Advertentie

Wat gebeurt er met radio/TV-reporters..? (UPDATE!)


X

Afgelopen februari was er ophef over Serene Branson, een tv-reporter die live verslag deed voor een Amerikaans TV-programma rondom de Grammy-awards. Op een gegeven moment leek het alsof deze vrouw een hersenbloeding, of gelijksoortige aandoening kreeg, tíjdens deze live-uitzending. Haar spraak werd volkomen onverstaanbaar.

Maar inmiddels is dit fenomeen een eigen leven aan het leiden, en blijken veel meer radio- en TV-mensen deze uitvalsklachten te hebben of hebben gehad. Opnieuw gebeurde het onlangs bij een live-uitzending, dat een reporter volledig strandde in zijn zinnen; een uiterst vervelende situatie om te zien gebeuren. Een verslag van een insider:

* * *

UPDATE: inmiddels is een 3e geval gemeld.. Wat is hier aan de hand.?
Zie helemaal onderaan, voor het filmpje.

* * *

“Allereerst wil ik zeggen dat ik een producer ben van een radioshow hier in Denver, Colorado. Ik heb deze verschijnselen nog nooit eerder gezien en eerlijk gezegd weet ik absoluut niet wat ik ervan moet denken.. We voelden ons allemaal erg slecht, toen we reporter Serene Branson zagen, die de Grammy Awards versloeg; van haar werd gezegd dat ze tijdens haar praatje voor de camera een hersenbloeding zou hebben gehad. Later werd dit bericht teruggetrokken en werd er gezegd, dat ze leed aan een zeldzaam soort migraine.. Hier zijn de originele beelden van KCBS-reporter Serene Branson.

En nu zijn er plotseling deze beelden:


Dus nóg een reporter die een Live-Televisie-reportage geeft, dit keer in Canada, waarvan men ook in eerste instantie dacht dat het een hersenbloeding was. Het gaat hierbij om ‘Global Toronto ‘-reporter Mark McAllister. die een live-verslag doet op 21 Maart om 6:00 ’s middags, over de inval in Libië, .
Er is volgens mij iets vreselijks aan de hand in ons land; ik weet dat collega’s op mijn werk bijna allemaal klagen over duizeligheid, maagpijn en klachten hebben die je kunt omschrijven met het zien van ‘mistig beeld’, alsof zij op een volstrekt andere plek staan..
Dit is natuurlijk uiterst zorgelijk, want ik zie –sinds mijn ontdekking- steeds meer tv-verslaggevers zich verslikken in hele zinnen en hen absoluut niet meer uit hun woorden komen.. Weliswaar niet zo extreem als deze 2 voorbeelden, maar ik maak me echt zorgen.

Een reactie op deze blog versterkt het bericht:
Ikzelf werk ook in deze industrie en kan jullie vertellen dat sommige bizarre gebeurtenissen plaatsvinden, zodanig dat het mensen écht begint op te vallen. Veel van deze zaken blijken mensen namelijk direct te beïnvloeden bij hun radio/tv-werkzaamheden. De klachten die spelen worden benoemd met: duizeligheid, maag- en buikpijn, hoofdpijnen, ‘mistigheid’, vergeetachtigheid, slapeloosheid bij een aantal van mijn goede vrienden en mezelf, en in het algemeen spreken we over moeite met het focussen en concentreren.

Ik vraag me allen af, wat anderen hiervan denken, omdat ik niet geloof dat het beperkt blijft tot televisie- en radioreporters, en het dat heel veel mensen dit gevoel heeft dat er iets loos is.

Ik weet niet of HAARP, 2012, Niburu, zonnevlammen of andere, onlangs voorspelde veranderingen, er iets mee te maken hebben. Ik ben ervan overtuigd dat we meer van deze verschijnselen zullen zien optreden, en dat het stevig gedocumenteerd zou moeten worden, zodat we de symptomen en effecten kunnen bestuderen.

Een van de andere reacties onder dit topic:
Vannacht had ik een of andere vreemde aanval; ik heb serieuze zenuw-aandoeningen gehad, de laatste 3 jaar en heb ook een kleine hersenbloeding gehad, dus ik weet hoe dat voelt. Wat ik vanacht voelde was een vergelijkbaar gevoel, maar tóch anders. Ik bleef bij bewustzijn en voelde me niet duizelig, maar mijn sprak was vertragend en heel moeilijk.

