Advertentie

Een universitaire kijk op UFO’s: ze bestaan!


x
Een universitaire kijk op UFO’s: ze bestaan!

© Guido Jonkers – WantToKnow.nl

x

Coen Vermeeren ontmoette ik 2,5 jaar geleden in Wiltshire bij een graancirkellezing van Bert Janssen. Grappig om een Nederlander te spreken, daar in dat kleine plaatsje, in dat -natuurlijk- nog kleinere zaaltje.

Na een korte kennismaking, in de pauze voor de lezing, kreeg ik zijn visitekaartje en kon ik ontwaren dat hij afgestudeerd ingenieur is op het gebied van lucht- en ruimtevaart aan de Universiteit van Delft. Daarna is Coen gepromoveerd en kreeg dus ook nog eens de statige dokterstitel voor zijn naam en had ik dus te maken met, jaja.., Dr. Ir. Coen Vermeeren.

Ik had toen een bepaalde weerzin ontwikkeld tegen wetenschap in het algemeen, maar nog niets speciaals in het bijzonder.., dus ik was zeer aangenaam verrast dat Coen Vermeeren zich op dit graancirkelvlak ‘bewoog’.. Zéker daar in Engeland in het prachtige graancirkelheuvellandschap. Hoe verrassend toen ik hem later, ik had immers zijn visitekaartje, belde om eens verder kennis te maken met elkaar.

Een UFO boven twee schepen nabij Cornwall; Kelvin Barbery de 55-jarige amateurfotograaf die de foto maakte, wilde gewoon een mooi plaatje van het landschap schieten. “Pas toen ik thuis de foto ontwikkelde, zag ik tot mijn schrik ineens dat ding boven de schepen zweven”

Ik wilde dat graag, omdat ik namelijk ook op datzelfde kaartje had gezien, dat hij hoofd was van de afdeling ‘Studium Generale’ van diezelfde Universiteit van Delft. En wat deed deze afdeling dan wel bij de TU/Delft dat daar graancirkels aan te pas kwamen…?

Maar deze afdeling, zo legde hij mij later bij onze ontmoeting uit, is in het leven geroepen, bij de oprichting van (de) Universiteit(en), om studenten met een ‘breder veld van maatschappelijk relevantie’ te laten kennismaken, dan alleen het specifieke veld waarin ze aan het studeren zijn. En zich dus, met of zonder oogkleppen, aan het specialiseren zijn.

Na onze kennismaking besloten we om gezamenlijk, dus de TU-Delft en WantToKnow, een lezing te organiseren met Susan Joy Rennison, de Zwitsers-Engelse expert op het gebied van SpaceWeather, waar je op onze site veel over kunt lezen. (Kijk HIER)

UFO’s
Bij mijn voorbereidingen hiertoe, kwam ik op het programma-aanbod dat het Studium Generale van TU/Delft al had gepresenteerd. En tot mijn grote verbazing, kon ik het concept van WantToKnow, zó over dat programma-aanbod leggen. De onderwerpen die op de agenda stonden, en de reeds gepasseerde onderwerpen, hadden een heel hoog WantToKnow-karakter. Het meest indrukwekkende vond ik echter mijn ontdekking, dat Coen zélf ook een presentatie (zelfs meerdere) op zijn naam had staan, en dus de moed had om voor eigen parochie te preken. Normaal is dat een voordeel, maar je nek uitsteken voor studenten en collega’s op het gebied van UFO’s lijkt me nou niet bepaald een risico-loze onderneming.

En dus heb ik met méér dan gemiddelde belangstelling gekeken naar zijn uiterst gedegen 2 presentaties over UFO’s. Natuurlijk is hijzelf afgestudeerd wetenschapper op het gebied van lucht- en ruimtevaart, maar om dan maar meteen het UFO-fenomeen bij de kop te nemen, dat is natuurlijk een extreem.. Of niet? Zit die veronderstelling tussen mijn eigen oren, want had ik niet eerder de wetenschap veroordeelt, om vooral datzelfde voor-oordeel..???!

Ruimte kwam er tijdens het persoonlijke gesprek met Coen, maar ruimte kwam er vooral ná het zien van zijn UFO-presentaties. Wat een heerlijk ontspannen verhaal, wat een heerlijke open mind toonde Coen aan zijn toehoorders. Zonder zich ergens ook maar een klein beetje te verliezen in krankzinnige speculaties, presenteerde hij een prachtig, samenhangende visie op die raadselachtige fenomeen.

Onlangs, half Februari, werd Coen geïnterviewd, door een student lucht- en ruimtevaart, Samer al Duleimi, over zijn visie over UFO’s. Want dat was natuurlijk een logisch vervolg op de presentatie die hij eerder had gegeven. Hieronder laten we je het hele interview zien, en we raden je aan ook de beide UFO-presentaties te bekijken, die Studium Generale van de TU/Delft, zo magnifiek aanbiedt, in hun opname-bibliotheek. De presentatie van Coen Vermeeren vind je HIER.

Veel genoegen gewenst!
x

152 gedachten over “Een universitaire kijk op UFO’s: ze bestaan!

 1. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Waarom willen de Extraterrestrials intelligentia van de rectangle ufo’s en square ufo’s
  niets met de Aardse beschaving geen contact? Toch zijn deze ufo’s om de haverklap waar te nemen buiten de Antwerpse grootstad….

 2. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Dank je wel Wanttoknow.nl
  goed initiatief, hopelijk kruipen er nog enkele in de é-mailpen,
  wat wenst men te realiseren binnen Vlaanderen op de de Aarde met Extraterrestrials.
  Voor mij persoonlijk kolonisatie van planeten en deel uit maken van een Extraterrestrials civilisatie als dat voor hen de gewoonten zijn binnen de ruimtevaartzaken.

 3. Ik heb er zelf een gezien en zal het nooit vergeten. Niemand die je gelooft natuurlijk maar goed ik weet zelf wat ik gezien heb en meer bewijs of bevestiging dan je eigen twee ogen heb je toch niet nodig!

  1. @DirkIII
   ‘Als de ufo’s buitenaards zijn komen ze hier misschien om ons voor onze eigen stommiteiten te behoeden uit barmhartigehid of vanuit een soort van universaire regel waar we alleen geen weet van hebben. “Help de zwakkeren” oid.’

   Oke hier moet ik gewoon even op reageren. Want dit is typisch het menselijk probleem. Steeds omhoog kijken (letterlijk en figuurlijk) in de hoop gered te worden van zichzelf.

   Welnu, waarom eigenlijk? Waarom hebben wij altijd een redder nodig? Zijn wij zo infantiel dat wij niet in staat zijn zelf-verantwoording/lijkheid te nemen?

   Wij worden al van kinds af aan afhankelijk gemaakt door ‘het systeem’; afhankelijk van leraren, scholing, economie, andere mensen, etc.
   Dus daarom is ons geleerd rechtlijnig te denken in afhankelijkheid; het lopende band systeem. Dit is meteen het probleem, hierdoor krijgen en leren wij nooit verantwoordelijkheid en blijft het een klerezooi!

   Als er al groene mannetjes bestaan (en ik weet zeker dat het hier een parasiterende gevallen engelen ras betreft, of met andere woorden reptielachtige) dan zijn ze er niet om ons te helpen!!! Het is een vorm van energievampirisme. Het zijn NIET onze hogergeplaatste, dus behandel ze aub niet zo. Wij hebben als mensheid heel erg vlug te leren dat wij onzelf moeten gaan helpen.

   Geen angst vertonen want dat is de frequentie waarin ze zich begeven!!
   Niet steeds omhoog kijken (en als je dat dan doet aub dan wel naar de goeie)

   Credo Mutwa (ook al vertrouw ik hem niet 100%) geeft ook aan dit volk al zo lang bestaat als de mensheid bestaat. Wij leven al een eeuwigheid zij aan zij. Je noemt ze bijvoorbeeld het koningshuis omdat ze van ANDER bloed zijn. Ze zitten veelvuldig in de showbiz en er zijn vele nieuwslezer (hypnotiserend voordeel)
   Technologisch zijn ze ons ver ver vooruit. Heb je je nooit afgevraad of het lijkt dat wij geen vooruitgang meer zien? Wat voor uitvinding kan jij noemen die spectaculair is gebleken de afgelopen 50 jaar?
   Onderzoek blue beam, Bill Cooper, en alle vormen van mind control. Het meest lastige is om toe te moeten geven dat je zelf voorgelogen bent geweest. Dat je in de illusie bent getrapt. Je eigen fouten toegeven is het moeilijkste dat er is en ‘men’ weet dit. Gooi dus al je vooroordelen overhoop en ook alles dat je denkt te weten. De troeste waarheid is dat alles hier op deze aarde anders blijkt dan dat het zich voordoet. Disney is een prachtig simpel voorbeeld.

   Onderzoek alles zelf, laat je niets aanpraten, ook door mij niet maar begin in godsnaam ZELFSTANDIG na te denken. Dat is namelijk onze enige redding.

  2. Deze aflevering bespreekt het ufo fenomeen zoals het voor mij ook aanvoelt.
   De grootst komende misleiding ooit! En iets zegt mij dat zich alles gaat vernellen deze richting op zoals iemand hierboven ook aangaf;2011-2012. Tot volledige acceptatie door de geconditioneerde Sheep of EL.
   http://www.youtube.com/watch?v=VKAeSrvs9SE&feature=related
   Angst is ons grootste probleem! Niet deze ufozooi.

  3. Ooooh Dawn ik ga je aanbidden, oh dat deed ik al, oh dat is nou juist geprogrammeerd gedrag, oh maar dat weet ik wel, nou doe het dan ook zeik tegen mezelf. Ja door de extreme specsaver plus glazen ogen van Credo zag je het groene monstertje dat hij op z’n huiskamer muur had geschilderd. Credo had een stukje koper houdende huid gegeten van een Chitauri. Daarom kan hij zo oud worden, zegt hij, sindsdien heeft hij echter ook homo neigingen, zegt hij. Ik zie dan weer een verband met de Soros media agenda, als gewone hetero tel je al niet meer mee, als gewone jongen al lang niet meer.

   Quote:

   ” Above we see the same mitered Dagon fish-god engraved on a stone relief that came from a temple laver in the ancient empire of Assyria. It is now housed in the Pergamum Museum in Berlin, Germany. We see each priest is wearing a fish-head mitre representing the Sumerian-Philistia-Babylonian god Dagon. The ancient Hebrew root for Dag-on, dag is pronounced as dawg (Strong’s 1912). It comes from the fertility symbol of fish rapidly spawning or multiplying. The second syllable of the word Dag-On is pronounced as gohn which is derived from the word sun. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican18a.htm

   Chitauli or Chitauri reptilian face revealed!
   http://www.dailymotion.com/video/x60zye_chitauli-or-chitauri-reptilian-face_lifestyle

   http://www.nujij.nl/meisjes-zijn-slimmer-beter-en-kansrijker-dan.11804418.lynkx

  4. @Hyperalert
   Oke, die is echt goed gevonden! Da Vinci de trickster – ill nr 33.
   ‘Right in your face.’
   Dat plan is zo oud, zo ongelofelijk groots dat de meeste het niet eens durven te geloven. Mooie aanvulling! Jammer dat het nog nodig is. Heb wel het idee dat de tijd van illusie bijna voorbij is, goddank.

   die link van nujij begrijp ik helaas niet zo goed-tja, blond he 😉

  5. ‘Wat zou je buitenaardsen willen laten zien als je ze een rondleiding zou geven op onze planeet…’
   Prachtige zaken natuurlijk..de / onze ‘wereldwonderen…Liefst laten we niet zien dat onze planeet wordt geregeerd door Mammon. We laten liever niet zien dat het onze hebzucht is die onze problemen heeft veroorzaakt. Liefst laten we niet zien dat we wel liefde kennen voor onszelf en het benauwde kringetje om onszelf heen maar dat we daarnaast mensen aan hun door ónze hebzucht gecreëerde lot overlaten.
   Het zal waarschijnlijk geen bezoekje worden aan het Auswitch museum en ook niet naar Tsjernobyl, Fuk U schima, de huidige oorlogen en nou ja…noem maar op. We weten als mensheid heus wel dat we op allerlei terreinen fout bezig zijn… maar we kijken er liefst van weg. Hopen met een verhullende D-tour de schaamte – die we toch ergens wel voelen – daarmee onze realiteit door andere ogen beken niet mee geconfronteerd te worden.

  6. @Dawn en @ HyperAlert

   2 en een half uur beeld welke de sluiers waarmee we hebben te maken heel goed in beeld brengt, onze visie benadert:

   http://video.google.com/videoplay?docid=4675077383139148549&hl=nl#

   (Haak nu niet in het begin af, ga verder dan het 9-11 verhaal, er worden later in de film onweerlegbaar significante verbanden zichtbaar gemaakt. Verbanden waar we al wel vermoeden van hadden worden in deze film onweerlegbaar aangetoond). Doe mij en jezelf een plezier. Neem aub de moeite om de hele film af te kijken.

  7. @Wattenstaafie
   Deze heb ik inderdaad gezien. Amenra producties heeft een van de betere bronnen op het web. Heb jij van dezelfde maker Monkey Blood gezien? Die kan ik iedereen aanraden. Het heeft mijn leven in ieder geval wel overhoop gehaald. De informatie over DNA en bloedgroep/bloedlijnen zou iedereen moeten weten!
   Hier een intro, de serie heb ik zelf op harde schijf staan maar ik kan hem helaas niet terugvinden op youtube?
   http://www.disclose.tv/action/viewvideo/27621/ring_of_power_2___monkey_blood_preview/

  8. Hoi Wattenstaafie, ik heb net met plezier weer eens wat delen bekeken van de Ring of Power 1 gekeken.
   Het blijft een hele studie, een heleboel onderwerpen tegelijk, de 13 stammen enzoo dat boeit me enorm.
   De stam van Benjamin en de stam van Dan, Dan was een ettertje volgens zijn vader, dat herken ik wel, het zwarte schaap van de familie, de gevolgen zijn historisch terug te tracen, moeilijk om alle puzzelstukjes aan elkaar te passen voor een klinkend helder verhaal.

   Van dezelfde producent is er een ander gedeelte over Apen bloed, mega interessant, de 9% Rhesus factor van Dawn komt nu in beeld, met O positief heb ik aanmerkelijk meer Apen Rhesus, niet voor niks dat ik regelmatig cognitief affectieve steun vraag, ze is er niet voor niets, je hebt ook nog types met maar 1% Apenbloed, de pure AB NULlen, dat zijn helemaal Aliëns, maar ik voel mezelf al Aliën genoeg mag ik wel zeggen, op 1 of andere manier weet ik altijd van te voren dat ik niet mag mee doen, geen wonder dat de stam van Dan overheersende stille mega etters zijn geworden, actie reactie, gewoon afdwingen, maar goed ik blijf proberen om mee te mogen doen..

