Advertentie

Spaceship op Google Earth..?!


Afbeelding van het keuzemenu in Google Earth, waarin je bovenin de keuze kunt maken voor ‘Hemel’

x

Indien je Google Earth op je computer hebt staan, ben je ook in staat om in het menu boven aan de keuzebalk, te kiezen voor ‘Hemel’.. (zie afbeelding hierboven) Je krijgt dat Google Earth te zien, die de sterrenhemel voor je toont. Je kunt er doorheen reizen’, zoals je over de Aarde (of Maan en Mars) reist.

Er zijn veel bizarre dingen te zien in de versie van ‘Google Hemel/Sky’, die je dan opstart. Waar we in dit artikel je aandacht voor willen vragen is datgene wat je hieronder op het filmpje ziet.

x

Dit zijn dus de lengte- en breedtegraden van deze observatie: Breedtegraad/Latitude: -13.428176° en de Lengtegraad/Longitude is: -80.092935°

Screenshot van de blauwe objecten IN het grote blauwe object.. (Om het maar zo neutraal mogelijk te omschrijven..!)

Is dit een zogenaamd ‘alien moederschip’, gevangen op de foto’s van ‘Google Earth in de ‘Hemel/Sky’-mode? Kijk hoe kleinere ruimtevaartuigen kennelijk binnenin dit moederschip zijn gedocked.. Andere voertuigen (?) zijn zelfs te zien, terwijl ze in de buurt naar of van het moederschip vliegen. Kijk zelf, voordat ook dit plaatje van ‘de radar’ verdwijnt..! En dan is er natuurlijk nog een bizarre overeenkomst tussen deze observatie EN…. de logo’s van veel Aardse overheids-ruimte-agentschappen…!
X

De NASA-swoosh
Wat in dit plaatje opvalt, is natuurlijk de vorm van de blauwe ‘ruimtevoertuigen’. En daarbij komt je weer op de vorm van de ‘swoosh’, de gevorkte vorm, die in veel ruimtelogo’s van landen over de hele wereld te vinden is. Is dit toeval..? Dat lijkt ons nou niet.. Want de overeenkomst tussen de ” blauwe vorkjes’ die je op ‘Google Sky’ ziet, en de ‘vork-swoosh-logo’s is daarvoor té overeenkomstig..!

We kennen vooral het NASA-logo dat in deze zin niets aan duidelijkheid te wensen over laat, dit logo dateert al van het jaar 1959, maar waarom gaan dan bijna ALLE andere landen, inclusief de communistische staten van deze wereld, hetzelfde Chevron-Swoosh-teken in hun logo’s verwerken..?
Het is HETZELFDE vorkje, dat je dus hierboven terugziet op de Google Sky/Hemel-beelden.. Wie het weet mag het zeggen..!

Space agency Japan
Space agency Iran
Space agency Taiwan

 

Space agency Rusland
Space agency China

92 gedachten over “Spaceship op Google Earth..?!

 1. Ik ga het nog ietsje gekker maken. Links van de blauwe cirkel zie je in het filmpje rond de 18 sec en later een verticale streep opdoemen. Op Google hemel is de bovenkant ook blauw gecombineerd met een mosgroengele streep. Zak langs deze streep naar beneden tot het blauw ophoudt en draai de streep tegen de klok in horizontaal.
  Zoom dan in tot het ongeveer 2 a 3 cm breed is. Voila, een lijn vol codes en tekens.

 2. T,was me al eerder opgevallen ., heb de vraag ook .,gesteld op het net .,

  Het blauwe ronde Object zou de reflectie zijn van de standaard en de ophanging vd. lens .,

  Nja ben absoluut niet technisch maar dat antwoord nam ik aan., echter op de vraag waarom sirius een grote vlek ervoor had werd niet beantwoord ., hij lijkt wel een soort weggepattext te zijn .,…iemanmd ??

  Goed weekeind !

 3. ik ben bang dat dit onze driehoekige bewakende Archonten zijn, beetje half astraal half 3d, ze zijn niet aardig, maar dat zijn wij hieroooh vaak ook niet, behalve Imke, Eye en Monika en Cozz, die zijn wel aardig gelukkig.. De maan als ‘Deflector’ machine van het Saturnus hexagon matrix kracht veld (‘braadworst’ zou Tessz zeggen, heeh Tessz je ‘moet’ nog effe wat terug zeggen, iets dat geen kwaad kan, wat ben ik weer grappig vandaag zeg, dus je bent toch fotomodel van huis uit Imke? sjeeeeh ik wist het wel, Tonny de Jong was even terug in verNederland op de skaats, toen zei m’n moeder van ik kan me haar helemaal niet meer herinneren, toen zei m’n zus jah dat is toch zo’n Fries mokkel op skaatsen van tig jaar terug,

  toe zei ik jah en zag haar puike gewelfde achterwerk als beeldhouwwerk in m’n mind, mooi hoor) madeliefje van anarchiel was weer aan het raëlie neelie zeur zeven over ‘God’ en ‘Privé’ toen dacht ik nou weet ik in wat voor Lessabon sekte Dawn helaas is opgezogen, hadden ze bij Argus toch gelijk over de Henry gomo terreur analyse georganiseerd door onze trilaterale commissie CFR Swoosh vrienden daar boven..

