ik ben net jarig geweest; errug mooi spring time cadeautje mag ik wel zeggen

  als wij willen weten hoe een lyrisch pleyadisch wezentje issz dan hoeven we niet eerst een sterrenschip te maken om op reis naar heel ver weg te gaan!

  de energie om een heel dorp draaiende te kunnen houden en dat komt goed uit want dat is precies het probleem waar het altijd aan schort bij mij en ongetwijfeld bij velen anderen; nooit genoeg puff en moed gehad om werkelijk iets moois van het leven te kunnen maken; erg veel mensen hebben ergens wel een gigantisch olielek in hun aura (Trauma’s!?) en weten bovendien niet hoe ze kunnen bijtanken; negativiteit is een gebrek aan energie; als je geen fut hebt maar daar niet eerlijk over wil zijn dan is er nog maar 1 optie en dat is alles Controleren en dusszz met veel ego Cabaal alles kapot maken….

  “ik heb er de kracht niet meer voor” stond parmantig maar ontwapend eerlijk geschreven op het T-shirt van Neerlands publieke lieveling gerardus joling; deze slogan resoneerde en masse in het koninkrijk, niet voor niks, zonder energie wordt alles een probleem en ik kan het weten; van jongs af aan heb ik mij altijd leeg laten zuigen door die idiote aardlingen met hun obsessieve latente chronische survival doodsangsten voor alles, geld, wel of geen goed werk, relaties, prestaties, presentatie(s), publieke afkeuring, netjes op de rails van de gebaande goedgekeurde maar ozo voorspelbare speciaal voor jouw uitgedachte wegen. Zonder het juiste gevoel en zonder werkelijke inspiratie en passie weldra de hel op aarde uitgedacht door, jaah door wie eigenlijk? Zonder eigen inbreng vreemde onmenselijke wegen opgelegd door de onzichtbare van bovenaf opgelegde hiërarchie van een duister piramide spel?

  Anoushka shankar – Beloved (Thievery Corporation )
  http://www.youtube.com/watch?v=bJ1G0GWB0VA

  Neil Young & Crazy Horse – Like A Hurricane (Live Rust)
  http://www.youtube.com/watch?v=7KxiEjPCXA8

 5. Beste Tessa,

  Fijn om te horen dat het goed met je gaat.
  Dank voor je update en succes met je verdere werkzaamheden.

  Goed dat je voor jezelf (en daarmee voor de ander) kiest.

  LOVE GOLDMINE

 6. tessa jij schrijft

  ” Ik zie onszelf een soort galactische burgers worden, die bewust co-creeren met de Bron, een zeer sterke intuïtie hebben. Telepathisch contact met elkaar en daarboven, helder zien en voelen, tijdreizen,etc. dat zal voorbij 2012 heel normaal gaan worden. ”

  Tessa ik wed om een reep chocola dat in 2013 er niks verandert is. ook geen tijdreizen geen helder zien en voelen enz enz.

  het enige dat er waarschijnlijk gebeurt is dat enkele 2012 adepten een paar maand of vlak voor de eind datum van de Maya kalender zelfmoord gaat plegen om dat ze feit niet van fictie kunnen scheiden, en dat als enige oplossing zien.

  1. Ja leuk.. Laten we om een reep chocolade wedden.. hahaha…
   Toch wel gaitemelk-hazelnoot..?

 7. @gait
  even over je laatste post: dat hangt helemaal van jou af! Ik denk ook niet dat de massa al zover zal zijn. Maar we kunnen ieder voor zich onze frequentie opschroeven richting de 5e dimensie en zo meewerken aan het 100ste aap-effect.

  1. 100ste broodje aap-effect.
   Nou ja, als je graag met schroeven in de weer wilt zijn… (niet opeten graag)
   😆

  2. @ Tessa

   Voor jou wil ik graag me frequentie voor deze keer wel naar beneden toe schroeven, 5D toch ?

   @ Reptielo

   Ze is d’r weer en wat heb je nu weer in petto ?!!

   @ Gait

   Loop je weer te Kaiten zoals gewoonlijk?! heerlijk Galactisch Spaceburger joch ben je toch ook heh!