   Ik weet niet wat voor enorme tegenslag je recent hebt moeten verwerken Dawn maar ik sta achter je no matter what. Het is even zoeken maar ik heb in ieder geval nu een gedeelte van de Ring of Power 2 Monkey blood gevonden, jij hebt die docu net op tijd weg gezet op je harde schijf Dawn, ik was net te laat een paar jaar terug, heb nog even gezocht op mijn externe back up schijf maar alleen Ring of Power 1 gevonden; ik heb nu wat losse delen terug gezien op Youtube, ik zie het nu weer met een ander oog dan toen, ik ben nu iets meer ingelezen in de materie maar nog lang niet klaar. Het terug tracen van Abraham kan bijvoorbeeld veel beter aan de hand van de Sumerische Koningen Lijst, dan heet hij King Irarum en Isaac heet dan Asahk en de zoon van zijn klein zoon heet Gudeo, van het woord Judea (wow). De Sumerian Chaldean King LIst. LOrd King Gudeo wordt ook wel Ea genoemd en z’n zoon heet Nimrod (ook Cain genoemd) en wordt gezien als de eerste Vrijmetselaar, het waren Meester Bouwers (Architecten). Jozef was een timmerman en zo heeft Jezus dat vak geleerd, je kan ook lezen Jozef was een Vrijmetselaar…

   Oh jah Johan is bij de EO op bezoek geweest, ik even gekeken toen hij aan het woord was, daarvoor nog de woongroep ‘Wachters van de Nacht’ gezien in zelfde programma, wonen hoog en droog in Aalten en hebben zich voorbereid op de komende Tsunami in Nederland dit jaar, als we tante Jo mogen geloven, en ergens doe ik dat deze keer zeker, volgens Johan wordt het allemaal Fantastico fantastisch in 2012 omdat volgens zijn maya berekeningen dan de wereld af is.

   http://www.pateo.nl/haarp.htm

   Dawn ik hoorde jou net ergens ook al zeggen ‘dat de illusionaire sluiers snel opgelicht zullen worden’, nou dat hoop ik dan ook, zorg wel dat je op tijd op een hoger gelegen stuk Nederland komt te staan. Volgens mij zijn Mirakel ‘en haar omgeving’ aardig op hun ikkie getrapt dat ik dat hier een keer eerder gezegd heb, boodschappers worden niet zo gewaardeerd, ik zeg tegenwoordig al vaak van te voren ‘jaaah jaah ik moet me bek houden en wegwezen, I Know… Ik heb ook ‘mijn omgeving’.

   Ring of Power 2 Monkey Blood Part 1 (57 min 17s)
   http://www.suppressedreality.net/player.aspx?ID=344

   P.S. Real Newz; Echt Nieuws; Vanavond op de Nederlandse TV de ogen van meneer Rasmussen van de NATO als een gek zien shape shiften, vooral z’n rechter oog is dood eng, niet normaal meer, als mensen dat nu nog niet zien, ik weet niet of het op deze clip goed te zien is, wat een mega creep. De stam van Dan is uiteindelijk de naam van Denemarken geworden? Rasmussen is een Deen dusz van de stam van Dan?!

   NATO Secretary General statement – NATO takes over whole military operation in Libya
   http://www.youtube.com/watch?v=i-piI-U-Io4

  9. Hyper ,
   ik heb the ring of power en the arrivals en nog vele docu’s volledig bekeken in de afgelopen twee jaar . Heerlijke eyeopeners !
   Ik heb mezelf wel aangeleerd om met een open mind en toch een kritische blik naar info te kijken , en ook naar de intentie die er achter zit .
   Ik ga ervanuit dat jij slim genoeg bent om ook goed te filteren .
   Wees maar blij dat je hoog en droog woont , ik kan niet wachten om me zover mogelijk van deze gestoorde randstad te verwijderen .

  10. Jah Cozmic blijf altijd uitkijken naar wat voor propaganda push er schuil kan gaan achter zogenaamde “feiten”; voor mezelf heb ik al bepaald dat ook alle zogenaamde “feiten” verhalen blijven.
   Nooit Fanatiek Fundamentalistisch worden.
   Daarom ben ik nog steeds niet geschikt voor sektes, ze hebben het al wel verschillende malen bij mij geprobeerd, vaak zit er een zwarte kant aan en die heeft weer met macht te maken.
   Ik moet zeggen dat als ik Nu in de randstad zou wonen dat ik dan misschien ook wel zou blijven zitten waar ik zit.
   Maar zoals met alles gaat het om de Last Moment kriebels, opeens “moet” je even weg voor een paar weken of langer, dat kan net het verschil zijn.
   En voor al diegenen die gewoon moedig blijven waar ze nu zijn, als ik wat met jullie heb dan houden we kontakt via de dimensies, zo iets wel hopelijk.
   Makkelijker gezegd dan gedaan, het blijft een pijnlijk opera drama, maar allesz is bij mij een pijnlijk opera drama, misschien ben ik wel een ras dramaturg, een drama Queen zei m’n “ex” laatst, zit wel wat in.

  11. Sign of the time ; ik ben nu dagelijks een paar uurtjes aan het werk om vervolgens volledig uitgeput thuis in elkaar te storten .Eigenlijk ben ik 80-100 % afgekeurd en heb afspraak lopen om mijn therapeutische diploma’s op te poetsen en minder fysiek werk te gaan doen . Drievoudige hartafwijking trekt mij in no time helemaal leeg , en de arbeidspongeschiktheidsverzekering waar ik 20 jaar premie voor betaald heb laat het regelmatig afweten om die fn fooi waar moedertje staat ook nog een keer 41,5% vanaf jat over te maken .
   Om financieel te overleven moet ik nu toch aan de fysieke arbeid inplaats van me te kunnen richten op een andere werktoekomst . Kuis verrot zijn die grootgraaiers , als dit nog even zo doorgaat ga ik op alle blogs anti-reclame maken voor die zakkenwassers .
   http://www.youtube.com/watch?v=JkhX5W7JoWI

  12. Sjemug dat is een lastig parket Cozmic, overigens put ik nu wel moed uit jouw strijd, wij zijn al een prima aanvulling zo, voor zover ik weet is mijn fysiek nog wel geschikt om zwaarder werk te kunnen verrichten, doe het zelfs graag, en in gedachten help ik je daar zelfs al een tijdje mee, mijn strijd gaat zich ook verhevigen want officieel werk ik nog samen met mijn vader maar die heeft niet het eeuwige leven en ik moet dusz op latere leeftijd leren financieel zelfstandig te worden en dat gaat een hele hijs worden, dusz hou vol Cozmic want jij hebt weer jouw specifieke know how, het zijn de combinaties die het hem doen, genoeg handjes die je willen helpen volgens mij wel, net als die docu over die Amerikaanse boer die op een gegeven moment honderden vrijwilligers op zijn land had werken!

  13. Thanx Hyper ,
   ja op je 40ste te horen krijgen dat je met een hart van een 85 jarige rondloopt is iets meer dan een keiharde klap in je bek .
   Maar mijn spirit is nog niet down , misschien daarom vond ik dat verhaal van Farmer John zo aansprekend . Ik loop nu nog steeds met hetzelfde gemak met dingen van 100 kg te smijten , maar ben gewoon in no time op . Zo’n verzekerings maatschappij zou gewoon moeten inzien dat ze iemand niet moeten afknijpen en in een “catch 22” situati moeten planten . Hoe eerder ik omgeschoold ben , hoe eerder ze van mij af zijn , ambitie genoeg , talent genoeg .
   En ja , dek jezelf in voor het geval je zelf de zaakjes moet regelen , geloof mij maar ; je weet nooit wat morgen brengt .
   ( effe lekker off-topic stoom afblazen )
   http://www.youtube.com/watch?v=-io-kZKl_BI

  14. @Hyper
   Als ik het bloedgroepverhaal moet geloven,zou ik (bijna)volbloed aliën zijn….ahum……..ben echt gewoon een mens.Als het erop aan komt zijn we in essentie géén van allen mens.

   @Cozmic
   Jeetje…heftig.Voor mij was het moeten accepteren van een chronische ziekte de aanleiding tot mijn zoektocht naar het hoe en waarom van het leven.Als ik de ziekte niet had gehad denk ik dat ik gewoon in het hele materialistische was doorgegaan.Op een of andere manier heb ik het gevoel dat als ik het niet wil zien……ik het toch zal moeten zien! Maar goed dat is mijn verhaal…..ik kan je wel zeggen dat mijn ziekte niet eens door de WHO erkent werd in de tijd dat ik fulltime werkte.ben dus “vrijwillig” zelf minder gaan werken.Het heeft me als ik nu terugkijk,hoe raar het ook klinkt,meer gegeven dan het heeft gekost.
   Het voelde alleen niet altijd zo………heb heel wat traantjes gelaten.
   Ik wens je veel kracht toe.

  15. Hoi HyperAlert

   Bedankt voor je link naar Monkey Blood.
   Op het gevaar af dat…
   Als je bloedgroep dus negatief is zou je volgens de film geen apengenen hebben en dus een buitenaardse oorsprong hebben. Laat dit nu net altijd al mijn gevoel zijn. Ik heb altijd al het gevoel dat ik hier op Aarde ben geïncarneerd, maar dat deze planeet eigenlijk niet mijn thuis is…raar verhaal misschien…maar toch voelt het voor mij altijd al zo. Dus kan ik het verhaal niet afdoen als onzin.
   Het komt ongeveer wel overeen met mijn gevoel, het zou een verklaring kunnen zijn voor het allesoverheersende en altijd aanwezige gevoel van ‘me-hier-niet-op-mijn-plek-voelen’. Ik voel altijd weinig verwantschap met de Aardse dynamiek en problematiek waar mensen zich in verliezen. Ik voel me altijd ‘Alien’ binnen deze gevangenis. Ja natuurlijk ben ik volledig aanwezig hier op Aarde en natuurlijk ben ik een mens. Maar dat gevoel van je hier niet thuisvoelen hier blijft maar aanwezig.
   Heel jong was ik nog toen ik gewoon twijfelde aan mijn ouders. Ze waren naar mijn beleving mijn ouders helemaal niet. Ik had het gevoel dat ik bij hen te gast was, dat er ergens een vergissing was gemaakt, dat ik de verkeerde afslag had genomen of zo. Niets ten nadele van mijn ouders hoor en ook niets ten nadele van deze wereld, dat bedoel ik helemaal niet. Maar gewoon het gevoel van in een vreemde wereld die je niet begrijpt te zijn aanbeland. Ik heb mezelf nooit wijs kunnen maken – of laten maken – dat ik mijzelf mogelijk zou hebben verloren in een of andere waanvoorstelling. Dan zou ik als al kind psychotisch moeten zijn geweest. Tot op heden is dat niet het geval gebleken, nooit heeft iemand aan mijn ervaren van de realiteit getwijfeld. Ik heb denk ik wel een gezond realiteitsbesef. Maar ja je loopt wel risico natuurlijk dat men je niet serieus neemt wanneer je zegt dat je het gevoel hebt op de verkeerde planeet te zijn geboren. Nou zoals gezegd, dat gevoel heb ik al vanaf mijn jeugd en dit gevoel is nooit veranderd.

  16. “If You believe humans evolve from te apes, why are there still apes..?”
   Waar is de cro magnon, waar is de neanderthaler? Vreemd genoeg zijn de apen er nog wél? Geen missing link maar a missing connection is wellicht de vraag die gesteld dient te worden!

  17. Welk gevaar wattenstaafje?
   In wat jij ervaart ben je niet alleen,het niet thuis voelen op de aarde is wat er bij meer mensen speelt.Ik denk niet dat het een kwestie van familiekarma en dus bloedverwantschap is. Één van je ouders is waarschijnlijk ook o neg. Mijns inziens komt het gevoel eerder voort uit het weer incarneren in een lagere dichtheid met de sluimerende herinnering aan een tussenleven in de hogere dichtheden.

  18. En toch ben ik wel gek op jullie koelbloedige zon schuwe logische rood harige nadenkertjes from outer space.
   Gewoon opvallend dat mensen zonder te veel apen gruis veel helderder kunnen nadenken.
   Okay dat gaat wel ten koste van veel standaard aardse apen trucjes, lingo flauwekul, ik hou niet van spelletjes..
   Zou de uitdrukking ‘Bloed Serieus’ daar vandaan komen?!
   Op de meeste aardse scholen moet je apen trucjes leren, daar hou ik niet van.

   The Prodigy – Out Of Space
   http://www.youtube.com/watch?v=qriH-8yeqcE

  19. Wat ik bedoel JaNee is dat je het gevaar loopt niet serieus te worden genomen.
   Je alles wat je als authentiek ervaart maar naast je neer dient te leggen omdat die ervaring niet strookt met wat ons is wijsgemaakt… dan ben ik snel uitgepraat. Authentieke ervaringen hebben imo meer waarheidsgehalte dan een algemeen aanvaarde reconstructie. Een reconstructie bedoelt om iets te bewijzen is iets waar veel kanttekeningen bij gezet kunnen worden. Een reconstructie doet veel vragen rijzen. Allereerst is men op zoek naar wat er werkelijk gebeurd zou kunnen zijn. Men doet reconstrueren aan de hand van reeds beschikbare kennis. Daar ga je al… Hetzelfde dus met de uiteenzetting van mijn gevoel. Je kunt er vraagtekens bij zetten. Maar in mijn geval is het niet zo dat ik mij baseer op een theorie. Ik heb het over mijn eigen beleving… reconstructie van mijn gevoel is voor mij niet nodig. De ratio is immers niet bij machte om gevoel te definiëren.

  20. @Dawn
   even compleet off topic maar toch..

   die link van nu jij begrijp ik helaas niet zo goed-tja, blond he

   Heb jij je nooit afgevraagd waarom het geaccepteerd is om ariërs te discrimineren c.q. te typeren als dom?

   Vervang ‘blond’ eens door ‘neger’ of ‘arabier’ of wat dan ook en kijk of je er dan ook mee wegkomt om er de typering ‘dom’ aan te hangen.

  21. Ja HyperAlert

   Ik ben ook niet zo van de spelletjes, het elkaar bezighouden met flauwekul. Dit om de tijd te doden. Bovendien beschik ik niet over voldoende parate wereldse kennis om ook maar enigszins te snappen waar ze zichzelf mee bezig houden. Ja ik kan bloedserieus overkomen, dat weet ik. Maar toch is humor mij niet vreemd hoor..ik lach mezelf vaak uit wanneer ik mezelf zie. Ook lach ik vaak (hoe triest het ook is) om de misère van mensen die deze misère zichzelf hebben aangedaan, snap je? Spelletjes nee, daar heb ik weinig mee. Ik snap ze niet en speel ze niet. Maar ondanks dat ik er niks van snap doorzie ik gespeelde spelletjes wel heel snel denk ik.

  22. ik wil jouw gevoel absoluut niet ontkrachten wattenstaafje! Sorry als ik je dat gevoel gaf.
   Voor mij is het waarom van het niet thuis zijn,duidelijk geworden in een regressie

  23. Van welke planeet en of dimensie ben jij dan origineel afkomstig Lianne?

  24. @Hashashin

   Met alle respect..ik vind je reactie inderdaad off topic. ’blond he’ die uitdrukking! Is die nu zo verkeerd dan? Mag je deze karikatuur wel koppelen aan meer kwaadaardig bedoelde karakteriseringen? Vind je ‘blond he’ 1 op 1 hetzelfde als de typeringen die jij aanhaalt? Dawn heeft het niet over een andere bevolkingsgroep waar ze mee spot toch. Ze spot trouwens helemaal niet met mensen. Ze drijft een beetje de spot met een vooroordeel. Een vooroordeel welke mensen nu eenmaal menen te moeten hebben aangaande het intelligentievermogen van over het algemeen begeerde vrouwen. Deze spot naar deze vrouwen toe, dit vooroordeel, zal wel vanuit een bepaalde frustratie zijn ontstaan denk je ook niet? Nee hoor, ik vind het veel te ver gezocht waar jij naar zoekt. En bovendien als Dawn blond zou zijn, ze is niet dom! Ze heeft het tegendeel wel bewezen, of lees je niet mee?

   Not your best move Hashashin.

  25. @Wattenstaafie

   Iets zo verkeerd interpreteren is op zich ook best knap
   🙂
   Ik, als blond persoon (IQ 153), vraag een ander ogenschijnlijk intelligent blond persoon of ze wel eens stil gestaan heeft bij waarom het geaccepteerd is om ‘dom blondje’ te zeggen maar illegaal om bijvoorbeeld ‘domme neger’ te zeggen en jij maakt daar van….?