  Zo hebben ze Billary ook tot satans manwijf gemaakt, zijn ze heel makkelijk in die Swoosh vrienden, het gaat om Controle letterlijk van boven af.. en destabilisatie natuurlijk, het instrument van.

  1. “Hyper Alert,
   wel graag in de ‘context’ blijven waarom ik aan vertelde over God en Prive.En zit je het dwars dat ik het niet eens ben met de ‘goeroe’? die ‘aandacht op eist? de ‘goeroe’ die blijmoedig schrijft Geloof niets een halve uitspraak van Boeddha en dan nu de volledige:
   ‘Believe nothing. No matter what you read, or who said it, even if I have said it,unless it agrees with you own reason and your own common sense’.

   en het erg onfatsoenlijk om iets te plaatsen zonder linken/links zodat de mensen zelf ‘iets’ kunnen nalezen en zelf hun eigen mening/gedachten kunnen vormen.
   aan ‘rumors’ en halve waarheden daar mee is niemand bij gebaat.

   http://www.alliesofhumanity.org
   zeer de moeite/tijd waard om te lezen.

  2. Jah Madelief wanneer gaan we nou eens iets leuks doen? Of is het alleen wachten in de kelder op de toornige Heer wanhoop Overlord Ra El in de Hel die over honderd jaar een keer langs komt sjeeezen met z’n blauw zwart gevlekte astrale Swoosh bat mobiel?

   Ik wil wel vriendjes zijn Madelief, dat zou het hoogste doel moeten zijn, nou doe dan nog effe iets onbeleefds tegen mij en dan staan we weer quitte en geven we elkaar een kusje, ik wil wel, dat het aan mij niet ligt, nooit niet, en zeg tegen Dawn dat ik haar mis en het een rot streek vind dat ik haar nooit meer mag zien, zeker door die Overlord van haar, maar goed maakt niet uit, ik vind dat kille afstandelijke gedoe iets om te doorbreken Madelief. En vraag dan gelijk even aan die hemelse Overlord wie van welke planeet Tessza steeds van alles in haar hoofd praten, welke partij dat het isz, het heelal is groot en niet iedereen is zoals tie zich voordoet, zeiden jullie zelf altijd.

   die roddel ELlende daar weet ik alles van, daar hangt de werEld van aanElkaar, dat is nog niet het ergste maar de eeuwige op de IK getrapte blokvorming zonder wederhoor en dan de tijd z’n vernietigende werk laten doen dat is pas wreed, ben ik ook onderhavig aan geweest zo vaak, en nog, en hup daar gaat weer 10 jaar van iemands leven zonder goede reden, alleen de derde regerende partij achter de schermen heeft daar baat bij, maakt me niet uit of ze in het Vaticaan zitten of ergens op een planeet in het sterrenbeeld Orion.

 4. misschien te ver gezocht. Evenals de chevron in de amerikaans vlag of die dezelfde in europese vlag. Het zijn allemaal halve waarheden. Die ster betekent door controle, beheersing over Eu. Deze ster symboliseert ook de macht van de 5 elementen: vuur,water, lucht,aarde en ether. Wie deze 5 elementen beheerst heeft de macht over leven en dood volgens de esoterie. Deze ster op zijn kop de geitenkop is volgens esoterie het teken van de duivel. Er ontbreekt een omgeschreven cirkel. De 5 hoekpunten raken die cirkel. Zonder cirkel is die ster een halve waarheid. De 5 hoekpunten hebben verbinding met elkaar via de rechte lijnen van de ster de ene halve waarheid. Of door verbinding van 5 hoekpunten via de cirkelboog de andere halve waarheid. Samen als ying en yang vormen ze eenheid tussen man en vrouw, dat Leven heet.
  Wat betreft chevron swoosh. Zij symboliseert de verovering van de ruimte vanaf planeet aarde. De punt van swoosh wijst altijd richting hemel. En aarde in orbit symboliseert een bijna gesloten dynamische cirkelbeweging. Wij veroveren niet maar maken deel uit. Een swoosh op zijn kop een positief symbool niets veroverend en altijd boven anderen willen staan. De swoosh wordt een vinkje. Dwz onze mooie Aarde is Oke. Ik groet u.