 8. @Tessa

  Leuk artikel, veel herkenbaarheid, jajajaja dat loslaten, van het moeten overtuigen van anderen. Dat loslaten is denk ik het hoogst haalbare, de rest komt dan zelf en die rest laten we dan nooit meer los.

 9. Talloze grote cylinderufo’s op hun retour sinds 15 mei 2010
  geweten binnen de amateursastronomie

  De media,inderdaad, weinigen, een journalist die doofpotten wil opentrekken en schrijven over buitenaards leven. De media zijn zo ongeveer de belangrijkste tool van de machtselite om de massa te manipuleren, te controleren en in een angstgreep te houden. Dat is wel wat men heeft gemerkt:vb het bedrog binnen de pharmaco-industrie,banken,
  oliesector, ufo-cover-ups… als je blijft geloven in hetgeen waar men achter staat, dan zorgt het universum voor wat?. Vaak op manieren die men nooit had kunnen bedenken, helaas onder bewijzen?
  Een ding, de belangrijkste tool van machtselite om de massa in een permanente angstgreep te houden, indien Extraterrestrials ruimtevaartplannen met Aardse staten willen aanvatten zal deze door u genoemde machtselite iets te zeggen hebben of niet. Afwachten met welk soort buitenaards gezelschap men te maken krijgt, zonder te overdrijven, de exopolitieke objectiviteits- en neutraliteits- houding, noemt men het misterievat van het universum, dit omvat geen grootpraat, kletspraat of welke naam men er wenst aan te geven….. De cilinder of sigaarufo’s zijn in grote aantal op hun retour geweten bij amateursastronomie, raar maar waar, geen gegevens in de pers….Toch niet verschieten!

 10. Zolang mensen op wereldwijd niveau elkaar doden voor zoiets onbenulligs als het tekenen van een islamitische spotprent, is deze mensheid nog verre van een galaktische broederschap. Dat houdt me met mijn beide benen op de grond en ik noem dat een gezond sarcasme.

  Echter, dat sterkt me juist in de opvatting dat we liefdevolle energie in elkaar dienen te steken. Elk individu is immers een onlosmakelijk deel van een menselijk collectief. Elke opvoeding, leefstijl als ‘individuele’ denkpatronen zijn het resultaat van een collectieve invloed. Door ons als individu te richten op het menselijke collectief creeëren we vanzelf die galaktische broederschap, waarvan ik geloof dat die in het vooruitzicht ligt.

  1. Ons ego wil graag dat we individuen zijn.
   Maar ik ben jij en jij bent mij!

 11. Sri Ramana Maharshi

  Gesprekken opgetekend door Paul Brunton en Munagala Venkataramiah

  Citaat; Je ware natuur vergeten is de echte dood; je deze te herinneren is de ware geboorte.
  Het maakt een eind aan de opeenvolging van geboortes. Dan heb je het eeuwige leven .Hoe dat verlangen naar eeuwig leven ontstaat? Doordat de huidige toestand ondraaglijk is.
  Waarom?Omdat hij niet je ware natuur is. Als het je ware natuur was geweest. zou er geen verlangen zijn om je op te porren .Waarin verschilt de huidige toestand van je werkelijke natuur? Echt waar, je bent geest. Mensen beschouwen zichzelf als begrensd en dat is de wortel van alle problemen.

  Citaat; Wat is illusie
  Zoek uit aan wie de illusie zich voordoet en zij zal verdwijnen.
  Het is dwaas om erover te praten, want ze is buiten ons en onkenbaar,terwijl
  de zoeker binnen is en kenbaar. Zoek naar het nabije en vertrouwde, in plaats van het verre en onbekende.

  Citaat;Probeer niet maya(illusie) te overwinnen. Wees in je werkelijke staat en maya zal uit zichzelf verdwijnen. Als je het probeert te overwinnen, zal het je in vele moeilijkheden brengen.

  http://www.chakraplein.nl/sri%20ramana.htm

  http://www.sriramanamaharshi.org/

  1. 2010 with Shaman, Kiesha Crowther (1 of 2)
   http://vimeo.com/9928120

   De Zwarte Kraai van de Black Crows?