  26. Heerlijk hyper….straight to the point!
   Ik ga je vraag alleen niet beantwoorden…….ik weet het namelijk niet.
   Ik ben in de regressie bij mijn zielengroep geweest,dat was genoeg voor mij.

   O sorry voor het sorry dan wattenstaafje hihi.Ik heb je dus verkeerd begrepen.

  27. @HASHASHIN
   ‘Ik, als blond persoon (IQ 153), vraag een ander ogenschijnlijk intelligent blond persoon of ze wel eens stil gestaan heeft bij waarom het geaccepteerd is om ‘dom blondje’ te zeggen maar illegaal om bijvoorbeeld ‘domme neger’ te zeggen en jij maakt daar van….?’

   Wel, ik voel mij zeker niet intelligent hoor. Besef dat ik erg weinig van alles afweet. Wil ik vragen beantwoorden dan krijg ik daarvoor in de plaats drie vragen terug. Dus zo slim ben ik niet bezig…

   Mijn IQ score zal ik je besparen aangezien dat een momentopname betreft. Testen en dat soort zaken zijn in mijn ogen onzinnig. Maar inderdaad misschien ben ik geen dom blondje en gebruik ik dat als sarcasme.

   Verder ben ik van nature inderdaad blond. Dus mag ik mijzelf dat wel noemen aangezien dit een waarheid betreft. Met discriminatie kan ik helaas niet veel, nooit gekunt ook. Mensen zijn wat mij betreft alleen onder te verdelen in twee groepen; diegene die goed doen en de hebzuchtige verdeel en heers types.

   Qua uiterlijke kenmerken kan ik niet oordelen & veroordelen want dat probleem begrijp ik gewoon helemaal niet. Dus op dit vlak ben ik inderdaad errug dom…
   en ik mag mijzelf dom noemen wanneer ik dat wil 😉

   O enne arabieren, negers, ariers, mongolezen (of hoe schrijf je dat??), chinezen, amerikanen die zie ik gewoon helemaal nooit. Echt heel erg vreemd.
   Ik zie alleen maar mensen (en soms ook serpenten).

  28. @wattenstaafie,
   ‘Deze spot naar deze vrouwen toe, dit vooroordeel, zal wel vanuit een bepaalde frustratie zijn ontstaan denk je ook niet?’

   Daar had ik nou nog nooit bij stilgestaan. Hebben we in ieder geval vanavond een nare kwestie opgelost. Dat was dus altijd het probleem!

   Wat een geluk dat ik de humor er wel van kan inzien.
   Iets dat je raakt is immers de spiegeling van de waarheid die je zelf niet zo mooi acht. De reflectie van mijn beeld is niet zo spectaculair meer sinds ik het ego heb begraven 😉

  29. IQ
   EQ
   SQ
   Hoeveel zogenaamd meetbare quotiënten zijn er nog meer ?
   Ik hou het gewoon bij de wijsheid van Forest Gump ; Stupid is as stupid does !
   Ik noem mezelf ook vaak zat gekscherend blondje en gebruik die term ook ongelimiteerd op anderen , haha . Niks mis met een beetje zelfspot , was ik een invalide joodse albinoneger met flaporen geweest dan had ik dat waarschijnlijk ook dubbel-en-dwars in de strijd gegooid .

  30. Door julie cumulatieve opbouwende breed uitgestraalde intelligentie ben ik nu ineens in staat om dit Dr. Doom interview te begrijpen.
   Paar dagen terug hier op het forum door iemand aangedragen, de afgelopen dagen kon ik mij niet op haar stem concentreren, mijn verwarrende vrouwen filter stond kennelijk aan; nu ik net indringend met m’n ‘ex’ vriendin heb gesproken komen haar woorden ineens luid en duidelijk binnen, ik schrik me rot, wist al wel iets, opzettelijke nucleaire genocide…

   Leuren Moret – Japan nuclear war targets US Canada Mexico and Hawaii
   http://www.youtube.com/watch?v=S1TcBAiHh5s

   Shoot dusz Dawn zit nog hoger dan IQ 153?! Mensa kinderen het is hier echt het buitenaardse Hoogbegaafden Clubje aan het worden; wij moeten moeite doen om domme opmerkingen te maken, laat mij de domheids voorganger zijn, kost me niet veel moeite, ik zit met alles tussen hangen en wurgen in; ook mijn intelligentie zit wat vreemd in elkaar, ik heb een piek en een dip, opgeteld niet veel bijzonders maar als uitgefilterd spectrum per interval wel bij vlagen spectaculair, met ego en met poespas.

   Jah ik heb wel hoogbegaafde vriendjes gehad, ben dusz wel wat gewend…
   Jah Lianne ik kan wel to the point zijn, ik durf het alleen vaak niet.
   Dan loop ik weer blauwtjes bij blondjes, dat kan ik mijn arme ziel niet meer aan doen, ik moet het van mijn Herman broed goes usa act hebben, een beetje quasi gekscherend om de pijnlijke points heen; ik heb al genoeg moeite met het opruimen van de scherven uit het verleden..

   Classic Albums: SHPRITSZ part 5
   http://www.youtube.com/watch?v=bnXHwHuyM-k

  31. To the broed point; ruim voor z’n 20ste verjaardag; een toevallige heimelijke vlam die hem laconiek ijskoud in het voorbijgaan per fiets snoeihard ‘schele ik mot jou niet’ toeschreeuwt was zijn persoonlijke nucleaire meltdown; de druppel die de emmer deed knallen, hij vertelt dat 1 keer, daarna nooit meer, alleen nog een echo van een veel latere vlam die van niets wist maar het toch vreemd vond dat hij zei dat ze niet in z’n ogen moest kijken, inmiddels wel lang en breed erkend top artiest met aanverwante status, dat dan weer wel…

   Dat is mijn olifanten geheugen waardoor ik soms meer kan snappen dan gemiddeld…
   Het aan elkaar passen van puzzelstukjes in en om mij heen..
   Voor de rest vind ik het allemaal niks, dat heb je als je ergens door heen kan prikken, behalve behalve het ongrijpbare geniale in de rappe rap ‘zingende’ momenten, spitting spugen van flarden van geabsorbeerde mediale tekst fragmenten, voor de rest vind ik het allemaal niks, net als papa Koos de snoeiharde dealer manager, de enige die niet oud is geworden maar jonger.
   Het enige was dat ze wat met elkaar hadden, daar gaat het om, dat is het goud, hoe erger de verschillen en de donkere zelf kanten ook afsteken tegen de zonnige blauwe luchten.
   Als mij wat overkomt is het zeker geen zelfmoord, daar hou ik niet van zelfmoord, heb ik tegen iedereen al gezegd nou ook hier.

   Voor de rest zijn het niet mijn generatie genoten, gevoelsmatig al helemaal niet, in geen 20 jaar niet, stuk voor stuk ouwe vroeg versleten versteende rok taarten behalve Koos is tijdloos, hoe doet ie dat? is dat het geheim van een Serpent?!

   Dorien mag niet in z’n ogen kijken…
   Classic Albums: SHPRITSZ part 4
   http://www.youtube.com/watch?v=XqE_rcG91fk

  32. @Dawn

   “@wattenstaafie,

   ‘Deze spot naar deze vrouwen toe, dit vooroordeel, zal wel vanuit een bepaalde frustratie zijn ontstaan denk je ook niet?’

   Ik kan uit je reactie hierop naar mij toe niet eens opmaken of je hebt begrepen wat ik bedoelde, het word voor mij zo véél te ingewikkeld. Ik kan je reactie namelijk op verschillende manieren uitleggen.. en zodoende kom ik er maar niet uit.. Ik heb dat wel vaker.. Als ik mijn eigen stukje teruglees begrijp ik precies wat ik heb bedoeld te zeggen en snap dan niet meteen waarom anderen het misschien anders uitleggen. Had ik bedoeld wat ik denk dat jij nu bedoeld, had ik wel duidelijker geweest. Duidelijker, om ruimte voor misinterpretatie vóór te zijn. Blijft voor mij 1 conclusie over: ik moet voortaan duidelijker zijn denk ik… op die manier voorkom ik dat ik mogelijk verkeerd wordt begrepen. Ik had het over het ontstaan van het vooroordeel, dat dit vooroordeel mogelijk zijn oorsprong heeft in frustratie (in het midden latend waar en bij wie dan deze frustratie zit). Wellicht ben ik nu weer niet duidelijk. Ik snap het zelf al bijna niet meer. Nou ja, nieuwe poging; volgens mij vind een vooroordeel zijn oorsprong in bepaalde frustratie. Ditmaal gaat het over een vooroordeel aangaande ”over het algemeen begeerde vrouwen” blonde vrouwen in dit geval. Blonde, over het algemeen begeerde vrouwen zijn natuurlijk niet in elke man geïnteresseerd en ook niet ieder vrouw is blond. Dus moet er ergens wel frustratie zitten, hier of daar… bij de niet-blonde vrouwen en/of de teleurgestelde mannen. Ja, dan maar spótten! Kweet ook niet of ik gelijk heb hoor Dawn, ben geen socioloog en vind mezelf ook niet bijster intelligent. Maar ik mag toch ergens wel een mening over hebben, desnoods alléén voor mezélf daar in geloven, psychologie/sociologie vanaf de koude grond bedrijven?

  33. @Dawn

   testscores zeggen inderdaad niet zo heel veel maar ik heb genoeg van je gelezen om te kunnen inschatten dat je zeker niet dom bent.
   Hetgeen jij zegt hier op WTK neemt voor mij namelijk vrij vaak de noodzaak weg om ook te reageren.
   Ik vroeg me gewoon af of jij, als je er bij stil staat, het niet ook een beetje vreemd vindt dat het zo algemeen geaccepteerd is om blonde mensen als dom te typeren.

   Als je trouwens met “die zie ik gewoon helemaal nooit” over andere rassen bedoelt dat je eigenlijk niet bij mensen hun ras stil staat dan is dat heel mooi, zo ben ik ook opgegroeid en ‘bij ons’ begrepen we discriminatie ook niet zo.

   @Cozmic
   met zelfspot is inderdaad niets mis, daar doelde ik dan ook niet op

   @Wattenstaafie

   Als ik mijn eigen stukje teruglees begrijp ik precies wat ik heb bedoeld te zeggen en snap dan niet meteen waarom anderen het misschien anders uitleggen

   Hé dat had ik ook!
   🙂

  34. Spitsvondig hoor Hashashin.

   Wat heeft intellect ons nu eigenlijk opgeleverd? Gewoon een academische vraag! Het zijn de heren en dames intellectuelen die zichzelf expert mogen noemen. Zie waar deze intellectuelen, deze ‘vooruitlopers’ deze academici, deze experts, werkzaam binnen allerlei terreinen welke onze technocratische wereld momenteel kenmerkt, waar zij ons hebben gebracht….Gezond verstand ontbreekt blijkbaar bij deze lieden…

  35. @Hashasin
   Oke, mijn antwoord op je vraag, waar ik inderdaad omheen draaide, is nee.
   Nee voor mij maakt het niets uit of mensen mij als wat dan ook typeren omdat ik blond ben.

   Het maakt mij niets uit als men mij vreemd zou vinden en ook niet als men mij wat dan ook zou vinden. Want weet je, ik weet waarvoor ik sta. Dat ik zo oprecht mogelijk wil zijn naar mezelf toe en dat is goed genoeg.

   Dus vooroordelen zegt meer iets over diegene die hem uitspreekt als voor de ontvanger. Ik weet wie ik ben. Als een ander mij beter meent te kennen dan feliciteer ik hem. Dan vraag ik wel meteen of die persoon zichzelf wel zo goed kent.
   Dit is hoe ik denk, dus de mening over uiterlijkheden daar kan ik zo weinig mee.
   Als je jezelf kent dan treft dit soort banaliteit je niet.
   Figuurlijk weergegeven; net zoals Neo uit de matrix – hij wist wie hij was en was daardoor ‘onaantastbaar.’

   Inderdaad zie ik mensen niet als hokjes, dus niet in hun uiterlijke kenmerken. Ik kijk dwars door ze heen. Ik zie schoonheid, hebzucht, ego, lust en noem maar op. Niet altijd makkelijk maar het is zoals het is. Dat bedoel ik dus met de sluiers. Het uiterlijk is een sluier van de innerlijke bron.

   Waar ik wel een beetje van schrok was deze zin;
   ‘Hetgeen jij zegt hier op WTK neemt voor mij namelijk vrij vaak de noodzaak weg om ook te reageren.’
   Dat spijt mij omdat dit nooit mijn bedoeling is. Daarom zal ik een stap terugdoen en iedereen in z’n waarde laten. Ieder ander commentaar is even belangrijk!
   😉

  36. Dawn was me al weer voor.

   Maar toch nog even dit Hashashin: Gedeeltelijk citeren is niet fair. Hiermee ontwricht je helemaal de context. Context welke ik nu juist in tweede reactie probeerde duidelijk te maken. Je reactie komt mij over als zoeken naar je bril terwijl deze op je neus staat.

  37. Halloooooo Hij zegt dat Hij Jou graag Hoort Leest Ziet Dawn.
   Zie je dat dan niet Dawn.
   Voor mij geldt het zelfde.
   Bagwanees pekinees met de oranje verlichte jurken heeft vroeger ooit gezegd dat we naar een Meritocratie toe moeten.
   Dat is een regering vertegenwoordigd door mensen met boven gemiddelde breinen.
   Als we Iets hier nodig hebben is het Jouw begaafdheid Dawn, en jah ook van Hashashin en nog een aantal boven matig begaafden hierooo.
   Altijd die verdomde bescheidenheid bij diegenen die wel wat te melden hebben.
   Daar baal ik nou van.

   We zijn net blij dat je hier eens wat vaker van je laat horen Dawn.
   Die Hoog Begaafden moet je ook alles uitleggen…
   Je hebt nog meer fans dan alleen ik.
   Wen er maar aan, dat hoort ook in de Nieuwe Tijd, de beneden gemiddelden zijn lang genoeg aan het woord geweest, de rotzooi op de wereld is het resultaat van die debielen die altijd op de voorgrond stonden (als zielloze spreekpoppen van de dark site)..

  38. Owkee Hyperalert het is mij al duidelijk haha.
   Inderdaad snap ik dus ook niet altijd alles. Soms meer niet dan wel…
   Ook altijd leuk om je commentaar te lezen, beetje vrolijkheid in deze vreemde tijden.

  39. @Dawn
   Nou laat je mij weer schrikken 🙂
   de zin waarvan je schrok bedoelde ik heel anders dan je hem opvat: je zegt vaak precies wat ik denk/voel en als ik dus zou posten zou ik precies hetzelfde als jij zeggen maar dan in iets andere woorden.
   Dit was dus echt positief bedoeld en ik hoop van harte dat dit dus niet resulteert in een stapje terug doen door jou, eerder het tegenovergestelde.

   Als je sterk genoeg in je schoenen staat kunnen beledigingen je inderdaad gelukkig niet raken, desondanks verbaas ik me erover dat (voor mijn gevoel) de enige geaccepteerde negatieve typering van een bevolkingsgroep de ‘dom blondje’ typering is.

   @Wattenstaafie
   jij mist kennelijk compleet mijn intentie, dat geeft niet maar de energie die er besteed wordt aan gewoon 1 klein vraagje van mij aan Dawn is een beetje overdreven.
   Mijn enige punt was dat het mij verbaasd dat de dom blondje typering zo algemeen geaccepteerd is.
   Kennelijk ben ik de enige die zich daarover verbaasd en that’s ok, hetgeen jij er echter allemaal achter zoekt gaat mij echt mijn pet te boven.
   Je eerste reactie begreep ik nog enigszins (uitgaande van een compleet verkeerde interpretatie van mijn originele post) je 2e post (en je 3e trouwens ook) kan ik echt geen touw aan vastknopen..
   Laten we de oorzaak hiervan maar weer gewoon bij onszelf neerleggen en zeggen: “tja blond he?”