  1. @ Simba_nl
   Jaja mars is een ander verhaal, maar inderdaad wordt er heel veel verzwegen over Mars. Ik heb zelfs foto’s waar mensachtige wezens op staan. Niet die ene die groen isen waarvan de arm op de knie steunt. Dorpen, licht, fabrieken, pijpleidingen noem maar op of ik heb er foto’s van. Allemaal van de NASA site dus orgineel.
   Misschien ken je deze site al; http://www.marsanomalyresearch.com/index.htm
   Staat heel veel info op. Nu over mogelijke USO base op Aarde.

  2. Je bedoeld van de ESA site, die zijn allemaal onbewerkt. NASA maakt er steeds weer een aardige Fotolitho Trucage van die je continue op het verkeerde been zet. Een beetje wakker persoon heeft dat allang door, ahum…

  3. @ Paul & Co

   Je kunt waarschijnlijk wel het verhaal dat er mini mensen zouden leven op mars.

   Bekijk deze foto eens goed en zal je een hint geven.
   Rechts zie je de bekende mars gorilla, ga nu op dezelfde hoogte naar het midden. Zie je die witte driehoekige steen, daarnaast zie links een platte steen en daar weer links van he wat is dat? Even inzoomen. Zo heb ik meerdere foto’s

   http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/all/2/n/087/2N134093032EFF2300P1846L0M1.JPG

 5. Het interessante is, dat deze op vector lijkende ruimteschepen (?) bij Sirius rondcirkelen. Laten we even kijken naar de verklaringen die worden afgelegd door hooggeplaatst personeel dat de Amerikanen, althans de Elite, een pact zouden hebben gesloten met de Grey’s. Volgens de insiders zouden deze van Sirius komen, toevallig niet dan. Sirius ligt recht onder de Blauwe Cirkel

  Als j dan kijkt naar de NASA Swoosh zie je buiten de cirkel aan de bovenkant de 3 planeten van Orion en binnen de Cirkel Sirius met de 2 zuster planeten.
  Is een beetje te toevallig allemaal.

  1. Nee Marcel Is niet mijn nick Maar mijn echte naam en Ja Veronica was een piratenzender lang geleden. Ben ik ook naar vernoemd . Trouwens heel mooi gezongen door Wende Snijders

  2. @ veronica
   nouja je echte naam ( marcel is ook mijn echte naam)maar die wauw deed het voor mij haha was net wende aan het luisteren en had het zelfde woord in gedachte.

 6. ‘Opnieuw UFO gefilmd bij Roswell’

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ux7UtPLCw3A

  Bij Roswell in New Mexico, de legendarische plek in Amerika waar in 1947 al eerder een UFO werd gesignaleerd, is deze week een UFO op video vastgelegd.
  De filmer beweert de opname vanuit zijn auto gemaakt te hebben: ‘De UFO leek boven het water te zweven, en hij was behoorlijk ver weg. Ik moest de 40X zoom lens van mijn video gebruiken om een en ander goed in beeld te krijgen.’

  Het plaatsje Roswell geniet internationaal vooral bekendheid vanwege het ‘Roswellincident’ in juli 1947, toen vlakbij Roswell een buitenaards ruimteschip neergestort zou zijn. De discussie daarover houdt tot op de dag van vandaag wereldwijd aan.

  Bron: http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3195481/2012/02/22/Opnieuw-UFO-gefilmd-bij-Roswell.dhtml

  1. @ Paul & Co
   Deze video is nep, het is duidelijk een CGI.
   Als je het filmpje goed bekijkt zie je dat het door de vangrail (bij 10 sec) heen gaat. Verschijnen als je snel klikt (pause) rond 3 sec zaken dubbel.
   Verder valt het op dat de auto’s en vrachtwagens nou niet bepaald amerikaans aandoen.
   Ook is geen enkele tekst te goed lezen of er is helemaal geen bedrijfsnaam op een pand te zien.

   Merkwaardig voor een industrie-terrein.

  2. @ Paul & Co
   Er is helemaal geen meer in Roswell New Mexico. New Mexico is een woestijn/bergachtig gebied en erg droog.

  3. Tuurlijk is daar een meer te zien, Bitter Lake National Wildlife Park. toch eerst eens je huiswerk beter gaan doen, dus heh geen KOLDER verhalen hier ophangen als het gaat om UFO’s. Zelf kan jet niet eens bewijzen dat je wel degelijk gelijk hebt, of wou je zelf implenteren dat je er bij was.

  4. @ Paul & Co
   Nou niet de zaken gaan omdraaien. Je video is een hoax. Dat meer ligt op 7 kilometer van Roswell en daar is geen industrie aangrenzend zoals de video toont. Verder is het gebied vrij droog en dor.