   Is het iemand ook opgevallen dat na al die heerlijke amateuristische low fi korrelige internet documentaires over Hogere Waarden dit ineens wel een opvallend High-Fidelity Professioneel geproduceerde opname is van een zogenaamde losse gelegenheids bijeenkomst in het plaatselijke Sjamanisten kerkje van flut Ohio Connecticut!? Is dit een naar goed gebruik militair afgerichte Mind-Kontrol Ultra Chick die hier aan het “Hoodwinken” is naar de gunsten van het grote simpele new age hapsnap publiek?! Ik voel aan m’n water dat er iets niet klopt bij deze Madame….zeker weten doe ik het niet maar ik krijg kromme tenen bij haar waterige oogjes; Something is Not Right….

   Quote:

   “One way to “materialize” the Hierarchy’s plan for humanity is through Lucis Trust’s Triangle networks. Their goal is the practice of occult meditation “the science of energy flow and energy relationships.” Lucis Trust states that “occult meditation is a means of consciously and purposefully directing energy from a recognized source to the creation of some specific effect.” ”

   Alice Bailey and Master Djwhal Khul; a Satanic Communion
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust02.htm

  2. @HyperAlert
   Het is me gelukt om twee filmpjes van gebrainwashte doos door te worstelen.
   Waar wanneer/waar zei trutje dan dan?

  3. @HyperAlert,
   ik heb ook de nodige twijfels over haar. Die Lucis Trust opmerking is mij niet opgevallen.

   Heb de link doorgelezen. Wat me enorm intrigeert is het BLAUW van de 5e chakra. Dit kwam ik voor het eerst tegen toen ik een video zag van een moslim filmmaker die vol enthousiasme naar Hollywood ging en daar ontdekte hoe de vork in de steel zat en zijn zoektocht op youtube plaatste. Een masonic symbool is de tempel met de twee pilaren, de zwart-wit geblokte vloer, nog wat dingen en een ladder. Op die ladder klimmen figuren open neer. Deze figuren zijn BLAUW….

  4. Abranna; jij zegt een moslim die naar Hollywood ging om te onderzoeken hoe de showbizz vork in de steel zit.

   Dan denk ik meteen aan de legendarische Noreaga & “The Arrivals” ! Deze internet youtube serie bestaat uit 48 delen van zo’n tien minuten per stuk en is de moeite van het bekijken meer dan waard…

   http://wakeupproject.com/VList.asp?Series=1

   Die Lucis Trust quote heb ik inderdaad uit een bibliotecapleyades artikeltje gehaald en komt niet direct uit de mond van Kiesha Crowter. Het is meer een synchronistische associatieve verbinding die ik maakte tussen ogenschijnlijk 2 totaal verschillende zaken; doe ik wel vaker.

   Zo “Shamaan” ik op m’n eigen manier… Dat zouden er meer moeten doen!

 12. Reeds lange tijd ben ik een dagelijkse bezoeker van deze website. Vond het dan ook spijtig dat Tessa niet meer actief was hier.
  Toch leuk iets te vernemen van haar via dit artikel!

  1. Beste Tessa, het doet me goed om weer van je te horen, en dit artikel van je te mogen lezen, veel herkenning vind ik ook in je artikel terug. Het doet me goed dat het goed met je gaat, blijf vooral jezelf en geniet van de mooie dingen op je pad en om je heen.

   Kus, en veel liefs Moos

  2. Jezus Moos, ben jij er ook nog?
   -rest reactie verwijderd; grof taalgebruik!-

  3. Walg er maar oplos! want je bent zelf de klos…

   Je licht gevoeligheid spreekt boekdelen, zodat ieder kan zien dat adders altijd hun gal willen spuwen naar rechtop lopende wezens.

  4. hey reptielo, wat een taalgebruik, leef je ook nog en op wtk fijne actief om je medemensen uit te schelden. Ik had gedacht dat je een lange tijd geleden hier al afscheid had genomen. Tot m’n verbazing ben jij er dus ook nog met je waardeloze verhalen, -reactie verwijderd, onnodig grof taalgebruik!-
   Respect en fatsoen heb je nog steeds niet, en zul je nooit krijgen ook, zwél niet naar jezelf als naar een ander.