   @HyperAlert
   Precies broer

  40. @Hashashin

   Je hebt helemaal gelijk…sorry! Behoorlijk overreageren van mij geweest.(Mogelijk vanuit worsteling met m’n eigen frustratie.) Ik koppelde onterecht zaken aan elkaar. ‘Intellectuelen’ daarmee heb ik over het algemeen niet zo veel mee op. Ze doen vaak zo lekker egotrippend laatdunkend over het ‘domme’ blondje. Dit terwijl ik vaak geringschattend over hen denk als ik zie waar juist zij ons heen hebben geleid; de wereld waarin we nu leven.
   Ik denk vaak ‘domme intellectuelen, domme academici, domme experts, domme ‘vooruitlopers’ zie nu eens waarheen jullie ons hebben geleid?! Nou ja, persoonlijke frustratie dus. Nogmaals sorry.

  41. Intellectuelen en Experts zijn geen “hoger” begaafden.
   Dat zijn geselecteerden.
   Dat zijn de kopieer machines van de bestuurders achter de gordijnen.
   Wij simpel publiek hebben geen benul meer over hoe een “hoger” begaafde ruikt klinkt laat staan hoe zo iemand er uit kan zien.
   Daar hebben ze wel voor gezorgd.
   De dommen zien wij voor de slimmen aan.
   Dat hebben ze succesvol omgedraaid, net zoals dat pijn fijn moet zijn.
   Er is hier al 1 “hoger” begaafde die kort geleden gratis iets weg gaf.
   Haar levens werk.
   Dat was tegen het dove been.
   Dat werd niet gewaardeerd.
   Zo werken die dingen duszzz.

  42. @HyperAlert

   Ben blij dat ook jij het verschil ziet tussen ‘intellectuelen’ en mensen die hun gezond verstand gebruiken. De gewone mens, mensen zonder academische graad, leven niet in een virtuele wereld. Mensen die met beide voeten op de aarde staan koesteren geen andere ambitie dan de aarde bewoonbaar te houden. ‘Intellectuelen’ daarentegen leven in de waan dat ze deze mensen iets moeten bieden waardoor hun leven verbetert. Het tegendeel is waar. Hun arrogantie brengt het leven van alle mensen in gevaar. Brengt het voortbestaan van álle leven op deze planeet in gevaar. Zelfs onze planeet is nu in gevaar door hun megalomanie. Hun arrogantie, hun waanwijsheid is als een kanker welke het hele organisme verteert. Wanneer we niet snel de door hen gecreëerde waanzin weten te stoppen door simpelweg zelf een andere weg in te slaan dan die door hen ons al veel te lang wordt voorgehouden (of moet ik zeggen voorbereidt) Als we niet niet snel deze heilloze weg door hen ons gewezen verlaten, is er straks geen weg meer te gaan.

  43. Hey Wattenstaafie, een universitaire kijk op universele tttdddeeeeeologie; Als ik in het creatieve proces van een stukkie schrijven zit zie ik genoeg deees en teees over het hooftttt.
   als ik des ochtends nageniet van mijn nachtelijke bezielde vlucht ins hinein dan zie ik ze ineens wel, die deees en teees.
   MMmoet je bedenken als je dat bij een sollicitatie poging zo flikt(d), dat je tee een dee moet zijn aan het eind, dan lig je er meteen uit bij de KaPN meesters van de overheid.
   Dan ben je een NooNoo.
   Het is meteen duidelijk waar de prioriteiten van die Heren liggen, niet bij het creatieve proces.
   Zo iets stond zaterdag ook in de Telegraaf; zo’n Heer van de staten KaPN; vrij gekwoot; als iemand een academische studie held was met daarnaast nog een intensief lidmaatschap van de roeivereniging dan wilde dat nog niet zeggen dat zo iemand enige waarde heeft voor de Heren van de staten KaPN; ‘als zo iemand na z’n studie niets presteert Voor Ons dan is ie net zo veel waard als iemand met alleen maar een rijbewijs’.
   Dit geeft mij dan te denken over de bedoeling van een academische studie en een rijbewijs, ik weet dat een actief lidmaatschap van een roeivereniging alleen maar te combineren is met een zware studie als je gruwelijk HOger BEgaafd bent, anders is dat Onhaalbaar, nee bij mij lukte dat niet goed.
   Dat maakt wat mij betreft ook weer glashelder duidelijk waar de prioriteiten van de Heren van de staten KaPN liggen.
   Niet bij creativiteit en kwaliteiten, volgzaamheid zal wel belangrijker zijn, denk ik wel..

  44. @ HyperAlert

   En dan die kommaatjus! Kommaatjes verplaatsen!

   Beroemd Russisch voorbeeld dat wordt gebruikt om te illustreren hoe de betekenis van een zin verandert door het kommaatje in de zin één woord op te schuiven:
   ‘Executeer nooit, amnestie!’
   ‘Executeer, nooit amnestie!’

   (Bron: boek 6 van de Anastasia reeks)

 4. En wie zegt dat het 100% zeker is dat ufo’s van extra terrestials zijn?

  Ik bedoel maar, Duitsland was al bezig met vliegende schotels ten tijde van ww2 en wie zegt niet dat Amerika hierop door gegaan is en alles wat we zien de geheime technologie is die achter onze rug gebruikt wordt?

  We worden gewoon massaal voor de gek gehouden met hun ufo’s.

  Ik bedoel maar, geen enkele ET zal het in zijn hoofd halen om op Aarde te landen zolang we niet de universal language spreken want in de ogen van paranoide regeringsleiders en legerleiders betekent, ‘wij komen in vrede’, ‘wij komen jullie veroveren.’ en dan beginnen we te schieten.

  Zodra we de universal language spreken hebben we ook meteen niet meer de behoefte om onze lichamen te verplaatsen van A naar B want dan verplaatsen we gewoon even ons bewustzijn en dat is universeel instant en zonder tijdsverlies en je bent gewoon daar met je bewustzijn waar je wilt zijn.

  Zo zie je maar, als een et beschaving ver genoeg geavanceerd is dan lachen ze om technologie en zijn wij net zo interessant voor hen als een mierenhoop voor ons als we ernaar kijken, interessant en aardig maar mijden als de pest.

  1. Beste Bob, ik waardeer je standpunt en het klinkt logisch.. maar misschien moeten we niet redeneren vanuit onze eigen visie. Als de ufo’s buitenaards zijn komen ze hier misschien om ons voor onze eigen stommiteiten te behoeden uit barmhartigehid of vanuit een soort van universaire regel waar we alleen geen weet van hebben. “Help de zwakkeren” oid. Het kan ook zijn dat ze onze planeet erg interessant vinden en niet willen dat we het helemaal verkloten en dus ingrijpen en de kernkoppen onklaar maken zoals in de video beschreven is en eerder ook hier op WantToKnow beschreven.
   Misschien is het onze eigen technologie maar deze is natuurlijk ook weer verkregen door en van….. Gevalletje “kip – ei” lijkt me.

 5. iran heeft pas een ufo ontwikkeld ook amerika heeft ze van de duitsers een ufo is een militair vliegtuig ook is er project blue beam zie dit bewijs http://www.youtube.com/watch?v=MJjOEgbXlKE waarom is dit gaande dat zal ik uitleggen de iluminati annex de nieuwe wereld orde willen een invasie projecteren met ook echte ufo vliegtuigen ik weet 2 redenen die ze in gedachte hebben 1 is een invasie zodat het volk wereldwijd de nieuwe wereld orde accepteert de 2de reden is armeggedon 1 ding weet ik zeker er gaat iets plaatsvinden dit jaar of 2012.ik vermoed dat 11-11-11 een gebeurtenis brengt 3 maal 11 is 33 het getal van de iluminati ook 11 zelf is een iluminati getal en uit ervaring weten we dat de iluminati flink bezig is met valse vlag operaties en depopulatie dit zijn gekken mensen met een masterplan.

 6. Er zijn gewoon dingen die onverklaarbaar zijn.. of het nu een UFO is of Orbs of hoe ze ook mogen heten.. soms is er een goeie verklaring voor.. soms totaal niet.
  Ik benader dingen met een gezond verstand en soms gaat het ook boven mijn pet uit.
  Wat ik wel altijd erg vind als mensen beweren ergens een UFO in te zien waar toch wel duidelijk iets anders te zien is.. zoals de foto hierboven gebruikt..
  De beste man maakt een foto en er vliegt een vogel langs.. en door zijn snelheid heeft deze vogel bewegingsonscherpte op deze foto, omdat de sluitertijd van het fototoestel te laag is om de vogel goed als vogel vast te leggen.. duidelijk onzin dus.. of je moet al bang zijn voor vogels..

 7. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Weer op te merken ze raaskallen er weer op los.
  Wat nuchtere astronomie, hoe is het universum de plaats waar zich manen, sterren, zonnen …. zich vormen tot zonnestelsel, melkwegstelsels …. tot stand gekomen of er gekomen, de bron van alles in het universum het niets tot het iets, zonder dit geheel voorgaande zou de planeet Aarde er niet zijn, waar de Aardelingen, als human genoom, ook de flora en fauna genoom of biologie aanwezig zijn onmogelijk zijn geweest, ook het bestaan van intelligente wezens in het universum in andere kosmoshorizonten.
  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum, waar staat de Aardse wetenschappen ten dagen tegenover dit immens geheel, zo goed als nergens
  of wat verder door ufo-coverups met de hulp van Extraterrestrials.
  De studiebasis voor exacte ruimtevaartwetenschappen met Extraterrestrials laat zich kennen door de bestudering van elkaars civilisatiegeschiedenis om de onderlinge
  sociologie in de wetenschappelijke details of antroplogie te begrijpen

 8. Afgelopen zondag hadden wij ons event met Dr. Paul LaViolette. Even voor de duidelijkheid: ongeacht de aanwezigheid of afwezigheid van indirect of direct bewijs of er ET craft is, is het overduidelijk dat er geheime (black projects) menselijke antizwaartekracht projecten bestaan.

  Sinds 1956, mogelijk eerder…
  Denk aan het werk van Nikola Tesla rond 1880 al.

  Het ‘probleem’ is dat de theorie van Newton en die van Einstein beiden antizwaartekracht technologie niet als mogelijkheid zagen. Maar ene theorie hoeft niet altijd een afspiegeling te zijn van de werkelijkheid…

  Zo dacht Einstein (en zo,n beetje elke natuurkunde/kosmologie professor en alle studenten op alle universiteiten ter wereld!) dat de lichtsnelheid een constante is. Niet dus! De Aether bestaat (en is door vele experimenten aangetoond, dus het Michelson/Morley experiment was onjuist) en de lichtsnelheid versnellen tov de Aether referentie (zullen we maar zeggen) blijkt AANTOONBAAR lichtsnelheden van 64 tot een paar honderd en meer maal de lichtsnelheid op te leveren…(bijvoorbeeld de techniek van Obolensky en Podkletnov, Paul La Violette heeft zelf deze experimenten geverifieerd).

  Kortom: de conventionele fysica theorie sluit nulpuntenergie (overunity, energy from the vacuum) en antizwaartekracht (UFOs)uit, maar ondertussen word in de geheime projecten de enige echte fysica (aether physics)toegepast…

  En besef goed dat zo,n beetje alle grote luchtvaartmaatschappijen rond 1956 aangaven bezig te zijn om dit soort technologie te ontwikkelen: “We have the technology to take ET home”. Rond 1956 ging alles ineens (letterlijk) op zwart. Underground. Geheim. En nu nog, maar inmiddels wel beschreven en verklaard dus.

  Grappig en typerend; ik deed laatst promotie voor dit belangrijke event met LaViolette, en bij de luchtvaartschool werd mij verteld dat “wij ons hier niet mee bezig houden, het past niet binnen onze school en zou u het gebouw willen verlaten?” De goede man zat op de goede plek en had de flyer nog niet bekeken en niet eens vernomen om wie het ging…Wel had de secretaresse het woord antizwaartekracht doorgegeven…

  Ik ga binnenkort programmas produceren en presenteren voor Duurzam24.tv, ik denk dat het een goed idee is om dezelfde man nog eens een flyer te geven terwijl hij word gefilmd (en dan nog eens vragen war zijn weerstand op berust, ook al wist hij nog ‘van niets’)…1956…We zijn 55 jaar verder, alleen nog niet voor ene betere wereld.

  Ik heb ook een radio-special gedaan met LaViolette (maar ook met Dick Korf en ook Coen Vermeeren), dus meer hierover in deze radio-specials.

  1. Precies John, de enige vraag rest nu…
   als dit aantoonbaar mogelijk is, waarom mogen wij dat dan niet weten?
   Waarom het verbergen?
   Waarom mensen die teveel vragen stellen wegsturen?
   Waarom mensen die deze informatie naar buiten brengen/brachten vermoorden?
   (helaas weet ik het antwoord – maar ik hoop dat anderen zich realiseren dat wij ons veel meer vragen moeten stellen in het waarom kader!)
   Neem niets zondermeer aan…

   -De mens en hun angst is onze eigen grootste vijand.-

  2. @ Dawn: Ik weet de antwoorden ook en ben het met je eens dat angst en de geest van de mens het grootste probleem is…

   Gratis en effectieve heling en gratis en effectief transport is dan misschien wel zeer wenselijk voor het gros van de mensheid (zeker in deze tijden van ‘crisis’), maar niet voor het kleine (maar zeer machtige) deel van de mensheid die liever de status qua van geld verdienen aan vervuilende en ineffectieve huidige techniek wenst te behouden…Want stel je de geopolitieke machtsverschuivingen eens voor in de nieuwe wereld van de nieuwe mens…

   Daarom gaat het dus om bewustzijn en bewust-zijn! Nu de informatie naar buiten komt en moeder aarde straks niet meer geeft…is het in feite ene situatie van geduldig zijn en ondertussen de informatie blijven vooruit schuiven en de boel transformeren (waar het kan en wenselijk is), denk ik.

 9. Geweldig om dit te zien en te horen. Dank aan Coen Vermeeren en Wanttoknow om dit zo duidelijk in dit land te publiceren. Het kantelpunt lijkt eraan te komen.

 10. 30 maart 2011 om 14:27 Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  look in the telescope
  the chaos in the universe
  creation of new life
  and destruction of life
  on planets
  day after day
  day or night
  the struggle to survive
  for all life on planets
  the god of love in sadism
  the insanity of the chaos in the universe
  the truth under eyes
  by the telescope
  not a 1 aprilfish for tomorrow
  the truth by the telescope
  365 days in one year
  by centuries of centuries
  since the creation of the universe
  from nothing to somthing
  praying to survive nothing helps
  by destruction of asterioden
  that strike on planets with live
  only escape on time
  with a spacecraft between the stars
  that’s space sciences
  for the far future on planet earth
  with or without help of Extraterrestrials
  in peace without war
  the free choice of the stupid planet earth
  wars of the worlds on earth
  by Extraterrestrials
  for eternal l peace on earth
  for the stupid planet earth
  who makes the right choice
  the universe is for everyone
  of all life that live there
  in peace not wars
  the only right choice
  for the universe into the universe

 11. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Ierse astronoom: UFO’s bestaan, werkwijze SETI achterhaald
  ufowjzer.nl dd 02/04/2011
  De Ierse astronoom Eamonn Ansbro gelooft dat we regelmatig worden bezocht door UFO’s.
  Lees verder: http://www.niburu.nl dd 01/04/2011
  geen 1ste aprilvis

  Ansbro is een serieuze man, een wetenschapper die met beide benen op de grond staat. Wat hij te zeggen heeft is hoogst controversieel waardoor de mainstream wetenschap hem mijdt. Hij gelooft dat buitenaards leven bestaat en dat ruimteschepen regelmatig de Aarde bezoeken. Hij legt uit waarom het SETI-project nog altijd niets heeft gevonden.