   Die Stephen Hannard komt uit Engeland en ADG(UK) is zijn website. Dat staat ook onderin links in je video.
   In ieder geval is het engelse landschap lekker groen.

   Paul& Co “Wie moet hier nu zijn huiswerk doen”.

  5. Ach weet je het is mass media informatie en jij duikte er zo vrolijk in dat het een lieve lust is, beetje UFO fanaat zou heel anders reageren dan je zelf zo bloot aan het geven bent. Het impliceert al zo wat Guido ook steeds zegt het zegt meer over Jantje dan het zegt over Pietje…
   Had je ooit al eerder getrakteerd op zulke fop filmpjes en blijf je beloven dat er nog veel meer komen voor mensen zoals jij die zich er druk over te lopen maken…

   “You make my DAY !”

  6. @ Paul & Co
   U vindt het nogal leuk desinfo te verspreiden. Ik ga alleen niet over 1 nacht ijs door zoiets te geloven als dit flut filmpje. Daarmee maakt u het verschil tussen kennis verspeiden of stil blijven staan.
   Dus kom maar op met dit soort filmpjes, het is niet de eerste die ik heb ontmaskerd.

  7. Beste Kol[der], het zijn je eigen woorden dat ik dat zo leuk zou vinden om des info te verspreiden. Je impliceerde reeds al dat het een HOAX is, een CGI en wat het meer zij. Jij de doender bent in kwestie die goed is in het ontmaskeren van mensen die dit soort praktijken boven water proberen te krijgen, is toch wel proberen spijkers te zoeken op laag water. Is dat niet een beetje naieve ondertoon in Cognitieve Dissonantie gedrag van jou kant?! In iedergeval ik ben zeker geen NPS gevalletje uit het programma van sesamstraat, wat je natuurlijk zo graag zou willen zien of ik dat gelijk last kan krijgen van een borderline geval.

   Laat eens wat echt materiaal zien ipv van geknoei op het beeldscherm, dat zou eerder een uitstekende uitdaging kunnen zijn voor een gezonde discussie dan het welles en nietes gezang van het dualisme.

   Heb nog een fijne knarsende tanden dag!

  8. @ Paul & Co
   Enig fatsoen heeft u blijkbaar al niet, laat staan dat ik mij laat verleiden tot het dualisme. Dan bent u bij mij aan het verkeerde adres en houdt het hier op.

   Misschien bent u een beetje blijven hangen in u dagelijkse beslommeringen, maar de wereld draait door hoor, voor het geval u het nog niet wist.

  9. Het was eerst nog jij en nu wordt het zelfs een U uit beleefdheid, een grappige annekdote KOL, ik verleid niemand tot iets, want je bent vrij in je eigen belevenis wereldje, hoe groot en klein dan ook. Mocht je bij wijze je kennis willen delen dan zal je nooit in de aanval moeten gaan maar eerder een samenwerkings verband aan te gaan dan een enkelzijdig verheerlijkheid te creeren. Met een goede samenwerking kom je verder in UNITED verband dan als je het op een eigen gangetje alles pocht te doorgronden voor een ander.

   Misschien moeten we toch eens een ander soort afwasje doen dan een klassieke Grieks oudheidskundig kwak werk te ondernemen, volgens mij heb je veel meer in kracht en pracht dan waar je nu mee schittert. Echt wel…

  10. @ Paul & Co
   Iemand ergens op wijzen, is heel wat anders dan in de aanval gaan. Ik vind het eigenlijk wel grappig om te zien, hoe u uw schip probeert schoon te praten.
   U moest eens weten hoeveel bergen informatie (minimaal 500 GB en groeiende) doorspel aan anderen en sites. Met wie ik contacten heb en samen werk. Daar kunt u niet aan tippen, dat is een ding wat zeker is. Niemand houdt mij tegen mijn ding te doen, want ik ben, ik leef, ik bepaal en niemand anders.

   Vat dit niet verkeerd op dat ik bepaal wat ik er van vind, in tegendeel.
   Daarmee bedoel ik het allendaagse leven.
   Eens komt mijn dag en zullen ze weten wie ik werkelijk ben.

  11. Schoonmaken van het schip is Cognitief Dissonant zijn, ik hoef niet schoon te maken echter, ik doorzie iedere vervuilde pretletter op deze site en elders als een rollend bollend EGOOTJE die bewijzen wil wie hij is, haahahaha daar heb ik zelf geen aankomende Messiah voor nodig of een Guru in 3D. Mocht je zovol in trots zijn over je zelf dan over zie je de ander niet eens wat HIJ/Zij wel is, het is meer een ‘an sich’ gebeuren waar je dus over rept dan het werkelijk inhoud bezield.
   Het opsommen van data en het binne krijgen van stromen met informatie is gewoon een leech indicatie die elke anynomious prietpraat figuur zijn zijn buitenkantje wil doen glimmen. Ach, wie ben ik??? iemand die gewoon weet wat hij aan het doen is voor mensen in de wereld, met veel plezier en gratis zijn in hulp, meer heb ik niet nodig, dan een glimlach… Wees orgineel en geen CopyCat wat de massa al massaal doet!