Ik had  zojuist een radioshow gepresenteerd, de 2-uur durende ‘All things survival radio show’, waarin geen enkel lichamelijk probleem voor me was waar te nemen. Maar 20 minuten later ging het ineens ‘Wham’! Ik was bang om te gaan slapen omdat ik niet wakker wilde worden met hetzelfde gevoel.. maar ik voel me nu prima.
Maar what the hell is going on? Worden er bepaalde radiogolven uitgezonden, die storend werken op ons denkvermogen..? Als ik naar beide video’s kijk, ben ik geneigd om ‘ja’ te zeggen.”


X
* * *

In dit interview geeft Serene Branson haar commentaar op de gebeurtenissen tijdens haar live-reportage:

x

52 gedachten over “Wat gebeurt er met radio/TV-reporters..? (UPDATE!)

 1. Interessant. Ik moest eerst denken aan een eerder artikel over shape-shifting. Maar de reporters komen hier integer over. Alsof het ze overkomt en ze echt niet weten wat er gebeurde.
  Doet me ook denken aan Jill Bolte Taylor.

 2. gebeurt bij haar als de klok van 11:32 naar 11:33 springt. Dat is t enigste wat me opviel, t zijn maar 2 lui als we dit nou veel vaker zouden zien.

 3. dit is alleen maar wat er openlijk op valt op de tv, maar het gebeurt natuurlijk veel overal ter wereld, alleen dan word er geen aandacht aan besteed,dan denkt men…och…
  maar naar mijns inzien heeft het allemaal met de shift te maken waar de may`s over spraken. ik bedoel daar mee dat we een lichamelijke en… geestelijke verandering onder gaan. maar ja, de mensen geloven er niet in, en halen hun schouders op, en zeggen het zal wel.

  1. Wie weet wat de toekomst brengt..straks misschien één en en dezelfde taal door iedereen gesproken.. NWO-experimentje? Zodat we er alvast aan kunnen wennen dat straks meerdere mensen dit overkomt? Dat we dit straks als normaal gaan beschouwen omdat we dit immers eerder hebben gezien? Een subliminale boodschap wellicht om ons bij voorbaat het kritisch vermogen te ontnemen wanneer het zich in onze eigen omgeving voordoet?
   Grr…Bewustwording van de Nieuwe Tijd is straks niet meer nodig als het zo doorgaat. Iedereen hetzélfde bewustzijn. Dezélfde taal sprekend en elkaar niet verstaand gehoorzamend aan de NWO. Ik zal wel overdrijven hoor maar we zullen zien of het vaker gaar voorkomen. En of we het dan ook nog doorhebben, want dat is natuurlijk de cruciale vraag: Blijf je jezelf of niet. En heb je het nog wel dóór dan…

  1. Pas op met je Kundalini Mussolini zigzag stripes straks komt de pastoor langs en die meldt het weer aan de biSSchop en voordat je het weet mag je bij de paus langs en die gaat dan weer wausen over binnenbanden voor de arme negertjes in Afrika en daar worden ze dan weer tegen ingeënt en dan krijgen ze ineens geen kinderen meer.

   Zo lang we van de nwo na R United K kerk niets creatiefs mogen doen met onze sacrale basale energieën zal het niet snel naar ons hoofden stijgen.
   Als de grabbel via mijn griebel zigzag viper vies miami vice naar mijn hoofd stijgt komt er als bij product nogal eens wat zinnigs tevoorschijn.
   Het brave gort droge muesli leven veroorzaakt dus mindloos muizen gebrabbel; wat kan het schelen wat die fox teleprompt reporters te melden hebben, is alleen maar Script van de meppende maffe Masters die op hun beurt weer gecontroleerd worden door een donkere wolk daar boven tussen hemel en aarde op de top van de piramide.

   Iets over Lust for Live en het Serpent van de alles genezende Aesculap;

   Quote:

   ” ..the SUN, having married the SERPENT, became, by this union, the father of Adam and Eve, THE EVIL SPIRIT, the serpent-solar deity, and LUST; which appears to be a confusion of scriptural truths, in which chronological order is sacrificed from the simplification of a fable. But–ex pede Herculem–from the small fragments of the truth which are here combined, we may judge of the original dimensions of the knowledge whose ruins are thus heaped together. We may conclude, that since idolatry, lust, the serpent, and the evil spirit, are here said to have been synchronous with THE FIRST MAN and WOMAN, the whole fable is little more than a mythological version of the events in Paradise. The first sinners and the first sin are well placed in the same family with the author of all evil: and as, through the serpent, he was introduced into Paradise; and through the serpent, they died, from righteousness, and were born anew in sin,–THE SERPENT may well be allegorically represented as the parent of each. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/sumer_anunnaki/reptiles/worship_serpent/wos11.htm