 13. ach wel of geen Hoger-Lager Duaal Digitaal spelletje wat betreft vermeende kosmische dichtheden en dimensies, zo lang ik arme snorremans Leo Derksen nog scherpzinnig zie worstelen met slinks media(n)aal aangekondigde rassen rellen en andere gewelddadige interventies die te lezen zijn in de Nieuwste Editie van de staatsfabeltjeskrant van Al-CIA-Da; zolang de koninklijke arme voetbal professor die zichzelf tot absolute goeroe heeft verheven, want oorspronkelijk afkomstig uit het Oosten, zolang de absolute ongekroonde koning van het lagere amusement van het Lagere arme breedbeeld gepeupel klaarblijkelijk conform zijn recente uitspraken nog steeds in de Lagere Illusie Dichtheid moet vertoeven alwaar woestijn Moslims 911 met veel Alaaf Elan georganiseerd zouden hebben…

  Knevel & Van den Brink 19-05-2010
  Hero Brinkman, Johan Derksen, Bas van der Vlies en Kimberley Vlaeminck
  http://player.omroep.nl/?aflID=10982038

  Als je zo geprogrammeerd bent door je eigen Mediale leugen machine dan vind ik het niet vreemd dat je een eeuwigheid moet blijven hangen tussen de Kosmische Inter Galactische Tweede en Derde Dimensie qua vermeende etherische lichaamsdichtheid zoals 150 jaar geleden wetenschappelijk vastgesteld 5D Exo Plasma demonstratief uitgestoten door de in de vorige eeuw overleden Russische Theosofische Antroposofische volledig Verlicht overtuigt (5d Illuminatie) want mediamiek ingefluisterd door lagere astrale 4d entiteit en diepvries Tibetaan Dwah Kuhl; ons aller bekende en beruchte Luciferiaanse Helena Petrovna Blavatsky (1831-91) en haar trouwe volgelingen…

  http://www.illuminati-news.com/hitler-occult.htm

  Alice Bailey and Master Djwhal Khul; a Satanic Communion
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_lucytrust02.htm

  Zolang een Nederlands Publiek moeite heeft om de straight in your face aanwezige puzzelstukjes Internationaal met elkaar te verbinden; een paar weken terug; rond dezelfde tijd dat Derksen mompelend maar als vanouds spits hoekig van achter de counter leep instekend, met die vette druipsnor, het voetbal minnend publiek (brood en spelen) regerend wereldkampioen Arie Aryan (Iraan) Angsthaas toespeelt dit alles vanaf de vermaledijde Kansel van Andreas Houten Kruis Evil Knievel De Verschrikkelijke en collega assistent trainer gluipert meneer van de Brink met z’n verwrongen zondagse fascistische veluwse Kroller-Muller catechisatie tuit mondje.

  Leaked Machete Script Confirms Race War Plot
  http://johndenugent.com/jdn/2010/05/17/english-fox-promotes-white-genocide-movie-macheteobama-and-his-jew-team-rushed-through-approval-of-bp-oil-drilling-molesting-rabbi-gets-32-years-for-jewish-victims/

  http://www.youtube.com/watch?v=k9tIoJBhp18

  Zolang het publiek de snor alleen met vette voetbal worsten, bier en rare oranje petten kan associëren. Terwijl duidelijk tijdens het gesprekje bij EeeHoooh tante Kaa & bea van de Bee Oranje Leeuw Leo worstelt met de Totale Waanzin die de aangereikte 3D Reutelende Reuters CIA Crap in z’n bepaald niet onintelligente Journalisten hoofd veroorzaakt…

  The Red Hot Chili Peppers – Snow (Hey Oh)
  http://www.youtube.com/watch?v=yuFI5KSPAt4

  Zolang Nederland nog denkt dat Pee & Wee wel scherpzinnige televisie Journalistiek vertegenwoordigt en de EO niet eens de moeite van het bekijken waard zou zijn omdat die niet langer de dogmatische Über Waarheid in pacht zouden hebben sinds sterren meisje Kimberley door haar Rooms-Katholieke familie op haar zesde levensjaar Ver-ont-Kracht is…

  Neem een willekeurige TBS inrichting; ga er eens kijken en grote kans dat het normaalheidsniveau gemiddeld hoger zal zijn dan dat van het dagelijkse publieke domein. De psychopatische schizoos leven voornamelijk buiten de muren van de inrichting en worden met hogere statistische waarschijnlijk dan U waarschijnlijk acht vertegenwoordigt door Ouders, Bazen en andere Ambtelijke Autoriteiten herkenbaar aan het als een kip zonder kop volledige incoherent door elkaar schreeuwen om zo de hoogste waarheid tot de grote leugen regeert te verheffen.