 7. *** UFO UPDATE *** UFO Caught on RT live news:

  Afgelopen maandag, tijdens de uitzending van RT news kwam er een ufo door het beeld heen vliegen.

  De nieuwslezer doet gewoon zijn werk en maakt het interview af wat hij met Sadegh Zibakalam heeft. Ondertussen ziet u de ufo door het beeld heen vliegen, van rechts naar links.

  Het vreemde is dat dit soort ufo’s vaak gezien worden bij grote hogen gebouwen, zou hier een verband tussen kunnen bestaan?

  Want ook in dit geval vliegt de ufo over het Borj-e Milad gebouw wat de hoogste vrijstaande toren in Iran is. Vanaf de voet tot de top van de antenne meet de constructie 435m (1427 ft). Onder de antenne zijn er 12 verdiepingen, het dak is op 315m hoogte.

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1r-B_q91ylk

  1. @ Paul & Co.
   Ik zou zo zeggen; zoekt u dat zelf eens uit. Voor mij is dit alweer oud nieuws en wist dit de 20ste februari al. Probeer zelf eens te ontdekken waarom daar zoveel UFO’s vliegen?

  2. Ik zoek niks uit vriend, dat mag jij doen als je zegt dat je het allemaal zo goed en wel in pacht hebt, daar hebben we onze geheime secret KOL voor…

   @ Hyper

   Jaaaaaaaaaahaaaaaaaaahhahaha helemaal op zijn plaats! DANK U WEL…

  1. Gaaaaaaaaaap….. we weten wie het zegt!
   Een CGI hahaha… of wel je maat King of Darkness die daar overvloog…

  2. Paul & Co

   Hoezo zou dit een CGI zijn? Ik ken een olifantje met hele grote oren!
   Waarschijnlijk kent u hem ook wel.

   CGI zegt u, gnagna. Moet u toch even beter informeren
   En het skelet is natuurlijk ook een CGI!

   Ik zou er nog maar een nachtje over slapen als ik u was, lijkt me heel verstandig.
   Ik zag al dat u slaap had. U ziet het niet zo helder meer.
   Welterusten schone slaper.

  3. @kol
   Het skelet is nep, zo mooi bleek krijg je het alleen als je het uitkookt, en niet als je het opgraaft. En totdat een dergelijke grote was ketel( om de stukken in uit te koken)is ontworpen , is het gewoon kunst of een replica maar werkelijk opgegraven is het niet.

  4. Knappe Cozmic….Je hebt helemaal gelijk…het is een vogel…1 minuutje en drie, vier seconden.
   Wat een grappige commentaar erbij….een zielige Inter fan :)…na de verloren wedstrijd tegen ManU. Hij is 3 dagen daarna overleden…haha.
   Het ziet er wel indrukwekkend uit…zo een skelet voor de kerk van Milano…
   http://www.youtube.com/watch?v=j3R4HNfloHs&feature=related

  5. @ Monika , ik had al gehoopt dat jij wel kon verstaan wat die spaghettievreters er uit kraamden…. over voetbal dus whhaaaaaa .
   Dusz Mr King of Light….. geen Top Secret Technology of wat dan ook , gewoon een zwart met witte vogel met een Italiaanse peper in zijn reet . Forza !!! Aiuto !! Uno vogelo di speedy Gonzales bij ene neppe skelotto , porkamiseria .
   http://www.youtube.com/watch?v=krgkVwscw_k

  6. @ Cozmic
   Heel goed Cozmic Ik wou alleen weten op Paul & Co dat zelf wist uit te vissen.
   Maar jullie zijn hem te vlug af. Blijkbaar zijn er inderdaad grotere wijsneuzen dan Paul & Co.

  7. King ,
   ik neus hier al meer dan 2 jaar rond en ik weet dat Paul & marcel geen achtelijke gladiolen zijn . Feit is dat als je te lang op bepaalde sites rondhangt , je het allemaal hebt gezien , niets meer te bewijzen hebt…. zoiets als ; omg daar heb je er weer één . Dan ga je een beetje lopen fucken en spelen . Denk je nou echt dat…….. ah fuck it , nevermind . Misschien moet je het als een eer zien dat ze nog op je in gaan , ik ben al voorbij die fase .