   Iggy Pop – Lust For Life
   http://www.youtube.com/watch?v=jQvUBf5l7Vw

  2. Wanneer je ineens wakker wordt, en zoals Ray het zo mooi zegt, je masker afvalt, dan zou het kunnen dat zich een kundalini stroom ontvouwt……Dan kun je het gewoon weg niet meer…..Dan ben je verlamt! Lijkt dan inderdaad wel een beroerte. fox was toch een illoumie tv zender? Gewone mensen passen niet in zo’n systeem, en worden eruit gehaald, of ze nou zelf willen of niet.

  3. De Elite kan niet meer op een natuurlijke manier Kundalini activeren.
   Daar wordt op te jonge leeftijd al wel voor gezorgd door hun “liefdevolle” omgeving.
   En dan is de cirkel weer rond, slachtoffers worden daders.
   Trainen van slaven noemen ze dat.

   Bankrupt Jesuit Order Pays Native Americans $166 Million in Sex Abuse Settlement
   http://www.redicecreations.com/article.php?id=14724

 4. dit?? fenomeen komt voort uit de mosanto-triolochie we eten dit allemaal .en daar moeten !! we met z,n allen nu maar eens tegen op komen want dit word steeds erger ;er is nog een mogelijkheid ,vliegtuigen die een verkeerd spoor achterzich aan trekt.er dwarreldt te veel naricheid in de lucht wat daar niet hoord te zijn .en ook daar moeten wij met z,n allen wat tegen gan doen want het is zo gelegen AMERIKA het alleen heerschapij over de westerse wereld hebben en wie niet meedoet krijgt ervan langs kijk maar naar JAPAN HAITI ENZ; ENZ;we zijn nu eigelijk al voor 75/80 % slaaf,s gemaakt als wij hieraan niets doen ! dan is het met zo,n 2 t/m 5 jaar helemaal over met ons en dan lopen we met z,n allen alleen maar achter die MACHTHEBBERS aan en ik denk niet dat dat de bedoeling is OF??? WEL!!

 5. Ik ken de oorzaak natuurlijk ook niet, maar denk aan een mogelijkheid.
  De ene reporter droeg haar steentje bij aan de toekenning van Grammy Awards. De ander versloeg een oorlog…..
  Zou er van Hoger Hand ingegrepen kunnen worden wanneer met name reporters, bijdragen leveren aan het verspreiden van onzinnig gedoe.
  Stel dat bovengenoemde activiteiten geen plek kunnen krijgen in de Hogere energie, ook wel de 5e densiteit genoemd.

  Toch eens opletten wanneer dit verschijnsel zich voordoet.

  Allerbeste wensen voor alle mensen van mij, Myriam.

 6. Dit heeft allemaal te maken met de kosmische uitlijning, alle mensen gaan hun maskers verliezen.
  Als je bij de radio of tv werkt wil je er altijd goed uitzien, en deze mensen zijn vaak alleen bezig met uiterlijk.
  En nu gaat het juist erom om je innerlijke wereld te tonen, dus de oude die verdwijnt langzaam, en dat ga je zien in praten.
  Soms kan je ook het gevoel hebben dat het lijkt of je enkele seconden naast je lichaam staat.
  En als je als journalist alleen nog maar de waarheid verkondigt die je word voorgeschoteld, dan is dit niet je eigen waarheid.
  En ook dat gaat verdwijnen, alleen je eigen waarheid leven vanuit je hart dat is wat nog telt.
  En als langzaam alle presentators wegtrekkers krijgen dan komt er vanzelf iemand die wel de waarheid spreekt.
  bebebbeddanktt.

 7. Ik heb al zo’n 35 jaar lang last van migraine en ken dit verschijnsel. Je wil het ene woord zeggen maar je zegt een totaal ander woord. Tekenen van een gestoord spraakcentrum.