  1. Mijn dag is weer helemaal goed. Dank je wel voor dit lichtpuntje.

 14. Hey Tess,

  Blij weer van je te horen. Ik herken je verhaal en dat geldt denk ik voor velen. Het loslaten van het “oude” het plaatsmaken voor het “nieuwe”. Het proces van rups naar vlinder. Gelukkig ben je nog steeds een architect van de nieuwe wereld, en ik moet eerlijk bekennen: ik had niet anders verwacht ;-))

  Hier de nieuwste van David Wilcock. Have fun!!

  http://www.youtube.com/watch?v=cEyqT2_ricA

  http://www.nieuw-nederland.nu (op naar een hoger bewustZIJN)

  1. De manier waarop David Wilcock de mysterieuze cyclische galactische Dichtheden (Densities: 3d, 4d, 5d, 6d) uitlegt aan de hand van (Russische) “Torsion Field Physics” vind ik heel wel aannemelijk. Torsion field krachten kunnen met huis tuin en keuken voorwerpen gedemonstreerd worden in de buurt van honingraatvormige objecten (hexagrammen). Zelfs als hij spreekt over het spontaan ontstaan van levende organismen in gesteriliseerde reageerbuisjes met strand zand (Silicium kristallen!) is iets wat ik verbind met een getuigenis van een black project wetenschapper Dan Burisch (klokkenluider getuige project Camelot) die sprak over het spontaan ontstaan van leven in de buurt van Silicium kristallen!

   http://projectcamelot.org/dan_burisch.html

  1. Hoezo? Ik vind het aanbod en de diversiteit van de onderwerpen uitstekend. Je bent natuurlijk beter gewend op de Telegraaf he…

 15. Lieve Tessa,

  Met tranen in mijn ogen heb ik je prachtige verhaal gelezen. Zo herkenbaar en zo mooi om mens te zijn.

  Ook ik heb lopen stampen op de grond en jouw verhaal heeft in 1 keer mijn wereld geopend en daarmee een opening gemaakt om door te gaan.

  Ik vind je een bijzonder mens. Duizendmaal dank dat je dit met ons hebt willen delen.

  Lieve groet van een ziel op ontdekkingsreis.

  1. @ Dirk 3,

   Wat is dat, de telegraaf?
   Je kraamt minder onzin uit als je wat minder bij dirk 3 koopt denk ik……hahahahaha

 16. Tessa leuk dat ik iets van je mag horen, al snap ik er niets meer van.
  Ik hoop dat er dit jaar iets gebeurt waardoor we een absoluut bewijs krijgen, als die verhalen ik ben er zo moe van. Ik ga mijn geloof kwijt raken in buitenaardse, ze zijn er wel maar dat waren ze als heel lang, al duizenden jaren waren er waarnemingen van schotels.
  Ik wil nu wel eens iets zien wat onweerlegbaar is.
  Dus dat er iets gebeurt waardoor we weten dat er echt contact met ons plaats vind.

  1. Vraaaaag je wel om iets te zien Berma…? 🙄 Lees de artikelen hier eens op de site over ‘wensen’, over het ‘gesprek met God’ enz. JIJ doet er ook toe. Je zit niet naar een toneelstuk te kijken hoor..! Je speelt mee, toch?

  2. Ach berma
   er is nog steeds geen onweerlegbaar bewijs van ailiens en dergelijke, en dat willens ze hier niet snappen .
   om iets te kunnen zien moet het er wel zijn toch ?

  3. Ach Guido, ik heb als kind jarenlang naar de pastoor geluisterd over God.
   We leven in een onverklaarbare wereld, in principe is alles mogelijk alleen als je met een theorie komt moet je toch een keer met een bewijs komen.
   Daar ontbreekt het bij de pastoor aan en aan al die gene die weten hoe de wereld in elkaar zit.
   Ik verbaas me over alles hoe het universum in elkaar zit.
   Misschien is hel leven wel een illusie, wie kan het zeggen.
   Ik zou het al mooi vinden als het Roswell incident bewezen kan worden, maar dan zijn er nog zoveel vragen over.