  8. @ KOL
   Je zou je zomaar smerig kunnen vergissen in paul & co , Durf hem eerst maar eens als gelijke recht in zijn ogen te kijken. Niet iedereen laat zich constant uit dagen,bovendien is het niet verstandig je publiek constant met kwaliteit om de oren te slaan, ze worden daar a. ongemotiveert van om zelf te denken , en b. verwent van ,en verwachten die kwaliteit telkens weer.
   Ik durf wedden dat paul& co ook over deze kennis beschikt……

  9. KOL , eigenlijk als ik eerlijk mag zijn…..in mijn leventje heb ik bepaalde wijsheden vergaard . Een ervan is mensen altijd in hun waarde te laten , tweede is niet ongevraagd advies te geven . Lieden die ongevraagd hun micky mouse inzichten en waarheden over een ander heen spuiten zijn voor mij onvolwassen waarheidzoekers die gekoppeld aan het valse licht zijn , zonder vragen te stellen het denken beter te weten voor de mensheid en zelf nog twijfelen of ze die fucking onzin die ze eruit spuiten wel echt geloven . Salusa kwam gister nog even op aarde en ik heb hem naar een gaybar gebracht , toen ik hem ophaalde was hij weer volledig 4D , very spunky zogezegd .

  10. Marcel , om eerlijk te zijn heb jij in jouw schrijfwijze nogal vaak een belerende toon . Alsof je het allemaal beter weet . Dat belerende toontje . Ik ben vast niet sde enige die dat ewrvaart . Voor mij is dat , je snapt dat wel , een middelvinger in de lucht . Fuck you , mr betweter , want zo kom je over . Dan heb je aan mij een slechte , terwijl; ik weet dat je het zo niet bedoeld .
   Neem dit advies van een paria

  11. Cozmic
   ik heb je gehoord , altijd bereid tot zelfreflexie. En ik weet niets beter dan wie ook,ik weet wat IK weet. En eigenlijk houd het daar dan een beetje op……
   Maar ik sta boven of onder niemand en niemand boven of onder mij.

  12. Marcel , ik zie door datgene heen , ik wilde alleen zeggen ; klim naar beneden , voel in , wat jij ervaart is uniek en universeel . wees niet zo boos , zo afstandelijk , alsof men jou niet begrijpt . als men jou niet begrijpt is dat omdat je ni9et duidelijk bent . Ivoren toren gebeuren is voor losers , kom naar beneden , kom lekker ouwehoerten met cozmic , bereik de m3ensen .

  13. Erh, Marcel was net bezig wat Himalaya zout naar beneden te halen… FF geduld AUB…

  14. @ cozmic
   Mis jij een paar posts van mij ofzo, of ben je even in de war door het een of ander? ik woon op het “platte land”, geen ivoren torens hier bro. Ik ben meer van de onderkant met de handen in de stront zeg maar. Flink kneden en mooie groente kweken.

  15. @ guido
   Ach ik speel graag muziek. Heel veel instrumenten , en heel veel genres. Ik neem het zelfs wel eens op en heb wel opgetreden in het land. Maar mede bewustzijn is een schaarse ontmoeting daar speel je niet mee dat koester je.

  16. Marcel , ik geef slechts aan hoe je overkomt , en dat is redelijk arrogant , op het nivo van ; ik weet alles en hopelijk begrijp je mij . Dat is hoe je je postings doet , ook al kijk ik er doorheen zal het menigeen storen , wat de positive boodschap mag zijn , met die houding bereik je niemand .
   Als jij en je vriendjes denken op het 5D nivo te zijun dan zouden ze tenminste de kwaliteit hebben om mensen op 3D of 4D te bereiken . Je weet inmiddels hoe ik denk en voel , zoals ik ook in jouw koppie kan duiken . Af en toe ,……. ah fuck it
   laten we met zijn allen voor het grotere goed gaan

  17. @ monika
   Waarom zou ik terug kijken met boosheid? Valt er iemand iets te verwijten dan?
   Neehoor ik heb geen wrok alleen respect voor wie mij durft tegemoet te treden als gelijke. Wie mij durft te kritiseren,mits dat wederzijds is, geeft dat opties voor groei. Maar verlies nooit uit het oog dat communicatie een ingewikkeld proces is, vaak met trial and error. Soms faalt de ontvanger , soms de zender. Soms is er storing , soms spreek je gewoon de taal niet……..
   http://niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2224:orka-communiceert-met-mensen-door-motorgeluid-te-imiteren-video&catid=24:mens-en-dier&Itemid=37

  18. Cozmic
   Geeft niks hoor , ik zeg toch ik heb je gehoord. En ik ben niet vies van kritiek hoor, geef gerust( zeker van jou kan ik dat wel hebben)daar leer ik alleen maar van . Nee ik ben niet alwetend , gelukkig das saai hoor niets meer te ontdekken……

  19. @ cozmic
   Op het gevaar af dat je het belerend vindt , wil ik je toch op iets wijzen.
   Gisteren was ik nog een zwaardvechter om rekening mee te houden, EEn 2 uur geleden duik je voor paul in de bres en noem je mij in een adem. Zie je de snelheid van oordelen (indrukken )? Mooi he alles?