  Regeringen weten van deze UFO’s, zo stelt Ansbro, maar kunnen niet ingrijpen. En ze bevinden zich geen miljoenen kilometers van ons vandaan, zo gaat hij verder, maar ze hangen boven onze achtertuin.
  ***** regeringen ophouden met ufo-debunking of ufo-coverups te promoten en de exacte
  ruimtevaartwetenschappelijke studiestof voor de ruimtevaartuniversiteiten af te blokken, ten eerste tegenover de kiezers en de belastingbetalers ministerie van onderwijs
  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum, eerst over de ruimtevaartwetenschappelijke kennis bezitten waardoor men over universumwaardige tuigen kan beschikken om tussen de sterren te reizen en een grondig onderscheid maken tussen Extraterrestrials op hun eigen planeten bestuderen of Extraterrestrials die de Aarde zelf bezoeken ook bestuderen

  Ansbro stelt dat er veel bewijs is van fysieke objecten die vaak worden gezien in de lucht en die gebruik maken van technologieën die voor mensen nog onbekend zijn. Wereldwijd zijn zo’n 3.600 militaire en commerciële vliegtuigen geconfronteerd met UFO’s, waarbij in de meeste gevallen het object tevens werd opgevangen door de radar en verschillende getuigen de sighting konden bevestigen.

  Er zijn meer dan 4.000 gevallen bekend waarbij UFO’s fysiek bewijs hebben achtergelaten op een landingsplek. Er zijn wereldwijd ontelbare foto’s van apparaten die duidelijk niet van de Aarde komen. Er zijn video’s die door experts geëvalueerd zijn en authentiek zijn verklaard.

  De waarnemingen worden vaak gedaan door buitengewoon gekwalificeerde en onbevooroordeelde getuigen zoals piloten, politieagenten en militairen. Ansbro raakte voor het eerst geïnteresseerd in onverklaarbare vliegende objecten toen Hermann van Bellingham, een astronoom van het Schull Planetarium, in 1990 opmerkte dat het planetarium meldingen kreeg over vreemde lichten aan de hemel.

  Zelf amateurzijnde, is ruimtevaart een zeer uitgebreide leerrijke hobby zelfs voor senioren.

  Regeringen weten van deze UFO’s, zo stelt Ansbro, maar kunnen niet ingrijpen
  De Extraterrestrials zullen zelf tot bij regerigsmandatarissen moeten komen,
  maar kennen deze Extraterrestrials de Aardse politieke vuile en propere was, waar ze als intelligente zelfzijnde civilisatie niets wensen mee te maken te hebben, zullen ze hun redenen wel hebben zoals de Aardelingen hunne commentaar hebben over de eigen Aardse civilisatie. Zich kunnen onderhouden met deze Aardse bezoekende Extraterrestrials is zeer interessant, te weten welke grondige voorstudies zij maakten over de Aarde planeet en civilisatie, kunnen spreken met kennis van zaken.

  De etherbuil van de Aardse ufo-coverups.
  Welke staten hadden politieke contractuele akkoorden met Extraterretrialrassen, met dewelke niet en wel, dat is een internationale politieke must uit veiligheidshalve om diverse redenen, ook de het Vlaamse volksvertegenwoordiging,
  wat anders dan vrt-spelletje een gouden CD à la Nasa de ruimte in zenden via de Probo 1 2008-2009 nietwaar Ex- minister Dehaene en Stevaert

 12. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Er wordt weer enorm gegokt op ufo’s wanneer zij definitief op de Aarde willen verblijven. In het tijdschema wordt vooral gegokt op de najaarperiode 2011 volgens SETI. Iedereen het zijne of hare denkpatroon of denkbeeld erover.
  De maanden april-mei 2011 zijn is een ideale aanloopperiode voor het de jaarlijkse verlofperiode juni-juli-augustus-september 2011 in Vlaanderen. Tussen het kiezerspubliek van de politieke partijen zijn geïntereseerden voor de ruimtevaart.
  Tijdens de verlofperiode is een ideale periode om korte ruimtetrips te maken met
  ruimteveren van Extraterrestrials, ideale oefenperiode.De de kans krijgen om de Extraterrestrials civilisatie te bezoeken op hun thuisplaneten is een uitgelezen kans
  voor eventuele toekomstige jarenlange onderlinge samenwerking onder de loep te nemen
  Maar even serieus geen schade aan de volksgezondheid en defensie-agressie.
  Volgens de ufo-archieven al dan niet defensie zijn de sigaar-, rectangle- en square ufo’s goed vertrouwd met de Aarde……… Prachtige ruimteschepen vlogen al verschillende keren over mijn hoofd buiten de randstad Antwerpen terhoogte van de A12
  Maar deze Extraterrestrials civilisatie hun geschiedenis is een totaal onbekende factor, van een niet te verwaarlozen studie-informaties. Geen ufo-coverups, de waarheid omtrent de dagelijkse gang van zaken in de ruimte zoals met de twee voeten op de eigen bodem van de Aardeplaneet.

 13. lees net op niburu dat er overal geheime gegevens over de ufo worden open baar gemaakt ,,wat zijn we allemaal toch beduveld ,,maar ik heb altijd gelooft in ufo s ,,en vertelde je dat weleens vinden ze je raar ..
  @ ja en nee je hebt zeker middag dienst .
  @ GUIDO kun je bush niet verwijderen ,,vervelend stuk .
  geniet allen van het mooie weer Hannie

 14. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Vrijgekomen FBI-files bevestigen: “Aliens zijn op Aarde geland” Bron HLN
  Pas vrijgegeven documenten van het FBI zouden bevestigen wat samenzweringstheorieën al jarenlang stellen: dat vliegende schotels bemand door aliens op de Aarde gecrasht zijn.

  De documenten, die jarenlang topgeheim zijn gebleven, lijken de theorie te staven dat buitenaardse wezens in het Amerikaanse stadje Roswell zijn geland en daarna naar een legerbasis zijn overgebracht. Drie cirkelvormige ruimtetuigen, met aan boord telkens drie aliens van ongeveer een meter groot, crashten, zo beweerde een FBI-agent in 1950.

  Bewijzen?
  Volgens UFO-‘experts’ kunnen de documenten bewijzen dat aliens en UFO’s geen verzinsels zijn. FBI-agent Guy Hottel onthulde ‘de ontdekking’ in 1950 aan zijn directeur. Hottel had zijn informatie van een inspecteur van de Amerikaanse luchtmacht. “Drie zogenaamde vliegende schotels zijn aangetroffen in New Mexico. Ze worden omschreven als cirkelvormig, bol in het midden, met een diameter van ongeveer 15 meter. Elke schotel was bemand door drie lichamen met menselijke vormen, echter ze waren slechts een meter groot, gekleed in een verfijnde metaalachtige stof. Elk lichaam droeg een pak zoals testpiloten dragen”.

  In de documenten is de naam van de inspecteur die deze onthullingen tegenover Hottel deed geschrapt, er is evenmin melding gemaakt van de datum van de ‘ontdekking’.

  Gecrasht door radar
  Hottel, die instond voor het FBI-kantoor in Washington, stelt voorts dat de krachtige radar van Roswell de besturingssystemen van de UFO’s had verstoord, waardoor ze neerstortten.

  Het document werd zopas door het FBI in het online archief The Vault gepubliceerd, samen met duizenden andere. Dat meldt The Sun. (lb)
  11/04/11 07u05

  Met de vuile van het FBI,CIA, Pentagon, Nasa, de gescheime diensten heel de Aardebol rond is men al langer vertrouwd. In verband met de UFO-gate nog maar het begin van het top van de ijsberg. Mensen die met deze vuile politieke was niets te maken hebben, niet druk om maken, de schuldigen ?

 15. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Vrijgekomen FBI-files bevestigen: “Aliens zijn op Aarde geland” Bron HLN
  Pas vrijgegeven documenten van het FBI zouden bevestigen wat samenzweringstheorieën al jarenlang stellen: dat vliegende schotels bemand door aliens op de Aarde gecrasht zijn.

  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum.
  Wel, zijn er nog planetaire intelligente oorlogsvoerende civilisaties in andere kosmoshorizonten buiten het zonnestelsel van de Aarde?
  De redenen van ufo-coverups worden grondig bestudeerd niet enkel op defensief vlak ook maatschappelijk. Ruimtevaartwetenschappen is een vakterrein van specialisten en krijgt op politiek vlak heel wat te verwerken en op wetenschappelijk heel wat kluwen te ontwarren. Samenwerken met Extraterrestrials zullen zeer nauwkeurig in wetsartikelen worden gegoten. Ruimtevaartorganisaties en ruimtevaartterreinen zijn
  geen plopsaland of speeltuin uit een hollywood of broadwayproductie

  1. Ik ben blij dat jij aangeeft, dat er daadwerkelijk iets mee gedaan wordt……

 16. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  MISTERIEUZE GENEZENINGEN DOOR UFO’S

  Veroorzaken met genezen patienten achteraf zware psychotrauma’s.
  Wat de patienten veel geld kosten, ook de belastingbetalers voor de sociale zekerheid ziekteverzekering, eveneens de privaat ziekteverzekeringen vb hospitalisatieverzekering, zorgverzekering …..
  Deze patienten staan in het middelpunt van de belangstelling, privé-leven wordt door derden overrompeld, door de pers, vaticaan, dokters………
  Wat de patienten destabiliseren en een grondige genezingsprocessen in de weg staan.
  Medische recht en de rechten van de patienten worden met de voeten getreden.
  Het is niet te verbazen dat het Ministerie van Volksgezondheid verplicht wordt op te treden, met de goedkeuring en medewerking van de Vlaamse mutualiteiten, geneesheren specialisten…..
  In deze huidige situaties worden de gegarandeerde voorgezette medische behandelingen de patienten ontnomen, zonder kwaadwillige inzet van het medische en para-medische korps.
  Men geeft er de voorkeur aan met deze ufo of Extraterrestrial ruimtevaartgeneesheren te kunnen samenwerken. Een ontbeantwoorde vraag, is de ufo-ruimtevaartgeneeskunde wel geschikt met betreft medische apparatuur en medische behandelingen voor de Aardse mens?
  Misterieuze genezingen door ufo’s staan permanent dagelijks in de actualiteit op het web.
  Bidden voor genezing schiet bij vele mensen in het verkeerde keelgat.
  Mensen gaan met zieke huisdieren naar de veearts
  Dieren moeten en kunnen niet bidden voor genezing op bedevaaartplaatsen.
  Zijn de mensen dan minder dan verstandloze dieren of beesten
  Al jaar en dag wordt ruimtevaartgeneeskundige behandelingen en apparatuur gebruikt binnen de dagelijkse klassieke geneeskunde in de grote ziekenhuizen.

  1. Als die twijfel en angst nou plaats zou maken voor nieuwschierigheid……en daadkracht zouden we misschien verder komen?

 17. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Er bestaat ruime publieke interesse om samen te werken op ruimtevaartvlak en deel te kunnen uitmaken van Extraterrestrial civilisaties.
  Het meest in het oogspringend zijn volgende vragen, kwestie van het onbekende omtrent
  leef- en eetgewoonte, gezondheidzorgen, taal enz. Welke Aardse maatschappijgewoonten, Aardse wet/orde zijn
  wel en niet toelaatbaar voor introductie binnen de Extraterrestrial civilisatie wet/orde.
  Men moet dit geheel niet gaan vergelijken met de Aardse ruimtevaart…

 18. Future space-exopolitics from Flanders, Antwerp
  space scientific politics and Monetary Systems
  Exopolitics.eu

  There exists a wide public interestto cooperate
  the space cases and to be part of Extraterrestrial
  civilisations.
  The most eye-catching next questions
  question of the unknow about
  living and eating habits, healt care, language ect
  What Earthly society habits, Earth
  law&order are or an not permissible
  for introduction
  within the Extraterrestrial civilization
  law&order

 19. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Veel mensen denken dat Extraterrestrials hier grondig orde op zaken komen stellen, vergeet het. Bestudeert men binnen en buiten de journalistiek de klimaatsprobemen en kent men de juiste boosdoeners die het milieu om zeep helpen, deze wetenschappers staat men naar het leven en houdt men voor de gek binnen en buiten de VN, bek dicht of de C4 naar het doplokaal, ook binnen en buiten de ufo-coverups….
  Met dit soort politieke leiders moeten Extraterrestrials samenwerken, vergeet het?
  Men denkt dat iedereen hier zich laat meesleuren in deze clownstreken binnen en buiten de syndicale organisaties.
  Blijf even stil staan met de gedachte, deze kwaliteits ruimtevaartwetenschappers als
  Extraterrestrials laten hun imago en reputalties niet beschadigen of belachelijk maken. Het stoort hen in de verste verte niet wat er op Aarde gebeurt omdat het geheel hunne planetaire habitats niet raakt of kraakt in verre kosmoshorizonten.
  Wie de dagelijkse internationale of nationale actualiteiten volgen via de mediakanalen, u denkt tocht niet waarom komen mensen op straat en slagen ze alle openbare eigendom via de belastingsgelden bekomen kort en klein. Denkt men dat de problemen zo worden opgelost.Denkt u dat deze Extraterrestrials hunne ruimtetuigen
  gaan laten beschadigen door holigans, druggebruikers, dronkaards ….. of defensie.
  De VN-resolutie 33-426 dd 16 dec 2005 behandelde diplomatieke contacten en samenwerken met Extraterrestrials, niet vergeten wettelijke zelfverdediging ook defensie.
  Deze Extraterrestrials koloniseren planeten naar believen, maar zijn de privé-eigenaars van hun ruimtetuigen en bazen van hun ruimtevaartprogramma’s geen VS,VN, of andere Belgische of Vlaamse politicus, vergeet dit niet. Hier delen anderen de lakens uit. Ruimtevaartpolitiek van Extraterrestrials van Aardse planetaire staat tot staat ligt zeker in het verschiet
  Het is na grondige studies leren begrijpen wat deze Extratterrestrails en welke ruimtevaarttechnologische mogelijkheden ze hebben in positieve en negatieve zin voor de Aarde, de planeet opbouwen of afbreken.
  Met welke idioten wensen zij niet samen te werken….
  De uitweg,vrije planeten koloniseren met Extraterrestrials, naar welke wetten en orde moet niemand als Aardse burgers zich niet of wel schikken.
  De Aarde blijft een autonome planeet zonder druk of dwang van Extraterrestrials in al dan niet in samenwerking met Aardse leiders, waar enkel de god van het geld en de enorme wallstreetbeurswinsten de plak zwaaien.

 20. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Er worden allerlei modellen van vliegtuigen waargenomen binnen de Eurozone, zeker in het buurland Nederland, waar men kop of staart van krijgt waar ze vandaan komen en van wie ze zijn of beter wie de eigenaars zijn, het zouden buitenaardsen ruimtetuigen kunnen zijn. Een landingsplaats kan voor hen voorzien worden indien geen gevaar voor de volksgezondheid of geen defensie-agressie
  De internationale regio-luchthavens Oostende en Deurne zijn voor de belastingsbetalers rode kaskrakers…….