  4. Once Upon a Time in a far far far far away land!

   Ja de verbeelding dat er iets is is geklonken aan onze fantasie, alleen dromen we van onverklaarbare dingen die ons leven beinvloeden maar er ook daadwerkelijk kunnen zijn.

   Ik denk dan meteen aan een goede blockbuster van een speelfilm, waar alles eigenlijk 100% onderworpen is aan fantasie maar ook aan innovatie en realiteit, dit soort zaken ondergaan we gewoon als op het puntje zittend van onze stoel.

   Boeken lezen creeren een eigen verzonnen beeld in je eigen hoofd als een voorstelling hoe het misschien in elkaar steekt, hier op WTK is dat precies van het zelfde aard dat de ander iemand kan zijn die niet aan de status vol doet van de werkelijkheid die achter deze persoon schuil gaat.

   De media is ook zo’n instink truuk door eigenlijk alleen maar dingen te laten zien die er wel zijn maar eigenlijk niet aanwezig zijn, iedereen volgt ongedwongen zijn gevoel daarin als absolute waarheid, d’r wordt geen dieper onderzoek gedaan als men beweerd dat Rutte straks de nieuwe Premier van Nederland wordt, kloppen al die cijfers wel?

   Heel veel mensen zijn goed in elkaar aan het belazeren, want wie controleert nou wel de ander als hij niet de waarheid spreekt?

   Al breng je de waarheid dan gaat veel sneller je kop er af dan wanneer je alles bij elkaar verzint niet waar ?!!

   Als je nu daadwerkelijk iets gezien heb waar geen woorden voor zijn of dat je bv mij of Guido of bv Gait in het echt kent wie wil je geloven? niemand toch !?

  5. Een gezonde dosis scepsis Berma. Daar is niets mis mee en naar ruim 25 jaar onderzoek naar ufo’s had ik precies hetzelfde. Waar is het niet te stuiten bewijs?

   Desalniettemin blijft het onderwerp interessant en kent veel verschillende invalshoeken. (geteste technologie, natuurverschijnselen, de menselijke psyche of toch buitenaards?)

   Toch leven we in zeer interessante tijden en de moderne kosmologie verweven met de sub-atomaire fysica biedt ons al onaardse werkelijkheden waar we onlosmakelijk deel van uitmaken. Ik raad je het boek ‘Perfect Universum’ aan van auteur Paul Davies. Interessante kost. Overigens denk ik dat we binnen dit zonnestelsel primitief gevormd buitenaards leven zullen aantreffen of fossiele resten daarvan. Wetenschappelijk zal de vraag omtrent buitenaards leven wel worden beantwoord.

  6. Je spreekt dan over ‘fysiek buitenaards leven’ neem ik aan F001..? Ik bedoel, leven-zonder-lichaam, om maar eens een dwarsstraat te noemen, is voor JOU geen optie..? Of: ‘buitenaards leven’ dat waar te nemen is met onze zintuigen..? Om een andere dwarstraat te noemen.. En waarom ik ze zo als ‘dwarsstraten’ betitel..: Wellicht zitten WIJ namelijk in een dwarsstraat van de hoofdstraat, die we -kosmisch gezien- nog niet eens écht hebben gezien..!!
   Het hele verhaal over buitenaards leven richt zich volledig op ons centrale observatiepunt. Maar waarom is dát ‘centraal’..? Alleen al een soort ‘kosmische beleefdheid’ gebied mij respect voor mogelijk andere vormen. Letterlijk ‘ruimte gevend aan’.. hahaha

 17. Tessa welkom again hoop echt dat je, je problemen hebt overwonnen en hoop weer veel van je te kunnen leren ! Laat je niet teveel meeslepen want je weet dat, dat niet goed is voor jezelf !
  Groetjes
  pietje

 18. Kortom kort samengevat willen wu graag dat mensen zoals Tessa met adembenemende mooie Energie er ook zijn voor ons cognitieve worstelaars en niet alleen voor de gevallen Drunfallussen en consorte…

  Sinds weken werd ik vanmorgen eens heerlijk wakker zonder zwaar hoofd; afkloppen; ja ik heb altijd gedacht dat ik geen hoofdpijn mens was maar de laatste weken kwam ik maar niet weg van continu koppijn en een zwaar hoofd.