 8. wat sneu voor de verslaggeefster en vind het een moeilijk onder werp,,maar een paar maanden terug heb ik al bij Niburu gelezen over deze verschijnselen ,,al die klachten die mensen kunnen krijgen ,,denk dat er veel mensen dit hebben ,,
  de Galactische Federatie ,,beschreef het ,het is naar maar we moeten niet bang zijn ,het is een verandering in ons dna ,,,
  waar ik bang voor ben wat er om je heen gebeurd door mensen ,bij,mijn buurvrouw van 89 jaar is zondag avond ingebroken om 22 uur ,ze lag in bed raam kapot geslagen en iemand heeft haar hele huis door zocht en er met 125 eu van door gegaan , ze sliep en, goddank niets gehoord ,,zelf naast haar bed heeft hij de laatjes door zocht , we zij er kapot van ,,we wonen in een aanleun woning in een verzorgings huis. dat doen mensen je aan vreselijk .

  1. Het wordt beangstigend Marc.

   Ik vind het allerMMMAL mAR eNh WOr.n,de
   Zijn dit symptomen van een pilot plant vraag ik me af. Wordt er geëxperimenteerd met technieken om nieuwslezers straks geprogrammeerde teksten te laten zeggen? Pff… heel eg ENh dIeT.
   Nee, ik vind het echt zorgwekkend. Het lijkt wel of van buitenaf opeens iemand de regie overneemt, alsof hun hersenfrequentie opeens worden overvallen/gebombardeerd, alsof iets de regie overneemt. Echt eng dit.

  2. Felix Freriks voormalig 8 uur journaallezer zag ik ook vaak zich verspreken 🙂

 9. On March 30th, Judge Judy had to stop taping her show and was rushed at the hospital because “she started saying things that didn’t make any sense”. This would probably be an insignificant event if it wasn’t for the fact that, in the span of four weeks, three other TV personalities talked gibberish in a similar fashion.

  An incoherent Judge Judy told shocked audience members she “needed to stop” one of her made-for-TV cases because she was “not feeling well,”.
  Bron: http://vigilantcitizen.com/latestnews/judge-judy-the-4th-to-talk-gibberish-on-air/

  Lijkt dus wel een chronische aandoening! Er is meer aan de hand.

  Zou het iets met veranderende frequentie van doen hebben? Merk zelf dat veel mensen om mij heen last hebben van ‘depressie aanvallen’ met druk op het hoofd en niet geheel zichzelf zijn. Maar kan natuurlijk ook mijn verkeerde interpretatie zijn.

  Dan ook nog de vreemde video van Katy Perry die ik zojuist zag, waarvan ik echt niet weet wat ik daarvan moet denken. Wat een rare wereld tegenwoordig!

  1. wanneer iets op het hart slaat, dat je niet meer datgeen kunt doen wat je eigenlijk wilt. Dus wat je hart ingeeft…….

  2. @mirakel
   Misschien is dit een vreemde uitleg, dus vergeef mij al het wazig overkomt.
   Voor mijn gevoel is het alsof we te maken hebben met een nieuwe ’tune’.
   De frequentie verhoogt waardoor leugens niet echt stand houden. Het uiterlijke vertoon kan niet standhouden want hoe iemand van binnen is zal naar buiten komen.

   Dus de ‘lagere’ frequentie vecht op dit moment om voortbestaan en probeert te verleiden met pracht en praal. Ze noemen zich greys, engelen en noem maar op. Deze entititeiten kunnen de sluiers ook niet handhaven en je ziet ze steeds meer door de sluiers heen. Echter zijn het geen buitenaardsen ze waren er altijd al. Je zou bijna kunnen stellen (zoals Lianne ergens aangaf) dat wij eigenlijk de buitenaardsen zijn. Maar ook dat in natuurlijk onzin want wij hebben nooit een keus gehad.

   De verschillende frequenties zullen steeds vaker in elkaar gaan overlopen waardoor er een vacuum ontstaat- een ruis. Twee sporen die elkaar overlopen. Zoiets, helaas kan ik het nog niet beter uitleggen. Komt nog wel denk ik 😉

  3. Jah misschien ook de verklaring dat ik zo graag binnenstebuiten ga de laatste tijd.
   Het moet er uit.
   Alle flauwekul show waar ik mij graag van bediende om mijn zwakste punten buiten beeld te houden is ook voor mij niet meer voldoende.
   Vroeger kwam ik nog wel eens ergens mee weg, een hele trucendoos vol met schijnbewegingen verzameld.
   Voelt niet goed meer, ik wil zo graag ECHT zijn, soms lukt dat wel.
   Ook een kwestie van oefenen, wat je nooit gedaan hebt dat ken je niet.
   Dan krijg je kleuter willie wartaal.
   Alle begin is moeilijk.
   Vannacht wel degelijk een vreemde zeer luide zoemtoon gehoord.
   Ik had m’n raam open..
   Tussen 3 en 5 uur s’nachts, ik heb m’n wekker nog op de oude tijd, is ook verwarrend, ben nu steeds overal te laat voor.