 21. De befaamde Britse wetenschapper Stephen Hawking zijn nieuwe uitspraak ter discussie.Niburu 17/5/2011
  bron Guardian.co.uk en Naturalns.com
  ONTLEDING
  Hij zei eerder al dat het zeer gevaarlijk zou zijn om contact te maken met buitenaardsen,
  Men beschikt niet als exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van
  het universum, bevinden er zich nog oorlogvoerende civilisaties in het universum,
  bewijzen zonder ufo-coverups…

  maar daar komt nu de uitspraak bij dat ‘leven na de dood een sprookje is voor mensen die bang zijn voor de dood’.
  Hawking kan echter niet meer rekenen op veel steun, zo blijkt.
  De Britse wetenschapper ziet het brein als een computer die stopt met werken wanneer de onderdelen versleten zijn. Er is geen hemel of leven na de dood voor kapotte computers, zo zegt hij, toevoegende dat dit een sprookje is voor mensen die bang zijn voor het donker.
  Wetenschapperlijke bewijzen op de tafel…kunnen ze niet.

  In zijn boek uit 2010 The Grand Design zet Hawking uiteen dat er geen behoefte is aan een schepper om het bestaan van het universum te verklaren.
  De menige vraag bij de astronomie, hoe is het universum zelf tot stand gekomen of
  ontstaan, de bron van het niets naar iets, de plaats waar zich sterren, manen, zonnen …. zich vormen tot galactia, melkwegstelsel of zonnestelsel, zonder dit geheel waar de Aarde planeet deel van
  uitmaakt van een zonnestelsel was er geen flora-, of fauna- of human genetica of biologie mogelijk, ook geen intelligentia in humanbiologie gelegen in het cerebrale
  gedeelte of hersenengedeelte.

  In 1988 schreef Hawking het boek A Brief History of Time waarin hij beschrijft wat het zou betekenen om een ‘theorie voor alles’ te ontwikkelen. Een serie vergelijkingen die elk deeltje en elke kracht in het gehele universum kan omschrijven. Het boek ging negen miljoen keer over de toonbank en maakte de natuurkundige zo beroemd.
  Hawking: goddeloos, geesteloos, zielloos en hopeloos
  Moeten we nog langer geloven in een man die bijna uit zijn rolstoel valt? Moeten we nog vasthouden aan uitspraken uit 1988 of is het tijd om vooruit te gaan?
  Hawking beweert stellig dat mensen biologische machines zijn zonder bewustzijn, ziel en geest. Dat wij niets meer zijn dan een collectie van georganiseerde chemicaliën die op een deterministische manier door ons fysieke brein stromen. Daarmee wordt in feite de waarde van het leven, de vrije wil of de bewuste ervaring niet erkend.

  Wetenschappelijk niet bewezen. wel bewezen feiten de humanbiologie laat zich
  onderscheiden van flora en fauna biologie door de aanwezigheid van verstand,
  intelligentia, de mogelijkheid tot nadenken, anders was wetenschappelijk onderzoek
  door de mens zoals wij ze kennen niet mogelijk. Leven er nog intelligente wezens
  in het universum, waarvan de grootte in omvang niet te meten of te schatten valt.

  Het feit dat de moderne wetenschap niet in staat is het bestaan van een bewustzijn, een geest of een ziel te erkennen verklaart waarom vandaag de dag een groot deel van de wetenschap gericht is op de vernietiging van de planeet. De moderne wetenschap mist empathie. Zonder empathie kunnen wetenschappers zich het lijden als gevolg van genetisch gemanipuleerd voedsel, pesticiden en gevaarlijke medicatie niet voorstellen.
  Wetenschappelijk ligt aan de basis van geen geschikt wetenschappelijk onderzoek ten gevolge van het winstjagend financieel economische industriel politiek bestuurspmodel
  van de op hol geslagen vrije markteconomie.Het mist een juist gepast monetair systeem of financiering,dat het mogelijk zou maken wetenschappen ten dienste van het sociaal planetair geheel, grondig wetenschapelijk onderzoek vereist voorzichtigheid om elke eventuele en niet
  schadeberokkende factoren te kunnen uitschakkelen, ook in samenwerking met Extraterrestrials

  Bewustzijn, lichaam en geest
  Laten we afstappen van de onbedachtzaamheid van waaruit de meeste moderne wetenschap voortkomt. Laten we in plaats daarvan inzichten met betrekking tot ons universum omarmen die bewustzijn in het centrum van ons bestaan plaatsen. Alles om ons heen is bewustzijn, alles is zich op de één of andere manier bewust. Zaden worden geplant en gewassen groeien, maar dit zal nooit gebeuren zonder levensenergie uit de bron. De kracht van liefde verbindt alles in het universum maar vanuit deze dichtheid van afscheiding en beperking is dat soms moeilijk te zien.
  Als de moderne wetenschap gelooft dat menselijke wezens slechts biologische robots zijn zonder bewustzijn kun je je afvragen waarom we eigenlijk nog luisteren naar deze wetenschappers. Zijn mensen niet een combinatie van bewustzijn, lichaam en geest waar de huidige fysieke wetenschappen nog weinig van begrijpen?
  Mensen zijn meer dan hun fysieke brein en lichaam. Wanneer dit simpele feit niet kan worden erkend zal het zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, worden voor de moderne wetenschap om verdere kennis en wijsheid over het menselijke ras op te doen.
  Zoals één van de commentatoren schrijft onder het oorspronkelijke artikel: “Professor Hawking krijgt de verrassing van zijn leven wanneer hij komt te overlijden”.

  Hij zei eerder al dat het zeer gevaarlijk zou zijn om contact te maken met buitenaardsen, maar daar komt nu de uitspraak bij dat ‘leven na de dood een sprookje is voor mensen die bang zijn voor de dood’. Hawking kan echter niet meer rekenen op veel steun, zo blijkt.
  De Britse wetenschapper ziet het brein als een computer die stopt met werken wanneer de onderdelen versleten zijn. Er is geen hemel of leven na de dood voor kapotte computers, zo zegt hij, toevoegende dat dit een sprookje is voor mensen die bang zijn voor het donker.
  In zijn boek uit 2010 The Grand Design zet Hawking uiteen dat er geen behoefte is aan een schepper om het bestaan van het universum te verklaren.
  De 69-jarige natuurkundige werd ernstig ziek na een serie lezingen in de Verenigde Staten in 2009 en werd naar het Addenbrooke’s Hospital in Cambridge overgebracht.
  In 1988 schreef Hawking het boek A Brief History of Time waarin hij beschrijft wat het zou betekenen om een ‘theorie voor alles’ te ontwikkelen. Een serie vergelijkingen die elk deeltje en elke kracht in het gehele universum kan omschrijven. Het boek ging negen miljoen keer over de toonbank en maakte de natuurkundige zo beroemd.
  Hawking: goddeloos, geesteloos, zielloos en hopeloos
  Moeten we nog langer geloven in een man die bijna uit zijn rolstoel valt? Moeten we nog vasthouden aan uitspraken uit 1988 of is het tijd om vooruit te gaan?
  Hawking beweert stellig dat mensen biologische machines zijn zonder bewustzijn, ziel en geest. Dat wij niets meer zijn dan een collectie van georganiseerde chemicaliën die op een deterministische manier door ons fysieke brein stromen. Daarmee wordt in feite de waarde van het leven, de vrije wil of de bewuste ervaring niet erkend.
  In naam van de wetenschap zijn experimenten op mensen gedaan, juist vanwege dergelijke denkbeelden. President Obama bood recentelijk excuses aan voor de illegale en onmenselijke medische experimenten die door de Verenigde Staten zijn uitgevoerd op psychiatrische patiënten in Guatemala.
  Medische experimenten worden werelwijd uit naam van de wetenschap uitgevoerd waarbij er vanuit wordt gegaan dat zowel mensen als dieren geen bewustzijn hebben, dat schreeuwen van pijn slechts ‘biologische reacties’ zijn en dat er in feite geen lijden aan te pas komt.
  Het feit dat de moderne wetenschap niet in staat is het bestaan van een bewustzijn, een geest of een ziel te erkennen verklaart waarom vandaag de dag een groot deel van de wetenschap gericht is op de vernietiging van de planeet. De moderne wetenschap mist empathie. Zonder empathie kunnen wetenschappers zich het lijden als gevolg van genetisch gemanipuleerd voedsel, pesticiden en gevaarlijke medicatie niet voorstellen.
  Bewustzijn, lichaam en geest
  Laten we afstappen van de onbedachtzaamheid van waaruit de meeste moderne wetenschap voortkomt. Laten we in plaats daarvan inzichten met betrekking tot ons universum omarmen die bewustzijn in het centrum van ons bestaan plaatsen. Alles om ons heen is bewustzijn, alles is zich op de één of andere manier bewust. Zaden worden geplant en gewassen groeien, maar dit zal nooit gebeuren zonder levensenergie uit de bron. De kracht van liefde verbindt alles in het universum maar vanuit deze dichtheid van afscheiding en beperking is dat soms moeilijk te zien.
  Als de moderne wetenschap gelooft dat menselijke wezens slechts biologische robots zijn zonder bewustzijn kun je je afvragen waarom we eigenlijk nog luisteren naar deze wetenschappers. Zijn mensen niet een combinatie van bewustzijn, lichaam en geest waar de huidige fysieke wetenschappen nog weinig van begrijpen?
  Mensen zijn meer dan hun fysieke brein en lichaam. Wanneer dit simpele feit niet kan worden erkend zal het zeer moeilijk, zo niet onmogelijk, worden voor de moderne wetenschap om verdere kennis en wijsheid over het menselijke ras op te doen.
  Zoals één van de commentatoren schrijft onder het oorspronkelijke artikel: “Professor Hawking krijgt de verrassing van zijn leven wanneer hij komt te overlijden”.
  Learn from a other space….

  1. Dit zou nu een typisch een geval van projectie kunnen zijn…………..(heb ik eergisteren toevallig een stukje over geschreven, tijdens een kleine discussie met Dawn)
   Waarom zou stephen nou bang zijn voor de dood…..
   Deze man is zijn leven lang afhankelijk geweest van techniek. is dit een opmerking die hij dan als persoon of als wetenschapper gemaakt heeft misschien…….Wanneer je jezelf zonder spontaniteit van hot naar her moet verplaatsten, kan ik me voorstellen dat je bij jezelf denkt, ben ik nou een robot, een draakje of een mens.
   hebben wij deze man op een voetstuk geplaatst misschien, waardoor wij zijn angst zo veel energie gaan geven? Wie heeft Stephen eigenlijk op een voetstuk geplaatst…..Elk draakje zou kunnen weten, dat zo’n man in zo’n beklemmende levenssituatie een keer zo’n uitspraak zou kunnen doen.

 22. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Planeten koloniseren met Extraterrestrials, in levende lijve het kunnen beleven als uitgenodigde toeristen in hun ruimtetuigen, vragen mits de veiligheid, gezondheid en voedselvoorzienning…. niet in het gedrang komen.
  In het Vlaamse landsgedeelte zijn verschillende mensen uit allerlei beroepscategories,die met een Extraterrestrial civilisatie planeten willen koloniseren en samen exploiteren, en ermee samen wonen en leven, als gelijkwaardige burgers, de wetten en plichten voor iedereen gelijk.
  Onbeantwoorde vragen, wat laten Extraterrestrials wel en niet toe van de Aardse wetgeving rechten, plichten en gewoontes binnen hun maatschappij met eigen wetgeving, rechten,
  plichten en gewoonten. Over dit geheel zal op de eerste plaats nog grondig worden gedebatteerd, binnen en buiten het politieke veld.
  Binnen enkele weken staan de verlofperiode juli augustus voor de deur, …..

 23. Toch leuk, dat gefilosofeer over buitenaardse wezens/-levens maar er zijn ongetwijfeld planeten waar een vorm van leven bestaat. het zou toch wel héél toevallig zijn als alleen onze aardkloot bewoond zou zijn met intelligent leven. Op welk nivo is dan de vraag. Gezien het feit dat wij bewezen achten dat de lichtsnelheid de hoogst haalbare is zijn deze levensvroming wellicht al onderweg.
  Aan de andere kant hebben deze ET’s misschien een nog wel snellere weg gevonden om te gaan ‘buurten’.
  Zelf heb ik een belevenis gehad met een UFO eind 70-er jaren toen ik mijn hond savonds laat uitliet. Een grote zwarte schijf die net zo groot leek als de volle maan en was het die avond volkomen helder. Het ‘ding’ bewoog met een ongeëvenaarde snelheid, totaal geluidloos, manoeuvreerde in een paar, voor mensen, onmogelijke bochten, verdween achter de duinen -ik woonde toen aan zee- en kwam even plotseling weer te voorschijn maar nu met blauwachtig witte, rode en groene lichten.
  Ik merkte dat mijn hond, vóórdat ik het ‘ding’ zag, de oren in de nek had en zachtjes jankte. Voelde zich niet op zijn gemak. En er zat een voor mij voelbare spanning in de lucht. Toen zag ik de schijf.
  Dan schoot de nu deels verlichte schijf met ongekende snelheid weg en heb deze niet meer terug gezien, spanning was weg en de hond gedroeg zich weer normaal.
  Vele jaren later hoorde ik van het geheimzinnige projekt Aurora, werden er proeven genomen in Area 51, het topsecret defensieterrein in de States en werkte Amerika in deze samen met de Britten. Of dit Aurora ooit van de grond is gekomen: who knows???
  @b Woudstra

 24. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De meeste gestelde vragen, hoe ideaal samenwerken met Extraterrestrials
  Begrijpen Extraterrestrials de gang van zaken op de Aarde, en de Aardelingen de gang van zaken op de thuisplaneten van deze Extraterrestrials.
  Het veilig gebruik van het luchtruim is als piloten op de hoogte te zijn van de luchtverkeersregels, begrijpen deze Extraterrestrials de Aardse luchtverkeersregels?
  Hartelijke groeten aan iedereen in het universum, Extraterrestrials ruimtetuigen verwelkomen met defensie-afweergeschut of spacedefensiegeklater, is onmiddellijk
  alle poorten sluiten, voor een diplomatieke samenwerking met hen volgens de VN resolutie 33-426 dd 16/12/2011
  Velen denken hier dat Extraterrestrials iedereen hier gouden bergen gaan bezorgen, en de gebakken kippen of fazanten in de mond laten vallen, en onder ieders poep
  een gouden WC-pot. Eerst zien en daarna geloven, geen woorden maar daden in de gepaste eindresultaten
  Extraterrestrial technologie mag wel ter beschikking gesteld worden aan de Aardelingen op voorwaarde geen schade kunnen berokkenen aan de volksgezondheid of gebruik worden voor defensie-agressie.
  Extraterrestrials kunnen hun ruimtevaarttechnologie zelf inzetten om problemen op de Aarde tijdelijk te verhelpen, maar tegen welke tegenprestaties.
  Op de ufo-site wordt bij de Franse Raelsekte goden willen ambassade op de Aarde, dat zullen deze dames en heren van deze sekte niet beslissen.
  Wat is het politieke staatsbestuur in de zin van een ambassade…

  Een ambassade is een diplomatieke vertegenwoordiging van een land in een ander land of spacecivilisaties. Meestal bevindt de ambassade zich in de hoofdstad, wat uitgebreider door meerdere consulaten.
  De ambassade zorgt voor communicatie en onderhandelingen tussen de twee landen of spacecivilisaties. Ook fungeert ze vaak als aanspreekpunt voor burgers van het thuisland die op dat moment in het gastland verblijven. De ambassade wordt geleid door een ambassadeur.
  Het terrein waar een ambassade gevestigd is en de residentie van de ambassadeur genieten op basis van artikel 22 van het Verdrag van Wenen inzake diplomatiek verkeer (1961) onschendbaarheid. Dat betekent dat de autoriteiten van het gastland het ambassadeterrein en de ambassadeursresidentie pas mogen betreden met goedkeuring van de ambassadeur. Van deze onschendbaarheid wordt soms handig gebruikgemaakt om politiek asiel aan te vragen spaceambassade VN?
  Het is overigens een wijdverbreid misverstand dat ambassades kleine stukjes grondgebied van de betreffende staat zijn die door de gaststaat zijn afgestaan. Ze genieten slechts onschendbaarheid maar zijn nog steeds grondgebied van de gaststaat.
  Door hun politieke functie en hun herkenbaarheid zijn ambassades een populair doelwit van demonstraties en aanslagen, space-ambassade VN?
  Volgens het verdrag van Wenen is het gastland in zo’n geval verantwoordelijk voor de schade. Wanneer een land zijn ambassadeur en diens staf terugtrekt blijft de ambassade, of wat daarvan rest, exterritoriaal en onschendbaar.
  Een space-ambassade van Extraterrestrials in Vlaanderen……..