  20. @ Marcel ,
   lieve marcel , begrijp me ajb niet verkeerd , indien nodig zou ik altijd voor je in de bres springen . Het is zoals Guido in het Frans zei de toon van de muziek , het is heel subtiel , en je hebt hier ook te maken met mensen die invoelend lezen . Ik had ook mijn kop kunnen houden hierover , ik wilde het alleen maar delen met je . Ik heb deze doos van Pandora opengegooid dus kan ik het maar beter verduidelijken . De timing was niet optimaal want het relateerde niet aan een recent voorval , het was iets wat ik al iets langer op mijn hart had , so please forgive me . ( af en toe zit ik zo in mijn gevoelswereld dat ik even los van de “realiteit” ben ). Het is net het verschil tussen “ik ben het met je eens “of “je begint het te begrijpen ” , snap je ? Allebei aardige comments , maar de één is een ander schouderklopje dan de ander .
   Ik kwam hier op vanwege mijn ’train of thoughts’ waar ik even in zat en dat kwam dus volledig onverwacht , ik kan dat nu niet terug nemen en ik gaf het aan omdat ik je enorm waardeer , anders zou ik de moeite niet hebben genomen .
   Dus nogmaals , dit was een zeer impulsieve ‘Cozmic ‘ comment die los stond van het moment , iets wat ik als lezer meerdere malen ervaren had en er gewoon een keertje uit floepte . Waarschijnlijk omdat ik op dezelfde gedachtenlijn zit , dat ik het me aantrek , en dat ik denk van “zo bereik je de mensen niet ” . Terwijl de boodschap juist een hele mooie is .
   Hopelijk heb ik pandora’s doos weer netjes in elkaar gezet . Het was een oprechte poging om te reflecteren en daarmee tegelijkertijd mijn nek uit te steken . Timing was totaal waardeloos 🙂
   Big hug voor een 5D warrior .

  21. Marcel , toen ik bijna 3 jaar terug te horen kreeg dat ik mijn leven lang al met 4 hartafwijkingen rondliep en na een operatie weer een tweede kans in het leven kreeg , ben ik me wat anders op gaan stellen in het leven . Niet iedereen krijgt een tweede kans op een relatief jonge leeftijd en hoewel er in het ziekenhuis bepaalde krachten aan me zaten te trekken ( om het maar zachtjes uit te drukken ) heb ik voor het leven gekozen . Éen van de duidelijke beslissingen die ik toen nam was om werkelijk mijzelf te zijn , niet meer bang voor de fysieke dood , die had ik al gezien .Na die operatie heb ik meer gejankt dan ik in mijn hele leven heb gedaan , ik wist niet eens waarom , het leek wel of ik alle verdriet van de wereld weg moest janken . In dat proces ben ik in gaan zien hoe kwetsbaar en mooi de mens eigenlijk is , en dat je via begrip voor de medemens ze wel kan bereiken , maakt niet uit op welk ‘nivo’ ze zijn . De zgn Zwaardstrijders weten wie ze zijn , en ik heb jou altijd als één van hen gezien . Zo ook vele anderen , die op weg zijn daar naar toe . Wat ik probeerde te zeggen is dat je met de juiste taal en begrip veel harten kunt bereiken en met de verkeerde toon het tegenovergestelde kan bereiken .
   Juist de autonoom-denkers zijn daar gevoelig voor , beter 10 x uitleggen wat je echt bedoeld dan 1 x te kort door de bocht ( welliswaar mindmatrix , weet ik ), beseffende dat niet iedereen klaar is voor 5D realiteit , uit het dualisme stappen , de zgn realiteit is daar te allomaanwezig voor .
   Dit is mijn deel van het verhaal , en waarom ik voorstander van milde duidelijke communicatie ben , gewoon als toevoeging 😉

  22. Is toch een leuk liedje Marcel 🙂
   Ach, ik wilde toch alleen maar even ‘helpen’…in het kader van emotiecommunicatie of zo…Je hebt je medaille verdient door het als een man op te vangen…net zo Cozmic voor zijn inzichtige inzicht achteraf….alles klar Herr Kommissar? 🙂