   The Opposites – Dom, Lomp & Famous ft. Dio & Willie Wartaal
   http://www.youtube.com/watch?v=hsTYev-jiII

  4. Ik had hieronder al eerder aangegeven dat ik denk dat:

   “Het lijkt wel of van buitenaf opeens iemand de regie overneemt, alsof hun hersenfrequentie opeens worden overvallen/gebombardeerd, alsof iets de regie overneemt

   Daarnaast
   Ik ervaar naast dat steeds meer mensen ‘druk op het hoofd voelen’ “maar ook steeds meer mensen die min of meer wakker lijken te worden. Het gaat maar door. Mensen waarvan je het nooit had verwacht vertellen je zomaar vanuit het niets over zaken waarvan ik denk ‘hoe bestaat het!’ Opeens beginnen ze te rammelen over zaken waar wij het hier over hebben. Dit terwijl ze echt gevangenen van het systeem zijn. Zou het dan toch zo zijn dat ook bij de massa er bewustwording ontstaat. Nee, echt! Bij mij in de straat sprak ik vandaag iemand die werkt bij ABN Amro. Hij had het erover dat er volgens hem maar een klein aantal personen op deze wereld echt de touwtjes in handen hebben, een stuk of 6 daar had hij het over. Wist niet wat ik hoorde! en sites als deze bezoekt hij nooit!

  5. @ Dawn, In die richting zit ik ook te denken….
   Misschien is er iets in hun buurt die aan een frequentie zit te sleutelen. iets dat er van loopt te balen, dat er zoveel onzin verteld wordt……>

   Ik vond nog wat over gezondheid en electromagnetisme (gezien daar wat veranderingen gaande zijn):

   http://nulpuntenergie.net/index.php/nulpuntenergie/328-de-relatie-tussen-elektromagnetisme-en-het-zero-point-field

   Citaat artikel:
   Als (elektro)magnetisme ordent, dan betekent een verstoring van dat magnetisme een toename van wanorde en degeneratie. En dat is precies wat valt waar te nemen: een sterke toename van degeneratieve ziekten en chaotische uitbarstingen van geweld in mens en natuur. Mogelijk is die groei van de wanorde om ons heen te verklaren door de toenemende verstoring van het natuurlijke magnetisme dat gezondheid en harmonie ondersteunt. Door de explosieve toename van onnatuurlijke elektromagnetische velden worden steeds meer aardbewoners ‘ruimteziek’. Mensen verliezen – net als de kosmonauten – contact met de natuurlijke frequenties die het leven op aarde sturen.

  6. Jah inderdaad Dr. Watt, zelfs mijn zussie begon wijze woorden te spreken gisteren yesterday.
   Ik zei van dat Sarkozy en Daffie met de vrijmetselaars handdruk op de foto gekiekt zijn, gewoon in de MSM te zien.
   Toen wilde ik nog interessant zeggen van jah Herman die enge sukkel van het Europese parlement die Onze president moet voorstellen; toen onderbrak mijn zussie mij en zei zo van sjaaah hou maar op want wie is er geen lid van die geheime club; al die zogenaamde tegenovergestelde kopstokken in de wereld politiek.
   Mijn mond viel open van verbazing want mijn zussie verdomt het altijd om naar “De Documenten” te kijken waar ik het zo druk mee heb…

  7. Sterke timing weer wattenstaafie. Het komt aardig overeen allemaal.
   Druk op het hoofd, frequentiewisselingen, magnetische velden.
   Mensen worden gedwongen om keuzes te maken. Of ze willen of niet.

   Ik denk dat er geen keus meer is om niet te kiezen. Vandaar dat de trancetoestand, de sluiers, opgeheven worden. Hierdoor komen de andere figuren dichter in ons gezichtsveld. Ze voeden zich volgens mij op de angstfrequentie. Dus zonder angst zullen de schaduwen uit plato’s grot schaduwen blijven.

   Mensen die op de middenfrequentie zitten en de ruis ervaren moeten echt geholpen worden. Schokkend als je van niets weet en dit alles overvalt je meteen. Kan mij voorstellen dat sommigen de waarheid echt niet willen zien en nog graag in Wonderland verblijven.