  Nu voel ik me dankbaar dat ik me eindelijk weer wat Lichter voel; ik bedoel niet zo zwaar met schele hoofdpijn en dat alles zeer doet aan m’n lijf en leden…

  op internet radio paradise komt nu dit “suffe” droom nummertje voorbij en ik voel me eindelijk weer eens helemaal Top..

  Josh Ritter – Girl in the war
  http://www.youtube.com/watch?v=kqLssKusGzM

  Ik moet m’n zeldzame bij vlagen opkomende dankbaarheidsgevoel kwijt dus bij deze via dit kosmisch kanaal dat het verdient heeft; de strijd en m’n kwaadheidsgevoel is ook even rustig gaan liggen en ik kan het iedereen aanraden om na hevige worsteling op zo’n oase strand te landen om eens goed bij te kunnen tanken van de uitputtingsslagen die we onszelf ongetwijfeld ook aan doen..

  The Cure – Boys don’t cry
  http://www.youtube.com/watch?v=n547VhR1aRY

  Dolores Cannon over waarom ‘Wu’ ons Nooit thuis kunnen voelen op deze corrupte topzware aardkloot
  http://www.youtube.com/watch?v=ihH0L_bffAA

  1. Hyper, dank zij even een paar minuten googlen vond ik deze reactie van joe met een verwijzing naar een link met Dolores Cannon. Ik had nog nooti van dez vrouw gehoord, maar dank zij een reactie van jou op de chat vorige week ben ik me in haar gaan verdiepen. Hetgeen deze vrouw te vertellen heeft, resoneert 100% met mijn eigen Weten. Dat Weten komt niet uit mijn Brein (dat onderdeel is van de 0,000001% materie van de mens), maar uit de Lucht en Leegte, zoals Pediker het noemt ( de andere 99,999999% van de mens).

   Dolores Cannon vermeld op een gegeven ogenblik in een presentatie die ikm hier afgelopen zondag poste, dat een hartsvriendin van haar op een gegeven ogenblik een Openbaring had, waarin ze zag dat de Aarde zich in de nabije toekomst gaat splitsen (Delen) in 2 verschillende Bollen (een Oude Aarde en een Nieuwe Aarde), die parallel aan elkaar, maar wel op verschillende Dimensies van elkaar gaan bestaan. En dat de mensheid, zoals de Openbaring van Johannes al voorspelde, zou worden gescheiden van elkaar, waarbij een deel van de mensheid achterblijft (met alle negativiteit die daarbij hoort) en een deel van de mensheid opschuift naar die andere Dimensie, waar een Nieuwe Aarde zich manifesteert, die volmaakt is en vrij van negativisme .

   Ik zag nu zojuist dat je op de chat gisteravond iets vertelde over de getallen 6 en 9, Heel interessant! Je vergat daarbij nog 1 heel belangrijk getal, dat is namelijk de 8!

   HyperAlert
   3 januari 2013 – 16:09
   ooooh gelukkig ik ben niet de enige, die 99,999999999% zijn omgekeerd ook allemaal zessen, het werkt aanstekelijk die zessen
   HyperAlert
   3 januari 2013 – 16:09
   en nu zie ik een 69 code, spannend…

   Waarom zijn deze 3 getallen van fundamenteel belang in het kader van de Deling van de Aarde in 2-en: Een Oude Aarde en een Nieuwe Aarde?

   Het getal 8 is namelijk een gesloten getal. Het is de Lemiscaat die staat voor het Wiel van Geboren worden en Sterven en opnieuw geboren worden ( Incarneren) hier op Aarde.

   Als je echter het getal 8 als 1 cel ziet en je gaat deze Delen, dan krijg je de getallen 6 en 9. Het getal 6 staat voor de Oude Aarde (denk aan het getal 666 uit de Openbaringen van Johannes, het getal van het Beest) en het getal 9 staat voor de nieuwe Aarde.

   Ik voelde al langer dat deze 3 getallen essentieel zijn om te begrijpen wat ons te wachten staat. Ik Voelde/Wist alleen nog niet de crux. Het bijzondere is dat ik geboren ben op een adres met huisnummer 88 en ik nu woon op een adres met huisnummer 96! Ik voelde al langer dat in deze 3 getallen een bijzondere Werkelijkheid zich zal Openbaren!