 25. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu
  verbeterde versie

  De meeste gestelde vragen, hoe ideaal samenwerken met Extraterrestrials
  Begrijpen Extraterrestrials de gang van zaken op de Aarde, en de Aardelingen de gang van zaken op de thuisplaneten van deze Extraterrestrials.
  Het veilig gebruik van het luchtruim is als piloten op de hoogte te zijn van de luchtverkeersregels, begrijpen deze Extraterrestrials de Aardse luchtverkeersregels?
  Hartelijke groeten aan iedereen in het universum, Extraterrestrials ruimtetuigen verwelkomen met defensie-afweergeschut of spacedefensiegeklater, is onmiddellijk
  alle poorten sluiten, voor een diplomatieke samenwerking met hen volgens de VN resolutie 33-426 dd 16/12/2011 MOET ZIJN 2005
  Velen denken hier dat Extraterrestrials iedereen hier gouden bergen gaan bezorgen, en de gebakken kippen of fazanten in de mond laten vallen, en onder ieders poep
  een gouden WC-pot. Eerst zien en daarna geloven, geen woorden maar daden in de gepaste eindresultaten
  Extraterrestrial technologie mag wel ter beschikking gesteld worden aan de Aardelingen op voorwaarde geen schade kunnen berokkenen aan de volksgezondheid of gebruik worden voor defensie-agressie.
  Extraterrestrials kunnen hun ruimtevaarttechnologie zelf inzetten om problemen op de Aarde tijdelijk te verhelpen, maar tegen welke tegenprestaties.
  Op de ufo-site wordt bij de Franse Raelsekte goden willen ambassade op de Aarde, dat zullen deze dames en heren van deze sekte niet beslissen.
  Wat is het politieke staatsbestuur in de zin van een ambassade…

  Een ambassade is een diplomatieke vertegenwoordiging van een land in een ander land of spacecivilisaties. Meestal bevindt de ambassade zich in de hoofdstad, wat uitgebreider door meerdere consulaten.
  De ambassade zorgt voor communicatie en onderhandelingen tussen de twee landen of spacecivilisaties. Ook fungeert ze vaak als aanspreekpunt voor burgers van het thuisland die op dat moment in het gastland verblijven. De ambassade wordt geleid door een ambassadeur.
  Het terrein waar een ambassade gevestigd is en de residentie van de ambassadeur genieten op basis van artikel 22 van het Verdrag van Wenen inzake diplomatiek verkeer (1961) onschendbaarheid. Dat betekent dat de autoriteiten van het gastland het ambassadeterrein en de ambassadeursresidentie pas mogen betreden met goedkeuring van de ambassadeur. Van deze onschendbaarheid wordt soms handig gebruikgemaakt om politiek asiel aan te vragen spaceambassade VN?
  Het is overigens een wijdverbreid misverstand dat ambassades kleine stukjes grondgebied van de betreffende staat zijn die door de gaststaat zijn afgestaan. Ze genieten slechts onschendbaarheid maar zijn nog steeds grondgebied van de gaststaat.
  Door hun politieke functie en hun herkenbaarheid zijn ambassades een populair doelwit van demonstraties en aanslagen, space-ambassade VN?
  Volgens het verdrag van Wenen is het gastland in zo’n geval verantwoordelijk voor de schade. Wanneer een land zijn ambassadeur en diens staf terugtrekt blijft de ambassade, of wat daarvan rest, exterritoriaal en onschendbaar.
  Een space-ambassade van Extraterrestrials in Vlaanderen……..
  Reageer op deze reactie

 26. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De mainstreampers en ufo’s en overheids-ufo-coverups.
  Wat omvat ufo-coverups in details voor de publieke opinie.
  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum.
  Wat raakt kant nog wal omtrent alle publicaties over ufo’s buiten de ufo-filmklucht de usa-hollywood en alle gepubliceerde ufo-literatuur op het web.
  Voor de ruimtevaartwetenschappen is het zwijgen al dan niet inclusief beroepsgeheimen, men beschikt niet over de gepaste studies,dat is de gepaste objectiviteits- en neutraliteitshouding, wat niets te maken heeft met defensie. Spacedefensie exopolitiek, zijn er oorlogsvoerende extraterrestrials civilisaties en deze onderling in het universum, die al dan niet eeuwen en dagen de Aarde bezoeken. In deze zin kan het verblijf van bepaalde Extraterrestrial rassen een extra defensie probleem met zich meebrengen voor de Aarde dan spreekt men over exo-space planetaire of internationale veiligeheid.
  Al langer geweten binnen de persgegevens zonder leugens dat de politieke corruptie nauw verweven is met het bedrijfsleven, bankwezen, chanson, film en sportwereld al dan niet verweven met extraterrestrials civilisaties uit het verleden en heden, de juiste bewijzen ontbreken….
  Hoe men het wenst te draaien of te keren, er zal grondig moeten worden uitgespit
  Het startschot samenwerken met Extraterrestrials zal altijd moeten gegeven worden.
  Zonder de gepaste voorafgaande studies onmogelijk.
  Er al dan niet een snars van begrijpen voor de modem Belga binnen het terrein van de journalistiek/wetenschappen

 27. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Harteijke groeten aan iedereen in het universum, Extraterrestrials zijn welkom in Vlaanderen,
  Het VRT-programma van het najaar 2008 en voorjaar 2009, de CD-radiosignalen werden via ESA de Proba 1 de ruimte ingezonden, dat weten miljoenen Vlamingen.

  De drukke vakantiemaanden juli en augustus staan op een boogscheut van de voordeur.
  Daar de ufodrukte in het voorjaar ernorm toenam kwam er vanzelfsprekend een grotere publieke belangstelling voor het onderwerp, maar eigenaardig de mensen horen liefst niet het woord ufo’s, maar de ruimtevaartwetenschappelijke termen bestuderen van buitenaards leven of buitenaardse ruimtevaartwetenschappers die de Aarde bezoeken.
  Even de exacte ruimtevaartwetenschappelijke toer.
  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum.
  De toekomstige kijk voor de Aarde als ruimtevaartcivilisatie op exopolitiek en planetair politiek vlak.
  Een sociaal geen dualistische democratishe verkozen planetaire regering met dezelfde rechten en plichten voor de burgers, ook voor Extraterrestrial rassen die de Aarde bezoeken, het universum is van ieder intelligent wezen en hun maatschappij…
  De Extraterrestrial rassen die de Aarde bezoeken, de grote voorkeur gaat uit naar hen die het verst gevorderd zijn op ruimtevaartwetneschappelijk gebied en het beste samenlevingsmodel kunnen presenteren.
  De eerste contactname laat zich weerspiegelen door het verlenen van landingsrechten op voorwaarde geen schade aan de volksgezondheid en geen defensie-agressie.
  Men wil rustig hier de tijd nemen om de geschiedenis van de buitenaardse of Extraterrestrial rassen te kunnen vernemen, en als Aardse toeristen hun civisalities
  te kunnen bezoeken met hun ruimtetuigen, de beste remedie tegen ufo-cover-ups en vertrouwd te raken met de dagelijkse gang van zaken in het universum.
  De amateur-astronomie en heldere zomerse nachten beloven …..
  U kent of weet de contactadressen…..
  Prettig verlof aan iedereen

 28. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Donderdag, 18 augustus 2011 17:49

  Oud-Hoofd Britse ufo-project verontschuldigt zich voor misleiding

  Terwijl nog steeds UFO-documenten worden vrijgegeven door de British National Archives geeft oud-hoofd van het UFO-project van de Britse MoD openlijk toe dat het in diskrediet brengen van waarnemingen en getuigen onderdeel was van het Britse beleid.

  Dat zegt Nick Pope in een interview met de Huffington Post.

  Tussen 1991 en 1994 stond hij aan het hoofd van het officiële UFO-project van het Britse ministerie van Defensie. “We zouden niet kunnen zeggen dat we de onbekende vliegende objecten niet te pakken konden krijgen want dan zouden we toegeven dat we de controle over ons luchtruim kwijt waren,” zei Pope. “Een dergelijke situatie zou onhoudbaar zijn.”

  “Elke keer dat een piloot een waarneming deed onderzochten we de radarbeelden. Ondertussen zeiden we tegen de pers dat we niet geïnteresseerd waren in het UFO-fenomeen, dat het onzin was, maar in realiteit deden we er alles aan om het tot de bodem uit te pluizen,” voegde hij toe.

  Eén geopenbaard document onthult hoe functionarissen bang waren in verlegenheid gebracht te worden wanneer de bevolking erachter zou komen dat het onderzoek naar onbekende vliegende objecten werd gehinderd door een gebrek aan middelen en hogere prioriteiten.

  In 2007 zagen diverse piloten een onbekend object boven de Kanaaleilanden. De meeste piloten besloten de waarneming niet te melden. De MoD had het geluk dat het object enkele honderden meters in Frans luchtruim werd gezien. Pope is van mening dat de MoD in dit geval haar verantwoordelijkheid heeft ontlopen.

  Een bestand uit 1993 beschrijft hoe middelen van de Europese Unie zijn verspild aan een rapport betreffende een theorie dat buitenaardsen een basis in de asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter hadden gebouwd.

  Pope beschrijft hoe hij het spel zelf moest meespelen toen hij werkzaam was voor het Britse ministerie van Defensie. Het beste resultaat om het UFO-fenomeen te bagatelliseren werd bereikt door middel van een combinatie van misleidende trucs.

  Mensen die onbekende objecten zagen werden afgeschilderd als gekken. Daarnaast werd met opzet de term ‘marsmannetjes’ gebruikt. Alles werd in het werk gesteld om te zorgen dat de media geen aandacht zouden besteden aan het onderwerp en mocht dat wel het geval zijn, werd er ingegrepen om het ongeloofwaardig te laten overkomen.

  Pope geeft toe dat hij mogelijkerwijs zelf betrokken is geweest bij officiële verklaringen van het Britse ministerie van Defensie die hebben bijgedragen aan het beleid van ridiculisering en hij biedt hiervoor zijn verontschuldigingen aan.

  Sommige incidenten in Groot-Brittannië zijn gemakkelijker ongeloofwaardig te maken dan andere. Neem bijvoorbeeld een document over onbekende objecten bij een muziekfestival in Glastonbury in 2003. “Je hoeft in zo’n geval niet eens iets te zeggen omdat het reeds de perceptie van het publiek of de media is dat drugs of alcohol wellicht in het spel waren,” legde Pope uit. “Dit was de manier waarop we te werk gingen, door te proberen het onderwerp ongeloofwaardig te laten overkomen.”

  Met nog één laatste openbaring van geheime documenten te gaan besluit Pope dat er vele sightings zijn die in zijn ogen aantonen dat we met meer te maken hebben dan vliegtuigen en weerballonnen.

  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum.
  De geschiedenis van buitenaardse civilisaties geniet de meeste aandacht sinds het
  ontstaan van leven op hun thuisplaneten, zoals dat voor u en mij is de Aarde binnen het zonnestelsel. Nooit te oud om te leren ook van ervaringen van exo-planetaire
  ruimtevaartwetenschappers, lost men niet op door ufo-coverups al jaren extra hot binnen de geschreven pers en audio-visuele middelen van de VSA en natuurlijk UK
  leest het bovenstaande.
  Binnen de spacedefensie,NESARA en de financiering niet op de rug van de particulieren en bedrijven worden rekening gehouden om te kunnen samenwerken met
  Extraterestrials ook binnen de defensie-academie, zijn er nog oorlogzuchtige kosmoscivilisaties in het universum, eerst bewijzen en geld ter beschikking voor de nodige opleidingen. Men gaat in Vlaanderen uit van een studie, hoe bekijken wijzelf
  de planeet Aarde als ruimtevaartcivilisatie met eigen technologie met of zonder de hulp van buitenaardsen of extraterrestrials. Van af de Aarde als ruimtevaartcivilisatie, een sociaal democratisch verkozen planetaire regering met gelijke rechten en plichten voor de burgers wat veronderstelt dit, de invoering
  van één wereldtaal, één letterschrift, één cyferschrift, één muntéénheid, productie per product wat nodig is voor de bevolking met een veilige overschot, dat noemt men
  comfort voor pers, publiek en politiek, een wereldcentrale bank die de nieuwe munt
  bancor uitgeeft. Iedere staat krijgt haar financiële werkingsmiddelen mits akkoord in algemeen overleg met of zonder buitenaardsen. Men stelt zich te weinig de vraag
  wat hebben deze Extraterestrials meegemaakt van de ontwikkeling van hun technologie voor ruimtevaart tot op de dag van vandaag. Dat is geschiedenis ruimtevaart.
  Leren van elkaar domheden en wijsheden is niet hot in onze westerse maatschapij model
  spijtig
  Maar helaas is het verkeerde woordgebruik, de Aarde bezoekende Extraterrestrails zijn de privé-eigenaars van hun ruimtetuigen en bazen van hun ruimtevaartprogramma’s, zullen grondige voorstudies hebben gemaakt van de Aardse civilisatie, ten nadele of ten voordele hun eigen civilisatie. Door bestudering kan men enkel tot beslissingen komen ten gronde negatief of positief…
  Het is hier in Vlaanderen niet verboden , programma’s te maken voor te werken met Extraterrestrials, en deze aan te bieden aan de verkozen volksvertegenwoordiging…..

 29. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De mening van vele mensen, buitenaardsen of Extraterrestrials gaan de Aardse problemen oplossen. Eigenaardig, raar maar waar sinds roswell 1947, niets van waar…
  Extraterrestrials hun ruimtetuigen worden op de dag van vandaag om de haverklap waargenomen in het Aardse luchtruim overal…. En bestuderen en observeren grondig
  de dagelijkse gebeurtenissen, wat dood normaal is, voor een eventuele contactname in de zin van de VN-resolutie 33-426 dd 16/12/2005. Velen denken van wel of niet.
  Wat denkt men persoonlijk van de Aardse beschaving in haar geheel,veel om van te kotsen in dagelijkse straatlatijn. En als Extraterrestrials zelf, liever kwijt dan rijk, wat nuchtere sociologie. Extraterrestrial producten en technologie introduceren op de Aarde, op voorwaarde geen gevaar voor de volkgezondheid en geen technologie onmogelijk afgeleide voor defensie-agressie. Wel ter beschikking voor de gehele Aardse planetaire gemeenschap, anders dansen de poppen politiek, voor welk gezelschap te op te strijken winsten?
  Exacte ruimtevaartwetenschappen is zeer uitgebreid.
  De interesse gaat vooral uit naar kolonisatie van planeten met Extraterrestrials
  die het verst gevorderd zijn op gebied van ruimtevaartwetenschappen kennis en techniek en het beste sociaal samenlevingsmodel kunnen presenteren.
  In de wetenschapskringen is men intellectueel te veel afgesloten, progressief science-intellectualisme. Wat Extraterrestrials wetenschappelijk weten en kunnen, kunnen ze amen en uit, gedaan met ufo-coverups. De geschiedenis van deze Extraterrestrials bestuderen is een noodzakelijkheid.
  De juiste politieke neutraliteit,objectiviteit, beleefdheid en fatsoen, hier dikwijls onbestaande en ver te zoeken, Extraterrestrials zijn de pivé-eigenaars van hun ruimtevloten en bazen van hun ruimtevaartprogramma’s van het eerste tot het laatste woord, zij ook niet binnen ESA,NASA… iedereen op zijn terrein…..
  Er zijn kiezers die enkel interesse hebben, geen of wel samenwerking met buitenaardsen,
  Iedereen zijn of haar zin geven is bijna onmogelijk……

 30. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Door het ontbreken van een NESARA-protocol en een bancor-wereldcentrale bank,
  werken Extraterrestrials, indien samenwerking ooit van start gaan, volgens de
  gekende en gangbare monetaire= financiële economische en industriële gang
  van zaken van de huidige Aardse vrije markteconomie, omdat er geen andere keuze
  is…… berekent op de Wet en Orde eigen aan de Extraterrestrial civilisatie tegenover de wet en orde eigen aan de Aardse civilisatie.