   Wat goed van je zus Hyperalert! Blijf met haar praten en wie weet, misschien verbaast ze je straks wel? De eerste stappen zijn altijd de moeilijkste.

  8. Mijn moeder zei laatst er komen binnenkort 2 zonnen en dan vergaat de wereld. Of ik daar wat van wist was een moeilijke vraag voor mij. Hoe leg je dit uit aan iemand die hiervan weinig op de hoogte is. Ze had het ergens gehoord. Ik heel voorzichtig ja heb daar ook over gelezen maar het is naar mijn mening niet zo dat de wereld vergaat. Maar dat we een einde genaderd zijn van een lange cyclus wat ook wel in de bijbel omschreven staat
   als de Apocalyps wat openbaring betekent. Het einde der tijden is einde van de tijd wat de derde dimensie is afstand tussen punt A naar B. In de tijdsdimensie beleven we afgescheidenheid van de eenheid. We gaan dus weer de eenheid ervaren dat alles vanuit de bron van liefde met elkaar verbonden is. Ik had het idee dat mijn moeder mij wel aanvoelde ben nog maar niet begonnen dat de 2de zon planeet Nibiru is die eens in de 3600jaar vlak langs de aarde komt .

  9. @ wat leuk van jouw zus hyper alert! Ze pikt toch wel iets mee dus, van wat jij doet…Ook lief van haar om dat naar jou te benoemen, krijg je ook het gevoel dat ze je steunt………Ik denk dat we allemaal hopen dat ze straks of zo snel mogelijk hun gezichten gaan laten zien in het openbaar….

   Janee haar verhaal geeft ook al aan, dat mensen wakker worden!

   Het valt me zo op dat het de laatste tijd ook zo snel gaat, dat mensen dit doorzien!

   Maar het ingrijpen zoals wattenstaafje dat zegt, zo voel ik het ook! het sims spel, waarbij dan ineens even een andere kracht achter de knoppen zit…….

   http://www.youtube.com/watch?v=o6gXiw5URNM&feature=related

  1. En als we straks allemaal Helder zijn dan vragen we de geschikte goedaardige buitenaardse beschaving om ons te helpen met het opruimen van al die radioactieve fall out Jodium Plutonium en weet ik wat voor rotzooi!!!
   Een halfwaarde tijd van 26000 jaar daar baal ik van.
   Daar ga ik niet op wachten.
   1 Plutonium atoom moord met gemak 100 mensen uit.
   DAar moet wat aan gedaan worden te zijner tijd.

   En nog wat; als ze dat zo graag willen; het uitdunnen van de wereld bevolking; wees dan zo eerlijk om als eugenistische soft kill genocide medewerker eerlijk met smoel en toenaam toe te geven dat jij dat Fantastisch vindt; dat betekent ook dat Jij het niet erg moet vinden om ook uitgedrukt te worden, dat vind ik dan wel zo rechtvaardig, niet alles geldt alleen voor de ander; als je vindt dat de meeste mensen snel dood moeten nou zeg dat dan en geef het goede voorbeeld; maak jezelf af voor de TeeVee; gewoon LIVE bij Linda d’r MOl!!!

   Deze grauw muziek zal wel niet geschikt zijn voor harmonieuze water kristal structuren;
   Van Halen- Everybody Wants Some
   http://www.youtube.com/watch?v=gUDu9r1GF-s

  1. Er zijn dus inderdaad bepaalde microgolven die vanaf afstand gestuurd kunnen worden naar ELK elektrisch apparaat dat zich op deze aarde bevind. Hier heb ik geen harde bewijzen voor, afgezien van een vage NWO-.pdf die ik gedownload heb vanaf de site http://www.stopthecrime.net/nasa.html

   Ik heb echter +/- een jaar geleden op discovery in een of ander wapenprogramma wel gezien waarbij ze verschillende soorten straalwapens lieten zien, waaronder een magnetronstraal wapen wat onder andere ook invloed had op hersengolven. Ze hebben daar dus al onderzoeken mee gedaan, anders had ik dat niet kunnen zien. Het lijkt me dus zeer waarschijnlijk in deze tijden van propaganda, manipulatie en gecontroleerde media dat iemand die een Live verslag verslaat wat bepaalde mensen niet aanstaat ook op hersengolf gebied te onderdrukken is. Het feit dat het al vaker gebeurd is sluit TOEVAL uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.