  23. Je komt altijd mensen tegen waar dan ook die geheel anders zijn dan je zelf, meer om je zelf te trikkeren dan om je onderuit te halen, ze hebben een morele boodschap. Je kan daar wispelturig op reageren, positief of negatief, maar het impliceert je eigen spiegeling in de ander, m.a.w. je ziet je zelf van een andere kant in de ander. Kan je verder kijken dan wat je zelf bent dan ga je iedereen respecteren, maar doch er zijn altijd anderen mensen onderweg die nog bezig te zijn te begijpen waar anderen allang klaar mee zijn en dat wordt nog wel eens vergeten. Vaak vergeten dat anderen van alles al hebben mee gemaakt en niet graag meer oude wonden open willen trekken vanwege het feit dat men ze allemaal verwerkt hebben, maar soms is het niets anders en dan is de vraag hoe ga je er zelf mee om?! Stort je je vuilnisbak dus hier niet leeg, dan ben je LUI volgens de ander, er is altijd wel gezouten commetaar, al doe je het goed en of fout, het is er altijd… Allemaal hebben we wel iets op onze kerfstok staan wat we hebben ervaren, 7.5 miljard van zulke verhalen elke dag, pffff en dan maar denken dat je de enigste bent…

  24. @ coxmic
   Ik ben niet door je gekwetst, boos gemaakt of wat ook. Je hebt het lef en de gevoeligheid om mij van kritiek( imo opbouwende) te dienen, waarvoor mijn dank. Uiteindelijk zijn wij elkaars spiegel, en soms moet je erkennen dat je haar niet goed zit .
   Ik spreek altijd vanuit mijzelf soms met humor soms met flair soms gedreven. Nooit is het mijn intentie belerend over te komen , daar ik weet dat mijn waarheid niet een ieder past. Wel hoop ik een nieuw zichtspunt te geven aan anderen, zodat zij een breder bewustzijn kunnen cultiveren. Vandaar ook dat ik de dialoog hoger heb zitten dan de discussie( dat was niet altijd zo).Dat geeft ook mij de kans er van te leren.
   Dus dank voor je woorden en het feit dat je je zo kwetbaar durft op te stellen,love you bro!!

  25. Tja , die X en Z zitten ook zó dicht bij mekander . Klinkt in het Engels een beetje als een vies woord als je het hardop uitspreekt 🙂

 8. @ Marcel W
  Hoi Marcel natuurlijk is het niet echt. Het is wel een replica van een oud menselijk buitenaards ras. En als ex slager heb ik heel wat botten uitgekookt, maar wit worden ze nooit. Het blijft altijd creme van kleur.

  1. @ KOL…nou zeg…is dat eenmalig, of ga je ons nog vaker ’toetsen’?
   Wil je nog serieus genomen worden?
   Of ben ik nou een beetje van de lange tenen? 🙄

  2. ben er nog niet over gestruikelt hier noch over de tenen noch over de nagels , valt wel mee denk ik dan.

  3. KOL doet me denken aan F001, zelfde soort warreltaal en de achterliggende truuk van; “Ik ga het dadelijk helemaal maken, zal iedereen eens laten zien dat ik de….”

   Weet je zulke mensen heb ik al jaren door, indicatie achtige termen gebruik makend en proberen hoe goed zijn eigen UFO door de ruimte kan vliegen, elders kent men je haast niet, op een enkeling na die je tegen spreekt dat je van de meeste dingen toch helemaal geen kaas van hebt gegeten.

   In iedergeval ben je geen over duidelijk HSP gevalletje…

  4. Ach onze goeiege ouwe franciscus, jaja das al weer een tijdje terug. Uiteindelijk val je vanzelf door de mand, en er zijn er zat die eventueel hier en daar een handje willen helpen.

  5. …jongens…lijkt wel de fibonacci reeks….de tijd.. 02 03 05 als ik opschiet dan….nee, helaas te laat 😉

  6. Beetje Himalaya zout op ieder deel van Monika en ik vreet het op , zonder zout ook btw .

  1. Als ik op google sky kijk zie ik een vierkantje geblocked staan op 7h 20m 15.0s
   20+ 54’36.5″ Dat lijkt mij ongeveer de plek waar niburu nu dan zou moeten staan . vreemd.

 9. Allereerst, bedankt voor de goede artikelen.

  Via the W.W.T. (World Wide Telescope – via internet te downloaden) is deze ‘disk’ ook te zien. En zo zijn er nog meerdere te zien, in verschillende constellaties.
  Ik dacht ik meld het even. :-}

 10. Ben nu ook maand bezig met Google sky! Heb Nibiru bezocht,wel interessant,en voor de boeken loll.Mooiste object of light.Is 64 stuks kaarsrecht met elkaar verbonden.Tussen Veulen en Arend.In de richting van 30AQR-en meer naar IC1409En Galaxy Bars.HD 30003,en loodrecht tegen het object.En HD 45067-Loodrecht tegen het gele objeckt of licht,en even goed inzoomen dan eronder planeetachtig,kleurvorming groen,blauw,wit! Heel fascinerend!! Heb fotos op mobiel.Voor belangstelling hoor ik het wel! Groetjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.