  1. Zal je het onderzoek van Richard C. Hoagland ook wel interessant vinden lijkt mij…

 31. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De e-mail commentaren stromen weer binnen.
  Hier betaalt men op de Aarde veel belastingen om elkaars rechten en plichten te doen
  respecteren, een bijna dode letter, het jungle-anarchisme, de witte boordcriminaliteit
  ze staan boven de wetgeving lees wat in de kranten, men vindt het zo….
  Hoe is NESARA in de loop van geschiedenis aan dergelijk fortuinlijk fondsenkapitaal
  bedragen geraakt… Een stuk geschiedenis van de addelijke dames en heren, zowel binnen als buiten de kolonisatietijd met of zonder de Saint-Germain…..
  als al dan niet iemand te beschouwen als Extraterrestrial ,
  In eigen Nesaraprotocol en toekomst bancor wereldcentrale bank ver van het serieuze verwijdert. Veel onbeantwoorde vragen voor gelijke rechten en plichten voor deze kosmos planetaire civilisatie waartoe de saint germain behoort of behoorde. Het wangedrag van de vroegere generatie van royals en adelijke lieden, leest wat meer
  geschiedenisverslagen
  De nesarafondsen behoren niet toe om binnen de banken te blijven, maar uitgekeerd te
  worden aan de voorzienne contractuele verplichtingen en rechthebbenden, volgens als dan niet testamentgegevens gebonden aan de wetgeving van het verleden tot nu.
  Dit vraagt aan de justitiêle bestudering binnen en buiten de academie om iedereen land, natie of staat of personen iedereen zijn of haar grondig rechthebbend deel of delen te bezorgen…..Daar zal de VSA niet over beslissen in enkel ego….
  De nodige stappen worden gezet om openbaarheid van de politieke dossiers te bekomen
  tegenover de wilsbeschikking van de fondsafsluiters in verledene des tijds. Dus zwijgplicht is een onaanvaarbaar geheel..

 32. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  USA-UK ufo-cover-ups sinds 1947…..
  Reeds meer dan een decennia plaatsten landen binnen buiten de Navo hun defensie-ufo-archieven op internet… COMETARAPPORT GEIPAN FR ESA
  Dus Extraterrestrials bezoeken, bestuderen en onderzoeken de Aarde planeet grondig sinds 1947, ook ruimtevaartprogramma’s, logische redeneren….
  Ufo-coverups door NASA en het VSA-ruimtevaartpramma
  De Voyager Golden Record is een grammofoonopname, bijgevoegd bij de twee Voyager ruimtevaartuigen die gelanceerd werden in 1977 De platen bevatten geluiden en beelden die geselecteerd werden om de diversiteit van het leven en de cultuur op aarde zo goed mogelijk weer te geven. Hij is bedoeld als boodschap aan buitenaardse levensvormen als zij de plaat vinden. De Voyagers doen er ongeveer 40 000 jaar over om dichtbij (met ‘dichtbij’ wordt in dit geval 1,7 lichtjaren bedoeld) een andere ster te komen. Als andere wezens de plaat niet eerder vinden zal het minimaal die tijd duren voordat de Golden Record gevonden kan worden. De sondes waaraan de platen bevestigd zijn, zijn relatief klein en gezien de uitgestrektheid van de interstellaire ruimte is de kans dat de platen ooit gevonden zullen worden buitengewoon klein. Als ze door een buitenaardse soort gevonden zullen worden, zal dat ver in de toekomst zijn, en kan de opname het best gezien worden als een symbool van de aarde in plaats van een serieuze poging om te communiceren met buitenaardsen.

  Door het VRT-programma hartelijke groeten aan iedereen najaar 2008- voorjaar 2009 werd ook een Vlaamse golden disk met boodschappen via de ESA-satelliet Proba 1 radio signalen de ruimte ingezonden. Miljoenen Vlamingen hebben deze Vrt-programma-uitzendingen gevolgd. Extraterrestrials zijn hartelijk welkom in Vlaanderen. Wie gaat dit geheel hier politiek ontkennen? Lees het bovenstaande zeer aandachtig. Extraterrestrials kunnen deze boodschap bijna 99,99%..ontvangen hebben en de mogelijkheid op duidelijk reacties van deze Extraterrestrials kunnen gerekend worden….
  Ondanks de politieke huidige toestand, het genoegen is aan de Vlaams Belgische regering en volksvertegenwoordiging om deze problemen ter harte te nemen voor
  hun kiezers bij voorkeur zonder Oost-Indische doofheid en openbaarheid van politiek
  bestuur in verband streng berekend op spacedefensie mbt van de internationale
  veiligheid en zeker van de Vlaamse bevolking…..
  Verschaf U in geval voldoende en ruime rechten en bestuderingmogelijkheden
  omtrent deze complexe dossiers…..voor het Vlaamse grondgebied en interne politieke
  aangelegenheden…..

 33. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Ondanks de vele e-mails aangekomen op de verschillende sites blijft het moeilijk
  een juist antwoord te verstrekken op de juiste huidige stand van zaken.
  De geschiedeniskennis van de Extraterrestrial civilisaties sinds het ontstaan van leven op hun thuisplaneten blijft een onmiskenbare bron voor informatie voor het wetenschapsbeleid
  ruimtevaart. Veel site-bezoekers schenken veel aandacht aan ruimtevaarttoerisme, willen onder ogen zien, hoe Extraterrestrials hun dagelijks leven runnen op hun thuisplaneten. Daarna kan men zich persoonlijk de vraag stellen, met wellke Extraterrestrial civilisaties wenst men permanent contact en samenwerking te onderhouden in de toekomst, het ruimtevaart wetenschappelijk onderzoek krijgt een aparte beschouwing.De nodige tijd moet en blijft voor handen zijn grondige voorafgaande studies zijn noodzakelijk.
  Voor de Vlaamse regering en Vlaams parlement is het geen probleem deze bestuderings-
  initiatieven op zich te nemen, mits een vast bepaald te volgen agenda…..
  Het wordt eens tijd dat de burgers eigen verantwoordelijkheid nemen voor de ruimtevaarttoekomst van Vlaanderen ipv ufo-cover-ups te aanvaarden, en het zwaard van damocles in de nek van de regeringslieden te doen en laten vallen. Iedereen bepaalt mee de eigen toekomst…… Vergeet niet uit het oog te verliezen, de Extraterrestrial ruimtevaartwetenschappers zijn gebonden aan hun wet&orde en ruimtevaartorganisatie en civilisatie, hebben geen wet&orde op te leggen aan wereldburgers en omgekeerd, wat willen wij graag overnemen van deze Extraterrestrial civilisatie wet&orde en omgekeerd ….
  Enkel een sociaal democratische verkozen planetaire regering met dezelfde rechten en plichten voor de burgers al dan niet in samenwerking met Extraterrestrial ruimtevaartwetenschappers en civilisatie is en blijft de aangenaamste werkmethode
  op vandaag voor de toekomst in vreugde, vrijheid en veiligheid …..

 34. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De opmerkingen van velen zijn juist, het ruimtevaartwetenschappelijke domein op gebied van kennis en techniek van Extraterrestrials, is natuurlijk een nieuwe kip met gouden eieren, waar men veel profijt voordelen ten persoonlijke titel en ten nadelen van derden kan puren. Maar het juiste deze Extraterrestrials vliegen niet met de privé-eigendom hun ruimtetuigen en ruimtevaartprogramma’s van Vlamingen uit Vlaanderen-Belgïe rond, ook niet van de VSA, UK of VN, daar zal de schatrijkste Vlaming of Vlaamse of politici niets aan kunnen veranderen.
  Wat denken deze Extraterrestrials over de dagdagelijkse gang van zaken in
  Vlaanderen, willen zij wel openlijk contact met Vlaanderen? Als deze Extraterrestrals
  dat wensen, zal het moeilijk zijn om daar stokken tussen te steken!

  1. Precies, wat moeten zij, met schatrijke Vlamingen??? Ik denk dat ze veel liever vertoeven bij bijvoorbeeld nuchtere vriendelijke plattelands Friezen. 😉

 35. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Het universitaire jaar opent weldra de deuren, aangename contacten tijdens
  de verlopen vakantiemaanden…

  Vele vragen, welke soort ruimtevaartprogramma’s wensen Extraterrestials te starten
  op de Aarde.
  Eerst een andere politieke hamvraag, wie belette in het verleden in de problematiek
  van ufo-cover-ups ruimtevaartprogramma’s van Extraterrestrials die de Aarde goed gezind waren, te laten opstarten. Sinds 1947 bezochten talrijke Extraterrestrial rassen de Aarde en was er rechtstreeks contact met de mensen, wat nietmeer dan normaal was en is!
  De op internet gepubliceerde defensie-ufo-archieven zijn grondig uitgekuiste ufo-archieven.
  Tijdens de UFO-werkvergaderingen binnen de VN kwamen ook de Aardse religie en godsdienstproblemen aanbod.
  Als het Vaticanisme denkt dat zij alleen hun vertegenwoordigers op de Aarde mogen installeren al meer dan 2000 jaar in de persoon van Jezus Christus, mijn rijk is niet van deze wereld, gij niet alleen manneke,die dagen zijn geteld.
  Dit geheel kan geen enkele regering of politicus omzeilen…
  Exacte ruimtevaartwetenschappen is de volledige studie van het universum, wie steekt
  hier stokken in de wielen zonder gegronde redenen.
  Geen enkel Extraterrestrial ras is verplicht de Aarde bij te springen om de problemen op te lossen……

 36. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De voormalige manager van de data- en foto-controle-afdeling van het ‘National Aeronautics and Space Administration, Ken Johnston, die tijdens de Apollo-vluchten werkte voor de afdeling ‘Lunar Receiving Laboratory’, is ontslagen omdat hij de waarheid sprak..!
  oud-NASA-JPL medewerker Ken Johnston
  Johnston bevestigt dat NASA weet dat astronauten historische steden van aliens hebben ontdekt op de maan en de overblijfselen van verbazingwekkend geavanceerde apparaten op de maan. De techniek van sommige van deze apparaten is in staat om de zwaartekracht te manipuleren. Volgens Johnston werden hij en zijn collega’s opgedragen om de informatie geheim te houden en erin mee te werken.

  Spacedefensie: op de korel genomen, provacaties met Aliens

  De maan is niet van de VSA, omdat de VSA nationale vlag door astronauten in de maanbodem werd gestoken.

  De eerste en de laatste leugens van NASA in de ufo-cover-upshistories sinds 1947 made in de VSA, UK en Co zijn belange nog niet bekend, een topje van ijsberg, of een
  stopnaald in een hooiberg.

  Ufo’s of ruimtetuigen van Extraterrestrials met daar in ruimtevaartpiloten bezoeken al jaar en dag de Aarde en het zonnestelsel.

  Wel, willen er Extraterrestrials in Vlaanderen vast bodem krijgen, een vraag stellen is niet verboden, met hun ruimtetuigen trippen in het eigen zonnestelsel, interessante live-TV-programma’s, fantastische kans voor de juiste antwoorden op de vragen, welke planeten binnen het zonnestelsel van Aarde waren in het verleden bewoond of nu nog…… Dat geeft de gepaste donderslag bij heldere hemel…..geen geveinsde politieke vriendelijkheid met leugens

  In Vlaanderen bestaat een grote interesse zowel binnen als buiten
  het bedrijfsleven en vakbonden om samen te werken met Extraterestrials.
  Vlaanderen-Belgie heeft geen grondstoffen onder eigen bodem, de grondstoffen van onbewoonde planeten eploiteren, veroorzaakt geen schade aan niemand, ook niet aan de
  planetaire habita’s van Extraterrestrials, dat is de gepaste politieke economische-industriële strategie, zonder wars of the world on earth met Aliens

 37. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  De mening van velen is juist, op het web staan veel twijfelachtige video’s en foto’s van ufo’s, juister beschreven Extraterrestrial ruimtetuigen.
  Door de vraagstelling en voorstelling welke houding in de situatie van waarheid, welke houding in de situatie van leugen, geeft een voorbereidende actie, veiligheidsgevoel versterkend uit het richtpunt preventief.
  Extraterrestials zijn via de publieke geheimen nergens betrokken met de huidige Aardse oorlogsaarden, dit steeds voorkomen is beter dan te genezen, de volledige defensiegeschiedenis sinds de oertijd en de eerste apenmensen enz als holbewoners, en buitenaardse civilisaties, is belange niet alles bekend. Archeologen en antropologen zijn er over ’t algemeen het daar grondig over eens. Aardse staten blokvormend planetaire groot-machten geldend de politieke presentatie de superioriteit is een trio monetair-economie-defensie. Extraterrestrials zijn genoodzaakt zichzelf tegen de Aardse oorlogsaarden te beveiligen, indien ze hier wensen te verblijven en samen te werken met Aardse staten, met wie en waarom…
  Een Aardse sociaal democratisch verkozen planetaire regering met dezelfde rechten en plichten voor de burgers eveneens voor technlogie in privé, vrije en werktijd,is toekomstmuziek aangezien de huidige dagelijkse stand van zaken. Defensietechnologie van waar afkomstig ook, is geen speelgoed voor extremisme

 38. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.eu

  Over het volgende vloeide al veel inkt op A4-formulieren

  De eer en genoegen is aan Extraterrestrials zelf om zich kenbaar te maken, zichzelf voor te stellen aan de Aardse civilisatie. Op welke wijze vragen staat hen vrij….
  Dit houden in de geschiedenisvoorstelling van hun eigen civilisatie door de eeuwen heen tot op de dag van vandaag. De demonstraties van hun ruimtevaarttechnologie en kunnen wordt op de Aarde toegelaten op voorwaarde geen schade aan de volksgezondheid en privé-eigendommen en geen defensie-agressie. Als het nodig is verder op planeten binnen eigen zonnestelsel van Aarde op voorwaarde geen schade voor andere exo-sun planetaire bewoners. OP de Aarde gaat de ruimtevaartwerking ook verder, ondanks alle gebeuren op de Aarde, oorlogen, stakingen, overstromingen enz …….
  CERN
  Er zijn neutrino’s gemeten aan een snelheid net boven die van het licht. De lichtsnelheid werd nochtans gezien als “een niet te overschrijden limiet”, melden fysici van het CNRS (Centre Nationale de la recherche scientifique).
  Elke dag sneuvelen oude wetenschappelijke stellingen,zakken als een pudding in elkaar

  Extraterrestrials reizen met hun ruimtetuigen in Aardetijd in 12 dagen en 12 nachten vanuit de Andromedanevel tot op de Aarde planeet…..
  Klasse ruimtevaartwetenschappers, dat is alles als ze het kunnen kunnen ze het aanvaarden omdat het zo is, demonstraties, beste middel tegen leugens van ufo-coverups

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.