  2. Ik gaf aan in de vorige reactie dat de 8, 6 en 9 alle 3 belangrijk zijn…. zonder dat ik me realiseerde staat echter 3 ook voor de Celdeling (splitsing Oude en Nieuwe Aarde). De 3 en de 3 in Spiegelbeeld vormen samen ook weer een 8, het getal dat staat voor de Stervelijkheid op de Oude Aarde!

  3. Dankzij een goede vriend van mij, die numeroloog is en enkele jaren geleden op een bijzondere wijze in mijn leven kwam en steeds is gebleven, ben ik mij een aantal jaren geleden een beetje gaan verdiepen in de leer van de getallen. Ik ging vanaf dat moment steeds meer de waarde van getallen leren waarderen en begon ze ook steeds meer waar te nemen op betekenisvolle momenten in mijn leven. Ik herinner me nog de plaats en ook het moment dat mijn numeroloog in een piramidevorm mijn getallen duidde. Ik ben geboren op 3-4-1956, hetgeen de onderste rij is in de piramide. De bovenliggende lijn is 3-4-21, daarboven komt de 3-4-3 en daarboven de 10 en daarboven de 1 (meestergetal in zijn systematiek). Vooral die dubbele 3 aan de buitenkanten van de lijn 3-4-3 hebben hem en mij altijd geinteresseerd! Mijn numeroloog( annex mijn voetreflexoloog) duidde mij altijd dat de “” dubbele 3″ staat in Positieve Zin staat voor een geweldig Krachtig Denken (gaan als een Speer), maar gezien de polariteit in Negatieve Zin aanvoelt, zoals ik het hem beschreef, als een geweldige Klem! Ik voel heel vaak in “” stress”” situaties, dat ik ga als een Speer en ongelovelijk Krachtig ben, maar dat die enorme hoeveelheid Energie ook tegen mij kan werken als ik deze niet juist weet te kanaliseren in Rust situaties! Dan voelt die enorme Energie vaak als een geweldige Klem in mijn hoofd! De numeroloog heeft altijd mij die dubbele 3 geduid als een “” Klem””, hetgeen ik ervaarde als mijn “” duiveltje” in mijn hoofd! Ik voel nu dat deze processen allemaal plaatsvinden in de Epifyse of Pijnappelklier. Ik word me de laatste Tijd steeds meer Bewust van die Energieophopingen, waardoor ik ze niet meer omzet in Angst of Woede of weet ik veel wat, maar door Bewustwording en Acceptatie het als het ware kanaliseer! Echt, een heel mooi proces om dat te ervaren!

 19. Beetje creepy nummer dit maar ik krijg er wel kippenvel van

  Er zijn dus niet alleen geflipte boys maar Florence is kennelijk ook een geflipte girl

  Het is een duister nummer en het daalt nog niet af in m’n verstand dus ik begrijp het zelf half maar het heeft wel een bepaalde (“gevallen!?) schoonheid; geen wonder dat ik het mijzelf zo moeilijk maak; I want it all is zo’n uitdrukking… Ergens snap ik die griezelige “Drunfallussen” wel maar de prijs is te hoog

  Florence and the machine – girl with one eye
  http://www.youtube.com/watch?v=FqCzP0HQpQo

 20. Beste gait jij wil bewijs?ik zal speciaal voor jou een boek sturen via een email naar deze website,ik neem aan dat Guido jou email adres heeft en die kan het doorsturen naar jou,laat me aub weten wat je ervan vind,stuur me een email als je het boek uit heb,stuur je email naar guido,ik wil echt weten wat jij hierna dan nog te zeggen heb,en hopelijk stuurt guido hem door naar mij,of nog beter guido kan mijn email ook aan jou geven,
  groetjes Tom schilder.

  1. Tom, klik gewoon op die aap van Gait, of op zijn naam. Dan komt het wel goed, als Gait je kan verteren..

 21. Tessa ik vind je een toppertje,als ik weer in nederland ben zou ik graag eens een keer wat met je willen drinken,ga zo door,veel liefs en liefde,Tom.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.